Új privát üzeneted érkezett!

Rayo! Én is szoktam a turiban vásárolni. Mondjuk anyósom pont ott dolgozik. Szóval én is csak simán kimosom a ruhákat. Amúgy van nálunk egy szupi adok-veszek, ahol szintén nagyon olcsó és jó, mondhatni kifogástalan állapotú ruhákat szoktam venni. Nagyon ari ez a kis pulcsi!

Szerencsére sem a férjem, sem én nem vagyunk semmire allergiásak. Mármint nem tudunk róla. Remélem a gyerek sem lesz semmire. Igazából el sem mennék egy allergiatesztre, mert a barátnőm gyanította, hogy allergiás egyvalamire, a teszt szerint pedig legalább 5 dologra. Most teljesen kész van, hogy jobban tette volna, ha el sem megy a vizsgálatra!

bockbrigi
 
 


Szilbee!
Köszi, találtam az oldalon egy levelező rendszert és megírtam nekik a véleményemet! Komolyan mondom, akkor ne írják, hogy majd tájékoztatnak!!! Le se sz..ják az embert!
Pesti csajok! Nálatok mi újság ezen a téren??Kép

Kép
rayo
 
 


Sziasztok!

Libaro oldalát legkönnyebben a babazo.hu-n találjátok meg.
Libero pontokról, ha klubtag vagy, akkor járnak az ajándékok, megírom a postai levelezőcímét ide kellene a baba adatait elküldeni, s persze a tiedet is.
Libero Klub
Budapest, Pf.23.
1525.

Sok sikert!! Nekem sem küldtek, de én kezembe vettem az írányítást, a mail-jeimre 2 hónapos átfutással válaszoltak. Kép


Sziszike

Kép
sziszike1000
 
 

 
 

Sziasztok!

Ma voltam a neurológusnál, de semmi jót nem mondott, Annának nagyon nagy a veseköve, 30 év alatt ő a 3.baba, akinél ilyet látott. Kép
A műtét meg nagyon veszélyes lenne nála, nagyon komoly műtét lenne. De a doki azt mondja húzná még ezt, hiszen nagyon pici, de, ha beágyazódik egyből műtik.
Addig is folyamatos kezelések, pisivétel, antibiotikumozás..
Kérdeztem porlasztani nem lehet? De nem, mert senki nem vállalná, mert olyan picike. Nagyon könnyű mellé lőni. Azt mondta konzultál az urulógussal is és pár hét múlva menjek vissza.
Addig is sokat itassam Annát és figyeljek minden gyanus jelre.
Nagyon félek, de remélem megoldódik szerencsésen, bár azt mondta a doki, elmúlni nem fog magától.
A családban senkinek nem tudok, hogy ilyene lett volna, s a doki azt mondta el sem tudja képzelni mitől alakulhatott ki.Kép

Most néztem a papíromat, amit a kórház adott, azt adta táplálási tanácsnak, hogy 1éves kora után tehén tejet adjak, de kérdem én minek, amikor 7dl tejcit is eszik egy nap? Amikor ennyi az alergia? Na nem fogok mindent megfogadni.Kép

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Rayo Kép
Ezt küldték anno, mikor én kérdeztem:
A Liberónak kétféle emblémagyűjtési játéka van. Az első a Libero klub tagjainak szól, mely folyamatos, névre szóló levelezés keretében zajlik. Klubunk tagjainak három, öt és nyolc hónapos korban kérdőívet küldünk ki melyre, ha válaszolnak és mellétesznek megfelelő számú (a pelenkazacskóról kivágott) emblémát, akkor az életkornak megfelelő ajándékot kapnak. Ehhez a klubhoz úgy tudnak csatlakozni, hogy vagy a különböző kiadványokban (Várandós mamák könyve, Babagondozási könyv, Kórházi csomag) található kuponok közül egyet visszaküldenek nekünk, vagy a következő adatokat elküldik címünkre: baba neve, születési dátuma, hányadik gyerek a családban, anyuka neve, lakcím.
Klubunk tagjai nyolc hónapos korig kapnak ajándékot, mert az idősebb babáknak már nem érdekesek ezek a (csecsemőknek való) készségfejlesztő játékok. Az ő részükre országos játékokat szoktunk szervezni, melyek keretében az idősebb babáknak is megfelelő ajándékokat tudunk adni. Ezek nyújtják a másik fajta emblémagyűjtési lehetőséget, melyekről levélben, bolti szórólapokon és babamagazinos hirdetésekben értesítjük vásárlóinkat, pontosan megadva mikor mit kell gyűjteni az ajándékért. Jelenleg nincs országos játékunk.
Köszönjük, hogy termékeinket használja, és nagy örömünkre szolgál, hogy elégedett velük!"
Nos, mi kaptunk 1 ajándékot, azóta még 2-nek meg kellett volna érkeznie, mert visszaküldtük a figurákat. Majd rájukcsörgök.
Turis cuccokat én csak simán kimosom.

