Sziasztok!
Bocsi, hogy megint így eltűntem, de zajlik az élet, és nem sok időm van itthon - még hétvégén sem ültem sokat a gép előtt.
Szombaton voltunk a barátainkkal Vácrátóton a botanikus kertben - nagyon szép, aki nem volt még, mindenképp nézze meg, ha teheti
Este meg bowlingozni voltunk egy nagyobbacska társasággal.
Képzeljétek, a kutyóm meg álterhes, úgyhogy tegnap kellett visszavinni kontrollra, meg kapott gyógyikat, és gallért. Na ettől szegény teljesen megborult, és olyan depis lett, és szomorú, hogy este már én sírtam, annyira sajnáltam. Úgyhogy ma felhívtam a dokit, és azt mondta, hogy ha ennyire rosszul viseli, akkor csak akkor tegyük fel rá, ha elmegyünk - azért kell amúgy, mert nyalogatja az emlőit, és így sosem apad el a teje...
Képzeljétek, ma lefoglaltam júliusra nyaralást!
Debrecenbe megyünk a férjecskémmel egy hétre!
Annyira várjuk már!
Aztán, ha minden jól alakul, akkor augusztus végén meg Horvátországba barátokkal!
- de ez még nagyon-nagyon sok mindentől függ (főként anyagiak)
De nagyon jó lenne... aztán ősztől már remélem 100%-ban rá tudunk állni a babaprojektre, és bejön Chesti msn-es "elszólása", hogy nyári baba lesz... és 2007 nyári!
Chestimami
,
Bocsi, hogy úgy elrobogtam msn-ről, de giga-vészhelyzet alakult ki a munkahelyemen, és be kellett mennem egy kicsit
De majd folytatjuk!!
Share,
Ne aggódj, biztos van értelme szuri nélkül is, úgyhogy biztos lát esélyt rá Sz. ügynök!
Szuszi,
Nagyon-nagyon gratulálok! Ez nagyon jó hír!!!!
Mostantól akkor Neked is jár a babanövesztő: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Viki,
Remélem jó hírekkel jössz majd, nagyon drukkolunk Neked! Jelentkezz, ha már tudsz valamit!
Mot-Botond
,
Már miért kellene haragudnunk!??
Jó, hogy itt vagy attól függetlenül, hogy Botond vagy Krisztina vagy
Nagyon Boldog Névnapot!
És persze mennek a babanövesztők is: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Barbi,
Nagyon drukkolok, hogy a sok várakozás, és szenvedés meghozza a gyümölcsét, egy gyönyörű kisbaba személyében!
Tisztelem és becsülöm az erődet, és szívből kívánom, hogy most már semmi ne álljon utadba!
Egyél sok fehérjét (ez Chestinek nagyon bejött
), és nyugi, meglátod minden rendben lesz!
Remélem, megírod majd a fejleményeket!!!!!
Brigi,
Hajrá!!!!!! Meglátod, minden rendben fog menni most!
A történet a lányról: irigylésre méltó (persze csak és kizárólag +értelemben!!!! )!
Bárcsak sokunkkal ez történne.
Dedina,
Mesélj, milyen volt az UH? Kaptál képet? Várjuk ám a fejleményeket!
Mennek a babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nika drága,
Neked akkor holnapra millió drukk megy, meglátod felébred a kis drága!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kriszti,
Ne aggódj, biztos nem lesz vészes a HSG
(mondom én, aki hónapok óta erre az egy vizsgálatra vár csak
)
Hol csinálják? A BMC-ben? Kellett előtte vérvételre menned?
Adri,
Üdv a csapatban! Mi is örülünk Neked!
Én Wiegandt dokihoz járok, szerintem nagyon aranyos, meg rendes, de a többi dokit is nagyon dicsérik, úgyhogy szerintem bárkihez is kerülsz, jó kezekben leszel!
Jesszus, mennyit írtam
Bocsi
Mindenkinek ezer puszi, jók legyetek!
Sziasztok!
És örülök, hogy beindult a babaeső, remélem egyre több szivecske lesz a táblázatban!