Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lanyok!

Nagyon sok boldogsagot kivanok az uj kisbabakhoz! :) Nagyon szepek a kepeken. :)

Rolam:
Mult heten voltam a dokinal aki megvizsgalt, a mehszaj teljesen zart, a fajasok ellenere is (mert vannak azert rendesen), es teljesen fent van meg a baba, igy majus 29-ere, hetfore irt ki csaszarra. Hacsak addig magatol meg nem indul. :? CTG-n meghallgattuk, minden rendben, a feje meg fent van. Picike esely van meg, hogy megfordulhasson. Bar a doki szerint minden lehetseges. :) A csaszar elott meg lesz egy UH a biztonsag kedveert. Nagyon rossz erzes ez nekem, de azzal biztatom magam, hogy majd tulleszek ezen, es ha annyian vegigcsinaltak ezt, akkor en is vegig fogom.
Rakerdeztem, hogy mivel nem eloszor szulo vagyok, nem lehetne-e farosan megszulni, de szokasos szoveg, hogy ok ezt nem tamogatjak, es ha egy ici-pici esely is van, hogy serules tortenjen, akkor mit valasztanek. Szoval, maradunk a csaszarnal, foleg, hogy bizok a dokimban. :) De meg remenykedek, hogy magatol indul be a szules, vagy esetleg ami a legjobb lenne, hogy Kitty megfordulna. Szoval ennyi. Nem tul rozsas a kedvem, de tul leszek rajta. :) Tegnap is voltam dokinal. Minden rendben. Nagyon sokat voltam bent, keso delutan ertem haza, mert csak az nst-re is 2 orat kellett varnom, utana doki, belgyogyasz es altatoorvos...A baba jol van. Szepeket produkalt az nst-n, jol erzi magat, de meg mindig fejjel felfele van. A belgyogyasz kikerdezett egeszsegi allapotomrol, EKG-zott. Az altataoorvos egy nagyon kedves holgy. Elmondott mindent, kikerdezett o is az egeszsegi allapotomrol. Elmondta hogyan mukodnek a dolgok. Gerincbe szuri, utana magamnal vagyok, csak alul nem erzem, majd mutet. Kiveszik a babat, odaadjak nekem, majd elviszik. Apa mehet utana fenykepezgetni stb. Engem meg osszevarnak es bevisznek a megfigyelobe. Ott kell ejszakazni is. De elmondta a doki, hogy ha 6 oras megfigyeles utan fel tudok kelni es jol vagyok, akkor megkaphatom a babat, de ez nem gyakori, mert altalaban az a baj, hogy nincsen hely a gyermekagyas osztalyon. De ha van hely, es minden ok, akkor mehetek Kitty-hez. Mar csak penteken kell bemennem reggel. Szinten nst-re, a dokihoz es betegfelvetelre, majd Vasarnap delutan fekszem be. :?

Nagyon drukkolok minden finiselonek is. :)

Sziasztok Rita
trita
 
 


Halihó!!!!!

Megszületett az újabb summer baby!
Hajas Renáta Anna-Szgoron az anyukája!!!

Császár lett végül.3450 gr,54 cm.

NAGY GRATULA NEKIK!!!!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Üdv kismamik!

Már rég nem jártam erre. Először is gratula minden új babához, olyan szépek és édesek. :)
Szilvi! Drukkolok neked ezerrel, bár valószínűleg elkéstem vele, már biztos megvan a baba.

Rólam:
Hétfőn voltam nst-n, semmi extrát nem mutatott megint, bár őszintén szólva csak én elemeztem, minden szülőszoba foglalt volt, nagy volt a jövés-menés, a szülésznőm is kénytelen volt otthagyni egy császár miatt. Tuti a front miatt volt, így nem is bánom, hogy nem jött ma rám a szülhetnék. Azért az nst mutatott egy pár keményedést. Most biztos hülyeséget kérdezek, de ez lehet előjel vagy valami hasonló? Csak mert az előző 3 semmi ilyet nem mutatott. Egyre többet keményedik a hasam. Fájni nem fáj, de olyan feszítő érzés. Ja, a dokim berendelt péntekre egy vizsgálatra. Hétfőn is megvizsgált, eléggé fájdalmas volt. Lehet, hogy egy kicsit rá akart segíteni? Azt mondta zárt a méhszáj, de menjek be pénteken megnézi mégegyszer. Már olyan szívesen mennék szülni, nehezen bírom, nagyon fájnak a térdeim és állandóan pisilni járok éjszaka. Hát ennyit magamról.

Pilchard! Nagyon tetszett, hogy ilyen határozottan és magabiztosan írtál a hazatérés utáni nehézségekről. Látod csak egy kis idő kell, és tudod mi a legjobb a babádnak. Halgass a szívedre, ezt nálad jobban senki nem tudja. Egyébként én is hülyét tudok kapni ettől a "jó baba" meg "rossz baba" szövegtől. Nekem anyósom szokott azzal jönni, hogy a férjem milyen jó baba volt, mert csak evett meg aludt. Hát én meg elég sírós voltam. És akkor? Attól még nem voltam rosszabb.

Mindenkinek megy a drukk, aki a finishben van. :)

Kriszti
krisz77
 
 

 
 

Szilvi, hurrááá, gratulálunk!!!!!! :)

pogacsa
 
 


Sziasztok lányok!

Sanyi vagyok,a Szilvinek a párja!
Mint már Pilchard említette megvan a pici lányunk,ami nem is olyan pici :)!Elég jól viselte a drágám az eseményeket,bár egy kicsit zokogott mikor mondta a doki,hogy menni kell a műtőbe!Igen császározták,de jelentem jól van és mindenkit üdvözöl,puszil!

Azért én is leírom,hogy a lányunk neve Hajas Renáta Anna!
Testsúlya:3450 gramm
Magassága:54centiméter
Pontosan ma délután született 16:30-kor!
Ja és azt el kell mondanom,hogy gyönyörű szép,és makk egészséges!

Itt egy pár kép ízelitésül!
Kép Kép Kép Kép

UI:Köszönjük a gratulációkat

Kép
szgoron
 
 


Kedves Szilvi és Sanyi!

Fogadjátok nagy gratulációmat! A baba tényleg nagyon kis édes, és szegény Szilvi nagyon megérdemelte már, hogy láthassa, hiszen olyan sokáig várt rá! Sok boldogságot és tejcsit kívánok!

Üdv, Hello
hello
 
 


Szilvi! Hatalmas gratuláció a gyönyörű babához :) , remélem jól vagy és hamarosan otthon lesztek.

Üdv.:
Eni
marcy
 
 


Sziasztok!

Szilviéknek nagyon sok-sok boldogságot, egészséget.....!!!

