Csajok, most akkor kinek az emilcíme?
Ha az enyém, akkor inkább privát üzenetet írjatok, mert azt az emilcímemet szinte sosem nézem, csak ide kellett. De a pü-t belépéskor kiírja, rögtön látom.
Na, gyerök szíve okés, de már mindkettőnknek herótja van a vizsgálattól...szegény mindig alszik, és mindig fel kell ébreszteni. Sajnálom, hogy mindig cibálni kell a pocakomat. Ma majdnem sírós lettem emiatt...lehet, hogy ez már a szülés előszele?... A túlhordásban még az a gubanc, hogy mindig csörög a telefon, hogy Na???
Batátnőm ebben a helyzetben a végén kikattant, és azt mondta, hogy mégegy telefon, és elveteti a gyereket!
Ancsa,
barnázás már abbamaradt...szurkál a méhszájam, vagy van alul pár lájtos-kp erős görcs. Mivel a pém néztem 9 hónapja LH teszttel, tudom, hogy a 19. napon volt, így elvileg ma van a terminusom. Bízom benne, hogy keddig beindul magától.
Csajok,
szépek legyetek az esküvőn!
Én akkor voltam a legművibb egész életemben...uram meg is kérdezte, hogy így kell-e megcsókolnia?
De mivel a rúzs a ceremónia elején leolvadt meg volt oldva.
Egy napon esküsztök??? Izgi!
Kamilla,
milyen hajzatot szeretnél? Ha nem jön be, talomban ott lehet a fátyol!
Angyal,
közjegyző előtt is kell csók?
De tényleg... Hogy hiteles legyen, nem kamuztok.
Nem csaszinak indul, olyasmi, mint a laminaria, méhszájérlelés...mert zárt még a méhszáj. ha nem indul be, gondolom akkor burokmacera, oxitocin. De még hívom hétfőn, akkor kikérdezem. Legutóbb erre nem jutott elég idő.
Csaszival semmi bajom egyébként.
Á.