Új privát üzeneted érkezett!

Viki :)

Az nincs! (most kérdeztem meg)
mot

Sziasztok!

Kriszti,
Sajnálom, hogy nem kaptál jó híreket! :(
De én nem hiszem, hogy erre nincs megoldás! Tuti, hogy kitalálnak valamit, amitől lehet babótok!!!!
Ne add fel, kérlek! :)

Mary :(
Rettentően sajnálom, hogy nem jött össze!!!
Helyes, töltődj fel, és ősszel újra! Lehet, hogy együtt leszünk majd kismamik? :):):)

Kismamik! :)
Pihenjetek sokat, no stressz, és mennek a babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Chesti,
Remélem ma összefutunk msn-en :)

Puszi mindenkinek!:)

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Fel, semmiféleképpen nem adom, csak már kezdtem örülni, hogy végre belevághatunk a közepébe, és most megint várni kell...és az idő halad!
De még nem vagyok "banyakorban", így ráérek! :lol:

Most nagyon 29-ére koncentrálok, vajon mit fognak csinálni és mondani.....

Köszönöm a biztatást! Tényleg erőt ad!
Kriszti
Vendég

Zsókuci!

Fel, semmiféleképpen nem adom, csak már kezdtem örülni, hogy végre belevághatunk a közepébe, és most megint várni kell...és az idő halad!
De még nem vagyok "banyakorban", így ráérek! :lol:

Most nagyon 29-ére koncentrálok, vajon mit fognak csinálni és mondani.....

Köszönöm a biztatást! Tényleg erőt ad!
Kriszti
Vendég

Sziasztok Lányok!

Érdekes ez az új babanet.Kicsit fura még nekem.De talán hamar megszokom!

Remélem mindenkivel minden rendben van.
Megpróbálom feltenni a kis babszememről a képet:
Kép 1148039675.85.jpg

Hát Ő az!

Edina
dedina

Dedina :)

Ez nagyon érdekes!

Mit kell látni rajta? :oops:

Hasi UH volt?

Miket mondott a doki?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Dedina drága,

nagyon aranyos a kis babszemed! :D :D :D
Már nagyon vártuk, hogy mutass nekünk képet! :)

Viki,
ha jól gondolom, baloldalon a fekete "babszem" Dedina babócája! :lol:

Kép

Kép
zsókuci

Jaaaaaaa, már látom :D
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok!

Hát nem sikerült az inszem, ami hát nem volt meglepő valljuk be.
Iszonyat sokan voltak, fél 8-9-ig sorban állás, és röpke 12-re végeztem is. Mostanában megjön (lehet már ma, mert úgy megforgatta bennem azt a sz..rt, hogy csak na) aztán elkezdhetem a szurikúrát. Szóval folytatjuk!
Mindenkinek köszönöm aki kitartott mellettem.
Az újdonsült kismamáknak pedig mégegyszer gratulálok!
Dedina:
Jó a kép! :D
esperanza

hogy lehet a név alá képet rakni? HELP!!!
esperanza

Hogy lehet a név alá képet rakni? HELP!!!
esperanza

Sziasztok!
Esperanza
Sajnálom,pedig annyira biztam benne!Hidd el most már nekünk is sikerülni fog!!

Kismamik!
Szerintetek az,hogy a cicim nem fájosan van megduzzadva mint eddig,az nem jó jel?Lehet hogy hülye kérdés volt de egészen tegnapig kicsit fájt most meg már nem,de a duzzadás még van.Ez egy kicsit aggaszt,de megprobálok nem foglalkozni vele. :oops:
ria75

Dedina édes a kis babszem :) Mikor mész legközelebb? :)

Esperanza :( sajnálom, de örülök, hogy máris belevágtok a következőbe, és nem adod fel. Táblázatba beirtam köv inszem ápr eleje :)
Képet berakni a neved alá elsőre azt mondom profilba kéne.

