Új privát üzeneted érkezett!

Szia Ági!

SzopiKép Kép Kép én már nem is számolom, hányszor jött ma kérni. Kép
Ha kint vagyunk képes egész nap megfeledkezni róla, de most állandóan bújik.Kép

Nagyon szomorú idő van, még mindig esik, pedig lassan menni kellene a boltba.

Petra! Sajnos mi is ki estünk a pampers-os játékból, ugyan a korosztályba még beférnénk, de a pelusokba már nem. Mi már 5-t használjuk. Kép

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!
Malom utcai bölcsiről egyetlen egy embertől ahllottam rosszat, egyébként csak jót. De ezt a fizetőset még nem. Szerintem ez törvénytelen, főleg azért, mert állami bölcsi. Egyetlen egy alapítványi van, ahová Kristóf jár és ahová Flóra is fog.
Amúgy Nóri és Alexandra alig volt klubozni, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor voltak. Mi sem megyünk még, mert esik az eső, meg nem akarom, hogy újrafertőzödjön. De a jövő héten megyünk.
Melyik játszótéren voltatok? Mert minden délelőtt ott vagyunk az unióson, és gondoltam is rátok, hogy már rég dumáltunk, hátha ti is odajártok. de nem...
Orsiékat meg innen ismerem a lakóról.

Petra!
Örülök, hogy bevált az úszás. nagyon jók a képek. És a víz alatti videók is tetszeni fognak, nekünk is van jópár.
Sajnos mi nem nagyon fogunk már járni, mert mindjárt bölcsi, de addig megyünk még. Remélem, már eljutunk a jövő héten.
Ja, és mindenkinek üzenem, hogy nem lesz hétvégente. sajnos. Kép

Anita1!
Tök jól nézel ki a képeken! Tiszta fitt vagy! És mindezt torna nélkül? Gratulálok!!
Boti hány kiló?

Ági!
Még nem volt érkezésem megnézni a törit, de le fogom menteni, mint minden ilyen dolgot lemezre, uis fel szoktam őket hazsnálni dogákhoz. Jó mintafeladatok.
Nagyon ügyes vagy, szépen haladsz! le a kalappal előtted, gyerek mellett!
Tesódnak sikerült már állást találni?
Mjad írj, milyen Pest! És rakj képet az új lakásról!

Petra!
Csak szimplán be kell küldeni a vonalkódokat?

Cs.

Kép
nycsilla

Sziasztok,

Először Botondnak mi is nagyon boldog névnapot kívánunk igy utólag is.

Úgy látom ma nem sokat fogok sétálni a kisfiammal. Még szerencse, h. tegnap is kétszer mentünk le, pedig a harmadikról elég kínkeserves kezd lenni a lehurcolkodás. Ideje megtanítani járni a gyermekemet :-))).

Fotókon mindenki gyermeke nagyon szép. Botond tényleg nagyon szép pufi bambino.

Petra,
Bence pedig már kész nagyfiú. A gatyesz meg nagyon vagány. Az úszópelusra ezt még rá kell húzni? Köszi a felajánlást, egyelőre kicsit meghátráltam az úszás téma elől, de amint megbeszélem magammal keresni foglak, mert az én férjem biztos nem tud velünk jönni, hétköznap ezekben az időpontokban ő dolgozik. Mennyi apuka volt?! Te férjed maga osztja be a munkaidejét? Mivel igy is akad mindig munkaidőben is 1-1 elintéznivaló, ez már végképp sok lenne, ráadásul alsó hangon 2 óra. SZóval nem menne, ha foggal-körömmel akarnék menni akkor sem. Egyáltalán volt anyuka egyedül? Mert akkor nincs is min gondolkodnom.
Még egy kérdés, hol van a P. pelenkán amit gyűjteni kell? Már annyiszor körbenéztem a zacsit, de nem találom.
Kisfiamnak mostanában egyre darabosabra hagyom a kajáját, bár még nem tartja igy sem a szájában, csak nyeli, de a bébirépát megpárolva már én is a kezébe adtam, h. azért jöjjön rá, h. nem csak a nyelésről szól az evés. Kíváncsi vagyok Bence hány kiló. Mértétek mostanában? A dokinő azt mondta Zalus még most is kövér, pedig 'csak' 9 kiló, akkor Bencére mit mondnana ő már 10-nek is kinéz?

Jolka,
Akkor egyelőre a virágokat távolítsam csak el? De nekem elég sok a kis mütyür. Tartok tőle, amilyen hamar ránk tört ez az első aktív korszak, hamarosan jön a következő is a mászással stb. Amugy L.L.L. gyűjtmény az nálunk is van, nem is rossz ötlet azokat beáldozni, ha esetleg mégis.... a sok Kismamát, Babamagazint stb, azt biztos bombabiztos helyre teszem el addig.
Mivel a barátnőm épp a Malom utcára hordja a kisfiát tőle tudom, h. azok, akik szeretnék megőrizni a Gyed-hez a jogaikat (mert anyagilag igy még jobb nekik) azok fizetnek napi 3-400 forintot, elfelejtettem pontosan mennyit, ugyhogy ez jön ki havi 7 ezer körül. Viszont ezt, ha elvonod a 70x ezer Gyedből még mindig jobban megéri ezt választani, mint a 20x ezres gyest és akkor nem kell a 7 ezret lepengetni.

