Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Anita: Szülésznő választás hivatalosan nincs az Uzsokiban, mert körforgásban dolgoznak és nehéz lenne helyettesíteni a választott szülésznődet, ha épp ő a csecsemős nővér az osztályon esetleg. Egyébkén az osztályvezető főorvos és az ápolási igazgató engedélye kell hozzá, legkésőbb 6 héttel szülés előtt kell beadni.

Anita (Ani20): Gratulálok a kisfiadhoz, sok örömöt, jó egészséget kívánok!

Időponthoz: én augusztus 7-re vagyok kiírva.

Üdv. mindenkinek
Ildi

Kép
mildiko

Sziasztok!

Na, valaki elvállalja az említett táblázatot? Mert ismét csak leírjuk, hogy ki mikorra van kiírva, de ugyanúgy nem lehet majd követni, memorizálni:-)
Én pedig szept. 14-re.

Adri

Adri és

Kép
adri29

Sziasztok!

Beszéljük meg mi legyen a táblázatban, ha szeretnétek megcsinálhatom, de akkor mindenki priviben küldje el.
Szerintem anya neve, mikorra van kiírva, gyereke(i) neve, születése. Esetleg anya születésnapja.
Ilyesmi. Vagy ki hol lakik,pl. Budapest, XIV.
Doki neve kell kinél szül? Ezt döntsétek el..

Más: én nem választottam sosem szülésznőt, szerintem sem kell, viszont pl. a csapó is szeret vkivel együtt dolgozni: Veronikával, ő vele rendel a magánon is. Nekem ő is bent volt szülésnél, egy tündér csaj. Igaz én nem nála szültem.

Sziszike

Kép
sziszike1000

Hahó Mindenki!

táblázat jó ötlet! Kép
a 2006.nyári babák topikban van ilyen,Exdeus csinálja,Õt meg lehetne kérdezni erről.sajnos én nem tudom vállalni,mert tök hülye vagyok az ilyenekhez,csak írogatni tudok...Kép Kép

Üdv Anita 23!

Tünde C: hú,nem lehetett semmi,tényleg hős vagy!

Kinga,Tündi:hogy vagytok? Kép

Én holnap megyek az első ctg-re.viszek csokit is,hátha ébreszgetni kell a babócát Kép

Lufi
36+3
lufi

Sziasztok!
A táblázathoz: szerintem jó ötlet a lakcím is, mert pl. én úgy örülnék, ha tudnám, h valaki nagyon közel lakik hozzánk, és majd mehetünk együtt játszótérre, babakocsi-sétára....
Képzeljétek, a védőnő mondta, hogy a mi házunkban 3 kismama is van, de én még nem is futottam össze velük...igaz, még a lakók egy része most költözködik...
én olyan szétszórt, figyelmetlen vagyok az utóbbi időben, elmesélem legutóbbi akcióm, most úgyis van időm:
Este leugrottam tejért és hagymáért, visszafelé a liftben beszélgetésbe elegyedtem egy hölggyel a függönykarnisokról. Meg akartam nyomni az 5. emeleti gombot, de nem értem el, úgy láttam, a hölgy megnyomta.
Megáll a lift, megnézem a kijelzőt, 5 - a tükörben néztem, tehát 2. emelet volt valójában - kiszállunk mindketten.
Megállok az ajtó előtt, lenyomom a kilincset, de nem nyílik ( nem akadtam ki ezen, mert közben is bőszen beszélgettem a nővel). Csengetek, gondoltam a párom bezárta az ajtót - nem szokása, de ki tudja - kiszól egy férfihang: Ki az?
Mire én, elég mérgesen: mégis, szerinted kicsoda?
Az ajtó még mindig nem nyílik, csengetek, nyomkodom a kilincset - a nővel még mindig dumálunk. Csengetek hosszan, mérgelődök, hogy mi van már...Hölgy bemegy a saját lakásába, én meg felnéztem az ajtószámra: még csak a második emelet volt, nem is a saját ajtónk előtt álltam!!!
Elképzelni sem tudom, hogy a férfi miért nem nyitott ajtót, amikor egy csajt látott tejjel és hagymával a kezében a kukucskálón át, hevesen nyomkodva a kilincset :-(
Remélem nem jegyezte meg az arcom és nem találkozunk a lakógyűlésen majd:-)
Azóta kétszer is leellenőrzöm, h jó ajtót akarok-e kinyitni:-)

Üdv,
Adri

Adri és

Kép
adri29

SZiasztok!

