Új privát üzeneted érkezett!

Esperanza Kép
Nekem Z. ügynök 8 hetesen mondta azt, akkor most már mehetek is. Én úgy tudom lehet náluk is szülni, legalábbis Sz.ügynöknél tuti. Kép

chesti

Chesti:
Köszi az infót, ha eljutok odáig, akkor rákérdezek. Csak gondoltam elöbb megkérdezem tőled, mert nem akarok beégni. Kép
esperanza

Sziasztok csajok!!!
Drága Mot!!!Gratulálok az eredményhez!!!Ez nagyom jó hír,jó pihenést nektek.
Esperanza!Nem tüntem el,itt vagyok olvasom mindig, ha tudom az oldalt, de most a vizsgákon kivül nem sok minden történik velem.Bár hétfőn megyünk a BMC-be az újabb stratégiát kidolgozni babaügyben.Szép napot mindenkinek,és jó pihizést a kismamáknak!
Nviki,Esparanza nagyon drukkolok nektek(is)!
Üdv mindenkinek!Brigi

Kép
brigii

Szia Brigii:
Örülök, hogy jelentkeztél, szépen eltüntél.
Én is drukkolok nektek, gondolok rád mindig, tök jó, hogy ilyen sok energiád van! Kép
esperanza

Sziasztok!

Most csak gyors bekukk, este jövök, mert takarítok, meg főzök, meg ilyenek...

Chesti,

nagyon helyes Picur!!!!! Kép
Szerintem is mosolyog, és szinte mindene tök jól látszik!!! Kép
Biztos csodás élmény volt, hogy végre láthattátok Õt! KépKépKépKépKépKép

Jók legyetek, este még jövök!

Puszi,
Zs.

Kép

Kép
zsókuci

Lányok!

Ti hisztek a PG/53 törpemikroszkóp eredményében, sikerében? Most vettem egyet, és ma vagyok a menses 5. napján, és azt mutatja, hogy ma peteérésem van.

Februárban egy UH kapcsán azt mondta a dokim, (10. napon volt); hogy kb. 6. napon volt peteérése...Akkor kinevettem, de most elbizonytalanodtam, mert lehet igaza volt?

Mindenesetre belehúzunk!!
Kriszti
Vendég

Sziasztok!
Lányok, ne haragudjatok, de csak "kutyafuttában" olvastam vissza. Kicsit eltűntem én is, de nem sok mindenről tudtam volna beszámolni.

Mot, gratulálok!!! Kép Kép Kép Kép Akkor most sok-sok pihenés, és várjuk az első szívdobbanásokat.
Pénteken voltam én is a BMC-ben, lehet láttuk egymást.

Chesti, nagyon helyes picurkád van. Kép Látom, amiket látni kell. Tavaly volt szerencsém nekem is egy kedves barátnőmmel végigörömködni a 4D uh kellemes perceit. Fantasztikus élmény volt. Már alig várom, hogy a saját babámat csodálhassam.

Zsókuci, örülök, hogy vagy. Kép

Esperanza, megy a drukk péntekig. Kép A tesztelés dolgot azért még meggondolnám. Me gusta la lengua espanola Kép

Viki, nálad pedig már kedden itt lesz a nagy nap. Kép Neked is drukk.

Nálam az a helyzet, hogy pénteken megjött. El is mentem a BMC-be, hogy majd lesz uh, megkapom a recepteket, megbeszéljük a stimut. Erre megtudtam, hogy inszem ugyan lesz, de stimuláció nem. Fel tudtam volna robbanni. Ezt már az előző ciklusban is megtehettük volna. Igazán szólhatott volna Sz. doki, hiszen a ciklus elején találkoztunk legutóbb, és akkor még ez szóba sem került. Próbáltam Sz-t meggyőzni, de hajthatatlan maradt. A fene vigye el. Nagyon remélem, hogy lesz peteérésem, és a kiskatonák is megemberelik magukat. Egyrészt persze örülök, hogy nem kell szúrnom magam, másrészt nem látom értelmét annak, hogy spontán ciklusban szórakozzunk. Stimulált inszem esetében is csak 10-15% a sikerre az esély. 23-án megyek majd tüszőnézőben. Addig reménykedem.