Sziszike Kép
Nagyon sajnálom az eredményt. Szegény kiscsaj. Kép Akkor tényleg sokat itasd, és adj neki sima joghurtot is, ha sokat antibiozzák!!! Tehéntejet én sem fogok neki adni még jódarabig.

Brigi Kép
Remélem nem haragszol meg, ha azt mondom, hogy a legnagyobb butaság amit gondolsz és leirtál. Ha homokba dugod a fejed attól csak rosszabb lesz minden!!! Az, hogy kiderült, hogy több mindenre allergiás a barátnöd inkább csak jó, mert igy oda tud figyelni mindenre!
Tényleg nem akarlak megbántani!!! De én mindig abból indulok ki, hogy ha mi is igy gondolkodtunk volna (inkább nem megyek dokihoz, nehogy valami rossz derüljön ki), akkor a férjem valószinüleg már halott lenne Kép Felvállalni egy betegséget nem könnyü. A tudattal élni nagyon nehéz. De csak azért nem elmenni orvoshoz, hogy nehogy kiderüljön, hogy baj van, az nem csak felelötlenség, hanem butaság is.
Na, jó,nem osztom tovább az észt. Remélem, nem haragudtál meg, nem akartalak sem kioktatni sem elitélni, csak én igy látom!

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Írtam délután, és lefagyott...Most csak gyorsan. Nagyon szépek a babák! Micsoda hajzuhatagok!Kép És Nándi milyen nagyfiú már!

Sziszike,
Nagyon sajnálomKép Esetleg nem próbálkozol meg vmi természetessel? Talán megérne egy próbát egy természetgyógyász, vagy homeós doki? Ha másért nem, a tünetek enyhítésére, vagy a beágyazódás ellen.

Turis cuccokat én is csak simán kimosom. Ezek elvileg fertőtlenítve vannak már. Floci!!! Te mit tudsz erről?

Libero:
Én rájuk csörögtem még anno, és nem sokkal utána meg is kaptam mindent. Sőt, vissza is hívtak adategyeztetés végett. A textilkönyv szerintem zseniális.

Brigi,
Gratula az Anyák napi meglepetéshez!Kép
Nekem ritka szarul sült el az első, biztos mindig emlékezni fogok ráKép

Voltunk egészséges tanácsadáson, szerencsére nem érint bennünket a romlott oltásKép Bárányhimlő ellen viszont javasolja beoltani, mi a véleményetek erről? Kullancs ellen majd ősszel kezdi el, így jövő nyárra teljes lesz a védettség.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Most akkr visszafelé haladokKép

Rita!
Nekünk a dokinénink azt mondta, hogy a kullancs ellenit csak 2 (!) éves kortól lehet beadni. Így minket az idén ez nem érint. Kenegessem őket szúnyog és kullancsriasztó krémmel.
Bárányhimlő elleni oltás: elvileg csak 5 évig véd, de még erről is vitatkoznak a gyártók. Azt mondta a doktornő, hogy neki 3 olyan betege is volt, akit tavaly beoltott, és az idén újra bárányhimlősek lettek. Azt mondta, hogy tényleg nagyon csúnya szövődményei lehetnek, de sokáig szoptatott egészséges babákat ő nem oltana be, nekik símán át kell vészelni egy ilyet. Azt mondta, h gyenge immunrendszerű, koraszülött babáknak szokta javasolni az oltást.
Ráadásul, ha elkapja magától, életre szóló védettséget kap a gyerek, legfeljebb nagyon későn jöhet ki övsömör formájában, de az messze nem olyan vészes. Akkor ráadásul nem is fertőz, csak lassan múlik el. Péternek tavaly volt.
Szóval mi nem oltatunk.
Azt mondta, h ő a gyerekeit is csak kullancs ellen oltatta be, de azzal mindegyiket.

