Új privát üzeneted érkezett!

Köszi szépen a dícséreteket!Persze ezt vártam! Kép
Monee!
Ez a körhúzós módszer nagyon jó!
Mi is szeretnénk kertes házba költözni.
Annyira komolyan még nem nézelődtünk, csak itt Pécs mellet lévő szomszéd felkapott falukban, de erre iszonyú drágák a házak. Jó itt kertiben de nagyon hiányzik a kert az, hogy legyen egy saját portánk ahova bármikor kitudunk lépni. Ráadásul mindketten családi házban nőttünk fel.
Minden hónapban van kórházlátogatás. Bárki résztvehet.A Zsebibabában benne van, hogy mikor
Talán szép idő lesz megint! Kép

Kép
zóra

Sziasztok!

Zóra!
Azért nem minden hónapban van az a kórházlátogatás és a mi tanfolyamunkon még nem került rá sor, de mi mindannyian min. 25 hetes terhesek vagyunk (de inkább több), nem tudom nem lenne-e feltűnő valaki nagyon laposan, hiszen ez azért mégiscsak egy előadássorozatKép.

Monee!
Sajnálom, hogy Tündi ennyire kiszállt közülönk. Ti ismeritek egymást, ugye? Én nem vettem észre, hogy bárki is megbántotta volna, vagy ilyesmi, kár, hogy nem jön már.
A tavalyi születés hetén ez a kórháznézés úgy működött, hogy valamelyik helyi rádióban hallottam, hogy a Megyei Kórház nyílt napot tart csüt.pénteken. Na, én eljöttem előbb, odarohantam, se a portán, se a nőgyógyászaton nem tudott senki a dologról. Elmondtam ki nyilatkozott a rádióban, azt a dokit felhívták nekem telefonon, átadták a kagylót én meg megkérdeztem, hogy megnézhetem-e a szülőszobát?Kép Mondta hogy igen, majd egy szülésznő körbevezet. Felmentem, körbevezetett.
Tavaly ilyen volt, lehet, hogy az idén szervezettebben fog működni. Én minden esetre nagyon kuncogtam ezen a dolgonKép.

Ma mázsálódni voltam védőnőnél és végre az ő mérlege is "barátságosabb" volt, az elmúlt 4 hétben 5 kilót híztam. Na, azért ilyen tempóban nem folytatnámKép de úgy tűnik hatásos volt az evés.

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Sziasztok!

Túl vagyunk a hétvégi nagy kiránduláson! Három napot töltöttünk Fehérváron a szüleimnél. A Máté egész jól bírta ismét az autózást, szinte végig aludta az egész utat. Otthon persze a nagymami totál elkényeztette, állandóan játszott vele, hurcolta mindenfelé. Kép Nagyon tetszett a Máténak, hogy ott aztán tényleg körülötte forgott mindenki állandóan. Sajnos megint kicsit rossz idő volt, ezért sokat nem tudtunk sétálni. Amit vittem neki meleg kezes-lábas éppen hogy rá tudtuk erőszakolni Kép Megint annyit növekedett, hogy kinőtte ezt a ruhát is. Ebből is levontam a tanulságot, hogy mindig meg kell próbálni az előző heti ruhákat indulás előtt, nehogy meglepetés érjen.
Sajnos azért nem volt teljesen felhőtlen a hétvége, mert a Máté elkezdett minden szopizásnál sírni, utána pedig bukni. Kedden így a doktornéninél folytattuk a nagy kirándulást Kép( Azóta már voltunk fülészeten, megvizsgálták a vizeletét és most tenyésztődik a széklete is. Kép Eddig nem találtak nála semmit, a doktor néni azt mondta, lehet, hogy csak annyi a baj, hogy túl mohón és túl sokat eszik. Hát tényleg remélem, hogy csak ennyi lesz a probléma.

Zóra!

Nagyon ismerős vagy nekem, esetleg jártál kismama tornára a Megyei Kórházba?

A születés hetéről én nem tudok semmit, de a Zsebibabában láttam, hogy az EÜ-i Főiskolán is lesznek előadások. Én tavaly voltam ezeken, nagyon jó kis közösség alakult ki. Az a védőnő, aki ott szervezte az előadásokat szervezett szülőszoba látogatást is, ahol a kórházi védőnő vezetett végig minket és mondott el minden hasznos információt. Mindenkinek ajánlom, mert nagyon jó előadások voltak.

Üdv Mindenkinek!

Netty

Kép
netty11

Sziasztok!

Tegnap voltam ismét dokinál. Még mindig azt mondja hogy valószínű nem babám van, de nem tuti. Nem érti, hogy miért nem jön meg, de most adott egy gyógyszert, amit ha beszedek elő fogja serkenteni a dolgot. Ha akkor sem jön meg, be kell mennem a kórházba ultrahangot csináltatni...
Ezek a hírek velem. Kép

Annyi jó volt a tegnapi látogatásban, hogy a rendelőben ki volt rakva egy jó pár prospektus a Születés Hetéről. Ott le van minden pontosan írva, hogy mikor és hol, milyen előadások lesznek. Remélem el fogok tudni jutni valamelyikre, de a kórházat semmiképpen sem szeretném kihagyni.

Netty!

Aranyos volt a sztorid a babaruháról! Kép Hát igen, ilyenek ezek a gyerekek, folyton nőnek. Kép
Remélem nem lesz baj Mátéval és tényleg csak túlságosan finom a tejcsid.

Hódocska!

Igen, mi a "férjeink" Kép révén ismerjük egymást. Kezdetben ők voltak barátok, aztán most már mi is azok lettünk. Nem hiszem, hogy az miatt távozott hogy itt bárki megbántotta volna, legalábbis nagyon remélem. Igazából én is nagyon régen találkoztam vele, de remélem hogy hamarosan újra tudunk majd beszélgetni. Nem bízom benne hogy meg tudom győzni arról, hogy jöjjön ide vissza közénk, de minden esetre megpróbálom majd.

Nem túl nagy itt a forgalom...
Marcsy, Gira, Viki, Holdviola, Annaviola, többiek, merre jártok?

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

sziasztok!

Gira!