Sziszi:Küldem e-mailt!

Adri: Ez nagyon jó történet!!!Eltudom képzelni a szitutKépKépKép

Anita23: Légy üdvözölve közöttünk!

Üdv. Tünde

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

hello Lányok!

A Beni nagyon ügyes kisbaba, 3 órákat alszik, ügyesen szopizik, csak nincs elég tej. eléggé fáradt vagyok, ugyanis 2 hete már csak 5-6 órákat alszom.

A kórházban sokan voltak, amikor én szültem, így csak másnap kerültem át az 5 ágyas babás mamásba. Ebben volt tusoló is, ami nagyon előnyös, hiszen nem kellett a folyosóra kiszaladgálni. Én a Benit első nap nem kaptam meg, csak 3 óránként, mert elég gyenge voltam, meg oltárira fájt a gátsebem, sem ülni, sem menni nem volt jó. Aztán rájöttem, hogy senki nem kapja meg az 1. napon a babáját, pont az előbbi okok miatt. De a 2. naptól éjjel 11-ig velem volt, éjszakára betoltuk őket az osztályra, hogy mi is tudjunk pihenni.

A csecsemősök nagyon segítőkészek voltak, bár mindent kérdezni kellett, mert maguktól nem magyon nyilatkoztak. Szóval kérdezzetek bátran, mert otthon magatokra lesztek utalva. Bár volt egy-két csecsemős, aki nem volt nekem szimpatikus, de ilyenkor megvártam a váltást és az aranyosakat faggattam.

Velem két szülésznő volt, mindkettő előtt le a kalappal, nagyon segítőkészek voltak ők is.

A szülésem gyorsan zajlott, burokrepesztéstől 2 órára megvolt a Beni. Csapóról csak pozitív dolgokat tudok írni, szülés alatt tényleg nagyon közvetlen volt, a végén még jó pár poént be is dobott.
Nekem a szülés nagyon jó élmény volt, szívesen gondolok rá vissza.

kérdezzetek, ha valami felmerül Bennetek, ha géphez jutok, válaszolok.

Kinga, Lufi és Tündi: kitartást Nektek, nemsokára Ti is élvezhetitek az anyai örömöket.

Puszi
Anita
ani20

Elfelejtettem!

Mindenkinek köszönöm hogy drukkolt nekem, hétfőn!

Tünde

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Sziasztok !

Sziszike ! Köszi , ha megcsinálod a táblázatot!
Szerintem ,jók azok az adatok amiket írtál ,felőlem mehet!

Küldöm az adatokat.

Lányok akkor Ti is küldjétek , mert ahogy számoltam most kb. 16-an biztos vagyunk és mire mind elküldjük , hát kiváncsi leszek !!

Ani, neked is köszi a beszámolót !

Puszi , mindenkinek !

Kati

Kép

Kép
kati16

Sziasztok!

Jöttök ma előadásra az Uzsokiba?

Üdv, Adri

Adri és

Kép
adri29

Szia Adri !

Én ma nem megyek , de jövő héten szeretnék .

Akkor lesz a szülész-nőgyógyász ugye ?

Azért majd beszámoltok röviden ?

Tünde(Cc67): Jól vagy , minden rendben? Pihenj!