Chesti, légyszi' javítani a táblában, hogy 1. inszem várhatóan május 25 körül (ez a 14. cn, de v.szeg csak később lesz tüszőrepi).

További szép estét!
S.

Kép
Kép
share

Hola Share!
Me allegre! Kép
Még gondolkodom a teszten, lehet mégsem csinálok, mert nem érzek semmit, szerintem meg fog jönni. Kép Így nem akarok feleslegesen pénzt kidobni.
Mindenkinek sok sikert!
esperanza

Drágáim! Kép

Nos, egy vallomással tartozom Nektek!!!! Mikor decemberben kiderült, hogy némi probléma van a kiskatonákkal, párom azonnal ráugrott a netre, hogy minden infót megtaláljon a témával kapcsolatgban. Így talált Rátok!!!! Én sajna nem tehettem ezt, mert nem akartam, hogy a melóhelyen tudomást szerezzenek a babatervről!!!

Szóval az igazság:

ÉN írok nektek Botond, akinek a drága kis felesége Krisztina!!!!! Kép

Remélem nincs harag!!!!!!!

A mai tényállás: kedvesem 3 óránként jár pisilni és napközben simán alszik 2-3 órát.

Még mindig hihetetlen amit történt!!!! Kép
mot

Jó reggelt Kép

Mot azaz Botond Kép Harag? Miért lenne Kép Örülünk, hogy velünk vagytok, ez a lényeg, és hogy egy kis boldogságot hoztatok a kis szivecskével Kép Az teljesen ok, hogy napközben is alszik, én a 12. hétig szintén, pedig elötte sose. Kép Arról nem beszélve, hogy 8 körül meg már szintén a a tv elött beszundiztam Kép Vigyázz rá, kíméld, had pihengessen, ilyenkor a babuci elszívja minden erejét, növögessen csak Picur Kép Figyelj oda sokat igyon, és a fehérje még mindig menjen Kép Kép Mennek a babanövesztők legyetek jók Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Share javitottalak táblázatban. Nem lehet, hogy múlt hónapban, még vizsgálatok alatt voltál? Addig nem csinálnak semmit, amig az összes vizsgálat eredménye nincs a kezükben, főleg Sz.ügynök nem mert Õ még referál a tanár úrnak. Nyugi örülj neki hogy egyenlőre nincs stimu, de a kiskatonák akkor jutnak be amikor szükség van rájuk. Öszintén megmondva én ebben reménykedtem anno, dehát nálunk eleve kizárt volt az inszem. Szóval tessék lenyugodni, most ez van, és bízz benne, ott akkor szerelem első látásra lesz a pete és a kiskatona között Kép Kép

Kriszti én nem is hallottam még erről a törpemikroszkópról, arról viszont igen, hogy vannak olyan nők akik csak akkor esnek teherbe, mikor épp mensiznek. Volt biológia tanárom mondta, elvileg mehet a durrbele szex mensi elött 4 nappal, közben, és utánna 4 nappal, mert elvileg, a nő nem eshet teherbe....de vannak a kivételek akik csak akkor. Higyj a dokidnak, tudja mit lát, és mit csinál Kép

Zsókuci drága itt a jó idő ide sem toljuk az arcocskánkat? Kép Hogy van a fogad, és főleg te?

Esperenza, Viki nektek mennek a babatapik remélem jól vagytok, pihentek sokat Kép Esperanza tudod kinél mik a tünetek, nálam görcsök voltak, azt hittem most fog megjönni ha még emlékszel. Szóval akár jó jel is lehet ne aggódj. Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

Dedina Kép Hát holnap itt az UH, és akkor láthatsz majd egy kis petezsákot Kép hogy repül az idő Kép mennek a babanövesztök, vigyázz magatokra Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek további kellemes szép napot Kép

chesti

Sziasztok Csajok és Botond!Kép

Kedves Kriszta és Botond!Kép
Ezermillió gratulációt küldök Nektek és nagyon-nagyon sok Boldogságot Kívánok a babához!!!Kép

ChestimamiKép
Édes a fotóKép

Esperanza
Ha meg akarna jönni akkor éreznél valamit. Nem?
Nekem az utóbbi napokban fájogat időközönként a hasam.