Örülök,hogy lesz saját fészketek de sajnálom ,hogy elköltöztök.Én is szívesen mennék kertes házba de falun nem tudnám elkébzelni az életem.Azért a buszközlekedést nézzétek meg ,mert ezekbe a falvakba nagyon ritkán jár a busz,hétvégén meg szinte alig.Tudom van autótok,de nem tudni mit hoz a jövő (300ftbenzin?)
Nem voltál kedden zenebölcsiben!Hívtalak is ,de nem vetted fel.Tudod minden kedd délelőtt 10-kor.

Hódocska!

Igen, nagyon jó csapat jött össze az új lakókbólKép!A régi öregek meg ,ha morognak csak irígységből teszik.Egyébként ennek a lakótelepnek régi sajátja,hogy az emberek az utcát is az életük részének takintik,mivel itt egyedül a városban a ruhákat is kint teregetik az öregek.(elég furcsa,de én már megszoktam)Kép
Mi csak folytatjuk a hagyományokat, kicsit modernebb változatbanKép!
Üdv mindenkinek:Dóri
diadora

Sziasztok!

Bocsi, de nincs időm visszaolvasni, a Manó minden időmet kitölti! Most éppen azt játszuk, hogy "Csak Anya kezében alszok!". A lakás meg tiszta kupi... Egyébként jól vagyunk, bár mostanában kicsit hasfájósan, sajnos. Ha lesz időm, beugrok.
Ja, és teszek fel pár képet Márkról!

Puszilok mindenkit!!!

Ildikó

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Holdviola!
Nagyon aranyos Márk, mekkora szemei vannak!Kép Remélem ez a hasfájósság nem húzódik el nagyon. Kitartást! A lakás meg várhatKép (mondom ezt én, aki szinte mindig sikamikál valamitKép ).

Diadora!
Tök jó lehet a lakóközösség, kívánom, hogy máskor is tudjatok szervezni ilyen összejöveteleketKép.

Monee!
Azt írtad, hogy szedsz fogzásgátlót, ugye? Nekem régebben volt olyan pl. hogy abbahagytam a gyógyszert és olyan szinten felborult a rendszerem, hogy szinte "álterhes" lettem, hónapokig nem jött meg, sőt a doki még tejet is tudott fakasztani a cicimbőlKépKép. De baba nem volt. Gyógyszert kaptam rá én is, attól megvolt 1 hónapig és akkor azért kellett szedni, hogy elálljonKépKép. Fura egy dolog ez a hormonháztartás.
Én is körülnézek majd alaposabban a Születés Hetével kapcsolatban, úgyis megyek dokihoz kedden.

Netty!
örülök, hogy jól sikerült a hétvége. Szedres felé mentetek?

A gyerekszoba egyre jobban szépül, 1-2 hét és teszek fel majd képeket is.

Kép
hódocska

Sziasztok!
A hétvégén meghívtuk Violka két kis barátját, íme néhány képKép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Hódocska!

Igazából én azért hagytam abba a gyógyszer szedését, mert nem jött meg. Most meg lehet hogy azért nem jön meg, mert abbahagytam. Szedem a gyógyszert amit most kaptam (ha el nem felejtem), egyébként meg amilyen szerencsém van nekem is egy hónapig lesz meg. Kép Poci görcsök már vannak, de eredmény még nincs. Meglátjuk majd. Kép

Holdviola!

Nagyon aranyos a kis manókád! Kép Remélem egyszercsak lesz annyi időd, hogy le tudj ülni hozzánk mesélni egy kicsit! Kép

Diadora!

Merre is laktok? A házak formájából, meg színéből ítélve, Meszes környékén?

VÉGRE! Előkerült a fűtésszerelő és ma megyünk le vele a házhoz pontosítani hogy mit és hogyan. Remélem hamarosan el fogja tudni kezdeni a munkát! Kép

Megígérem mindenkinek, hogy a hétvégén nekiállok és átrendezem a táblázatunkat! Már ideje lenne, vannak változások. Kép

Üdv.: Monee

Monee

monee85

Monne!
Hartmann Tamás neve volt meg adva régen a szülés felkészítéssel kapcsolatban. Szerintem Õ meg tudja mondani mikor lesz kórházlátogatás.(Tavaly meg év elején minden hónapban volt.) Én is csak arra mentem el, igaz egyszer potyára mert szülés miatt nem lehetet bemenni.
Én is voltam egyszer mielőtt még terhes lettem mert fontos volt abból a szempontból, hogy eltudjam dönteni hol szüljek, ki legyen az orvosom.
Netty!
Kismama jógán voltam egy alkalommal.
Képzeljétek tegnap kaptuk meg a 2 hónapos oltást. Nagyon izgultam, hogy mi lesz; Sír-e? Belázasodik-e? De semmi gond nem volt. Talán kicsit aluszékonyabb volt tegnap du-n.
Holdviola!
Ari a kisfiad!Látszik, hogy Õ is jó evő! KépBiztos azért fáj a pocija mert picit mohó és sokat eszik.
Jevi!
Jók a képek!Vidám hétvége lehetet.
Üdv.:
Zóra

Kép
zóra

Sziasztok!

Jevi!
Nagyon jók a képek, hogy együtt isznak, meg minden. A legjobban mégis a csipeszes nyaklánc tetszettKépKép.

Monee!
Köszi, ha rendben tartod a táblát, hú belegondolni is fura, hogy pár hét és a mi kis lakónk is bekerül oda.Kép Remélem a hormonháztartásod hamarosan rendbe jön majd. Nem vagy tőle feszült, hogy pl. bármikor megjöhet? Engem pl. ez zavart nagyon, hogy igen, utólag teltek a hetek mensi nélkül, de napjában többször is eszembe jutott, hogy jaj, remélem nem most jött megKép.
Apukám egyébként megint nincs jól, továbbra sem mehet haza, sőt a hétvégén, jövő hét elején áthozzák ide Pécsre szívkatéterezésre. Annyi előnye van, hogy legalább láthatom és addig maradok vele, amíg mindkettőnknek jólesik. De nagyon sajnálom szegényt, már eléképesztően unja az egészet. Azt szeretném, ha túl lennénk ezen, mert én olyan kis bolond vagyok, hogy ha más (közeli ismerős, rokon) nehéz helyzetben van, mindig beleképzelem magam a helyébe és sokat gondolkodom rajta. Hát ezt nem kéne. Na nem baj, elmúlik ez is.