Köszi

Üdv. Kati

Kép

Kép
kati16

Szia Kati!
Én is úgy emlékszem, h jövő héten lesz a szülész-nőgyógyász.
Majd leírom, h mi volt a mai előadás lényege.
Adri

Adri és

Kép
adri29

Sziasztok!
Köszi a fogadtatástKép Ugyis kicsit padlón vagyok.Szóval dec.21.-re vagyok kiírva,viszont Csapó 15.-étől szabin lesz.Úgyhogy remélem hamarabb fogok szülni.Viszont elfelejtettem pontosan megkérdezni ezt a szülésznőválasztást,ha már a doki nem lesz bent ,ne vadidegenekkel kelljen lennem.Remélem elég ok lesz ha a doki elmegy szabira.
Nem is tudtam ezen kívül semmit intézni,mert hívott a szomszédom,hogy sír a Nimród és siessek haza.Csak a védőnőnél voltam az Örsön.
Na ennyi,pihenek egy kicsit.
Szép napot!
Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!

Ma,én sem megyek az előadásra! Majd jövöhéten!Akkor meg viszem apucit is!KépKép

Pihengetek.
Remélem mindenki jól van!

Kinga,Tündi mi van veletek??

üdv.Tünde

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Lányok,küldjétek Sziszinek az adatokat!!!

Tünde

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Én elküldtem :-)

Adri

Adri és

Kép
adri29

Szia Sziszi!

Pár dolgot kibogoztam a hozzászólásokból!Kép
Majd szólnak ha nem jó!
Remélem valamit segítettem!Kép

Kati16:33 éves okt. 26-ra, második, Lukács
Nikik: 28 éves, julius 7-re
Frusi: 26 éves, aug. 3-ra. , első, Hajdú
Adri: szept.14.-re, első
Niki: juni. 25-re
Itykó: 27 éves, juni. 6-ra
Kinga75: 30 éves, május 17-re, első, fiú
Tündi76: 30 éves, május 23-ra, első
Lufi: 32 éves, juni. 3-ra
Venczkone: juni. 20-ra
Lamarie: 28 éves juli.20-ra első, fiú
Zsolka: 28 éves juni. 18-ra
Nono27: szept. 10-re
Mildikó: aug. 17-re
F.Kitti: 30 éves juni. 29-re első, Hajdú
Vorna : szept.15-re
Anita23: 26 éves dec.21-re, második, Csapó
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ani20:Megszült Ápr.26-án, Benedek, 3700gr-57 cm

Üdv.Tünde

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

És Vorna ill. Nono27 hová tűntek? Velük nagy eséllyel egyszerre lennék a kórházban...

Adri

Adri és

Kép
adri29

Sziasztok!

Az én dátumom nem jó: aug.7-re és első, és Tiba doki.

Köszi
Ildi

Kép
mildiko

Én is elküldtem az adataimat Sziszinek - bár inkább olvasó, mint író vagyok..Kép
Bmszsz: 31 éves, június28-ra, első, kislány, CSapó

Bmszsz
bmszsz

Sziasztok Lányok!

Húúú, Tündi, hogy volt ennyi türelmed, mindezt így összeszedni? Kép

A mai előadást kihagyom, a jövő heti viszont (a dokis) érdekel. Kíváncsi vagyok, melyik doki fogja tartani. Kép

Kép
frusi

Sziasztok!

Ildikó: köszi, Sziszi biztos észre veszi és javítja!Kép

De különben Sziszi kért még adatokat:
Név,születési dátum,hányadik baba,+gyerekek/neve,sz.idő/,hol laksz,doki, és mikorra vagy kiírva! Én csak segítség képpen írtam neki amit találtam! Különben egy kis papirra vannak nekem így felírva, mert én se tudtam már követni,mindig keresgélni kellettKép

Üdv.Tünde

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Sziasztok!

Elküldtem én is az adatokat a táblázathoz.

Holnap megyek terhjesrendelésre,remélem minden rendben lesz!

Anita:gratulálok a babához!És örülök,hogy jó élményeid vannak a szülésről.Meg hogy Csapó jó fej volt.

Anita23:szerintem,ha elvállalt a Csapó,akkor biztos bemegy a szülésre.Vagy mit mondott?
Mert én kérdeztem a múltkor a Verát,ő azt mondta,hogy amikor szabin volt Csapó,akkor is bement a szülésekre.

Remélem mindenki jól van!

Tündi,Kinga?Csak nem babáztok?

Üdv

Niki
Vendég

Sziasztok!