Zsuzsi,
Örülök, h. a Börzén megismertük egymást. Nagyon szép lesz az újgyerek (te nevezted igy) ágyneműje. A börzére én most jutottam ki először, mert tavaly tavasszal 1 órával zárás után mentem, ősszel meg egy nappal hamarabb és másnap már nem tudtam menni, ugyhogy 3. nekifutásra végre összejött. Én egy bébiételmelegítővel tértem haza. Amugy hálózsákot kerestem, mert a városban sehol sincs, de itt sem volt. Ha v.ki lát fiúsat szóljon.

Csilla,
Lassan végleg megszabadulsz a sulitól? Vagy már ki is nézted a köv. egyetemet?
Szoktad nézni a táncosokat az RTL-en? Ha igen, neked biztos még érdekesebb, mint igy amatőrként nézni. Egyszer szívesen megnéznélek táncolni. Majd szólj, ha olyan helyen léptek fel, ahova el lehet menni. Mondjuk Kossuth tér :-D. Apropo K. tér. Mostanában sose látlak benneteket.
Na megyek répás karalábét főzni.

Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

A Pampers pelenka vonalkódját kell beküldeni, és van egy gyűjtőlap, arra kell ragasztani. Ilyen sajnos nekem sincs, elveszett, de próbálok szerezni.
Mit gondoltok, ma nem sétálunk??? Szörnyű ez az idő.

Tünde!
Volt anyuka egyedül is, összesen két apuka volt. A férjem jelenleg nem dolgozik, "csak" a házunknál, így tud eljönni. Az úszónadrágot az úszáson vettük, de volt, akinek csak úszópelus volt a gyerkőcön. Szerintem is édi, ezért is vettük meg. Május 2-án volt 8600g Bence, szerintem nem több, mint 9 kg.

Csilla!
Mondta nekünk is Zsuzsa, hogy sajnos nem tud hétvégére helyszínt szerezni, sehol nem akarják kiadni az uszodát (9-es, kádfürdő), pedig nekünk is jobb lenne hétvégén.

Petra

Kép
ppetra

Petra!
Akkor ha nincs ez a pontgyűjtő,akkor kár is igyekeznem, ugye? Nem tudod, hogy honnan lehet szerezni?
Mikor költöztök?
Képzeld! Majdnem vettünk egy telket Nyírszőlőben. De csak majdnem, mert mire eldöntöttük, addigra elkelt. Ja, amúgy anyu vette volna nekem. Persze nem szívesen építkeznék, de olyan szép helyen volt és mögötte volt egy erdő,, de késő bánat...

Ági!
Ma 2x beleipisilt a WC-be!! Hú!!! De tutira csak véletlen volt mindkétszer. Mondjuk maga kérte, hogy vegyük elő a szűkítőt és tegyük a Wc-re, de azért szerintem még 19 hónaposan ez lehetetlen.
A bilit csak játékra hazsnálja, nmem érdeklődik iránta. Mondjuk tudja a funkcióját, mert a babákat rendszeresen pisilteti rajta.
Neked, hogy alakult ez Balunál?

Tündi!
Délután voltunk tegnap és tegnapelőtt is a téren. Mondjuk inkább a szíves kalitkánál vagyunk mostanság, mert ott nem tud pakolni, mint a téren. Amióta kiköltözek az árusok, azóta csak az érdekli, hogy lufizzon és játékokat szerezzen. Még nem tudja, hogy azért pénzt kell adni...Kép
Táncolni Kossuth téren nem fogunk, mert az a profik illetékessége. Da ha lesz lehetőség bejönni legközelebbi fellépéskor, akkor szólok. A könyvtárban láthattál volna! Kép
Répás karalábé?? Brűűű, de szörnyen hangzik. Megeszi Zakus? (Bocs, nem a konyhai tudományodat akarom fikázni, de a zöldséges dolgokat, főzve, uuuutálom!) (Én még mindig nem főzök!)

Zsuzsi!
Megint el kellene halasztani 1 héttel a bölcsi kezdését, mert egy nyári program közbeszólt!! Hogy annak is éppen oda kellett kerülni!! De nincs merszem felhívni Erzsike nénit, mert leharapja a fejem! Szerinted?
Jól vagytok? Rég jártál erre!

Kép
nycsilla

Tündi!
Suli: hétfőn szakvizsga, most kezdek tanulni Kép, most vitték el Flórát 4 óra hosszára. Nagyon félek, de azért túl rossz már nem lehet, így hogy fű alatt kinyomoztam a doga eredményét.
Jó lenne még tanulni, de egyelőre nem látok rá esélyt. Legközelebbi gyerek alatt pedig kizárva. Ami még jó lenne az a közokt. vezetői, mert jól megdobja a fizut és a Táncművészeti, mert azt meg imádom és talán egy picit értek is hozzá. Mindenesetre a felvételit jövőre megpróbálom, aztán halasztok, míg rá nem tudom venni magam.

Kép
nycsilla

Csilla,
Na ebbe nem gondoltam bele első körben, amikor nagy terveim voltak a tanulást illetően, hogy mi lesz közben a gyerekkel. Neked azért nagy szerencséd van, mert szüleid itt laknak, igaz én is maradhattam volna Debiben senki nem mondta, h. kötelező itt laknom, de igy alakult és ennek a hátrányaival csak azóta szembesültem, amióta gyerekem született. De nem akarok panaszkodni, remélem nem is tünt annak.
Répás karalábéból is mindig több adagot főzök és vgy két adagot lefagyasztok. Ugyanúgy eszi, mint bármi mást, ugyhogy gondolom szereti. Én sem birom még a szagát sem. De neki ezt nem kell tudni.