Köszönöm a drukkokat Mindenkinek!
Holnap megyek, "parahegyek"Kép.....

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

KépKép

chesti

ahha ezt érdekesen csatolta hozzá Kép bocsi most probálgatom hogy lehet kivédeni a 600*600as kép feltöltés, sajna Szuszi ezért csúszik le mindig a táblázatból

chesti

Kép
Kép

chesti

Mot:
Örülünk nektek, mindegy ki ír. Egy vallomással én is tartozom: ÉN IS KRISZTINA vagyok. Kép
Mindenkinek drukk hegyek!
Már izgulok a péntek miatt.
Nviki:
Szorítok neked is holnapra! Néha nagyon-nagyon tompán szúrkált baloldalt, ennyi, más nem történt.
esperanza

Chesti!Kép
Még csak most volt időm visszaolvasni, és látom, tettél fel babuciról egy fotót! Nagyon édes !!!
Igazi fotogén alkat!Kép

Én is bízom az orvosban, és persze a hormonjaimban, hogy nem hagynak cserben.

További szép napot mindenkinek!
Kriszti
Vendég

Sziasztok!

Segítséget szeretnék tőletek kérni, a megint megjött topic lakója vagyok.
Amit rólam tudni érdemes hat inszemináción vagyok túl( egy méhen kívűli terhesség és egy 9-10 hetes magzat elhalásKép.Most készülünk lomikra, pár nap és megjönn akkor indul az antognista protokoll. Ettől egy kicsit pozítivabban láttom a világot, bízom benne nagyon.
Az lenne a kérdésem hogy tényleg sok fehérjét eszem az segít-e, érdemes-e otthon maradni pihenni vagy ha ülő munkát végzek akkor lehet dolgozni, aspirin c érdemes-e inni az elején? Azt tudom hogy a leszívás altatásba történik utána pár nap múlva kapjuk vissza a petesejtett,ez ugyan olyan beavatkozás mint az inszem( katéterrel felfecskedezik). Nagyon szépen köszönöm a válaszokat előre is.

MotKép ebbe a topikba is gratulálok neked!Vigyázz magadra nagyon!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi sajnálom amiken átmentél eddig, és gratulálok, hogy ennyi erő van benned, és bízol a jővőben. A sok fehérje, főleg a turó azt mondják segit. Nekem legalábbis bevállt Kép Az aspirinről nem hallottam. Van aki visszamegy dolgozni valaki otthon marad, de a beültetés utáni 4 nap után a szigorú fekvés sem ajánlott. Kis séta, és sok sok nyugalom. Kép Sok sikert Barbi Kép

Kriszti köszi Kép

chesti

Lányok!

Ha valakit érdekel az általam leírt törpemikroszkóp használata, sikerei,és még nem hallott róla, akkor ezen a honlapcímen megtalálhatja!

http://www.licencia.hu/html/pg53.html

Én úgy vagyok vele, egy próbát megér, és csak 1900 ft-ba kerül.
Vendég

Sziasztok!

Esperanza, ?tu ensenas el espanol? A hasfájás még bármit jelenthet, tessék hinni a többieknek. Kép

Mot, jól megtréfáltál bennünket, de nem baj az. Ebből is látszik, hogy törődsz a dolgokkal Kép Te munkahelyről írogatsz? Mi volt a gond a kiskatonákkal?

Chesti, köszi a táblát.
Az a helyzet, hogy éppen amiatt voltam fent legutóbb, mert kész volt minden vizsgálat, már csak az volt hátra, hogy inszem vagy lombik lesz. A kiskatonák 2. vizsgálata döntötte el. Azzal jöttem el, hogy Sz. telefonál, ha a véralvadásgátló miatt másképp alakulnak a dolgok. Ezt még leegyezteti a Tanár úrral. És mivel nem szólt, én abban a hiszemben voltam, hogy minden rendben, mehet a stimu a köv. ciklusban. Nagyon ambivalens ez az egész. Persze, hogy örülök, ha nem kell szúrni, nincsenek hormonok. Nekem hónapokig tartott, mire rászántam magam a mesterséges beavatkozásra. De alapul véve azt, hogy nincs nálam minden rendben, bárhogy alakulhatnak a dolgok. Teljesen fölöslegesen el is telhet egy ciklus, anélkül, hogy bármi történne, csak megy az idő. Érted mire akarok kilyukadni? Örülök is, és nem is. Lassacskán már érezni fogod a kaparászást, ugye? Növöget a pocak?

