Új privát üzeneted érkezett!

HalihóKép!

Tegnap már nem tudtam visszajönni, mert Nasa egész délelőtt nyűgösködött, aztán végre 11 fele elaludt egészen 3-ig, közben persze én is bólintotam Olivérrel is, du. meg udvaroztunkKép

Ma meg itthon van Levente is, mert be vannak gyulladva a szemei.Az előbb erőszakoltam bele a szemcseppetKép
És ezt még ma 3-szor meg kell tennemKép

Hétvége:Kép
Hát persze, hogy megyünk, (ha áll még a programm).
Részletek??????
Mikor, hova, mivel???
(Anikó, egy komppal kéne mennünk,nem?, talizni kéne a Dunakeszi kikötőbe(bár, azt se tudom hol vanKép ), de csak oda találunk.)
Más nem jön??????
Gabi, ha jól emlékszem, te nem is nyilatkoztál.

Szerdán mérlegeltek?????Kép
Hi-hi, de izgiKép

Motiot, milyen volt a meló???Kép
Ábel megvolt a nagymamával?

Nem hívtuk ám fel anyóstKép, de tegnap jeletkezett, és pünkösd szombaton akarnak jönni apóssal együtt.
Hurrá!!!
Mondtam az uramnak, hogy húzzunk el itthonról 3 napra, aztán koppannakKép
Bár ezek vonattal jönnek, úgyhogy még Pestre is be kell értük menni.

Szirom, köhögés hogy van???
ElmúltKép?
Ma zenebölcsi??

Beszti, hát nagy dilemma.
Én mind a hármat máshol szültemKép
Bár pont azért ragaszkodtam harmadszorra is a Tétényihez, mert jó volt az orvos-szülésznő páros, jó volt a kórház is, az már más , hogy nem értem oda.
Legközelebb már előtte egy hónappal odaköltöznék a közelbeKépKép
De erről ugye szó sem lehet(mármint a legközelebbrőlKépKépKép)
Viszont tegnap olvasgattam a hasplasztikáról, és azt hiszem 3 gyerek után ingyér megcsináljákKép
De nem tudom, hogy mernék-e a kés alá feküdni.Viszont nagyon szép hasakat csinálnak.És a csíkjaim is eltűnnénekKép

Rita, tényleg hova felvételizel?
És mit tanulsz, miből lesz a felvételi?
Írásbeli, vagy szóbeli????

Gabi, 5 kiló nem sokKép
Hányadik héten vagy? kb. 20. ugye??
Mingyá megnézem neked az enyémet.
Juj, 3,4 volt az én hízásom akkor.
5 kiló pluszom a 24-25. héten volt.
De akkor se keseredj el, nem sok ezKépKépKépKép!!
Képet tényleg rakjál felKépKöszikeKépKép
Olivér jól van, köszi, már lejött a megégett bőrdarab az ujjárólKép
Most semmi komoly dolog nem történt veleKép

Beszti, Kréta jól hangzik, még ha egy kicsit egyedül is leszel pár napigKép

Mi hétvégén voltunk az Ikeában, és téynleg úgy döntöttünk, hogy nem megyünk nyaralni 3 gyerekkel sehova.Natasa végigordította az egész Ikeát, Levente meg Oli meg végigőrjöngték, Olivér párszor hisztizett a földön, levente eltűnt.....stbKépKép
Nekem muszáj volt megszoptatnom Nasát, addig a fiúk fizettek, de bezárt ajtónál hallottam, hogy Olivér hisztizik, szóval reménytelenKép
Vasárnap Lev minimax hajón volt, addig mi sétálgattunk, Natasára ott is rájött az ordíthatnék, OLivér tiszta víz lett a szökőkútnál ismétKép(bár most csak a pulcsija ujja), aztán akartam ruhát venni a H&M-be magamnak, de azt nem tudom kikre tervezték, meg amilyen cuccok voltak.....De aztán rájöttem , hoyg ez fiatal lánykáknak való bolt volt, nem 3 gyerekes családanyáknakKép
Promod-ba se találtam semmit.Na, most megyek, zaklatnakKépKép
vas

Szirom!

Jó hely lesz!
Nekünk nem gond, ha tudják, hogy nem vagyunk, mert nem lesz üres a házKép.
Nem, nem voltunk még Krétán. Kicsit bizonytalan is nekem, hogy milyen lesz, olyan sok rosszat hallani szervezett utazásokról. Igaz, az angliai utunknál sem tudtuk, milyen lesz a szállás... Nekem egyébként Korfu a vágyott uticélom.
Telki: nekünk még irányban is lenne, a Mávba is 1/2-3/4 óra kell innen (a 1/2 óra este, éjszaka kicsi forgalomban).

Gabi!

Tegnap ellátogattunk Telkibe. Hát...
Azért a Mávnál annyival nem jobb (legalábbis mi mindháromszor az alternatívnak nevezett szobában szültünk, és szerintem az megüti ezt a szintet), ami kétségkívül előny, az az egyszemélyes, fürdőszobás szobák, ahol az apuka is ottmaradhat. Pesze csöndes, nyugodt, tiszta.
Viszont alaphangon 570 eFt (290 e a sima szülés, 80 e az újszülöttellátás, 48 e / nap). Ebben nincs benne az érzéstelenítés. A császáros szülés meg még 40 + 100 e, azaz 710 eFt ha jól számolom.
Mondjuk ismertem nagyjából az áraikat, szóval nem lepődtem meg rajta.
Viszont az úton oda-vissza legalább végre nyugalomban végig tudtuk beszélni a párommal az elvárásainkat, ragaszkodjunk-e a dokihoz, kórházhoz stb.
És arra jutottunk, hogy Telki a dokival avgy Máv más dokival a maradék alternatíva, és ebből inkább a Máv más dokivalhoz húz a szívünk. Nekünk Telki nem nyújt annyival többet, én Hannánál a Máv gyerekosztályával is elégedett voltam (jó, el tudnék képzelni még jobbat is, de alapvető problémám nem volt, az alapelvárásaimat (gyerek nálam, ne zargassanak (ezt olyannyira, hogy a végén már unatkoztam, kb. 3-4 könyvet elolvastam a 4 nap alatt)) teljesítették.
Te kihez jérsz? Jöhet privibe is, ha nem szeretnéd közzétenni... Mi most a Koós-Hutás doktornőre gondoltunk, ha egyáltalán elvállal.
Edit: nagyon sajnálom!Kép a P2-es lelet tökletes, P3-tól szoktak már további vizsgálatokat kérni. Az orvos biztos komolyan mérlegelt, hisz biztos tudta, hogy nincs gyerekük. Én biztos gondolnék az örökbefogadásra.
Jaj, meg se hallgasd az ilyen véleményeket. Nekem majd akkora hasam van, mint a 18 hete sógornőmbnek, pedig nekem még nem is nőttKépKép. Na bumm.

Rita!

Az, hogy dokihoz hozzá járjak, és a Mávban szülésznőt válasszak: nem merném megtenni. Pont azért, mert a komplikációkhoz kella doki, és ugye nekünk abban már volt részünk, akkor tényleg észnél kell lenni. Én biztosabban érezném magam, ha nem csak az ügyeletes látna el ilyen esetben, meg az sem árt, ha az előzményeimet, ill. a jelen terhességemet ismeri a doki. Szülésznőm van a Mávban, ez nagy érv melletük.
Tanulás: te érzed azt, hogy mennyire bírod. Szerintem beleférhet.KépKép Van, aki tényleg tudja egyszerre csinálni, és szuperül. Nekem nem mindig megy, de a kihívások mindig ösztönzően hatnak. Az, ha tudod, hogy ez esetleg a gyerekeknek hátrány lehet, már jó, mer akkor biztos fogsz rá figyelni, hogy ellensúlyozd.
Húr nálam is elpattan időnként, de ez természetes. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy jobb anya lennék egygyerekesként. Különben is, tegnap megkaptuk a párommal anyámtól, hogy igazságtalanok vagyunk Benivel. Mert nem egyenlő mércével mérünk. Hozzá kell tenni, hogy az alap az volt, hogy a párom Beninek nem adott még egy tányér levest, csak a Nátánnak. Ja ez így igazságtalan is, de hozzá kell tenni, hogy Beni előtte evett egy joghurtot is, Nátán nem. A párom meg úgy ítélte meg, hogy elég lesz Beninek (hozzátéve, hogy pont ebédnél kapott még repetát és otthagyta, tehát időnként "nagyobb a szeme, mint a szája").
Én megálltam szó nélkül. Tudtam, hogy ma reggel hazamegy anya, nem érdemes vitába keveredni, bár pont ezt nagyon utálom, amikor beleszólnak a dolgunkba, ráadásul a gyerek is hallja. Hozzá kell tenni, hogy Beni "túl okos" ehhez, és kihasználja. Pl. este jött, hogy ő miért nem aludthat a mi szobánkban, mikor Nátán igen (persze direkt akkor, amikor anyám is hallotta). Soha nem szokott, eddig sem akart, egyébként sem szeretjük, ha ott alusznak, és Nátán is csak addig lehet ott, amíg elalszik, és még ez se minden nap. Most a gyerekre legyek mérges, mert eredményesen tudja manipulálni a nagyszülőt, nem arra, aki hagyja magát?
Szóval legyünk okosak...