TRITA!
Én is a SOTE-n szültem az első babámat, a 37.héten fordult be, mégis császár lett belőle. Erről nem szeretnék beszélni.
Most 31+3 hétben vagyok, és medencés a babám, remélem megfordul. Állítólag már 31-32 hetesen elfoglalják végleges helyüket, és nagyon kevés baba fordul meg 36 hét után. Remélem minden rendben lesz veled!



Szép napot mindenkinek!!!
jurem
 
 


Nagyon nagy gratula Szilvieknek, gyonyoru a kisbaba, nagyon jo egeszseget es sok-sok boldogsagot!!!

Nagyon szeretnek termeszetes uton szulni, de annyira nagy aranyban hallani a csaszaros szulesekrol, hogy nem is tudom milyen remenyeket fuzhetek a hagyomanyos szuleshez. 4-en vagyunk testverek, Anyukam mindannyiunkat termeszetes uton szult, nem tudom, hogy ez szamomra jelent-e valamifele kapaszkodot, hogy remenykedhetek. Gondolom, ezt nem lehet orokolni. Korabban farfekvest mutatott az uh, most a 29 heten mar medencevegu, bizom benne, hogy nem fordul innen mar sehova. Viszont az iden toltom be a 35-ot, elso kisbabat varjuk, lehet, hogy a kor is szamit???

Viola
fj35
 
 


Először is! Gratula Szilviéknek! Hajrá..

Másodszor:

Bocs, ha sok lett, de így teljes.. a császárom története.
Remélem segítek vele másoknak is!

Olivér születése

2006. május 16.-án be kellett feküdni a kórházba, mert 17.-ére írták ki a nagy napot. 17.én reggel felkeltem magamtól, wc, beöntés, fürdés, majd ctg, amit már a szülőszobában az infúzió közben kaptam.. Volt ott minden, amit belém nyomtak (infúzió, katéter, injekciók), még valami sós löttyöt is meg kellett innom, amit hányinger ellen kaptam.
Ide már bejöhetett a párom, ami nem csak a lelkemnek volt könnyebb, hanem mert annyira remegtek a lábaim, hogy volt aki fogta.. A lábremegésről annyit, hogy mondták, hogy azért van, mert a sok infúzió, ami lefolyik, sok a szervezetnek, és hidegebb is nála (szobahőmérsékletű), ezért így reagál a szervezet erre.
Miután minden belémfolyt, ill. megittam, besétáltam a műtőbe.. ott kaptam érzéstelenítőt a hátamba- ülni kellett, és hátat kinyomni-, majd a spinált. Ez elég gyorsan megvolt, és igen hirtelen lefektettek, mert már kezdett is hatni a cuccos. Majd ellenőrizték a zsibbadást, és mire jó volt, a dokik már be is mosakodtak.
A Vida jól bepamacsolt jóddal, komolyan, Picasso megirigyelt volna, majd letakartak. Innentől kezdve a dokinak csak a füle csücskét láttam.
Mikor kezdte, akkor mondták az altatós dokik, mert ezt természetesen már nem éreztem. Viszont amit nem tudtam, az az, hogy a Doki belekönyököl a gyomorszájamba, és úgy nyomja ki a farfekvéses kisfiamat. Ez azért rossz volt, folyamatosan sóhajtanom kellett, és .. olyan szar érzés volt. Mondták az anesztesek, hogy legalább van egy kis szülés érzésem. Kissé kiszolgáltatott voltam, és szóval nem volt jó. Majd mondták, hogy kint van, és a nyaka körül van a köldökzsinór, meg hogy kakil- kicsi ment belém is :) . Majd babó el, engem meg kitakarítottak. Mintha kiszippantottak volna, meg hát csináltak mindent. Folyton az órát néztem, mert mondták, hogy egy órás lesz az egész, illetve azért, mert az óra alatt volt az ajtó, ahol mondták, hogy visszahozzák Olivért. Mikor visszahozták, el sem hittem, szerintem nem is fogtam fel. Akkor még nem éreztem azt, mit most, hogy Anyuka lettem.. sőt asszem ehhez az kellett, hogy másnap felkelhessek, és magam emelhessem magamhoz Olivért, mikor apukája is ott van. Szóval szép pillanat volt, de a teljességhez kellett a párom is.. ami viszont a császár mellett lehetetlen volt. Egy dolog nyugtatott meg, hogy a friss Apuka rögtön a kisfia mellett lehetett, végignézte- és fényképezte a fürdetést, és mindent, ami ilyenkor zajlik.
Mikor lefotóztak a műtőasztalon Olivérrel, akkor elvitték, engem meg lassan befejeztek. Dokik el, engem meg leemeltek az asztalról. Természetesen most is remegtem, de ez a remegés csak a szobánkban, az injekció beadása után múlt el. A szobában még belémfolyt pár infúzió, és.. hát ennyi.
Idő szerint konkrétan: 9.05kor mentem be a műtőbe, 9.30kor volt az első vágás, 9.40kor kint volt Olivér, 10.05kor már szedtek le az ágyról.

Általában 12óra múlva kell felkeni, nekünk viszont csak másnap reggel engedték, tehát 24óra múlva, mert az előttünk császározottaknak iszonyú fejfájásuk volt.. mi ezt megúsztuk..
Ha tanácsolhatok valamit: abban a pillanatban, ahogy érzed valamelyik testrészed, kezd mozgatni, még akkor is, ha fáj! Én ezért tök jól keltem ki az ágyból a zuhanyzásra, és szerintem hamar is regenerálódtam.
Így utólag elmondhatom, hogy a műtőben igen rossz volt, hogy csak úgy kiterülve feküdtem, kissé megalázottság érzése volt rajtam, de komolyan mondom, erre már szinte 2óra múlva már nem is emlékeztem.
Érdekesek vagyunk mi emberek :D
No ennyi volt. Remélem lesz még folytatása :) - Kislányt is szeretnék!!!

satuk
 
 


Sziasztok Csajszik!

Még mindig egyben vagyunk, ma voltunk újabb vizsgálaton. Minden rendben van.
A doki azt mondta, hogy menjünk be vasárnap 8-ra újabb vizsgálatra, és már csomaggal érkezzünk. :lol: Hacsak addig nem lesz belöle baba.
Szerintem már bennt fog tartani, lehet hogy én is hamar babázni fogok. :o

Volt bennt egy éppen vajúdó nöci, akkorákat kiabált a szülöszobából, hogy én és a párom tisztárra besz.....tunk, hogy mi ez. Aztán a szülésznöm mondta, hogy ö így tudja kiadni a fájdalmát, meg egy kicsit hisztis nö. Eléggé borzasztó volt ezt hallgatni. :cry:

Na most ennyit egyenlöre.
Puszika mindenkinek:
Annnamari+ Dominik
pannamari
 
 


Sziasztok!