Petra,
Akkor fej-fej mellett haladnak a gyerekeink. Zalus sem volt a múlt heti mérlegelésen 9 kg, de azóta gondolom elérte. Bence mennyire veti már be magát, ami a mozgást illeti? Amugy Alsópáhokon jó meleg volt a gyerekmedence vize, nem vagyok benne biztos, h. zalus dijjazná a hideg vizet. Akkor téged is irigyellek, h. a van egy bármikor szabaddá tehető férjed. Csajok, de jó dolgotok van!!!!

Ági,
Most igy utólag, Isten életesse sokáig szülinapja alkalmából a kisfiadat. Szoritok nektek, h. jól érezzétek magatokat Bp-en. Mi anno párszor nekifutottunk többször is gondolatban, de aztán nem lett belőle semmi. nem bánom, mert végülis elsősorban az állás miatt mentünk volna, de aztán szerencsére mindkettőnknek jól alakult itt is. Ugyhogy maradtunk.

Mariann,
Még napokkal ezelőtt ajánlottad a bababónuszos kuponjaidat. Engem a MAM-os eteőcumi érdekelne, ha te nem váltottad ki. Avent cumisüveget ezzel a fejjel használjuk és másfél kéthavonta cserélem általában 3-at szoktam venni (2 db 2-est és 1 db 3-ast). Ha megvan, akkor tényleg ne menjen kárba, átvenném. Gondolom a cipőskuponodat nem ajánlgatod? Mert állítólag az is szokott a csomagban lenni, de a miénkbe nem volt, környezetemben mindenki kapott. Igy jártunk.

Ma ugy látom más is ráér. Na erre az esős idő. Azért én még nem adtam fel a reményt a délutáni sétálásra.

Tünde

KépKép
tuzal

SZóval erre jó az esős idő, csak ezt akartam irni a végén.
Még most töltök fel képeket a Zalus albumba, akit érdekel nézzen be, kb. fél óra múlva.

KépKép
tuzal

Sziasztok. Újra itt vagyok.
Tuzal:Szivesen odaadom a cimiskupont mert én nukot használok. Cipős kupont nem kaptam. De van itt kép babaruhás 50% kedvezménnyel a c&a-ba.
Van még itt:
-zewa wcpapír, Scholl lábspray, Helia-D szemránckrém, Nivea celluitisz ellen krémzselé, aquafresh fogkefe
Most csak ennyi majd írok még
Leírom Lini születését is
Mariann

Mariann
KépKép
mariann27

Sziasztok!

Na, szavaztam mindenkire.

Mariann, én is üdvözöllek. Nagyon aranyos a kislányod.

Ma kapott először Ádám őszibarackos bébiitalt. Nagyon ízlett neki, jobban, mint az alma. Mondjuk jóhogy ízlik neki, jó édes... Megnéztem a Hipp-et, abban nincs cukor, de az a legdrágább, és nem is találtam belőle olyat, ami csak őszibarackos. Almás sincs belőle.
Délután voltunk sétálni, szerencsére elállt az eső. Olyan fülledt meleg volt, majd' megsültem széldzsekiben. De attól tartottam, bármikor eleredhet.
Na megyek vacsorát csinálni.

Üdv, Annamari

Ádimama

Mariann,
Nagyon köszönöm a cumis kupont, ha te tényleg a kukába löknéd, de hol tudom átvenni? A C&A-s kuponról pedig még nem hallottam, de ha nem lesz rá más jelentkező akkor azt is szivesen vesszük.

Annamari,
Mi megáztunk, de az idő amúgy sokkal jobb volt, mint gondoltam. Mi Hipp-et eszünk, iszunk tulnyomórészt, de nem vagyunk meggyőződve arról, h. a Kecskemétitől valóban annyival jobb-e, mint amennyivel több az ára? Zalán sajnos szorulásra hajlamos, na én erre szoktam neki adni melegen a Hipp alma-őszijét, v. körtéjét, de ezek gyümölcspépek, bár ilyen gondotok ne legyen. Italok általában min. 2 gyümiből állnak, csak a répa van magában, na azt imádja is a kisfiam.

Sikerült feltennem új képeket, továbbra is a Zalus albumot keresse itt a babanet-en, akit érdekel.

Tünde

KépKép
tuzal

Tündi!

Remélem nem lesz szorulásos Ádám. Bár az almától 3 napig nem kakilt, de 4. nap reggel bepótolta... Kép
Megnéztem a képeket, nagyon szép Zalus, a "csajok kinek jövök be?" című kép nagyon jó! KépKép

Ádimama

Tünde!
Személyes átvétel elég nehéz lenne az időpontegyeztetés miatt. Ha kapok nevet és címet akkor feladom levélben ha neked így jó. Az összest ami nekem nem kell. Mert némelyiknél szorít a határidő. Egyébként Msn-ben is elérhető vagyok a toyotakacsa01@freemail.hu-n vagy írhatsz emailt annicska@freemail.hu.

Mariann

Mariann
KépKép
mariann27

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a segítséget,aki kérdőívet töltött ki nekem, és a címemre vissza is küldte.
Dóri jól vagytok?
JUREM?:-)
Minden baba nagyon szép.
Üdv: T.
Ápolónõ

Sziasztok!
Na végre be tudtam lépni. Azért nem tudtam bejelentkezni, mert régen Ppetra volt a nevem, most csak csupa kisbetűvel fogadja el. Na mindegy, lényeg, hogy sikerült. Amúgy egész jó lett a Társalgó.

Csilla!
Nem tudom, hol lehet szerezni a Pampers-höz gyűjtőt :-(
Nyáron szeretnénk költözni, reméljük, sikerül. Nyírszőlősnek vannak nagyon szép részei és nincs messze Nyh-tól, kár, hogy nem sikerült megvennetek a telket. Jó áron volt?