Motiot!

Anyós jön ide hozzánk lakni az utazás idejére. Rámerem bízni a gyerekeket, jó dolguk lesz. Inkább csak Hanna reakciójától tartok.

Anikó!

Azért mi sem tudjuk ám kihúznia hátsó zsebünkből Telki árát, kellett volna nekünk is gyűjtögetni, de azért valószínű ki tudtuk volna gazdálkodni. Persze rengeteg helye lenne...
Ugye elvileg építkezünk is, és ha esetleg elkészül a ház addig, akkor inkább csináljanak egy csilivili babaszobát, az csak többet ér!KépKép

Ildi!

3 gyerekkel valahol nagyon élmény. Neketek még utazni sem kell menni, annyi élményben van részetek egy sima vásárláson.KépKép
Azt már meséltem, hogy 1,5 hete egyedül voltam ruhát vásárolni a két kisebbel?KépKép A többit gondolom el tudod képzelni...

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok Lanyok,
csak egy gyors bejelentkezes, mert bentröl sajna nem nagyon tudok irni.
Eleg jol birom, de nagyon hianyzik Abel. Aztan mikor tegnap este anyu elkezdte meselni, hogy Abeöl ezt csinalta, meg azt, es milyen aranyos volt stb.. akkor annyira fajt a szivem, hogy en nem lattam.
Ma hivtam öket delelött, mondta anyu, hogy hianyzok a kölöknek, mert allandoan hiv es keres. Majd megszakadt a szivem! De ki kell birni valahogy. De nekem ez meg tul korai lenne a rendes melozassal, nem tudnam lepasszolni Abelt, akarmilyen hisztis es nehez vele neha. Eddig meg nem volt tavol tölem max. 2 orara, ez most egy nagy vizvalaszto mindkettönknek, remelem nem lesz baj belöle. Mert tegnap este is, mikor hazaertem, kiabalt velem a maga modjan es csunyan nezett ram, mondtam neki, hogy simogasson meg, erre pofon ütött. Mintha azt mondta volna a maga nyelven, hogy miert hagytam ott. Nagyon rossz igy, de csak ket hetröl van szo es különben is delben is hazamegyek, na meg öttöl othon vagyok. Aztan meggondolom legközelebb, hogy csinalok-e meg ilyet. Mondjuk a penz meg jol jön!

Gabi, szerintem ne aggodj a sulyod miatt, egyszer több ugrik fel, egyszer meg kevesebb es különben is a kepen nagyon csini voltal. Nem hiszem, hogy azota annyit valtozott volna a helyzet.

Istenem, rossz hallani itt a korhazas vivodasokat, hol mennyit kell fizetni azert, hogy megszülhesd rendben a gyerekedet! Ez iszonyuan igazsagtalan es rossz dolog. Miert kell ezert külön fizetni??? Sajnos ez a helyezt MO-n.
Itt egy vasat sem költöttem egesz terhesseg alatt sem, meg a szülesnel sem, megis szuper ellatasom volt, a doki teren is meg a korhazban is. Söt, itt a terhes kismamanak a gyogyszerek is ingyenesek. A gyerekeknek meg ha a gyerekorvos irja fel, akkor nem tudom hany eves korig ingyenes. Szoval ez azert itt jobb. mondjuk otthon meg a gyerekmegörzes szervezettebb, itt nem is tudnek rendesen dolgozni ha Abel ovodas lesz, mert csak felnapos ovi van. Na ezt kapjatok ki! Ha az embernek nincs keznel nagyszülö, akkor nem is tud bevallalni rendes egesznapos munkat.

Szirom, te pedig nyavalyogj nyugodtan, azert vagyunk, hogy mindent meghallgassunk!

De jo nektek! Hetvegen tali! Gondoljatok majd azert ram is!!

Na mennem kell, mert dolgoznom kell.

Puszi

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Motiot, én sem tudok menni!
Elmondod mit dolgozol? Kicsit írtál már róla régebben, de ez a mostani milyen munka?

Beszti, nem hittem el, hogy jól olvasom!!! Ezek elképesztő árak! Gondoltam, hogy telki nem olcsó, de ennyire nem! Húúú
Igen, igazad van, a kihívások megtáltosítanak...Kép
Nem tudom, belevágok, még fel sem vettek ugyan, de majd meglátjuk. Azért az esélyt megadom magamnak, úgyis a gyerekek meg a család az első.
Igen, okosnak kell lenni...Kép Én sem szeretnék egygyerekes lenni Kép, csak furdalt a lelkiismeret, hogy milyen jól éreztem magam harmad létszámmal...KépKép
vásárlás Kép

Ildi szintén vásárlás Kép
Szegény! Pedig gondolom örültél volna egy-két jó cuccnak! Ne add fel, vegyél ki egy kis szabit, és soppolj!
Kell a léleknek!Kép

Most egyébként dolgozom, látszik, ugye??? Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

No, most jutottam idáig. Akkor folytatom a panasznapotKép Miksa ma döbbenetes volt egész nap. Most már ágyba dugtam, remélem, úgy ébred, hogy megüti a normál szintjét.

Mostanában nagy bajban vagyunk a kajálásával. Régebben már nagyon szépen evett egyedül, bár etetőszékben, mert állandóan elszaladgált. Most egy ideje a nagy asztalnál szeretne, mondtuk is, hogy jó, úgyis itt az ideje. De ez csak ideig-óráig volt jó, most egyszerűen ott tartunk, hogy nem eszik, hanem jön-megy, föláll, csúszkál, játszik az evőeszközzel vagy akármivel, és csak akkor eszik, ha a szájába tesszük a falatot. Ugye ezzel kilőve az a két lehetőség, hogy nem ízlik neki vagy nem éhes, mert akkor meg sem enné. Lusta. Ugyanez van különben a szobatisztaságnál is: pisil, ha vécére teszem, de nem szól, ha kell neki. Majd a mama elintézi. Naszóval most próbáljuk ezt az egészet rendbe hozni, ez reggel úgy végződött, hogy a klotyóban landolt a Nestlé pehely. Gondoltam, majd azzal megzsarolom, hogy elviszem a kajáját, és az működik is, visít, hogy ne vigyem, de ha visszakapja, akkor csak egyetlen falatot eszik, utána megint nem foglalkozik vele. Csak ezzel is eljutottunk oda, hogy már nem hiszi el, hogy tényleg elveszem előle. Na, reggel megtettem, volt is nagy műsor. Ebédnél csak egy fokkal volt jobb a helyzet, és így is 3/4 óráig evett 2 virlsit. Szóval igazából nem tudom, mennyit használt az egész. Annyit mindenesetre ártott, hogy egész délelőtt lüke volt. Nem tudok olyat mondani, amiben szót fogadott volna. Először öltözni nem akart, aztán a kocsiajtókat nyitogatta végig, majd a zenebölcsiben egyetlen egy gyereket sem kínált meg a kekszéből, pedig az egyik kislány még sírt is érte. Aztán a másikéból persze rögtön kért. A dalok és mondókák most nem érdekelték, ott is állandóan kiment a másik terembe, majd páros lábbal ráugrott a bokámra szandiban (törökülésben ültem). A boltban pakolt, majd kirohangált, közben én elhagytam a slusszkulcsom, ami szerencsére később meglett. A hentesnél felszedte a lefolyót, a zöldségesnél nekiszaladt egy ládának, a virágosnál meg átesett egy láda pistikén. Itthon már csak egy pohár vizet borított végig ebéd közben az asztalon.
Kajára van valakinek ötlete? Most ott tartok, hogy visszateszem az etetőszékbe estétől. Ami egyébként tök kényelmes neki, elér mindent, stb...

