Sziasztok!
Tényleg nagyon lassú lett a Társalgó, van, hogy meg sem tudom nyitni, pedig eddig ezzel nem volt baj
Kati azért, ha bármi változást észlelsz, inkább szaladj be a kórházba! Az én dokim is nagyon elfoglalt, nem is láttam 2 hónapja
de azt tudom, hogy akármi problémám lenne, mindig lenne rám 2 perce, hogy megnézzen. Mindig mondja is ha telefonon beszélünk, meg ha személyesen találkozunk akkor is.
Bmszsz: mi egy használt Graco TS-t vettünk, ami sportkocsivá alakítható mélykocsi (szóval 0-3 éves korig jó), a babahordozó meg rátehető és így nem kell egyikből a másikba rakosgatni a bébit. Nekem nagyon tetszik, mert én sokat közlekedem autóval, a babakocsit egy kézzel össze tudom csukni és befér a csomagtartónkba, ami azért nem túl nagy... Nálam fontos volt a bolygósítható, viszonylag nagyobb kerék (ezzel könnyebb közlekedni) és a jó rugózás. Igazából azt kell kigondolnod, hogy Neked mi a legkényelmesebb, hol és hogyan fogod használni. Az egyetlen hátránya, hogy nem tolható mindkét irányba, de van kukucskáló ablak, így azért a bébit láthatom, őt meg úgyis a világ érdekli leginkább
Tündi drukkolok! A múlt héten én is azt néztem, milyen kevesen vannak bent, és milyen jó lenne, amikor majd én jövök, akkor se lenne zsúfoltság, de hát ki tudja, még azért az én időm messze van.
Na szép napot mindenkinek!
Üdv
Ildi ( 28 )