Új privát üzeneted érkezett!

basszus nem olovastam mielőtt elküldtemKépKép

Anikó
pupi5

Anikó! Akkor azt még nem láttad, hogy elvitték az apartmantKép

Én se csak korlátra várok, hanem a fölső kiskapura is. Alul ő is megcsinálta. Eszement pasikKép Már a kiskapu is elég lenne az ágyváltáshoz. Nekünk ilyen fa a bébibútor is, azért néztem ezt.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nna, megvacsiztunk, nem ettem sokat, de ezt sem kellett volna mar szerintem. Csak sajnos elöbb nem volt idö ra, mert nem voltam itthon.

Szirom, sajnalom, hogy nem jött össze az apartman, de ugyis talasz egy sokkal jobbat, meglatod! Fel a fejjel, a melohoz meg kitartas!

Rita, ugyan mar, nyugodtan mondhatod a kistesot, jo az, ha az embert tamogatjak benne...
Szerintem ugyis lesz, csak most epp kivagyok es azert mondom, hogy nem kell ket gyerek. Pedig ez meg csak az eleje a dolognak, hiszen Abel most mar velünk lesz mindig, mig ki nem repül, az meg nem mostanaban lesz hala Istennek.

Na megyek tv-t nezni, jo film megy, majd jövök meg.

Puszi mindenkinek

MOtiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Olvastam mindent, majd jövök (valószínű csak holnapKép). Most egy hegynyi vasalnivaló vár. A múltkor 5 órámba tellett, de ez most többKép.

Gabi!

Fiú!KépKép

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok Lányok!

Tegnap akartam írni, de nem tudtam Kép Először is egész délelőtt ebédet gyártottam, sehogy sem haladtam Zsoltika mellett a karfiol panírozásával, nagyon macerás volt. Aztán játszótér, alvás (én is aludtam), korai ébredés, megint játszótér, este meg sokat beszélgettünk Apával Kép De van mára is ebéd, így most már mindenképp ideültem, aztán írok, amíg tudok Kép

Köszönjük mindenkinek a gratulákat a kisfiunkhoz KépKépKép Még mindig hihetetlen! A képet persze nem tudom feltenni, mert Apa munkahelyén, ahol csupa számítástechnikus dolgozik, nem bírták feltelepíteni a szkennert! De talán ma sikerül! Mihelyst megvan a kép, már hozom is!

Na meg bekapcsolódtam a 2006. őszi babás topicba is Kép Rengetegen vannak ott, de nagyon érdekes dolgokról írnak. Csak hát már 3 topicot nehéz lenne követni... Oda szerintem ritkán fogok tudni menni, bármennyire szeretnék is mindennap írni, de hát ide sem megy Kép

Na meg képzeljétek, ma jön anyósom, valamint Zsolti unokatestvére és az ő felesége. Ugyanis Edit (a feleség) nagyon beteg, rákos szegény Kép Pénteken műtik az István kórházban. Pedig fiatal, csak hát nem járt bizony rendszeresen rákszűrésre, és nem is vette figyelembe a figyelmeztető jeleket (voltak pedig!), így kialakult a méhnyakrák. Viszont az orvosok mind azt mondják, hogy teljesen meg fog gyógyulni! Kezdeti stádiumban van szerencsére Kép A lényeg, hogy ma délután érkeznek, holnap kell bejelentkezni a kórházba, a Laci (Edit férje) is nálunk lesz vasárnapig, na meg anyós is végig, amíg Edit kórházban lesz (kb. 2 hét). Lesz munkám bőven, szerintem holnap egész nap csak főzni fogok... Igaz, anyósom majd tud segíteni, de holnap és holnapután is a kórházban lesz végig, csak enni jönnek majd haza hozzánk. Aztán Laci elmegy, anyós marad, de minden nap megyünk be Edithez, visszük a kaját Kép Kórházi koszttól éhenhalna, meg az elég pocsék is tud lenni, bár az Istvánról nincs semmi tapasztalatom.

Ennyit rólunk, most egy kicsit visszafelé haladgatok Kép

Beszti,
várunk Kép Te jó ég, 5 óra vasalás! Mikor van erre időd? Éjszaka??? Akartam már kérdezni, hogy a blogodon láttam, Nátán sürgősségi császárral, mélyaltatásban született, és a köldökzsinór nagyon rá volt csavarodva... Most nem találom pontosan, hogy hol is olvastam ezt, de a lényeg, hogy ehhez kapcsolódóan van egy kérdésem. Honnan tudták az orvosok, hogy baj van? A CTG mutatott rossz eredményt? Azért kérdezem, mert nekem nagy félelmem a szülésnél, hogy a gyerekre van csavarodva a zsinór, én nyomom, ő nem tud kibújni... Mit csinálnak ilyenkor? Ha van egy kis időd, írd meg légy szíves, hogy mi is történt, vagy ha már leírtad valahol, akkor csak azt, hogy hol találom (szüléstörténet, blog, stb.)

Szirom,
apartman Kép Én is szomorú lennék! Keress másikat, biztosan lesz valami jó! Sőt jobb!
Olvastam, hogy beírattad Miksát az oviba Kép Az nagyon jó, hogy nem kell visszamenned dolgozni, sokkal nyugisabb lesz így az első év!
Jók az ikeás ágyak, mi is ott szeretnénk Zsoltikának vásárolni Kép De erről nem esik le Miksa? Mert én olyat szeretnék, amin körben van védőkorlát-szerű, és max. egy lyuk, ahol bemászhat Kép A mostani kiságya Zsoltikának olyan, hogy a régi rácsosat alakítottuk át, vagyis levettük a rácsokat. Így oldalfala nincs, viszont odateszünk egy hosszú párnát, amit még más párnákkal kitámasztunk, hogy ne dőljön el... Kicsit macera. De ha nem tesszük ezt meg, leesik Kép
Egyszer Ildi rakott fel egy képet, még a régi lakásukban készült, Levente ágyáról, na az volt olyan, amilyet szeretnék Kép
Tudom, írtad, hogy Miksa néha "eldobja" magát álmában, és beverheti a fejét, ugye?

Rita,
"Kettővel könnyebb lesz" Kép Na erre várok én is Kép Mire a kisebbik felcseperedik, együtt tudnak játszani egy kicsit, az már nagyon jó lesz Kép

Motiot,
apa-fia est nagyon jó ötlet! És tényleg felüdülés Neked is Kép Szegény Ábel a fogaival! Tényleg nagyon fájhat neki! Néha nagyon nehéz tud lenni, de egészen biztos, hogy nem TE vagy a hibás, sőt nincs is hiba! Egy kis apázás, nagymamizás is bizti jót tesz. Bár... Nálunk ha a nagyi itt van, vagy mi vagyunk Szentesen, utána egy hétig tuti horrorr van itthon. Ugyanis Szentesen is a mama mindent megenged (majdnem mindent), pl. mászhat a gyerek ágyra, ugrálhat. Na igen, de ott vagyunk mellette legalább hárman, hogy le ne essen. Na most ezt én egyedül itthon nem tudom megvalósítani, főleg mert ugye egyedül vagyok Kép De anyóst ez nem nagyon izgatja, mondván, hogy Zsoltika úgy élvezi az ágyon ugrálást!!! Oké, hogy élvezi, de én meg megőrülök aztán itthon! Mondjuk Zsoltika már elég nagyfiú, tehát el tudja különíteni, hjogy amit Szentesen szabad, azt itthon nem biztos. Na de akkor is...

Ildi,
gyönyörűek a gyerekek, jajj de szépen alukálnak! Natasa feje olyan szép formás!

Anikó,
látom Te sem jutsz nagyon ide Kép Azért írj, ha tudsz!

TALI: akkor mikor is lesz? Kép Nem tudtam kiigazodni, de természetesen Ritás-Motiotos talit szeretnénk Kép

El kell búcsúznom, Zsoltika focizik, és mindjárt leveri a lámpát... Megyünk a játszóra tombolni Kép

Puszi mindenkinek!!!

pgaboka

Sziasztok,
Gabi, Beszti, örülök, hogy elökerültetek!
Most mar csak Aniko es Bea hianyzik!
Tenyleg, Bea, hol tartasz a fogyival? Gondolom enni fog a sarga irigyseg mindannyiunkat, ha bejelented, hogy mennyit fogytal.

Gabi, en is melyaltatassal, sürgössegi csaszarral szültem 17 ora vajudas utan, mert nem akart Abel megindulni, meg egy hettel elötte ugyanott a korhazban az ügyeletes orvos azt mondta a ctg-re, hogy itt köldökzsinor van a dologban, de aztan ezzel senki nem foglalkozott. Szoval szerintem a gyakorlott odoki eszreveszi, csak nalam nem volt igy. Azert csaszaroztak, mert nem akart megindulni a baba feje lefele, a szülöcsatorna elejen beekelödött es kesz.
Azota is arra gondolok, hogy mi van akkor, ha megis eröltetik a normal szülest es Abel komoly bajokkal es serülesekkel jön vilagra. De hala Istennek megusztuk igy. Szoval az igazi ok akkor az volt, hogy nem haladunk elöre, pedig mar regota 1o cm-re nyitva voltam, tehat mennie kellett volna a dolognak, ha lassan is. Nem a ctg volt a mervado, pedig ha hallgatnak a masik dokira, akkor lehet, hogy nem is szenvedtem volna ennyit.