Ma megismerkedtünk Zsolkával Kép Kép
a doki néninél találkoztunk,ruha alapján "azonosított" Kép
Zsolka!örülök a találkozásnak Kép
kár,hogy csak röviden tudtunk dumcsizni...
én csütörtökön megyek doki nénihez legközelebb a kórházba.Te?

Amúgy ma volt az első ctg-m.előtte és azóta is egyfolytában mocorog a Babó,ott persze "ébreszteni" kellett azzal a zizegős-rezgős ketyerével..szegény,akkorát ugrott Kép
doki néni azt mondta a ctg alapján,hogy már vannak méhösszehúzódások(jóslófájások,bár én fájdalmat nem érzek) és lehet,hogy előbb jön a baba Kép de most 3x2 magne b6-ot kell szednem,lazítani a méhet.

Tünde C:tényleg nem semmi ez az "adatbázis2 Kép
Pihenj rendesen!amúgy feküdnöd kell sokat?

Anita 23: Nimród mennyi idős?Szép neve van.

Lufi
lufi

Sziasztok!

Lufi: Igen, próbálok sokat feküdni.

De nem görcsölök, nem fáj a hasam! Ezért ma elmentem a fiammal Tescoba, nincs mesze! De nem volt semmi a kezembe mindent a gyerek csinált. Én csak szépen komótosan baktattam. Aztán fekvés! A Lényeg nem emelni csak tusolni, és no sex! Én azért pluszba nem nagyon hajolgatok és az elevit mellé, iszok egy kis magnézium pezsgőtablettát. Remélem nem lesz baj! Már alig várom hogy 19.-e legyen és mehessek az eredményért. Mindig van valami aktuális dátum, amiért izgulni kell!

Üdv. Tünde

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Sziasztok csajok! Megint egy pár nap kihagyással írok és ez mostanában lehet,hogy így lesz, ugyanis elkezdődött nálunk az építkezés és már most nagy káosz van pedig még nagyon az elején tartunk. Amugy velem minden rendben a 20 hetes ultrahangon azt mondta a Csapo, hogy szerinte kislányunk lesz,de a párom szerint hülyeség mert ő tudja,hogy fiu.A barátnőm is az Uzsokiban szül és ma reggel ment be 10 perces fájásokkal, de hazaküldték, mert még elvileg 18 napja van hátra, és nem egészen 2 cm-re van kitágulva a méhszáj.
Szia Adri29,te kinél is fogsz szülni?
nono27

Zsolka!
mi volt doki néninél?
lufi

Sziasztok !

Nono27 ! Jó építkezést , szépek lesztek ,mikorra ígérték a befejezést ?
Készen lesz mire jön a baba ?

Régen vigyáznuk kellet nehogy előbb menjünk be a kórházba , mert ha felvettek nem mehettél már haza a szülésig, hiába múltak el a fájások is.
Akkor ezekszerint már nem tartanak bent, ez jó!

Üdv.mindenkinek , vigyázzatok magatokra !

Kép, Kati

Kép

Kép
kati16

Sziasztok!
Lufi!
Nimródom június 23.-án lesz 2 éves.

Niki!
Á,nem fog bejönni,visszavonhatatlan programmja van neki.De mindegy majd jól időzítünk a szülésselKép

Kidobott az ágy ma reggel.Megyünk anyával meg Nimróddal vásárolni.Ezeket úgy szeretem ezeket a napokatKép
Szép napot nektek!
Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, még egyben vagyok! :-)
Csak az utóbbi pár napban megint el voltam havazva...

Lufi, bennünket is mindig ébresztgetni kell a CTG-n, pedig előtte mindig mocorog. Szerintem tuti szórakozik a gyerek... :-)

Anita, örülök , hogy ilyen jó emlékeid vannak a szülésről! Remélem, nekem sem lesz macerásabb!

Ma megyek TR-re, meglátjuk, mit mond a doki...
Azért így már kezd egyre izgalmasabb lenni, hogy elvileg már csak egy hetem van hátra...

Üdv mindenkinek
Kinga
kinga75

Sziasztok!

