Szia Tyrexa!
Párom is bent volt a szülésnél, mikor megszületett a baba, ő vele lehetett, amíg engem összeraktak.
Mivel ez kb 1 óra is volt, így amit a szülő osztályon töltöttem még az kb. 1 óra lehetett, ezt 3asban tölthettük-ez volt a legjobb!!
A párom meg végig kamerázta a baba első pillanatait, nagyon jó emlékek ezek!
2es szoba nem baba-mamás ide csak akkor kerülsz, ha nem akarsz együtt lenni a babával, vagy, ha telitettek a szobák.
3as szoba 4 ágyas, 5ös szoba 5 ágyas, de ez tetszett nekem a legjobban!!!Aki teheti ezt válassza sztem..mivel a 2,3as szobánál a folyosón van a wc, fürdő, 5ösnél bent van, ez nagyon jó volt, ráadásul a babámmal szemben van a szoba, ami nagyon megnyugtató.
)
A fizetősek: 1 ágyas,saját fürdővel, otthonos, tv-vel, parkettával, elitt babaággyal.
12 000.-
Van egy 2ágyas fizetős és egy egyágyas fizetős, itt a 3 ágyra jut 1 fürdő. A kétágyas 6000/nap, az egyágyas 10 000/nap, de az a fura van rá igény...
Nekem a legideálisabb az 5ös szoba volt, nagyon meg voltam elégedve. A baba reggel 6tól este 11ig lehet veled. Vizsgálatokra kiviszik, nem lehetsz vele. Õk fürdetik is. Viszont nem tápszerezik, ami jó.
Estére édes vizet kanak.
Popsitörlőt kérnek, pelust, cumisüveget, krémet adnak. Sőt ruhákat, textil pelusokat is.
De a textil pelusok már kemények, s én sajátot hoztam be, s egy vékonyka takarót is.
5 napot kell bent tölteni, ha de. szülted a babát, akkor az lehet az első nap, amúgy másnaptól indul.
Bababarát, s én kellemesen csalódtam benne.
Mindenkinek kellemes 7végét: sziszi