Mas: az ejszakank egesz jo volt, eltekintve attol, hogy megint jött hozzank aludni, mert üvöltött. Nem tudom, hogy szoktassam le erröl, lehet, hogy meg mindig az uj hely miatt csinalja. Majd scak megszokja egyszer. Egyebkent meg jol aludt, fel kilencig.
Remelem most mar jobb lesz a hiszti is, megprobalok nem kiabalni vele akkor, mert akkor meg jobban csinalja.

Na mennem kell, mert nagyon büdi jön a pelusbol...

Pusszantas mindenkinek

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Olyan figyelmetlen vagyok, tegnap este az altatós szopinál jutott eszembe, hogy Adél tegnap volt 2 évesKépKépKép

Nagggyon boldog szülinapot neki!!!!!!
Kép

majd holnap jövök, aztán írok sokatKép
puszi
Kép
vas

De aranyos vagy, de nem vagy figyelmetlen! Van neked elég születésnap, amit fejben kell tartani! Kép
Az az igazság, tegnap nem is ünnepeltünk, csak én nosztalgiáztam magamban, mert ugye Zsolt nincs itthon, köszöntés már volt...
De azért magamban majdnem megkönnyeztem... Olyan kis hülye vagyok...Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

BESZTI!!!!!!

Beninek nagyon boldog 7. születésnapot kívánok!!
(Köszi Ildi! Kép)

Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Csak röviden:

Rita!

Adélnek boldog 2. szülinapot!KépKép
És köszönjük Beni nevében a köszöntést!

Gabi!

Nekem szülés előtt semmi figyelmeztető jel nem volt, drága gyerkőceim jó korán fejfekvésbe fordultak és úgy is maradtak, úgyhogy nem is gondoltam, hogy esetleg belecsavarodhatott a köldökzsinórba.
A CTG-k végig teljesen rendben voltak, sőt a kórházban végzett elsők is. 2 ujjnyival érkeztünk, és egy jó darabig nem is volt gond.
Valószínűnek tartom, hogy nem volt szorosan rajta, csak ahogy igyekezett lejjebb, akkor szorult rá (tágultam is rendesen, de jól be volt illeszkedve a feje és már valamennyire lejjebb is volt).
Szülés közben a CTG mutatta először azt, hogy gond lehet, mert tipikusan fájások alatt (tehát amikor nyomódott) leesett a szívhangja, de a fájás után rendeződött. Elvileg az orvos dönthetett volna amellett is, hogy még hagyja hátha kibújik, de talán úgy gondolta, hogy nem kockáztat, és gyorsan császár. Utólag látszik, hogy helyes volt a döntése.
És kérdeztem Hanna születése előtt (ugye az előzmények miatt aggódik az ember), hogy vajon miért nem nézik meg jobban, és próbálják meghatározni a köldökzsinóra helyzetét (az hiszem, talán volt flowUH Nátánnál is, és az sem mutatott gondot).
De erre a szülésznő azt mondta, hogy rengetegszer előfordul, hogy a köldökzsinór rá van tekeredve a babára valahogyan, sőt azt mondta, időnként még ők is meglepődnek, hogy nagyon rövid köldökzsinór, vagy egyéb más köldökzsinórhelyzet mellett is meg tud születni a baba. És simán megszületnek, semmi bajuk nem lesz.
Nátánnal az is gond volt ugye, hogy a nyakán 2-szer, de pluszban 1-szer a vállán is volt a zsinór, ami tökéletesen megakadályozta volna, hogy kibújjon.
Egyébként a szülés után mondta anyukám, hogy nekem is a nyakamon volt a köldökzsinór eddig nem vettem észre maradandó nyomotKépKép.
Szerintem ne aggódj, én sem teszem, csak biztosan nem szülök otthon!Kép

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Adélnak és Beninek nagyon boldog szülinapot!

Megjöttünk mi is, sajnos temetésen voltunk ma vidéken. Miksa nagyon elfáradt, elég messzire kellett utazni, sok rokonnal találkozott és játszott a 1,5 éves unokatesójával is sokat. Mi otthon maradtunk a picikkel, nem voltunk a temetésen.

Beszti! Engem az érdekelne, hogy végülis akkor neked az első szülésed sima volt, a második csaszi és a harmadik megint sima? Én irtóra szeretnék a csaszi után simán szülni. Egyébként nálam is altatásos csaszi volt, mert Miksa beszorult, elég rossz pózban, és bár megkérdezték, hogy mit szeretnék, olyan tolófájásaim voltak (hiába), hogy egyértelmű volt számomra: nem tudom bevállalni a gerinces érzéstelenítést, mert tudtam, hogy nem vagyok ura a testemnek. Nem volt hiszti meg dráma bennem, csak nem én voltam az úr. Kívülről asszem tragikusabbnak tűnt, a szobatársaim mindenesetre láttak, amikor betoltak a műtőpbe, és állítólag rémesen szarul néztem ki. Spinálist csináltak már nekem kettőt (lábműtétek), tudom, mivel jár. Én a szülésnél azt mondtam, üssenek leKép Utólag is csak azt sajnálom, hogy nem láttam kibújni, nem láttam azon frissiben, azt tudom, hogy maga az altatás jó döntés volt. De a magát a tényt, hogy csaszi lett, én is nehezen tudom megemészteni, mint sokan mások.
Fekvés: Miksa majdnem végig harántban feküdt, már kezdtem aggódni, akkor faros lett (egy fokkal jobb) és a végén befordult. De nem illeszkedett be, még a vajúdásnál is feküdtem miatta, meg a kizúduló magzatvíz miatt.

Gabi! Hááát, ez nem azt jelenti, hogy nem megyek vissza dolgozni. Csak annyit jelent egyelőre számomra, hogy ha terhes lennék aztán lenne baba, akkor Miksát nem penderítenék ki amiatt az oviból, hogyén itthon vagyok. De ha Miksa ovis lesz, kistesó meg nem lenne, akkor nem lesz miért itthon maradnom. Mi tagadás, azért ebből a szakmából nagyon könyen ki lehet zuhanni. Bár most is dolgozom itthon, de ez azért nem elég. Még nem tudom, hogyan és mi lesz, mert a régi helyemen cefet időbeosztás van. Éjfélig tartó délutános műszak és hasonlók. Vagy külsőzök egy halom helyre, az még esetleg menne, de akkor meg vállakozásban kéne csinálni, és otthagyni a mostani tuti bejelentett állásomat. Kistesó a megoldás ... mondták ma a rokonok az uramnak is, aki csak mosolygottKép Mármint nemcsak erre a megoldás, hiszen nem az állásért, a pénzért szülnék persze, hanem a csemetéért, de tény, hogy minden körülmény így állna össze tökéletesen.
Ágy: mostanában nem mocorog annyit Miksa talán: éjjel 2-ig általában ott fekszik, ahová letettem, és be is van takarózva. Talán most már nincs az a "felülök és eldőlök mint a zsák" módi. Lassan ki kell venni a kiságyból, itt az ideje. Mégsem alhat ovisan rácsosbanKép Majd nézek erre az ágyra azért valami leesésgátlót, mert szerintem is kell. De ez az ágy kéne, mert ebből a sorozatból vettük a rácsost, a komódot és a polcot is (utóbbiak maradhatnak kamaszkorig), nagyobbítható, és nekünk egyébként is nagyon tetszik. Sok ilyen pácolt fa van a lakásban.

Anikó! Jutottál valamire a hordozóval? Tegnap dumáltunk Miksa dacosságáról. Ma jó napja volt, meg végülis a temetés ellenére nekünk is, és alig-alig volt összetűzésKép Egyetlen egy, amikor vékony térdgatyában akart kimenni az udvarra, de rövid hiszti után lebeszéltük. A Tiszánál ugyanis huszonakárhány fok és tűző nap volt, és abban indultunk el, de mire hazaértünk, addigra itt este 12...

Menek lapzártázni, itt a másik lap is...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Bejelentem, a nagy elhatározásomat, hogy nyilvános legyen:

MÁTÓL ÚJRA NORBI!

Tegnap este, mikor csokit vasoráztam Kép, éreztem, hogy ez így nem tartható, nem ezért küzdöttem. Tehát folyt. köv.

Velem ntart valaki??Kép

Szirom! Drukkolok, hogy minden körülmény tökéletesen összeálljon! Kép

Még jövök, most indul a műszak Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

SzisztokKép

most(is)csak nagyon röviden, mert Pupi már nyüszmékelKép

Adélnek, Beninek nagyon boldog születésnapot!!

Rita,
úgy látszik valami van a levegőbenKép nekem tegnap reggel jött el a nagy pillanat tusolás közben.... megláttam a tükörben valakit... kértem, hogy menjen már onnan, mert a nagy, hájas testétől nem látom magamatKép de rá kellett jönnöm, hogy ez én vagyokKépKép komolyan mondom, eddig nem láttam ennyire tragikusnak a helyzetet. Mindig is tudtam, hogy a fogyi agyban dől el, hiába akarta eddig a lelkem, az agyam nem segített benne. Végre tegnap megtörtént a nagy áttörés és érzem, hogy most menni fogKép Tegnap már egy abszolút fogyókúrás napom volt és még torna is volt. A csokira ránézni sem bírok, pedig már reggel azzal indítottam általábanKép Úgy örülökKépKép Remélem Te is kaptál most sok erőt!!!
Felrakom a táblázatot, eléggé leszűkült a kör
<!--attachment: 2006fogyi-429210.doc*mime_msword.gif*application/msword*28.7**2006fogyi%2edoc --><center><pre>
Kép
2006fogyi.doc (28.7 k)</pre></center><!--/attachment-->
MOTIOT, BEÍRJALAK?

Szirom,
Te csatlakozol vagy baby-projekt van? Nagyon örülök, hogy Miksának jó napja voltKépKép Hordozót így elég nehézkes használni, asszem felhívom a csajt.

