Sziasztok!
De örülök, hogy nem hiába küldtük Ritáéknak a drukkot! Gratula!
Mellesleg itt jegyzem meg, hogy a kórház szinte minden dolgozója hétvégén egy vidéki lagziban lesz, (Valent is), így duplán szurkoltam Ritának hogy előbb meg legyen a bébi, és ezzel az infóval már nem is akartam paráztatni.
Brik! Köszi a szülinapi köszöntőt. Hát nálunk még nem lett meg a bébi, de úgyis együtt ünnepeljük majd a férfiak szülinapját, hisz bármi legyen is, így május végén, pár nap különbséggel lesznek majd bejegyezve a naptáramba a piros betűs ünnepek.
Tegnap sütöttem egy nagyon tuti eper tortát! Egyelőre ezt sikerült megszülnöm, ha tehetném feltenném a képét ide, olyan szép lett!
Én is majd meghalok az eperét ebben az időszakban. Remélem szülést elősegítő anyagokat tartalmaz...
Prücsök! Az általad kielemzett módszereket használom én is (séta+szex). Én egy nappal vagyok előbbre kiírva, és én is egy ujjnyira vagyok nyitva. 50%-os portio. Még azt is gyakran elképzelem, hogy a kisfiamnak majd egy alagúton kell áthaladnia, ahol három kapu van, és azok kitárulnak előtte automatikusan, mint egy liftajtó. (A liftajtók utána persze maguktól bezáródnak, amikor az a dolguk.) Tegnap egy ilyen képzelődés után fél órával azt tapasztaltam, hogy elment a nyákdugóm. Ez kicsit meglepett, mert azt hittem, hogy már előbb kijött belőlem, az egy ujjnyi méhszáj miatt. Szóval fokozatosan zajlanak itt a dolgok, nem szabad őket siettetni. Érdekes ezeket megélni így elsőre, fura, hogy miket produkál a természet, de nagyon bízom az erejében.
A vizsgálatok fájdalamaival kapcsolatban annyit, szerintem attól is függ mennyire kellemetlen, hogy eléggé el vagyunk-e lazulva. Én azt tapasztaltam, hogy amikor laza voltam, egyáltalán nem fájt. Azóta igyekszem ellazulni.
Most már Indigó, Toreau és Prücsök állnak a top 3 helyen a listán.
Mit szóltok hozzá?
Toreau