Minyu!
Egyet kell, hogy értsek.
Rajtam tavalyelőtt jött ki a parlagfűallergia, az is gyenge formában, addig semmi bajom nem volt. Viszon tavaly annyira durva lett, hogy orvoshoz kellett mennem vele. Kiskoromban én is az aprómagvasokra voltam érzékeny (azaz kamaszkoromig), no meg a tojásra, amitől tele lettem kiütésekkel, és mindig mondtam anyumnak, hogy betojásodtamKép
Én imádom az epret, és tavaly is majd meghaltam, hogy nem ehetek a szoptatás miatt. Azzal vígasztaltam magam, hogy na majd az idén, így összesen 2 kilót mertem enni egész tavasszal.
Na, majd az idén! A fiúknak még nem adok, a dokinéni szerint ezzel is várjunk 2 éves korukig, ha lehet. Állítólag érzik az ízét a tejciből isKép

Sziszike!
Sajnálom, hogy ilyen korán kijött ez a vesekőKép Nyilván hajlamos ráKép Én pont most olvastam a napokban, hogy a d vitamin túladagolástól is kialakulhat vesekő, mert túl sok kálciumot tart bent a szervezetben, többet,m mint amennyire szükség van. Annak kapcsán néztem utána, hogy vki írta, hogy egyszerre több vigantolt is lehet adni, mert nemlesz semmi baja. Nekünk ráadásul azt is mondta a docnéni, hogy zsírban oldódik, azért sem lehet bármennyit.
Persze ez nem jelent azt, hogy ettől van, de ettől is lehet veseköve.
Nekem millió epekövem van, amit nem tudok műtetni amíg szopnak a manók. Elképzelésem sincs, mitől lehet. Persze ez messze nem olyan, mint amikor egy csecsemőnek van veseköve.
És még valami: ha mód van rá, akkor én egyben vetetném ki. Hallottam már, milyen fájdalmakat okozott kipisilni a köveketKép Még ha szétzúzzák is. Én nem tenném ki a gyereket ennek.

Libero: már itt is írtam a Liberós sztorinkat:
Írtam nekik emilt, h szeretnék egy tekit meg egy könyvet, mert koraszülött babáim vannak, nem egyformán fejlődnek, no meg nem is szeretnék egyformát. Erre jött a válasz, h nem lehet, mert egy korosztálynak csak egyféle kérdőívet küldenek. Erre én beküldtem a két egyforma kérdőívvel egy az előzőhöz hasonló levelet meg 15 pontot, és kértem a tekit meg a könyvet. Vártam vagy 2 hónapot, válasz semmi, erre felhívtam őket. Szépen sorban, potyogtatva megjött egy hónapon belül 4 teki meg 4 könyvecske, no meg 4 állatka is, amit sms-ben nyertem. Pont tegnap hívtam őket, hogy küldtem pontokat a nyúlért is, amit szintén nem kaptam meg, azt mondta a nő, h postázza a két nyúlat is, bár március 31.-én már egyet postáztak. No, ezt nem kaptuk megKép

Liberonak új honlapja van: www.libero.hu (a nyugodt éjszakákértKép)

Na pussz, holnap jövök Nándit köszönteniKép
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület
 
 


Még valami:
Tudja valaki, hogy mi kell egy katolikus keresztelőhöz? Úgy értem milyen papírok és honnan kell beszerezni?

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!
Rayo,Máté 15.30.kor született Kép

SziszikeKép

Libero:most már én is inkább telefonálni fogok,mert az emilekre sz@rnak válaszolni.Egyébként a liberoklub@sca.hu-ra küldött emiljeimre egy autómata válaszolt:"fogadtuk levelét,hamarosan válaszolunk".Lassan 3 hónapja már,hogy elküldtem a pontokat a könyvért,azóta írtam nekik 3 mélt,mindre ez a szöveg jött válaszul,aztán írtam ott az egyik nőnek(ő intézte a teknőst még anno),de ő se nagyon akar most válaszolni.
Asszem holnap telefont ragadok.

