Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Mi is betegek vagyunk.
Kép

Kép
nycsilla

Sziasztok!
Babóca tegnap rendezte élete 3. nyűgös éjszakásját. Fél kettőig nem aludt, és nem tudom mi baja volt. Kérdeztem nem fáj-e valahol, azt mondta nem.Nemakart visszamenni a kiságyába, és amikor visszatettem fél óra múlva felült és csak sírt Kép Remélem nem lesz beteg. Félkettő óta viszont alszik. A nagyok persze hétkor felkeltek,úgyhogy nem sokat aludtam, pedig ma sűrű napom lesz. Ballagás, utána szülinap. Majdcsak túl leszünk rajta.

Jolka!
Milyen kanállal eteted? Nálunk Gerda nem volt hajlandó kanállal enni,mikor jöttek a fogai,viszont találtam silikon kanalat, amipuha,és azt elfogadta. Egyébként meg hagy egyen kézzel Kép

Dóra!
Én is úgy tudom,hogy a cukor székletlazító,bár nálunk az alma isaz volt, különösen az almánakaleve. Tamát rögtön átcsapta, még a mainapig is ha almalevet iszik utána megy WC-re.
Kellemes hétvégétmindenkinek
Melinda.
Bocsi nem mindig jó a spacem, és nem tudom mindet kijavítani Kép

Melinda
Kép
Kép
hajme

Csilla!
Mi baj van?

Melinda
Kép
Kép
hajme

Rendbe jött peti kakálása! Kép Az őszilé meghozta lazító hatását, na meg evett Hippes alma+őszibarack pürét, az is jónak bizonyult.Sztem a múltkor sok almát evett!!Egyébként az almalétől nekünk is trotyizott eleinte, de a reszeltalma negyon megfogta szegénynek.A pépből úgy eszik, hogy keverek neki bele alma-őszi pürét, így valamennyit megeszik belőle!Leleményesnek kell lenni, hogy sikerüljön, mert még mindig a cici a kedvenc!Azért azt is kap minden kaja után!! Kép

Kép
dora1980

Sziasztok!

Csilla!
Mi a baja Flórának? Nagyon aranyos a képen.

Petra!
Bencének még mindig gyönyörű szemei vannak.
Nyersen v. főve adtad a kézébe. Mikor a levesbe teszem, adok neki, de már csak játszik vele. Kép Utána a levessel együtt megeszi.

Melinda!
Műanyag kanállal eszünk, de akkor előveszem a szilikonosat is, hátha sikerül.

Ildi, Melinda, Zsuzsi!
Ti mikor raktátok át a gyerekeket kiságyból gyerekágyba? Nem esnek le róla? Vagy még tettek oda valamit? Manónak lassan rövid a kiságy, pedig elég nagyot vettünk. Ugyan ez kombi, át is lehet alakítani gyerekágyá. Szegénykém állandóan beveri a fejét éjszaka mikor mocorog, álmában felfele kúszik. Köszönöm előre is a válaszokat!

Sziasztok

Kellemes hétvégét!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

MINDENKINEK SOK BOLDOG ANYÁK NAPJÁT KÍVÁNUNK!!!

Kép<font color="ff0000">"Édesanyám,
virágosat álmodtam,
napraforgó-
virág voltam álmomban,
édesanyám,
te meg fényes nap voltál,
napkeltétől
napnyugtáig ragyogtál."</font>

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

De szép ez a vers.

Jolka, én ebben a kiságyas kérdésben nem tudok segíteni. Mi alig használtuk a kiságyat, gyermek ordított benne, nem tudom, miért, (néztem a matracot, nem volt benne rajzszög Kép )
Egyébként is szopizott sokáíg, nekem is pihentetőbb volt, hogy mellettem aludt. Sokáig belül. Aztán, mikor nagyobb lett, éjszaka mindig átmászott rajtam, és kívül ébredt. Nem esett le. Vagy ha igen, csendben visszapucolt az ágyra. A kiságy szivacsát még sokáig az ágy mellé tettem, biztonságnak. Amikor már megértette, hogy ő nagyfiú, akkor ment a saját szobájába aludni. De kár a gőzért, jó, ha háromszor találtam reggel a szobájában. Éjszaka átjön hozzám, a mai napig. Vándormadár Kép

KépKép
simsi

Sziasztok!

Petra! Szerintem egyre gondolunk.
Az a parasztház szuper lehet, páromnak nagyon tetszenek az ilyenek. Édi Bence a répával Kép

Csilla! Oké, akkor szólok, ha voltam, bár én se tudom, mikor jutok el. Jó lenne a héten. Torna ügyben a jósavárosi művházat fel fogom hívni, az nekem közel is van. Hátha...
Lehet a babaúszás is érdekelne, most, hogy már 100% hogy semmki baja Ádi veséjének.
Flóra jobban van?

Dóri! Hamar rátértetek a pépekre. Jó hír, hogy Peti jobban viseli. Végül nem volt kivizsgálás?

Meli! Gyerkőc alszik már?

Jolka! Szép vers! Kép

Én vettem ma a piacon magamnak is tulit anyák napjára. Kép Már évek óta nem volt ilyen olcsó, mint most. Gyönyörű sárgát vettem 10 Ft/szálért. Azért volt 80-ért is...

Nem tudom, mikor leszek legközelebb, megyünk Lökre, addig is minden jót nektek. És Boldog Anyák Napját! Kép

Üdv, Annamari

Ádimama

Sziasztok,

Visszaolvastam és látom, h. többen nem kaptátok meg a fotókat, pedig én kivétel nélkül mindenkinek elküldtem, aki kérte. Ha valaki szeretné még magkapni küldjön mail-t a tunde5@citromail.hu -ra. Jolka, Annamari biztos vagyok benne, h. nektek is elküldtem.