Kati: Elég szoros a határidő,de megigérte a párom,hogy kész leszünk, legfeljebb apro dolgok maradnak még,de a babónak meg lesz a helye.

üdv: Noémi
nono27

Sziasztok!

Kinga:hányra mész a TR-re?Én is megyek,én 18-ra.
Izgi az egy hét!
Nekem még hat van mára,de esténként úgy érzem magam mindig,hogy mindjárt megszülök,de azért még 3 hétig nem szeretnék.

Üdv

Niki
Vendég

Niki, 18.45-re megyek ma a dokihoz...
Így még hazajön értem a párom, mert már nem vagyok hajlandó tömegközlekedni...
Ha hamarabb odaérünk, akkor még össze is futhatunk :-)

Elfáradsz estére? Vagy keményedik a pocakod?

Üdv
Kinga
kinga75

Sziasztok!

Kinga:akkor lehet,hogy összefutunk,mert mindig van egy kis csúszás.majd figyelek,általában a Verával szoktam beszélgetni a pultnál.

El is fáradok,de az még okés,hanem valami szúr alul,lehet a máhszáj,nem tudom,de mindig attól rettegek nehogy a magzatvíz elfollyon.Azért még pár hetet bent kéne tölteni a babának.
Bár a második babám 4 nappal előbb jött,de azért ez mégiscsak a harmadik terhesség,meg a gyerek mellett egész nap van mit csinálni,így pihenésre nem sok idő jut.

Üdv

Niki
Vendég

Sziasztok!

Készül a táblázat, de adatok még kellenek!!
Neved? Születettél? Mikorra várod? Várható nem? Orvos neve? Gyerek(ek)neve? Születtek? Lakhely?

Ezek az adatok kellenének. Pontos címet nem írok bele,s teljes nevet sem, ha lehet babanetesnév-becenévvel küldjétek a neveteket. Így mindenki fogja tudni. Kép

8an küldtétek el, a többit is elkezdem Tünde gyűjtése alapján, de ez kevés adat. Kép

Sziszike

Kép
sziszike1000

Sziasztok!
megpróbálom értelmesen leírni, hogy mi volt a tegnapi előadáson:

-először is teljes meglepetésemre egy gyerekkórus várt minket (most elég kevesen voltunk, kb. 15-en, és csak egy apuka), akik énekeltek, furulyáztak nekünk, aranyosak voltak.
Megtanítottak egy dalt nekünk, bár én csak a felső szólamot tudtam követni:-)Valami zenei ált. iskolából jöttek.
- ennek kapcsán a pszichológus hölgy (sajnos nem emlékszem, hogy hívják, elnézést tőle ezért (ha olvassa a fórumot:-)) beszélt a zene jelentőségéről: a magzat 18-20 hetes korától hall, vannak spec. relaxációs és egyéb zenék, amiket születés után is felismer. Lányok, már most kezdjetek el dalokat tanulni, és egyáltalán nem ciki, ha hamisan énekelünk majd a babának, lényeg, hogy énekeljünk, nagyon megnyugtatóan hat rá. Az apukák is énekeljenek! Altatódalai vannak Sebestyén Mártának is pl, később pedig jöhet a Kaláka.
- elnézést kért, ha az előadások színvonala nem mindig kielégítő, de sajnos a kórház nem finanszírozza ezt az előadás-soroatot, tehát nem mindig a legjobb szakembert tudják meghívni (mert az nem jönne el ingyen). Főként a dietetikusra gondolt.
- és aztán jött a tornás rész: 2 csajszi jött, egy fitnesztermük is van valahol a Fűrész utcánál, ahol nemcsak kismamatornával foglalkoznak, hanem baba-mama tornával is. Nem intimtornáról esett szó, hanem a kismamatorna jelentőségéről, a lényeget szerintem mindenki tudja, csak amennyi jól esik, stb, de mindenképp mozogjunk.
- az úszás nagyon jó lenne, de a budapesti uszodákban nem elhanyagolható a fertőzésveszély, menjünk inkább természetes vizekhez
- heti 3-szor harminc perc tényleg sokat segít a szülésnél és az azutáni regenerálódásnál is. A hasizomgyakorlatok kihagyhatóak, ne most akarjunk kockás hasat. Sétáljunk sokat. A keringésjavító gyakorlatok nagyon fontosak, körzések, spiccelés-pipa, hasonló gyakorlatok.
- ha valaki otthon, kazira tornászik, válassza Kállai Ildikót, de semmiképpen sem Rubint Rékát.