Bannamari,szülinapKép
Keresztelőre nálunk nem kellett semmi,csak a gyerek,a szülők,meg a keresztszülők neve.Ja,a gyereknek kellett a szül.ideje és helye asszem.
Nálunk csak az esküvőhöz kellenek papirok,ezek hiánya miatt nem megyek férjhez templomban isKép

...mit is akartam még?....nem jut eszembe,megyek altatni

Jóéjt!

Kép

Kép
tündérke26
 
 


Jó reggelt!

Minyu! Nem haragudtam meg rád, sőt 2-szer is elolvastam a soraidat. Végülis igazad van. Az nem az én véleményem volt, hogy "jobban tette volna, ha el sem megy a vizsgálatra", hanem a barátnőm mondta saját magáról. Nem egyértelműen fogalmaztam, így valóban kegyetlennek tűnnek ezek a szavak. Bocsi,a pontatlanságért.
Amúgy boldog szülinapot még egyszer Nándinak!

Sziszike! NAgyon sajnálom! REméljük megoldódik a gondotok! Szorítok!

Bannamari! A katolikus keresztelőhöz , ha ti is ott kötöttetek egyházi szertartást papírok nem kellenek, csak rendezni kell az egyházadót. Nekünk jól lealkudtam mert csak 5(!) évre visszamenőleg kellett kifizetni! Ezen kívül még a keresztszülőknek kellett igazolás, amit az az egyházközség állított ki, ahol ők is keresztelve lettek! (Persze nálunk mindenki máshol!) Plusz még felírtak néhány adatot. Ennyi. Szerintem papja is válogatja, mennyire kezeli rugalmasan!
Mikor lesz a keresztelő?

Tegnap tudtuk meg, hogy öcsémék kislányt várnak! A családban csak én vagyok lány + 2 öcsém + 5 unokaöcsém. Úgyhogy nagy az öröm!

bockbrigi
 
 


BOLDOG SZÜLINAPOT NÁNDINAK!!!!!!! KépKépKép

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Nándinak mégegyszer Boldog Szülinapot!
Kép

Más!
Levente végre magától ült fel, fasonfekvésből. Azt hiszem éppenideje volt... végülis már 9 és fél hónapos. Kép
szilbee
 
 


Nándinak mégegyszer Boldog Szülinapot!


Más!
Levente végre magától ült fel, fasonfekvésből. Azt hiszem éppen ideje volt... végülis már 9 és fél hónapos. Kép
szilbee
 
 


Nándinak mégegyszer Boldog Szülinapot!
Kép

Más!
Levente végre magától ült fel, fasonfekvésből. Azt hiszem éppen ideje volt... végülis már 9 és fél hónapos. Kép
szilbee
 
 


Bocsika
No nézd már.... már megint össze-vissza van itt minden. Nekem azt írta babanet, hogy nem engedélyezi a feltöltést... hümmm Most akkor mégis miért van fenn 3 hozzászólásom is mikor csak 1-et akartam feltenni???? Kép
szilbee
 
 


Mi is kívánunk mégegyszer boldog szülinapot Nándinak:
Kép

Libero: A mail után azért ma csak felhívtam őket és azt mondták, hogy már a múlt héten postáztak valami kérdőívet, de a biztonság kedvéért elküldi mégegyszer a nyuszis mellé. Nem akartam tudatlannak tűnni( mi az a nyuszis????), így megköszöntem és leraktam! Valami majdcsak megérkezik! A baj az, hogy nem tudom, hová raktam a pontokat, úgyhogy tegnap óta azt keresem! No comment...KépKépKép

Tegnap vettünk a bicire babaülést és már ki is próbáltuk! Úgy ült benne, mint egy bárónőKép

Puszi

Kép
rayo
 
 


Brigi Kép
Örülök, hogy nem bántódtál meg. Kép
Grat a kiscsajhoz. Nálunk meg mindenki lány( 7 unoka + 2 dédunoka) ugyhogy nagy volt az öröm,mikor kiderült, hogy én fiút várok (bár apukám óvatos duhajként megjegyezte: "óóóó, láttam én mán karón varjút..." Kép)

Annamari Kép
Ezzel a kullancsos dologgal kapcs. én már annyi korhatárt hallottam (1, másfél, 2 év) Neked ezek szerint 2-t mondtak. Én még nem kérdeztem meg a dokinkat, majd a jövö héten valszeg.
bárányhimlös oltás nekem uj. ez is ilyen ajánlott de nem kötelezö?