Sajnálom, h. ennyi a beteg gyerek, de remélem már azóta mindenki gyógyulófélben van.

Képzeljétek, ma Budapesten az Árkádban összefutottunk Ágiékkal. Ráadásul kétszer is, de először nem voltam még biztos abban, h. őket látom, csak Balut ismertem meg. Áginak a múltkor csurkában volt a haja, most meg kibontva, ugyhogy simán elmentem volna mellette, de másodszor a H&M-ben már körbejártam őket és mivel Baluban biztos voltam, Ági meg hasonlított a két héttel ezelőtti önmagához, csak leszólitottam őket. SZóval kicsi ez a Magyarország.

Amugy 4 szuper napon vagyunk túl. Fájó szívvel jöttünk haza. Nagyon jó ez a Kolping Hotel. Melinda csuklottál? Mert emlegettelek többször is, ugyanis te adtad meg a végső lökést, h. oda menjünk. Egy baj van vele, h. annyira messze van. Kijelentkezéskor rákérdeztünk a nyári időszakban mennyire foglaltak, h. van-e egyáltalán értelme biznunk benne, h. vissza tudunk menni, de mondták szinte minden hely foglalt, max 1-2 nap akadhat, semmi több, de azért meg Nyh-ról nem utazunk le. De miért nincs itt a közelünkben is egy ilyen gyerekbarát hotel, ahol ennyire felkészülnek a kisgyerekesek nyaralására? Zalus amugy se az utazást, se azt, h. nem otthon vagyunk fel se vette. Utóbbitól egy kicsit tartottam, mert sosem aludtunk még éjszaka házon kívül és ugy 3 hónapos kora körül tapasztaltam, h. itthon kivirul, de idegen helyen meg néz, h. hol van? Na ennek ugy tűnik vége, mert hang nélkül aludt el az idegen szobában, idegen kiságyban és Csilla abban teljesen igazad volt, h. vele még könnyen megy a nyaralás. Amig mi pihentünk, napoztunk ő az árnyékban aludt, naponta 4-5 órát, friss levegőn, madárcsicsergésre ....amikor meg ébren volt fürödtünk, kirándultunk Hévizre, Keszthelyre. Azt is láthattuk, h. akinek viszont a gyereke már tud jönni-menni vége a nyugodt pihenésnek, ugyhogy most még lehet 1-2 hónapunk, de utána tényleg vége a passziv nyaralásnak. Csak aktivan nyomhatjuk. Most még vacsoraközben is csak figyelgettem az étteremben a gyerekük után rohangáló szülőket, akik mellesleg próbálnak 1-2 falatot beleimátkozni a gyerekükbe és sorolhatnám, h. mi minden volt még számomra újdonság, amit legalábbis az én 7,5 hós bébim nem csinál .... lehet felkötni a gatyánkat .... Nagyon tetszett Zalusnak a medencézés, ugyhogy a babauszás bennünket is érdekel. Eddig a hugyuti problémánk miatt is jobbnak láttam távol tartani, de látva hogy mennyire szeret pancsolni kár lenne tőle megvonni, ráadásul dokival beszéltem, h. potenciálisan nő-e az esély egy esetleges fertőzésre. És nem. Az időjárás is nagyon kitett magáért. Tegnap este esegetett, de amugy végig szép napsütéses időnk volt, néha egy-egy felhővel.
Kicsit hosszú lettem. Bocsi.
Tünde

KépKép
tuzal

sziasztok!
bevesztek engem is?
nagykállóban lakunk, de még akár hová szerettem volna írni, mind abbahagyták. úgy látom ti kitartóak vagytokKép
napközis nevelő vagyok itt kállóban, jelenleg gyeden.
kislányom dórika, júliusban lesz 6 éves, kisfiam bence dec.15-én volt 1, most 16 hónapos.Kép
még írok , kicsit le vagyok maradva, nem ismerek senkit. addig visszaolvasok kicsit.

sziasztok!
syl
syl76

Sziasztok Csajok!

Üdv Syl!

Nagyon régen írtam, gyorsan visszaolvastalak benneteket! Voltam 4D-s ultrahangon a Praxisban Pesten. Hát ne tudjátok meg, nemcsak élmény, de nagyon megnyugtató is. Ráadásul a pénzedért 35 perces genetikát is kapsz, teljesen alapos vizsgálatot. Szóval szuper! Csak ajánlom.

Remélem mindenki jól van, egyre gyarapodunk már 1422 grammos a babócám és rettenetesen aktív. Alig tudom elhinni, hogy már lassan eljön az idő....
Zsuzska remélem te (ti) is jól vagy(tok).

Puszi

Kép

Kép
jurem

Sziasztok!

Sajna, mi is betegek lettünk. Kép
Most jöttünk a dokitól. Ráadásul a miénk csak délután lesz, így csak a helyetteshez tudtunk menni. Nagyon sok beteg gyerek van, a gyógyszertár is tele volt. Ki akartam hivatni a doktornőt, de senki sem vette fel a telefont, és még a védőnőt sem értem el. Így lehet, hogy délután is vissza kell menni a saját orvosunkhoz.

Manó lázas, köhög, szegény nagyon bágyadt, de még a foga is jön, még ez is megkínozza. Még szerencse, hogy van tejcsi, mert csak ezt fogadja el.

Tünde!
Nagyon örülök, hogy ilyen élményekkel jöttetek haza.

