Sziasztok,
Visszaolvastam és látom, h. többen nem kaptátok meg a fotókat, pedig én kivétel nélkül mindenkinek elküldtem, aki kérte. Ha valaki szeretné még magkapni küldjön mail-t a
tunde5@citromail.hu -ra. Jolka, Annamari biztos vagyok benne, h. nektek is elküldtem.
Sajnálom, h. ennyi a beteg gyerek, de remélem már azóta mindenki gyógyulófélben van.
Képzeljétek, ma Budapesten az Árkádban összefutottunk Ágiékkal. Ráadásul kétszer is, de először nem voltam még biztos abban, h. őket látom, csak Balut ismertem meg. Áginak a múltkor csurkában volt a haja, most meg kibontva, ugyhogy simán elmentem volna mellette, de másodszor a H&M-ben már körbejártam őket és mivel Baluban biztos voltam, Ági meg hasonlított a két héttel ezelőtti önmagához, csak leszólitottam őket. SZóval kicsi ez a Magyarország.
Amugy 4 szuper napon vagyunk túl. Fájó szívvel jöttünk haza. Nagyon jó ez a Kolping Hotel. Melinda csuklottál? Mert emlegettelek többször is, ugyanis te adtad meg a végső lökést, h. oda menjünk. Egy baj van vele, h. annyira messze van. Kijelentkezéskor rákérdeztünk a nyári időszakban mennyire foglaltak, h. van-e egyáltalán értelme biznunk benne, h. vissza tudunk menni, de mondták szinte minden hely foglalt, max 1-2 nap akadhat, semmi több, de azért meg Nyh-ról nem utazunk le. De miért nincs itt a közelünkben is egy ilyen gyerekbarát hotel, ahol ennyire felkészülnek a kisgyerekesek nyaralására? Zalus amugy se az utazást, se azt, h. nem otthon vagyunk fel se vette. Utóbbitól egy kicsit tartottam, mert sosem aludtunk még éjszaka házon kívül és ugy 3 hónapos kora körül tapasztaltam, h. itthon kivirul, de idegen helyen meg néz, h. hol van? Na ennek ugy tűnik vége, mert hang nélkül aludt el az idegen szobában, idegen kiságyban és Csilla abban teljesen igazad volt, h. vele még könnyen megy a nyaralás. Amig mi pihentünk, napoztunk ő az árnyékban aludt, naponta 4-5 órát, friss levegőn, madárcsicsergésre ....amikor meg ébren volt fürödtünk, kirándultunk Hévizre, Keszthelyre. Azt is láthattuk, h. akinek viszont a gyereke már tud jönni-menni vége a nyugodt pihenésnek, ugyhogy most még lehet 1-2 hónapunk, de utána tényleg vége a passziv nyaralásnak. Csak aktivan nyomhatjuk. Most még vacsoraközben is csak figyelgettem az étteremben a gyerekük után rohangáló szülőket, akik mellesleg próbálnak 1-2 falatot beleimátkozni a gyerekükbe és sorolhatnám, h. mi minden volt még számomra újdonság, amit legalábbis az én 7,5 hós bébim nem csinál .... lehet felkötni a gatyánkat .... Nagyon tetszett Zalusnak a medencézés, ugyhogy a babauszás bennünket is érdekel. Eddig a hugyuti problémánk miatt is jobbnak láttam távol tartani, de látva hogy mennyire szeret pancsolni kár lenne tőle megvonni, ráadásul dokival beszéltem, h. potenciálisan nő-e az esély egy esetleges fertőzésre. És nem. Az időjárás is nagyon kitett magáért. Tegnap este esegetett, de amugy végig szép napsütéses időnk volt, néha egy-egy felhővel.
Kicsit hosszú lettem. Bocsi.
Tünde