Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti!

ujabb horror az életembe! most fogadtunk volna egy kömüves brigádot, ma kaptam árajánlatot,elájultam!!!!!!!!! 1 nappali, tetején két gyerekszoba szerinted mennyibe kerülne??????????lehet kapaszkodni: 1.906.000 ft!!!!!!!!!ezek a holdon élnek? most ledöbbentem kereshetek mást!

gyönyörűek a gyerköcök még mindig Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Csilla!


Háááát,nem normálisak a szakemberek,az tuti....Kép
Tényleg a legtöbb lehúzza rólad a bőrt is...Kép
A mi kandallónk is 100ezertől fölfelé lett volna,mi meg 30ezerből kihoztuk.60ezer lett volna a munkadíjunk...hát,nem is rossz napidíjKép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok csajok!
Csak egy pillanatom van,mert a nagyok még nem vacsiztak.Csak el akarom gyorsan mesélni,hogy a legjobb játék most a hinta.
Kép
És hogy van 1fogunk!!!!
Kép

Puszi mindenkinek!!

Kép
flocika
 
 

 
 

FlociKépGergő is imádja a hintát Kép Foga még nincsKép

Kép
Kép
Kép

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd
 
 


Sziasztok!

Csak látogatóban vagyok itt, mert én is a MÁV-ban szültem 2003-ban és most is ott fogok, de egy másik topicban szoktam beszélgetni az velem hasonló időben szülő kismamikkal.

DoktorKittihez lenne egy kérdésem. Hol csináltattátok a tortát? A lányom most lesz 3 éves, tavaly csináltattunk neki egyet Zuglóban és az 10ezer forint volt. Főleg az ára miatt érdekelne.

Köszönöm.

Edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Sziasztok!

Csak látogatóban vagyok itt, mert én is a MÁV-ban szültem 2003-ban és most is ott fogok, de egy másik topicban szoktam beszélgetni az velem hasonló időben szülő kismamikkal.

DoktorKittihez lenne egy kérdésem. Hol csináltattátok a tortát? A lányom most lesz 3 éves, tavaly csináltattunk neki egyet Zuglóban és az 10ezer forint volt. Főleg az ára miatt érdekelne.

Köszönöm.

Edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Szia Edit!


Újpesten, a Horváth cukiban vettük.Ez az uszodánál van,az Árpád út és a Rózsa utca sarkán,az áruház melletti kis bódésoron.Eredetileg rendelni szerettünk volna,de olyat már nem tudtunk,amit szerettünk volna,mert későn mentünk.Ebből a fajtából volt vagy 10-15 db készen sok mással együtt,és 2500 Ft volt darabja.Mi néztük ezt előtte képen,de azt hittem,sokkal drágább lesz,meg is lepődtem.A képen látod,nem nagy torta,de mi 4 felnőtt és 2 gyerkőccel is úgy ettük,hogy még másnapra is maradt belőle.Belül fini csoki volt,kívül marcipán, a masnik és szivecskék pedig cukorból.Remélem tudtam segíteni.A neten is megtalálod egyébként őket!!
Szia
Kriszti

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!

Kriszti köszönöm szépen a gyors választ. Igen ismerem azt a cukrászdát, régen mikor még Újpalotán laktam rendeltem már ott. Azt gondoltam, hogy azóta már nagyon drága lett.

További jó babázást mindenkinek.

edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Sziasztok!

Kriszti köszönöm szépen a gyors választ. Igen ismerem azt a cukrászdát, régen mikor még Újpalotán laktam rendeltem már ott. Azt gondoltam, hogy azóta már nagyon drága lett.

További jó babázást mindenkinek.

edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Szasztok csajok!
Na mit szóltok, hogy ilyen sz@r idő lett, pont a 3 napos ünnepre? Tegnap még tűrhető volt, de ma már ki sem dugom az orrom a lakásból. Kivettem két filmet a tékából, lustulás lesz. Egyébként nem vagyok valami fényesen, képzeljétek: nincs reggeli rosszullét meg hűtőszag, viszont minden este kész vagyok. Ég a gyomrom, ha eszem, akkor is, ha nem akkor is és hányingerem van meg minden. Nem értem, ez reggel szokott velem előfordulni. Sajna már pecsételős vérzésem is van, de egyelőre nem foglalkozom vele, hiszen pihenni úgysem tudok Kép Képtelenség most Blanka mellett. Hát ez van, 10-én megyek dokihoz, majd kiderül, hogy még megvan-e pocaklakó. Remélem, hogy igen.
Más nálunk nincs, hulla vagyok minden nap. Ma viszont, lehet, hogy kisebbik sógornőmmel elmegyünk a játszóházba. Kíváncsi vagyok, mert Blankát eddig nem vittem ilyen helyre. Biztos tetszeni fog neki.