Mesi!
Mikorra is vagy kiírva? Kislányod most jár oviba? Ide nyíregyre?

Szilvi!
Üdvözlünk körünkben! Te mikor szeretnél, majd visszameni dolgozni? Ha Bence betölti a 2 évet v. később?

CSilla!

Hogy vagytok?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szóval mindneki beteg.
Mi még mindig szarul vagyunk. Lázas, nem köhög, nem taknyol. Azt mondták az ügyeleten, hogy influenza. de én nem értem: akkor miért nem köhög vagy legalább miért nem folyik az orra? És rögtön Augemnetint kapott!!!
Kedden délelőtt kell menni a sajáthoz, nem tudom, mit fog mondani, de nem túl sok jót remélek.
Borzazstó nyűgös, folyton sír. Lassan már nekem is csak ahhoz van erőm. Úgy sajnálom.
Mindenkinek gyógyulást!

Szilvi!
Üdv köreinkben. Írjál magadról, hogy megismerhessünk!

Cs.

Kép
nycsilla

Sziasztok!

Minden beteg babának jobbulást kívánok!
Bence szerencsére már egész jól van. Tegnap délután anyósoméknál voltunk Anyáknapjázni, remélem, nem fázott meg megint, mert olyan hideg volt a házban és kint is fújt a szél.

Csilla!
Ez nagyon úgy hangzik, mint a Bence betegsége. 3 vagy 4 napig volt lázas Bence, aztán kijöttek a kiütések, és 2-3 nap alatt teljesen eltűntek. Nekünk azt mondta az orvos, hogy jó, hogy nem mentünk az ügyeletre, mert akkor tuti , hogy antibiotikumot írtak volna fel. Én is nagyon ki voltam készülve, Bence rögtön üvöltött, amint letettem, kitartás!!
Akkor ti sem mentek úszni? Mi jövő héten remélem, megyünk.

Szilvi!
Én is üdvözöllek! Mi tényleg kitartóak vagyunk, ide írhatsz nyugodtan.

Tünde!
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralás!

Emese!
Biztos nagy élmény volt a 4D-s uh! Mikorra is vagy kiírva?

Annamari!
Tényleg jó ez a parasztház, csak elég messze van Nyíregyházától. Úgy lenne érdemes menni, hogy vagy 2-3 napra.
Jó olcsón kaptál tulipánt, a Profi-piacon 100Ft volt a legolcsóbb.

Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Július 24-re vagyok kiírva, én pedig július 22-én születtem. Hát remélem 2 nappal korábban meggondolja magát a kisfiam. Mivel akkor van a házassági évfordulónk is, elég szép kis nap lenne!!!

A kislányom már 5 éves, és persze ovis. Ma mentek kirándulni Szilvásváradra, az egész napot végig fogom izgulni, az első alkalom, hogy egyedül megy, de sajna nem tudtam elkísérni.

Kép

Kép
jurem

Sziasztok!
Persze már alszik Babóca, csak 2 éjszaka ébredt fel,és a 2. is csak olyan volt,hogy felsírt,bementem, megsimogattam,és már aludt is vissza Kép. Mostmindnek folyik az orra, de túléljük Kép

Jolka!
Most fogom átteni őket. Nem akartam, hogy a kicsi kiságyban aludjon, a nagyok meg már nagyban, ésolyan kiságyunk van,aminek kiszedhető a két rácsa, így mindhárman kijárnakmár,de még benne alszanak Kép Nagyon szeretik a kiságyukat Kép

Tuzal!
Örülök, hogy jóléreztétekmagatokat, ésnagyon szép élményekkel tértetek haza. Igaz, hogy nagyon messze van, de megéri lemenni.Egyébként lehet találni közelebb is bababarát jellegű szállodákat,igaz nem ennyire a gyerekért vannak, de kényelmesen lehet pihenni közelebb is gyerekke. A másik pedig, hogy szerintem lehet gondtalanulnyaralni nagyobb gyerekekkel is, csak szokatás kérdése. Én még sosem szaladgáltam egyik gyerek után sem az étteremben, pedig elég sokat utazunk. Még soha nemimádkoztem semelyiknek,hogy hajlandó legyen vmit enni.Eddig még mindig sikerült pihennünk a gyerekek mellett is Kép Igaz esti programokat nem lehet csinálni Kép
Most mennem kell sziasztok
Szilvi!
Én is üdvözöllek körünkben Kép
Melinda

Melinda
Kép
Kép
hajme

Bocs a space nem mindig működik
Melinda

Melinda
Kép
Kép
hajme

Ezek szerint már 3 Bencus van a topicon Kép
Üdv köreinkben syl!

Tünde, jó lehetett nektek! Én is alig várom már, hogy kimozduljunk a Balatonhoz nyáron.
Bencus meg a tengert várja. Kicsit megijesztettem, hogy ott rákot, meg kagylót kell enni, úgy kinyílt a szeme, hogy ő nem eszik "rágot"!

Ma volt az anyák napja az oviban. Olyan aranyosak voltak a kölykök, de az enyém volt a legdrágább. (elfogult@anya.hu)
Jót mosolyogtam a -három "béka" jókívánság-on, (véka akart lenni) meg a -lassan jár a csiga-biga, táskájában "elesik" (eleség)

Sajnos, Bence is köhög, egyre jobban. Pedig még van egy élményfürdő jegyünk, amit május 31-ig fel kell használni.

KépKép
simsi

Sziasztok Lányok!

