Sziasztok!
Tegnap délután írtam kettőt is, de nem ment át
Újra hát!
A "benttartásról" azt mondta egyszer múltkor a szülésznő, aki kalauzolt minket, hogy ha mentő hoz be, akkor muszáj bent tartaniuk. Úgyhogy csak óvatosan...
És egy kérdés: mi az a TR?
Adri, nagyon köszi a részletes jegyzetelést! Egyben megkérdezem ismét: mit mondott "Gizike" szülésznő, ami olyan félelmes volt a múltkor???
Lufi: nagyon remek, hogy találkoztunk tényleg, egész izgatott lettem, mikor visszajöttem a telefonálásból, nyílt az ajtó - és nem Te jöttél ki... hogy akkor elvesztettelek?? Kár, hogy ripsz-ropsz be kellett mennem, de Dokinéni lelkes volt, hogy mi ismerjük egymást (nem magyaráztam el, hogy éppen a kórházat szoktuk megtárgyalni, és a rózsaszín-zöld összeállításodról ismertelek meg az imént). Én csak 24-én megyek újra, még oda, és valamelyik nap előtte majd az első ctg-re a kórházba. Most meg viezelet-tenyésztést kaptam házi feladatnak, ma du ez után rohangáltam, mert van pár fehérjém az előző adagban
Remélem, ez nem valami nagy gázt jelent!!
Szisz, nagyon jófej vagy a táblázattal - ha lehet, én is ide skribálom az adatokat:
Zsolka, 28,
első fiú gyermek (András???),
június 18-ra, Járányi doktornőnél,
XIX. Kispestről.
És cukor aranyosak a gyerekeid!!!
Na, megyek böngészni, mert majdnem lett autónk (mármint igazi, nem baba-
), de az utolsó pillanatban kiderült, hogy mégsem adják el, és most jól hoppon maradtunk! Tényleg, ha tudtok 4-5 éves megbízható, nem túl nagy autót eladót, ne hallgassátok el! Most épp azt sem tudom, hogy fogjunk hozzá a keresésnek, tekintve hogy épp hogy alig értünk a témához, könnyű lenne minket átverni a palánkon
Üdv: Zsolka