Kriszti, PG/53-at próbáltam. Nekem nem jött be, pedig nyállal és cercixszel is néztem. Abban a ciklusban, amikor a hormonjaim alapján volt pé-m, a szerkentyű nem mutatta. Viszont egy ismerősöm 2 babája is ez alapján fogant. Kép

Barbi, lombik ügyben nem vagyok járatos. Mindent bele!

Próbálok belenyugodni a helyzetembe, nincs más választásom. Iszok cickafarkfű teát, jógázok, igyekszem nem görcsölni azon, hogy vajon lesz-e pé.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
share

Share Kép

Igen, én tudok irogatni a melóhelyről. Kiskatonáim lusták voltak. Ráadásul Kedvesemnél is kiderült a HSG során,hogy az egyik oldal zárva van.
mot

Viki Kép

Nagyon szorítok holnapra !!! Kép

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mot

Chesti Drága Kép

W. doki azt magyarázta, hogy a heteket az előző menstruáció első napjától kell számolni, nekünk pénteken lesz 3 hete, hogy leszívták a piciket, de az utolsó menstruáció előtte volt 2 héttel, akkor most hányadik héten tartok??????

Ez megint egy Mot-os kérdés!!!! Kép
mot

Mot, 5. Kép (3+2=5)

Kép
Kép
share

Chesti, bocsánat, most láttam, hogy neked szólt a kérdés. Kép

Kép
Kép
share

Hello mindenkinek!Szóval, május 25-én kezdem a stimut Decappal,majd június 7-én megyek vérvételre.Kedődik a második menet!Csajok ma egy olyan sztori történt a BMC-ben.Egy lány vérvételre jött a decap stimu végén,most kezdte a második szakaszt.Erre kiderült, hogy spontán terhes lett az első szakaszban!4 inszem + 2 lombik után.Nem semmi,teljesen kiakadt szegény,hogy jön a szurikért,erre közlik vele hogy terhes.Szuper volt átni az örömét.Így szeretnék örülni hamarosan én is.
Chesti!Gyönyörű a pici szerintem is lány lesz, szégyenlős és mosolyog.
Esperanza!!!Kitartás és hajrá.ott van(nak) a babák!!Üdv mindenkinek!!Brigii

Kép
brigii

Share:
Estudio el espanol, pero no puedo hablar bien.
Me gusta la lengua espanol, sólo muy difícil.
Y tú, puedes hablar bien?
Esperanza
esperanza

Jó reggelt Mindenkinek!

Share Kép köszi a választ!
Esperanza Kép nagyon-nagyon szorítok ám Neked is ÉS MINDENKINEK!!

Nálunk maradt a sok-sok pisilés és a szokásos délutáni alvás....

Nagyon várjuk a jövő hét szerdai ultrahangot!!! Kép
mot

Jó reggelt!

Viki nagyon szoritunk érted Kép Sok sikert, hozd a kis szivecskét a táblázatba Kép

Dedina drága ma UH Kép Gondolom izgulsz, hogy végre láthasd is Kép Gyere és mesélj majd nekünk Kép

Mot Kép Igen az utolsó mensi első napjától kell számitani a terhességet, ezt az időpontot kérdezik majd tőled mindenhol, senkit nem érdekel majd, mikor lett beültetve. Kép Ugyhogy ne törödj a leszivással, és a beültetési időpontokkal. Kép
Jó szundizásokat, és sok nyugit Kép

Brigii köszi Kép Kép Nem semmi a lány, ekkora szerencsét Kép Te is hamarosan igy fogsz örülni Kép

Esperanza mennek a babatapik, ne idegeskedj, csak élvezd a napsütést, ott vannak a Picurok Kép
A péntek már nagyon közel Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsókuci drága hát mi msn-en sajna mindig elkerüljük egymást Kép Én 5től a kertben locsolgatok általában Kép

További szép napot mindenkinek Kép

Kép
Kép

chesti

Jó reggelt Drága Chesti!!! Kép

Nagyon és kiváncsian várjuk az UH-t!!!

