Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

S I K E R Ü L T!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép

122 a hcg szintemKép
W. doki azt mondta, hogy másfél gyerek, de persze hülyéskedett, de az a lényeg, hogy 1 fő biztosan van.

Olyan boldog vagyok, hogy nagyon-nagyon-nagyonKép, bár még nem nagyon tudtam felfogni.
Úgy mentem oda, hogy biztosan nem sikerül, és mégis vannak CSODÁK!
Ez az én csodám és kívánom azoknak akikkel még nem történt meg, hogy mielőbb megtörténjen!
30-án kell mennem UH-ra.

Chesti,MotKép
Ha ápr.17. volt az utsó mensim első napja, akkor most 4 hetes lennék? Vagy hogy van ez? Mert annyira meglepődtem, hogy semmit nem kérdeztem az orvostólKép

Dedina,
Neked milyen volt az UH tegnap?

Köszönöm Mindenkinek a drukkokat!

EsperanzaKép
Most te vagy soron!

RietKép
Majd hívjál te is a jó hírekkel!

Puszilok Mindenkit!

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki,

csak miattad néztem most be a melóhelyről - megérte!!! Kép

GRATULÁLOK!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Puszi mindenkinek,

Zsókuci Kép

Kép

Kép
zsókuci

Hurrá!!!Hurrá!!!Viki drága gratulálok nektek nagyon ügyes vagy!!Mondtam én, hogy jönnek a szívecskék!
Esperanza!A péntek a mérvadó, a teszt nem tuti!
Drukkolok neked!!szép napot mindenkinek!!!Üdv.Brigi

Kép
brigii

Jó reggelt lányok Kép

Adri üdv a csapatban, remélem velünk maradsz Kép Nem vagy egyedül..sőőt majd látni fogod mikor mentek kivizsgálásokra, mekkora a sor, sokan vagyunk ugyanabban a cipőben. Ha gondolod add az adataidat a táblázat szerint, és érted is mennek majd a drukkok, mert tudjuk épp hol tartasz majd Kép Nyugodtan kérdezz, mindenki segiteni fog szerintem ha tud. Kép

Kriszti HSG-ről igy van megoszlanak a vélemények, kinek milyen a fájdalomküszöbe, de nyugi, tényleg túl lehet élni Kép Ha nem mondtam neked is érvényes a táblázatos dolog Kép Ha adod adataidat szivesen felvinnélek Kép

Dedina Kép Na miujság a kis Picurral? Kép Kaptál képet? Kép

Nika mennek a drukkok mára, felébrednek a kis lurkók kitratás Kép

Esperanza...drága hát mégis kiteszed magad ennek? és ha az a teszt csalóka? te pedig most folyamatosan azt érezteted a testeddel, hogy nincs semmi..kérlek még bird ki péntekid addig ne add fel.

Share igenis értettem, nyugi van Kép

Zsókuci drága Kép semmi baj, majd legközelebb elcsipjük egymást. Kép

Monyó drága ha olvasol minket, gondoltam rád, és sajnálom hogy mindig elkerüljük msn-en egymást Kép
Ha nem is vagyok a gépnél irjál mi van veled, mert elolvasom ám.

Mot, Dedina, Szuszi mennek a babanövesztők Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rólunk annyit, hogy eddig azt hittem csak szimplán dagi vagyok, de megnyugtattak, ez már terhességi pocak Kép Kép Szóval már van poci Kép Néha rám törnek a kétségek, hogy már félidőben vagyok lassan, és ez is olyan gyorsan elrepült.Fel tudok e készülni ennyi idő alatt, hogy gyökeresen megváltozik az életünk, jó anya leszek e meg ilyenek Kép Már előre félek a szüléstől is Kép Kép

Mindenkinek további kellemes szép napot kívánunk Kép

chesti

Viki!

GRATULA!!! A 122 az nagyon sok Kép hát mennek a babatapik drága Kép és akkor most nyugi Kép
Igen 4 hetes terhesnek tetszik lenni. Az utolsó mensid első napjának dátumát jegyezd meg, csak ez számit, onnan számolják a terhességet Kép
Január 22 a szülés elvileg Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++

chesti

Lányok csináljak egy olyan sort mikor várható a szülés?

Kép
Kép

chesti

Drága Chestimami!Kép

Én már régen felkerültem a táblázatba(Na jó, kb 1-1.5 hónapja), sajnos...
Persze csak azért sajnos, mert spontán nem jött össze! MÉG...
De annak nagyon örülök, hogy köztetek vagyok!