Veletek mi újság?
Pihizzetek jót!
Üdv

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Sziasztok!

Ez a rossz ídő minket is itthon fog tartani.A többiek visszabujtak az ágyba hancurozni.Bár nem tudom ez mennyire jó ötlet teli pocakkal reggeli után.
Dóri! A film jó ötlett,majd ebéd után ez lesz a csendespihi program.Igenis tessék neked is pihenni!!! Ki fogsz kapni!! Kép Kérj egy kis segítséget apától és a nagyszülőktől,stb.A játszóházat is kihagyhatnád ha Blankuci elvan a sógornőddel.
Mi a Városligetbe készültünk,de így.... Pedig most biztos nem lesz tömeg Kép

Na a nagy hancúrnak sírás lett a vége,megyek megnézem mi történt.Jó lustizást mindenkinek!!!

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!
Szeretnélek megkérni Benneteket, segítsetek nekem és írjátok meg a tapasztalatatokat, hogy milyen a MÁV Kórházban és azon belül is Koós Hutás Piroskánál szülni. Szept. 6-ra vagyok kiírva, hozzá járok a magánrendelésre és nagyon meg vagyok Vele elégedve. Az is érdekel, ha tudtok segíteni, pl. hogy mikor érdemes megnézni a szülőszobát. A Főorvosnő mellé fogadtatok-e bábát... Előre is köszönök minden információt! E-mail címem: Ditke22@freemail.hu
ditke22
 
 


Szia Ditke!

Én nála szültem, ide írj: bajaczky@t-online.hu
Szívesen válaszolok
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Sziasztok,

Na de nagy a csend itt???!!!KépBiztos a "szupi"idő miatt szomorkodik mindenki.
nekünk a rossz idő ellenére azért jól tlt a 3 nap.Voltunk sütögetéses kerti esten, voltak nálunk is, és mi is a kerifiúnk szülinapjánKép
Szóval hamar elszaladt.

Dóri,azért csatlakoznék Flocihoz, hogy amennyit tudsz most pihizzél még, főleg az első 3 hóban!Azért neked még jó, hogy ott van anyukád a közelben, néha ő vigye le Blankát, te meg pihizz!
Nemtom végül voltatok-e a játszóházban, de csak megnyugtatásképp írom szerintem még annyira nem élvezik ennyi idősen.Legalábbis én a saját tapasztalatom alapján mondom ezt.Esztit akkor vittem először amikor már elmúlt egy éves, és???hát szinte ua. csinálta mint itthon. Tologatta a babakocsikat, meg vitáztak a gyerekekkel, hogy ki melyiket tolja!Más játék nem is érdekelte, mert akkor éppen a babakocsizás volt a favorit!Kép
A rosszullétre is megnyugtatlak, hogy nekem reggeli egyszer sem volt Esztivel. Én reggelente tök friss voltam, de du. 2-től folyamatosan éreztem, hogy egyre rosszabbul leszek, és estére lett olyan hányingerem örökké!Ja, és ezt már nem megnyugtatásképp, hogy nálam ez az időszak 5 hónapig tartottKép
A pecsétre meg csakis, hogy pihipihipihipihi, és akkor nem lesz semmi bajKép

Kriszti, tényleg jó, hogy így örült a brekinek!
Édesek a képeken, azért Dorcsi is, hogy nő már!
Most bilicsend vanKép3 napja meg sem említetteKéphát majd folyamatában lesz biztos.Mondjuk tudom, hogy a bölcsibe már kifejezetten ültetik őket, persze úgy azért hamarabb megy, biztos de én nem ajánlgatom neki. Úgy vagyok vele, mad ő szól, ha akarja!Végülis hosszú még a nyár és nem vagyunk elkésve sehonnan se?Nem?Vagy szerinted kéne ültetgetnem már?

Floci, mikor megyünk a Planetbe?

Csilla, fúúúú, az tényleg nagyon sok. Nekünk 100m2 a tetőtér, és azt mondták, hogy 3-4 millából fullra meglenne!Több szobával, + fürdővel.Azért 2 szobáért ennyit?Vagy lehet, hogy így reális, mert minél nagyobbat csináltat valaki annál olcsóbb?Végülis abban is van logika, csakhát gondolom nem erre készültélKép
manóci
 
 


Szia Manó!