Tünde!
Zalán továbbra is nagyon szép! A Hippet is a Kecskeméti K.gyár gyártja, szerintem jobb a Kecskeméti, mármint az ízei nekem jobban bejönnek. Bencének továbbra is a sóska a kedvence, mostmár csirkemellel, és a salátafőzelék csirkemellel. Érdekes, eddig utáltam a sóskát, Bencus kedvéért mostmár megkóstolom.
Bence tegnapelőtt óta igazából kúszik, vagyis négykézláb halad, már ha van motiváció. A fürdőkádban már nem akar feküdni, hason és hátonfekvésből is egy pillanat alatt feláll, persze fogom, így rám támaszkodik. Eszméletlen, milyen gyorsan fejlődik.

Nekem is vannak dm-es kuponjaim, már csak egy pár, de ezeket nem használom el: Gabi babakrém v. púderhez; Dove bőrfeszességmegőrző testápolóhoz; autókölcsönzéshez; danubius hotelekbe kedv. Érdekel valakit?
Petra
ppetra

Sziasztok!

:D

Jó lett az új társalgó. csak egy kicsit szokatlan, ez a bőségzavar.

Én is úgy azt mondhatom, mint Petra. Mi is a kecskemétit ettük, nekünk is ízetlen volt a hipp.

Csilla!
Az Árpád végén lévő fajátszótéren még csak 2x voltunk. Jó hely, csak ott mindig sokan vannak. Általában a ház elé szoktunk menni, vagy a Benczúr téren lévőhöz.

Láttátok, hogy átalakult a tér a borfesztiválra? Biztos nagyon jó lesz.

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ápolónő!!

KÖszi jól vagyunk, Petike nagyfiú mármár kezdünk kajázgatni ezt-azt, de a szopiról nem ahjlandó lemondani szerencsére :D :D
Hogy állsz a sulival? Üdv!!!!!!!
dora1980

Sziasztok!

Babaúszás indul az Aquarius élményfürdőben is, de sajnos ez sem hétvégén van. Május 29-től hétfőn és csütörtökön 9 órától. Nem ugyanaz tartja, aki a Lugasban.

Képzeljétek, anyukám megy jövőhéten Horvátországba, 1 hétre. Rám marad az egész háztartás, előre félek :(

Többiek, hol vagytok?
Petra
ppetra

Sziasztok!
Jó lett így a társalgó!!
Már egyszer írtam a héten, de úgy látszik, annak nem maradt nyoma...
Mégegyszer:
Anitának és Annamarinak köszönöm szépen a segítséget a 4d-s uh-ról!
Nagyon édesek a babák a fotókon, akkorákat nőttek,fura, hogy Kristóf is volt már ekkora!! Az illetékes gyerkőcökre én is szavaztam minden lehető mélcímről.:)
Az új fórumozókat én is üdvözlöm:)
Csilla! Szerintem néhányszor azért menjetek el a bölcsibe, de biztos nem gond, ha később szokatod, mert most nagyon sokan vannak. Mi várjuk a levelet az oviból, hogy felvették-e Kristófot, mindenesetre úgy tűnik szerencsésen alakul a helyzet, mert a jövő héten lesz az ovi akárhanyadik szülinapja és a páromék mennek zenélni, a bölcsisek meg pont akkor mennek látogatóba, Irénke néni szólt is már át az oviba, hogy Kristóf apukája fog zenélni :O
Ápolónő!Írni akartam már neked mélt, hogy elújságoljam, rendben vagyunk, csak a levelező programunk beadta a kulcsot és a mélcímek eltűntek...
Egyébként mi meg megint átalakítunk, két hete csak pakolunk, bontunk,falazunk, stb, 20nm-rel bővül a lakásunk, szerencsére a régi részhez nem kell hozzányúlni, csak az előszoba lesz megbontva, összenyitva az új réssze. Remélem minden simán fog alakulni...
Melinda!Most jut eszembe, én is gratulálok az új autóhoz, majd írd meg, hogy élvezték a lányok :)
Tünde!Örülök, hogy találkoztunk a bababörzén :) most egy kicsit bepótoltuk a találkozón kimaradt beszélgetést:)
Bocsi, ha rendezetlen voltam, de a suliban vagyok még és naghyon rossz ez a gép...
sZÉP NAPOT MINDENKINEK (MÁR HA EBBEN A ŰZ ESŐS ISŐBEN LEHET ILYEN MONDANI)
Zsuzsi
zsuzsimano

Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot!
Kár hogy nem süt a nap nálunk legalábbis esik az eső.
Jolka: Tegnap jó idő volt rátok.
Tündi megkaptam az e-mailt. Hétfőn fel adom a kuponokat.
Anita: Hatalmas a kisfiad. Amikor először láttam képen akkor még az apukájára hasonlított mostmár azért vegyes.