De azért köszike
Kriszti
Vendég

Sziasztok!
Nviki:
Gratulálok neked, gondoltam hogy sikerülni fog.
Sajnos nekem nem sikerült, tudom a péntek a tuti, de akkor is csak vizelet lesz, és nem bízom benne, a múltkor ilyenkor már rég kimutatta a terhességet.
Sajnálom, de újabb próba következik, hátha.
esperanza

Kriszti Kép Kép Kép jól van asszem korán volt nekem Kép ne haragudj Kép

chesti

Chesti,Esperanza,Brigii,ZsókuciKép
Köszi a gratulációkat!Kép

EsperanzaKép
Miért nem lesz vérvétel?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok!
Kistarcsáról írok, már alig vártam, hogy olvashassalak benneteket!Kép
Kriszti,
nagyon drukkolok a holnapi vizsgálatodhoz!
Még nem teljesen értem a szakszavakat, amiket használtok, de majd beletanulok!Kép
Brigi,
még nincs választott orvosunk, nem ismerek onnan senkit, de szerintetek Szűcs doktor jó választás lenne?
Ahogy láttam, sok jót írtatok róla!
Share,
inkább az őszintét légyszi!
Szerintetek az első találkozónál (beszélgetésnél) mondhatom, hogy kihez szeretnék kerülni, vagy külön kell felkeresnem az orvost?
Mindenkinek jó hangulatot kívánok az eső ellenére is!
Adri
adri23

Viki,
így ismeretlenül is engedd meg, hogy Nagyon gratuláljak Neked!
Ez Óriási!!!Kép
Chesti, 30-án megyek megbeszélésre, utána küldöm az adataimat, mert még nem tudom, melyik orvost válasszam, így nem lenne teljes a táblázat!
De köszönöm, hogy engem is bevettetek a csapatba! Adri
adri23

Viki,
így ismeretlenül is Nagyon gratulálok neked!
Ez Óriási!!!Kép
Chesti, 30-án megyek megbeszélésre, utána küldeném az adatokat, mert még nem tudom ki lesz az orvosom!
Share, inkább az őszintét légyszi!Kép
Brigi,
nem ismerek senkit a BMC-s dokik közül, szerintetek ki a legjobb, aki oda is tud figyelni a leendő anyukákra!
Mindenkinek szép napot!
Adri
adri23

Bocsánat,hogy hármat küldtem, valami van a géppel!Kép
adri23

Adri nekem Szűcs doki volt, eleinte tartottam tőle hogy ilyen fiatal, de ő még nagyon akar Kép én csak ajánlani tudom, nagyon odafigyelt. Kép
Ha pedig nem tudo dmiről beszélünk kérdezz Kép de majd te is belejössz Kép Megkérdezik majd kihez szeretnél menni, ha nem tudsz senkit akkor ajánlanak majd, de szerintem legelsőre Szűcs doki veszi majd fel az adataitokat Kép Magas fiatal szemüveges Kép

chesti

Sziasztok!
Régóta olvaslak Benneteket, de csak most regisztráltam, hogy írni is tudjak.
2,5 éve különféle vizsgálatokon, inszeminációkon és műtéteken keresztül küzdünk babáért. Március végén jutottunk el a punkcióhoz, de a beültetésre nem kerülhetett sor, mert túlstimuláltak, és két ciklust kell várnom a fagyibabák beültetéséig.
Ma - miután a második ciklus 2 hete késik - bementem a BMC-be, ahol azt mondták, a multkori stimuból maradt Puregonból adjak be magamnak napi 50 egységet.
Kiderült, hogy kb. 100-120 egység (1/3 ampulla) hiányzik, miközben egy egész 35e Ft lenne.
Ezért fordulok most Hozzátok, van-e valamelyikötöknek maradékjam tehát kb 100-120 egység Puregon injekciója?
Pesti vagyok, a környéken szívesen elmegyek érte bárhová!
Köszi előre is, mindenkinek sok sikert és kitartást!
realdream

Sziasztok!
Vikinek gratulációk mennek tőlem is, egy halommal! Néztem a táblában, hogy mennyire együtt haladsz Motékkal. De jó Nektek!
edua

Chesti!
Valóban nagyon korán volt még, de sajnos kilökött engem is az ágy!