Mesélj, TI hogy vagytok????
mot

Jó reggelt!
Mindenkinek köszönöm a drukkokat, de most koncentráljunk Nvikinek, ma ő a soros, remélem sikerrel jár!
Dedina, Mot:
Vigyázzatok magatokra!
Brigii:
Remélem csak van, és nem vannak.Kép
esperanza

Sziasztok!

Viki!
Várjuk a jelentkezésedet! Drukkolunk!

Én holnap megyek a fagyibabás transzferre. Remélem feléled a kis picurkám! Nagyon izgulok.

Majd jelentkezem.
Nika
nika31

Nika Kép

Nagyon szorítok Neked is!!!! Kép

Minden rendben lesz!
mot

sziasztok lányok. szia Chesti. Kép
el kell nektem mondanom, nem bírom tovább magamban tartani, hogy 9 hetesek vagyunk. eddig azért nem írtam, mert otthon kell lennem és ott nincs internet. ebből az okból pedig olvasni sem tudtalak titeket. most átlógtam a szomszédba kicsit netezni. itt ugyan lassú a net, de legalább van. másrészről pedig semmiképpen sem akartam elkiabálni. de a mai uh-n láthattam a kis szívét dobogni és láttam és őt mocorogni. Kép hihetelenül csodás volt.
annyit azért tudok rólatok, hogy Motnak és Dedinának is sikerült. gratulálok nektek és láttam Chesti picijét, aki gyönyörű Kép

azért lenne 1-2 kérdésem, főleg Chestihez. mikor kell felkeresni a védőnőt? illetve nálatok volt-e genetikai vizsgálat. bármi amit tapasztaltál, vagy hallottál róla érdekel. előre is köszi és +próbálok gyakrabban benézni.
szuszi

Szuszi!! Kép

Nagyon-nagyon gratulálok!!!!!!!
mot

Szuszi Kép nagyon nagyon örülök nektek Kép Gratulálok kismama Kép Zeke nem engedett még el? Kép Engem Õ "dobott" ki Kép Majd amikor onnan megkapod a zárójelentést, azzal kell felkeresned a védőnőt. Genetikai vizsgálat nem volt, 2 doki és a védőnő is azt mondta nem látják szükségesnek. Gondolom ezt akkor veszik figyelembe ha valami nem stimmel egyszer.
Próbálj gyakrabban jönni, ránk fér a sok pozitiv élmény Kép Ha irogatsz mindig ird majd a le hanyadik héten és napon jársz, igy a táblában is fel lesz tüntetve Kép

Mot drága Kép gondolom, hogy látnátok már Ti is, mi zajlik odambent Kép Mi köszönjük jobban vagyunk bár a lelkem még háborog, és néha sajnos még felmegy a vérnyomásom emiatt, vagy picit begörcsöl a poci. Túl leszünk rajta, csak idő kell. Mi jővőhéten megyünk egy nagyobb UH-ra ahol sok mindent elkezdenek majd nézegetni már. Kép

Nika szoritunk neked Kép

Annyi minden történt hogy rakok egy új táblázatot, már csak a szivecske miatt is Kép

Kép
Kép

chesti

Ez a táblázat egyre szebb!!!!Jók A piros színek.
Itt a nyár és egyre csak jönnek a babák,érzem hogy lesz még hamarosan egy jó pár szívecskénk.
Mindenkinek szép napot!
Mot!Ha jól értettem, te igazából Botond vagy?Mert akkor Boldog névnapot!
Sziasztok! Brigi
Esperanza!Mi bajod a több mint egy babával?
rögtön le van a gond.Na pusz csak vicceltem.Voltam felétek ,de már zárva voltatok vmelyik nap.
Ja,és gratula az új kismamának!!!

Kép
brigii

Brigii Kép

Köszönöm a köszöntést!!!!