Zóra!
Nem írsz, honnan ismerhetjük egymást?Kép

Jaj, képzeljétek, amíg itt gépelek a babám csuklik, rugdos, nyújtózkodik egyszerreKépKép biztos ízlett neki az ebédKépKép. Viszont éjszaka sem hagy már aludni hetek óta, többször is felébredek rá, hogy ficeregve adja a tudtomra, ideje pisilni és valami más pózban visszafeküdniKépKép.

Szép napot és jó hétvégét, ha esetleg nem jönnék.
Az anyukáknak meg BOLDOG ANYÁKNAPJÁT!

Kép
hódocska

Sziasztok!

Szerencsére nem találtak semmit a Máténál! Kép) Minden eredménye negatív, így csupán annyi a baj, hogy borzasztóan mohó és kapkod evés közben. Most megpróbáltam 3,5 óránként etetni, hogy ne legyen annyira éhes, mint 4 óránként, de igazából ez sem teljesen jó. Már nem bukik ilyenkor annyit, de még mindig az az érzésem, hogy több levegőt eszik, mint tejet. Kép
Ma voltunk baba-mama tornán a Szivárvány gyermekházban, hát a Máté nagyon élvezte. Ezután minden pénteken menni fogunk, hacsak nem utazunk el. Valaki jár valahova ilyen baba-mama tornára?

Hódocska!

Mindig Szedres felé megyünk, nekünk ez az útvonal vált be a legjobban. Nem a legrövidebb, viszont a leggyorsabb. Ha megint arra járunk, dobok egy puszit a tesódnak. Kép
Apukádnak jobbulást kívánok és kitartást, hogy ebben a szép időben kibírja a kórházi hercehurcát.

Zóra!

Én sokat jártam jógázni is, lehet, hogy onnét vagy ismerős. Majd próbálok rólam is feltenni képet, de még mindig túl nagyok a képeink. A múltkor sem engedte a rendszer feltenni amit kiválasztottam. Kép

Mindekinek jó hétvégét!

Netty

Kép
netty11

Sziasztok!

Bocs, nem tudok most visszolvasni, csak gondoltam megírom Nektek, hogy megkaptuk a hitelt!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az előbb telefonáltak az OTP-től! Szóval lesz új lakás, meg kültözés, meg minden ami ezzel jár!!!!!!!!!KépKépKép

További szép napot, jó hétvégét, és Boldog Anyáknapját mindenkinek!!!

Viki+Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Nagyon rég jártam erre,és nem is keresek mentségeket,egyszerüen nincs időm,és lehet hogy jövő hónapban már nem is lesz netünk.(
Látom mindenki jól van,már amennyit így futtában átnéztem,
holdviola
gratulálok a babódhoz,nagyon szépKép
Monee
sikerült elköltözni ócsárdra?Át tudnád nekem küldeni az új táblázatot?
Mert látom vannak újakKép
Viki
gratulálok a költözéshezKép
Hódocska
hogy vagy?mikorra vagy kiírva?
Mi jól vagyunk,csak igencsak fáradt vagyok,zsozsó elég kis csibész kölyök,már 1 hónapja teljesen egyedül megy,nem is mászik,és imádja leszedni a virágaimat.és még nincs 11 hónapos.
Ha tudok még benézek,mielött kikapcsolják a netet.
mindenkinek puszi
sziasztok

ui:még mindig nem tudom hogy kell képet felrakniKép

Móni

cerka

KépKép
Peti és az alma:Kép
tornázni is tudok ám!:Kép
KépKépanyán aludni jóóóóóóóóóó!

Cerka!
Ha minden jól megy június elején tudunk költözni!

Viki+Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Minden Mónikának szeretnék kicsit megkésve Boldog névnapot kívánni!!!

Hódocska!
Azért válsztottuk a fa járókát, mert Peti tök sokat ácsorgott a kiságyában a rácsokba kapaszkodva. És mivel a hálósnak nincsenek rácsai, így maradt a fa, rácsos változat! Nem tud semmivel sem többet, mint a másik! Kép További jó pocaknövesztést! Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Viki!
Nagyon édes Petike, főleg az alvós kép tetszik. Azért elvan a járókában úgy látom. A Móni köszöntést magamra is vettem, mert előző nap én névnapom is voltKépKépKép. Örülök, hogy megkaptátok a hitelt, épp ma nézegettem a leendő házatokatKép.

Netty!
Örülök, hogy tetszik a baba-mama torna. Engem az gondolkodtat el, hogy mi van, ha a napirendünkbe nem illik majd bele, pl. etetés alvás miatt? Hogy működik ez? Nem nyűgös néhány gyerkőc? Én valamit majd a közelünkben keresek, ha eljön az ideje.

Cerka!
Szia, ezer éve....KépKép Sajnálom, hogy lassan nem lesz netetek. Tök jó, hogy már megy a gyerkőc, virágok nem szoktak felborulni?Kép Neked is boldog névnapot!Kép (még jó, hogy Viki eszembe juttattaKép)
Én egyébként jól vagyok, július 4-re vagyok kiírva. A vége már kicsit nehéz, vagyis már hónapok óta, mert hátam, derekam, csípőm rengeteget fáj és a dokik nem tudnak vele mit kezdeni. Itthon még takarítgatok, rendezgetem a gyerekszobát, csak az zavar, hogy a kedvenc időtöltéseimre (olvasás, hímzés, rejtvényfejtés...stb.) nem nagyon tudok időt szánni, mert akkor is nagyon szenvedek a fájdalmaktól, kb. negyed óránként abba kell hagynom a főzést is és ráhasalni a fiziolabdámraKépKép. De valahogy azért elvagyok, várom már a végétKép

Monee!
Neked is Boldog Névnapot így utólag is!Kép
Meg mindenkinek, akit kihagytam.

Kép
hódocska

Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat! Kép Én most így előre meg visszamenőleg is szeretnék boldog névnapot kívánni mindenkinek. Ne haragudjatok, én az ilyen ünnepeket képtelen vagyok megjegyezni, vagy nyomonkövetni. Kép

Hódocska!