Sajna mi is betegek vagyunk. Kép
Péntek délben szóltak az oviból, hogy menjek Dodiért, mert lázas, sír és fájlalja a fülét. Fél 1-re úgyis mentem volna érte, de már az ebédet is végigbőgte volna. Sajna így az anyák napi ünnepségből is kimaradtunk, mert péntek délután volt. Nehéz napok vannak mögöttünk, de már sokkal jobban van, mondhatni tünetmentes, de a gyógyszereket még kapja.
Most az apával dolgozhatunk megint, hogy felmelegítsük a kapcsolatunkat Kép , mert most 3-4 napig a gyerekeké voltam, velük aludtam, az apa meg "száműzve" lett a nappaliba. Kép
De most már Dodi is aludhat a helyén. Majd ha elfogyik a gyógyszere, akkor viszem csak oviba.

Képzeljétek! Jövő héten pénteken lesz egy jubileumi buli a Dodi ovijába, mert 30 éves az óvoda ahová jár. (már a férjem is oda járt. Kép ) Úgyhogy ha nem jön közbe semmi, megyünk jövő héten péntek délután. Kép /bár lehet addigra a kőművesek is ideérnek/

Zsuzsi! Kérdezted a múltkor a számlát. Ha még vesztek építkezési anyagot, csak kellene számla, ha nektek nem kell. Ugyanis tegnap vittem be a Takarékba a lakhatási engedélyt (végre ezt is megkaptuk, persze már egy éve beköltöztünk Kép )és mondta az ügyintéző, hogy kevés számla lett leadva. Mondtam neki, hogy az előző ügyintéző szólt amikor elég, és utána direkt nem kértünk semmiről. De pár még elkelne. Kettőt már tudtam vinni, hisz most csináljuk mi is a teraszt, ha ideérnek a mesteremberek egyszer........

Nem tudom tudjátok-e, de a www.szon.hu -n van megint gyerek szépségverseny. 05.12.-ig lehet nevezni. Bár tudom, úgyis az nyer.........vagyis jut az első 10 közzé, akinek millió egy ismerőse van, de a részvétel a fontos. Kép

puszi lányok

KépKép
KépKép
nagy_anita

Hello lányok!

Ki hogy gyógyul?
Mi ma voltunk saját dokinknál és vírusos torokgyulladása van. Az is volt, csak félreolvastam a papíron. Szóval nem influenzás, hála istennek. És így kiderült, hogy az antibiotikumot is feleslegesen kaptuk, mert vírusra nincs orvosság, magától gyógyul. Bárcsak az én dokim lett volna ügyeletben, mert akkor el sem kellett volna kezdeni az antibiotikumot.Hát ezért szeretem én ezt a doktornőt, mert sose kapkodja el a gyógyszereztetést.
Most már a láza is alakul, tegnap estétől nem kellett neki lázcsillapító, bár még hőemelkedése van.
A kedve jobb és ma már megevett 1 almát és 1 körtét. Hurrá.
Remélem, ettől rosszabb már nem lesz.
Közösségtől eltiultva, úgyhogy mi nem klubbozunk, Jolka. Bár gondolom ti sem.

Minden bébinek jobbulást!

Kép
nycsilla

Sziasztok!
Mi még mindig együtt vagyunk. Pedig mikor volt már vasárnap. Kicsit kellemetlen!
A derekam fáj, időnként. Remélem ez már valami előjel. Már szeretném, ha kint lenne.
Minden babának gyógyulást kívánok!!!
Puszi
ágimanó1

Sziasztok,

Sajnálom, hogy ennyi most a beteg gyerkőc. Egész telet sokan megusztátok egészségesen, erre megjött a jó idő és vele együtt a betegségek is? Na de reméljük pár nap és mindenki meggyógyul. Mi meg holnap megyünk tanácsadásra, csak tudnám minek. A környezetemben a kismamák nem járnak a rendelő felé, csak ha gond van v. oltásra mennek. A mi dokink meg kéthavonta ránéz a kis pácienseire. Nem is lenne ezzel baj, csak nehogy ott összeszejünk valamit. Kullancs ellen oltatta már valaki a gyerekét? Szerintetek érdemes beadatni?

Csilla,
Örülök, h. a kiscsaj már javul. Sétálni azért gondolom mehettek.

Jolka,
Márkóval mizujs?

Petra,
Nektek is ez az első betegsétgetek volt? Nekünk még ilyen megfázásos-felsőlégúti nyavalyánk nem volt, orrrszivónk sincs itthon, de remélem még jó darabig nem is lesz rá szükség. Viszont nekünk van hugyúti fertőzésre hajlamunk .... vagyis már remélem, h. nincs. Csak nehogymá' nyugodt lehessek. Tejem fogyóban :-(((. Jolkával ti nagyon ügyesek vagytok. Zalus mióta délben betőmi a két üveg kaját, v. a nagy tányérral amit én főztem neki, és ugye azt pikk-pakk betermelheti azóta napközben csak néz rám, h. ugyan már cici ....

Simsi,
Most jöttünk haza, de már én is azon gondokodom vajon mikor megyünk megint. Jó volt egy kicsit a Balaton feeling is. Na meg a környezetváltozás. Most egy darabig az emlékeimnek élek.

Melinda,
Tudom, h. nevelés kérdése sokminden és ezért nem is vagyok pesszimista, de akkor is furcsa volt látni azt a sok szülőt, akit orránál fogva vezetett a kis "törpéje". Akkor légyszi áruld el hol van a közelben hasonlóan jó szinvonalú hely? Várgesztesről esetleg tudsz valamit?

Emese,
Hogy sikerült a Picurkád kirándulása? Manapság ilyen korán viszik kirándulni a kicsiket?