Motiot! Azért nem kell itthon sem ennyit fizetni, Telkiben azért van ilyen tarifa, mert egy magánkórházról van szó. Szép, szép, hogy Németországban ingyenes a szülés, de hát végülis itt is az, ha lutrizol, és az ügyeletesnél szülsz. Én nem akartam volna, ragaszkodtam a dokimhoz. És ezért pénzt is vagyok hajlandó áldozni. Tudom, hogy No.-ban nem ennyire lutri az egész, mert mindenkinek alapfeladata, hogy normális és kedves legyen, na ez az, ami itt nem működik. De hogy ott sem minden doki egyforma, még ha az is a cél, az tuti. Vannak jobbak és rosszabbak.
Például tök rossz emlék nekem, amikor mentem befeküdni a kórházba, és megvizsgált az ügyeletes doktor, és hát istentelenül fájt. Ha nála kellett volna szülnöm, talán nem is maradok ott. Pedig úgy különben kedves volt.

Beszti! Én sokat voltam Krétán, azért kérdeztem, hogy merre mentek. Még megboldogult ifjúkoromban hátizsákos, hegymászós túrákon, aztán később lánybandával bulizni meg pasizni, aztán meg a leendő urammal nyaralni. Milyen helyekre szeretnétek menni?Kép Tudok ajánlaniKép

Ildi, Anikó, Gabi!! Köszi, még mindig fáj a torkom, nem vagyok jól, de rosszabbul se. Este lefeküdtem fél 11-kor (ez nálunk nagyon korán van), az uram angyal volt, és hozott nekem ágyba neocitránt, és elég jót is aludtam. Szóval igazából nem indult volna rosszul a napKép

Rita! Én néhányszor csináltam már spárgát, azt hiszem, a párolás a titka. Nekem van párolóedényem, amiben van egy betét és a kaja nem is érintkezik a vízzel. Abban nagyon szépen megpuhul. Én zöldet még nem vettem szerintem, a sárgát hámoztam. Vigyázni kell vele, mert ha fás vagy szálas, vagy mittomén hogy mondjam, akkor nem lehet megenni. Aztán ha megpuhult, mondjuk virslivel, husival, tojással felváltva leteszed jénaiba, ráöntesz tejfölt, kefírt, valami lötyit és egy kis zemlemorzsával megszórod, és az nagyon tutiKép

Hétvégi program: nekem a vasárnap tűnik jobbnak, szombaton inkább szétszórva lesznek előadások, kiállítások, ilyesmi. Vasárnap 10-től jelmezes futás a gáton, 10.15-kor ovisok és általános iskolások futnak, 10.30.-tól 5 km-es futás, 10.40-től pénzdíjas félmaraton váltó, 10.45-től pedig egyéni félmaratoni rajtol. A rajt és a cél is a Regattában lesz. http://hotelregatta.hu
Lesz fóvós zenekar, amit nem tudok, hogy ugyanaz-e, mint az utcazenészek fellépése a futás útvonalán, de asszem nem ugyanaz. Sport- és tánccsoportok, valamint ÖKO-PANNON rood show, amit szintén nem tudok, hogy micsodaKép Lesz kirakodóvásár és gyerekprogramok, és lovaskocsi járatok mennek a helyszínek között. Sajnos a szórólapból nem derül ki egyértelműen, hogy mi hol lesz, de azt mondták nekem, hogy a legtöbb minden a Regatta parkjában. (A kiállítások bent a faluban, azt írják)

Naszóval: Anikó mondta, hogy ők kijönnek, Ildi is mondta, hogy kinéznek. Ildi! Gödöllőről vagy átjöttök a hegyen, vagy M3, majd 2B és 2A út. Dunakeszire kell eljutnotok, a régi 2-es útra. Mentek északra Vác felé, és már majdnem kint vagytok a városból, amikor balra kell kanyarodni a horányi révhez. Egy emelkedő tetején van egyébként, és jobbra van egy bazi nagy lámpabolt. A komp elvileg minden óra 35-kor és 55-kor jön be, de vasárnap szerintem két komp megy majd és járni fognak folyamatosan. Ha várni kell, a kikötőben van büfé mindkét oldalonKépA Regatta nincs messze gyalog sem a kikötőtől, de gondolom nem akarjátok a túloldalon hagyni a kocsit 3 gyerekkel. Meg még azt nem tudom, hogy a futások miatt lesz-e útlezárás, de majd megkérdem. Olyat is lehet, hogy nálunk hagyjátok a kocsikat, mi is csak pár száz méterre vagyunk. Meg azért mondtam Anikónak, hogy egy picit csak beugrotok hozzánk is, nem?Kép

Többiek, kinek lenne még kedve kijönni? Gyertek márKép Jó hír, hogy tegnap volt repcsis szúnyogirtás, és egy kicsit jobb a helyzetKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hú, még az árakhoz, hogy nálunk szült egy erdélyi csaj annak idején, láttam a számlát, valami 58 ezer Ft-ot számláztak ki neki cakkumpakli... Sima szülés volt, komplikáció nélkül, és asszem 4 napot voltak bent.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, csak egy mondat: Barátnőméknek olyan székmagasítójuk van, amit normál székre lehet ráerősíteni, erre ül a gyerek, és be lehet csatolni. Tehát asztalnál ül, de magasan és nem megy el.
Szerintem ne görcsölj, mondd meg Miksának, hogy jöjjön reggelizni, tedd elé a kaját, ne szólj semmit, ne etesd, csak egyél (egyetek) vele. Ha nem eszik, NYUGI, tudom, hogy ez a legnehezebb, de ne szólj rá, csak kérdezd meg tőle, nem éhes-e, ebédig nem lesz más...stb, te tudod.Kép De aztán vedd el előle a tányért, minden cécó nélkül...Kép
Na, leírtam, mintha én lennék a világ okosa.Kép
Csak nehogy egyszer napvilágra kerüljön egy felvétel arról, én hogy viselkedem a gyerekeimmel az asztalnál...Kép

Ha akarod, megkérdezem a barátnőmet, neki még az ötéves fia is ezen ül.

Ugye nem bántottalak meg a távoktatásommal???

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Dehogy, RitaKép Az a baj, hogy velem is van baj, mert úgy sajnálom előle elvenni a kaját, és tudom, hogy még enne. Ezt érzi is, hogy még feszítheti a húrt. De ezzel a játékkal tökre föl bír húzni, és akkor odáig feszíti a húrt, hogy nem jól, vagy nem hasznosan reagálok. Pedig az utóbbi néhány napban olyan nyugisan kezeltem a hisztiket meg a vitatkozásoat, hogy alig volt konfliktusunk. De most megint van valami hülyeség ... Ha megkérdezem különben, hogy eszik-e még, akkor azt mondja, hogy eszik. Csak hát mégse! Baromira rafináltKép

Székmagasító: és nem borul székestől? Az etetőszékkel a végén már azt csinálta Miska, hogy elrúgta magát az asztaltól, és akkor mindig elgurult egy métert, és ordítozott, hogy nem éri el. Az előbb eszembe sem jutott, de ez is egy érv volt, hogy inkább ne üljön már benne. Az mondjuk nem borult, egy PP Prima Pappa. És lehetne pont olyan magasra is tenni, mint a mi székünket, de már nem akar beleülni. Új széket (magasítót) meg igazából nem akarnék már venni, végülis feléri az asztalt. Újabb kiadás, majd újabb kacat lenne belőle, nem? Tom, nekem semi se jóKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nna, lemiskáztam a gyereket, pedig erre harapni szoktamKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

<font color="0000ff">Sziasztok!

Ma a Vasúttörténeti Parkban voltunk Zsoltikával Kép Nagyon közel van hozzánk, csak motorral mentünk, de megbántam, mert aztán eléggé elfáradt... Holnap is szeretnék menni vele, de visszük a babakocsit Kép Most alszik is, jól kifáradt a gyerkőc, pillanat alatt elaludt.

Köszönöm mindenkinek az együttérző szavakat túlsúly-ügyben Kép Nincs itt semmi baj, ez tény, Zsoltikával is jóóóó nagy hasam volt, és az a legfontosabb, hogy Picibaba jól érezze magát odabent. Ha neki ekkora hely kell, akkor is jó Kép Azt viszont elhatároztam, hogy a cukros üdítőket mellőzöm (sajnos az utóbbi hetekben szoktunk vásárolni fincsi gyümileveket meg iceteát), na hát ha azt iszom, persze hogy hízok! Mindjárt rakok is fel képet. Nekem a legszembetűnőbb, hogy jóformán nincs derakam... Pedig van még Kép De a poci szép nagy, ugye?