Köszi, én is remélem, hogy hamarosan helyreáll minden bennem. 4. napja van ma hogy szedem a gyógyszert, menstruációs görcseim vannak, erősebbek mint szoktak lenni, de más nincs. Sajna hányingerem is van szinte folyamatosan, ez valszeg a gyógyszer mellékhatása.
Igazából én attól most nem tartok, hogy egyszercsak megjön valahol ahol nem vagyok felkészülve rá, mert egy egész hadseregre való "felszerelést" hurcolok magammal. Amikor még suliba jártam, akkor voltak ilyen félelmeim, mert ugye óra közben, meg sokszor órák után sem volt lehetőségem arra, hogy kimenjek a mosdóba ellenőrizni, hogy mi van. Én inkább attól tartok, hogy lavinaszerűen jön a dolog és miután ilyen erős vérzéssel még nem volt dolgom, nem igazán tudom hogy fogom kezelni. Éjjel egyébként pont erről álmodtam, annyira nem volt kellemes. Kép
Apukádat áthozták már Pécsre?

Netty!

Tök jó, hogy nincs baj a kicsivel! Kép

Viki!

Örülök neki hogy megkaptátok a hitelt! Kép Az FHB nagyon tökölős bank, az OTP-ről sok jobbat hallottam. Kép Forint vagy deviza alapú hitelt vettetek fel? Mennyi pénzt kaptatok a két gyerkőcre? Kép

Cerka!

Jó hogy jöttél! Kép Természetesen átküldöm a táblázatot Neked, csak javítgatok még ezt-azt rajta. Kép Sajnálom hogy nem lesz netetek! Megkérdezhetem hogy miért?

Mi most indulunk le dógzani a házhoz... :/ Jövő héten jön a fűtés szerelő megnézni hogy mi merre hány méter. Úgy szeretnénk, hogy a fűtés, a fürdőszoba, meg a hálónk legyen készen és akkor le megyünk lakni. Sokkal jobban haladnánk még akkor is, ha napi két órát tudunk csak dolgozni. Ezek a hétvégék nem az igaziak...

Megkaptam a Páromtól a kedvenc írónőm új könyvét!
Képzeljétek "babanetes", gyerek szülős, nevetős, cinikus a sztori! Nagyon tetszik, alig bírom letenni!
Egy idézetet engedjetek meg belőle:
-A babanetes barátnőmmel könyvet is választottunk közösen amit a szülés után a kórházban fogunk olvasni.
- És mi a címe: Az utolsó könyv amire az elkövetkezendő öt évben időd lesz?
- Nem, hanem: Hogyan őrizzük meg a szüzességünket?
KépKépKépKépKépKépKépKép

Nah, megyek! Este még jövök!

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Ez is egy jó fárasztó hétvége volt.Egy ballagás egy keresztelő!

Hódocska!

A nagylányom júli.3-án a fiam júli.8-án született.Lehet, hogy valamelyiket eltalálod.Kép Kép

Minden névnaposnak sok boldogságot kívánok!
diadora

Sziasztok!

Teszek fel egy képet, ez tegnap készült, 32. hétben járok.
Kép

Kép
hódocska

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon boldog Anyák napját kívánok én is, a névnaposoknak pedig boldog névnapot így utólag is!
Viki!
Örülök, hogy megkaptátok a hitelt, tetszenek a képek, nem semmi, hogy az almát már ilyen szépen eszi Petike!
Hódocska!
Szépen gömbölyödsz, örülök, hogy nincs semmi gond a babával!
Netty!
Mi is Uránváros felé lakunk, vannak nagyobb babák is a tornán? Violka 15 hónapos, de még nem voltunk ilyenen, viszont érdekel. Péntekenként van a Szivárványban?
Üdv mindenkinek: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Hódocska!
Bocsi, akkor Neked is boldog névnapot! És nagyon csini a pocid KépKépKép Kitartás!

Monee!
Egy babánk van, a másikat bevállaltuk, így Petire járt 900.000 ft, és a második babára 1.500.000.ft megelőlegező kölcsön-így hívják mostKép. (szóval összesen 2.400.000 ft a szocpol 2 gyerkőcre, új lakás vásárlása esetén)

Jó éjszakát mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Évi!
KösziKép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Viki!

Tudom, hogy egyenlőre csak egy gyerkőc van, csak nem tudtam hogy pontosan mennyit lehet a kettőre felvenni. Annak idején nekünk is eszünkbe jutott ez a megoldás (bár ez már az egyik végső volt), de sajna előre használt lakásra ezt nem lehet megjátszani. Mikor kapjátok meg a pénzt? Mikor költözhettek? Rakj fel majd képet légyszi a lakásról! Kép

Hódocska!

Nagyon szép vagy! Kép Téged már lassan megismerlek arcról, ezért mindig nézem a Pocakosokat az utcán, hogy köszönhessek Neked ha esetleg látlak, de eddig még sosem Te voltál az (bár még senkit nem zaklattam a dologgal Kép).
Akárhányszor raksz fel képet mindig nagyon csinos vagy! Kép Honnan öltözöl? Úgy értem kismama boltból vagy esetleg valahol máshol vásárolsz?

Jah Viki (mégegyszer) Téged ugyan nem hiszem hogy megismernélek, de a kis lurkótokat mindig kutatom a babák között, hátha összefutunk valahol. Kép

Marcsy!

Merre jársz? Kép
Sajnáltalak amikor baj volt a babócával, de azért is most hogy lezdtek jóra fordulni a dolgok bekukkanthatnál hozzánk! Kép

Voltunk hétvégén Tündiéknél. Nem akarok túl sokat írni, mert nem akarom megbántani azzal, hogy helyette nyilatkozok dolgokról. Nem szereti, mellesleg én sem. Kép Szóval, jól van, az endoja miatti depresszió talán teljes egészében tovább állt. Baba nincs és nem tudni mikor lesz, de biztosan egyszercsak lesz. Most nem akar ilyen dolgokkal foglalkozni, nem jön a Születés Hetére, nem jön ide hozzánk, besokalt amikor még ment a kezelés és most elfordult ettől a témától. Ha lesz babája biztosan szívesen vissza fog ide jönni hozzánk, de addig sztem nem sok remény van arra, hogy ellátogasson közénk.

