Sziasztok!
Látom lassan teljes a létszám.
Nem olvastam az elmúlt 2 hetet végig, mert nagyon termékenyek voltatok.
Mi ismét nagyiztunk. Jó is volt, meg fárasztó is. Zselyke éjszakánként 3 óránként felkelt 10 percre. Nem mondta, hogy miért.
Közben csináltunk egy keresztelőt is. Jól sikerült. Zsezse nem sírt még akkor sem mikor leöntötték vízzel. Amig a tiszteletes nő beszélt addig ő is mondta a magáét. A legmurisabb az volt, hogy mikor a zsoltárokat énekelték, akkor mozgadta a fejét ütemre. Az ebéd is finom volt és a szűk családi kör (18 fő gyerekekkel) is jól érezte magát.
Eszti
A fürdetéshez annyit, hogy én előtte és utánna is szpotattam. Azért megpróbáltam úgy csinálni, hogy másfél óra legyen a kettő között. Azért csináltam én is igy, mert Zselyke is üvöltött, ha éhes volt. A fürdés előtt megpróbáltam nem sokat szopiztatni. Lehet, hogy ez nem a legjobb módszer a hasfájás miatt, de nekünk bejött. Zsezsének is fájt néha a hasa, nálunk a doktornéni irt fel egy löttyöt, amit szopizás előtt kellett neki adni.
A sírásra most mondott a barátném egy módszert. Nekik bevállt. Bekapcsolták a porszivót vagy a hajszáritót, és attól megnyugodott a baba és el is aludt. Napközben nem tud valaki más is sétáltatni, hogy tudjál pihenni?
Márti
Jó nagyok lettek a gyermekek! A viztől azért nem szabadultok.
Niki
Szerintem ez a legizgibb, mikor az ember előszőr érzi mozogni. Viszont készülj fel, hogy buborékból nem sokára labda utánna meg földgolyó lesz.
Szép napot nektek!!
Csók: Orsi