Nem haragszom, nincs okom...Kép

Adri!

Neked is kitartást!
Szerintem is jó választás Szűcs doki, nekem is azt mondták, alapos, és odafigyel a a dolgokra. És itt csak az számít!
Nekem azt mondták a nővérkék, a vizsgálatokat nem mindig ugyanaz a doki végzi, addig nem is érdemes választani, de ha megvan minden eredmény,akkor döntsek, kihez szeretnék menni, addigra már találkozom pár dokival, és szimpátia alapján tudok dönteni...és tényleg van benne valami!

Minden kismamának gratuláció, így ismeretlenül is....!
Egyre szebb ez a táblázat!Kép
Kriszti
Vendég

Realdream
Háát talán a lányok tudnak segiteni. Érdekes hogy neked túl stimuval nem csináltak transzfert...nekem megcsinálták ( 3 doki konzultál a lábam között Kép )és valószinű ezért is maradt meg a baba, azt mondják kockázatos de mivel nagyobb a hormonszint igy nagyobb az esély a megtapadásra. További sok sikert nektek, és kitartást.

chesti

Mindenkinek gratulálok mégegyszer a babóhoz!
Nviki:
Inszemnél mindig vizelet van én úgy tudom.
Sok reményt nem fűzök hozzá, 2 nap alatt nem fog történni semmi, sajnos. Kép
Pozitívból lehet negatív, de fordítva nem valószínű, az inszem utáni 15. napon teszteltem, ennyire nem lehet szar a teszt.
esperanza

Sziasztok, pár napja írtam nektek, holnap elkezdődik az első és remélhetőleg az utolsó lombik,holnaptól döffködnek majd a nővérekKép).Annyira beindultam ettől hogy nem bírok dolgozniKép

Minden kismamának gratulálok!

barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!

Annak, akit érdekel: végre elérhető a Lombikbaba kérdőív kiértékelése, egyelőre egy ideiglenes site-on!
http://www.geocities.com/hertamicola/index.html

Norka
s_norka

MotKép
Te dolgozol? Mondta a doki, hogy ne dolgozz mostantól, ugye nem?

ChestiKép
Te már nem dolgozol, ugye?

Fogok még hülyéket kérdezni.
BocsiKép

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Esperanza,
Csináld meg a tesztet pénteken is!
Vannak még csodák!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, nehéz neteznem a mhelyemről, de ma egyedül vagyok, gondoltam gyorsan benézek hozzátok.

MotKép, VikiKép, EdinaKép!
Nagy-nagy gratula nektek, olyan jó ilyen híreket olvasni!

Nekem is megvolt május 06.-án a 3. beültetésem, egy 2 napos és 2 db egy napos embriót kaptam vissza, holnap lesz a vérvétel. Sajnos nagyon úgy érzem, hogy ez sem sikerült. Semmit sem érzek, de nem tudom, hogy egyáltalán kellene-e érezni vmit.

VikiKép
Olvastam, hogy úgy mentél oda, hogy nem sikerült, de szeretném tudni, hogy a beültetés után éreztél mást, mint az eddigieknél? Nekem múlt hét szerdán volt egy 2 óráig tartó rosszullétem, azt hittem hiperstimu lépett fel, nagyon felpüffedt a hasam, mozdulni nem tudtam, hányingerem volt. Aztán utána jobban lettem. Aztán másnap azt éreztem, mintha meg akarna jönni a menses, azóta meg semmit. Illetve tegnap fájt a fejem, ami nekem mensi előtt 1-2 nappal szokott. Ja és punkció után nagyon fájtak a melleim, de pár napja ezt sem érzem. Ebből gondolom, hogy nem sikerült.
Szóval nem nagy reményekkel megyek a vérvételre.

Csak érdekel, hogy aki babás lett, érezte-e, hogy sikerülni fog?
mary78

Szia MaryKép
Örülök, hogy írsz már végre!Kép
Köszi a gratulát!

No, én a mostaninál ugyanúgy éreztem a cicifájást mint az előzőknél, a múlt hétvégén volt, hogy éreztem ilyen mensi előtti görcsöket, de nem volt komoly. Tulajdonképpen szerintem nem volt más, mint az eddigiek, pont ezért gondoltam, hogy nem sikerült. Gondolom mindenkinél más-más reakciók vannak. Ja, a cicim kevésbé fáj most mint a múlthéten.