Nagyon rendesek vagytok, hogy így aggódtok Editért, és sokat gondoltok rá. Egyre jobban van, a férjem ma reggel volt bent nála Kép Most már "csicsereg", jókedvűen beszél. Igen, tuti trauma az is, hogy kivették a méhét Kép Nem lesz könnyű neki, az biztos.</font>

Szirom,
kajálás: olyan fura, hogy ezek a gyerekek mindent egyszerre csinálnak! Ugyanis Zsoltika is néhány hete szokott rá arra, hogy a mi asztalunknál egyen, Apa székén, és nem az etetőszékben. Persze eddig is mindig odahúztuk őt az asztalhoz, de most már egy ideje be sem ül az etetőszékbe. Nagyon kisbabás ő is, sokszor kéri hogy etessem, mondjuk én ezt a kisbaba-várásnak is tulajdonítom, bár akkor aztán igazán nem tudom, mennyire fog visszafejlődni, ha tényleg megszületik a tesó... Az a baj, hogy ha nem etetem meg, akkor elszalad, és éhes marad. Inkább adom neki a kaját én, mint hogy nassoljon állandóan. Én úgy gondolom, hogy ez most egy "dili" nála, ami úgyis elmúlik hamarosan.
Ha bírod, tedd vissza a székbe! Zsoltika már nem hagyja, úgyhogy hiába próbálnám...

Rita,
a beszólós anyuka egyébként nagyon rendes, normális, nem akart ő rosszindulatúan bántani, csak olyan érzékenyke voltam / vagyok Kép

Anikó,
nagyon jó ötlet a feliratkozás is, majd mondom nekik Kép Köszi! Nem tudjuk, kap-e Edit a jövőben bármilyen kezelést, most majd elég sűrűn kell visszajárnia kontrollra, és szerintem majd akkor derül ki. Remélem, nem! Már ez is épp elég volt szegénynek!!!

Ildi,
én bizony az utsó uh szerint számolok, mert az több Kép Szóval úgy 20+3 napos vagyok, és hogy még pontosabb legyek, a mai nappal 4,7 kiló a hízásom. Ikea Kép Nem lehetett egy élmény! Még egy gyerekkel is sok néha!

Motiot,
ugye most csak pár napig dolgozol? Eltelik hamar, és kicsit Ábelnek is szoknia kell a távollétet Tőled! Ez a félnapos ovi fura, hogy mennek így vissza az anyukák dolgozni? Vagy ez természetes, és 4órás munkába is simán tudnak menni? De jó lenne, ha ez nálunk is működne!!!

Beszti,
naggggyon drága ez a Telki! A Máv-val én is nagyon meg voltam elégedve, a szülőszoba-rész szuper, a gyerekágyas már nem annyira, de azért elmegy. Én pl. azt utáltam nagyon, hogy arra a dögmagas, keskeny ágyra tornásszam fel magam friss gátsebbel Kép Na és szoptatni sem lehetett valami kényelmesen.
Szabad kérdeznem, hogy ki a szülésznőd? Én most szeretnék "fogadni" valakit, bár az is tény, hogy akik ott voltak, mind egy szálig nagyon rendesek, türelmesek és segítőkészek voltak. Ha gondolod, Te is írj priviben a szülésznőről!
Az én orvosom is Dr. Koós-Hutás Piroska!!! Nekem annak idején fontos volt, hogy női nőgyógyászom legyen, és ő nagyon jól bevált, a szülés alatt is jól éreztem magam. Részleteket írok mail-ben Kép Remélem, még ma sikerül összeírnom a gondolataimat, jó? Az tény (és szerintem ide nyugodtan írhatom), hogy nagyon sokan vannak nála mindig a rendelőben, eddig a 2 óra várakozás volt általában a minimum.

<font color="0000ff">TALI: még nem tudom sajnos, hogy tudunk-e menni Kép Mert megint jönnek a szegvári rokonok, most egész hétvégén itt lesznek, többen lesznek, jönnek hozzánk (naná, enni!), az egyetlen szerencsénk, hogy nem nálunk alszanak. Egy-két órára talán el tudnánk menekülni, de ahogy olvasom, ez annál hosszabb idő lenne. A tali miatt nagyon sajnálom, amúgy viszont jó, mert a vendégseregben lesz Edit anyukája is Kép Biztos nagoyn fog örülni!

De azért én meg elszomorodtam, jó lenne talizni Veletek!
Gabi</font>

Kép

pgaboka

Gabi, nincs itt semmi baj!!! Kép
Jól nézel ki!!!

Hasméret szerintem is alkati kérdés, nekem is mindig baromi nagy volt, bár sokat híztam is...Kép
De Adéllal nagyobb hasam volt, mint a pont annyi idős (mármint terhességileg) másodunokatesómnak, aki ikreket várt...Kép
Azért az már gáz volt...Kép

Ne haragudj, hogy leszóltam a beszóló kismamát, de erre haraptam én is...Kép

Gyorsan szülünk mi is egyet Szirommal, aztán egyszerre fogyunk oké? Kép Kép

Igaz, én addig is...KépKép

Pussz!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

A borzadály délelőtt után egész jól elvoltunk a sráccal délután: például nagyon ügyesen segített elrakni néhány virágpalántát. Õ locsolt, én ültettemKép Jó, nem csak oda locsolt, ahová kellett, de nem magára, és ez már elég nekem. Aztán együtt öntöztünk is, olyan szétszórós-billegős izével meg kézi spricnivel is, és szintén nem locsolta totál össze magát. Kajálni betettem az etetőszékbe, és bár kellett azért a szájába tenni, végülis elég gyorsan elfogyott a kaja, és legalább nem szaladgált el, meg állt föl. Nekem így mindenképpen nyugisabb. Mondjuk most nem a teraszon ettünk, ahol szoktunk, hanem bent, ahol mostanában elég ritkán ülünk, így szerintem annyira nem vette zokon a széket. Azért ettünk bent, mert hálistennek megint jött a repcsi és szórták a dögöketKép A tegnap szúnyogirtás után ugyanannyi lett ma estére, úgyhogy kellett is. Miksának csak a hátán 12 friss csípést számoltam meg fürdésnél, pedig be volt kenve és a ruhájára is mindig fújok szúnyogriasztót...Kép De most már két egymás utáni napnak használnia kell hosszabb távon is. Remélem.

Gabi! Én is elégedett vagyok veledKép Jól nézel kiKép
Akartam kérdezni, hogy szerinted Zsoltika már tudja, hogy mi vár rá a kistesóval? Csak mert írtad, hogy a hasonló evést nálatok a babavárásnak tulajdonítod. És Miksánál minek tulajdonítsam?Kép

Rita! Nem írtad, hogy nem jöttök-e ki vasárnap? Meg Beszti sem írta!

Muszáj felmennem Miksához. Nem sír, de panaszkodik, folyamatosan mamázik, tartok tőle, hogy az egyik mesében ronda volt a macska és attól van betojva, meg este ez a szúnyogirtó repülő is megrémisztette. Majd levitte a kéményt. Az előbb már voltam fönt és szorította a kezemet, pedig nem szokta. Addig gyertek, írjatok.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, ma rám ne számíts, választhatok, hogy dolgozzak-e nagyon, vagy tanuljak-e mégjobban. Kép
Pedig annyira fáradt vagyok!

Mi nem megyünk vasárnap, felvételi - tanulás, tanulás, tanulás....Kép

Legközelebb...

Rohadt szúnyogok, itt is annyi van, a játszón összevissza csipkedtek minket is.

Ma megyek, holnap jövök, pussz!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita!

Feküdj le és kelj fel inkább hajnalban! Ha fog a fejed nagyon korán, akkor működik! És jó éjt!

Úgy sajnálom, hogy nem jöttök!Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggeltKép

Ildi,
majd felhívlak pénteken, hogy hol tdunk találkozni, mert lehet, hogy Nektek máshol jobb átkelni... mi Szentendrénél fogunk, mert Ürömön keresztül megyünk át a hegyekenKép
Anyós...??? lehet, hogy pozitív irányba fog változni a dolog?