Most megyek, Többiek ne haragudjatok, megpróbálok alvásídőben jönni, tudom mindig ezt mondom...Kép bocsi

DE MOST AKARTAM, HOGY RITA ÉREZZE NINCS EGYEDÜL ÉS LE FOGUNK FOGYNI!!!!!
(nekem a cél jún. 9. a szülinapom, ezt adom magamnak ajándékbaKép)

puszi,

Anikó
pupi5

Jó reggelt!!!

Beninek is boldog szülinapot!!!!
(úgy látszik, még figyelmetlenebb vagyok, nem hiába öregszem, meg aztán a három gyerek........KépKépKépKép)
Kép

Anikó, nekem is a júni 9. volt tavaly a kitűzött időpontKépKépKép
Én akkor 60 alá akartam menni, sikerült!!!59KépKép
De ezt csak pár napig bírtam taratni, mivel akkor voltunk egy esküvőn, meg ugye a szülinapi torta, kaja, stb..KépKép
Aztán meg terhes lettem, és msot meg tartom a 65-ötKép

Na, akkor mi lesz a jövő hétvégével????
Így is lesz belőle valami???
Képzeljétek anyóspajti is pont akkor akar jönni, de ez lényegtelen, majd jöjjön akkor, amikor ráérünkKép
Úgyhogy mi továbbra is ráérünkKép
Szirom, sajnálom az apartmant, olyan jó helyen voltKép
Köszi mégegyszer az invitálást, sajnos, ahogy gondoltam, az uram nem akar menni.Kép
De ahogy őt ismerem, nem kell ám sajnálni engem sem, mert ha meglesz a kocsi, egy hétvégén se leszünk itthonKép

Juj, nem is írtam, mit csinált már megint Olivér, a kocsiban az első ülésen ült apával, amíg én bementem vásárolni(kedd este), és mindig a szivargyújtót piszkálta, persze nem bánthatta.
Mikor kijöttem, az uram kiszállt, kivette a kulcsot is(azt hitte , csak gyújtásról működik), és addig aranyos kis mindenlében kanál Olivér benyomta a szivargyújtót, aztán belenyúltKép
Simán belenyomta az ujját, mint egy cigit.
Szép lett neki, gondolhatjátok.
Semmi komoly baja nem lett, nem kell bőrátültetésKép
Van rajt egy szép szabályos fehér kör, közepén bőrszínű.Most már nem fáj neki, viszont akkor gondolom fájhatott, mert egésze este sírt, meg dumálta, hogy "fáj", meg "fojjó".
Hát így járt szegényem.
Most legalább tudjuk, hogy ahhoz nem kell gyújtás a kocsiban,, ha ezt akarjuk használniKép

Most megyk, Nasa sír, pedig másfél órája evett.
Kicsit megnyugtataom, aztán folytatom
vas

Nekem is kéne a fogyi, mert tragikus a helyzetKép. Hát ha még nyaralni is eljutunk, olyan leszek, mint a kismalac a tengerparton... Jövök mégKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

itt vagyok, elaludtKép
Oli bejoghurtozott, talán csönd lesz egy kicsitKép

Szirom, leesésgátló szerintem mindenképpen kellKép

Gabi, sajnálom Zsolt rokonát(Editet)Kép
Elhiszem, hogy soknak találod a 3 topikot, én is így vagyok vele, nekem is 3 van, a tavaszi babás, meg a gÖdöllői.
De túl sok ez így , van, hogy nem tudom követni őket, vagyis elolvasni mindig elolvasom, de van, hogy írni már képtelen vagyok.Éppen ezért nem kezdtem el írni a szt. imrés topikba sem.Ott is elég nagy a mozgás, na azt már nem bírtam volna nyomon követniKép

Beszti, tegnap végre el(bele)olvasgattam az angliai nyaralásos blog-ba, amit írtál.
Úgy örültem neki, mert találtam egy-két ismerős helyet, ahol már mi is megfordultunk.
Dymcurch, Canterbury, Hadrianus Wall(na, azon jót röhögtem, mert mi is csak mentünk több kilóméteren keresztül mellette, és nem láttuk megKépKép) na és ugyanazon a helyen, Gilsland-ban találtunk komolyabb falat mi isKépKépKép

Ne is mondjatok ilyen köldökzsinóros tekeredős történeteket, ha belegondolok, iszonyú szerencsém volt, hogy semmi iylen nem történt, mikor Natasa született.
Utána én is gondolkodtam , hogy bármi ilyen történhetett volna.De a lényeg, hogy szerencsésen megúsztukKép

Motiot, milyen volt az éjszakátok????
Ábel aludt???
Tényleg adj neki valamit a fogaira, biztos nagyon szenved szegény.
Szerencsére az én gyerkőceimnek nem sok problémájuk volt a fogaikkalKép

Anikó, üssél leKép, nem is dícsértem meg Barnabást, hogy fel tud állniKépKép
Tök ügyiKép
vas

Sziasztok,

Ildi,
+5 kg. az nagyon is jóKépKép
nem hízol a szopi alattKép
OliKép nagyon sz*r lehetett, de vele nagyon résen kell lenned, mert mindig kitalál valami izgiKép dolgot...
köszi a dícsértetKépsoha nem csapdosnálakKép és különben sem veszem zokon, hogyha ilyenért nem jönnek a gratulációkKép így is annyi mindenre kell reagálni...
a harmadiknál már néha magamat is rugdosnom kell, hogy kicsit jobban elájulak ilyen eseményektől, mert már valahogy természetesKép
Már annyiszor akartam írni, hogy mennyire gyönyörű a három gyermekedKépKép És Olinak nem is nagy a fejeKép, jó, jó majdnem akkora mint a bátyusé, na de mégsem akkora , mint az apjáéKép mert nálunk ez a helyzet... Pupi feje akkora mint ÁrpiéKép Nálunk lesznek sapka vásárlási gondokKép

Na, én is teszek fel képetKépLehet, hogy a fogyim által Barnabás is kicsit csinibb lesz, ha nem kap már annyi csokis tejetKép

Kép

TABIBI NÉZÉSKép
Kép

Motiot,
sokat gondolok Rád az éjszakák miatt... Jobb volt ma? Jó lenne tudni, hogy mitől ijed meg ennyire szegényke.

Már megint épp hogy ideültem, a pakolás, vasalás után Pupi fel is ébredtKép
Mennem kell...
JA, a jövő hétvégi program nekünk is jó továbbra is, alig várom!!!!!

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Lapzártázok, szívokKép Még van 50 oldal reggelig, de hát megint úgy jött ki a lépés, hogy az uram nem tudja átvenni Miksát. Ma megpróbálom kicsit előbb lefektetni, hátha nyerek egy kis időt. Benéztem néhányszor, de csak percekre. Képzeljétek, tök fura érzés volt: Miksát délután elvitte egyszer fél órára a szomszédasszony a boltba. Addig is haladtam egy picit, de hihetetlen furán éreztem magam itthon egyedülKép

Anikó! Annyira aranyosak, zabálnivalóakKép Főleg az első kép, ahogy mind a kettő összezárja a tenyerét a nagy figyelembenKép Nagyon sokat változott Barnabás, valahogy nem annyira babás már. Jó, jó, babás, hisz baba, de mégse.
Fogyi: reggel méreckedek, jó?Kép

Ildi! Tudom, hogy kell leesésgátlóKép
Nyaralás: még mindig nincs apartman... Illetve megint van 8, egy se az igazi, és el kéne dönteni, mer aztán azok is elfogynak...
Olivér nem semmi, mindig kitalál valamit! Még jó, hogy megúszta szegény kölyök! Kocsiügyben mi is szívtunk egy kicsit, asszem nem írtam, hogy az uram beengedte Miksát az autójába (én nem hagyom az első ülésre ülni, sőt, a gyerekülésen kívül sehová, mert utána napi szinten hisztizik, hogy nem akar a gyerekülésbe ülni. Persze ilyenkor az uram kicsit az én bőrömre lazáskodik, de most a sajátjára is...Kép). Naszóval a kölök addig kapcsolgatott, míg az ember reggel indítja az autót, se kép, se hang. Lemerítette az aksit... Ami már addig se volt annyira király, szóval kellett venni újat.

Megőrülünk a szúnyogoktól, egyre több van...Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, mutasd meg mindet, majd mi eldöntjük! Kép

Olivér Kép Kép Hihetetlen egy krapsi! Kép

Anikó, nagyon édesek! Tényleg, mintha krimit néznének, biztos hogy a tábi ment??? Kép

Nekem is volt köldökzsinóros gyerekem, Majával a kitolás másfél órája ment (!), amikor ott hezitáltak fölöttem, hogy legyen-e császár... Első gyerek, nagyon kétségbeestem... Aztán az ügyeletes orvos (mert az ő beleegyezése kellett volna) másképp döntött, végül keresztbefekvés (rajtam) és vákuum (Majának) lett a vége. Rövid volt a zsinór... Hogy végül miért jött ki mégis, nem tudom. Fura, nem?

Most hogy leírtam, gyanús, hogy már meséltem...Kép Van öt sztorim, azokat váltogatom, de ha már unalmas, szóljatok. Kép

Na de az otthonszülést ezért én is felelőtlenségnek tartom, ennek sem volt semmi előjele...

Az autóban szülést nem...Kép Kép Kép

Vasalni akartam, de asszem vállalom a holnapi lelkiismeretfurdalást, és lefekszem...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok,
benezek en is egy kicsi, elöször is utolag sok sok boldogsagot a ket szülinaposnak, Adelnek es Beninek!