Kedvesem felhívta W. dokit,mert jövő hét kedd-szerda vidéken vagyok. Tehát jövő hét hétfőn UH!!!!
mot

Share!Kép

Én is hasonló cipöben vagyok mint Te, ugyanis nekem is van peteérésem , és elvileg minden ok nálam, eddig, leszámítva a kissé magas prolactint,(elvileg ez nem nagy baj) és most csütörtökön megyek HSG-re(ettől egy kicsit tartok, de a cél érdekében mindent!)Páromnak lusták a katonái.Kép
Én is örülnék ha nem kellene szurkálni magam, és én titkokban reménykedem is, hogy nem kell....
Viszont attól én is tartok, hogy nem lesz eredménye, vagyis sikere a dolognak gysz.es segítség nélkül.

MIért döntött így a doki, hogy nem lesz stimu?

Nálunk is azt mondták, hogy 3 inszemet megcsinálnak, de ne várjak sikereket. (Párom eredménye 7 millió, 35 % mozgó)Nem is várunk, de csodák mindig történnek, és hátha velünk is ez lesz!!!

Fel a fejjel, kitartás!
Kriszti
Vendég

Sziasztok!
Adri vagyok és most először járok itt!
30-án megyek a BMC-be és kicsit izgulok!
Örülök, hogy megtaláltalak titeket, így nem érzem magam egyedül!
Először csak beszélgetés lesz, de azért tartok a dologtól!
Nektek milyen volt az első benyomásotok?
Mindenkinek szép estét!Kép
Puszi!
adri23

Szia Adri!Kép
Üdv köztünk!
Nagyon jó csapatba kerültél!
Ha bármi kérdésed van, nyugodtan tedd fel,a lányok, és persze én is készségesen válaszolunk.Már ha tudjuk a választ! Tényleg jó, hogy nem vagyunk egyedül a problémánkkal, és itt meg tudjuk beszélni a számunkra nem tisztázott dolgokat.

Én január óta járok a BMC-be, nekem a Szűcs doktor volt szimpi.Én őt is szeretném felkérni, vigye végíg az esetemet....

Mi is még csak a kivizsgálásoknál tartunk, nekem 18-án lesz petevezeték átjárhatósági vizsgálatom.

Honnan írsz?
Kriszti
Vendég

Szia Adri!Üdv a BMC-s csapatban.Készülj fel,hogy eléggé sokat fogtok várni,mire behívnak titeket a beszélgetésre.Bár lehet hogy ti szerencsésebbek lesztek mint mi voltunk.
Az első benyomás nekem vegyes volt,de végülis nagyon pozítiv.A recepciósok nagyon kedvesek és aranyosak segíteni fognak mindenben.Kihez mentek?Van választot orvosotok? üdv.Brigi

Kép
brigii

Sziasztok!

Viki?????

Esperanza, puedo hablar no muy bien, lamentablemente. Busco un profesor conveniente, con quien puedo hablar. Según yo, no muy difícil. Kép !Deseo suerte a tú! Hamarosan itt a péntek.

Nika, szorítok a picurkának.

Brigi, megborzongtam attól, amit meséltél. Ezek nálam a "kisebb csoda" kategóriába tartoznak. 4 évig vártam, hátha én is, de mostanra már lemondtam róla. Marad az orvostudomány.

Szuszi, gratulálok!!! Kép

Kriszti, A kiskatonákat felturbózzák, és csodák igenis vannak. Kép
Nálam korábban nem stimmeltek a dolgok, bár mostanában elvileg rendben van a ciklusom, de legutóbb is csak 24-26 napos volt. Ez számomra nem azt jelenti, hogy minden renben van. Kép Emiatt tartok én is attól, hogy stimu nélkül nem fog sikerülni. Azért nem lesz stimu, mert leiden mutációm van (az V-ös véralvadási faktor genetikai mutációja), és a haematológus 2 évvel ezelőtt azt írta a zárójelentésemre, hogy hormonkezelés idején véralvadásgátlót kell használnom (ez jár: hasba-szurik, folyamatos vérképellenőrzés). A BMC álláspontja szerint akár hónapokig elhúzódhatnak a stimulációk, és nem lenne célszerű kitenni feleslegesen tartós véralvaságátlásnak (felesleges=nem lesz terhesség). Ebben egyetértek velük. De nem akarják vállalni az orvosi javaslat miatt kezelés nélkül, ezért próbáljuk meg az 1. inszemet stimu nélkül. Csakhogy én mindezt akkor tudtam meg, amikor stimu előtt első uh-ra mentem volna. Ezért döbbentem meg. Ha korábban tudom, elmegyek a haematológushoz, és megkérdezem, lehetne-e kezelés nélkül stimulálni. Ezt most meg fogom tenni, hogy 2. alkalommal már ne legyen gond belőle. Hátha mehetne így is. Na, jó hosszú voltam. Bocsánat.