Ria nekem hol fájt hol nem, ne aggódj, akkor én is megijedtem, hogy ez biztos nem jó jel. Hol meg volt duzzadva, hol nem, volt hogy fájt, aztán meg nem. Most is igy vagyok vele amúgy. Szóval ne aggódj :)
chesti

Chesti:
Látom megint formában vagy. :D A következő inszem talán június elején lesz, most május van, tehát április nem lehet, hacsak nem jövő áprilisra gondoltál, de addig nem szeretnék várni, addigra itt a kezemben szeretném tartani a gyerekemet. :D
esperanza

Kép 1148053767.81.jpg
Kép 1148053675.89.jpg
chesti

esperanza áááááááááááááááááá :D :D :D :D
jóól vaaan nézd el nekem, bolond vagyok :D javitom :D
és ráadásul a régi táblázatot raktam, jóóól van. Bocsi
chesti

Esperanza :D
A június meg ugye nem április :lol:
Pikk-pakk itt lesz :)

Ria,
Csatlakozom Chestihez, nekem is hol fáj hol nem. :shock:
nviki
Budapest III. kerület

Esperanza!

Sajnálom, hogy nem jött össze, pedig én is bíztam benne.... :(

Legközelebb sikerülni fog!

Dedinának így ismeretlenül is gratula, aranyos a kép!

Kriszti
Vendég

amúgy excelben javitottam, photoshoba a régit hoztam be, és közben meg nem kéne 3 emberrel chatelnem, meg honlapot nézegetni :D
chesti

Chesti,Viki
Köszi,hogy válaszoltatok,egy kicsit meg nyugodtam,jó lenne ha már jövő hét péntek lenne.Addig is megprobálok nem foglalkozni vele,pihenek,meg ahogy tanácsoltátok midennap eszek túrot,meg tejet meg túrorudit. :wink:
ria75

Sziasztok!

Esperanza,
nagyon sajnálom! :( De fel a fejjel, nemsokára kezditek! :) Nagyon becsüllek a pozitív hozzáállásodért! Nagyon helyes! :)

Ria,
szerintem ezek jó jelek! :)

Mi lehet Kicsillaggal? Olyan rég hallottunk felőle... remélem jól van!

Puszka,

Zsókuci
zsókuci

Esperanza!
Nekem az előbb sikerült képet feltenni magunkról, megpróbálom leírni...

Rákattintassz a profilodra, majd az bejön, és a "társalgó" mellett a segédleteket legurítod, és kiválasztod a profilt.
Mikor beadja az adataid, a lap legalján tudsz képet feltölteni a számítógépről....Csak bizonyos méretet fogad el, de ha kell segítség írj nyugodtan, nekem is párom csinálta meg az előbb.... nem én voltam ilyen ügyes...:lol:
Vendég

Na, hali csajok!! :roll:
Te Chesti! Nem vagy egy kicsit internet függő?? :?: Ennyi helyen jelen vagy egyszerre?
Dgrága Esperanza! Most csak előre nézz, a cél a lényeg!!!
Ti mando un abbraccio forte! :lol:
A többieknek is jó pihenést, és kitartást kívánokok.
Dedina! Jó a kép!!!Biztos ezt nézegedet egész nap. :lol:
Puszi mindenkinek!Brigi
brigii

brigii én internetfüggő :) ááááááááááááááááá neeeem :) 4 fórumot olvasgattam közben. Kérem szépen hát dokim az ugy néz ki már lesz, azután olvasgattam, érdeklődtem, szülésznőt mostanság kell fogadnom újabb fórum, aztán szent imre topikban voltam és közben itt.... táblázatot csináltam és 3 emberrel chateltem msn-en :D csoda hogy meg vagyok kavarodva? :)

Kriszti jó a kép rólatok :)

Share, kiscsillag, Lucia, Minyuu, Juc is eltüntek nagyon. Remélem jól vannak.

Jóéjt mindenkinek :)
chesti

Chesti!

Köszönjük szépen.