Már többször írtam a napokban, de itt alul mindig hiányzott ez a sáv, ahol az előnézet és az elküld ikon szerepel. Ma akartam írni a szerkesztőnek, de végül többszöri belépés, kilépés után megjelentek a fenntemlítettek. Grrrr. :twisted:

Gratulálok az új babásoknak, már azt sem tudom kik voltak akiknek nem sikerült eddig jó kívánságaimat kifejeznem.

Szilvenek biztos nem, ezért most kívánok nektek nagyon jó egészséget, és sok tejecskét és gyors összehangolódást. Nagyon aranyos, szép babátok van. Szóval minden OK. lesz. :lol:

Talán Tjucának akartam írni tegnap, ami ugye nem jött össze, nekik is sok boldogságot és hasonló jókat kívánok. :lol:

Pogi. A kisfiad egy kis tündér. Írtam a lányomat, hogy 2,2-vel született, és most benne is azt kis kis törékeny kismanót látom mint Ő volt. Cuki. De tényleg.
Írtad, hogy többet alszanak ezek a babák mint a nagyok, hát ez nálunk nem így volt. A lányom nagyon keveset aludt, már újszülött mivoltjához képest. Szóval itt is látszik, hogy ez kortól, nemtől, súlytól, hovatartozástól független ezeknek a kisembereknél. :P

Satuk szép volt a történeted, megkönnyeztem. Tényleg hihetetlen, hogy nekünk az a jó a fáj, valahogy ezt így alkották meg. De a babádnak biztos, hogy könnyebb volt így. Madj a következő lehet, hogy simán jön.Oszt majd még visszasírod az elsőt. :wink:

Most nem jutmás eszembe. Egyébként majdnem 10kor keltem. Olyan jó itthon lenni. :lol:

Pusszancs.

Edit
kanyin
 
 


Sziaszotk Lányok!

Nagyon rég nem voltam már, és most is csak egy kicsit ugrok be. Visszaolvasnom még nem sikerült, 2 hetet nehéz lesz behozni. :)

Gratula az összes kismaminak, aki megszült az elmúlt 2 hétben. :D

A vizsgáimon sikeresen túl vagyok, és a szakdolgozati videókészítésen is. Viszont az építkezéssel kapcsolatban jelentősen felgyorsultak a dolgok. Épp a tetőt bontják a fejünk fölül. Ezért aztán internetem is hol van, hol nincs. Mint a mesében. És most már 1 hete pakoljuk a cuccainkat és költözködünk egyik szobából a másikba.
A gyerkőccel minden rendben van, de nem akar korábban megszületni. Sőt a doki szerint még az is elképzelhető, hogy túlhordom. A külső méhszáj most kezd nyílini (ujjhegynyi), a belső teljesen zárt. Csak gyenge méhösszehúzódások vannak a ctg-szerint. És a fejecskéje is még magasan van, bár szépen befordult.

Most ennyit rólunk. Bocsi, hogy nem reagáltam senkire, de amint tudok és lesz időm, visszaolvasok mindent, és pótolom.

(Már csak 1,5 hét!Legalábbis remélem. :D )

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Viola!
Azért a hagyományos szülés még mindig nagyobb számban van, mint a császár. Én a fiamat császárral szerettem volna szülni, mert nálunk a nagymamám és anyukám is császárral szült, mivel családi örökség, hogy keskeny a csípőnk. Én azt gondoltam ez volt az ok, de a dokim nem engedte a császárt és simán megszültem, minden gond nélkül. Még a tágulással se volt gond. Attól, hogy anyukád természetes úton szült, még nálad bármelyik lehet, de miért lenne császár, ha nálad minden rendben. Szerintem e miatt ne aggódj.

Annamari!
Annó én is úgy jártam, hogy mindig a szülőszobán csinálták a ctg-t, mivel már korán befektettek a kórházba és egyik nap egy órdító nővel kerültem össze. A szívbaj jött rám, hogy ilyen egy szülés :) Én is a szülésznőt kérdezgettem és mondta, hogy csak hisztis. Azért elég rémisztő volt. Mikor már megszültem a szobatársnőm mondta, akivel egymás mellett és pár perc különbséggel szültünk, hogy azon izgult, hogy csak ne valami kiabálós nővel kelljen szülnie :) Örült, hogy nem hallotta a hangomat.
Na majd meglátjuk másodszorra is ilyen csendbe tudok e maradni :)

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Szilvi!
GRATULÁLOK!!!

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!

Igaz senki nem hiányolt, de azért írok nektek.
Sajna megint nem tudok visszaolvasni rendesen, csak gyorsan átfutottam az irományokat. Ha hazaköltözünk visszaolvasok rendesen és mindenkinek írok.

A feltett babaképek egyszerűen gyönyörűek. Lehet, hogy nemsoká én is babázok.

Kari: örülök, hogy jól vagytok és jókat tapasztaltál a kórházról.

Szilvi: nagy Gratula a lánykához. Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok nektek.

Mi kedden voltunk dokinál és azt mondta, hogy a méhnyakam meg van rövidülve. Kevesebb, mint 1 cm. Be akart fektetni a kórházba, de kisírtam, hogy még ne. Most szigorúan feküdnöm kell. Jöv. héten megyek ellenőrzésre, és ha romlik, esetleg nyílik akkor mindenképp kórház :(
Néha vannak menzeszszerű görcseim. Kaptam 2 féle gyógyszert, hogy ne keményedjek és görcsöljek. Azt is mondta, hogy jó lenne legalább még 2-3 hetet kihúzni. Úgyhogy irány az ágy. Sajna ez miatt keveset tudok jönni. Most is csak hazalógtam. Tudjátok most a felújítás miatt az anyumnál lakok és ott nincs net. Remélem most már nemsoká hazaköltözünk. Amint tudok jelentkezek mi van velünk.

Ti nagyon vigyázzatok magatokra és azért drukkoljatok nekünk.

Kisvirág + Mogyika
32+6
kisvirág_30
 
 


Szilvi!
Gratulálok a kislányodhoz nagyon szép kisbaba.

Kisvirág!
Én azért nem hiányoltalak mert tudom, hogy anyukádéknál vagy tehát biztonságban.