Kedden lesz nyitott kórház, de sajna akkorra jelentkezett be a fűtésszerelő, úgyhogy lehet hogy csak pénteken jutok el oda. Lesznek dúlás-születős filmek is, ide is el szeretnék menni. Valószínű csütörtök és péntek délután szabira megyek otthonról és délután elmegyek ide-oda. Kép

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Küzdelmes hétvége után végre most van egy kicsi szabad időm, mert végre elaludt a Máté. Nem tudom mi történik Vele, de mostanában nem akar szopizni, vagy csak én értelmezem félre a jeleit. Kép Ha túl sokáig várok, hogy nagyon éhes legyen akkor olyan mohó, hogy 3 perc után a hasa tele van, de csak levegővel és eszeveszetten sír. Hiába böfizetetem akkor meg jön vissza belőle a tejci. Ha nem várom ki a 4 órát, akkor meg még nem elég éhes és azért csak játszik. Most próbálom belőni, hogy 3 és 4 óra között melyik az a pont ahol már éhes, de még nem annyira hogy kapkodjon. Volt Veletek ilyesmi? Vagy lehet, hogy most kezdődik nála a 3 hónaposok változása? Már arra gondoltam, hogy fel fogok hívni egy szoptatási tanácsadót, hogy mit csináljak, mert kezdek eljutni oda, hogy már félek leülni a szoptatáshoz, mert állandóan cirkusz van. Kép

Évi!

Most pénteken volt egy kb. 1 év körüli kislány és egy 5 hónapos kislány a tornán. A védőnő azt mondta, hogy szoktak többen lenni, de most több kisgyerek is beteg volt. A Máté volt a legkisebb, de szerintem ő jobban élvezte, mint a nagyobbak, mert ők inkább egymással játszottak és totyogtak, kúsztak a teremben. Egyszer gyertek el, hátha akkor többen lesztek és meglátod, hogy Violkát mennyire köti le.
Péntekenként van fél 10-től a Szivárványban.

Timi!

Egy ideig én is attól féltem, hogy bárhova ahova időpontra kell menni nem tudom összeegyeztetni az evéssel. Eddig még szerencsénk volt, mert ezeken a napokon mindig pont úgy jött ki az evés, hogy el tudtunk menni. Illetve egy kicsit azért segítettem is időnként, mert egy negyed-félórát el tudtam eddig tolni ide vagy oda az evéseket és így nem volt gond. Az alvással sincs gond, mert nem nagyon alszik a Máté napközben, csak 15-20 perceket időnként és kint a babakocsiban. Nálam a para mindig akkor van, ha orvoshoz megyünk időpontra, mert onnét nem lehet elkésni. Eddig még mindig odaértünk. Kép Van aki úgy oldja meg a dolgot, hogyha kell akkor megszoptatja a babát akárhol, én nem szeretek csak otthon szoptatni. A Máté már megszokta a fotelt, mindig zenét hallgatunk közben szinte el sem tudom képzelni, hogy ne otthon egyen.
Nagyon csinos kismama vagy! Kitartás az utolsó hetekre! Nekem az utolsó 2 hónapban nőtt meg akkorára a pocakom, mint egy boroshordó. Kép

Netty

Kép
netty11

Sziasztok!
Huh, de régen jártam erre. Remélem mindenki jól vanKép Azért nem tudtam jönni, mert a Domcsi is meg a Dávid is beteg voltKép Krisztike szombat óta nagyon nyügi. Most vagy az időjárás miatt sír megint sokat, vagy Õ is beteg lesz. Holnap kéne neki beadatni a 2 hónpos oltást, már így is késünk vele, nem tudom megkapja-eKép Na tessék! Bekapcsolom a gépet, feljövök ide és már megint sír...Kép Pedig 10 perce altattam el.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Jevi!
Köszi a köszöntést (névnapit) meg a dícsérő szavakat. Holnap megyek megint uh-ra és nagyon remélem, hogy továbbra is jókat hallok majd.Kép

Viki!
Akkor is 2,400,000 lett volna a szocpol, ha a "Ketteske" már meglenne? Vagy így több jár? Remélem majd fogunk talizni ha ideköltöztök, biztos összefutunk a séták során. A kitartásra bíztatást kösziKép Néha úgy érzem ha van fél, 1 óra fájdalommentesség, hogy hú de jó ez a terhesség, ne legyen mgé vége, tényleg élvezem, aztán néha meg csak bőgicsélek. Ma is mikor pucoltam a krumplit már nagyon feszült voltam, hogy nem igaz, ez sem megy már megszakítás nélkül, aztán kiáltottam egy nagyot és befejeztemKépKép.

Monee!
Én is így vagyok, hogy a neten képről "megismert" arcokat kutatom az utcán, de eddig asszem még nem botlottam bele (véletlenül) senkibe így. Sőt, szinte biztos, mert ma is pl. csak egy csomó rosszkedvű, morci anyukát láttam, benneteket meg mosolygósnak képzellek, de igaz, mindenkinek lehetnek rossz napjai.
A ruháim (elsősorban a nacik) kismamaboltokból vannak, most találtam egy olyat, ami még tűrhető áron is van. A pocakosságban az a jó, hogy teljesen máshogy öltözhetsz, ha akarsz, nagyon klassz ma már a választék, viszont -szerintem- drága is egyben, különösen, ha belegondolsz, hogy a terhesség felölel 3 évszakot, ki tudja leszsel-e még várandós, vagy akkor jó lesz-e még rád a ruha, nem megy-e ki nagyon a divatból...stb. Van pl. olyan farmerom, ami ugyan sztreccs, az is kismamanaci, de most, hogy híztam, a fenekemen, combomon annyira feszül, hogy nem tudom hordani. 9900 Ft volt és 2,5 hónapig tudtam használni. Azért majd biztos élvezed, ha odakerülsz, mert tényleg választék azért vanKép
Apukámat most kiengedték, a szívkatéterezés előtt mégis elvégeznek jónéhány vizsgálatot, de hamarosan valószínűleg jön. A kórházban még fogröntgent is csináltak neki (pedig 1 v. 2 foga van csak), hogy nincs-e valami betörött darab az állkapcsában. Hihetetlen, hogy még milyen vizsgálatok állnak előtte, pedig a vérnyomásával, szívritmusával van gondKép. Nem baj, legalább alaposan kivizsgálják most.
Sajnálom, ami Tündivel történt, de megértem, hogy most jegelte ezt a témát, lehet, hogy pont ez fog majd segíteni. Azért továbbra is ölelés neki és nagy-nagy drukkKép.

