Sziasztok Lányok!
Nyanyuska, megvan még az a csetoldal?
Én sem nagyon akarok látszani, "nincs jó fényképarcom"
Mi mindenképp gyermekkel megyünk, és az uram- még nem tudja- is jönni fog.
Hogyan legyen hát, összedobjuk a pénzt, vagy vigyük a piknikkosarat?
Nyanyuska, nem semmi a tornaszoba. Mindennap mindent használtok? Mennyi idő ez a ceremónia?
Kedves Kildó!
A férjed azért rendesen becsajozott!
Birja 2 nővel egyszerre?
Kedves Bea!
Szóval már csajozni akar Marcell? Tehetnél fel Te is róla ujabb képeket, akkor majd ideültetem Pörit. ( Még nem ismeri a számitógépet közelebbről)
Mondd, hogy tetted fel azt a mércét? Én már csináltam ilyet vmi. Lilyneten, de nem tudom hogy lehetne ide áttenni, pedig olyan helyes.
Lányok, a többiek még nem találtak ide?
Ma megint voltunk uszni, ez a nőcike egyre jobban imádja. Olyanokat nevet, mindenféle vizimókát csinálunk, nem győz kacagni. Sajnos már csak max. a jövő héten mehetek Vele vizbe, utána Apája fogja vinni. Azért sajnálom ezeket az órákat, ha lehet, még jobban összhangba kerülünk a vizben. Mintha a testünk-lelkünk még jobban összeérne ilyenkor, ugy tud nézni rám, hogy abból minden rajongás és biztonságérzet kiolvasható. De legalább ezentul majd Apja fog érezni hasonló jókat.
Viszont felmerült 1 komoly probléma, bár Dezső szerint semmi baj nincs.
Megint az étkezés. Az a helyzet, hogy kb.8-kor reggelizünk, és este 8-kor vacsizunk. A kettő közé 3 étkezést kéne tenni, de már kb. 1 hete a 4 órai uzsi után egyszerüen nem éhes. Régebben 6-kor és 8-kor is evett. Nagy nehezen megevett 60-100 g. tápszert a mult héten, és ma ugy döntöttem, nem nyuzom tovább, kihagytuk a 6 órás evést. Majd fürdés előtt jött a heti mérlegelés, amikor döbbenten tapasztaltam, hogy a mult héthez képest 9 dkg fogyást mutat!
Dezső azt mondja, ne aggódjak, hiszen 6-kor evett régen, mondjuk 180 gr-ot, hát persze hogy 1 óra mulva a mérlegen ez meglátszott. Most viszont üres volt a gyomra. Én viszont megijedtem, mert ugyan nem látszik Rajta fogyás, a kedve töretlen, nem nyugtalan, de legalább ha stagnálna, de fogyott!!!
De egyszerüen nem tudom megoldani, hogy többet egyen, mert nem éhes 3 óránként! Viszont amikor eszik, jó étvágyú, nem szokott maradékot hagyni. De vajon elég-e Neki ennyi evés?
Ugy döntöttem, 3 nap mulva ujra mérlegre teszem, és ha akkor se hizik, visszaállitjuk a 6 órás evést, ami persze mostanában már 1/2 7- 7-re is kitolódott, aztán kellett 8 körül vacsizni...
És az is felmerült, hogy a 4 étkezéssel elég tápanyaghoz, folyadékhoz, fehérjéhez jut-e?
Máté ugyanigy csinálta ebben az életkorában, 4-szer evett, mégis hizott, és nekem eszemben se volt számolgatni a tápanyagot, folyadékot, nem aggódtam, mégis egészséges emberke lett. Miért van most ez az örökös aggódás? Ennyit számit, ha az ember öregszik?
Melcsi