Ejszakak jobbak, legalabbis az utso kettö jobb volt, igaz, hogy ebredt megint es at kellett hoznom, de aludt. Voltunk dokinal tegnap delelött, azt mondta, hogy ez a nyugtalan fazis ejjel normalis, mert most kezdenek el igazan almodni, ahogy feldolgozzak a napi esemenyeket. Szoval ezektöl is felriadhat. Fogacskak vegre kint vannak, mar csak növögetniük kell. A doki a harapasos agressziv viselkedesre is azt mondta, hogy normalis, csak ö egy kicsit kemenyebben adja a dolgokat. Minden gyerköcnel van kb ilyen korban egy hasonlo hisztis dacos verekedös kor, aztan majd elmulik. Remelem is.
Addig is adok neki chamomilla homeos bogyeszt, hogy egy kicsit nyugisabb legyen.
Aztan hetfön jön anyu, majd meglatjuk, hogy mit tesz a valtozas. Remelem jobb lesz. Mondjuk anyu ugyis mindent meg fog neki engedni, ugyhogy majd utanna szenvedhetek, mire megint a regi kerekvagasba kerülünk, de elötte meg ket het otthon, ahol a többiek is kenyeztetik majd. Meg belegondolni sem akarok!

Aniko, nagggyon edik a csemetek! Föleg a kezösszerakos kep! Egyszerüen zabalnivalok! Barnabas pedig tenyleg sokat ferfiasodott, persze en csak kepen lattam eddig, de igy is feltünö a valtozas!

Ildi, hat nem semmi ez az Oli-Poli, vigyazz ra, nehogy valami nagyobb bajt csinaljon! Abel is ilyen, a multkor apa megengedte neki, hogy beleüljön az ölebe a parkoloban, mig en beugrottam a boltba, aztan jövök ki, apa falfeheren mondja, hogy Abel addig jatszott a kulccsal, mig beinditotta a motort, a valto persze sebessegben volt, jol megugrott es csak egy hajszal hijan kerültek el az elöttünk parkolo autot. JO lett volna! Na en ezert nem engedek neki semmit.
Szirom, az autosüles nalunk is sokaig közellenseg volt, most mar siman magatol beleül, de sokat küzdöttünk erte, jo par kilometert elautoztunk üvöltve, mire megszokta, hogy a kocsiban az autosülesben a helye es nem a müszerfalon!

Kepzeljetek, ma is voltam futni, tegnap meg egy baratnömmel lepcsözni, de az nem volt tul megeröltetö, mert lassan csinaltuk. De ma annal inkabb kivoltam, azt hittem visszafordulok a saroknal, de azert vegigcsinaltam, mert tudom, hogy ezek az edzesek, amik nem esnek jol es fajnak, sokkal hatasosabbak. Tulajdonkeppen nem fajt semmi, csak a labaim valahogy nem akartak igazan futni es csak vonszoltam magam. Van ilyen is. Majd egyre jobb lesz remelem.

Szirom, te szegeny! Fel a fejjel es huzz bele a meloba, hogy minel hamarabb vegezz! Nem irigyellek, az biztos! Szerintem en nem tudnek ejszaka melozni. Mondjuk te amugy is ejszakai bagoly vagy, nem?
Van mar uj hely HOrvatorszagban?

Na majd reggel en is mereckedek, aztan leadom az adatokat, de csakis priviben! Nagyon szegyellem magam, ugyhogy nem publikus a dolog. Sajna az utobbi idöben megint sikerült magamra kapni 1,5 kilot. De a heten ezt szerencsesen eltavolitottam, mar csak a maradek 10 kilocska van hatra...

Na megyek, mert hulla vagyok. Apa edzesen van, mindjart jön, aztan megyek aludni.

Pusszantas mindenkinek!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

jó reggelt!!!!

Hát Olli-Polli tényleg egy sorscsapásKépKépKépKép
Nem tudom még mi vár rá ezek után?
Sajnos nem tudom kire üthetett?Kép(Csak zárójelben merem megjegyzni , hogy nekem van a szemem körbe hegekkel (mindkettő), volt ott varrás, kapocs...és lehettem vagy 2 éves az egyik akciónál, a másiknál meg ovisKép)

Motiot, akkor most megnyugtatott a doki????Kép
Futás, lépcsőzés:
Kép

Rita, még egy köldökzsinóros gyerek????
Ezek után tényleg mázlistának érezhetem magam , hogy semmi gáz nem történtKép
Vasalás???????
Kép

Szirom, végeztél?????
8 apartmannban van hely??????
Miksa se semmi az aksivalKép

Anikó, annyira cukikKép
És Barnabás hogy megváltozott, olyan kis édiKép
És a combikái......Kép

Én is csokifüggő vagyok, ám nyugi.
Megőrülök, ha nem ehetek édességet.
Tegnap is mondtam az uramnak, hogy hozzon valami édességet, persze, hogy elfelejtette.
Egy nyomorult nesquik nápolyit találtam, gyorsan meg is ettemKép
Szerencsére most tényleg nem hízok, nem is ismerek magamra, Olivérrel a 3 hónap alatt, amíg szopott 5 kiló ugrott még felKép

mindjárt hozzák az ebédet:vargabélesKép
vas

Ja, a nevem mellett az Nasa születési ideje, a tavaszi topikosok miatt van, hogy tudják, hogy kinek mikor született a bébi.dE ha zavar valakit, akkor leveszemKép
vas

Ma van anyóspajti szülinapja.
Szerintetek felköszöntsem????
Vagy mondjam azt, hogy annyiszor próbáltam hívni, de nem értem el???KépKépKép

(inkább nem csinálok semmit )
vas

Ildi, szerintem hívd fel!

Ne adj okot a sértődésre Kép

Tudom, hogy lenne rá okod, de szerintem te csinálj mindent tökéletesen, hátha attól jobb belátásra tér... Talán.

Anikó és te egy napon születtetek??? Júni 9.??

Én júni 26, de ez a szülinapra-lefogyás jó ötlet.

Most az utóbbi időben egészen elborzasztóan elkanászodtam. Két nap alatt négy tábla csokit faltam be. Kép Kép
Gyakorlatilag ezen éltem...Kép

Ezt szárnyaljátok túl...Kép
Tudtam, hogy bizonyos napok előtt fokozódik az édességvágy, de ennyire!!!!!!

Anikó, nem is reagáltam, jó ez a szinkron!!

Tök jó, hogy egyszerre szántuk el magunkat, akkor hajrá!

Jövő szerdán mérés!

BEA???
Gabi???

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hahó!

Motyog még a kölyök az ágyában, de mindjárt alszikKép Az éjjel 3-ig melóztam, erre mikor kel Miksa, namikor? 8 után 10 perccel...Kép Nem rossz az, de máskor tud fél 10-10-ig aludni, akkor most is megtehette volna a kedvemértKép namindegy, öszekanalaztam magam, még palacsintát is sütöttem.
Apartman: találtunk egy elég jót, el is indítottuk a foglalást, de amíg vissza nem igazolták, én semmit nem mutatok megKép Majd akkor. Elég jó egyébként, gyönyörű a környezet, van az udvaron pálmafaKép, és a kapuban van a tenger. A strand nem pont olyan, mint képzeltem, hanem betonozott, de vannak azért sekély homokos kis bejárók kialakítva. Most hogy a csónakoknak vagy a gyerekeknek, azt nemtom, de mindegy isKép

Ildi! Én fölhívnám az anyóst, néha az a legkifizetődőbb, hogy te megteszed a magadét, tudod, mi az illem, nem érheti szó a ház elejét. Készpassz.
Apartman: nem 8-ban van hely, hanem annyira szűkítettem az utolsó kört. Nem könnyű egyébként ilyen nagyot találni, mert sokan leszünk. És nem akarjuk, hogy a közös helyiségekben, mondjuk a nappaliban legyen pótágy.

Anikó! Nem méreckedtem, mert elfelejtettem. Nem láttam ki a fejemből, az az igazság. De nem nagyon bánom, mert csak rosszul kezdődött volna a napKép

Motiot! Autósülés: igazából nem közellenség, csak máshol jobban tetszeneKép Sokszor birkóztunk mi is, de ha már bekötöttem, akkor csönd lett, utána nem volt ellenvetés. Mostanában meg mászik bele egyedül, meg ki is belőle, csak nem kéne neki megmutogatni, hogy mennyi érdekesség van még az autóbanKép Tavaly kétszer utazott a gyerekülésben az első ülésen. Az uram oda kötötte be, mert a kollégákkal kitalálták, hogy szabályos, aztán még rendőrt is megkéreztek, az is azt mondta, és így milyen király a gyerekkel autózni, nem kell hátrahajolni, a kölyök meg jól kilát. A dolog hallatán is levert a víz, pedig tényleg a hordozó is oda volt bekötve, amikor pici volt. Namindegy, Miksa rövid úton kirúgta a kocsit sebességből, úgyhogy nem próbálkozott a papa többet ezzel. Csak énKép Muszáj volt, mert nem fért be az ebédlőbútor a csomagtartóba, csak a hátsó ülésre. A gyereket meg nem hagyhattam az IkeábanKép Nálam csak a rádiót érte el, meg az ablaktekerőt, meg, meg, meg... Aszittem sose érünk haza.

Rita! Nekem még nem mesélted Maja születését, az biztosKép Kemény lehetett. Azt én is ismerem, hogy állnak fölöttem, és nézegetik, hogy mért nem jön kifelé a gyerek.
Mi a helyzet a fűvel?Kép
Vasalást ne is mondd. Annyira nem volt már inge az uramnak, hogy hajnali 3-kor vasaltam ki neki egyet, hogy amikor reggel hazajön a melóból, és visszafordul a másik melójába, föl tudjon venni valamit. Szegénykém lassan hazaér azért már.