Netty!
Köszi, hogy leírtad a tapasztalataidat. Gondolom akut esetben az ember úgyis megoldja az etetést, de azért csak jobb otthon, ahogy látom nektek is. Vagy mostanában mégsem? Védőnőtől nem kaptál esetleg tanácsot ez ügyben?
Pocakom valóban nagyon megindult az elmúlt hetekben, idáig spóroltam veleKép.

Marcsy!
Gyerekeknek jobbulást, talán Krisztike csak a "szokásos" cirkuszt csinálja és nem lesz beteg.Kép

Diadora!
Lehet, hogy kifogom valamelyik időpontotKép. Ti egyébként így terveztétek? Együtt ünneplitek a szülinapokat?Kép

Megyek, főzök, mert így éhes maradokKép

Kép
hódocska

Sziasztok!
Van 10 perc szünetem, addig gyorsan kérdeznék valamitKép Az egyik msn partnerem "megszólt", hogy még mindig pólyába alszik Krisztike. Szerintetek is baj, hogy már elmúlt 2 hónapos, de imádja a pólyát és pólya nélkül ritkán alszik el? Én egyik gyereket sem pólyáztam sokáig, azaz a Dávidot egy hónapos koráig mert nem igazán mertük megfogni pólya nélkül olyan kicsinek láttuk.(2850 g és 50 cm)És mivel szombat óta a kezembe alszik el pólyástól könyebben becsempészem az ágyába isKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Nekem is egy gyors kérdésem lenne.

A Születés Hete alkalmából a Nyitott Kórházat ezerrel a Dischkába hirdetik a szülészetre.
Öhm... az már nem zárt be? Én tudom rosszul, hogy csak két szülészet működik Pécsen, egy a Kórház téren és egy az Édesanyák útján?
Ilyenkor mi van? Kép

Hódocska!

Kész a kaja? :P Kép

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Monee!
Úgy tudom régen a megyei volt a Dischkában, vagy ilyesmi (de nem vagyok tősgyökeres pécsi), szerintem nem ott lesz, hanem a megyeire gondoltak.
Kaja kész lett, a Babamagazinban volt egy újfajta tepsiskrumpli recept azt csináltam fasírttal és zöldségleves volt.
Ja, azt elfelejtettem még írni, hogy tetszett az a könyves sztoriKépKépKép.

Marcsy!
Nem tudom mit írnak a nagykönyvben a pólyával kapcsolatban, de én eddig is és remélem ezután is elsősorban az érzéseimre fogok hagyatkozni, tehát -szerintem- nem lehet probléma, ha a babókád ennyire szereti a pólyát, csak gondolom kell neki hely a ficánkolásra. Majd biztos a többiek is írnak véleményt, én nem hagynám magam 1 embertől befolyásolniKép

Kép
hódocska

Sziasztok!

Monee!
Ha minden igaz, akkor júni 1-2-án fogunk költözni!A pénzt nem fogjuk megkapni, azt a bank az eladónak utalja át, a teljes összeget csak a lakhatási engedély kézhezvételekor, addig csak egy részét!

Hódocska!
Igen, akkor is ennyi a szocpol, ha már meglenne a 2. baba. Remélem én is, hogy összefutunk majd! Ti merre laktok?
Hátfájás: a vége felé már csak ez van, bár meg kell mondjam őszintén, én ezt Petivel megúsztam! SzerencséreKép
Apukádnak jobbulást!

Marcsy!
Pólya ügyben nem tudok hozzászólni, mert Peti nagyon útálta a kötöttségeket, így én csak hazahoztam benne és nem is használtam egy napig sem!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

KépKép
Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Viki!

Tök jó hogy alig egy hónap múlva már az új lakásban fogtok lakni! KépKépKép A második babókát mikorra tervezitek? Látom Petike egyre jobban önállósítja magát a felállásban... Kép

Marcsy!

Én úgy vagyok a pólyával, hogy nekem totál nem szimpatikus az egész dolog. Ez az én véleményem, de lehet ha babám lenne és ő azt szeretné akkor használnám. Gondolom nem spárgával kötözöd benne össze a kicsit, hogy úgy nézzen ki mint egy kötözött sonka és ne bírjon mozdulni, hanem normálisan. Kép
Az egyik pakolászás közben találtam kettőt a padláson és bármilyen ellenérzésem is van vele kapcsolatban, elraktam, mert kellhet.
Nincs baj az anyai ösztönökkel szerintem sem. Ha a babának ez jó, akkor ez jó. Úgyis sírni fog majd ha ficánkolni akar inkább. Kép

Hódocska!

Örülök hogy apukádat kiengedték. Most legalább vehet egy nagy levegőt a kórház után, mielőtt újabb kivizsgálásokra kell neki jönni. Kép
Igazából az őszintét megmondva az a majd 10 ezer forint egy nadrágért nekem nagyon sok. Valószínű még akkor is sok lenne, ha megtehetném hogy ennyiért vegyek nadrágot magamnak. Tudod, nekem akármivel kapcsolatban is, mindig azon jár a fejem, hogy hogy lehetne olcsóbban megúszni a dolgot. Most például azon filózok, hogy olyan hastakarót hogyan lehet "rászerelni" egy normális nadrágra, hogy csak a felébe kerüljön. Már vannak sejtéseim, de asszem ha oda jutok hogy nekem is kell ilyen, akkor közelebbről megnézek egy nadrágot és nekiállok alkotni. Kép Én már csak ilyen vagyok. KépKépKép
A kengurunak a szabásmintája is megvan. Mi olyat sem fogunk venni. Kép
Igen, én is azt hiszem hogy a Megyeire gondolhattak, csak valószínű ai összeállította a programot, az annyira nem pécsi. Kép

Görcsöl nagyon a pocakom és szokás szerint a combom felé húz át, így alig bírok menni. Kép Menstruáció nincs, csak görcsök, és ez már a 6. napja hogy szedem a gyógyszert. 3 tabletta van még vissza és utána nem tudom hogy mi lesz.