Rayo Kép
Mi is most akarunk venni ülést a bicajra (majd ha megjön az apehtöl az adóvisszatérités Kép )

Szilbee Kép
Köszönjük a sok köszöntést Kép Igen, van az néha ugy, hogy becsavarodik a babanet Kép

És akkor néhány kép a szülinaposomról. (köszönjük a köszöntéseket!!!) Egy éve ilyenkor már a nagyvizitet vártuk, hogy megkapjuk az engedélyt a csaszira (bocs, ha leterhelem a topicot a sok képpel Kép)

Kép
Kép

Kép
Kép

Pusza mindenkinek

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Nándi!

Nagyon boldog szülinapot kívánunk neked, és persze élj legalább 100 évig. Reméljük, hogy sok ajándékot kapsz, no meg szépeket, és nagyon fogod élvezni őket. Közben csak figyelgesd anyukádat, hogy egész nap könnyes szemmel járkál a lakásbanKép

Gergő és Ádám

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület
 
 


Minyu
Tünemény ez a kis srác. ...és Atya Ég... hogy mekkora szempillái vannak. Kép

Betsy
Úgy látom a tábliból, hogy holnap ti lesztek 1 évesek. Ugye te is raksz fel Sasikáról újszülöttes képet!! Kép Annyia jó látni, hogy milyenek voltak újszülött babaként!! KépKép
szilbee
 
 


Minyu
Boldog szülésnapot kívánunk nekedKép
Nándika
NAGYO-NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED.ÉLJÉL NAGYON SOKÁIG, FÜLED ÉRJEN BOKÁIGKép

Ana & fiúk

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Boldog szülinapot Nándinak!!! Kép
Így megnőnek ezek a csöppségek egy év alatt! Nagyon tündériek a fotók!

Üdv.mariann

Mariann
Kép
kmarian
 
 


Boldog születésnapot NándinakKépKépKép
Vendég
 


Kép

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu,
Nándinak nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk mi is! Kép Szuperek a fotók!

Sziszike,
sajnálom, ami Veletek van, kitartás! Kép

KépKép
KépKép
jdora
 
 


De jó,megint szórakozik a babanetKép
Délbe már irtam,úgy látom elveszett,de akkor mégegyszer:
Boldog szülinapot Nándinak!

Kép

Kép
tündérke26
 
 


Minyu
Boldog szülinapot Nándinak!
Betsy
Saskiának szintén boldog szülinapot!
Sziszike
nehéz ilyenkor mit mondani, de ne add fel. Remélem, hamar túl lesztek rajta.

Gyönyörű szép időben bicikliztünk ma egyet, csajszikám cirka 40 percet aludt a gyerekülésben (megérte az árát!!).
Agyhártyagyulladás ellen nálunk nem akar oltani a dokinéni, mert szerinte felesleges, de ha ragaszkodik hozzá a szülő, akkor 1 éves kor után javasolja (akkor elég egy oltás, előtte 2 kell). Bárányhimlő ellen szintén nem ajánlja, mert szerinte azon át kell esni, és jobb gyerekkorban.

Eper: nekem nagy kedvencem, terhesen is ettem rendesen, tuti megkóstoltatom a gyerekkel, de azért résen leszek.

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Sziasztok!

Bocs a zavarásért, a 2006 nyári babásoktól vagyok. Babakocsit kéne lassan vennünk de tanácstalan vagyok, ne legyen a legdrágább, könnyű legyen viszonylag ( közlekedés), de azért stabil, megbíhzató, ugyanakkor könnyen csukható. Tudnátok ajánlani, kinek mi vált be, vagy melyik az amit nem ajánlatos mert valami komolyabb hibája van?
Cam Apolló van valakinek? Milyen szerintetek?
Kösz a segítséget!