Gabi,
igazán nagyon csinos vagyKépKép oldalról nem látom, amit a derekaddal kapcsolatban írtálKép bizti, hogy kukikás jön? mert úgy tudom a "derékeltünés" a lányos hasra jellemzőKép vagy ez is csak egy tévhit a sok közül?
Nagyon sajnálom én is, hogy nem tudtok jönniKép
Jól le fognak fárasztani a rokonok, ennyi embernek főzni.... Nálatok van a bázis, úgy látomKépKép

Beszti,
már az is olyan jó dolog, hogy tudod, ha szeretnétek meg tudnád oldani, hogy ott szüljKépKép de megértelek, hogy inkább szuper babaszobát csinálsz belőle, mondjuk ennyi pénzből már egy kész birodalom is lehet akárKépKép
Tudom, hogy még odébb van, de eszembe jutott, hogy megkérdezlek hátha érdekel...
Most rendeltem meg a kertbe fa "játszóteret" a gyerekeknek, ez lesz az összevont szülinapi ajándékunk (máj.jún.,júlKép) amikor elkezdtem nézni ledöbbentem, hogy amit szeretem volna milyen hihetetlanül drága és képzeld találtam egy emberkét, akinek láttam is munkáit (akácból) szuper jók és nagyon jó áron dolgozikKépKép szívesen küldök képet ha érdekelKép Nálatok még többen tudják majd használniKépKép

Szirom,
örülök, hogy jobban vagyKép
amit leírtál Miksával....KépKép hááát, én komolyan nem bírnám ilyen türelemmel...
Miksa buckóKép szépen kezébe vette a hatalmatKép
Remélem vasárnap szép idő lesz, mert most nagyon nekikeseredettKép mégegyszer köszi a meghívást hozzátokKép szívesen bekukkantunk, de ezt már inkább megszállásnak nevezném, mert a nagy gyerkőcök is ott lesznek...Kép nem baj??? bocsi, de most esett le, hogy ők is jönnek, mert bezsongtak, amikor hallottak a programrólKép

Motiot,
azért, ahogy olvasom összességében egész jól ment a nap nélküledKép ahhoz képest, hogy eddig nem hagytad másra Áront. Hamar meg fogja szokni, meglátodKép Neked lesz talán nehezebb... Te jól érezted magad bent? Azért jó egy kicsit mást is csinálni, nem?Kép És főleg hazaérniKép
A pofon meg elmúlik, legközelebb vigyél haza valami kis meglepit, Kindertoji?Kép
Tali: mindenképpen csinálunk egyet ha itthon leszel, jó? Az állatkerti játszóházas Nektek is biztos tetszeneKép

Rita,
Sikerült tanulnod? Nem írtad, hogy melyik suli is ez?
Kár hogy nem jöttökKép

FOGYI:
-2 kgKépKép annyira örülök!! A tornát is betartottamKép átalakulok a szülinapomraKépKép
Most elkezdek egy (eddig csak mások általKép) nagyon hatékonynak tartott zsírégető programot.
Majd jelentek róla és ha bejön Neked is (meg persze ha mást is felcsigázott, nekik isKép) elküldöm, jó?
(a lényeg abban rejlik, hogy megtanulja az ember, hogy melyek azok az élelmiszerek, amelyek elégetéséhez több energia szükséges, mint amennyit magával az élelmiszerrel bevisz az ember, tehát a szervezet a zsírjainkból éget a feldolgozásához. Ezeket negatív kalóriájú élelmiszereknek hívjákKép
Nekem olyan logikusnak hangzikKép.... van egy alap zsírégető levesKép tele finom zöldségekkelKép most rotyogKép és amellett egy napi étrend, ami nekem kiegyensúlyozottnak tűnikKép Na, meglátjukKép)

Anikó
pupi5

Jó reggelt!

Felkeltem vasalni, de azért itt kezdekKép Egész érdekes idő van. A fűnek meg a növényeknek, különösen az új palántáknak biztosan jót tesz az eső, de azt nem tudom, hogy mennyi idő alatt szívódik fel az este kiszórt szúnyogirtó. Fél 7 körül permeteztek és azt hiszem, olyan fél 1 körül kezdett esni. Remélem, addig megdöglöttek.

Csak hogy a fogyit is megemlítsem én is, vasárnap végre rámerészkedtem a mérlegre, és nem merem itt nyilvánosan leírni, hogy mennyit mutatottKép De megrémültem, és hétfőtől reformokat vezetettem be. Saját kútfőből kajálok, sokszor apró adagokat, semmi hizlalóst, húshoz kizárólag salátát vagy sült zöldséget, és igyekszem nem elcsábulni az üdítőkre. VízKép 1 kg-val kevesebbet mutat a mérleg, de ebben benne lehet az is, hogy nekem épp most múlik el, most megy ki a víz szerintem.

Anikó! Leköröztél a -2 kg-valKép Gratula! Mióta csinálod? Az a zsírégetős izé engem is érdekel valószínűleg, de csak akkor, ha ez nem működik úgy, ahogy szeretném. Nem akarok most ide-oda kapniKép
Vasárnap: tényleg komolyan mondtam, és nem baj, akárhányan vagytok, ugorjatok be. Én is remélem, hogy jó idő lesz, mert ilyen esősben sajnos nem sok értelme lenne az egésznek. Legalábbis számunkra, a futókat nem biztos, hogy zavarja.
Miksa: csak szeretné a kezébe venni a hatalmatKép Igekszik nagyon, de én is igyekszemKép És nem vagyok ám olyan baromira türelmes mindig, tudod ezt te is. Szerintem te is nagyon türelmes tudsz lenni. Időnként pedig egyikünk se azKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vasalás, jajjjjjj. Csak gyűlik-gyűlik, én meg mindig mást csinálok....

A Bárczi Gyógyped-i Főiskolára jelentkezem, másoddiplomás logopédia szakra. Egyrészt tetszik nagyon, már tanultam ilyesmit egy évig, másrészt meg ezzel nagyon jól el lehetne helyezkedni a gyerekek mellett. Remélem Kép.

Fogyi: Végül szombaton kezdtem, azóta -1 kg!! Nagyon örülök.Kép
Bár Szirom remélem nekem nem csak a víz...Kép

Anikó, a tornáért nagyon becsüllek! Nekem erre most nincs kapacitásom. Épp tegnap este bőgtem egy kicsit az uramnak, hogy annyi minden lóg a fejem felett, amik nyomasztanak...Kép Szóval torna most nincs, de evés sincs.Kép
Te hogy oldod meg, a kicsik ott vannak és néznek, nem nyúznak közben??
És van egy stabil időpontod?
Kaja: Mi ma Adéllal párolt karfiolt eszünk, meg salátát, Adél valószínűleg még krumplinudlit is.Kép

Én is kérek szépen fajátszóteres embert!

Motiot, igen, írj egy kicsit a dolgos hétköznapjaidról! Úgy érdekel, mit csinálsz!
Ábel miatt ne aggódj, bele fog jönni! Tényleg csak két órát váltatok el eddig egymástól? Ez igen!

Gabi, nagyon bámullak, hogy ekkora sereget etetsz! Kép Nekem ez ha előfordul mindig nagy feladat.
Azért pihenj is, bár tudom, ez a középső harmad, és azt is tudom, hogy állításom szerint kettővel könnyebb lesz, de azért pihenj...Kép

Na gyertek, két fejezet közt bekukkantok...Kép
Drukkoljatok egy kicsit, hogy fogjon az agyam, jó? Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Gyors helyzetjelentés:
Olivér olyat fos*t tegnap, hogy csak naKép
Nagggyon emlékeztet a december végi fostihoz, irtó büdi, vízszerű, kifolyik még elöl is a pelusból.
Bár tegnap csak 2-szer volt este, délelőtt meg még egy egész normálisnak nevezhető, de éjjel már hőemelkedése is voltKép
Most is tiszta nyügi.
Még a kakaóját se itta meg, a smectás teát is úgy kellett belekönyörögnöm.
Levente szeme viszont javul, neki holnapra már kutyabaja se lesz.Kép
Úgyhogy fogalmama sincs, mi lesz vasárnapig.
Talán tudunk menni, hiszen még csak szerda van.Viszont tényleg csak akkor megyünk, ha már normális kaka lesz, senkit nem akarunk befertőzniKép
Annyira sajnálomKépKépKép
De még vasárnapig van időKépKép

Hú, csajok, fogytok?????KépKépKépKép
Lekerültök engem is lassan a 65 kilómmalKép
Na, jó akkor én is dicsekszem, egyik nap még 65,8 voltam, ma reggel meg 65,0Kép
Ez csak annak tudható be,hogy nincs itthon csoki, bótba nem nagyon jutok el egyedül, ha az uram ott van, meg nem akarom tele tenni a kosarat csokikkal, még mit gondolna rólam???KépKépKépKépKépKép
Második ok: meg, hogy nem ettem kenyeret 2 napja vacsira.