Mot, azért csak összeszedték magukat a katonáid. Kép Erre ott a bizonyíték a párod pocójában. Meg akarták mutatni a mikroszkóp előtt ülő néninek, hogy márpedig ők milyen fickók. Kép

Chesti, te is azt írtad nekem, hogy nyugi, most én is ezt írom neked. Kép Gondolj a kis apróságra a pocidban. Õ mit gondolhat ilyenkor? Biztos megnyugtat majd az is, hogy látod, minden rendben vele.

Adri, őszintét akarsz hallani vagy megnyugtatót? Kép

Szép álmokat!

Kép
Kép
share

Sziasztok

viki!

Ezer puszi, apának már százszor elmondtam......

Minyuu !
Bocs hogy beleszólok, nem akarod a győri Kaálit megpróbálni??? Ég és föld a különbség

puszi mindenkinek
riet

Bocsi nem akartam, hogy nemecsek ernő legyél Viki!
riet

ShareKép

Nem voltál hosszú, örülök, hogy válaszoltál....

Õszintén szólva csak kitartást tudok Neked kívánni, biztos sikerülni fog!
Szerencsémre nekem komolyabb bajom nincs, de át tudom érezni azoknak az embereknek a bajait, akik sokat küzdenek. Itt minden fajta nehézség megtalálható,amiért nem esünk természetesen teherbe, és sokszor elszomorít amikor azt olvasom, hogy vki már a hatodik gyermekét szűli, nem tudja nevelni, jó esetben intézetbe adja, rosszabb esetbe .....leírni is szörnyű!

Jó éjt mindenkinek.
Kriszti
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy megint így eltűntem, de zajlik az élet, és nem sok időm van itthon - még hétvégén sem ültem sokat a gép előtt.
Szombaton voltunk a barátainkkal Vácrátóton a botanikus kertben - nagyon szép, aki nem volt még, mindenképp nézze meg, ha teheti Kép
Este meg bowlingozni voltunk egy nagyobbacska társasággal.
Képzeljétek, a kutyóm meg álterhes, úgyhogy tegnap kellett visszavinni kontrollra, meg kapott gyógyikat, és gallért. Na ettől szegény teljesen megborult, és olyan depis lett, és szomorú, hogy este már én sírtam, annyira sajnáltam. Úgyhogy ma felhívtam a dokit, és azt mondta, hogy ha ennyire rosszul viseli, akkor csak akkor tegyük fel rá, ha elmegyünk - azért kell amúgy, mert nyalogatja az emlőit, és így sosem apad el a teje...

Képzeljétek, ma lefoglaltam júliusra nyaralást! Kép Debrecenbe megyünk a férjecskémmel egy hétre! Kép Annyira várjuk már!
Aztán, ha minden jól alakul, akkor augusztus végén meg Horvátországba barátokkal! KépKépKép - de ez még nagyon-nagyon sok mindentől függ (főként anyagiak)
De nagyon jó lenne... aztán ősztől már remélem 100%-ban rá tudunk állni a babaprojektre, és bejön Chesti msn-es "elszólása", hogy nyári baba lesz... és 2007 nyári! KépKép

Chestimami Kép,
Bocsi, hogy úgy elrobogtam msn-ről, de giga-vészhelyzet alakult ki a munkahelyemen, és be kellett mennem egy kicsit Kép
De majd folytatjuk!! Kép

Share,
Ne aggódj, biztos van értelme szuri nélkül is, úgyhogy biztos lát esélyt rá Sz. ügynök! Kép

Szuszi,
Nagyon-nagyon gratulálok! Ez nagyon jó hír!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Mostantól akkor Neked is jár a babanövesztő: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Viki,
Remélem jó hírekkel jössz majd, nagyon drukkolunk Neked! Jelentkezz, ha már tudsz valamit!

