Sziasztok!
Jevi!
Köszi a köszöntést (névnapit) meg a dícsérő szavakat. Holnap megyek megint uh-ra és nagyon remélem, hogy továbbra is jókat hallok majd.
Viki!
Akkor is 2,400,000 lett volna a szocpol, ha a "Ketteske" már meglenne? Vagy így több jár? Remélem majd fogunk talizni ha ideköltöztök, biztos összefutunk a séták során. A kitartásra bíztatást köszi
Néha úgy érzem ha van fél, 1 óra fájdalommentesség, hogy hú de jó ez a terhesség, ne legyen mgé vége, tényleg élvezem, aztán néha meg csak bőgicsélek. Ma is mikor pucoltam a krumplit már nagyon feszült voltam, hogy nem igaz, ez sem megy már megszakítás nélkül, aztán kiáltottam egy nagyot és befejeztem
.
Monee!
Én is így vagyok, hogy a neten képről "megismert" arcokat kutatom az utcán, de eddig asszem még nem botlottam bele (véletlenül) senkibe így. Sőt, szinte biztos, mert ma is pl. csak egy csomó rosszkedvű, morci anyukát láttam, benneteket meg mosolygósnak képzellek, de igaz, mindenkinek lehetnek rossz napjai.
A ruháim (elsősorban a nacik) kismamaboltokból vannak, most találtam egy olyat, ami még tűrhető áron is van. A pocakosságban az a jó, hogy teljesen máshogy öltözhetsz, ha akarsz, nagyon klassz ma már a választék, viszont -szerintem- drága is egyben, különösen, ha belegondolsz, hogy a terhesség felölel 3 évszakot, ki tudja leszsel-e még várandós, vagy akkor jó lesz-e még rád a ruha, nem megy-e ki nagyon a divatból...stb. Van pl. olyan farmerom, ami ugyan sztreccs, az is kismamanaci, de most, hogy híztam, a fenekemen, combomon annyira feszül, hogy nem tudom hordani. 9900 Ft volt és 2,5 hónapig tudtam használni. Azért majd biztos élvezed, ha odakerülsz, mert tényleg választék azért van
Apukámat most kiengedték, a szívkatéterezés előtt mégis elvégeznek jónéhány vizsgálatot, de hamarosan valószínűleg jön. A kórházban még fogröntgent is csináltak neki (pedig 1 v. 2 foga van csak), hogy nincs-e valami betörött darab az állkapcsában. Hihetetlen, hogy még milyen vizsgálatok állnak előtte, pedig a vérnyomásával, szívritmusával van gond
. Nem baj, legalább alaposan kivizsgálják most.
Sajnálom, ami Tündivel történt, de megértem, hogy most jegelte ezt a témát, lehet, hogy pont ez fog majd segíteni. Azért továbbra is ölelés neki és nagy-nagy drukk
.
Netty!
Köszi, hogy leírtad a tapasztalataidat. Gondolom akut esetben az ember úgyis megoldja az etetést, de azért csak jobb otthon, ahogy látom nektek is. Vagy mostanában mégsem? Védőnőtől nem kaptál esetleg tanácsot ez ügyben?
Pocakom valóban nagyon megindult az elmúlt hetekben, idáig spóroltam vele
.
Marcsy!
Gyerekeknek jobbulást, talán Krisztike csak a "szokásos" cirkuszt csinálja és nem lesz beteg.
Diadora!
Lehet, hogy kifogom valamelyik időpontot
. Ti egyébként így terveztétek? Együtt ünneplitek a szülinapokat?
Megyek, főzök, mert így éhes maradok
Sziasztok: Timi