Gyorsan írok egy pár sort a szülésről. A doki dr.Benedek József a szülésznő pedig Szulicsné Marika
Mindkettő fogadott volt hát nem bántam meg, ugyanis nagyon hosszúra nyult a szülés.
Hajnal 4-kor folyt el a magzatvíz és este 6.40 re lett meg a baba. Fájásaim nem voltak. Tágulni aztán nem akartam. A doki kézzel húzta szét a méhszájat hiába volt az oxitocin infulzió nem igazán használt. A vége az lett hogy átjött Orosz doki és ketten valahogy kinyomták Linit. Az egyik a hasamba könyökölt a másik pedig a lábamnál ütyködöt. Végül kiderült hogy miért nem akart kijönni a baba. A nyakán volt a köldökzsinór és visszahúzta.Majdnem császár lett de megúsztam. A korházi ellátással sajnos nem vagyok megelégedve vagyis a csecsemősökkel. A doki nagyon rendes volt. Tudni kell hogy Lininek egy veséje működik csak. Persze a gyerekgyógyász nem mondot semmit csak hogy a szivénél is hall valami zörejt. Na aztán sírtam jó sokat. Jött a doki és mentünk a csecsemősökhöz elő a papírkat és míndent elmagyarázott és megnyugtatott. A szülésznő is állandóan mellettem volt. 9 gyötrelmes nap után mehetünk haza.

Na most csak ennyi

Mariann
KépKép
mariann27

Ápolónő!
Fog keresni(v. már lehet keresett is )egy csaj, jöv. pénteken császározzák, a tesóddal is szeretne beszélni.Én ajánlottalak benneteket, ha nem gond. Jó barátaink,és a csaj kicsit parázik a gerincérzéstelenítéstől! :( (email-ben szerettem volna ezt írni, de eltűnt a címed!)
dora1980

Sziasztok!
Dóra már csak 1 hétig dolgozok. Amugy anya mondja, hogy elkérte a sógornőd a számom. Persze, hogy segítek neki.
Zsuzsi írok emailt.
Üdv: T.
Ápolónõ

Én is itt a megújult társalgóban:)

Zsuzsi: Nincs mit? És döntöttél, hova mentek 4D-re? Mikor? Mi 18. és a 30. héten voltunk. Tök kivehető szerintem Botus már a 18.hetin is! :)
Kép 1143862564.43.jpg
Kép 1148056814.85.jpg

Mariann: Nem semmi volt akkor a szülésed :( Igaz, te megúsztad a császárt, de szerintem sokkal kellemetlenebb ez a hasbakönyökölős módszer :( Sajnálom Lini veséjét! Zörej az nekünk is volt (van?), 12-én lesz kontroll. Nyitva volt még a foramen ovale, de azt mondták, az elvileg magától záródni fog.

Jolka: igen, csinálom a sulit! Már vannak meg vizsgáim, de azért még van hátra bőven. Boti és apa mindig elkísérnek, mert Botusnak sok kiesés lenne anya és cici nélkül. Üvegből nem nagyon fogadja el a kaját, így kocsiban etetés van :) Ebből következik,hogy úgy tűnik, van tejcsi bőven. A fagyóban is van vésztartalék! Macispelenkázót mi is a könnyebb takaríthatóság miatt vettük meg!

Petra: ezt az úszást én is akartam mondani, és kérdezni is,hogy ugyanaz tartja-e majd! De már meg is válaszoltad :)
Nagyon klassz lehet ez az úszás. Még nagyobb kedvet kaptam hozzá! De a hétvége lenne nekünk igazán szerencsés. Csuda édes Bence ebben a gatyóban :)

Csilla: Köszi :oops: Én annyira azért nem vagyok oda magammal. Tény,hogy Boti születése után hirtelen nagyon leszaladtak a kilók, de most csak úgy kapkodom a fejem...este 9-kor rendezek nagy kajálást, úgyhogy nem csodálkozom annyira. Meg ami annyira a képen nem látszik,mert Botus takarja, az a rengeteg plussz bőr, ami még megvan...na, majd csak lemegy az is. Tornára természetesen semmi időm (sem energiám), pedig annyira nem is lenne rossz! De kedves vagy! :) (és annyira azért nem panaszkodhatom)
Botond most 7,55 kg :shock: De a hízása most már kezd lelassulni, és sokat nyúlt az elmúlt 2-3 hétben.

Tünde: Zalus nagyon vagány kispasi! Tündériek a képek! :) Csak azt nem tudom, hol kövér... (akkor én mit mondjak Botondra?)

Na megyek, megnézem a fiamat, mert feltűnően régóta szunyál a levegőn! :)

Remélem, nem baj,hogy megint foglaltam a helyet ezekkel a nagy képekkel!

Puszi!

Anita
Kép
Kép
_anita_

De fura lett ez a fórum!

Nekem nagyon lassú. Már azt hittem, be sem jön egyáltalán. 6 perc kellett, hogy olvasni tudjak. Ha ez így marad, az nem túl bíztató. Ninvs türelmem ennyit várni. Nekem jobb volt a régi. Remélem, gyorsul, minnél hamarabb. Pedig új gépem van, és szélessávú netem. Nektek is lassú?

Egyébként tök jók az uh-képek! nekünk még csak sima 2 dimenziós van, de ezeken olyan szépen lehet látni a picúrt.

5 percig tartott, míg az előnézet bejött. Őrület!!! :evil:
simsi

Simsi: Délelőtt sokkal gyorsabb volt, viszont este meg most már nekem is lassú :(

Tünde: Láttam az egyik képen,hogy van habtapitok. Megkérdezhetem hol vetted? Lehet itt Nyíregyen kapni? Köszi előre is!

Mára kineteztem magam, jó éjszakát Mindenkinek!
:D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Nem semmi ez az új designe :shock:

Nem tudom legközelebb mikor jelentkezünk,mert hétfőn leszerelik az antennát,visszamondtuk itt a netet.Kedden pedig "végleg" felmegyünk Pestre!Remélem a héten beszerelik oda is a netet!!!!

Ági
csagi

Anita, Ági!