Tünde

KépKép
tuzal

Ágimanó,
Drukkolok, h. minél előbb kézben tarthasd a babád és könnyű szülésed legyen. Aztán, ha már otthon vagy irj nekünk beszámolót az élményeidről.

Syl,
Üdv itt a topicon. Bővebben is irhatnál magatokról. Ha kíváncsi vagy a társaság egy részére, akik a talin részt vettek, küldök neked képeket Irj egy mailt a tunde5@citromail.hu -ra.

Tünde

KépKép
tuzal

sziasztok!
Mi is betegek vagunk, de még csak takonykór, remélem nem is lesz kommolyabb!!úgy gondolo, amíg nem lázas nem kell doki!hátha megússzuk!!!!!!!!!!
Ágimanó! tudom mit érezhetsz most, hisz én 9 nappal hordtam túl petit!!Kép még a 9. nap is rásegítettek és úgy indult el kifelé! úgyhogy sok sikert!

Kép
dora1980

Tünde: üdv újraKép Örülök,hogy jól sikerült a pihenés!

Syl: én is üdvözöllek!

Melinda, Dóra: mikor rendel a Tóth doktor? Tegnap voltunk a kórházban csípőszűrésen, de 6 hét múlva vissza kell menni, mert még egyik oldalon nem fejlődött ki a femurfej csontmagja. Addig azt mondták éjjel-nappal terpeszbetétes pelus. Nem nyugodtam meg, szeretném, ha a Tóth dokor is megvizsgálná, mert róla jókat hallottam! Érdemes már most vinni? Csüt-n lesz 3 hós a bébi? Jó lenne, ha legalább erre a kérdésemre válaszolna vki!!!
Köszi!

Anita1

Anita
Kép
Kép
_anita_

Beteg manókáknak jobbulást, küldöm a gyógymanókat!Kép

Ági: szép és könnyű szülést kívánok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Mi is jobbulást kívánunk minden babának.

Anita1!
Sajnos nem tudok válaszolni a kérdésedre, én megkérdezném a körzetiorvost.

Tünde!
Bence már harmadszor beteg, kétszer meg volt fázva, ez meg valami fertőző nyavalya volt. Szerencsére már teljesen jól van. Csodálkozol, hogy nem akar szopizni Zalán, ha két üveg bébiételt megeszik? Nem semmi! Bence csak egy fél üveggel eszik, meg teszek hozzá egy kis tejcsit. Szombat óta husit is eszik, ízlik neki.
Zalán nem beteg? Hozod majd úszásra? Mi kedden megyünk 11-re, hacsak közbe nem jön valami.

Ágimanó!
Kitartás, ne izgulj, majd elindul a babóca, ha akar. Én is könnyű szülést kívánok Nektek!

Csilla!
Mást nem is evett Flóra, csak 1 banán és 1 alma?

Anita2!
Benevezed a fiúkat a szépségversenyre? Ha beneveztek, az én szavazatomra számíthattok.

Petra

Kép
ppetra

Mi is beneveztünk a szon-versenyre. De úgy tudom, hogy csak máj. 13-tól lehet szavazni. Majd nézzétek meg Simon Bencét, de csak akkor szavazzatok rá, ha tényleg szépfiúnak találjátok. KépKépKép

KépKép
simsi

Petra: kösziKép Akkor mégegyszer megkérdezem az úszást is: kit és hol tudok keresni ez ügyben? Kedden ezek szerint délelőtt is van? A szombatiról tudtok vmit?

Hajrá szépséges fiúkKépKépKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Létezik szerintetek, hogy a szemfog bújik ki először??Most vettem észre Peti ínyén a szemfog körül egy elég nagy fehér foltot, tuti hogy fog.Mi más is lehetne??Szerintem nem sok kell hozzá és kibújik.Lehet azért is taknyol kicsit??!!

Kép
dora1980

úszás: belláné Horváth zsuzsa 20-445-35-24
eddig nem volt hétvégén, mióta a Lugas felmondta a szerződést, de kérdezzetek rá

Kép
nycsilla

Sziasztok,

Dora,
Zalán is vámpir volt egy ideig. Tehát kérdésedre válaszolva igen, létezik. Aztán pár hét múlva jöttek a metszők, de mára már behozták a lemaradást és egész jól néznek kis a fenti fogaink is.

Petra,
Nem beteg Zalus, legaábbis úgy tűnik, remélem sokáig igy is maradunk. Azért én annyira nem örülök annak, h. ennyit bever a gyerek a főzelékekből, egy ismerős védőnő soknak tartja, de mit csináljak, ha egyszer még nyafi a másfél üveg után is, a két üvegre még rá szokott húzni 1-1,5 deci teát is. Majd kidurran a pocak a végére. Azért én cserélnék veled, mert jobban örülnék, ha több lenne még a tej.
Hol is van ez az uszás?
Tünde

KépKép
tuzal

TUZAL! Köszi a megnyugtatást, akkor lehet hogy valóban az!!Már megijedtem, hogy ki tudja mi lehet az!Szerintem akkor ez viseli meg annyira pár napja, és a takonykór is ennek lehet következménye.Vettem Neki Nasivin orrcseppet, hogy megelőzzük a gyulladást, és kikerüljük a dokilátogatást!A gyógyszerész ezt ajánlotta.Bízom benne!!!!!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Mesi!
Köszönöm az érdeklődést, jól vagyunk, hétfőn voltam uh-on és orvosnál, 13. hetes vagyok, és úgy tűnik, hogy minden rendben van.Kép

Anita2!
Küldj már egy SMS-t a címetekkel, pont időben kaptál el, pénteken megy a párom a téglát és a cementet megrendelni Kép

Jolka!
A mi kiságyunk átalakítható volt, leszedtük róla a rácsokat és maradt a heverő-szerűség. Tavaly nyáron lett szétszedve, mert Kristóf kivarázsolta magát a kiságyból, feltornázta magát a rácsra, ki a pelenkázóra, onnan háttal lecsúszott a matraccal együtt a földre. Mindezt egymás után többször is megjátszotta, így inkább szétszedtük az ágyat, mielőtt baleset érte volna...

