Hello!
Rita, Prücsök, parazzatok csak
Tényleg teljesen normalis és inkabb most, mint utolag mikor mar ott a baba
!
Prücsök nekem anyamék segitettek föleg szülés utan, nem aludtak nalunk, de minden nap atjöttek fözni meg takaritani és ez is oriasi segitség volt. Kipurcantam volna, ha ezt is nekem kell. Maga a szülés is faraszto nyilvan meg az uj helyzet ugye. De amikor bent vagy, ha a Te babad alszik éjszaka lehet, hogy a szobatarsaké éppen nem. Szoval ezzel azt akarom mondani, hogy nagyon faraszto az a néhany nap, amit bent kell tölteni. Erröl itt mar többször is irtunk, én komolyan mondom ugy érzem jobban kikészitett ez meg a sok "harc" a csecsemösökkel, mint maga a szülés. Tiszta zombi voltam mikor hazakerültünk
.
Anyos: haaaat, nem tudom, attol függ mennyire vagytok joban. Szerintem inkabb az anyukadat kérd meg
Mese: a kisvakond szerintem tuti
! Nalunk nagy kedvenc.
Van egy Pagony nevü bolt, ahol tök jo mesekönyveket lehet venni, ismeritek? Van egy a XIII. kerületben és egy a II. ban. Jatékokat is arulnak, nagyon helyesek.
Nyiltnap a klinikan: De jo! nem is tudtam, hogy van ilyen...
KGiulia: Le a kalappal, nekem a mai napig rejtély, hogyan lehet két éhes, üvöltö kis csöpséggel banni
Egyszerre eteted öket?
Vincusnak ugy néz ki jön a foga, elég nyügös szegénykém
. Jellemzö ilyenkor, hogy felébrednek éjszaka? ö mar nem szopizik éjszaka, de az éjjel felébredt és nem tudott visszaaludni magatol.
Agi, köszi a homeos infot, a multkor megtapasztaltam én is, hogy kicsit sok idö alatt olvadnak el a bogyok. Leközelebb egyböl berakom a szajaba
Rita, Indigo, Prücsök, kitartas
!