Sziasztok!
Jutka: Jobbulást a családnak! Nem irigyellek, amikor egy pasi beteg rosszabb száz beteg gyereknél, már ha a saját pasimra gondolok
Timi: Elvileg Gabekék már otthon vannak. Remélem hamarosan bejelentkezik. Én tudok róla néhány infót, merthogy a férjeink kollégák, de nem akarom lelőni a poént, hadd számoljon majd ő be a részletekről.
Prücsök: Nagyon-nagyon jók a 4D-s képek. Köszi, hogy felraktad! Bálintról a 30. héten már alig sikerült jó képet csinálni, mert mindig takarta vagy a méhlepény vagy a köldökzsinór. A 4D-s alapján véltetek felfedezni hasonlóságot a család vmely tagjával?
Indigo: Az utolsó vizsgálatok már nekem is nagyon fájtak. Azt hittem, hogy leugrok az ágyról, amikor vizsgált a dokim. Még vajúdás közben is megvizsgált, az volt a csúcs, mondta, hogy húzzam fel a lábamat, én meg ösztönösen nekinyomtam és majdnem letoltam szegényt az ágyról. Utólag már vicces, na akkor nem volt az.
Rita, Indigo, Toreau,Prücsök drukk ezerrel!!!
Ági: Továbbra is gyönyörűek a fiaid!
Anid: Ne rettegj a ctg-s nénitől, lehet hogy szimpi leszel neki és akkor nincs semmi gond. Mint írtam nekem végig mázlim volt vele.
Ha meg ne leszel neki szimpi akkor egyik füleden be, a másikon ki. Ne késs, és ne felejts el bejelentkezni, ez a két szabály.
Ja, nekem is eszembe jutott egy jó sztori vele kapcsolatban. Nekem mindig 7,30-ra adott időpontot, mert mondtam neki, hogy a reggel a legjobb nekem. De aztán mindig szóvá tette, hogy reggel 8-kor kezdődik ám a rendelése, és nem érti, hogy az emberek mért kérnek fél 8-ra időpontot... Erre mondtam neki, hogy nekem ő adta az időpontot, ezzel letudtuk, de azért minden alkalommal megkérdezte ugyanezt.
Sára: nem én kérdeztem
, én csak azt írtam, hogy Bálintot utána már nem kell ringatni, de jogos, amit írtál. Én azért nem ringatom Bálintot, mert míg elsétálok vele a szobájáig, mert általában a nappaliban szoptatom addig kibüfizi magát. Meg egyébként is az oldalán szeret aludni, és így ha büfizik sincs nagy gond.
De irigyellek a kertesházért
Vendégségben vagytok valakinél vagy nyaralóban?
Lenne egy kérdésem úgy általában minden anyukához. Szoptatással kapcsolatban... Bálint kezdetektől a jobb mellemet jobban szereti, mint a balt. Ezáltal észrevettem, hogy hiába fejem én becsületesen a bal mellemet, ott egyre kevesebb tej termelődik. Mindig következetesen Bálintnak is próbálom azt erőltetni, de 5percig beleszív aztán nem hajlandó szopizni tovább, viszont éhes marad. Átteszem a másik mellemre ott meg elvan még vagy félórát, és úgy eszik majd megszakad. Egyelőre még elég neki, ami a jobb mellemben van, de mi lesz később. Ráadásul a bal mellem egyre jobban fáj, félek, hogy begyullad vagy valami történik. Szerintetek mit csináljak? Valamelyikőtöknek volt már hasonló problémája?
Nah jó sokat írtam, mostmár elcsendesedek.
Szép napot Mindenkinek!
Lilla