Csak azért tettem fel, hogy ha esetleg járunk a BMC-ben, így könnyebb megismerni....A táblázatban lévő képeket is szoktam nézegetni, hátha találkozom vkivel....De eddig még semmi
Vendég

Sziasztok lányok!
A "ma megint megjött"-be szoktam írogatni, benneteket eddig csak olvasgattalak, úgy gondoltam, addig nem írok, amíg nem leszek újra "aktív" BMC-látogató.

Kriszti78 :)
Elsősorban miattad írok - ne keseredj el. Nekem hasonló probléma jelentkezett a HSG-nél. Nálam 2x próbálkoztak a kontraszt-anyaggal. A bal oldali pvezetőm átjárható volt, a jobb oldalinál viszont - mint nálad - azt látták, hogy egy helyen kitágul és ott folyadék van benne (hidrosalpynx-nak hívják hivatalosan, asszem). Plusz még a méhemben is láttak valami "árnyékot". Természetesen teljesen kétségbeestem és elszomorodtam én is. Mindez februárban történt. Azóta túl vagyok egy laparoszkópos műtéten - a jobb oldali, használhatatlan pvezetőt így távolították el (a dokik azt mondták, azért van erre szükség, hogy ne zavarja a későbbi lombik eredményességét), plusz volt még egy hiszteroszkópiám, amikor kiszedegették a myomának vélt valamiket (amiről azóta sem tudni pontosan, mik voltak) - és hétfőn megyek még egy kontroll-hiszteroszkópiára. Nem tudom, mit mondtak neked eddig - gondolom, neked is a laparoszkópiát fogják javasolni. Nem kell tőle megijedni, 1-2 nap kórház, aztán hamar felépülsz és kezdődhet a lombik. Ha szeretnél többet tudni, csak kérdezz, vagy priviben is "megbeszélhetjük", hogy ne terheljük a többieket ilyen problémákkal.

Kedves Zsókuci, Chesti, Esperanza és a többiek!
A BMC-ben egyébként Dr. Konchoz jártam és majd remélem fogok is hamarosan - akkor majd, ha megengeditek többször is benézek hozzátok, addig inkább maradok "olvasgató" üzemmódban - és úgy drukkolok mindenkinek, a kismamiknak és leendő kismamiknak :)
gmarta

Sziasztok!

Gmarta,

Üdv itt! :D
én is szoktalak titeket a "megint megjött"-ben olvasgatni :)
Remélem, hogy ide is fogsz irogatni, és megosztod velünk eddigi és jövőbeli élményeidet! :)
Természetesen mostantól már neked is mennek a drukkok, hogy mihamarabb babásodj! :):):)

Szép álmokat mindenkinek!

Puszi,
Zsókuci
zsókuci

Sziasztok!

Csak kipróbálom, hogy színes-e az aláírásom :)

Kép

Kép
zsókuci

Nem az :( Bocsi :oops: :lol:

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok lányok!

MIndenkinek szép, napsütéses napot. Nálunk nagyon lógatja az eső a lábát. Nem baj. legalább alszom egyet délután is.. :)

Márti!

Köszönöm szépen bíztató szavaid, ezek szerint nem csak nekem van ilyen "idétlen" betegségem.... :lol:

Azt mondta a doki, műtétet fog javasolni. Igen, nekem is a hydrosalpinx-ot írta le mint diagnózist. Lehet hülye kérdés, de azt nem mondta mitől tágult ki?
Kicsit tartok a műtéttől, de nem adom fel ilyen könnyen, jövöre már szeretném babusgatni a babámat! És ezért mindent meg is teszek!(csak félek!)

Megmondom őszintén csakis azért, mert volt egy ismerősöm, laparra készült, és 7 órás műtét lett belőle, én azóta csak ma muszáj akkor megyek orvoshoz. Tudom most muszáj, de azt hittem megúszhatom :(

Fájdalmas a lapar?