Bea! Miért nem jössz? gyere, olyan jól megy neked a fogyi, meríthetnénk belőle lelkierőtKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ezt is lefoglalták előttünk. Ölök.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, azért azt még ne!!!!!

És olaszország nem jöhet szóba??

Vagy Szlovénia?

Mi ott voltunk nászúton, nem tengerparton ugyan, de nagyon-nagyon jó volt! Nincs messze az sem!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Elhatároztam, hogy mire az uram hazajön vasárnap este, nem lesz vasalatlan cucc itthon (ne nevessetek, LÉCCIIII!!!) Kép

Akkor úgyis hoz ő egy halom mosnivalót... Kép

Na, én mától már tényleg jó leszek, nincs okom többé az édességevésre Kép Nem veszek a gyerekeknek sem csokit, majd kapnak mástól Kép

Születésnapom 6,5 hét múlva, azalatt lemehet 7 kiló, nem?

Na, hajrá mindannyiunknak!!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita!

Nem, Olaszországban dél igazán jó, de az most nem jöhet szóba. meg igazából mindenki szereti Horvátországot (csak én szeretem jobban Görögországot, de az most más lapra tartozik, repcsis utat most nem akarunk). Meg elég délre szeretnénk menni, mert csak június lesz. Most mondtam épp az uramnak, hogy maradjunk itthon és inkább fessük ki a lakástKép

Vasalás hajrá, nekem is muszáj beszállnomKép

6,5 hét-7 kg, az elég sok szerintem. Korábban köllött vóna kezdeniKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nem hívom fel anyóstKép
(csak viccnem szántam a kérdést, de látom, ti komolyan vettétekKép)(Látni milyen rendesek vagytokKép )
Már úgyis újból áll a bál, minek hívogassam?
Szerintem nem írtam a keresztelős kálváriát, mindegy , lényegtelen is, ezek miatt nem koptatom az ujjaimat, meg a klaviatúrát semKépKép
Csak még annyit, hogy a saját fia nem hívta fel anyáknapjánKép (bár ezt én is durvának találtam)
De amíg nem látogatják meg a 8. unokájukat, addig nincs miről beszélnünkKépKép

Rita, az szerintem is sok.(kilók)
Bár nekem az első időben talán pont ennyi ment le, de sokkal többből.
Ha normálisan csinálod, 4-5 biztos lejönKépKép
Az nem lenne jó???KépKép
Én hétfő-kedd-szerda napokon MINDENT kivasaltamKép!!!!

Igen, egy napon születtünk Anikóval, csak nem egy évben Kép

Na eddig hagytak írni, Olivér felébredt, most már csak Natasára várunkKép

Gyorsan még valami:vasárnap megy Levente a Minimax hajóra szülinapra, mi addig ott sétálgatunk a Duna-parton, Váci utcában, szerintetek nyitva van a H&M a Vörösmarty téren???
Vagy a Promod, vagy valami ilyesmi bót????
Vagy minden zárva van vasárnap ott????

Két nap 4 tábla csoki???
Az igen!!!!
Én képes lennék ráKép
De nincs itthon semmiKép
Ma megettem az utólsó csokinyulat(nem véletlenül volt meg eddig:Plus-os nyuszi csomagban volt, de nem is volt olyan rossz)

Szirom, hajrá-hajrá apartmanKépKép

Puszi
vas

Idenézz Szirom, kibújt a virágodKép
Kép

( a kardvirágok is kibújtak ámKép )
vas

Sziasztok!

Nagyon el vagyok havazódva, és fáradt is vagyok, sok a meló itthon Kép De ma megvolt a műtét, holnap meg már hétvége Kép

Képzeljétek, ma a játszón Zsoltika egyik kis barátja skarlátos volt! És a kedves anyukája nem szólt volna róla! Lehozta, én még a gyerek kezét is megfogtam, aztán hallottam később, hogy köhög (csúnyán), de csak amikor mentek fel, és rákérdeztem, hogy mit kell szendiük és tulajdonképpen mi is a bajuk, akkor mondta, hogy ab és skarlát Kép Hát nem örültem Kép

Minden kis szülinaposnak sok-sok boldogságot kívánunk!!! Bocsi, hogy csak így utólag!

Éééééés: Apa hazaküldte végre a fotót, már rakom is fel Kép

Kép

Most csak ennyi voltam, ne haragudjatok! Jó hétvégét mindenkinek!

pgaboka

Gabi, ez mit jelent, jobban van az unoka-sógornőd???

KIsfiad gyönyörűséges, olyan nagy boldogság ez az első fénykép!!!! Kép

Banyek, skarlátos gyerek a játszótéren!!Kép
Nálunk egyszer volt egy bárányhimlős, úgy kinéztük, hogy a nagyanyja haza is vitte... Majd szólok, ha betegséget szeretnék, ne tukmálja rám senki, nem??? Föleg ne a gyerekemre... Kép

Ildi, Szirom, ezzel most jó kis lökést adtatok, igyekszem bizonyítani Kép.
Legalább a 4-5 meglegyen, amit jósoltok nekem...Kép Kép Kép

ilyen leszek nemsokára Kép Kép Kép
Kép

és egy mostani kép: Kép
Kép

Megyek, mert a vasalnivaló harmadánál sem tartok, sose fogok lefeküdni...

Zsolti meg biztos épp az óceánt bámulja a holdfényben Kép

Bakker, nincs igazság Kép

(Illetve van, én meg itthon alszom délutánonként, amikor ő bent húzza az igát... Kép Na jó, megyek... Kép)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Gabi! Gyönyörű baba!Kép Milyen nagyon jól látszik a fejformája!
Próbálj meg pihenni kicsit, ha tudsz! Skarlátos gyerek anyja nem komplettKép. Én is voltam annak idején skarlátos, mi még 3 hétig karanténban voltunk családostól. Tudom, hogy ma már ez nincs, de azért nem kéne szétszórni a betegséget.

Ildi! Nem is tudod, milyen nagy örömet okoztál azzal, hogy tényleg eltettétek a virágokatKép. Nagyon szép kis dália, és meglátod, egész nyáron hozza majd a virágokatKép A színére már nem emlékszem, de valami szépet választottamKép

Rita! Hát legyen meg a 4-5!Kép Én már nem is merem mondani, hogy nekem is kéne fogyóznom, pedig kéne.
Az urad hová ment céges izére? Óceán partjára? Kép Vagy írtad már?

Én meg épp az előbb veszekedtem az urammal a telefonban. Horgászni van.
Nekem meg biztos meg fog jönni most már, olyankor vagyok ilyen állat. Bár igazam volt szerintem, namindegy.

Lefoglaltunk egy házat, ezt visszaigazolták, szabad, és ha már tuti lesz, felteszemKép Tengerparti, önálló ház és van pici medence az udvarban.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

SziasztokKép

Köszönöm a dícséreteket, olyan öröm az, hogy már szoktak együtt bolondozni, annyit lehet rajtuk nevetniKép

Gabi,
nagyon jól sikerült az első kép Lacikáról, Lackóról, Laciról... (hogy szólithatom a kis uraságot? maradtatok a névnél?)
Végtelenül sajnálom Editet és nagyon szorítok, hogy neki sikerüljön ebből a csatából győztesen kijönnie!!! Nagyon jó, hogy azegész családotok összefog, biztos nagyon sokat jelent ez nekiKépKép
A skarlátos gyerek anyukája....KépKép Mindig megdöbbenek, hogy milyen felelőtlen emberek vannak.

Ildi,
anyós ezek szerint még nem volt megnézni Nasit????????? Nagyon megértem, hogy kivagy! A többi unokájával is ilyen "mély" a kapcsolata?

Szirom,
hurrá nyaraltokKépKép várom a képeketKép Kitartó munkád meghozta gyümölcsét!
Tibi már megint horgászikKép de jó dolga vanKép Lehet, hogy azért vagy feszült mert nincs veled, mostanában sokat vagy egyedül, nem? Tibi is sokat dolgozik az utóbbi időben, Te is többször éjszakáztál...Rátok férne valami program kettecskénKépKép Jól emlékszem, hogy nincs aki segíteni tudna ebben? Hozzám nyugodtan elhozhatjátokKép Két játszótéri "barátnőm" is hozta már a gyerekétKép Bevált módszer nálunk: 11 körül idehozzák, elmennek ebédelni, majd mozi vagy más közös program apával és jönnek 6 körül a gyerekértKép Õk se voltak még előtte sehol otthagyva és mégsem volt egy mukk sem az anyjuk utánKép Én meg imádom ha siserehad van ittKépKép Na???

Rita,
ma jön az uradKépKép fogyit bírod? én már alig várom a szerdátKép szerencsére még nem hagyott el az erő eddig, remélem a mérleg is azt mutatja majdKép

Anikó
pupi5

Gabi!

Írtad a figyelmeztető jeleket a méhnyakráknál: mik voltak? Nem mintha nekem aggódnom kellene, mer P1-es lett a leletem, amiről még az asszisztens is azt mondta, hogy mintha érintetlen lennékKép (ja, így terhesen).
És is sok topikot olvasgatok, hát reagálni már nem annyira megy...
Kettővel könnyebb: aha, jól tudnak együtt veszekedni.KépKép Na jó, van amikor egész normálisan eljátszanak...
Kisebbik fiatok nagyon formás!!!KépKépKép

Szirom!