Icus

Kép

Kép
szücsi_66
 
 


NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT SASKIÁNAK!!!!!KépKépKép

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Szücsi,
Én PegPerego Venezát használok, nekem ez vált be, de ez drága. Cam-ről semmit sem tudok. Viszont csak olyat vegyél, aminek a háttámlája vízszintesre dönthető.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Sasikának Boldog Szülinapot!
Kép
szilbee
 
 


Csatlakozom az előttem szólókhoz! Saskiának boldog szülinapot és minden földi jót kívánok!

Szücsi! Pierre Cardin? A tesómék szintén nyárra várják a babát, és ők olyant vesznek. Érdeklődj utána!

bockbrigi
 
 


Saskia!
Boldog szülinapot!!!!!Kép
Kép

Szücsi!
Nekünk Roan van! Csak akkor vegyél ilyet, ha nagy a kocsitok csomagtartója! Fiestába akkor fér be, ha levesszük a kerekét! Egyébként nagyon kényelmes és könnyű tolni, de nem túl olcsó és hát nagy! Ennak pumpálható a kereke és fém a váza, ezért tartósabb, erősebb, ha lenne még egy baba...MAJD!!!

Kép
rayo
 
 


Saskia! Kép
Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag!

Betsy Kép el is felejtettem megkérdezni (bár lehet, hogy már volt téma, hogy otthon beszélsz vele magyarul, vagy csak németül?

Szücsi Kép
Nekünk Mybaby nevezetü van, én a babaszobán vettem használtan. Nagyon könnyü, keskeny, vizszintesre dönthetös támlával. Nem tul jó a rugózása, viszont bkv-zni nagyon szuper és elég kicsire (nem esernyösre) csukható. teszek fel képet. Ha nem ragaszkodsz az ujhoz, nézz szét a babaszobán. Nekünk nagyon bevált, pedig mi nyúzzuk rendesen.
Kép

pusz mindenkinek

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


KöszönjükKépKépKép

Próbálom a képeket... remélem engedi a rendszer...
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Szücsi

Nekünk Cam Apollo van! Nagyon jó! Könnyű összecsukni, csomagtartóba befér (renault thaliaba). Szerintem nyugodtan vegyél ilyet. A rugózása is nagyon jó. És könnyű tolni.
Kép
Így néz ki!

Saskia!
Boldog 1. SZÜLINAPOT!
Gyönyörűek a képek!

Pusza
Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Betsy!
Saskiának nagyon boldog szülinapot kívánok!Kép
mekkora haja volt már akkor (is)! Édes!
Miket tud már a drága?

Szücsi!
Mi is olyat kerestünk, amit Ti, de ilyen persze nincs Kép. Ami kényelmes a babának, kényelmetlen a mamának, és fordítva. Mi inkább arra szavaztunk, hogy a baba kényelme legyen meg (ne lógjon ki a lába, meg meleg legyen télen, stb.) Így nagy kocsit vettünk, Bergont, jó nehéz, de belejön az ember a cipekedésbe, én első emeletre viszem, meg trolira, na buszra már nem merészkedek vele egyedül, de ha nagyon muszáj, mindig van, aki segít!!! Kép Kép azért nem olyan rosszak az emberek. Most viszont cserélni kell ülősre, mert ahhoz ez túl széles, ülni már nem kényelmes benne, hiába állítható a háttámla, meg ennyi meg annyi funkciós egy babakocsi, ne dőlj be neki, mert úgy vannak ezek megcsinálva, hogy aztán mégis még egyet kelljen venni. És persze erre első babánál még nem jön rá az ember, hogy ülő helyzetben ,majd mi lesz jó. Bergont semmiképpen ne vegyél, mert hatalmas hibája, hogy kitöredeznek a féktárcsák, és kigurulnak a kerekek meglepetésszerűen hol itt,hol ott...ez ugyebár egy magyar márka, és én mindig lelkesen támogatnám a magyar ipart, de rosszabb, mint a kínai... Viszont a garanciális javításuk az gyors, csak hát kéthetente kellene beadni...

Üdv:Mariann

Mariann
Kép
kmarian
 
 


Betsy!
Saskiának nagyon boldog szülinapot kívánok!Kép
mekkora haja volt már akkor (is)! Édes!
Miket tud már a drága?

