Sziasztok Lányok!
Szép jó reggelt mindenkinek. Sajnos nekem nem olyan szép, mint vártam.
A HSG, kibírható volt, inkább azt mondanám, kellemetlen. Fájdalom minimális volt.(nekem)
De az eredmény lehangoló. Sokkal jobban fájt, amikor közölte az orvos, hogy mi a a baj, mint maga a 15 perces vizsgálat.
Ha érdekel titeket leírom:
Már kezdődött ott, hogy 1 kontrasztanyag nem volt elég, kért mégegyet, mikor az sem mutatott semmit, kért mégegyet.
Még a nővérke is megjegyezte, (mint később kiderült ismerjük egymást) amióta ő ott dolgozik, ilyen még nem volt, hogy 3 adag kontrasztanyagot nyomtak föl vkinek.
De még ezzel nem is lett volna baj, csak mutatott volna valamit.
Megpróbálom az orvos szavaival leírni, mit is mondott, lehet nem fog menni, mert annyira elkeseredtem, szinte csak azt hallottam belőle, hogy baj van:
--------Több perces várakozás után"nyílt meg" mindkét petevezető, persze csak haloványan, és csak nagy nyomásra, valamint a jobb petevezető végén van vmi kiöblösödés,folyadékkal telve és a kontrasztanyag sem távozott a szabad hasüregbe, pedig kellett volna. Valószínű, hogy ez a petevezető teljesen el van záródva.
Nos, ilyen eredménnyel letettek az inszemről, és sajnos a lombikot sem csinálják meg, mert ami ott van, "kimosná" az embriót. ----------------
Szóval eléggé el vagyok keseredve,
tegnap kedvem sem volt senkivel beszélgetni, csak sírtam, és gondolkoztam vajon mi a következő lépés, mit csinálnak.
Valakinek volt már hasonló problémája?
Ha igen, szivesen meghallgatom, mert eléggé be vagyok ......
29-én megyünk megint. Addig pedig pihengetek itthon, és megprobálok a szép dolgokra gondolni.
Bocsika, de egy kicsit hosszúra sikeredett!
Esperanza!
??????? Nos, mi az eredmény?
Mindenkinek szép napot!