Mot-Botond Kép,
Már miért kellene haragudnunk!?? Kép
Jó, hogy itt vagy attól függetlenül, hogy Botond vagy Krisztina vagy Kép
Nagyon Boldog Névnapot! Kép
És persze mennek a babanövesztők is: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Barbi,
Nagyon drukkolok, hogy a sok várakozás, és szenvedés meghozza a gyümölcsét, egy gyönyörű kisbaba személyében!
Tisztelem és becsülöm az erődet, és szívből kívánom, hogy most már semmi ne álljon utadba!
Egyél sok fehérjét (ez Chestinek nagyon bejöttKép), és nyugi, meglátod minden rendben lesz!
Remélem, megírod majd a fejleményeket!!!!! Kép

Brigi,
Hajrá!!!!!! Meglátod, minden rendben fog menni most! Kép
A történet a lányról: irigylésre méltó (persze csak és kizárólag +értelemben!!!! )! Kép
Bárcsak sokunkkal ez történne. Kép

Dedina,
Mesélj, milyen volt az UH? Kaptál képet? Várjuk ám a fejleményeket! Kép
Mennek a babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Nika drága,
Neked akkor holnapra millió drukk megy, meglátod felébred a kis drága! Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Kriszti,
Ne aggódj, biztos nem lesz vészes a HSG Kép (mondom én, aki hónapok óta erre az egy vizsgálatra vár csak KépKépKépKépKép)
Hol csinálják? A BMC-ben? Kellett előtte vérvételre menned?

Adri,
Üdv a csapatban! Mi is örülünk Neked! Kép
Én Wiegandt dokihoz járok, szerintem nagyon aranyos, meg rendes, de a többi dokit is nagyon dicsérik, úgyhogy szerintem bárkihez is kerülsz, jó kezekben leszel! Kép

Jesszus, mennyit írtam Kép Bocsi Kép

Mindenkinek ezer puszi, jók legyetek!
Sziasztok!
És örülök, hogy beindult a babaeső, remélem egyre több szivecske lesz a táblázatban! Kép
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!
Mi van Nvikivel? Miért nem jelentkezik? Remélem nincsenek rossz hírei.
Hát nekem vanak, csináltam tesztet és egyértelműen negatív lett. Kép
Remélem legközelebb szerencsésebb leszek!
esperanza

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Ma nem leszek gép közelben!
EsperanzaKép Majd a vérvétel dönt! Kép Mindjárt itt a péntek!!! ÉN akkor is szorítok Neked!!!

Adri Kép
Üdv nálunk! Mi W. dokihoz járunk!!!
Kérdezz bármit!

Decemberben én is kikészítettem a csapatot a kérdéseimmel!!!!! Kép Ugyse tudsz túltenni rajtam Kép

Kellemes napot Mindenkinek!!!!
mot

Esperanza!

Még nem dőlt el minden, ne csüggedj! Még korántsem biztos, hogy nincs babóka, hisz nem mindig mérvadó a teszt!
Igaza van Mot-nak, várd meg a vérvételt!(bár én is biztos teszteltem volna, és idegeskednék.....)de az most nem tesz jót!
Nyugi...

ZsókuciKép

Igen, a BMC-ben csinálják, holnap!!!!(10 óra) Jézusom, ha belegondolok, hogy már mindjárt mennem kell... úgy keltem fel,tök ideges vagyok, hasmenéssel....Túlélem, hisz annyian túlélték már. Viszont megoszlanak a vélemények a fájdalomról.
Mindegy, erről csak holnap délután tudok beszámolni!
Azt mondta a nővérke, Újvári dr. csinálja. Még nem volt hozzá szerencsém, de talán egy idősebb úr.Gondolom érti is a dolgát.

Vérvételre nem kellett most mennem, csak a 3. napos hormoneredményeket kellett levetetni, előtte hónapban voltam nagylaboron, és pajzsmirigyvizsgálaton. Azt mondták, ez is azért kell, mert hormonkezelés lesz.
29-én (20. napon)ismét egy labor, és utána döntenek "sorsunk felől".(Vége a kivizsgálásoknak!!!) Már alíg várom....

Kriszti
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?