Áruljátok már el, hogy raktátok be ezt az aláírást!
Az oldalt én is megtaláltam, elkészült 2 "csík", azt kihámoztam, hogy be kell másolni a kódot, 3-at ad ki, a legfelsőnél írja, hogy fórumhoz. Ezt bemásoltam, erre a profil visszaír, hogy túl hosszú aláírás. De ha nektek sikerült, akkor csak én csinálok valamit rosszul!
Segítsetek légyszi! (angolul nem tudok, ez nehezíti a feladatot
simsi

Simsi!
Nem a legfelsőt kell bemásolni az aláíráshoz,hanem a középsőt!!!!!

Ági
csagi

Ági!
Köszi szépen a gyors választ. Már nem volt türelmem kísérletezgetni. De megpróbálom így, ahogy te mondod. Nézzük, mi lesz belőle :?:

KépKép
simsi

Hurrá! Majdnem jó! (még kicsit finomítani kell :lol: )

remélem, nem bánjátok, hogy nekem is lesz ilyen "csíkom", de annyit láttam itt a babaneten, hogy megtetszett.

Vettünk ma biciklit. Dobozban. (nagyker) De utólag már bánom, mert szereléssel együtt ugyanannyiba van, mintha a Bodában vettük volna. És csak hétfőn lesz kész, pedig Bencus alig várja már, hogy tekerhessen. Ráadásul azt mondták a boltban, hogy az a gyártástól függ, hogy könnyű, vagy nehéz hajtani. Ők nem tudnak mit csinálni. A nagykerben viszont azt mondták, hogy szakember be tudja állítani. Akkor most mi az igazság :?: Most izgulhatok hétfőig, hogy bírja-e majd hajtani, vagy áll majd a garázsban a bringa.

A kicsit még mindig nem adtuk el. :(

KépKép
simsi

Figyelitek? Az első hozzászólásom Ápr. 02-i. Ezt csináljátok utánam :lol:
simsi

Visszament máj. 20-ra :( :( :(

Pedig esküszöm, ápr. 2. vasárnap volt az előbb.

Vicces még ez az újfórum.

Tegnap élményfürdőztünk. Rengetegen voltak, csak úgy engedték be az emberkéket, hogy ahányan kijöttek, annyi mehetett be. És meglepett, hogy 8-kor bezárt. Nekem úgy rémlett, hogy hétvégén 22-ig van nyitva, hétközben 21-ig. Vagy legalábbis így ígérték.
Azért jó volt!
simsi

Sziasztok!

Csináltam én is aláírást, na kíváncs vagyok, tényleg megjelenik-e.
Nincs valami nagy forgalom, hol vagytok?
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok,

Nagyon jók ezek az aláírások, majd rákeresek én is.
Két napja Borfaluba járunk , de még egy korty bort nem ittunk, viszont annál több perecet és rétest ettünk. Jó lenne, ha sürübben lenne ilyen v. ehhez hasonló hangulatos megmozdulás a belvárosban. Nekem nagyon tetszik.
Nálunk elég nagyot fordult a világ, mert ma már pl. bepelenkázni sem tudtam a két hete még pelenkázás közben szinte moccanás nélkül fekvő gyerekemet. És ez még biztos semmi, ahhoz képest ami rám vár? Távirányítók, telefonok, vezetékek .... tehát minden számára veszélyes dolog baromira felkelti a figyelmét, ugyhogy mondtam is ma a férjemnek, h. ne játékboltba menjünk mostmár a gyereknek vásárolni, hanem műszaki boltba. Hihetetlen, h. honnan van ilyen kifinomult érzékük ahhoz, h. mi nem való az ő kezükbe? Gondolom, ha meglátna pl. egy fúrót egy napig sírna, h. miért nem kaphatja meg?

Anita,
Habtapit nehogy vegyél!!!!!!! Ha ingyen dobják utánad, akkor is ugorj el előle :D. Őszintén mondom csak pénzkidobás, mert csak nagyon rövid ideig használtuk, amig Zalus feküdt, mint egy fadarab, de ahogy már tudott oldalra is tekingetni rögtön kiszúrta, h. milyen jó sok apró, szines darabból is áll és folyton piszkálta. Én meg szépen felszedtem, mert nem szerettem volna, ha valamelyik hal farkát, uszonyát megeszi. Na nem a halat sajnáltam volna, hanem a gyerekemet, mert neki nem biztos, h. jót tesz, ha ilyet eszik. Amugy mi ökör fejjel még két csomaggal is vettünk, h. ha fordul a gyerek akkor minél nagyobb hely legyen puha, ugyan még nem dobtam ki a kukába, pedig már egy ideje mondogatom, de eddig nem tettem meg, viszont tuti, h. sose fogjuk használni. Baromi veszélyes! Gratulálok annak, aki kitalálta. Egyébként, ha még ezen kis habtapi-ellenes kirohanásom sem tántoritott el, elárulhatom, h. hol vettük Debiben, ha gondolod. Itt NYh-án láttam a Sparban, az betűs volt, talán annyival jobb, h. nem áll sok apró pici darabból, viszont Zalus annak is tuti rágcsálta volna állandóan a szélét, ahogy ennek is tette, ahogy elfordultam, ugyhogy sokkal jobban azzal sem jártunk volna. Végezetül annyit, ha valakinek nincs elég izgalom az életében felajánlok 20 darab habtapi halacsakát, bármikor ingyen elvihető :lol: .

Ági,
Kívánom, h. jól érezzétek magatokat Bp-en.

Jó éjt mindenkinek.