Azt mondta a doki, hogy a méhem viszont tökéletes, de amíg meg nemszünteti azt a bizonyos kitágulást, addig a lombik sem jöhet szóba, mert "kimosná az embriót". Miért, az a folyadék fokozatosan ürül? Én semmit nem érzek.

Remélem én is túljutok rajta....
Van vmi kikötés, hogy a menstr. ciklus mely szakaszában kell elvégezni?
Ugyanis ha 29-én megyünk, szeretném megbeszélni a dokival, hogy minél hamarabb essek túl rajta.Akkor lesz a 20. napos vérvételem.

Köszönöm a tanácsokat! Kitartok, a cél előtt már nem adom fel!

UI: Azért ide írtam, mert nincs email címed megadva, és nem jött össze a privi.
Vendég

Vonalzó próba
esperanza

nem jó :(
esperanza

most jóóó!! KIRÁLY!, már csak fényképet kellene valahogy felraknom
esperanza

Kriszti :D
Hosszú mail ment neked - remélem, megkapod. Ha mégsem, lsz jelezd!

Zsókuci :lol:
köszönöm a kedves fogadtatást - rád is nagyon sokat gondolok és már neked is nagyon írtam volna, mert nagyon drukkolok neked, és hogy lásd, nem vagy egyedül a problémákkal, mert vagyunk még néhányan, akik szintén borzasztó lassan haladunk előre. De majdcsak meglesz a jutalmunk.

Kellemes 7végét mindenkinek!
gmarta

Gmarta!

Köszönöm, ez nagyon-nagyon jól esett! :):):):)
Remélem meglesz hamarosan a várakozásunk gyümölcse egy gyönyörű, egészséges kisbaba személyében :)

Kép 1148125043.43.jpg

Szép napot, és kellemes hétvégét mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok lányok :)

Üdv nálunk Gmarta :) Lassan kiderül sokan olvasnak minket csak nem szólnak hozzá :) Örülünk, hogy végre hangodat is hallattad, mert a lányoknak bizony néha kell a segitség. Sok sikert neked :)

Esperanza jó a vonalzód :)

Kriszti biztos tudnak majd segiteni, és én is csak csodálni tudlak az erődért, és magabiztosságodért. :)

Puszi mindenkinek, kellemes hétvégét :)
chesti

Drága Márti!

Megkaptam leveled, rögtön válaszolok is rá.....

Persze sok időbe fog telni, mire mindenre válaszolok, de még ma elküldöm!

Chesti!

Lehetetlen nincs csak tehetetlen! És biztos vagyok benne, hogy sikerül, csak akkor keseredtem el, amikor ezt az egészet megtudtam, és nem láttam a megoldást!Olyan váratlanul ért az egész!

De felveszem a harcot, "úgyis erősebb vagyok" :lol:

Kellemes hétvégét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Biztosan emlékeztek még rám. :) Remélem legalább is. :)
Most egy ismerősömnek ajánlottalak Titeket. :)

Csak benéztem hozzátok és lám, gyarapodnak a kicsi szivesckék.
Tehát pici életek indulnak útnak a pocakokban, sikerrel jártok. :)

További kitartást mindenkinek! És remélem, ha legközelebb ismét olvaslak Titeket, még több szivecskét láthatok. :)

KépKép
KépKép
kelimoni

SIKERÜLT A FOTÓT FELTENNI. :D :D :D (apa segített)
esperanza

Kelimoni,
hát persze, hogy emlékszünk rád! :)
Gyönyörű Gergő (még mindig :))
Remélem jól vagytok, és minden rendben!