Dóra!
Kristófnak véletlenül sem úgy jöttek a fogai, ahogy a nagy könyvben meg van írva Kép

MInden takonykóros apróságnak jobbulást kívánok Kép
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Dóra,
Előfordulhat, h. taknyol a gyerek a foga miatt? Ilyet még sose hallottam. Nekünk hál'istennek eddig sose volt semmi kín a fogakkal. Folyik a nyál, de az literszámra.

Zsuzsi,
Skorpió bébitek lesz? Én az vagyok, állitólag elég gáz csillagjegy. A férjem anno mondta, mert akkor még nem tudtuk, h. Zalán útra kelt, h. a köv. hónapban szünetet tartunk, mert még egy skorpió már sok lenne a családban.

Voltunk tanácsadáson. Mostantól napi két főzelékevés és egy gyümiétkezés, nap elején és végén meg tej. Ez lett kiadva. És nem kell a kaja végén folyadékot adni a gyereknek, mert nem jó, ha rászokik, én meg mivel állandóan iszok is evés közben gondoltam őt is megkínálom. Hát tévedtem. Amugy még 9 kiló sincs Zalus, de dokinő szerint még igy is kövér, épp eleget hízott az utóbbi időben is. Õ tudja.

Beteg gyerkőcök,
Ugye már gyógyultok?

Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!
Csak bekukk. hogy tudassam sikerültek az eddigi írásbelik!KépMég jövő héten lesz a földrajz és a biosz,aztán szóbeli!
Egyébként Balázsnak ma van a szülinapja(ha valakit érdekel)KépÚgyhogy most nagyon happy vagyokKépKépKép

Ági
csagi

Sziasztok!

Ági!

Gondoltam rád egész héten. Ügyes vagy! Milyen volt a töri érettségi?

Balu, SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!

Kép

Milyen tortát csináltattál neki végül! Ajándék?

Mi sajnos, még mindig betegek vagyunk. Kép
Estére általában felmegy a lázza. Most jöttünk meg a dokinénitől. Orrmandulája is elég nagy.
Miért féltek ennyire az antibiotikumtól? Mi most is kaptunk. Szegénynek nagyon fájhat a torka, be van rekedve és most már köhög is. Szegénykémnek annyi ereje sincs, hogy sírjon, csak nyávog mint egy kismacska. 1 hete csak tejcsit eszik, minden mást csak megkóstol. Pedig minden kedvencével próbálkoztam már. Kép
Viszont, hogy csak szopizunk, túltermelési válság van. Reggelre úszok a tejcsiben. Most még a pelus sem elég. Tegnapelőtt éjszak át is kellett öltözni.

Tünde!

Tegnap láttalak beneteket a sétálon, két másik anyukával sétáltattok, de most, hogy betegek vagyunk kerüljük a társaságot. Szerintem Te csinálod jól az etetést. Nekem sem evett még meg Manó sosem 1 üveg bébikaját, mindig várta a tejcsit. Kép Ha így haladunk 20 évesen is szopizni fog. Kép Na, jó ezt már a nagyszülők mondják, meg azt is, hogy lassan csökkenthetném a napi adagot. Lehet, hogy igazuk van.
Én mindig adak neki a kaja mellé vizet. Dokinénitrk most milyen folyadéktól "tilt" kaja után? Mindenki szomjas étkezés után...

Csilla!

Mi sem megyünk egy darabig kluba. Elvagyunk tiltva. A család szerint onnan kaptuk el. Legutóbb is utána volt a 3 napos lázza.

Zsuzsi, Melinda, Ildi!
Köszönöm a kiságyas infokat.

NÁlunk is ki van tiltva most apa a nagyszobába, míg betegek vagyunk. Kép

Dóri!
Petike, hogy van? Étkezés, hogy megy?

Ágimanó!

Ügyes legyél! Gondolunk majd rád!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ági!
Gratula, vagyis inkább csak az egész érettségi mizéria után gratulálok...
Balunak boldog szülinapot!! Fotókat kérünkKép

Ágimanó!
Hogy vagy? Egyben, vagy már babázol?

Jolka!
JObbulást Márknak is...

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Tünde!
Igen, skorpió lesz "az új gyerek" Kép
Egyébként szerintem minden jegynem vannak kritikus tulajdonságai, én szűz vagyok, az sem biztos, hogy jobb...hihihi
Zs

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Nincs valakinek véletlenül Pampers-ös gyűjtőlapja? Elkezdtük gyűjteni, erre nincs meg a gyűjtő, lehet, hogy kidobtam :-(((
Én is gondolkodom a szépségversenyen, lehet, benevezem Bencét.

Tünde!
Érdekes, hogy nem kell evés után inni adni, márcsak azért is szoktam, hogy ne maradjon a szájában a főzi. Bence mondjuk vizet iszik, de minden gyümi és főzi evés után megiszik pár kortyot.
Nem próbáltad, hogy kevesebb bébipapit adsz és helyette cicit? Mert amíg ennyit eszik, persze, hogy nem kér cicit és ezért nem is termelődik annyi, mint régebben. Tudom, könnyű kivülűllóként okosnak lenni, de talán megér egy próbát.

