Sziasztok,
Na de nagy a csend itt???!!!
Biztos a "szupi"idő miatt szomorkodik mindenki.
nekünk a rossz idő ellenére azért jól tlt a 3 nap.Voltunk sütögetéses kerti esten, voltak nálunk is, és mi is a kerifiúnk szülinapján
Szóval hamar elszaladt.
Dóri,azért csatlakoznék Flocihoz, hogy amennyit tudsz most pihizzél még, főleg az első 3 hóban!Azért neked még jó, hogy ott van anyukád a közelben, néha ő vigye le Blankát, te meg pihizz!
Nemtom végül voltatok-e a játszóházban, de csak megnyugtatásképp írom szerintem még annyira nem élvezik ennyi idősen.Legalábbis én a saját tapasztalatom alapján mondom ezt.Esztit akkor vittem először amikor már elmúlt egy éves, és???hát szinte ua. csinálta mint itthon. Tologatta a babakocsikat, meg vitáztak a gyerekekkel, hogy ki melyiket tolja!Más játék nem is érdekelte, mert akkor éppen a babakocsizás volt a favorit!
A rosszullétre is megnyugtatlak, hogy nekem reggeli egyszer sem volt Esztivel. Én reggelente tök friss voltam, de du. 2-től folyamatosan éreztem, hogy egyre rosszabbul leszek, és estére lett olyan hányingerem örökké!Ja, és ezt már nem megnyugtatásképp, hogy nálam ez az időszak 5 hónapig tartott
A pecsétre meg csakis, hogy pihipihipihipihi, és akkor nem lesz semmi baj
Kriszti, tényleg jó, hogy így örült a brekinek!
Édesek a képeken, azért Dorcsi is, hogy nő már!
Most bilicsend van
3 napja meg sem említette
hát majd folyamatában lesz biztos.Mondjuk tudom, hogy a bölcsibe már kifejezetten ültetik őket, persze úgy azért hamarabb megy, biztos de én nem ajánlgatom neki. Úgy vagyok vele, mad ő szól, ha akarja!Végülis hosszú még a nyár és nem vagyunk elkésve sehonnan se?Nem?Vagy szerinted kéne ültetgetnem már?
Floci, mikor megyünk a Planetbe?
Csilla, fúúúú, az tényleg nagyon sok. Nekünk 100m2 a tetőtér, és azt mondták, hogy 3-4 millából fullra meglenne!Több szobával, + fürdővel.Azért 2 szobáért ennyit?Vagy lehet, hogy így reális, mert minél nagyobbat csináltat valaki annál olcsóbb?Végülis abban is van logika, csakhát gondolom nem erre készültél