Ma reggel voltam Ctg-n, amikor a terhesgondozós orvos meglátta a papírt akkor azonnal felhívta az orvosomat és átküldött hozzá mert szerinte azonnal meg kell vizsgálni. ( Egy fájás volt a papíron)

Az orvosom megnézte a papírt és azt mondta, hogy ez teljesen normális de azért holnap szaladjak már be a szülészerte és ott csinál egy új Ctg.-t.Tehát azért valami biztos van.
Én meg már azt hittem ahogy ballagtam át az orvosomhoz, hogy már csak a táskámért küldenek haza.
Na majd holnap kiderül. Mindenesetre a táskám menetre kész. :lol:

Lehet, hogy Ex már meg is szült?
katus73
 
 


sziasztok!

már rég jelentkeztem, csak a hangulatom miatt, de nem jó lemaradni, egyrészt sokat kell pötyögni és fekve könnyen elfárad a karom, másrészt esetleg kihagyok valakit vagy reagáltam volna aktuális dologra, de lekéstem:)

Juca!gratulálok a kis édi maszat bébidhez!
Blacckrose! Neked is szép gyerkőcök!!!
Szilviék! Nektek is nagyon szép baba!!!
Olyan jó, hogy tesztek fel képeket!

Fj35! üdv itt!
Mézgombi! Apukád miatt :(
Nem könnyű alapállapoban sem megküzdeni a nehézségekkel, hátmég így!
Kari! Neked is Gratula sok-sok, ha még nem tettem! Biztos jó már otthon lenni.
Pilchard! Akkor már könnyebb kicsit, ugye?

Trita! Ne aggódj a császár miatt! A leglényegesebb, hogy babó jól van! És hogy kinn legyen valahogy :)

Satuk! Köszi a történeted! És nagyon szép baba Olivér! Gratulálok!

Csandy! Hogy vagytok????

Kisvirág! Én hiányoltalak! Sajnálom, hogy rosszabbodott, de már túlvagy a 32. héten, a 34 mindjárt itt, az tuti meglesz, meg a többi is utána. Pihenj sokat, nekem a doki azt mondta, a fekvés a legjobb ellenszer!

Most finiselőknek nagy drukk, valahogy mindenkit el tudok képzelni szülni, de magamat...Biztos ti is így vagytok vele. Izgulok értetek!
Akik túl vannak rajta, meg nagyon ügyesek, aki meg már itthon vannak, de jó nektek, bár tudom, most sem könnyű!

A 30. héten voltam uh-on és a baba elfoglalta a tökéletes helyét! Nagyon megörültem, de a doki azt mondta, ez még nem jelent semmit!
Hát, 2 nappal később, nagy mocorgás közepette vissza is fordult egyes állásba. Mivel már nagy és keresztben van, most egyáltalán nem tudok oldalt feküdni -rögtön reklamál-, marad a háton fekvés, amit nem ajánlanak, de most így a kényelmes és nem fuldoklom. Eddig nem bírtam háton! Most is oldalt vagyok, hogy pötyögtessek, de nagyon nem testszik fiacskámnak:)
Azt kérdezte anyós, hogy fogok én szülni-alacsony a fájdalomküszöböm, meg vékony vagyok-, gondoljam meg, nem akarok-e császárt. A multkor meg a császár miatt aggódott. Na mindegy. Mondom ilyen indokkal még nem császároznak senkit és van érzéstelenítő. Gondoljam meg. Hát, jól elvagyok könyvelve... Meg hogy az alkatom miatt keményedem, meg az elején is a hormonhiány miatt is az alkatomat vádolta. Hiába mondom, hogy nem függ össze, nem hisz nekem meg az orvosoknak. Hát mit mondjak, jót tesz az önbizamamnak! Nagyon jó volt a viszonyunk egyébként, csak mióta babát várok, azóta más. akkor lett depressziós. Mondjuk eddig is ilyen volt, de míg azt ecseteli 100x, hogy külön mosópor kellene a színes ruháknak, meg külön a fehéreknek, türelemmel meghallhatom, de a gyermekemmel kapcsolatos dolgokkal ki fogja húzni a gyufát, hiába beteg és hiába szeretem, meg fogom bántani!
Na, ez jó hosszú lett! Bocsi!

Annamari
mári
 
 


Sziasztok!

Megint én vagyok. Mostanra sikerült visszaolvasnom az összes hsz-t.

Név szerint is gratula: Satuknak, Karinak, Blackrosenak, Colettnek, Tjucának, és természetesen a legfrisssebb Szgoronnak. :D
A babák egyszerűen gyönyörűek.

Kanyin: Így utólag is boldog házassági évfordulót, és boldog szülinapot a lányodnak. Jól nézett ki a tortája. Én is egészen megkívántam. :)

Pogi: Gyors volt a szülésed, de nagyon tetszett, ahogy írtál róla. Ahogy mosolyog a gyerkőc, egyszerűen ellenálhatatlan. És nagyon hasonlít rád.

Banya: Az anyósos szülés is jó. :) De, ha már a hátas dobásnál tartunk, én nagy valószínűség szerint a sógorommal fogok szülni. Egyenlőre csak talonban van, de a párom sajnos a gyógyszertárban is elájul, ezért kicsi az esély, hogy a szülést bírni fogja. Ha nem megy neki, jön a sógi.:)

Encus, a keményedésre nekem is az jutott elsőre eszembe, amit a dokid mondott. Amúgy látom a többiek már válaszoltak. A vége felé már teljesen normális, ha van, így készül fel a méh a szülésre.

Fj: Üdv köztünk. A vizsgák miatt nem irigyellek. Én hála az égnek már túl vagyok rajtuk. Drukkolok majd. Az anyukák szülései nem befolyásolják a lányukét. Ez nem genetikai, legalábbis a dokik szerint. Amúgy az én anyukámnak volt 3 vetélése, és utána is 7 hónapot feküdt kórházban velem is meg az öcsémmel is, természetesen császárral szült. Ehhez képest nekem semmi bajom nem volt a terhesség alatt. Még most is aktív vagyok, és nagy valószínűség szerint természetesen fogok szülni. Legalábbis remélem. :D

Mézgombi: Nagyon örülök, hogy jelenkeztél. Már hiányoltalak. Kitartás, neked sincs sok hátra. Ha action van, írj! Apukádnak jobbulást!

Pilchard! Ameli továbbra is gyönyörű, és a képek alapján nekem úgy tűnik, hogy szépen hízik is. Örülök neki, hogy elhatároztatd magad, és ilyen szépen írtál az otthoni élményekről. Így is kell! :wink: Légy határozott, és csak azt csináld, amiről úgy érzed, hogy az jó.

Trita: Sajnos elég sok helyen gondolják úgy, hogy a farfekvéses babát császárral kell kivenni. De nagyon olcsó kifogás az, hogy ha a legkisebb esélyt is látja a sérülésre az agyuka, akkor ugye már nem akarja természetesen megszülni. Ezen mindíg felhúzom magam. :evil: A fejvégű természetes szülésnél és a császárnál is van kockázat. Ha azt vennék az anyukák figyelembe, hogy történhet valami, akkor nem esnek teherbe. Sőt az utcára se menjen ki az ember, mert abban is kockázat van. Még elüti a villamos. :evil: Bocsi, hogy így felhúztam magam, csak nem szeretem a hülye kifogásokat. Mondja azt, hogy ebben a kórházban nem lehet és kész.

