Sziasztok,
Először Botondnak mi is nagyon boldog névnapot kívánunk igy utólag is.
Úgy látom ma nem sokat fogok sétálni a kisfiammal. Még szerencse, h. tegnap is kétszer mentünk le, pedig a harmadikról elég kínkeserves kezd lenni a lehurcolkodás. Ideje megtanítani járni a gyermekemet :-))).
Fotókon mindenki gyermeke nagyon szép. Botond tényleg nagyon szép pufi bambino.
Petra,
Bence pedig már kész nagyfiú. A gatyesz meg nagyon vagány. Az úszópelusra ezt még rá kell húzni? Köszi a felajánlást, egyelőre kicsit meghátráltam az úszás téma elől, de amint megbeszélem magammal keresni foglak, mert az én férjem biztos nem tud velünk jönni, hétköznap ezekben az időpontokban ő dolgozik. Mennyi apuka volt?! Te férjed maga osztja be a munkaidejét? Mivel igy is akad mindig munkaidőben is 1-1 elintéznivaló, ez már végképp sok lenne, ráadásul alsó hangon 2 óra. SZóval nem menne, ha foggal-körömmel akarnék menni akkor sem. Egyáltalán volt anyuka egyedül? Mert akkor nincs is min gondolkodnom.
Még egy kérdés, hol van a P. pelenkán amit gyűjteni kell? Már annyiszor körbenéztem a zacsit, de nem találom.
Kisfiamnak mostanában egyre darabosabra hagyom a kajáját, bár még nem tartja igy sem a szájában, csak nyeli, de a bébirépát megpárolva már én is a kezébe adtam, h. azért jöjjön rá, h. nem csak a nyelésről szól az evés. Kíváncsi vagyok Bence hány kiló. Mértétek mostanában? A dokinő azt mondta Zalus még most is kövér, pedig 'csak' 9 kiló, akkor Bencére mit mondnana ő már 10-nek is kinéz?
Jolka,
Akkor egyelőre a virágokat távolítsam csak el? De nekem elég sok a kis mütyür. Tartok tőle, amilyen hamar ránk tört ez az első aktív korszak, hamarosan jön a következő is a mászással stb. Amugy L.L.L. gyűjtmény az nálunk is van, nem is rossz ötlet azokat beáldozni, ha esetleg mégis.... a sok Kismamát, Babamagazint stb, azt biztos bombabiztos helyre teszem el addig.
Mivel a barátnőm épp a Malom utcára hordja a kisfiát tőle tudom, h. azok, akik szeretnék megőrizni a Gyed-hez a jogaikat (mert anyagilag igy még jobb nekik) azok fizetnek napi 3-400 forintot, elfelejtettem pontosan mennyit, ugyhogy ez jön ki havi 7 ezer körül. Viszont ezt, ha elvonod a 70x ezer Gyedből még mindig jobban megéri ezt választani, mint a 20x ezres gyest és akkor nem kell a 7 ezret lepengetni.
Zsuzsi,
Örülök, h. a Börzén megismertük egymást. Nagyon szép lesz az újgyerek (te nevezted igy) ágyneműje. A börzére én most jutottam ki először, mert tavaly tavasszal 1 órával zárás után mentem, ősszel meg egy nappal hamarabb és másnap már nem tudtam menni, ugyhogy 3. nekifutásra végre összejött. Én egy bébiételmelegítővel tértem haza. Amugy hálózsákot kerestem, mert a városban sehol sincs, de itt sem volt. Ha v.ki lát fiúsat szóljon.
Csilla,
Lassan végleg megszabadulsz a sulitól? Vagy már ki is nézted a köv. egyetemet?
Szoktad nézni a táncosokat az RTL-en? Ha igen, neked biztos még érdekesebb, mint igy amatőrként nézni. Egyszer szívesen megnéznélek táncolni. Majd szólj, ha olyan helyen léptek fel, ahova el lehet menni. Mondjuk Kossuth tér
. Apropo K. tér. Mostanában sose látlak benneteket.
Na megyek répás karalábét főzni.
Tünde