Sziasztok!
Szilva, Gratula a kislányhoz!
Sziszike: hát ez tényleg nem hangzik jól, gondolom, hogy milyen ideges lehetsz most.
Mindenesetre járj körbe minden lehetőséget, melyik gyerekkórhátban a legjobb a nefrológia (=vese dolgokkal foglalkozó oszály).
A lényeg tényleg az, hogy minél többet igyon, az csak használhat!
Játszótér: Ha többen mentek a Paskál, Regnum v. Vezér útira mi is tudunk csatlakozni, legfeljebb kocsikázunk odáig. Persze csak ha meggyógyultak, mert a múlt héten a Zsolti volt lázas, most meg rondán köhög. Mára Anikó is felzárkózott, most ő lázas!
Csoda, hogy télen szinte semmi nem volt, most április májusban ez a második nyavalya.
Munka: Nekem kb. azóta áll felszámolás alatt a munkahelyem mióta a nagyobbikat vártam. (Persze nincs semmi összefüggés az eljövetelem és a felsszámolás között
) Szerencsére azóta is tart a végelszámolás, úgyhogy a Gyedet stb. kapom, szolgálati időnek számít, de visszamenetelről szó sem lehet. Tehát én tuti Anikó 3 éves koráig itthon leszek, de aztán?
Kiabálás: én is szoktam...
S bár nem ment fel a lelkiismerte ffurdallás alól, "örömmel " olvasom, hogy nem csak én vagyok ilyen "szörnyeteg"
Nyetus! Lehet, hogy titeket láttalak tegnap a lakásnézés során, amikor is a Tihamér utcában néztünk lakást, ráadásul pont abban a házban ahol laktok. A gyerekeket ismertem fel!
Bár ezek szerint jó a szomszédság
, mégsem valószínű, hogy szomszédok leszünk...
Jópofa, hogy néha ráismerünk egymásra a gyerekekről, mi a múltkor Klarisszáékkal találkoztunk a hintánál, én is kisfiáról ismertem fel.
Elég fura bemutatkozni, hogy: Szia, én Kópé vagyok...
Klarissza: Prága: De jó nektek! Én is elkezdtem tervezgetni egy őszi Prágát, bár félek, hogy gyerekekkel nem lenne ugyanaz!
Na elég belőlem egyelőre
Pusza