Krisz: A méhszájvizsgálat, főleg a végefelé mindíg fájdalamas, legalábbis egy kicsit, akkor is, ha nem tágít. Így a végén már nagyon érzékeny és felpuhul.

A segítségeteket szeretném kérni. Valaki írta előrébb, már nem emlékszem ki, hogy homeós bogyókat szed/fog szedni, amik lazítják a méhet, és tágítanak. Meg tudnátok írni a nevét. A málnalevél teám sajnos elfogyott, és itt a közelben egyszerűen nem lehet kapni. Már ötletem nincs, hol keressek. Viszont a gyógyszertárunk foglalkozik homeós bogyókkal, hátha van nekik. Előre is köszi.

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Kisvirág: Jó, hogy újra köztünk vagy, sajnálom, hogy megint rosszabbodott a méhszáj. Nálam meg az a baj, hogy az istennek se akar nyílni. :cry:
Remélem minden rendben lesz, és nem kell befeküdnöd. Még 4 hétig maradhatnátok együtt. Kitartás és pihenj nagyon sokat!

Katus: Hányadik héten is jársz? Nekem tegnap a ctg 2 fájást mutatott a 20 perc alatt, de én spec. nem éreztem semmit. Én majd csak jövő héten szerdán megyek legközelebb. Addig nem. Hacsak Máté meg nem gonolja, de a doki szerint kivárja a jún.3-at.

Mári: Reméljük, még visszafordul a baba. Most még sok helye van, meg ideje is van még bőven. Anyósodnak meg mond meg, hogy a szülés lefolyása nem az alkattól, hanem a tágulástól függ. Az meg izületi, meg izomzati kérdés, ami csak a szülésnél derül ki. Egy ideig én is paráztam, aztán az orvosom közölte, hogy volt egy kismamája, aki 40kg vasággyal együtt, volt a gyereke 4,5 kg. Már megbeszélték, hogy császár lesz, mert nem fog átjönni, de a szülés előbb megindult. 3,5 óra alatt megvolt a gyerek, pedig első baba volt. Amúgy ha nagyon zavar az anyós, egyik füleden be, másikon ki. Csak aztán nehogy elolvassa, miket írok itt, mert egy gonosz dögnek fog engem tartani. :wink:

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Sziasztok!

Szilvi, Sanyi!!!!!!!
NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK A "PICI" LÁNYOTOKHOZ!!! Jó egészséget és sok-sok tejcsit!


Virág!
Írtad a múltkor, hogy nem bizti, hogy tudsz mindig jönni, ezért gondoltam, hogy úgyis benézel, ha lehetőséged van rá. Milyen gyogyikat kaptál? Tessék szigorúan pihenni, nekem 2 cm-nél is azt mondta a doki, hogy délelőtt tegyem a dolgomat, de azért délután már pihenjek. Nálad 1 cm, úgyhogy még inkább próbálj pihizni, gondolom, anyucid úgyis megteszi Helyetted, amit kell! :) Ja, és ez a legfontosabb: NE AGGÓDJ, MINDEN RENDBEN LESZ!!!!

Meli!
Gratulálok a vizsgáidhoz! :)

Rita!
Az jutott az eszembe, hogy én is nagyon császár-ellenes vagyok, de igazat adok a dokidnak: ha ne adj' Isten komplikáció van, akkor valóban életmentő a császár, és tényleg nem az számít, hogyan szültél, hanem hogy egészséges legyen a picur! (Egyébként anno én harántfekvéses voltam, császárral születtem, a nagyobbik tesóm fejfekvéses volt és hüvelyi úton született, a kisebbik meg faros volt és szintén hüvelyi úton született - akkoriban még kevesebb esetben császároztak).

Fj!
Nem hinném, hogy köze van az örökléshez, maximum a csontok, izmok tágulásának.

Katus!
Izgatottan várom a holnapot!!! :)

Annamari!
Na ja, nem mindegy, hogy az ember ki mellett szül... Biztos van, aki csak így tudja levezetni a fájdalmat, lehet, hogy én is így leszek, de én pl. a fogorvosnál is azt nem szeretem, amikor kihallatszik, hogy valaki nyög vagy épp fájdalmasan felkiált... :(

Kriszti!
Remélem, minél hamarabb kibújik a csöppöd, a térdfájás nagyon kellemetlen tud lenni...

EX!
CSAK NEM KIBÚJT MÁR A HUNCUT TÖRPETI?!?!?!?

Jók legyetek, sziasztok

Norwell+Kende baba (kerek 36!!! :D )
norwell
 
 


Sziasztok!

Ha minden igaz, Jucáék holnap hazajöhetnek. :-)

Válasz kérdésre: igen, a képek a születés után pár perccel, pontosabban a fürdetés után készültek.

Maga a fürdetés:
http://web.t-online.hu/kofa/furdo.avi

Kofa
tjuca
 
 


Melinda! Köszi! De az izomzatot nem mondom neki, azt sem feltételezi rólam, hogy van :cry:
de nem olvassa el, mert messze van, pont ez bánt, hogy nem dolgozik, megtehetné hogy feljön segíteni, de nincs kedve. 5 hét fekvés után voltak itt egy nap apóssal. De már jobb nélküle pont a beszólásai miatt, de az elején, mikor nehéz volt, jól jött volna a segítsége vagy a szándéka. De meg sem kérdezte, hogy jöjjön-e. Szóval nagy csalódás annak ellenére, hogy tudom, azért ilyen, mert beteg. Mondjuk férj előtt egyszer lebuktam, beleolvasott mikor anyósról panaszkodtam, de nincs ideje kuksizni utánam, csak egyszeri eset volt. Amúgy jól viselte, mert őt is bántja, de nagyon anyás, ezért aztán nem akarom megbántani. A hugom Melinda jön szerdán és leveszi a válláról a terhet. Mert én elvagyok, engem csak babusgatni kell, most övé a neheze. A saját anyukája meg nem segít rajtunk, csak a tanácsaival :cry:

én mindíg attól paráztam -tudom, hogy hülyeség-, mit csinálok, ha a baba nem vesz majd levegőt! Hogy megnyugtassam magam, venni akarok légzésfigyelőt, bébiőrt. Mondjuk, ha nem tudom mit kell csinálni, nem ér semmit...oktatásra meg nem tudok elmenni. Meg elég drága is! Szerintetek vegyek? Vett valaki közületek, vagy gondolkozott rajta?
különben is ezek után én vagyok a gonosz dög :D , nem te!

