Először is köszönjük szépen a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok.
Nem, nem így terveztük. Nórika nehezen jött össze, a második inszeminációval, úgyhogy hiába mondta mindenki, hogy a ketteske könnyen jön, én úgy gondoltam, hogy ez a mi esetünkre nem vonatkozik. Aztán mégis.
Én nagyobb korkülönbséget terveztem, a testvérbabakocsi látványa is megriaszt, de hát így alakult. Persze nagyon örülünk neki.
Elég kicsi lesz a korkülönbség, de legalább összenőnek. Keresztfiamék között is kb. ennyi van, ők remekül elszórakoztatják egymást. A szülők az elejére már nem nagyon emlékeznek. Tudjátok, csak a szépre, vagy hogy is van ez…
Gabuska,
Úgy néz ki, nem a 2007 tavasziba, hanem már a 2006-2007 télibe kellene átnéznem. Jó ötlet, majd beleolvasok oda is!
Képek szuperek!
Minyu, Ana
A fiúk is így imádják a hintát? Kérdés meddig. A játszón már előbb-utóbb majd cikis lesz, nem? Csak bringázni és homokozni…
Tündérke,
Bárányhimlő.
Én vigyáztam bátyám mindkét gyerkőjére, amikor bárányhimlősök voltak. Olyan érdekes volt, hogy Zsófinak alig voltak pöttyei, nem is viszketett neki annyira, pár hét múlva Matyinak egy merő pötty volt az egész teste, főleg a háta. Szegénynek őrülten viszketett. Remélem kevés pöttyel megússzátok.
Eper: én megpucolom, Nórika meg csak úgy cuppog, nagyon ízlik neki.
Aszalt s.barack: passz.
Brigi,
Tejkérdés jó kérdés. Most, hogy Nórika elhagyta a szopit, lehet, hogy nekünk is kéne valami babatej. Mondjuk amíg tejpép a reggeli is nem vajas kalács, addig elég a víz hozzá folyadéknak.
Minyu,
Tali jól hangzik, de sajna, vagyis nem sajna szombaton mi esküvőre megyünk!
Felnőtt kaja nálunk még nem nagyon játszik. Mindig ő eszik előbb, mire mi kajálunk, addigra már nem éhes, talán ezért.
Ana,
Én nem bírnám megszokni az éjszakai keléseket. 3 éve, te jószagú raid! Le a kalappal!
Nórika tényleg 10 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Most, hogy jön a fogacska, tegnap este sokat sírt lefekvéskor, alig bírtam letenni, de aztán elaludt és horpasztott 8-ig. Remélem, hamar kibújik neki!
Szilbee,
Hát igen, nekünk is egészségesebb kajákat kellene ennünk. Ma megint Big Mac menü csúszott, annyira imádom.
De 1-2 hétben 1x eszem csak. Egyébként az utcában lévő oviba be szoktunk fizetni, séta után beugrunk a szomszéd lánnyal, megebédelünk, eldumcsizunk a konyhásnénikkel, akik szórakoztatják a babukat, amíg mi eszünk… Királyság.
Nekem még egyébként küzdenem kell a konyhatündér címért…
Húúú, lassan nekünk is át kell szerelni a lakást!!!
Ja és lőjetek már le!!!