Üdv.:
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!
Megkaptuk a 2 hónapos oltást, a doktornő szerint szépen hízik. Egy hét alatt 10 dekaKép A doktornő most tök normális. Akármit kérdezek, normálisan válaszol, rendesen megvizsgálta ma is a picit, mert szóltam neki, hogy szerintem nincs valami jól.(Semmi baja)Kép Na megyek, mert a Dávid mesét akar hallgatniKép A kedvence a Hófehérke és a hét törpe. Persze mondanom sem kell, hogy Õ benne a Hófehérke és nem tudom neki megmagyarázni, hogy inkább a királyfinak kéne lennieKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!
Netty!
Tegyél ám majd képet fel magadról is! Meg persze Mátéról is!
Nálunk is gondok vannak a szopival és az alvással is. Mostanában próbálok áttérni a 4 óránkénti etetésre de nem mindig sikerül betartanni. Sokszor úgy tünik már 2 óra múlva enne megint de akkor csak keveset eszik. Valamikor egész szopi közben rugdalózik, látszik, hogy erölködik és közben kakil, tök ideges folyton elveszti a cicit, mihelyt kijön a szájából újra kapkodva kéri.(Nem tudom ilyenkor mi van vele.?)Arra is gondoltam már, hogy lehet, hogy sokszor csak szomjas. Lehet, hogy kipróbálom a forralt vízet.Ráadásul mostanában napközben alig alszik (fél órákat).
Hódocska!
nagyon csinos vagy, mint mindig! Én is imádtam terhesen öltözködni. Bár most is annak ellenére, hogy szinte állandóan itthon vagyok,sose maradtam pizsiben és egy kis sminket is mindig teszek magamra és egyből jobban érzem magam.
Örülök, hogy apukád jobban van!
Monne!
A Megyei kórházról van szó biztosan (Kórház tér)Jobban vagy már?
Viki!
Nagyon aranyos a kisfiad! Mennyi idős is Õ?
Marcsy!
Ha, így érzi jól magát a picikéd akkor, nyugodtan tedd pólyába. Szerintem most biztonságot nyújt neki a pólya. Kicsit emlékezteti arra amikor még jó melegben a pocidban volt.Pár nap múlva már megint más fogja megnyugtatni. Szerintem. Kép
Üdv. Mindenkinek!

Kép
zóra

Sziasztok!

Zóra!
Peti 16-án lesz 8 hónapos! Kép A nyugtalan szopi miatt pedig ne aggódj! (ha különben szépen hízik, eszik eleget) Peti egész az elejétől a mai napig úgy szopik, hogy közben rúgdos, kapálodzik, karmolászik...stb... azt már 8200 g !!! Szerintem még ne adj neki vizet (bár ez csak magánvéleményem) Peti is volt, hogy 1,5-2 óránkérta akart cicizni, de ilyenkor 2-5 perc után abba is hagyta. Ha neked ez nem nagy gond, hát hagyd 2 óránként inni is!!! Kép Én 4,5 hósan adtam neki először vizet, meg teát, de akkor is sűrűn akart még cicizni! A védőnő azt mondta, hogy vanak babaák, akik egyszerre tele eszik magukat, és vannak, akik szépen komótosan, kicsi adagokban (ezáltal ugye sűrűbben is) eszik az adagjukat! Szóval szerintem ne aggódj!

Marcsy!
Örülök, hogy minden rendben van!

Monee!
Nem lehet, hogy akkor kell csak megjönnie, amikor elfogyott a gyógyszer, mert egyszer nekem is kellett kapnom bogyókat, hogy megjöjjön, és nekem akkor jött meg, amikor elfogytak a bogyók!!!

Viki+Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Zóra!

Köszi, már nem fáj annyira a pocim mint reggel.
Ebben a szép időben, totál herótom van itt bent ücsörögni az irodába, ami ráadásul még hideg is.

Egyre több kétség van bennem ezzel a gyógyszer dologgal kapcsolatban. Nem igazán hiszek benne, hogy használni fog (nem mintha eddig hittem volna)...
Rég nem vettem terhes tesztet, lehet hogy ma mégiscsak veszek egyet...

Monee

Monee

monee85

Köszi mindenkinek a pólyával kapcsolatos tanácsokatKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Most nem nagyon olvastam vissza, mert rengeteg a tennivalóm. Nemrég értem haza a dokitól és holnap be kell feküdnöm a megyeibe, úgy tűnik a babó továbbra sem fejlődik kellő ütemben és utána akarnak nézni a dolgoknak. lehet, hogy csak 2-3 hét, de az is lehet, hogy végig.

Esetleg néha megkérem férjem, hogy írjon rólam, de addig is szorítsatok értünk!
Remélem kibíromKép, gyűlölöm a kórházat.
Legyetek jók, sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Sziasztok!

Na régen jártam erre, de az elmúlt héten Erdélyben voltunk a férjem családjánál. Rékának nagyon barátkozós volt, így belopta magát mindenki szívébe. De amióta visszajöttünk egyfolytában hisztizik. Szerintetek miért? Ha nem a kezemben van üvölt. Én meg már abszolút nem tudom cipelgetni mindenhová. Mit csináljak?

Gira
Vendég

Hódocska!

Nagyon sajnálom, ami veled történik! Kép
Kitartást a kórházi napokhoz és jó egészséget Neked és a Babának is!!! Azért jó volna tudni, mi van Veled, remélem a férjed azért jelentkezik majd, vagy ha nem, ha írsz egy e-mailt, én megírom a telcsiszámom, és sms-ezhetünk, és beírom ide amit szeretnél!!! ( nagyviki78@freemail.hu )

Addig is szorítok értetek!!!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Hódocska!

Igazán nagyon sajnálom, reméljük nem lesz semmi baj! Rajtad és a pocidon nem látszik semmi a múltkori kép alapján ,nőtt sokat a pocid.
Vigyázz magatokra és tényleg adj életjelt magatokról, mindenképp.
Izgulunk értetek!!

Monee!

Vikinek igaza lehet, biztos úgy működik mint a fogamzásgátló!
Vettél egyébként tesztet?

Gira!

Telesen normális,kicsit el lett kényeztetve, ezt én is tapasztaltam már ,kiruccanás után.Pár nap és rájön ,hogy itthon van és megszokja megint a ritmust.

Nah jó éjt!
Kép
diadora

Sziasztok!

Hódocska!