Tjuca!Valahová lementettem a képeket, de hogy hova?
Norwell!! Gratula a kerekhez!

Annamari 30+6, vagy már lehet, hogy 31?
mári
 
 


Melinda!
37+3 vagyok , de ez a második babám és már most elég nagy úgyhogy elvileg nyugodtan megszülethet. Nekem elég sokat keményedik a pocakom és érzem is, a ctg-nél is éreztem valószínűleg ez látszott is az eredményen azért kellett gyorsan átmenni az orvosomhoz.

Norvell!
Aranyos vagy, hogy így izgulsz értem, jó lenne ha holnap még nem szülnék mert Katának du. 4-kor vanaz oviba az évzárója és jó lenne ha ott lehetnék. A férjem kisebbik fiának pedig fél 5-kor lesz az óvodai ballagása.

Na minden esetre kivasaltam mindent és rendet tettem a lakásba ha mégis lenne valami. :wink:

Ex! Ex apa!

Mi van már? Híreket akarunk!!!!
katus73
 
 


Melinda! Az utolsó mondatom elcsúszott, a dögös :oops: :D
mári
 
 


Mári,
légzésfigyelő...az a drága, de döntsd el, megéri-e: 35ezer HUF a babysense pl.. Az oktatás 2ezer HUF fejenként. Bővebben a www.csecsemőhalál.hu oldalon. Mi voltunk, vettünk is légzésfigyelőt.
Marha ritka, megelőzhető, de ha ettől könnyebben alszol, miért ne?
Oktatásra miért ne mehetnél el...pl szülés után? 1 hónapos kor után érdemes monitorozni, addig meg biztos tudsz intézni erre egy óra szabadot a Madarászban, pl felváltva a férjeddel.

Ági
potter_76
 
 


mári, elírtam

www.bolcsohalal.hu
potter_76
 
 


Sziasztok lányok!!

Tegnap majdnem egész nap ágyban voltam és a family körülugrált. Nagyon csúnyán elkezdett görcsölni a gyomrom amiután a doki nénimmel beszéltem. Már-már kihívta a Béla az ügyeletet. Most már valamivel jobban vagyok, az éjjel nem fájt az epém sem nagyon. most érzem, de nem vészes. Remélem legalább is, hogy az epém az és nem mondjuk a placenta vagy valami ehhez hasonló.

Bocsika, de tegnapi "szenvedéseim" közepette már nem voltam fent a neten és most látom, hogy nem írt senki Exről.
Nos..akkor a jó hír:

"Ma valamikor kivadásztak anyuból. Szentesi Péter László a nevem, 3360 gr. és 53 cm vagyok." ez tegnap 06.30 kor érkezett.

Bocsika a késedelemért, de azt hittem, hogy Ági férje vagy öccse írt nektek.

Puszi mindenkinek

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Sziasztok!

Mári!
Köszi a gratulát, rámjött a finis-para... :)
Légzésfigyelő: ha veszel is, a tanfolyam nélkül vajmi keveset ér... Ha kell, nem tudsz segíteni a babán, mert nem csak az a fontos, hogy észrevedd, hanem hogy tudj újraéleszteni.
Anyós-dolog: nagyon sajnálom, hogy nem számíthatsz rá... Mitől lett depressziós, hogy babát vársz????? Azért ez furi, annak inkább örülnie kellene! Enyémanyós is az volt (apósom nagyon hirtelen halt meg 9 évvel ezelőtt), és néha még most is előjön nála, de szerencsére csak időszakonként (általában az évfordulókkor), és ő nagyon örül az unokájának. Azt én is elhatároztam, hogy a gyerekkel kapcsolatban nem engedek: adjon tanácsot, ha úgy hozza a helyzet, és utána eldöntöm, hogy megfogadom-e vagy sem, ez már legyen az én dolgom... De legalább Ti nem laktok együtt, mi igen... :D Mondjuk nem szólhatok rosszat, mert kisebb nézeteltéréseket kivéve tényleg jól megvagyunk és nagyon sokat segít.

Katus!
Dolgoztam oviban, és úúúúúúúúgy imádtam az évzárókat (mindig bőgtem, amikor a gyerkőceim elmentek...)!!! Na, nem azért, mert vége az évnek, hanem mert akkor az ember egy az egyben látja azt a három (vagy négy) évet, amit a gyerek ott töltött...

EX!!!!!!!!
HAHÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!! Már lerágtuk a körmünket!!!!! Te meg tutira babázol!!!! :D

Sziasztok

Norwell+Kende baba
norwell
 
 


Így legyen ötösöm a lottón... :D :D :D

ÁGI!!!!!!!!!
NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK PETIKÉHEZ!!! Sok-sok tejcsit és jó egészséget kívánok Nektek!!!

Puszi

Norwell+Kende baba
norwell
 
 


Ex! Gratulálunk! Amint lehet küldj képeket, meg történetet!

Mári, anyós miatt őszintén :cry: . Nekem szerencsém van vele. Persze, majd meglátjuk, mi lesz a baba után.
Bébifigyelő. Én a sógornőmtől kaptam meg azt, ami nekik volt. A 2 hangszórósat. Van olyan is, amire rá fektetni kell a babát. Mi majd akkor fogjuk használni, ha külön szobába megy a baba, illetve, ha anyósék vigyáznak a picúrra.

Katus: Holnapig még reméljük kibírod. :)
Keményedéseim meg jóslófájásaim már nekem is vannak vagy 1 hete, de a doki azt mondta, hogy ez még kevés, nem valószínű, hogy jövő hétnél előbb szülünk. Pedig már nagyon szeretnék. :(
Hivatalosan jövő szombatra vagyok kiírva, remélem azért előbb jön. Most már mindenféle nyűgeim vannak, ráadásul itt állunk tető nélkül, és keddig esőt jósol a meteorológia. :cry:
Azért remélem megússzuk nagyobb beázás nélkül.
(38+5)- de durván néz ki. :D

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


EX! HATALMAS GRATULA AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!! Várjuk a képeket!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mári: tegnap itt volt az én anyósom is, feljött Ajkáról babátnézni. Aztán eleinte minden miatt nekiállt jajveszékelni, hogy "JAAAAJHOGYFOGJUKAZTAGYEREKET" meg "JAAAJHOGYBILLEGAKISFEJE", de aztán rájött, h talán ez egy kicsit túlzás és bocsánatot kért. Szóval nekem továbbra is szerencsém van Ákos családjával :D