Tünde
tuzal

Tünde: Fenébe,hogy Neked mennyire igazad van. Kár,hogy nem vártam ki a hozzászólásodat :( Nagy izgalmamban tegnap berohantunk a Gulliverbe, és "ökör fejjel" mi is megvettünk egyből két zacskóval! Én is erre gondoltam,milyen jól el fog játszani, forogni rajta pici gyermekem. Már az egyik szobánkat is elkezdtem átalakítani,hogy kialakítsam a játszósarkot, persze szigorún először a habtapinak! Na ebből is látszik, még mennyire gyakorlatlan, tapasztalatlan szülők vagyunk, ha férjjel ezt megosztom...! MÉg jó,hogy van egy ilyen fórum,ahol a tapasztaltabbak segítenek (márha kivárjuk :lol: :cry: )
Szóval most akkor a játszószőnyeget akarom a habtapira tenni,hogy ne az atkabúvóhelyként funkcionáló szőnyegen hemperegjünk. Doktornőnk azt mondta ugyanis, hogy a járóka helyett mostmár többet tegyem a földre Botust.
Ja, még annyi, hogy nem emlékeztem a tietek mintájára, de ezek szerint ugyanolyat sikerült "kihalászni" :D
Legközelebb,ha kérdezek vmi, kivárom a választ :D.
Ezek szerint akkor valószínűleg max. még 1-2 hónapot,ha fog funkcionálni nálulnk is a habtapi...ennyit a nagy lelkesedésemről...
Köszönöm a "felhomályosítást", megint tanultam vmit :)

További szép hétvégét Mindenkinek!

Nagyon klasszak az aláírások! Legalább így könnyen nyomon lehet követni, kinek a babája mennyi idős!:lol:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nem tudtam, mi az a habtapi :)
Most már rájöttem... Nekünk is volt ilyen, nagyon jó volt, míg pici volt a gyerek, szép, színes, könnyen tisztítható...Aztán amikor elkezte felfedezni, hogy rágható, nálunk is viharos gyorsasággal került a szekrény tetejére :D A miénk betűs. De ne keseredjetek el, később, mikor Bencus nagyobb lett, és már megértette, hogy nem ehető, akkor előkerült ismét, és jókat játszott vele. Néha még most is kéri. / db-ból egy kockát raktam össze, ezeket dobálta, meg épített tornyot. Sőt, még a felfújható medence mellé is letettük, hogy ne koszolja össze a vizet, ha kilép, meg vissza. De szerintem alá is jó, ha valahol terasz van, és mondjuk beton az alja.

De egy biztos: Nem pici babáknak való!

Most nézem, az én aláírásom németül van :roll:

KépKép
simsi

Sziasztok!
Akkor most következik az ellen-tapasztalat :D
Mi imádjuk a habtapit és még mindíg használjuk!
Én akkor vettem Balunak amikor elkezdett forgolódni!Persze ő is hamar felfedezte hogy milyen jól rágható,de abba is hagyta.Mivel nagy betűk vannak benne,azokat nem is bántotta!Most igaz újat kell venni,mert volt egy olyan "korszaka" amikor 2-őt szétszakított.Mondjuk nem egy nagy drágaság,a tescoban is mindíg le van akciózva!
Nekem nagyon tetszik ahogy le van rakva,rajta a játékok,neki is egy játszó sarok volt belőle csinálva és fentre is azt akarok majd az újból!

Ma még próbálom kiélvezni hogy van net:)

Ági
csagi

Köszi a tapasztalatokat! :) Majd kiderül akkor,hogy ideiglenes marad csak,és majd visszakerül, vagy maradhat az úrfi mellett használatban :)
Van a Tescoban is? Akkor lehet még keresek olyat, ami kevésbé szédszedhető, persze a szélei akkor is "rágcsálhatók"...:lol:

Ági: Minden jót, érezzétek jól magatok! Várunk ám!:)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Tényleg elég nehéz ide bejutni.
Hogy vagytok?

Nálunk orrfolyáson kívül már nincs semmi gond.

Hétvégén Zolkóék voltunk, így kimaradtunk a sétáló utcai szórakozásból.

Csilla!
Ma volt a vizsgád? Hogy sikerült?

Csajok ti mit használtok a gyerkőcöknél orrfolyásra? Orrszíváson kívül?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka
Az orrszívás előtt én mindig befújom sterimarral, így fellazítja a cuccot, és könnyebben kijön, neki sem fáj ahogy felszakad.A spriccelést rendesen élvezi, bár én sztem utálnám! :shock: Amikor nagyon szörtyögött nasivin orrcseppet is használtunk.A patikus ajánlotta!
Tök jó idő van, Peti kint alszik, anyuka mellette napozik kicsit :D :D - bár vasalni kellene, de azt majd az esős időben.Állítólag szerdától az lesz :cry:
dora1980

Orrfolyásnál mi csak porszívóztunk.

Dora, mi az a sterimar? Az a tengeri sós valami, vagy valami más?
Nasivint is használtunk, ha nagyon kellett, de csak egy cseppet.

Na, megvan a várva várt bringa. Nagyon jól összerakták itt örökösön, megérdemelnek egy kis pozitív reklámot. (habár, elég sokat kellett várni, mert tele volt a bolt) Ma délután rendesen kifutottam magam, amilyen lassú, óvatos volt eddig Bence, most úgy beindult az új bicajjal, hogy alig győztem utána loholni. Ki is találtam, hogy ha ilyen jól megy neki, akkor a bujtosra fogunk járni, én futócuccban :D

KépKép
simsi

Sziasztok!