Hú, hétfőn én is cukkinit ettem megsütve reszelt sajttalKép
Fini voltKép

Szirom, nyugi, Olivér is ilyeneket művel az asztalnál.Van, hogy nem is eszik semmit, nem bírom beletömniKép
Van 1-2 kaja, amit megszik, aztán kész.
Most meg a mániája, hogy a fagyit kiveszi a fagyasztóból, és azt enné egész nap.
Na, attól se fog megnőniKép

Ma kellett volna 10-re mennünk uh-ra Natasával, csecsemőkori 6 hetes szűrésre(8 hetesen).
Lemondtam, és kaptam júni 1-re(10 hetes lesz akkor)
Igaz, orthopédiára meg csak egy héttel később megyünk, jó kis 6 hetes szűrések, mi????
Ráadásul az orthopédiára magánba viszem, mert a rendelőbe kb. augusztusra lenne időpontKép

Magkaptam ma az kőkemény 58 ezres anyasági segélytKépKép
Tele vagyok pínzzelKép

Na, Natasa felébredt, majd írok még, mert még senkinek nem írtam személy szerintKép, és akarokKépKép
puszi
vas

VisszaaludtKép

Szóval, Gabi, nem tudom mit panaszkodsz, tök csini vagy, és jól áll a szemüveg isKép
Hát nem irigyellek a vendégseregért, sütni-főzni....
Én meg arra gondoltam hogy nem főzök, ha anyósék jönnek, mert amikor itt voltak tavaly 2 napot, főztem nekik, erre mind a két ebédnél közölte, hogy nem éhesek.
Ezt akkor el is panaszoltam, ha emlékeztek ráKép
Majd rendelünk nekik pizzát.
Mikor mi vagyunk ott(ami egyre ritkábban fordul ugye elő)csak rántott húst képes csinálni.Sőt előfordult, hogy még köret sem volt hozzáKép
Hát ezek után mit adjak neki?
Én meg amikor itt voltak csináltam nekik grillezett afrikai harcsát, meg bakonyi csirkét, fél órán át sütöttem a húst, erre közli, hogy nem éhes, hát idén tehet egy szívességet.....

Na, nem panaszkodom állandóan én seKép

Rita, jó felkészülést(bakker, már megint nyikog Natasa)
Folyt köv........
vas

Miksa még alszik, képzeljétek. Mondjuk biztos az idő miatt.

Haladgatok a vasalással is, csak mindig idekukuccsolokKép

Ildi! Nyugi, nyugi, de mindig attól vagyok betojva, hogy elrontom a kölketKép

Rita! DrukkKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi! Csináljál rántott húst!Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köret nélkül, kennyérrel és majonézzel??????Kép
Én is gondoltam ráKép

De nem állok neki panírozgatni, meg sütögetni, az macerás, meg büdi is leszKép

Megvolt a szopiKép
Tegnap volt a mérlegelős nap: 4730g.Jó, nem?
Néha aggódok, hogy kevés a tejcim, meg nem elég neki, de aztán minden héten hozza a normális(meg egy kicsit több) súlynövekedést, úgyhogy nem izgulokKép

Beszti, ez tényleg sok egy szülésértKép
Bár nekem is megfordult a fejemben Oli születése előtt Telki, de a szt.imre jó választásnak bizonyult.
Én először kórházat kersetem, aztán ott egy jó orvostKép
Nem semmi lehetett neked is a ruhavásásrlás két kicsivel.
Én ezzel meg se mernék próbálkozniKép
Mire kijönnék a próbafülkéből Olivér már a világ végén lenne,ha meg ott maradna velem, akkor meg csak a függönyt húzkodná, mint múltkor.Ott álltam egy bugyiba, melltartóba, és totál elhúzta a függönyt.Biztos megijedt, aki belátottKép

Motiot, hát a német egészségügy tényleg kicsit előbbre jár a miénknélKép
Az tök jó, hogy ilyen jó az ellátás.
Angliában voltam egyszer egy magánklinikán, az se volt semmi,ahogy kinézettKép
Mama és Ábel összeszoktak???
Képek a lakásról??????Kép

Riat, kitől kérjek szabit?
Melyik főnökömtől?
Vas Natasától, vagy Vas Olivértől??????KépKépKép
Nem tudom melyik osztja a szabadságos papírokat, majd szólok nekikKép
-1 kilóKépKépKép

Gabi,sajni, hogy nem tudsz jönni a talira(ha én egyáltalán eljutok).

Szirom, 12 csípés volt Miksán?
Ez sok, vagy kevés??
Mennyi off-ot vigyünk???Kép
-1 kiló neked is gratulaKép

Anikó, mi ha megyünk, az m3-on megyünk biztos, aztán ahogy Szirom is írta, a 2a-b-nKép
Úgyhogy szerintem csak a szigeten talizunk.Jön az egész család???Kép
Tök jóKép
-2 kiló tök állatKép

Megőrítenek, valaki mindig nyivákol, most Natasa hagyta abba, erre Olivér elkezdteKép
vas

Ildi,főnökasszonyt vidd magaddal, nő mehet vásárolni, Vas Olivért bízd az apukájára szombaton és HAJRÁ!!!!!!Kép Kép Kép

Adél legújabb szokása: egész nap cumizni szeretne, és zsebkendőt morzsolgat. Eddig a takaróját söndörgette cumizás közben, most meg zsepiket tép cafatokra, összepödri és az ujjai közé meg a fülébe dugja...Kép
Múltkor a pólója ujjából hullott elő egy rakás kis söndörmény.Kép
Majd teszek fel képet a szobáról, amiben Adél él.Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ildi! Csak a hátán volt 12 új csípés. Az egész kis háta tiszta pötty voltKép

A feje most ilyen, ezek már gyógyulnak. Kenés mellett néz ki így:
Kép

Vásárlás: Miksa is ezt csinálja, megfűszerezve azzal, hogy máshoz is bemegy. A múltkor sikítozott egy nőKép Mondjuk hüle volt, mit láthat egy ekkora gyerek?Kép Én meg ott álltam bugyiban a szomszéd fülkében, hogy mentem volna utána?Kép Hívásra meg nem jött, no.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok Csajszikak,
na itt vagyok megint egy kicsit.

Helyzetjelentes: Abel jol elvan a mamaval, minden okes, csak nekem hianyzik nagyon! Mert hat ugye nincs itt egyik nagyszülö sem, ugyhogy tenyleg nem voltam töle eddig tavol ket oranal tovabb. Most meg hirtelen ennyit...
De azert majd csak kibirom valahogy. Szerintem nekem rosszabb, mint neki, hiszen öt elfoglalja a mama.

Csajok, mindenki irja itt, hogy mennyit fogytatok, en meg csak ülök es nezek. Ugye irtam, hogy tenyleg betartva kemenyen, a futasokkal együtt csinalom ujra a dolgot, ma reggel merlegeles: 0 azaz nulla kiol, de meg deka sem! Hat most mit csinaljak? Meg mindig 60,0000 kilo vagyok, nem megy lejjebb, akarmit csinalok! Tanacsoljatok mar valamit lecci!!!!! Teljesen el vagyok keseredve! Persze azert a futast nem adom fel, na meg a kajalast is ugy csinalom tovabb is, mint eddig, egyszer majd csak meggondolja magat a sok fölös kilo, de nem tudom, hogy mikor. Most mar megint elegem van. Persze nem 10 kilora gondoltam masfel het alatt, de azert legalabb dekakban merhetö lenne az eredmeny, hogy lassam, hogy törtenik valami, de semmi, aahh!

Szirom, MIksa tenyleg jol össze van csipkedve, nem semmi! Itt szerencsere tenyleg csak elvetve talakozni szunyoggal, de tudom, hogy otthon nem tul jo a hylezet, plane a vizparton! Szegenyek!
Abel is most kezdte el a kajaval valo huzavonat, a kisszekben allandoan felall meg minden, kaja közben is rohangal, alig erem utol, ö persze meg nem eszik önalloan, de probalkozik. Egyedül akkor hajlando ket percre nyugton ülni, ha egyedül ehet, az meg ugye meg nem mindig megy. Tehat marad a szaladgalas nalunk is, hogy egyaltalan egyen valamit. Ez van. Majd csak jobb lesz. Ugy latszik, hogy tenmyleg összebeszelnek ezek a rajkok!

Ildi, neked is gratula a sulyodhoz! Szerintem ez tök szupi! Plane, hogy a szopival nem hizol. Nekem az volt a baj, szopinal felugrott meg 6 kilo es pont ez nem akar ujra megindulni lefele!

Rita, nagyon ügyi vagy, hogy bevallasz meg egy masoddiplomat a gyerekek melle! En is uuugy tanulnek valamit, de itt draga, otthonrol meg nem merem becallalni, mert nem tudom, hogy hogy jutnek haza vizsgazni. De majd meglatjuk.