Tudja a tök, hogy hogy van ez.

Nagyon-nagyon drukkolok neked, hogy folytasd ezt a szivecskés sortKép

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki és ez neked hányadik beültetés volt?

Végülis tényleg ezekre az érzésekre nem lehet adni, mindenki másképpen érzi. Én is megfogadtam, hogy nem figyelgetem magam, csak hát ez a szörnyű várakozás! Én az egészben ezt utálom a legjobban!

Holnap jelentkezem mindenképpen!

Puszi Mindenkinek!
mary78

Mary,
Nekem ez a 4. beültetés volt, mert volt egy fagyim is, amúgy a 3.lombikom volt.

Próbálj meg aludni és kibírni ezt a maradék kis időt holnapig.

Várom a bejelentkezést!

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Mary de jó látni Kép
Én is ugy mentem oda nem sikerült, elötte lévő napokban mensiszerű görcsök. Azonban az is igaz hogy mindenkinél más-más tünetek vannak. Remélem jössz holnap és elmondod mi volt vérvételen Kép

Viki
Nem mondják hogy ne dolgozz, de beültetés után azonnal mehetsz táppénzre és végig abban is maradhatsz. Én dolgozom de semmi megerőltető, számitógép elött vagyok, és itthon Kép

Barbi drukkolunk neked is holnapra Kép

chesti

Sziasztok!
Egy kérdés a tapasztaltabbakhoz:
nekem felírtak egy gyógyszert, mert nem jön meg a második mensim, és Z. doki azt mondta, utána megjön, akkor kezdjem el a puregont adni.
De mi van, ha nem a gyógyszerszedés végén jön meg, hanem közben? Akkor is el kell vajon kezdeni?
köszi, ha tudtok valamit mondani erre!
realdream

Drága Viki!Kép
Hatalmas gratula, úgy örülök Nektek, már annyira megérdemeltétek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiváncsian várom az UH képeteket!!!!! Boldog pocakos hónapokat kívánok!!!!!!!

A háttérben mindenkinek továbbra is drukkolok!!!!!!!!!!!!!!
Babatapik, babanövesztők, tüszőnöv.-ők és sok-sok pozitív energia megy ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

SzusziKép
Neked is nagyon gratulálok! További boldog pocakosodást!

manda

Sziasztok!
Pénteken már nem tesztelek, mert Pesten úgyis megcsinálják, akkor meg minek. Meg egyébként is minek, semmi értelme tényleg. Azt hiszem nektek volt igazatok, de olyan nehéz megállni. Mondjuk annyi előnye van, hogy nem fogok meglepődni pénteken a negatív szó hallatán. Jövőhéten megjön, és folyt. köv. Kép
esperanza

Sziasztok

üdv mindenkinek Kép egyre több a szivecske a táblában, csak így tovább csajszik Kép

Infoképpen:
kedden volt a leszívás, nyolc peténk van, ma 6-an elindultak az osztódás utján, ketten még gondolkoznak Kép pénteken lesz az ET Kép

Mindenkinek kitartást, és nagyon jó egészséget kívánok Kép
monyo

Szia Monyo!
Akkor pénteken talizunk! Kép
esperanza

Sziasztok!
Elöször is bocsánat hogy igy eltüntem,lelki okokból volt,de találkoztam Esperanzával és mondta hogy babásodás van az oldalon,aminek öszintén tiszta szívből örülök,most már olyan jó ránézni a táblázatra.
Mot,Viki,Dedina,Szuszi
Nagyon,nagyon gratulálok!!!!!!!!
Esperanza
Ne add fel,majd pénteken lesz a tuti!!!
Chesti
Remélem jól vagytok!Nekem május 10.-én csinálták a 3. inszemet és 26.-án kell mennem tesztelni.De most nem fogok itthon tesztelni,rád hallgatok,na meg a párom sem engedi,de igazatok van,nem szeretnék úgy járni mint multkor,azt a csalodást nem kivánom senkinek se.De nagyon pozitivan álltam neki és sikerülnie kell!Örülök,hogy benéztem ennyi szívecske,nagyon jó hír volt,ez is ad egy kis biztatást!
ria75

Sziasztok!

Wow, csak ámulok, hogy micsoda új külsőt kapott a társalgó :D

Most nem írok sokat, csak bekukkantottam, holnap szabin leszek, úgyhogy majd jövök, és írogatok!

