Sziasztok Lányok!
Tegnap akartam írni, de nem tudtam
Először is egész délelőtt ebédet gyártottam, sehogy sem haladtam Zsoltika mellett a karfiol panírozásával, nagyon macerás volt. Aztán játszótér, alvás (én is aludtam), korai ébredés, megint játszótér, este meg sokat beszélgettünk Apával
De van mára is ebéd, így most már mindenképp ideültem, aztán írok, amíg tudok
Köszönjük mindenkinek a gratulákat a kisfiunkhoz
Még mindig hihetetlen! A képet persze nem tudom feltenni, mert Apa munkahelyén, ahol csupa számítástechnikus dolgozik, nem bírták feltelepíteni a szkennert! De talán ma sikerül! Mihelyst megvan a kép, már hozom is!
Na meg bekapcsolódtam a 2006. őszi babás topicba is
Rengetegen vannak ott, de nagyon érdekes dolgokról írnak. Csak hát már 3 topicot nehéz lenne követni... Oda szerintem ritkán fogok tudni menni, bármennyire szeretnék is mindennap írni, de hát ide sem megy
Na meg képzeljétek, ma jön anyósom, valamint Zsolti unokatestvére és az ő felesége. Ugyanis Edit (a feleség) nagyon beteg, rákos szegény
Pénteken műtik az István kórházban. Pedig fiatal, csak hát nem járt bizony rendszeresen rákszűrésre, és nem is vette figyelembe a figyelmeztető jeleket (voltak pedig!), így kialakult a méhnyakrák. Viszont az orvosok mind azt mondják, hogy teljesen meg fog gyógyulni! Kezdeti stádiumban van szerencsére
A lényeg, hogy ma délután érkeznek, holnap kell bejelentkezni a kórházba, a Laci (Edit férje) is nálunk lesz vasárnapig, na meg anyós is végig, amíg Edit kórházban lesz (kb. 2 hét). Lesz munkám bőven, szerintem holnap egész nap csak főzni fogok... Igaz, anyósom majd tud segíteni, de holnap és holnapután is a kórházban lesz végig, csak enni jönnek majd haza hozzánk. Aztán Laci elmegy, anyós marad, de minden nap megyünk be Edithez, visszük a kaját
Kórházi koszttól éhenhalna, meg az elég pocsék is tud lenni, bár az Istvánról nincs semmi tapasztalatom.
Ennyit rólunk, most egy kicsit visszafelé haladgatok
Beszti,
várunk
Te jó ég, 5 óra vasalás! Mikor van erre időd? Éjszaka??? Akartam már kérdezni, hogy a blogodon láttam, Nátán sürgősségi császárral, mélyaltatásban született, és a köldökzsinór nagyon rá volt csavarodva... Most nem találom pontosan, hogy hol is olvastam ezt, de a lényeg, hogy ehhez kapcsolódóan van egy kérdésem. Honnan tudták az orvosok, hogy baj van? A CTG mutatott rossz eredményt? Azért kérdezem, mert nekem nagy félelmem a szülésnél, hogy a gyerekre van csavarodva a zsinór, én nyomom, ő nem tud kibújni... Mit csinálnak ilyenkor? Ha van egy kis időd, írd meg légy szíves, hogy mi is történt, vagy ha már leírtad valahol, akkor csak azt, hogy hol találom (szüléstörténet, blog, stb.)
Szirom,
apartman
Én is szomorú lennék! Keress másikat, biztosan lesz valami jó! Sőt jobb!
Olvastam, hogy beírattad Miksát az oviba
Az nagyon jó, hogy nem kell visszamenned dolgozni, sokkal nyugisabb lesz így az első év!
Jók az ikeás ágyak, mi is ott szeretnénk Zsoltikának vásárolni
De erről nem esik le Miksa? Mert én olyat szeretnék, amin körben van védőkorlát-szerű, és max. egy lyuk, ahol bemászhat
A mostani kiságya Zsoltikának olyan, hogy a régi rácsosat alakítottuk át, vagyis levettük a rácsokat. Így oldalfala nincs, viszont odateszünk egy hosszú párnát, amit még más párnákkal kitámasztunk, hogy ne dőljön el... Kicsit macera. De ha nem tesszük ezt meg, leesik
Egyszer Ildi rakott fel egy képet, még a régi lakásukban készült, Levente ágyáról, na az volt olyan, amilyet szeretnék
Tudom, írtad, hogy Miksa néha "eldobja" magát álmában, és beverheti a fejét, ugye?
Rita,
"Kettővel könnyebb lesz"
Na erre várok én is
Mire a kisebbik felcseperedik, együtt tudnak játszani egy kicsit, az már nagyon jó lesz
Motiot,
apa-fia est nagyon jó ötlet! És tényleg felüdülés Neked is
Szegény Ábel a fogaival! Tényleg nagyon fájhat neki! Néha nagyon nehéz tud lenni, de egészen biztos, hogy nem TE vagy a hibás, sőt nincs is hiba! Egy kis apázás, nagymamizás is bizti jót tesz. Bár... Nálunk ha a nagyi itt van, vagy mi vagyunk Szentesen, utána egy hétig tuti horrorr van itthon. Ugyanis Szentesen is a mama mindent megenged (majdnem mindent), pl. mászhat a gyerek ágyra, ugrálhat. Na igen, de ott vagyunk mellette legalább hárman, hogy le ne essen. Na most ezt én egyedül itthon nem tudom megvalósítani, főleg mert ugye egyedül vagyok
De anyóst ez nem nagyon izgatja, mondván, hogy Zsoltika úgy élvezi az ágyon ugrálást!!! Oké, hogy élvezi, de én meg megőrülök aztán itthon! Mondjuk Zsoltika már elég nagyfiú, tehát el tudja különíteni, hjogy amit Szentesen szabad, azt itthon nem biztos. Na de akkor is...
Ildi,
gyönyörűek a gyerekek, jajj de szépen alukálnak! Natasa feje olyan szép formás!
Anikó,
látom Te sem jutsz nagyon ide
Azért írj, ha tudsz!
TALI: akkor mikor is lesz?
Nem tudtam kiigazodni, de természetesen Ritás-Motiotos talit szeretnénk
El kell búcsúznom, Zsoltika focizik, és mindjárt leveri a lámpát... Megyünk a játszóra tombolni
Puszi mindenkinek!!!