Szücsi!
Mi is olyat kerestünk, amit Ti, de ilyen persze nincs Kép. Ami kényelmes a babának, kényelmetlen a mamának, és fordítva. Mi inkább arra szavaztunk, hogy a baba kényelme legyen meg (ne lógjon ki a lába, meg meleg legyen télen, stb.) Így nagy kocsit vettünk, Bergont, jó nehéz, de belejön az ember a cipekedésbe, én első emeletre viszem, meg trolira, na buszra már nem merészkedek vele egyedül, de ha nagyon muszáj, mindig van, aki segít!!! Kép Kép azért nem olyan rosszak az emberek. Most viszont cserélni kell ülősre, mert ahhoz ez túl széles, ülni már nem kényelmes benne, hiába állítható a háttámla, meg ennyi meg annyi funkciós egy babakocsi, ne dőlj be neki, mert úgy vannak ezek megcsinálva, hogy aztán mégis még egyet kelljen venni. És persze erre első babánál még nem jön rá az ember, hogy ülő helyzetben ,majd mi lesz jó. Bergont semmiképpen ne vegyél, mert hatalmas hibája, hogy kitöredeznek a féktárcsák, és kigurulnak a kerekek meglepetésszerűen hol itt,hol ott...ez ugyebár egy magyar márka, és én mindig lelkesen támogatnám a magyar ipart, de rosszabb, mint a kínai... Viszont a garanciális javításuk az gyors, csak hát kéthetente kellene beadni...

Üdv:Mariann

Mariann
Kép
kmarian
 
 


Mariann

Mi másodszorra már rutinosak voltunk!
Milcsinek 3 babakocsija volt. Jól látod, volt! Az első egy hatalmas (márkátlan), mózeskosaras. Imádtam. Elfért még az én hatalmas fiam is kényelmesen benne, és nagyon jól lehetett ringatni benne. De mire megtanult ülni már nem volt jó. Vettünk agy ABC Designe babakocsit. Hatalmas, felfújható kerekek, viszonylag kicsi, de eszméletlen nehéz volt. Na a kerekei totál tönkrementek. Állandóan defektes volt valamelyik. Addig ragasztgattuk mire már nem lehetett megcsinálni. Sajnos a garanciába a kerekek nem tartoztak bele. Végül vettünk még egy esernyőre csukható kis kocsit ( ez még most is jó)a Tescoban 3900 Ft-ba került.
A nagy mózeskosarast már eladtam, mert nem fért be a kocsiba. Mikor új babakocsit kerestem a Cam tűnt a legjobbnak. És bevált.

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Sziasztok!

Nagyon helyesek a képek. Kép

Nem tudom, hogy miért alakult ki, mitől, ez a legrosszabb, D vitamint sose adagoltam túl iszik is eleget. S szoptatom, mit tehetnék még?
Most csak annyit, hogy reménykedek!
Köszi mindenkinek a hozzászólást, talán egy homeos dokit is megkérdezek, természetgyógyász..na ez sem rossz ötlet. Kép
Mindent megtennék érte! De ez természetes, azt hiszem.

Sziszi

Kép
sziszike1000
 
 


Lányok!

Köszi az infókat babakocsi ügyben.

Rita
A peg Perego Veneziát én is néztem, mindenki jókat ír róla, csak az ára... Én megvennám használtan is, mert ugyanannyi pénzért szerintem többet ér egy jobb fajta használtan, mint egy gyengébb típus ujonnan. Viszont a férjem újat akar...

Bockbrigi
A Pierre Cardint néztem a boltban, elsőre én is azt akartam, sokat látni az utcán is. De egyedül képtelen voltam összecsukni...

Minyu
Kösz a képet, tetszik, mennyi lehet újonnan nem tudod véletlenül?


Ana
Másoktól is jót hallok róla, boltba ugyan ilyet láttam, egyenlőre erre hajlok leginkább, köszi. Csak nem emlékszem - keverem a dolgokat - vízszintesre dönthető?

Mariann
Szerintem is túl nagyok a Bergonok. És mi a harmadikon lakunk... De azt nem gondoltam hogy a kerekei is ilyen rosszakKép

Rayo
Még egy baba nem nagyon lesz, ez is csak lombikkal sikerült és 40 leszek ősszelKép

Ha valakinek van még tippje, megköszönöm.