Jolka!
Biztos nehezen nyel Márk, ezért szopizik inkább, de majdcsak túl lesztek ezen is. Jobbulást Nektek!

Ági!
Gratulálok az eddigiekhez, csak így tovább!
Balázsnak boldog szülinapot kívánunk!

Dóra!
Bencének is úgy néz ki, mintha a szemfog bújna alul.

Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Újra itthon. Apa elutazott, úgyhogy ketten vagyunk Ádival holnap estig.

Tündi! Biztos azért nem kaptam meg tőled a képeket, mert tele volt a postafiókom. Egy barátnőm szokott továbbküldöttekkel elhalmozni, olyankor megtelik.

Syl! Üdv a topikon! Te is legyél kitartó Kép

Mesi! Szerintem is szuper a 4d. Olyan nagy élmény volt! Meg is nézem a videót! Kép Tudjátok már mi lesz a picur neve?

Anita1! Nekem mindenki azt mondta, akitől kérdeztem, hogy 4 hósan kell először vinni csípőszűrésre. Mi Sóstón voltunk, Berenát u. 2. Szerdán és csütörtökön rendel a dokinő (elfelejtettem a nevét..... Valamilyen Éva, azt hiszem), fél5-től, nem kell bejelentkezni, 5000 Ft. Nem uh-val vizsgál, csak kézzel, de szerintem alapos.

Ági! Sok sikert a továbbiakhoz is! Boldog szülinapot a nagyfiúnak!

Ági2! Mi a helyzet? Megvan a baba? Én is túlhordtam Ádit a kiírthoz képest 4 nappal.

Zsuzsi! Én is szűz jegyű vagyok, a gyermekem pedig skorpió. Jól kijövünk, úgyhogy ne aggódj! :D :D

Minden kisbetegnek jobbulást kívánok! Szerencsére minket eddig elkerült. (kopp-kopp-kopp)

Üdv, A.

Ádimama

Balu!
Isten éltessen!

Ági,
ha van időd, megírhatnád, milyen volt a töri. Főleg az esszé érdekelne.
És mikor költözök végleg?

Lányok!
vki világosítson már fel, hogy az Ágimanó kicsoda, mert fogalmam sincs róla.

Gyógyulunk, láz nincs, már csak orrfolyás van és étvágya is megjött.

Annamari!
Jók a képek! Kép

Nálunk is új kép a profilban.

Kép
nycsilla

Csilla!
Hát volt egy pár!Mind nem is fog eszembe jutni!
Az egyetemes töri az tuti hogy az egyik az Egyházak szerepe a középkorban,a másik pedig az 1.világháború előzményei...
A magyar töriben voltak ilyenek:
-Károly Róbert gazdaságpolitikája(én ezt írtam)
-II.József
-56-os dolgokról kellett írni
Nem emlékszem a többire,de úgyis fent lezs a neten nemsokára!

Ági
csagi

Na sziasztok csajok!

Ágimanó mi van veled?

Tuzal! Nagyon jól érezte magát a Janka a kiránduláson. Minden évben elég hosszú utakat terveznek az óvónénik, tavaly Lillafüreden, Miskolctapolcán voltunk, de hát most fájó szívvel egyedül engedtem el, mert nem igazán mertem már bevállalni ezt az utat. De az a lényeg, hogy minden simán ment.

Ádimama! Valóban nagy élmény volt, márcsak azért is, mert 35 percen keresztül tartott és teljes genetikát is csinált ez a prof. Először csak 2d-vel nézte, hogy minden rendben van-e. Egyébként kisfiú lesz, de azt hiszem, hogy ezt már mondtam és a névválasztás elég nehéz lesz. Janka is Eszter lett volna, de két héttel a születése előtt változtattunk. Mindig azt mondtam, hogy ha lesz egy lányom, az Lili lesz. Így második névként ezt is megkapta. Így lett Janka Lili - Eszter helyett, mindenki meglepetésére, mert persze Eszterkének várták.

Remélem, már mindenki meggyógyult, vagy gyógyulófélben van!!! Ugye mondtam a múltkor...
2 héttel ezelőtt mi is keresztül mentünk rajta, de itt az újabb vírus, ami szintén hányás, hasmenés, magas láz...( Nem rémisztésképpen)Állítólag egész télen a hideg miatt nem voltak bacik, és a hirtelen jött jóidő meghozta a betegségeket.
Vigyázzatok magatokra és a babákra!!!

Csilla! Falnivaló a kislányod.. Az ilyen képeket imádom.

Kép

Kép
jurem

Sziasztok!!!

Még mindig van hőemelkedésünk, de már napközben jó kedvünk van, csak estére enged le egy kicsit.

CSilla!

Flóra nagyon cuki a képen, jó kis fekhelye van. Kép
Ágimanó: Valamikor februárban csatlakozott hozzánk, akkor volt 28 hetes kismama. Egy kis faluban tanított, szolgálati lakásban laktak. Pont azt újították fel nagy pocakkal. Még szakembert is kért tőlünk a konyhabútor elkészítéséhez. Talán levelet is váltottatok. Állítólag a sógora is ott volt az osztálytalálkozón. Debrecenbe járt dokihoz, de lehet, hogy azóta váltott. Az anyósósáék élnek Nyíregyen, és hétvégekén innen írt nekünk.
Remélem, most már tudod kiről, van szó. Kép

Örülök, hogy Flóra már jobban van.