Ria!

Nagyon drukkolok neked! Mennek a babatapik:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)
Kép 1147982948.68.gif
zsókuci

Húúú!

Mire rájöttem, hogy nem nagybetűvel kell írnom a MOT-ot!!! :)

Amúgy tetszik az oldal!

Kedvesem ma 5 hetes!!! :)

Hétfőn ultrahang!

Izgulunk!!!
mot

Sziasztok!

Tyűűűűűűűűűűű mi van itt?!
Aszittem, hogy eltévedtem!
Tök jó lett!

Manda:)
Köszi, drága vagy:)

Monyo:)
Ma van ET! Drukkok mennek!!!!!!!!!

Ria:)
26-a mindjárt itt is van!

Tegnap reggel már volt egy kis émelygés, no meg egy kis hasfájás:(
Nem akarom ezzel felhívni a dokit.

Chesti,Mot,Dedina,Szuszi nektek volt ilyen?

Dedina:)
Mi volt az UH-n?????????

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt! :D

Hűűű micsoda nyúdizájn :lol:

Manda, Ria :) végra hallani a "hangotokat" :)
Ria drága javítottalak táblázatban, és örülök, hogy pozitív vagy :) Szurkolunk neked nagyon, addig is sok fehérje, folyadék, és nyugalom. :)

Monyo drága :) vigyázz magadra, pihenj sokat kérjél, UH képet, amit szorongathatsz ha elbizonytalanodsz :)

Esperanza lehet akkor fogsz most meglepődni ha azt mondják pozitív lett. Ne add még fel, ne törődj bele, ha ott bent van valaki, kell neki a megerősítés, hogy szükség van itt rá.

Realdream milyen gyógyszert kapsz? Zsókuci is kapott valami mensi meghozó csoda valamit. Amúgy ha jól tudom itt ilyen nem volt még, de lehet csak ide nem írták be. Szerintem hivd fel a központot az a biztos.

Mot, Viki, Dedina, Szuszi sok alvást :) és mennek a babanövesztők :)
Esperanza, Ria nektek pedig a babatapik mennek :)+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dedina merre vagy?

Zsókuci akkor ma msn :lol:

Kép 1148018748.9.jpg
Kép 1148018777.25.jpg
chesti

Sziasztok Lányok!

Szép jó reggelt mindenkinek. Sajnos nekem nem olyan szép, mint vártam.

A HSG, kibírható volt, inkább azt mondanám, kellemetlen. Fájdalom minimális volt.(nekem)
De az eredmény lehangoló. Sokkal jobban fájt, amikor közölte az orvos, hogy mi a a baj, mint maga a 15 perces vizsgálat.
Ha érdekel titeket leírom:
Már kezdődött ott, hogy 1 kontrasztanyag nem volt elég, kért mégegyet, mikor az sem mutatott semmit, kért mégegyet.
Még a nővérke is megjegyezte, (mint később kiderült ismerjük egymást) amióta ő ott dolgozik, ilyen még nem volt, hogy 3 adag kontrasztanyagot nyomtak föl vkinek.
De még ezzel nem is lett volna baj, csak mutatott volna valamit.
Megpróbálom az orvos szavaival leírni, mit is mondott, lehet nem fog menni, mert annyira elkeseredtem, szinte csak azt hallottam belőle, hogy baj van:
--------Több perces várakozás után"nyílt meg" mindkét petevezető, persze csak haloványan, és csak nagy nyomásra, valamint a jobb petevezető végén van vmi kiöblösödés,folyadékkal telve és a kontrasztanyag sem távozott a szabad hasüregbe, pedig kellett volna. Valószínű, hogy ez a petevezető teljesen el van záródva.
Nos, ilyen eredménnyel letettek az inszemről, és sajnos a lombikot sem csinálják meg, mert ami ott van, "kimosná" az embriót. ----------------

Szóval eléggé el vagyok keseredve, :( tegnap kedvem sem volt senkivel beszélgetni, csak sírtam, és gondolkoztam vajon mi a következő lépés, mit csinálnak.
Valakinek volt már hasonló problémája?
Ha igen, szivesen meghallgatom, mert eléggé be vagyok ......
29-én megyünk megint. Addig pedig pihengetek itthon, és megprobálok a szép dolgokra gondolni.
Bocsika, de egy kicsit hosszúra sikeredett!