Biztos még egy csomó dolog elhangzott, de most ennyi jutott eszembe:-(

Ja, ha valaki másképp gondolja a szülést, mint ahogy a szülésznő Gizike elmondta legutóbb, ne essen kétségbe, mert vannak alternatívák, ő csak a kórházi protokoll szerint válaszolgatott. A gátizom igenis rugalmas, tehát van értelme gátvédelemnek, csak kérdés, hogy ki segít ebben. Meg kell beszélni az orvossal, ő mit gondol erről, és azt is kérdezze meg, melyik szülésznő vállal ilyet, mert nem mindegyik van "kiképezve" erre és nem mindenki vállalja.

Noémi: én Mecsérhez járok, senkit nem ismerek, aki hozzá járna, én meg vagyok elégedve vele, de hozzáteszem, nem volt eddig semmi problémám. Csak ügyesen az építkezéssel, remélem nem te mászol a tetőre :-)
Tünde (Cc67)milyen helyes, nagy gyerekeid vannak már!
Jaj, olyan izgi már, amiről Kingáék leveleznek,jó lehet már a finishben lenni.

Üdv,
Adri

Adri és

Kép
adri29

Sziasztok!

Sziszike:ha nem gond,itt küldöm az adatokat
Lufi
32 év
baba várható:júni 3.
kisfiú,1.baba(névből még nem döntöttünk Kép )
Göd

Adri:tényleg izgi a finisben,de szerintem "lufinak" lenni fantasztikus érzés,ki kell élvezni minden percét Kép

Anita23:gratulálok Nimródhoz!mit fog szólni a tesóhoz?ez biztos izgi lesz Kép

üdv:Lufi
lufi

Sziasztok!

Még én is egyben vagyok, ahhoz képest, hogy már a 35. héten azzal ijjesztgetett Csapó, hogy fogjam vissza magam, mert a 37. hétig ki kellene bírni egyben. (Most kedden betöltöttük a 38. hetet!) Igaz, hogy komolyan vettem a pihenést - tudom javasolni mindenkinek.

Lufi: nekem már a 35. héten voltak a CTG szerint méhösszehúzódások, úgyhogy ez nem jelent semmit. Tegnap már a 4. CTG-n voltam és megnyugtatott Violetta, hogy még jól állunk.:-)

Tök jó, hogy ilyen sokan vagyunk. Ha meglesznek a gyerkőcök, majd szervezhetünk összejöveteleket.:-)

Sajnos nekünk még mindig nincs otthon internet - így ha hosszabb időre eltűnök, akkor megszületett Csenge/Luca-baba (Hogy mikor fogjuk végre eldönteni a nevét?).

Niki: nekem az alsófertáj szúrására azt mondták CTG-n, hogy alakul a méhszáj.

Na megyek kismama-jógára.

Üdv.: Tündi

Kép
Kép
tündi76

Sziasztok!
Beírom én is az adataimat:
-Anita
-2006.12.21-re várom a babót
-1980.03.28.-án születtem
Bp 23.kerületben lakunk még
-Csapóhoz járok
-Nimród 2004.06.23.-án született

Lufi!
Nimród fűnek fának újságolja,hogy lesz tesója,de még mindig nem nagyon nyúlhatok babához.
Szép napot!
Anita

Kép

Kép
anita23

Neved: Mária (inkább Méri)
Születettél: 1978.03.03 (28éves)
Mikorra várod: július 27., fiú, első
Orvos neve: Tiba főorvos
Lakhely: 4. ker újpest

KépKép
lmarie

Anita: milyen klassz, a Jézuska hozza majd a babát? Jobb, mintha a gólya hozná...Bár nem lehet kellemes a karácsonyt a kórházban tölteni...Akkor nem is klassz a dolog. Vagy mégis?!