Annamari nagyon aranyos a kép a profilban Ádiról. Neki is nagyon szép szemei vannak. A sapekot ő tűri a fején.
Nálunk mindig leveszi, tegnap is kb. 200m után vettem észre, hogy megint kidobta a kocsiból. Kép

Pampers-ös gyűjtő?
Nem is tudtam, hogy van ilyen. Mit kell gyűjteni? Én meg csak dobom ki a pelusos zacsikat.

Tünde!
Tanácsadás: mi minden hónapban járunk, szerintem a 15 hós oltásig, után ritkítjuk.
Pl. ilyenkor szoktam felíratni a mosakodót.

Mindenki megy vasárnap a börzére?
Már nagyon kíváncsi vagyok rá. Ha Manó még beteg lesz, akkor ő az apukájával a kocsiban marad. Venni kéne neki pár nyári cuccot, na és egy széldzsekit. Nekem már nem is jut semmi. Kép Kép

Legyetek jók! Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Mesi!

Nagyon ideges voltál míg a kislányod oda volt?
Én lehet, hogy nem fogom engedni. Nagy felelősség ennyi kicsivel elindulni. lehet megyek én is, v. a nagyik majd.
Nem szoktak még aludni az oviban? Vagy hazafelé a buszban aludtak? Gondolom azzal mentek.
De neki biztos nagy élmény volt.

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Helló Jolka!

Hát volt telefon az óvónéninél, és nagyon sokat telefonáltam, hogy mi újság, hol vannak, hol járnak stb...Azért is volt rossz egy kicsit, mert 3 kislánnyal nem ment csak az anyukája, és ebből az egyik az én kislányom volt. Az igazság az, hogy a nagynénim a vezetőóvónéni, és ez nagy segítség minden tekintetben. De nem is tudtam volna visszatartani, annyira vágyott. Most nagyon sok munkánk van, meg már azért csak a 30.hétben vagyok, a lábam is dagad.......egyre nyűgösebb is vagyok...

Remélem, már sokkal jobban vagytok, és hamarosan meggyógyultok. Ez a láz meg nagyon szörnyű, főleg ha nehezen megy le.

Puszi

Kép

Kép
jurem

Hello lányok!

Köszi a dícséreteket, de senki sem panaszkodhat a bébijét illetően. Kép Ja, és persze minden szépséges kisfiúra szavazok majd a szon-on.

Flóra már nem lázas, most folyik az orra. Pont, mint mikor nekünk fája a torkunk és utána pár nappal elkezdünk taknyolni. (Bocs!) Mióta jártunk saját dokinéninél semmit sem kap. Eszik és a kedve is jó. Most jöttünk fel, de már be is vágta a szundit.

Nekem borzasztóan megfájdult tegnap a lábam táncom, mert éppen a két legnehezebb táncot gyakoroltuk, mármint bokaügyileg a legnehezebb. Nyáron csak elmegyek vele egy sportdokihoz.
Ma meg aerobikra, egyszerűen nem bírom kihagyni, úgy hiányzik a mozgás.

Jolka!
Igen, így már tudom, hogy ki. Õ Ágica, én csak így emlkézsem rá. Köszi az infót. Remélem, majd lesz, aki hozza róla a hírt.
Ti jobban vagytok? Azért lementek?
Találkoztunk tegnap Orsival és Hannával, mondta, hogy ismernek titeket. Mi is őket. Aranyosak.
Én szeretnék menni vasárnap, de úgy nézem, hogy pont akkor tervezték be a fiúk és anyukám dédit. Na, talán délutánra hazaérünk.

Mesi!
Kitartás! Hogy is fogják akkor hívni a kisfiad? Kép
Hogy vannak Heniék? Tudsz vmit róluk? Itthon van már a pici?

Petra!
Szerintem mi még a jövő héten nem megyünk, csak ha teljesen tünetmentes lesz a baba. Ti?

Tündi!
Anita1!
Sikerült elérni a babaúszás-trénert? Mikorra iratkoztatok be?

Jobbulást minden Angyalnak!

Cs.

Kép
nycsilla

Sziasztok!

Csilla! Édes az alvós kép! Kép Én is mindig fotózgatom szegény Ádámot, amikor alszik, még jó, hogy nem érzékeny rá, és nem ébred fel. Bezzeg a körömvágásra egyből! KépKép

Mesi! Nekem is nagyon tetszik az Eszter meg a Lili is, és a Hanna is szép szerintem. Az egyik kedvenc lánynevemet, a Jázmint viszont nem adhatom majd a lányomnak, ha lesz, mert nem passzol a férjem vezetéknevéhez. Maximum majd ő is megkapja másodiknak. Kép
Orosz is csinált teljes genetikát a 4d-n, mi a 26. héten voltunk.

Jolka! Tűri a sapkát a gyerek, csak még nem sikerült egy olyat találnom, ami ne csúszkálna folyton a kis fején... Egyébként lehet pár hónap múlva már ő is dobálni fogja. Még jó, hogy észrevetted, hogy Márk kidobta.

Képzeljétek, eddig bioalmának a levét kapta a gyerek, ízlett is neki. Ma kipróbáltam, hogy tettem hozzá egy kis almás bébiitalt, és úgy már nem kellett neki. Rendesen hisztizett, amikor a szájához ért, úgyhogy én ittam meg... Szerintetek azért próbálkozzak még vele? Ja, és én azt hittem, hogy ezekben a bébiitalokban nincs se cukor se semmi, erre ezen olvasom az összetevők között: cukor, citromsav. Pfff.

Kép

Ádimama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?