Sziasztok Lányok!
Jó régen jártam erre.
A szép idő és a gyerekek gondoskodnak róla, hogy ne unatkozzam.
Indigo, nagyon drukkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen! A dokid mit mond a hüvelyi szülésről? Megpróbáljátok? A régi szomszédunk éppen a MÁV-ban szült császár után másfél évvel hüvelyi úton, minden komplikáció nélkül. Talán emlékszel, hogy Zsombi sárgasága miatt maradtunk mi is tovább a klinikán, 7 napig. Szerencsére Várbíró doki, a jó Isten áldja meg, minden nap, akár többször is mondta, hogy ébresztgessem Zsombit a sárgasága miatt, mert az anyatej ráadásul hamarabb leviszi. Amig 2 napig a fényben feküdt, akkor is kijártam Hozzá és kivetettem, hogy meg tudjam szoptatni.
Közben a héten én is egy évvel öregebb lettem, de nem muszáj kijavítani a táblában
legalább megmarad az illúzió.
Zsombit mi is bevittük magunkkal a kórházba, amikor Szabival szülni mentem. A tesóm jött érte. 10-re mentünk be rendszertelen fájásokkal, addig kint várt párom Zsombival, amig a CTG-n voltam. 11.30-kor 5 ujjnyinál burkot repesztett a doki, majd vajúdtam a kádban és 12.45-kor megszületett Szabi.
Igy a párom végig bent tudott lenni, mert tesóm időben beért. Na jó, vasárnap szültem, szerencsére ilyenkor a forgalom is nagyon jó.
A többi finiselő kismamának is mennek a drukkok!
Annyit beszéltetek a babakocsiról, főleg a Veneziáról, hogy meghirdettem az enyémet, ma jönnek érte és rendeltem én is egy gyönyörűséges PP Veneziát.
Remélem beválik
A hordozónkat is eladom, mert Szabinak már kényelmetlen. Rendeltem egy fix ülést (0-18 kg kategóriásat), már amúgyis utáltam ki-be tenni a hordozót és nagyon nehéz volt gyerekestül.
Szabika holnap lesz 4 hónapos és tegnap este 8400 gr volt.
És még mondja valaki, hogy az anyatejcsi nem elég tápláló egy ekkora babának is. A védőnő azt mondta, hogy most Szabi itt a környéken a kuriózum
Amúgy valami hihetetlenül tündéri kisbaba, rengeteget mosolyog, gagyarászik, rendkívül hálás, ha foglalkozunk Vele. Még mindig sokat alszik éjjel, nappal még mindig nagyon keveset, de már kezdem megszokni, talán idővel az éjszakai alvása lerövidül és nappal majd többet alszik, reméljük
...
Saara, ha megnyugtat, Szabi sem alszik el magától. Vagy cici kell hozzá, vagy ringatni kell a kerekes mózesben. Zsombi magától aludt el, de két ilyen gyerek valószínűleg már túlzás lenne egy családban
Na, megyek, amig szunyálnak a fiúk kicsit vasalgatok.
Puszi: Pirus