Senki sem zuglói?!

Üdv,
Adri

Adri és

Kép
adri29

Sziasztok!

Tegnap délután írtam kettőt is, de nem ment át Kép Újra hát!
A "benttartásról" azt mondta egyszer múltkor a szülésznő, aki kalauzolt minket, hogy ha mentő hoz be, akkor muszáj bent tartaniuk. Úgyhogy csak óvatosan... Kép

És egy kérdés: mi az a TR?

Adri, nagyon köszi a részletes jegyzetelést! Egyben megkérdezem ismét: mit mondott "Gizike" szülésznő, ami olyan félelmes volt a múltkor???

Lufi: nagyon remek, hogy találkoztunk tényleg, egész izgatott lettem, mikor visszajöttem a telefonálásból, nyílt az ajtó - és nem Te jöttél ki... hogy akkor elvesztettelek?? Kár, hogy ripsz-ropsz be kellett mennem, de Dokinéni lelkes volt, hogy mi ismerjük egymást (nem magyaráztam el, hogy éppen a kórházat szoktuk megtárgyalni, és a rózsaszín-zöld összeállításodról ismertelek meg az imént). Én csak 24-én megyek újra, még oda, és valamelyik nap előtte majd az első ctg-re a kórházba. Most meg viezelet-tenyésztést kaptam házi feladatnak, ma du ez után rohangáltam, mert van pár fehérjém az előző adagban Kép Remélem, ez nem valami nagy gázt jelent!!

Szisz, nagyon jófej vagy a táblázattal - ha lehet, én is ide skribálom az adatokat:
Zsolka, 28,
első fiú gyermek (András???),
június 18-ra, Járányi doktornőnél,
XIX. Kispestről.
És cukor aranyosak a gyerekeid!!!

Na, megyek böngészni, mert majdnem lett autónk (mármint igazi, nem baba- Kép ), de az utolsó pillanatban kiderült, hogy mégsem adják el, és most jól hoppon maradtunk! Tényleg, ha tudtok 4-5 éves megbízható, nem túl nagy autót eladót, ne hallgassátok el! Most épp azt sem tudom, hogy fogjunk hozzá a keresésnek, tekintve hogy épp hogy alig értünk a témához, könnyű lenne minket átverni a palánkon Kép

Üdv: Zsolka

Kép

Kép
zsolka

Sziasztok!

Adri : én Zuglóba lakomKép, sajnos csak albérletKép

Remélem mindenki jól van!!

Üdv.Tünde
13-14

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Sziasztok!
Adri! En XIV. keruletben lakom! Varosligethez kozel!

Tegnap esti sztori! Hogy vágtok lábkormot? En tegnap este
rajottem, hogy egy darabig valoszinuleg utoljara ertem el a
labujjaimat, nagy kinok aran! Ilyen gyors meg sosem voltam!
Ugy feltem, hogy osszenyomom a kis fejet a babamnak a nagy
hajlongasban! Meg a nyogesek, mint 85 eves nagyanyam!
Utalnam, ha mas piszkalna a labujjaimat, szoval nem tudom mi
lesz! Mar gyerekkoromban is felment a pumpa, amikor anyu
vagta okat, tudjatok, tovig! Mer az ugy jo! Szoval vicces volt!

Masik tortenet! Tegnap vettem ket uj kereket az automra, meg
szereltettem ossze vissza az ujakat-regieket! Nah a gumis
valahol az M3-as egyik lejaratanal nem volt egy kispalyas
hely! Odaerek legujabb-legnagyobb bmv, amivel meg nem is
lett volna baj, de a gazdai, kigyurt-kopasz-eccerukeim. Nah
en az egyik sarokban meghuztam magam, ezek a jo emberek
tolem egy meterre meg elkezdik a kis sztoriaikat, kit hogy
kell megvedeni, meg ilyen-olyan gyilkossagokban valo
reszvetelrol! Nah gondoltam, ezek direkt csinaljak, de
gondolatban felkeszultem, ha hozzamszolnak megtartva az
osszes urilanysagomat, valami olyan frappansat fogok
mondani, hogy rogton megternek, az osszes
autojukat-ekszereiket eladjak az arvaknak felajanljak,
stb.... NAh persze semmi nem tortent, szepen elmentek, de
azert ez remes, hogy ilyen fazonok igy elnek, legjobban az
faj, hogy O aggyal!!!
Nah csak ennyi! Bébivel jol vagyunk!

udv: Nikike

Üdv: Nikike

Kép
nikike

Sziasztok!

