Chesti, itt vagyok én is. Amikor tudtam volna írni, éppen megújították a társalgót. Inszem után táppénzre fogok menni, és előre dolgoztam. Nyugiban vagy már?
Nekem nem megy a lazítás, a sok meló miatt mégjobban pörgök. Jövő héten igyekszem lelassítani, mert tényleg nem lesz értelme megcsinálni. Érzed már a babócát?
Viki , gratulálok!!!!! Nagyon tetszik, hogy szaporodnak a babák. Vigyázz magatokra! Szeretnél ikreket?
Esperanza , sajnálom. Az jó, hogy nem kell kihagyni ciklust. Rögtön jöhet a következő. Nincs idő morfondírozni.
Kriszti, nagyon rossz volt olvasni, amit írtál a HSG eredményéről. Erre, gondolom, te sem számítottál.
Lombikot vállalnál, egyébként?
Mary :( kitartást!
Azért, látszik, hogy itt erős csajok vannak. Néhány óráig megy a kiborulás, utána rögtön talpraállunk, és már keressünk is, hogyan tovább.
Zsókuci, mi a helyzet nálad? Mikor lesz a HSG? Egyáltalán le vagyok maradva. Jókedved töretlen, szerencsére.
És nagyon ügyi vagy ezekkel az izékkel.
Adri, őszintét kértél: szakmai oldalról még nem tudok nyilatkozni, mivel most kezdjük a komolyabb „munkát”. Viszont általában pozitív véleményt hallok. Ami engem a leginkább zavar az, hogy hosszú órákat tölt el az ember azért, hogy 3-4 percre beszélhessen az orvossal. Számomra rossz volt az is, hogy amikor megegyeztünk valamiben, köv. alkalommal már más volt a helyzet. Időközben konzultált a doki a Tanár úrral. Ez rendben is lenne, de akkor tudjak róla. Kb. 1,5 hónap ment el feleslegesen. A hosszú évekhez képest ez persze már semmi, de akkor is időrablásnak gondolom. Az már csak hab a tortán, hogy 2 alkalommal tüntették el a kartonomat. Résen kell lenni. Futószalagnak érzem. Mindezek ellenére maximálisan megértem őket: baromira leterheltek, kevesen vannak, mi is türelmetlenek vagyunk. Nem lehet itt igazságot tenni. Rá vagyunk kényszerülve BMC-re.
Amit tanácsolnék, hogy ne hagyd magad sosem. Ha valamit kérdeznél, nem tetszik, rögtön szólj. Most már én is rámenősebb leszek. Itt nincs idő/lehetőség lelkizésre, „tessék csak nyugodtan átgondolni”-ra. Ezeket most realista üzemmódban írtam, nem pedig elrettentésből. Többieknek mi a véleménye? Sz. doktor egyébként nem lenne rossz választás.
Edina, tetszik a babod.
Lesz még neki kezecskéje, lábacskája, eze-aza.
Márta, gyere máskor is.
Csajok, korábban a puregon miatt kérdezősködtem – nem lett aktuális. Remélem, a köv. kérdésem nem fogja hatályát veszíteni. Sok szó esett már az inszemről. Összefoglalnátok nekem néhány mondatban. Légyszíííí! Úgy érzem, nem tudok eléggé ráhangolódni, ha nem tudom, mi fog történni velem. Ami leginkább érdekel, hogy mit kell vinni, mit érdemes felvenni a beavatkozáskor? Amikor felvezetik a katétert, ugyanúgy megfogják a méhszájat, mint a hsg-kor? Én attól majdnem elájultam.
Ha ez lesz, akkor nagyon fogok készülni rá. Utána mennyi időt kell még ott tölteni?
Na, most már eldugulok. Így jár, aki ritkán jövöget.
További kellemes hétvégét!