Igen, Beni sima, Nátán csaszi, Hanna sima. Jó kis sor!KépKép A csaszit nekem is nehéz volt megemészteni, főleg mivel elég sokat vajúdtam, de mégsem természetesen született, de legalább ne altatás lett volna (viszont másra nem volt idő, mert alapból nem volt fájdalomcsillapításom, nem várhatták meg, amíg szúrnak és hat). Nagyon készületlenül ért, mivel egyszer sem merült fel a terhesség során, hogy az lehet.
De talán nem azért, amiért sokan nem tudják megemészteni, hogy mert nem képesek szülni, ez fel sem merült, mert annyira egyértelmű volt, hogy nem anyai ok miatt van. Inkább a lehetséges, ill. tényleges következmények (pl. akkor rögtön a baba ellátása, ill. a későbbiekben a gyerekvállalás kérdése).
Igaziból Hanna születése tette helyre megint a dolgokat. Persze nem lett volna katasztrófa még egy császár (sőt ugye az előzetes miatt jobban benne volt a pakliban, én is már jobban fel lettem volna rá készülve, mint Nátánnál), de azért örülök, hogy végül a sima összejött.
Igaz ehhez szerintem kell egy kicsit bevállalósabb doki, aki nem mondja, hogy márpedig mindenképpen császár lesz. Igaz talán nekem annyi előnyöm volt, hogy már biztos volt, hogy "meg tudok szülni"Kép spontán egy gyereket.
Ami miatt örültem, hogy nem császár még, az az, hogy az ugye bekorlátozta volna rögtön a gyerekszámot, én meg nagyon szeretném, ha ez a mi döntésünk lehetne, és nem az, hogy ennyi lehet...
Hordozó elől: pedig tényleg szabályos. Ettől függetlenül nálam is hátul ülnek. ill. Hannát a hordozóval még előre kötöttem (így ő is látott), de csak azért, mert nem volt hátul hely a 3 gyerekülésnek a Megane-ban, és ha már választani kell, akkor inkább elől legyen bekötve, minthogy valamelyiknek ne legyen ülése...
Nyaralás: remélem ez utóbbi végre sikerül!!!KépKép
A gyerekekkel mi még nem tudom, hogy megyünk-e (jó lenne), végső esetben pár hét Siófok lesz (ott van egy lakása a párom cégének, ami nyaralónak van használva, egy közvetlenül a vízparton lévő társasházban, nagyon jó helyen), ami nem rossz, de szerettem volna kicsit máshová menni. Igaz, hogy kettesben viszont elmegyünk május végén Krétára egy hétreKépKép (na jó, nem teljesen nyaralás, mert 2,5 nap konferenciázni fog). Kicsit aggódom is Hanna miatt, de a páromnak telejsen igaza van, ha most nem megyünk együtt nélkülük, akkor ki tudja, mikor lesz rá lehetőségünk. Végülis 8 év alatt 1-szer 1,5 napot voltunk kettesben valahol, amúgy meg csak max. pár órára.

Rita!

Én hivatalosan nem tarthatokm veled a NorbibanKépKép, de azért csendben igen...
Szóval nem cél a fogyás, de cél a nem túl sok hízás...
Az én szülinapom dec. 1. Na addigra tuti nem fogyok le!KépKép

Ildi!

Te ugye már a szülés után vagy, nem gondolkozunk a "mi lett volna, ha..." kérdésenKépKép.
Na nem mintha én nem tudnám minden hülyeséggel idegesíteni magamat.KépKép Most például azzal, hogy minden rendben van-e, hisz lassan 4 hete nem láttam a picurit, akkor meg még olyan pici volt. És ugye annyi szomorú dolgot olvas az ember (pl. elhalt babákról), hogy bár semmi okom nincs rá aggódni, azért örülök, hogy kedden újra doki. Ugyan nem lenne UH, de úgyis lesz megkérem rá, hogy legyen.Kép Vajon 30 évvel ezelőtt az UH előtt időkben hogy bírták ki a nők??? Persze akkor még nem volt igényük rá, hisz nem is tudták, hogy majd lesz olyan...
Kórház (te kérdezted?): perpill. fogalmam sincs. A korábbi 3 Mávban történtKép, de doki azóta onnan elment, a Rókusba. Oda viszont nekem nem akaródzik menni. Szóval 4 lehetőség merült fel: Máv másik dokival, Rókus saját dokival, más kórház új dokival, vagy Telki saját dokival. Sorrend szerint a legvalószerűtlenebb a más doki más kórház, ill. a Rókus saját doki. Telki meg egy nagyon-nagy kalap pénz, érdemes-e egy szülésért annyit fizetni????

Anikó!

Szerintem irtó édesek, és cseppet semKép duci Barnabás, kicsit jó húsban van, de az ilyenkor még szinte kötelező!KépKép

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Majd reagálok, lányok, csak most még nem tudok jönni. Beugrottam olvasniKép

Naszóval visszaigazolták a szállást, előleg befizetve, itt van, tessékKép:

http://www.adriatica.net/private/det_hu__4ji3m3h3l3k3lh5ji3p__.htm#

Este igyekszem írni!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!!!

Na végre, elment a rokonhad (egy része, mert anyós maradt) Kép Képzeljétek, ma még 2 taggal bővült a vendégseregünk, délelőtt 10-kor telefonált anyósom a kórházból, hogy jönnek még rokonok Szegvárról, és hogy ő sem tudta idáig. Délre jönnek valamennyien hozzánk... Hááááát, rekord sebességgel paníroztam, krumplit pucoltam, húsgolyót sütöttem, kicsit magam is megsültem a tűzhelynél, hogy legyen ebéd ennyi éhes embernek. De minden készen lett időben, Apa szerint gyönyörű és finom volt az összes kaja Kép

Zsoltika ma csuda jó fiú, remekül elvolt, játszott, így tényleg jól haladtam. Köszönjük a dicséreteket, szerintem is nagyon jó az uh-kép, olyan, mintha Pindurka buborékokat fújna Kép Ma éjszaka nagyon megijedtem, kint kószáltam, és egyszercsak anyósom is megjelent, de teljes csöndben kelt fel. Nem számítottam rá, pedig nem olyan ijesztő jelenség Kép Na de persze Pindurka is felébredt a pocakban, és olyan rugdosást rendezett, hogy vagy egy órán át nem is bírtam elaludni.

Szirom,
nagyon szép a ház! Örülök, hogy végre megvan a szállás! Lyukas az agyam Kép Mikor is mentek? Képzeld, én azt sem tudtam, mi az a skarlát, annyi infóm volt, hogy fertőző betegség, de azért itthon alaposan utánanéztem az interneten.
A gyerek anyja egyébként nem szokott ilyen lenni... Jól ismerem, nagyon jóban vagyunk! Legalább szólt volna előre!

Beszti,
azért az jó, hogy Hanna simán született! Köszi, hogy leírtad, engem most minden nagyon érdekel Kép Hú, dokiváltás/kórházváltás, nem könnyű! Én nagyon megszoktam a doktornőmet, viszont a kórházzal is maximálisan elégedett voltam. Én is a MÁV-ban szültem Kép A Telkiben mennyibe kerülne egy szülés? Mert hát sehol sem olcsó... Kitartás a keddi uh-ig, már nem sokat kell várnod! Kép Mekkora is lesz a picike?

Méhnyakrák: nagyon erős vérzése volt Editnek, és nem csak menstruációkor, komoly fájdalmakkal. Én ennyit tudok, de ezzel már azonnal menni kellett volna az orvoshoz Kép Na meg persze évenként a rákszűrésre! P1 nagyon jó! Nekem eddig mindig P2-es volt a leletem. Nem is tudom, mikortól rossz, talán 4-estől vagy 5-östől? Nem tudod?

Rita,
naja, nekem sem hiányzik betegség, Zsoltikának sem. Edit jól van, a műtét jól sikerült, sajnos a méhét kivették Kép Úgy volt, hogy a méhnyakról leveszik a rosszindulatú daganatot, meg a nyirokcsomókat is kiveszik onnan a környékről, azokat ott a műtét alatt megnézik szövettanilag, és ettől függ, hogy a méhet is ki kell-e venni, vagy sem. Az a baj, hogy nekik nincs gyerekük Kép És most már nem is lesz. De az orvos azt mondta, hgoy nem kockáztat, és inkább kiveszi a méhet mindenestül.
Szegénykének fáj a heg, és nem indult meg a bélmozgás sem, alig eszik, de nem is kíván semmit, és nagyon gyenge. Amúgy is nagyon-nagyon vékony alapból, most meg még fogyott is egy csomót, így nehezebb a felépülés.

Anikó,
igen, maradt egyenlőre a Lackó név Kép Mi is visszük hozzád Zsoltikát egy kis megőrzésre, mit szólsz? Kép Bár nem hiszem, hogy ő nagyon megmaradna Kép De ma végre voltunk bent Apával a kórházban, utána pedig vacsiztunk és fagyiztunk kettesben Kép Nagyon jólesett egy kis kikapcsolódás!

Na, most más nem nagyon jut eszembe. A héten még biztos nehezen tudok jönni, itt lesz anyós, vagyis annyira nem is lesz itt, mert a kórházban lesz, de a többiek már mind hazamentek, így nem kell egy halom embert etetnem Kép És a nappali sem foglalt már (eddig itt aludt anyósom, most kiköltözött a félszobába). Szabad a pálya az esti netezéshez! Kép

Sziasztok!
Gabi
19+3

pgaboka

Sziasztok!