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Esperanza,

nagyon helyes csajszi vagy! :)
És persze ügyi vagy, hogy sikerült feltenned :)

Kép

Kép
zsókuci

Hello csajok.
alig tudtam idejutni és alig van időm végig futni a hozzászólásokat, de igyexem. :) meg aztán voltak problémáim a belépéssel is, na mind1.
Köszi mindenkinek a gratulákat és a nővesztőket, ígérem mindenkinek meghálálom és viszonozom, ha lesz végre otthon saját netünk.
Chesti, minket Zeke 6 hetesen bocsátott utunkra, olyan hirtelen, hogy nem is tudtam elég hálás lenni neki ;) holnap leszünk (vasárnap) pontosan 10 hetesek.
Nviki, ez szuper!!! Gratulálok. :)
Nekem a melleim hol fájnak, hol nem. De főleg estére „nehezednek el”. Aztán gyakran émelygek, és folyamatosan telítettség érzésem van, majd hirtelen farkas éhes leszek. Vannak kaják amiknek a gondolata is elborzaszt, holott korábban imádtam. Pl. túró rudi :)nagyjéából ennyi. Most mennem kell, mert félórája lógok a telefonos kapcsolaton.
mindenkinek jó éjszakát. puszi
szuszi

Chesti, itt vagyok én is. Amikor tudtam volna írni, éppen megújították a társalgót. Inszem után táppénzre fogok menni, és előre dolgoztam. Nyugiban vagy már?
Nekem nem megy a lazítás, a sok meló miatt mégjobban pörgök. Jövő héten igyekszem lelassítani, mert tényleg nem lesz értelme megcsinálni. Érzed már a babócát?
Viki :D , gratulálok!!!!! Nagyon tetszik, hogy szaporodnak a babák. Vigyázz magatokra! Szeretnél ikreket?
Esperanza :( , sajnálom. Az jó, hogy nem kell kihagyni ciklust. Rögtön jöhet a következő. Nincs idő morfondírozni.
Kriszti, nagyon rossz volt olvasni, amit írtál a HSG eredményéről. Erre, gondolom, te sem számítottál. :( Lombikot vállalnál, egyébként?
Mary :( kitartást!
Azért, látszik, hogy itt erős csajok vannak. Néhány óráig megy a kiborulás, utána rögtön talpraállunk, és már keressünk is, hogyan tovább.
Zsókuci, mi a helyzet nálad? Mikor lesz a HSG? Egyáltalán le vagyok maradva. Jókedved töretlen, szerencsére. :wink: És nagyon ügyi vagy ezekkel az izékkel. :D
Adri, őszintét kértél: szakmai oldalról még nem tudok nyilatkozni, mivel most kezdjük a komolyabb „munkát”. Viszont általában pozitív véleményt hallok. Ami engem a leginkább zavar az, hogy hosszú órákat tölt el az ember azért, hogy 3-4 percre beszélhessen az orvossal. Számomra rossz volt az is, hogy amikor megegyeztünk valamiben, köv. alkalommal már más volt a helyzet. Időközben konzultált a doki a Tanár úrral. Ez rendben is lenne, de akkor tudjak róla. Kb. 1,5 hónap ment el feleslegesen. A hosszú évekhez képest ez persze már semmi, de akkor is időrablásnak gondolom. Az már csak hab a tortán, hogy 2 alkalommal tüntették el a kartonomat. Résen kell lenni. Futószalagnak érzem. Mindezek ellenére maximálisan megértem őket: baromira leterheltek, kevesen vannak, mi is türelmetlenek vagyunk. Nem lehet itt igazságot tenni. Rá vagyunk kényszerülve BMC-re. :( Amit tanácsolnék, hogy ne hagyd magad sosem. Ha valamit kérdeznél, nem tetszik, rögtön szólj. Most már én is rámenősebb leszek. Itt nincs idő/lehetőség lelkizésre, „tessék csak nyugodtan átgondolni”-ra. Ezeket most realista üzemmódban írtam, nem pedig elrettentésből. Többieknek mi a véleménye? Sz. doktor egyébként nem lenne rossz választás.
Edina, tetszik a babod. :D Lesz még neki kezecskéje, lábacskája, eze-aza. :D
Márta, gyere máskor is.
Csajok, korábban a puregon miatt kérdezősködtem – nem lett aktuális. Remélem, a köv. kérdésem nem fogja hatályát veszíteni. Sok szó esett már az inszemről. Összefoglalnátok nekem néhány mondatban. Légyszíííí! Úgy érzem, nem tudok eléggé ráhangolódni, ha nem tudom, mi fog történni velem. Ami leginkább érdekel, hogy mit kell vinni, mit érdemes felvenni a beavatkozáskor? Amikor felvezetik a katétert, ugyanúgy megfogják a méhszájat, mint a hsg-kor? Én attól majdnem elájultam. :( Ha ez lesz, akkor nagyon fogok készülni rá. Utána mennyi időt kell még ott tölteni?
Na, most már eldugulok. Így jár, aki ritkán jövöget.
További kellemes hétvégét! :lol:
share