Kerdeztetek, hogy mit dolgozom. Hat most többnyire szamlakat irok, meg telefonalok. Na meg ami epp van, igy kisegitökent. Szoval nem szakadok meg, de azert dolgozok is. Aztan amit megkeresek ezzel, megy is azonnal a törlesztesekre, tehat nem marad semmi, de legalabb annyival elöbbre leszünk, hogy a tartozasunk kevesebb lesz. Az is valami!
Egyebkent ket hetet dolgozom, vagyis jövö szerdaig, mert a csütörtök itt ünnepnap, penteken kora delutan meg mar indulunk is Ausztriaba es ugy gondolom, hogy penteken pakolnom kell meg a lakast rendbetenni, mert ugye Ausztriabol megyünk haza, tehat nem vagyok hajlando meg pentek delelött bejönni. Örüljenek, hogy eddig segitek. Na.

Mereszek vagytok, hogy elmentek a gyerköcökkel vasrolni, en nem mernem bevallalni Abellel, mert hasonlo dolgok törtennenek, hogy az egesz bolt begijedne tölem egy szal bugyiban, mert Abel tuti elhuzna a függönyt, ha egyaltalan megtalalnam a proba utan. Majd most a hetvegen talan anyuval sikerül elmenni egy kicsit vasarolgatni.

Na most nem jut eszembe mas, majd meg benezek, ha hagynak.

Puzika

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Tyűű, annyira jó dolog történt!KépKép Megvan a fehérarany karláncom, amit az uramtól kaptam néhány éve egyszer, és elveszettKép Azt hiszem nem írtam, de a napokban egyszer csak azt vettem észre, hogy nincs a karomon. Azóta folyamatosan hiányérzetem volt, de eddig nem találtam. El is voltam nagyon plattyanva miatta, ez is hozzájárult a rossz kedvemhez. Erre most pakolom a mosógépet, és a mosógép sarkánál félig be volt csúszva a gép alá. A nagy munkában hagyhattam el valamikor...Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jo reggelt, jo reggelt,
vegre megint van babanet, uj arccal.
Tecc. Igy legalabb en is tudok fejecskeket betüzni!

Hol vagytok? Hogy vagytok? En meg mindig dolgozom, de holnap legalabb szombat!

Gyertek csajok!

Pusszantas

Motiot
motiot

Sziasztok!!!
Szirom, aszem mi nem megyünk vasárnap :cry: , abszolút nincs jól Olivér, és nem is úgy néz ki, mint aki 2 nap altt tökéletesen meggyógyulna :(
Tegnap háromszor fostizott, egyszer volt egy minimális kis hányás, de csak a teát hányta ki, meg nem is evett egész nap.
Este sikerült egy kis pirítóst, meg három falat banánt belenyomnom.
Úgyhogy naggggyon sajnálom, de ezt most mi kihagyjuk. :cry:

Kicsit furi az az új babanet, de majd megszokja mindenki :)

Szirom, tök jó, hogy meglett a karláncod, én egyszer 3 gyűrűt hagytam el, de Levente dugta el őket valahova, aztán egyszrecsak előkerültek :D
Puszi
vas

Hol vagytok????
motiot

Sziasztok!

Azta, szuper lett a babanet! És gyors is! Örülök, hogy végre van, tegnap már nagyon hiányzott :O

Rita,
együtt fogyunk, ez nagyon jó :O Gyorsan szüljetek ám Szirommal, ne legyen nagy korkülönbség a gyerkőcök között! A suli nagyon jól hangzik, drukkok mennek, hogy fogjon az agyad :) És a fogyihoz is gratu!

Szirom,
szerintem Zsoltikának fogalma sincs, hogy mi vár rá. Szoktunk beszélgetni a kistesóról, amikor látom, hogy Zsoltikát foglalkoztatja a dolog. Tudja, hogy a baba szopizni fog, hogy majd babakocsiban lesz (Zsoltika mondta, hogy ő fogja tolni), hogy nem tud járni, beszélni, sőt azt is tudja, hogy a kiságyára visszaszereljük a rácsokat, és abban alszik majd a baba. Szokta mondani, hogy majd ő pelusozza is a babát! TEgnap nagyon magyarázta nekem, hogy Zsoltika pocakjában kisfiú van, az enyémben kislány :O A minap annyira aranyos volt, nézem, hogy a kiságya előtt térdel, és ott valamit matat, mintha simogatna valamit az ágyban. Kérdeztem, hogy mit csinál, erre mondja, hogy elaltatja a kisbabát. Adtam neki egy bohóckát, hogy azzal gyakoroljon :O Szóval sokmindent ért már, de azért élőben egészen biztos nehezebb lesz.
Szegény Miksa a szúnyogcsípésekkel! Nálunk is vannak már, de eddig csak én szedtem össze csípéseket :(

Anikó,
ilyen volt a pocakom Zsoltikával is, meg hát az uh-n elég egyértelmű volt a kuki :O De jó lesz a gyerekeknek a fa játszó a kertbe! Fogyihoz gratula!!! A zsírégető torna engem is érdekel, azaz érdekelni fog majd :O

Ildi,
Oli fosása :( De hát mitől? Anyósék :( Hihi, ez a pizzarendelés nagyon jó! De előtte kérdezd meg, hogy éhesek-e?

Motiot,
nem tudom, mit tudnék mondani, neked annyira nehezen indultak meg a kilók! Csak annyit, hogy kitartás, ne add fel, muszáj lesz történnie valaminek!
Jó lehet dolgozni egy kicsit :) Na meg a pénz is jól jön, ugye?

Nálunk így péntek délután még mindig teljesen kiszámíthatatlan a hétvégi program alakulása. Ma délelőttig úgy volt, hgoy Editet szombaton hazaengedik! Akkor viszont nem jönnek a vendégek, a férjem szállítja őt haza autóval :) A vasárnap így szabad lett volna. De ma már azt mondta anyós, hogy mégis tolódik a hazamentel, mert nem megy úgy a pisi és kaki, ahogy kell :( Vagyis sehogy sem megy. Ez pedig baj.

Írok Nektek Zsoltika-dumát :) Most ezeket gyűjtöm, mert eljött a miért-korszak nálunk.
- Miért sós a tenger?
- Miért kormos a kemence? Mi az a korom? Miért fekete? (A kis-Bencés mondókából)
- Mire való az a cső? (wc-ben a tartály és egy lyuk között)
- Miért öltözött kalóznak Szilárd?
- Miért büdi a kaki? :O
- Miért esik az eső?

Ezeket nem csak egyszer kérdezi ám meg! Egy csomó ideig dumáltunk ezekről a témákról, mert mindenre hatvanszor visszakérdez. Most abbahagyom, mennem kell, Zsoltika nem bír már magával idefent. Ja, még csak annyi, hogy szerdán hosszú-hosszú idő után moziban voltunk Apával :):):) A Jégkorszak 2-t néztük meg, nagyon jó volt :)

Na lépek, jó hétvégét, és jó talit, ha mi nem tudnánk menni!

pgaboka

Csak próbálkozok vonalzót kreálni :P
vas

Sikerült!!!!
vas

Hahó Ildi!

Nekem is sikerült :) Ez a Babanet egyre inkább hasonlít az izgi-re :D

pgaboka

Sziasztok!

Ma családi nap volt, mert az uramnak hirtelen ideje támadt :wink: Voltunk vásárolni, amit csak az árnyékolt be, hogy megint visszaestem ebbe az influenzaszerű izébe, megint fáj a torkom és összességében is szarul vagyok eléggé. Jó későn indultunk, mert Miksa nagyon sokáig aludt: fél 11 előtt kicsivel úgy mentem föl fölébteszteni, mert már aggódtam. Biztos ez a hülye idő. De azt mondta, jót aludt és a kedve is jó volt, és legalább az ő orra nem csöpizik már annyira.

Ildi! Jobbulást Olivérnek! Nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni, de persze értem. Olyat nem lehet, hogy csak a fél család jön?

Gabi! Editnek továbbra is szorítok! Most sajnos neki kell összekapnia magát, ezt a helyzetet csak ő tudja megoldani. Szegény, nagyon sajnálom :cry: .

Motiot! Ábel továbbra is jól tűri a nagymamát? És te hogy bírod a munkát?

Anikó! Jobban van Barnabás?

Rita! Tanulsz ezerrel? Azért jelentkezz be, ha tudsz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hahó!

Bocs, nem fogok reagáni most, ez történt velünk:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.php?p=964553#964553

(Ha nem ugrik oda, akkor máj. 19. 19:47-kor írtam.)
Most pihizek :D .

Ildi!

Oli hogy van?

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Beszti! Pihenj sokat, és mi drukkolunk, hogy most már ne legyen semmi baj! Egy ilyen heamatóma mitől alakul ki, mit mondott a doki? Ahogy jött, úgy távozik is gyorsan, ugye?