Gabi! Nagyon sajnálom a lányt, borzasztó lehet most nekik. De a lényeg tényleg, hogy ő teljesen meggyógyuljon. És nagyon nagyon kár, hogy nem ment időben orvoshoz, de most nem annak az ideje van, hogy ezt bárki is a szemére vesse.
Rákszűrés: én ugye még mindig nem jutottam el, de azért ez csak 1,5 év. És az utolsó 3 nekem is P1 volt. Én úgy tudom, a P2 is tökéletes, a P3-nál újat mintát vesznek, mert az már valamiféle utalás, de nem feltétlenül betegség, csak necces már.
Utazás: nemsokáraKép Nem szoktam kiírni ide, mer az uram szerint nem kell meghirdetni a neten, hogy üres a házunk egy hétigKép De általában egyébként ideköltöztetünk valakit a nyaralás idejére, hogy ne hagyjuk magára a kéglit meg a macskát, a barátok meg örülnek, mert nyaralnak egyet.

Anikó! Igazán nagyon kösziKép Ha nem lennénk olyan messze egymástól, talán élnék is a felajánlássalKép Bár nem biztos, mert azért a két pici mellé még egy harmadikat rádpakolni, és hát úgy tudom, te is elég fáradt vagy.
Ennek a horgászatnak most tényleg nem örültem annyira, de péntek délután elég korán hazajött az én uram, és még füvet is nyírt. Aztán tarját sütött vaslapon, itt volt egy szomszédasszony, ettünk-ittunk. Csak azon rágtam be szombaton délelőtt, hogy előző nap olyan kedvesen azt mondta, hogy ne főzzek semmit (csinálnom volt itt, mert csatatér maradt az előző este után), átugrunk kajálni ide az egyik büfébe. Ehhez képest amikor a telefonban megkérdeztem, hogy mikor jönnek (mert a srác a két gyerekkel (akik szoktakKép)is vele volt és aztán itt is aludtak), akkor mondta, hogy nem tudja. De nagyon nem tudta, megközelítőleg sem. De Miksánál nincs olyan, hogy nem tudom, ha nem érnek haza ebédidőre, akkor nekem addigra a gyereknek ebédet kell készítenem. Hát kellett isKép Aztán vacsizni végülis elmentünk, de futni kellett hazafelé, mert felhőben jöttek a szúnyogok.

Beszti! Kréta!Kép Tyűű, a kedvencemKép Merre lesztek? Voltatok már?
A babával pedig tök jól haladsz, ahhoz képest, hogy nekem már másodszor jött meg, amióta neked nemKép
Szülés: én sajnálnék annyi pénzt, amennyit Telkiben elkérnek. Meg nincs is annyira közel azért. Más kórházba nem lehet vinni a saját dokidat? Lehet, hogy baromság, de mintha az Istvánról hallottam volna ilyesmit, bár lehet, hogy csak a hírhedt MÁV-os doki vitte oda a pácienseit a botrány után. Nem emlékszem sajnos.

Többiek?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

No, kaptok még egy képet:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hú, de szép ez a kép!!!
A virág is meg a gyerek is! Kép
Szirom, majd a nyaralásról már négyen jöttök haza! Kép
De 2007-ben babázni fogsz szerintem!

A nyaralás helyszíne is nagyon-nagyon klassz!!!! Kép

Gabi!!
Nagyon sajnálom a rokonodat! Rettenetes lehet! Elképzelni sem tudom, mit érezhet szegény!
(Csak zárójelben kérdezem: örökbefogadáson nem akarnak majd gondolkodni? Néha olvasom az örökbebabás topicot, olyan hihetetlen türelem és szeretet van bennük, erőt merítek belőlük sokszor...)
anyósod Kép Kép

Beszti!
Az a megoldás nem megy, hogy hozzá jársz, de választasz egy szülésznőt a MÁV-ban és ott szülsz?
Végülis ha rendben mennek a dolgok, a dokinak igazán csak a terhesség alatt van szerepe, szülés alatt nem sok. És lényeg, hogy utána jól érezd magad a kórházban. Asszem a Rókusba én sem mennék szívesen, egyszer voltam benn, hááááááááát.....

Az uram hazajött tegnap éjfélkor Kép, ma reggel nyolckor meg elment dolgozni... Kép

Jót aludtam mellette Kép.

Kicsit megyek a dolgomra, de még jövök!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jo reggelt Lanyok,

Szirom, megneztem a kepeket, hat nagyon szep helyre mentek! En is ugy mennek, de sajnos nincs ra keret. Meg arra a kevesre sem, amibe kerülne, mert tenyleg olcso! Marad a falusi turizmus otthon.
Szerintem is jo a nyaralas a babagyartasra! Biztos sokkal lazabb vagy olyankor, kikapcsolodsz, feltöltödsz, aztan jöhet a babuci! Meglatod"

Gabi, nagyon nagyon sajnalom a rokonodat. Tenyleg elkepzelni sem tudom, mit tennek ilyen helyzetben, biztos nagyon rossz most neki, de az a fö, hogy felepüljön es meggyogyuljon. Az örökbefogadason meg mindig gondolkodhatnak, ha begyogyultak a lelki sebek is.
De azert kicsit felelötlennek tartom, hogy ilyen erös fajdalmak es verzes ellenere sem ment dokihoz. En minden kis aprosaggal inkabb elmegyek, a doki mondja is, hogy igy jo ez, mert inkabb megnez ötvenszer, de ne legyen baj.
Pocaklako Lacko pedig nagyon formas baba! De jo erzes lehet megint a rugdosast erezni!

Beszti, jo, hogy elmentek Kretara, ügyik vagytok, hogy igy otthon meritek hagyni a siserehadat. Gondolom jo kezekben leszenek, nektek meg kell ennyi kikapcsolodas. Elvezzetek minden pillanatot!

Rita, akkor most nagy az öröm, megkerült apa??

Szirom, akartam irni, hogy Miksa nagyon ari a kepen, na meg a virag is. En sajnos mar agyonapoltam a viragokat, amiket vettem a multkor. Nekem nem valo növeny, scak valami nagyon strapabiro. Vagy agyonöntözöm, vagy hagyom kiszaradni öket...

Na megerkezett tegnap anyu, most epp szokjak egymast Abellel, bar nem kellett nagyon bemutatni öket egymasnak, mert Abel azert meg emlekezett ra. Most meg el sem mozdul mellöle, jatszanak meg beszelgetnek. Örülök, hogy igy elvan anyuval. De azert tuti percenkent fogok telefonalni, hogy mi van, mert nagyon feltem Abelt, meg soha nem hagytam igy itthon öt egesz napra. Na mindegy, delben mindig hazajövök ugyis egy orara, ki lehet azert birni. Ma csak delutan kezdek, mert nem akartam mar reggel nyolcra bemenni, anyu meg azt sem tudja, hogy mi hol van, mert a költözködes ota nem volt meg itt. Na meg Abel szokasait is el kellett mondanom, kajaügyben is mindent meg kellett mutatnom. De most mar okes minden.
Delutan majd irok bentröl, de nem tudom, hogy hogy fogok tudni irni, mert eleg sokan jönek-mennek majd körülöttem, ugyhogy nem biztos , hogy menni fog. De estenkent biztos.

Aniko,Rita, hogy alltok a fogyival? En probalom visszafogni magam, remelem lesz eredmenye. Ma asszem elmegyek megint futni, holnap meg a baratnömmel lepcsözni. Majd csak lesz valami belöle.

Na megyek, megnezem mit müvelnek a többiek, mert nagy a hangzavar..

Puszika

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Motiot, hogy lépcsőztök??? És hol??
Ma lehet, hogy én is lemegyek tornázni, két hét kihagyás után.Kép
Biztos ügyes leszek...Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jönnék, írnék, csak Natasa 6 óta fennt van, és az istennek nem bírom elaltatniKép
Már 28-szor szopiztunkKépKép, hátha...de mégsemKép

Gabi, Lackó-Mackó nagyon formás, ari pofaKép
Szirom, grat. a házhoz, szuperKép
Miksa+ virág párosítás nagyon szépKép

Ennyi, mennem kellKépKépKép
vas

még valami gyorsan:
Bea Zsófijának nagyon boldog névnapocskát!!!!
Kép
vas

Sziasztok!

Zsófinak én is boldog névnapot kívánok!

Dicséretet és a biztatásokat is köszi mindenkinekKép Utóbbi: inkább nem gondolok rá, hogy majd a nyaraláson... , mert az se jó, ha oda gyúrunkKép Inkább csak úgy elnyaralgatunk, jó?Kép

Ma újból belefogtam a fogyiba, mi sem bizonyítja jobban, hogy sült csirkeszárny volt az ebéd karikára vágott, pici oliván megpirított cukkinivel. Mérlegen nem álltam, mert reggel olyan vacakul ébredtem: fájt a torkom (most is fáj és elég szarul vagyok), és haragudtam az egész világra. Elfelejtettem egy papírt elküldeni a munkáltatómnak adóbevallásügyben, és már baromira nyomasztott a rég túllépett határidő. Itt topogtam, aztán negyed 10-kor csak felkeltettem már Miksát. Be is vihettem volna személyesen, de a 9. kerületbe mentem volna órákat a dugókban (Váci út és M3 is felújítás alattKép), úgyhogy csak D.keszire mentünk, és feladtuk gyorspostával. Miksa kezelhetetlen volt: egy óra alatt 4-szer bújt ki a biztonsági övből (megfigyelte, hogyan kell kilazítani, őrület), állandóan kirohant a postáról (hülye fotocellás ajtók), az autók meg csak úgy zúgnak el ott, aztán kellett neki a tollam, úgyhogy eléggé fülhúzott. Itthon annyi a szúnyog, hogy nem lehet nyitott szájjal levegőt venni, és már kifejezetten rühellem a füstölő szagát, de nem megy másként, csak ha legalább 2 ég a teraszon. Uram estig dolgozik... Szóval igazából vacak napom van eddig. Nem unjátok még, hogy nyavalygok?Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: NEEEEEM!!!! Kép

Nyavalyogj nyugodtan, azért vagyunk, nem?
Ha csak a szépet és jót lehetne itt elmesélni, akkor "Rózsás a kedvem" vagy valami ilyesmi lenne a topic címe. Kép

Jó kis ebédet találtál ki, cukkinire én is rákaptam mostanában. Meg a padlizsán, a két kedvenc. Múltkor spárgát ettem egy étteremben, úgy főznék én is, de félek, hogy sok vele a macera, nem?
Azt mondják a tapasztaltabbak, hogy a zöldet nem kell hámozni, ti hogy tudjátok?

