Sziasztok!
De furcsa ez az oldal, remélem a régi üzik is megmaradtak...!
Gratulálok az újdonsült anyáknak!
Satuk, Kari, Blackrose, Colett
nagyon sok Boldogságot kívánok és hogy sok örömetek legyen a kis babócátokban!
Örülök a képeiteknek, várom a folytatást!
Pilchard,
köszi a tanácsokat!
Szóval 3 body, 3 rugi kevés...
Nekem is a Liberot ajánlották.
Mári,
grat. a kisfiúhoz
! Köszi a paplan hsz-t. Te vettél kisebbet?
Pogi,
köszi a kórházi csomag kiegészítést
!
Örülök, hogy ilyen jól viseled...! Biztosan megkönnyebbültél, hogy már otthon lehettek.
Jó sok minden történt, győzöm visszaolvasni...
Pénteken nem voltam, pihizni akartam egyet, de...mindig van valami.
Megterveztem a gyerek szoba álmenyezetét, du. meg is vettük a párommal a hozzávalókat. A hétvégén meg kerítést bontottunk, ill. az újnak az oszlopait betonoztuk. Remélem a gyerkőc jól viseli a megpróbáltatásokat, hát nincs elkényeztetve. Mostanában nekem is megkezdődtek a babával kapcsolatos álmaim..., persze baromságok: kórházba bevívős hálóinget kerestem..., az egész család tudta, hogy a babám nem fejlődik jól, csak én nem, reklamáltam a dokinál, hogy hol van itt orvosi titoktartás...szóval ehhez hasonló hülyeségek.
Ma megyek védőnőhöz, onnan rohanok csecsemőgondozásra. És képzeljétek a múltkori után nem futamodott meg a férjem (a csecsemőgond-on csak Ő volt férfi
), jön Ő is. Büszke vagyok rá!
Pláne, ha hozzátesszük, hogy olyan családból származik, hogy amikor kapcsolatunk elején kiderült, hogy nálunk néha Ő mosogat el ill. ki is porszívóz, akkor szinte pirulnia kellett az apja előtt
, mert hogy náluk nem szokás a férfinak ilyen női munkát csinálnia. (Bezzeg a nőknek nem kell szégyenkezniük, ha férfi munkát csinálnak
.)
Na lelövöm magam, mert erről a témáról regényeket tudnék írni
.