Icus

Kép

Kép
szücsi_66
 
 


Sziszike
Tényleg lehet a D vitamintól vesekő??
Atya Isten. Nektek hány cseppet kell naponta beadni? Nekünk 2 cseppet... Remélem lesz valami humánus megoldás... Kép
szilbee
 
 


Sziasztok!

Szücsi: van egy Babywelt Jogger Sport babakocsink 3 kerekű futókocsi, teljesen új, mert későn kaptuk sajnos meg. Ha kell kép priviben küldök róla. Könnyű, téliesíthető,teljesen dönthető,közlekedni is jó vele.. Kép

Sziszike

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Szilbee: lehet azt hallottam, de csak itt a fórumon. Mi 1 cseppet adunk naponta, s tilos többet adni.

Sziszike

Kép
sziszike1000
 
 


Saskiának boldog 1. szülinapot kívánunk! Kép Nagyon jók a képek, a haj szenzációs volt már akkor is!

KépKép
KépKép
jdora
 
 


Sziszike
Nekünk a gyerekorvos mondta, hogy 2 csepp legyen, a háziorvos meg azt, hogy 1... Most akor melyik a helyes????
szilbee
 
 


Sziasztok!

D-vitamin betegtájékoztatóján olvastam én is, hogy okozhat vesekövet, ha túladagolják. Azt írták rá, hogy 1 éves korig max. 2 üveggel kaphat a baba, az kb 2csepp/napra jön ki.

Babakocsi: Bergon olcsóbb verziójával kezdtem, második emeletre lehetetlen felcipelni, főleg ahogy nő a baba, Peugeot csomagtartóba nagyon nehéz behajtogatni. Peg-Perego-ra cseréltem (akcióban is horror áron), de ha újrakezdeném már csak ezt venném. Könnyű, kényelmes a babának (újszülöttkortól is), jó a rugózása, tömegközlekedni is frankón lehet vele, kis csomagtartóba is elfér (nekem esernyőre csukható). Szóval, eleinte én is spórolni akartam rajta, de mégiscsak ennél kötöttem ki. Én naponta kb 2 - 2,5 órát sétálok a gyerekkel, így nagyon nem mindegy, hogy milyen a kocsi.

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Megpróbálok néhány igazi tavaszi képet feltenni:
Virágok közt május 1-én
Kép
Kép
Kirándulás a város széli erdőbe
Kép
Biciklisülés próba
Kép
Õsszel ültettünk neki egy fenyőfát
Kép

Kép
smici_robi
 
 


Jaj már megint alig győzöm olvasni.
MinyuKép
Nagyon Boldog Szülinapot Nándinak!
Ez a sok kép nagyon helyes. Ilyen volt, ilyen lett fantasztikus.
Mi budafokiak vagyunk, XII. ker.
De én 25 évig zuglói voltam, sulival gyakorlaton az Uzsokiba jártam.

BetsyKép
Saskiának is Nagyon Boldog Szülinapot!

SziszikeKépKép
Nehogy lelkiismeret furdalásod legyen! Biztos mindent megtesztek, nem mindig van mit.
Homeos orvos azért hátha segíthet, csak kérdezz körbe egy jóért.

D vit. napi 1 cseppet adtam mindig. Sőt most már le is álltam nyárra.

KépKép
kkry
 
 


Bocsi
Budafok, XXII.

KépKép
kkry
 
 


Szücsi Kép
Fogalmam sincs, mennyi lehet újan, használtan mi 7000ért vettük, de láttam már 6000ért is azóta. Zuradat nem nagyon értem, miért ragaszkodik az újhoz. Dehát pasi...

Sziszike Kép
Én találtam jó homeos orvost, ha gondolod, irok telszámot priviben!

Roberta Kép
Képekek szuperek!

Csajok!!!
Tudom, hogy késön szólok, de van kedve valakinek talizni holnap délelött az Örsön? Én fél 9-re megyek az Árkádba és 12-ig ott is leszünk a környéken (Kriszta lemondta a talit) ugyhogy ha valaki csatlakozna hozzánk... Az Árkád mögött vannak játszók, valszeg ott leszünk, meg kicsit benn az Árkádban (pelusozás, evés stb)

Tábli:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?