Esperanza!

??????? Nos, mi az eredmény?
Mindenkinek szép napot!
morzsa25

Még csak most vettem észre, hogy a régi nevemmel léptem be.
Így talán még senki nem látott, mert ezzel a névvel regisztráltam, amikor még csak olvastalak titeket!
Úgyhogy maradok Kriszti78!
Sziasztok
Vendég

viki :)

"tünetek": sok-sok pisi, alvás, és néha itt, aztán ott fáj, szúr stb... de nem vészesen!!!
émelygés nincs!
mot

Sziasztok!

Hát tegnap megvolt a HCG vérvétel, ez sem sikerült. :(
Most egy időre elegem van a gyerekcsinálásból, de mondtam Sz. ügynöknek, hogy szept.-ben minimum ikreket kell összehoznunk.

Egyébként az a probléma, hogy a korom és a testtömeg-indexem alapján ugye a long protokoll van előírva nekem. De első alkalommal az volt a baj, hogy az alapadag hormonoktól túl lettem stimulálva, végig kétséges volt mind a leszívás, mind a beültetés. Sztem azért sem sikerült akkor, mert nagyon magas volt végig az ösztradiol szintem.

Most kevesebb hormont kaptam, így meg 7 petesejtből 1 db volt érett, szóval így meg nem érnek meg, és nem jó a megtermékenyülési arány.

Azt beszéltük Sz. ügynökkel, hogy összeül a Konccal, és együtt kitalálnak nekem egy másfajta stimut, úgy néz ki az antagonistát, mert nekem ez a long nem pálya.

Mehetnék már júliusban is, de egyelőre úgy gondolom, hogy aug.-ban megcsináltatom újra az alapvizsgálatokat, és a szept.-i menses-szel kezdenék. Fel kell töltődnöm újra, mert a következőnek úgy akarok nekiindulni, hogy az igenis, sikerülni fog!
Csak ehhez idő kell.

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, aki próbálkozik, annak sok sikert, aki meg már pocakot növeszt, annak kellemes babavárást kívánok!

Chesti!
A táblázatba beleírhatod, hogy 3. stimu következik szept.-ben. Köszönöm!

Most elbúcsúzom, úgy gondolom, hogy egy ideig nem foglalkozom a babatémával, tehát ide sem jövök, de persze ez is változhat.

Sziasztok!
mary78

Kriszti!

Hmm...háátt gondolom, hogy neki vagy keseredve,ilyenről még nem hallottam én se. Letettek az inszemről meg a lombikról is? Mit mondanak majd 29.én? Én remélem, hogy azért nem ilyen elkeserítő a helyzet, és a lombik menni fog. Fel a fejjel Kriszti.
chesti

Mary sajnálom :( Pihend ki magad, töltödj fel a nyáron, és várunk vissza téged. Konczék biztos kitalálnak neked olyan stimut ami meghozza babukát.
chesti

Mary:(
B@ssza meg a világ!
Nincs igazság a földön!

No, de majd szeptemberben!
Örülök, hogy bizakodva állsz hozzá:)

Az viszont újdonságként ér, hogy a protokoll típust kor és testtömeg-index szerint választják. Nem tudtam.

Mot:)
Ja,ja,ja
Pisi van, meg itt-ott fáj a hasam, és baromi álmos vagyok délutánra, de annyira, hogy egyszercsak majd koppan a fejem a klaviatúrán:)

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Chesti!

29-én a 20. napos vérvételre kell bemennem, és egy controll HSG-re.

Az inszemről teljesen letettek,ahogy kivettem a szavaiból, viszont a lombikról is, amíg ezt a "problémát" meg nem oldják...
Az viszont jó, hogy nem probálkoznak feleslegesen, és remélem jó eredményekkel zárul a vizsgálat, és lombikkal még lesz esélyünk. Mindez jövő hónapban derül ki igazán, de addig megőrülök.
Belevetem magam a munkába addig is!

Ti jól vagytok??
Kriszti
Vendég

Mary ! :)

Nagyon tetszik a hozzáállásod! Erős vagy és ez jó!!! :)

Chesi :)

Már 18 hét!!!!!!! :)
mot

Viki :)

Kedvesem cicije megnőtt, hatalmas mellbimkók, erek....és megy a bekönnyezés már egy tv-reklámon is!!!!
mot

Mot:)
Hőhullámok reggelente?
nviki
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?