Igazán nagyon sajnálom, reméljük nem lesz semmi baj! Rajtad és a pocidon nem látszik semmi a múltkori kép alapján ,nőtt sokat a pocid.
Vigyázz magatokra és tényleg adj életjelt magatokról, mindenképp.
Izgulunk értetek!!

Monee!

Vikinek igaza lehet, biztos úgy működik mint a fogamzásgátló!
Vettél egyébként tesztet?

Gira!

Telesen normális,kicsit el lett kényeztetve, ezt én is tapasztaltam már ,kiruccanás után.Pár nap és rájön ,hogy itthon van és megszokja megint a ritmust.

Nah jó éjt!
Kép
diadora

mi történhetett?
diadora

Sziasztok!
Sikondán jártunk.
Kép Kép
Kép Kép
Éva
tuncimami

Milyen ballagáson voltál, Dórika Kép
cseribogi

Sziasztok!

Hódocska!

Sajnálom hogy így alakultak a dolgok, de remélem ettől jobb lesz a picinek. Te meg viseld el, amennyire el lehet. Ha szeretnéd, gondolom vannak itt többen, de én biztosan, szívesen meglátogatlak a kórházban, hogy ne unatkozz annyira! Írd meg a számodat ha szeretnéd: helyesmonika@gmail.com

Diadora!
Köszi a kérdést! Vettem tesztet, negatív. Ha... ...akkor ez már a 8. hét lenne. Nem igaz, hogy nem mutatná ki semmi ha mégis! Kezd tele lenni a hócipőm ezzel az egésszel. Kép
Egyébként ma reggel úgy ébredtem hogy nagyon rosszul vagyok. Kép Olyan hányingerem van, hogy csak na. KépKépKép Rá van írva a gyógyszerre hogy lehetnek ilyen mellékhatásai, csak én egyébként sem vagyok egy rosszullevős fajta, úgyhogy most nem érzem magam túl jól ez miatt. Tegnap este görcsök kínoztak, ma csak úgy átlagosan fáj a hasam, plusz hányinger. Kép

Tuncimami!

Aranyosak a képek! Látom élvezték a kölkök Sikondát! Kép Mi is elég sokszor járunk oda, közel-távol az most a legjobb fürdőhely. Kép

Jaj, képzeljétek, tegnap voltunk lent a háznál és a postaládában találtam egy igen furcsa levelet. Lett egy új hódolóm Ócsárdon... :/ Nagyon gáz volt a levél, nyomdafestéket nem tűr, úgyhogy hagyjuk. Anyukám mondta is a Páromnak, hogy itt az ideje hogy eljegyezzen, mielőtt még elszeret valamelyik falusi csávó. Kép

Üdv.:
Monee

Monee

monee85

Hódocska!
Nagyon sajnálom, hogy be kell feküdnötök, de hidd el nagyon jó kezekben vagytok. Szerintem a Megyeiben nagyon lekiismeretesek az orvososk és az ápolók is elég kedvesek! Várjuk a híreket!
Kitartás!
Monne!
Jobbulást! Ne szomorodj el!
Megyek mert sír!

Kép
zóra

Sziasztok!

Hódocska!

Kitartást a kórházhoz! Én az utolsó héten kerültem be, mert a Máté szívhangjával nem volt minden rendben, de esténként hazamehettem. A Megyeiben tényleg nagyon rendesek az orvosok és a nővérek is, mindenben segíteni fognak. A könyvtárban van internet, úgy tudom, hogy a bent fekvő kismamák ingyen használhatják. Nem tudom, hogy tényleg működik -e, de lehet, hogy érdemes kipróbálni. Várjuk, hogy jelentkezz!

Monee!

Sajnálom, hogy így szenvedsz. Nekem nem volt még ilyen tapasztalatom, de a nővéremnek igen. Neki is akkor jött meg, amikor elfogyott a bogyó.

Viki!

Hogy bírtad, hogy Peti így szopizott végig? Kicsit szégyellem, de nekem már időnként elfogy a türelmem, mert teljesen ugyenezt csinálja a Máté is már kb. 2 hete. Ilyenkor be szoktam tenni az ágyába és akkor lenyugszik, aztán 10 perc múlva újra akar enni és újra megismétlődik minden. Kép Előtte kb. 2,5 hónapig, semmi gond nem volt, de most nem tudom, mit csináljak vele. Ma eddig 2 óránként evett, és most elaludt. Tápszert nem akarok neki adni, inkább összeszedem minden erőmet és türelmemet.

Zóra!

A vizet én sem javaslom, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy én is megpróbáltam, amikor követtem olyanok tanácsát akik soha nem szoptattak. Rájöttem, hogy egy szopizós babát, legalábbis a Mátét nem lehet átszoktatni a 4 óránkénti evésre, úgyis akkor eszik és annyit amennyit akar. Többen mondták már, hogy egy ekkora gyereknek már 4 sőt 5 óránként kellene ennie, biztos azért ilyen mert nem éhes, túl eszi magát stb. Amikor megpróbáltam kihúzni a 4 órát, akkor meg annyira kapkodott, hogy azért nem evett rendesen. A tejci pedig kevesebb lett és kellett pár nap mire visszaállt a normális tejtermelés. Most ugye ismét vannak gondjaink, de remélem, hogy azért ez is megoldódik. A vizet, a hasfájás elleni teát a Máté soha nem fogadta el, így ha csuklik, még akkor sem tudok ezzel segíteni rajta.

Netty

Kép
netty11

Hát, úgy látom csak panaszkodni kell és megoldódnak a dolgok....Mire leírom már nem is úgy van. Pár napja egész jó idő közönkét eszik és jól alszik Andris (kb. 4 óránként)és nem is sír nagyon sokat. Bár nem élem bele magam, hogy ez most már így lesz mert tudom, hogy állandóan változik.
Viki!Netty!Köszi!
Próbáltam a vizet de nem kellett neki. Én mostanában mérem, hogy mennyit eszik így tudom mikor lakott biztosan jól és már tuti nem lehet éhes mégha úgy csinál is. Én úgy gondolom, azért jó ha körülbelül azonos időközönként eszik akkor talán nem fáj annyira a pocija és a tejtermelés is e szerint áll be.
Netty!
Ezek szerint még nálatok sem állt be egy körülbelüli etetési rend.?
Üdv.:
Zóra

Kép
zóra

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?