Csak két szóra van időm. A habtapiról akartam írni. Nekünk anno Dodival volt vagy 4-5 csomag, ugyanis az akkori szobája parkettás volt, és azzal terítettük, hogy ne fázzon fel. MErt amúgy jó meleg. Na én úgy oldottam meg már a legelején ezt a habtapi szétszedés, hogy még első lerakás előtt a hátulján végig ragasztottam széles celluxxal (lehet nem így kell írni), és így már az elején se tudta a gyerek kiszedni a darabokat. És ez nem is változott. :) Ezt nekem azért is volt praktikus, mert azért fel kellett takarítani a parkettát, így könnyebb volt nekem is felszedni és újra rakni, nem hullott szét. Persze ez csak egy ötlet. Nekem sose volt bajom ezzel a habtapival, ezzel csak ezt akartam mondani.

Amúgy jól vagyunk. Bár Dodi kicsit taknyos, most nem is jár oviba. Kornélka jól van.

Puszi Lányok
Anita2

-tetszik így a fórum, de még nem volt időm tüzetesebben megnézni a beállításokat-

KépKép
KépKép
nagy_anita

Lányok! Ezt az aláírást hol lehet megcsinálni?

KépKép
KépKép
nagy_anita

Szia Anita2!

www.lilypie.com címen tudod megcsinálni.

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hello lányok!
Minden rnendben velünk, csak tanultam és nem volt időm jönni. Most is csak annyi, hogy befejeztem a sulit, ötös lett a szakvizsgám. Nagyon-nagyon örültem neki! De nagyon-nagyon bele is fáradtam.
Most is húzok aludni, majd jövök még.
Ja, ma voltunk újra a bölcsiben, tök jó volt. Flóra hazafelé be is aludt. Élvezte, de azért néha hozzámbújt.

Jolka!
Van még babaklub? Már olyan rég en nem voltunk.

Csilla
nycsilla

Sziasztok!

Köszike, majd megnézem ezt az aláírás szerkesztőt! :)

Na Kornél bébi ma megkapta az első adag almáját. Úgyhogy ezennel elkezdtem a hozzátáplálást. Ugyanis már nagyon sokat szopizik egy nap, és éjszaka is rengeteget fent van, úgy gondoltam ez mind annak a jele, hogy többet akar. :) Egy jó teáskanálnyi adagot kapott. Nagyon ízlett neki. Bár még kicsit nehézkesen nyelte. Természetesen a jóöreg almareszelőn csináltam meg, ami annyira pépesíti, tehát tényleg nem volt darabos, de a majd félévi "ivászat" után furcsa volt neki. De szépen evett, nem maszatolt. :) Annyira örülök. Szóval a héten marad az alma bevezetés.
Uyge mostmár napról napra emelhetem az adagot, mindig egy-egy kanálkával többet. Jövőhéten akkor jöhet az újabb gyümi. Mit ajánlottok következő lépcsőben? Segítsetek ebben. Annyira nem tudom hgoy kell, hiába második gyerek. Anno Dodival nagyon el lettek rontva a dolgok............ most nem akarom!!!!!
Köszi
Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita

Azt hiszem sikerült!!!!!!!!!!!! :lol: :wink:
Köszönöm a segítséget!

KépKép
KépKép
nagy_anita

Szaisztok!
Van egy pár percem :)
Habtapi: én nagyon szeretem, nekünk a gyerekek szobájába az a szőnyeg, igaz, hogy már néhány db hiányzik belőle: kukában van, vagy ki tudja. Az én gyerekeim soha semmit nem vettek a szájukba, legalábbis kicsiket nem, néhány nagyobb darabot rágtak, de az nem baj :) Úgyhogy nekünk a mai napig az a szőnyeg, igaz mikor felszedem az egy fél nap. Nekünk kb 10 csomag van lerakva. A gyerekek a mai napig jókat játszanak vele :).
Megyünk pünkösdkor hosszúhétvégére Eger mellé. Nagyon olcsó helyet találtunk 2000 Ft/fő 2 éves korig ingyenes, utána féláru gondolom 12 éves korig. Van kiságy, konyha zárt udvaron kicsi játszótér, egy baráti családdal megyünk, így az egész ház a miénk lesz, majd beszámolok, hogy milyen volt.
Ennyi időm volt.
Sziasztok
Melinda
hajme

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Hol lehet játszószőnyeget venni a Brendonon kívül? (a forgóherkentyű amit ott vettünk 7000 pénzért 1 hónapot se bírt ki)

Mariann
KépKép
mariann27

Sziasztok!!!!

CSilla!

Gratulálok az szakvizsgádhoz! Nagyon ügyes vagy! Remélem lassan, de kifogod magad piheni.
Klub, nem tudom, de szerintem, még van. Eszti anyukája azt mondta, hogy ők nem fognak járni, mert a kislány csak unta magát és már jó idő van. Nóráék és szerintem Beniék sem fognak.
Mi is csak akkor megyünk, ha rossz idő van.
Manó nagyon szeret kint lenni.

Ma pl. virágot ültettünk, de még a pelusba is jutott, fogalmam sincs, hogy csinálta. :D Kint az erkélyen csináltuk ,de az egész lakás csupa föld volt. Végül is volt egy jó napunk.

Habtappi, biztos nagyon jó, ha nagyobb lenne a lakás én is vennék.

Játszószőnyeg? Láttam a pelikánba is (csak a kirakatból ), de oda inkább ne menj, mert tuti drágább még a Brendonostól is. Mi nem vettünk anno. Manó a tornáztató játékot használta. Ebből kettő is van, persze már darabokban.
Íme egy régi kép:

Kép

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?