Kkry
Milánom nekem is vezettette magát! Nem volt gond, 14 hósan meg is tanult járni. A végén már csak az egyik kezét kellett fogni és jött, aztán egyszer csak rájött, hogy egyedül is tud menni, azóta meg sem áll.
Szerintem jók a futáros pelenkák. Bár mi nem a futártól vesszük, de ugyanazok mint amiket ők hordanak ki.
Most olvastam, hogy nagyobb gyerekeknek van a huggiesnak éjszakai kisnadrágja. A rossmannban lehet kapni.
Minyu
Mi is szoktunk apával borozgatni
Én Tokaji Aszu párti vagyok, de lehet ki kellene próbálni az a pincészetet amit te írtál.
Megadnád a címet?
6 puttonyos biztos isteni volt
Szilbee
Igazi tornász ez a Levente gyerek
Enyémek is csináltak hasonló mutatványokat, de már leszoktak róla
Illetve Milán már megint hasonlókat csinál, csak most kiabál mellé, hogy nézd anya milyen ügyes vagyok
Oli már nem lázas. Ugyanúgy mint Milánnál nála is csak egy napig tartott. Bár ma sem evett még semmit, de egy picit ivott már.
Én a hűtőfürdőt úgy csinálom, hogy rendes fürdővizbe teszem és folyamatosan hűtöm kb 33 fokig. Kicsit hagyom benne és utána szárazra törlöm. Olinál még az is bevált, hogy állott vizes ruhát tettünk a bolájára, a csuklójára és a tarkójára. A priznicet még nem próbáltuk, bár anyósom arra esküszik. Az igazság az hogy pontosan nem is tudom hogy kell.
Rayo
A lavor, ruháskosár, vödör nálunk is nagy sláger, de már összevesznek melyikőjük üljön bele. Milcsi a nagy szennyestartóba is szeret csücsülni
Oli még nem próbálta.
Gabuska
Nálunk ez a láz tuti, hogy nem a háromnapos láz, mert csak egy napig voltak lázasak.
Ana