Sziasztok!
Ölég rég írtam, lesz mit bepótolni...
Pilchard!
Én is azt mondom, hogy így az elején egyáltalán nem baj, hogy Ameli állandóan Veled akar lenni. Kilenc hónapig mindent együtt csináltatok, szerintem ez teljesen természetes. A képekből meg tényleg nem úgy tűnik, mint akinek tápira van szüksége. Ha nem megy, szvsz ne erőltesd, ezek szerint tényleg elég neki a tejcsid. És máris néhány tapasztalatot szereztél, ez tök jó! Nemsokára mi jövünk majd a nyűgjeinkkel, hogy "Pilchard, segíts"!!!!!
Csandy!
Nagyon örülök annak, hogy minden rendben Veletek!!! Édes, aranyos, formás kisfiad van!
Satuk!
Jaj, most nagyon irigyellek!!!
Szívből gratulálok a kicsihez, és sok-sok tejcsit kívánok!!!
Rose!
Pedig pont ma jutottál eszembe, miközben a dokinál voltam...
Na, gondoltam, Adél már biztosan kibújt, de ezek szerint még jól érzi magát odabenn.
Szilvi!
Na, mizújs?? Csak nem???
Banya!
Munka-üggyel ne foglalkozz, nem ér annyit. Tojd le őket, oldják meg, ahogy tudják. Most Ti vagytok a legfontosabbak!
Hello!
Szép formás pocód van!
Délelőtt védőnénit látogattunk. Aceton volt a vizeletemben megint, úgyhogy lebuktam, hogy nem iszom eleget...
Amióta azt a hülye Nitrofurantoint beszedtem, azóta elég keveset iszom, hiába erőltetem... Pedig tudom, hogy a szopihoz is ez kell majd... Mérlegelt is, 74 kiló 60 deka vagyok (legutóbb 73 kg 40 voltam, kérdeztem is, hogy nem sok-e ez két hét alatt, de azt mondta, hogy mivel összességében csak 8 kilót híztam, nagyon jól állunk).
Ma voltunk dokinál is. Eredmény: méhszáj zárt, méhnyak 2000-es, a pocakom függőlegesen megint nőtt két centit, így már 35. A doki meg is jegyezte: hű, szép nagyot nőtt ez a baba! Aztán kérdezte, hogy nem volt-e gond a cukrommal (na, itt jól beszartam, hogy ezt most miért kérdezi), és mondtam, hogy nem. Akkor kérdezte, hogy szedem-e még az Elevitet, mondtam, hogy kettő szem van még belőle, és mondta, hogy akkor ne is szedjek többet, elég lesz... Azért nem szeretnék négy és fél kilós gyereket szülni...
Az acetonra azt mondta, igyak többet, egyébként nem jelent gondot. Kende baba 140-es szívhangot produkált, ami teljesen jó. 29-én kell még mennem hozzá, és utána héten már NST-re megyünk. Szóval kezd izgi lenni!!!
Lányok, nekem nem csinált a doki ilyen kenetet. Ez kötelező? Ez a streptococcus, amit a végefelé szoktak megcsinálni? Egyelőre nem szólt róla a doki. Vagy külön kell megkérnem rá??? Az szép lenne...
Érdekes szúrások jönnek néha odalentre, és közben meg fönt a hasam kidudorodik, gondolom, ilyenkor nyújtózik a kicsim... Én meg majd' bepisilek...
Ja, azért is nem jöttem pár napig, mert az éjszakáim már nagyon ramatyok, és mire idekeveredek, csak olvasni van erőm. Meg aztán áramszünet volt, és anélkül ugyebár...
Na, de most jól termeltem, győzzétek csak olvasni!
Vigyázzatok Magatokra, pusszantás mindenkinek!
Sziasztok
Norwell+Kende baba (34+6
)