Lányok, nekem sok mondanivalóm estétől reggelig nem nagyon képződött. Tényleg, csak Beszti miatt szólaltam meg. Annyi esetleg, hogy -1,5 kilóval mérlegeltem :lol: Még így is sok vagyok. És hogy most kevesebb a szúnyog, mert apukám szerzett egy lokálisan elfújható szert, (ami nem méreg, csak állítólag azért nem lehet földi halandónak kapni, nehogy véletlenül kicsússzon a szúnyogirtás a nagymenők monopóliumából :roll: ), az uram el is permetezte, és most egész jó. Csak mondjuk most is bezavar az eső: 1., hogy emiatt el is bújhatnak, és mi meg csak hisszük, hogy kevesebb van, 2. az eső után mindig új hadak kelnek ki.

Ilyet vonalzót én is szeretnék, csak valaki segítsen lécci!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Rita!

Most látom csak: Nagyon boldog névnapot Bernátnak!

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Köszi!
A vérzésnek nem tudta az okát a doki, a hematóma meg a vérzés miatt lett.
Aláírásügyben látogass el a http://www.lilypie.com lapra, szerintem :lol: elég egyértelműen meg lehet csinálni. Ha kész vagy vele, akkor ad majd 3 krix-kraxos lehetőséget (ilyen url, img feliratokkal), azok közül a középsőt másold a profilod aláírás részébe.
Sajnos az enyémbe nem férnek kisképek :(, túl hosszú lenne (max. 255 karakter lehet az aláírás).
Most nézem, Hannáé nem is jó :D, mindjárt javítok.

KépKép
KépKépKép
beszti

Csak próbaképpen, hogy most jó-e az aláírás.

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti, nagyon sajnálom a történteket, de akkor tényleg lehet tudni, hogy mitől volt a vérzés?
De az a lényeg, hogy picurka jól van :D

Sajnos ezt Olivérről nem mondhatom el, elég ramatyul van szegény, ma reggel a teája is kijött belőle (felülről)
Nem eszik semmit, de szerencsére iszik, most már nem is hányta ki azóta, nem tudok mit csinálni vele, csak nyüglődik egész nap :(

Gabi, Olinak a kedvenc mondása most a "mi ez? ,ki ez????"
Annyit nevetünk rajta, olyan cukin kérdezi :lol:

Én csak egy vonalzót tettem be, akkor az egész hozzászólásom csak vonalzókból állna :lol:

Bernátnak én is boldog névnapot kívánok :D Kép 1148116282.01.gif

Szirom, ezek után tuti nem tudunk menni holnap, nagyon sajnálom :(
Fele csapat meg nem az igazi, így mindenki marad itthon :cry:

Puszi, jók legyetek, jó szórakozást
vas

Szirom!!!!!
KIhagytam a lényeget!!!
Másfél kiló, gratula :D :D :D :D
vas

Ildi!

Majd nem mindig rakok aláírást, akkor nem zavaró, hogy ilyen hosszú. :lol:
Végül is csak egy katt...
Olinak jobbulást :):), ez még felnőttként is rossz, nemhogy gyereknek. De jó, hogy legalább iszik.

Beszti
beszti

Sziasztok!

Beszti,
ajjajj! A fő, hogy minden rendben, mindjárt itt a 12. hét, és akkor kicsit megnyugodhatsz. Nem semmi, hogy már érzed is a picit! Én a 13. héten éreztem először :)
Mikor lesz következő UH? Dokihoz most gyakrabban kell estleg menned?
Sajnálom az elválasztást :( Hanna sokszor szopizott még?

Szirom,
megy ez a fogyi, gratula a másfél kilóhoz! Szúnyogok :(

Ildi,
Olinak jobbulást kívánunk! Kérdezgetés :) Aranyos, csak néha már elég fárasztó, nem? De azért nagyon jó, én is olyan jókat szórakozok a kis logikáján :)

Csak benéztem, de szaladunk is, úgyhogy most ennyi.
Puszi!

pgaboka

Sziasztok!

Ildi! Nagyon sajnálom szegény Olivért! Nagyon is emlékszem rá, hogy szegény Miksa hogy szenvedett.

Anikóval beszéltem, ők sem tudnak jönni, mert Barnabás belázasodott. Kerítünk másik alkalmat, jó?

Beszti, köszi a segítséget!

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Ildi! Nagyon sajnálom szegény Olivért! Nagyon is emlékszem rá, hogy szegény Miksa hogy szenvedett.

Anikóval beszéltem, ők sem tudnak jönni, mert Barnabás belázasodott. Kerítünk másik alkalmat, jó?

Beszti, köszi a segítséget!

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Beszti, nem azért mondtam ám, nehogy megharizz, a saját hozzászólásaimra gondoltam csak.
Úgyis mindig olyan sokat írok, ha még az összes gyerekemét ideraknám, lenne egy oldal az egész, de te tedd csak oda nyugodtan :D :D
Nincs hari, ugye???? :wink:
Hát csajok, megőrlök Olivértől, egész nap csak nyávog, most már inni is alig iszik, és még mindig fostizik :(
Meg aztán hab a tortán, hogy délelőtt már Natasaának is elég híg volt a kakája, és az utólsó elég büdi volt.
Már lelki szemeim előtt látom, ahogy ülök a László kórház kényelmes székén a fertőzőn, a két kicsinyemen meg lóg az infúzió.
Megőrülök :( :( :(
Natasát most egész nap szoptatom, nehogy kiszáradjon, bár tényleg csak délelőtt volt fostis utóljára.

Sajnálom, hogy nem jött össze a holnapi nap, Anikóéknak, Barnabásnak is jobbulást.
Na, most én voltam a panasznapos :cry: :cry:
vas

Ilyen volt délután:
Kép 1148155430.02.jpg
vas

Ildi! :)

Jaj, dehogy!!:)
Én is gondolkodtam, hogy legyen-e mindenki, de örültem, hogy végre lehet ilyet ide is csinálni.:) És nem volt szívem valamelyiküket kihagyni...
Amúgy én se írok rövid hozzászólásokat, tehát velem is betellik a topik, ha aláírásozok. :lol:
De ha időnként berakom, akkor ti is tudjátok, hogy hol tartunk.
Mindkét gyerkőc gyógyuljon meg hamar!! Látszik, hogy mennyire kis elesett.:( Natasát meg szopiztasd csak, az nagyon jó neki.
(Engem épp az visel meg, hogy Hanna kérné, de nem adhatok :cry:. Pedig lenne is mit...:()

Beszti
beszti

Sziasztok!

Korábban volt itt valami zizi, nem tudtam belépni.

Hogy vannak a betegek?

Ildi, szegény Olivér tényleg nagyon-nagyon elesett ezen a képen. Ugye jobban van?

Anikó! Javulgattok ti is, remélem!

Beszti! Nálad is minden oké?

Rita, Motiot! Merre vagytok?

Délelőtt lementünk azért Miksával a versenyre, és végülis olyasmi volt, mint képzeltük. A gyerekversenyt persze leskéstük, mert Miksa sokáig aludt, de a váltót meg a félmaratont láttuk fél szemmel. Sok baba, kisgyerek volt lent, voltak pónik, de Miksa kicsit tartott tőlük. Néhány játék (fölfújt ballon lyukacskáiba kellett labdát dobni, na, azt irtóra évezték), meg egy magas figura, amibe fújatták a levegőt folyamatosan, és ezt püfölték. A nagyobbaknak pedig valami érdekes drótkötélpálya, aminek a segítségével szemetet lehetett felszedni. Ezt nem is kísérelem meg leírni, de ha valakit érdekel, akkor nekilátnék :lol: Azt hiszem különben, hogy mind a szelektív hulladékgyűjtést reklámozta :wink: A medencében szerencsére még nem volt víz, mert attól kicsit tartottam. De csak úgy simán is jót lehetett rohangálni az óriási füves udvaron. Meg még azt nem mondtam, hogy voltak fúvósok, meg ilyen-olyan tánccsoportok léptel föl. Tényleg nagyon sajnálom, hogy ez kimaradt, de bepótoljuk :) Az a lényeg, hogy mindenki meggyógyuljon.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Itt vagyok, még nem is írtam ebben az új rendszerben... :)
Cuki nagyon, még tanulnom kell majd :)

Tanulok, illetve azt kéne tennem, de nem fog az agyam eléggé... :(

Ma a család elutazott Kecskemétre, itt hagytak tanulni, erre reggel 10- fél1-ig aludtam. :(
Lehetnek hiányaim, de mitől???

Na mindegy, keddig kell kibírni, utána jövök részletesebben is.

BETEGEK HOGY VANNAK???

pussz

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?