Bébiőr: nem veszünk, az olyan, mint egy sima cb-rádió. Légzésfigyelő: az az, amire rá kell fektetni, és ha 30 mp-nél tovább nem vesz levegőt, akkor riaszt, a kh-ban is ilyet használtak az intenzíven. Babysense márkájút. Ezen gondolkoztam, de aztán úgy döntöttem, h nem kell, mert egyrészt télleg nem tudunk újraéleszteni, másrészt meg úgyis itt van velünk egy szobában egyenlőre. Apropó: nagyon bejött a mózeskosár, annyira, h le se szedtem a kiságy matracáról a fóliát... majd ha nagy lesz, ráérünk még azzal.

pogacsa
 
 


ÁGI! HATALMAS GRATULÁCIÓ PETIKÉHEZ! :lol: NAGYON KIVÁNCSIAK VAGYUNK A KÉPEKRE! :D

Üdv.:
Eni
marcy
 
 


Ex. Hurrrá, Gratulálok TörpPetihez. Már én is kiváncsian várom a képeket és a történetet is. :lol:

Én is be vagyok parázva a légzésfigyelő miatt. Az első babánál egy szobában voltunk, és szinte mindent kis neszre, vagy nesztelenségre fel tudtam figyelni. Most viszont a lányom miatt elsősorban azt szeretném, ha külön szobába lenne, hogy ne legyen féltékeny, hogy mi együtt alszunk a picivel. De még ha egy szobiba is lennék vele, tévét akkor is a nappaliban néznénk, így akkor sem lennék vele. Szóval most ezért nemtom mit csináljak. Tipp? :?:

Na lépek Barátok közé. Sajna függő vagyok. Ez van. :oops:

Szasztok!
kanyin
 
 


Sziasztok!



Én Szentesi Feri vagyok az Exdeus férje. Azért én írok mert a kicsi párom ma reggel 3.52-perckor megszületett a fiúnk. A kis útod 3360 g és 53 cm Szentesi Péter László néven lesz keresztelve.

A továbbiakban majd ha a párom hazaért majd ő megtartja a beszámóloitt.

Üdv mindenkinek

Ja és nagyon boldogok vagyunk.
Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex!
Szívből gratulálok!!

Azért jobb lett volna ha időben megtudjuk a jóhírt mert én pl.tényleg sokat gondoltam Ex.-re.
katus73
 
 


A párom nevében nagyon köszönjük a gratulációkat.
Pár szót szülésről, este 6-ra voltunk berendelve, majd jött egy kisseb vizsgálat. Ezek után várakozás, ½10-ig majd a burok, repesztés. Amire a doki azt mondta szép mennyiségű magzatvíz volt. Az infúzió meg az adalék de ezt ti jobban tudjátok, mint én. Jöttek a fájások szépen rendszeresen erősödve, ahogy az elő van írva. Ekkor kapott a párom fájdalom csillapított, ami javított a helyzeten. Sajnos a tágulás 11-1/212-felé meg állt és sehova tovább. A fájások is gyengültek 2-3-ig szinte tünet mentes, volt. Ekkor jött az özönvíz császármetszés. A páromat elvitték a műtőbe előkészíteni, a doki meg mondta nekem mikor utána ment, hogy semmi aggdalom 10-15-perc és itt a baba. Na erre eltelt félóra és még sehol semmi már kezdtem ideges lenni. De ekkor feltűnt a kis csöppség. Közben jött a szülésznő is az információval, a párommal minden rendbe van. Csak összeöltik a vágást és beteszik a lábadozóba. Addig én csak maradjak a csöppség mellet nyugodtan. A gondos kezek serénykedtek Peti fiam körül hosszmérés, súly, meg amik ilyenkor lenni szoktak. Megjelent a doki is és egyből mondta, hogy mivolt a probléma. Sajna a baba nem tette meg az utolsó negyed fordulatot és ezért a tágulás is abba maradt.
A kálváriánk itt nem ért véget, mert mint kiderült a babát át vitték az új-szegedi gyerek kórházba, mert a kis felső testén picike hólyagok vannak, az orvos állítása szerint valami fertőzés történhetett. És ezt az ottani szakorvosok jobban eltudják, látni. Haza is csak előre láthatólag két hét.

Na röviden ennyi. Ja és a fejleményekről amilyen hamar csak tudok mindenkit, tájékoztatok.
Addig is üdv mindenkinek Feri.
Kép Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex Feri!
Gratulálok neked is a gyönyörű kisfiad születéséhez!!
Ági mikor mehet át a kicsihez? Mond meg neki, hogy kitartás és addig is amíg nincs Petikével minden egyes szoptatáskor fejje a tejet. Az én kislányomat is átvitték anno a gyerekosztályra és a mellszívónak köszönhetően a második nap elindult a tejem pedig én is császárral szültem.
Millió puszi Áginak: Katus
katus73
 
 


Ex:Gratulálok a kis Petihez,és ne aggódj,biztos jó kezekben van.

Olyan cuki minden baba,imádom a sok képet,csak pakoljátok őket.

Szopi után,mikor már jó mélyen aludt a Tigris,bepróbálkoztam a kisággyal.Letettem,szem kipattan-nagy sirás-vissza nagy ágy -cici bekap-két perc múlva alvás-többet nem próbálkoztam.

most az előbb kelt fel,na alig egy 3/4 órát aludt csak,szopizott egy kicsit,gondoltam büfizzünk-azt nem tud de próbálkozunk-hát jól beájult,itt alszik a karomban.

Holnap jönnek tesómék,meg anyámék ,lesz itt nagy káosz.A mi családi összeröffenéseink ált.rosszul végződnek.Na jó álljunk pozitivan a dolgokhoz.Anyós főz viszont,az jó.Én meg már begyúrtam a sajtos csigut,csak ki kell sütni,gondolom páran még emlékeztek rá.Én már fenem rá a fogam.

Tegnap bezabáltam egy doboz ferrerót-ill.két nap alatt,bár a lényegen ez nem változtat.Pogival beszéltük hogy tápláló kaját eszünk,pl,csoki , csak ez a zsirszöveteimet táplálja. :lol:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Mári:légzésfigyelő a kiságyban figyel-angelcare-csak a tigris nem alszik benne. :lol:
holnap tényleg átrakatom máshová az ágyat,hátha....egy próbát mindenesetre megér

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Ex és Apuka! Mégegyszer gratula Petikéhez. Egyszerűen gyönyörű gyerek. Reméljük, minél hamarabb hazajöhet a kórházból.

A csigára tényleg emlékszünk, még szép fényképet is láttunk róla. :) Én is gondolkoztam már, hogy ki kéne próbálni, de majd csak szülés után. Most leginkább a dögléshez van kedvem.