Ma jött meg a levél az egyetemről, jövő kedden felvételi.....
Teljesen be vagyok tojva, eddig nem olvastam semmit, úgyhogy most minden este tanulás, meg hétvégén is...Kép
Az a baj, hogy szépen kifundáltam, hogy szombaton meglógok, kiveszek egy szabadnapot, erre most ez lesz a szabadnapommal...Kép
Na mindegy, végülis ez is változatosság...Kép
Tanulni nagyon jólesik, csak attól félek, hogy ha fel is vesznek, a hétről-hétre való készüléssel nem fogok megbirkózni... Nem tudom, nem vagyok-e tök hülye...
Épp tegnap este gondolkodtam azon, hogy ez sok lesz. Elég a négy gyerek (még nem, csak ha esetleg....Kép), nem kell az iskola. Erre ma megjött a behívó, és már be is gőzöltem.Kép
Csak a gyerekeket sajnálom, nekik már most is kevés jut belőlem, nem tudom, meg lehet-e ezt tenni velük...
Beszti, mi a véleményed? Meg mindenki véleményére kíváncsi vagyok, persze.

Beszti, a két gyerek... igen, tényleg veszekednek... De magamon azt vettem észre, hogy nem görcsölök annyira, lazábban veszem a dolgokat, minél többen vannak (egy bizonyos határig... Kép). De hétvégén a két nagy nem volt itthon, tök jól voltunk Adéllal, amikor hazajöttek akkor kezdődött az egymás szavába vágva dumálás, vita, háromszorkéremésmégsecsinálja... "Hirtelen elpattant egy húúúúr..." És csak nagyon szégyelltem magam, hogy egygyerekes anyának már egész jó lennék, csak éppen három van, és négyre vágyom...Kép

Na Szirom, ki nyavalyog szebben??? Kép

Bea, hun vagy???? Nincs baj, remélem???

Zsófinak én is boldog névnapot kívánok!

Beszti, a kétszemélyes nyaralásért ESZELLLLÕSEN irigyellek. Kép Én három hónapja magyarázom az uramnak ugyanezt (most megtehetjük...stb) Eddig semmi válasz. Végülis ő klasszul kinyaralgatja magát, ez tény.Kép
Vicces, mi is egszer voltunk másfél napot, egyébként meg órákat...Kép

Anikó, most a felvételire fogom, hogy nem megyek a játszótokra látogatóba Kép. Bár ez most komoly, ezen s héten amikor csak lehet, tanulok...
Szerdán mérleg!!!

Na pussz, ha már okos lettem benézek!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Szirom,
hajrá fogyi! Torokfájás Kép Hess-hess betegség! Nyavalyogj nyugodtan, van ilyen, hogy rossz napja van az embernek!
A fotó nagyon jó! Köszi a P-s infókat. Igaz, írtad már, hogy nem írod meg, mikor utaztok, és teljesen igazad is van Kép

Bea,
Zsófinak mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Ildi,
kitartás!!! Oli-Poli hogy van?

Motiot,
én lemaradtam Kép Most 5 napig dolgozni fogsz? Az írásodból valami ilyesmit veszek ki. Mit csinálsz? Írj, ha tudsz Kép Ábel biztos nagyon jól ellesz a mamával Kép

Rita,
dehogynem, csak a férj nagyon nem akar örökbefogadni! Más gyerekét nem akarja... Mondjuk én tuti elkezdeném intézni, ha sok-sok idő után sem sikerülne a teherbeesés. Én többször kérdeztem anyósomat, ő úgy tudta, hogy Editék minden lehetséges módot kipróbáltak a gyermekáldás érdekében, de én most már ebben kételkedem. Mert hát akkor nem nagyon alakult volna ki ez a helyzet... Pedig sokszor elég mondjuk egy hormonkezelés, egy apró műtét, és máris jöhet a baba! De sokan ugye lombikkal szülnek... Én addig mentem volna a helyükben, amíg csak van remény. De hát ez van.

Ma nekem sem volt túl jó kedvem, bármit húzok magamra, olyan vagyok, mint egy hirdetőoszlop Kép Már 5 kiló plusz van rajtam Kép A játszón is megjegyezte egy anyuka hogy neki szüléskor votl ekkora hasa. Köszi Kép Jó, ő ma is modellalkat, a 2 éves kisfiával, de hát másmilyenek vagyunk alkatilag, én Zsoltikával is hatalmas pocakot cipeltem Kép

Persze, fő hogy egészségesek legyünk, de a sok plusz kiló sem egészséges.

Holnap védőnőhöz megyünk Kép Kiváncsi vagyok, mit mond majd.

Most megyek, Apa befejezte a mosogatást Kép

pgaboka

Gabi, ne szórakozz már! Olyan csinos voltál a múltkori fotókon, hogy csak na!

Az ilyen anyukákat majd egyszer elmondom, hová kívánom. Kép Ma úrinő vagyok...Kép
Nekem is beszóltak, óóóó de hányan, én is imádtam.
"Jéééé, miért ilyen nagy a hasad?" "Bizti, hogy nem ikrek lesznek?" stb. Mindezt hitetlenkedő, bárgyú mosollyal... Okos, tapintatos, kedves emberek ezek...Kép
Na, ennyit erről, felejtsd el!

Edittel majd olvassatok bele az örökbebabás topicba, hátha megérik bennük az elhatározás, és meggyőzi a férjét is. Olyan sok kisgyerek vár szülőkre. És csak addig a másé, amíg nem lesz az övék egy életre. De nem akarok beledumálni, ez természetesen sokkal komolyabb és nehezebb döntés. Csak gyerek nélkül olyan nehéz lehet...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Beszti,
hát nem egyszerű a döntés, az biztos....
Én pont így voltam az első lányom szülésénél, hogy a dokim átment egy másik korházba a szülésem előtt 2 hónappalKép nekem nem volt kérdéses, hogy megyek utána, mert én vakon bízom benne és nekem az volt a megnyugtató, hogy ő lesz ott, mert tudtam, hogy akkor semmi baj nem érhet minket a babávalKép 16 éve járok hozzáKép Azóta kicsit átértékelődtek a dolgok, mert a szülés után döbbenten tapasztaltam (fiatalság, naívságKép), hogy a nőgyógyász csak a szülésig "felelős" a pici egészségi állapotáért azután a csecsemőosztály ellátásán, az ottani orvosokon, felszereltségén múlhat sok minden... tehát azóta ez a két szempont együttesen a legfontosabbKép
én ezért félnék egy picit Telkitől, a dokim azt mondta, hogy ez a korház a "normál" szülésekre rendezkedett be, azt mondta, hogy komplikáció esetén azonnal helikopterrel szállítják a gyermeket a megfelelő korházba... bizonyos esetekben az lehet, hogy túl sok idő, nem? Az információ pontosságának nem jártam utána, mert nálam szóba sem jöhetne (anyagi okok miattKép), hogy ott szüljek, de Te ezeket akkor megkérdezhetedKépKép Nem vészmadárkodni akarok, tényleg, csak Te már meg is tapasztaltad, hogy milyen váratlan dolgok is történhetnek egy szülés alattKép

Gabi,
+5 kg az miért sok????? Annak meg örülj, hogy nagy a hasad, mart az Lackónak csak jóKép kényelmes kis kuckója vanKép Te meg tuti, hogy csini vagy! Rakjál fel képet és mi majd megnyugtatunkKép
örökbefogadás: lehet, hogy fel kéne iratkozniuk, mert az semmi kötelezettséggel nem jár, bármikor visszaléphetnek, viszont a várakozási idő minimum két évKép azalatt meg a férj álláspontja sokban változhatKép
Sokat gondolok Editre, nehéz idők várnak még szegényre, mert nem elég hogy a betegséggel küzd, a méh kivétele ilyen fiatal korban biztos még + traumát okoz Neki... kap kezelést is a műtét után (kemo)?

Szirom,
jobban vagy? Ide is leírom, mert ugye,a szó elszáll de az írás maradKép Gyönyörű a hibiszkusz fád! Miksa meg úgy nő, hogy hihetetlenKép
Akkor vasárnap megyünkKép futni nem fogokKép enni semKép és viszek szúnyogírtótKép

Ildi,
Ugye Ti jöttök továbbra is? Annyira várom, hogy láthassam NasitKép

Motiot,
milyen volt dolgozni? Kibírtad, hogy nem telefonáltál fél óránként?
Most Te is hősiesen fogyózól, nem akarsz a táblában szerepelni?

Rita,
sajnálom, hogy MÉG nem jössz... de eljön még az az idő, remélem!Kép Hova is felvételizel?
Holnap szerdaKép

Anikó
pupi5

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?