Zsókuci:
Köszi a szép szavakat!
:)
Mindenkinek jó hétvégét!
esperanza

Jó reggelt :)

Hűű végre itt van egypár régi is :) Már azt hittem teljesen eltüntök az életünkből.
Share megértelek..én is igy éreztem, de ahogy te is Én is beláttam, jó dokik csak kevesen vannak, mi meg túl sokan. Sz.doki még fiatal, lehet megváltozik az amit elötte megbeszéltetek, de ez csak a te érdekedben van igy. Ha nem hiv, hogy változás történt azonnal, azt sem vetheted a szemére, amugy szerintem jobb ha személyesen közlik az emberrel mire számíthat, vagy mi a következő lépés. Sz. doki igy is szerintem sokunknak megadja a telszámát, én pl szinte akármikor zargathattam, de nem éltem vissza vele. Ha pedig bemondtam a nevem azonnal tudta ki vagyok és miért hívom, ami jól esett. Na egy szónak is száz a vége, BMC jó, csak kevés a doki, és el kell fogadnunk ha néha sokat kell várni, vagy kicsit futószalagosnak tűnik a dolog. Ők is azon vannak, hogy sikerüljön :)
Babócát még nem érzem, de elkezdtem gömbölyödni nem is kicsit :)

Szuszi drága akkor vasárnaponként van a fordulód :) Megjegyzem. Úgy látom Zeke nem szereti húzni nagyon a dolgokat :) Akkor viszont mondania kellett amikor a zárójelentést a kezedbe nyomta, hogy menjel a védőnőhőz. Remélem azóta már megtetted :) Boldog pocakosodást :)

Többieknek puszi, kellemes napsütéses vasárnapot mindenkinek, most megyek betonozni :) ( na jó én csak szurkolok a fiuknak :) )

Kép 1148190690.14.gif
chesti

Ez tetszik :)

Kép 1148192178.81.jpg [/img]
chesti

Jó reggelt mindekinek!

Nálunk szépen süt a nap, ezért is nem tudok tovább aludni. Na meg persze vasalnom is kell! :)

Share!

Én, vagyis MI bármire képesek leszünk egy babáért, ha kell hónapokon keresztül küzdünk, és még a lombik sem riaszt vissza! Sajnos tényleg nem számítottam erre az eredményre, és azért is voltam úgy nekikeseredve, mikor megosztottam veletek.

De azóta utánajártam a dolgoknak, és biztos van megoldás, csak hosszú idő!
Akár több lombikra is vállalkoznánk, holott régen ettől nagyon írtóztam!

További szép napot!
Vendég

Hoppá, a napocska elbújt! eddig tartott a napsütés! :lol:
Vendég

Kriszti:
Valóban nincs nap, sajnos :( Vagy csak itt Dújv-ban nincs? :?
Sajnálom az eredményedet, de látom pozitív a hozzáállás, szorítok, és sok sikert nektek IS !
Sorstárs
esperanza

Szia Esperanza!

Én is csak csodálni tudlak a pozitív hozzáállásod miatt!! (Tőled veszek ám erőt!) :lol:

Úgy látszik nagyon rossz helyen lakunk, ide még a nap sem süt! :lol:

Lehet egyszerre fogunk babásodni???? :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?