Kellenének adatok és ne csak a saját korotokat írjátok oda, hanem születési időtöket. Kép
Köszi.

Igyekszem, de még sokan nem írtak adatokat..

Kép
sziszike1000

érdekes!
Bár lehet ,hogy ismeritek!

http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=3&language=38

Tünde

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Sziasztok!

Hajnalban kidobott az ágy,így irkáltam ide szép hosszút,de elszállt...Kép...most újra próbálkozom.

Sziszike:tényleg cuki gyerekeid vannak KépKép

Zsolka:én is örültem a találkozásnak Kép
biztos nincs nagy gáz,ne aggódj az eredmény miatt!nekem rendben volt a "pisiminta",de kaptam hüvelykúpot,mert vmi kis fertőzés van odabent.nekem jövő héten uh,ctg,
Dokinéni.nem fogok unatkozni Kép
TR:szerintem terhesrendelés.
én sem értek az autókhoz,de azért azt tudjátok nagyjából,milyet szeretnétek?legjobb megbízható ismerőstől venni,persze ennek kicsi az esélye,hogy minden pont összejön.

Nikike:lábkörömvágás tényleg elég nehézkes így pocakkal Kép szerencse,hogy nem nő olyan gyorsan.de a lábszőrtelenítés se kutya KépKép
próbáltátok?!

épp csuklik a babóm Kép amúgy elég gyakran,szegénykém.

Lufi
lufi

Sziasztok !

Tegnap Én is vagy 5x próbáltam elküldeni az üzenetet de semmi !

Adri akartam írni ,hogy Én tősgyökeres Zuglói vagyok , csak kiköltöztünk Fótra, de Anyuék még mindíg pár srokra laknak az Uzsokitól.
Oda jártam suliba ami ott van az Uzsoki mellett, igaz inkább az új részéhez esik közelebb.

A Városliget is 5 perc, volt!

Ti merre laktok ?

Tündi (Cc67) ! Tök jót találtál, ha több időm lesz végig megyek rajta !
Jól vagytok ?

Üdv. mindenkinek !

Kati

Kép

Kép
kati16

Sziasztok!

Sziszike, küldtem neked mailt az adatokkal...
Köszi, hogy megcsinálod a táblázatot!

Zsolka, Lufi, igen Csapó a terhesrendelést szokta TR-nek rövidíteni...

Niki, örülök, hogy összefutottunk tegnap :-)
Így teljesen más írogatni egymásnak, hogy arcot is tudok csatolni hozzá:-)

Jó hétvégét mindenkinek!

Üdv
Kinga
kinga75

Sziasztok!

Lábköröm vágásra nekem tutira bejött, hogy a lépcsőn vágom vagy a budi-ülőkén. Mármint, hogy réteszem a praclimat.

XVII. kerületben nem lakik valaki véletlenül?

Csajok! Szerintetek az jelent valamit, ha az utóbbi néhány napban megváltoztak a kisasszony mozgolódási szokásai? Napközben újabban csak jelezget, hogy megvagyok, aztán estére meg annyira beindul, hogy most már a párom sem bírja lenyugtatni. Olyan akrobata mutatványokat végez, hogy falra mászok tőle.
Ja meg totál beindult az előtej-féleség is. Idáig (pár hónapja kezdődött - doki szerint ez normális) csak főként esténként volt szivárgás, de tegnaptól már napközben is és jóval nagyobb mennyiségben. Ha valakinek van/volt hasonló tapasztalata, akkor légyszi ossza meg velem.

Köszi: Tündi

Kép
Kép
tündi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?