Nem nagyon pörög a babanet. Az összes leányzó aki sokat ír elment szülni?! Vajon ki lesz a következő, és mikor? Kerestem visszafelé a táblit, de nem találtam meg. Helló, és Mézgombi még biztosan előttem vannak, azt tudom, meg vagy még 6-an. Kíváncsi vagyok. Mindenki aki tud, küldjön sok-sok képet a babákról. Egyszerűen gyönyörűek. :)
További szép napot!

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Sziasztok csajok!


EX GRATULÁLOK NEKTEK!!!!

Kicsit visszaolvasgatok, de csak nagyjából (bocsi ezért).

Császár: Nekem nagyon nagy megkönnyebbülés volt a császár. 2 nap vajúdás után maga volt a megváltás....
Amennyire féltem tőle, annyira nem volt borzasztó. Sőt, ha választanom lehetne már inkább a császár. Szóval a rossz emlékek most kezdenek felfelé törni, bár nem szabadna...

Remélem jól van mindenki, engem egy kicsit megvisel az az állandó időjárásváltozás. Egy nap meleg- egy nap hideg.
jurem
 
 


sziasztok!
3 óránként szopunk, jeeee!
Most is letelt, szaladok!
puszi! :D :D :D :D :D :D

pogacsa
 
 


sziasztok!
köszi mindenkinek az infót a légzésfigyelővel kapcsolatban! Ellátogattam a honlapra is.
Potter! Miért csak 1 hónapos kortól használják? Én pont a legelején félek majd a legjobban?

Encus! Rem. jól vagy már! Szerintem, ha a lepénnyel lenne baj, akkor véreznél. Nekem ezt mondta a dokim, mikor még a lepénykémet kellett félteni.

Norwell! Szerintem menapeuzája miatt depressziós, de nem hiszi el, hogy az is okoz ilyen tüneteket, hogy depresszió, fogyás, nem alvás, étvágytalanság, verítékezés. Lehet elég lenne egy kis hormon, így meg szenved.
Egyébként ő várta legjobban az unokát, már több éve. De most meg nem éli bele magát! Igy könnyebb elviselni a problémákat, ugye. Szóval neki akkor lesz unoka, ha megszületik! :(
Ha velem minden ok lett volna, mert volt néhágy felhőtlen hét-, akkor kivette volna a részét, vásárolgattunk volna meg ilyenek. De hát bajban ismerszik meg a jóbarát, a jó anyós...

Ex család! Gratula ezerszer! Köszi apuka a beszámolót! Sajnálom a 2 hetet, de eltelik az hamarosan és otthon lehettek! Nagyon szép, nagy baba! És ami a lába között, az is nagy :D
Mikor az uh-n mutatta a doki és kérdezte, hogy nem látom? Szerintem mi az ott? Azt hittem, a térde :oops: :lol:
Apukája persze vigyorgott, de én kislányra számítottam.

Kanyin! Én is függő vagyok! Ezt az egyet szoktam nézni :oops: Kikapcsol, ez van...
Én is külön szoba miatt is akarom, nem akarom hogy apukája ne tudjon aludni és dolgozóba menni pénzt keresni :wink:
Persze az elején vele alszok, mármint babával. De hol fog majd aludni a hugom, meg anyukám? A férjemmel? Na ezt még átgondoljuk :D

Még 1 kérdésem lenne! Ha korábban jön babó, más kórház, más doki, vagy nem jön korábban, de ügyeletes dokihoz kerülnék, akkor is illik pénzt adni? Akkor mennyit, ill. kevesebbet, mint a dokimnak?
Ha császár vagy komplikáció van, akkor is többet kell, mint a sima szülésnél?

Türelem és kitartást finisek!!! Milyen a para? Mit éreztek?
Annamari
mári
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!
Szépek a babák! :)

Gratulálok Szilvi és Sanyi a gyönyörű leánykához :)!

Exdeus, Feri sok boldogságot kívánok a fiatokhoz :)! Szorítok, hogy minden oké legyen veletek, és minél előbb hazamehessetek.

Szerdán és csütörtökön pihiztem otthon (már amennyire vissza tudtam fogni magam). Kicsit csökkent a keményedések száma is (26-ról 17-re /nap). Ma bejöttem dolgozni, de úgy látom, meglettek volna nélkülem is..., de a titkárnő nagyon nyavalygott tegnap nekem a telefonban :(...azt hittem akut a helyzet.

Minden várományosnak továbbra is mennek a drukkjaim!

Puszi!
Adi 27+6
adi77
 
 


Sziasztok!
NAgy gratula az Ex családnak!!
Mi köszi jól.. eszünk, alszunk, sírunk, vigyorgunk, ismerkedünk. Zsivány fiam van, imádom.. Az, ha nem alszom ki magam, az az oka, hogy csak nézem, hoy milyen édesen alszik a kiságyában.. a kis szerelmem :)
Ez van, magába bolondított, mint apukája :)
No megyek is... bár nem sír :)
Satuk + Olivér

satuk
 
 


Csajok, ezt kaptam skype-on:

[quote]s írta:zia! Ádám vagyok Andi most szült meg:) Soós Julianna, 3200g, nagy fekete haja van


NAGY GRATULA MÉZGOMBINAK!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

pogacsa
 
 


Mári, én az ügyeletesnek ajándékcsomagot adtam. Meg a fogadott-lettvolna-dokimnak is.

pogacsa
 
 


Gratulálok Mézgombiéknak a kis Juliannához :)!
adi77
 
 


Sziasztok Lányok-Fiúk!

Grautla Mézgombiéknak. Pont reggel emlegettem, hogy ő még előttem van, és tessék! :D Nagyon pontos volt a gyerkőc!
Sok tejcsit kívánunk, és amint lehet jelentkezzetek képekkel, és történettel!

Annamari: Én nem tudom a többiek hogy vannak vele, de én még nem parázok. Valószínű azért nem, mert nem tudom mi vár rám. :) Viszont már nagyon szeretnék túl lenni rajta, mert egyre nehezebb bármit is csinálni. Átlagban jól mozgok, de hajolni nem tudok, ha mosogatni kéne, akkor a 3. edény után leszakad a derekam. Arról nem is beszélve, hogy már nem kéne nőnie a fiúcskának, mert már 3800-4000g körül van. Úgyhogy tőlem már jöhetne. :D

Pogácsa, gratula a 3 óránkénti szopihoz. Gyorsan beállt a rendszer. :) Direkt így szoktattad, vagy egyerűen csak így kívánja. Én is azt szeretném, ha majd 3 óránként szopizna, de még nem tudom, hogy kéne majd elkezdeni. Már a kórházban, vagy az elején hagyjam, hadd egyen sűrűbben?

Satuk, Pogi, Pilchard, és a többiek, ha van időtök, tegyetek fel képeket. Gondolom mindenki lelkesen fényképez. :wink:

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?