Szerintem jól csinálod,ne erőltesd,majd magától barátkozik vele.Én most sokalltam be kicsit,hogy akkora nagylány mindenben,és retteg a bilitől.Pedig senki nem erőltette neki.De gondoltam,ha így haladunk,ebből semmi se lesz...Ezért míg én főztem-mosogattam,őt rápattintottam,kezébe mesekönyv,innivaló,nasika,játékok.Láttam,hogy osonna a sunyiba,de mindig szóltam,csücsi vissza,és gyorsan lefoglaltam.Hogy ne a bilire koncentráljon,hanem ami a kezében van,így nem szorongott,föloldódott és eljátszott a bilin ülve annyira,hogy egyszer csak pisilt,amihez én esőtáncot jártam aztán örömömbenKépKépKépOnnantól kezdtük a fokozatokat,ahogy írtam.Éreztem,hogy valamilyen kezdőlöket kell,másképp maradunk a langyosban,és már egyre többet szedte le magáról a pelust,meg csípte a fenekét a kakapisi.Nem gondoltam,hogy ilyen könnyen megy majd,mindenki mondta,hogy 2 nap alatt rászokik,nem hittem el.Igazuk lett,bár először olyan drasztikusnak tűntem magamnak,hogy kb.1 órát csücsikézett a bilin,mire kijött a pisi.Kép

Flocika!

Mi is a ligetbe mentünk volna!!!!!!Még össze is futottunk volna,és néz meg ezt az időt...KépKép
A Kikába mentünk át függönyt venni,addig be akartam adni a gyerekeket a játszóba.Eddig olyan rugalmasak voltak.Dorina ugyan csak 2 éves,és 3-tól szabadna bevenni,de eddig simán bevették,olyan jó kis közösségi a kiscsaj.Domi meg 7 éves,őt meg aztán nem kell félteni.Most közölték, a kicsit nem veszik be, Domi meg mivel elmúlt 6 éves,így nem engedik be a csúszdákra,labdákhoz(pedig ozz játszik 3-4 éve,ismerik,és 1 hete is bevették simán).Most meg közlik,hogy a kinti szőnyegen üldögélhet,rajzolgathat,és olyan flegmák voltak,hogy csak na...

Dóri!

Egyik barátnőm felétek lakik,csak ő Pomázon,és ő is szinte ugyanannyi idős pocakos,mint Te,neki is van egy ugyanakkora kislánya mint Blanka,és ő is pecsételget,meg rosszul érzi magát.Rá is ráparancsoltunk,hogy ahogy a keretek engedik,tessssssssék pihennnnnnni!!!!!!!!Kép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy újra zavarlak benneteket. Csak szeretném megtudni, hogy a szülésznőnek mennyit szokás adni? Vagyis Ti mennyit adtatok? És mikor kerítettetek rá sort? (Profilomban van a mail cím)

Köszi, Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, úgy látom itt nagyon tájékozott anyukák vannak Kép Első babámat várom októberre, és a választott orvosom Dr Szabó GYörgy, mivel azonban vidéki vagyok se a kórházról se az orvosról (egy-két jó véleményen kívül) nem sokat tudok! Megköszönném ha mondanátok a dokiról pár szót ha van tapasztalat! Azt se tudom miylen szülésznők vannak stb.
Köszi Kép

Kép
borso18
 
 


Szia Kriszti,

Köszi a jótanácsot, akkor hagyom egyenlőre!KépMajd magátóóóól,remélemKép
KikaKépKépNem gondoltam volna, hogy ilyen bunkók!!!!Pedig szeretem az áruházat!Na, mindegy
pusssz
manóci
 
 


Manóci!

Kép

Kép

Kép
flocika
 
 


ManóciKép Mi is boldog névnapot kívánunk!

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd
 
 


KépKépKépKépKépKépnagyon köszi csajokKépKépKépKépKép
Édesek vagytok, Floci a tulipánokat imádoooooom!
manóci
 
 


Manóci!
Tudom,emlékszem,azért kaptad Kép

Kép
flocika
 
 


Szia Manó!

Nekem nincs tulis képem,ezért:
tulipán,tulipán,tulipán,tulipán,tulipán,tulipán,tulipán,tulipán,tulipán,tulipán,tulipánKépKépKépEgy csokorra valóKép

Boldog Névnapot Kívánunk!!!!!!!!KépKép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Krisztikém ez is nagyon szép, köszönöm szépenKép
Most néztem csak, és tök jó a macis szobaKépKépNagyon édesen megcsináltátok!

Csajok, mi ez a pangáááás??????????

Dóri, mi van veletek?Hogy vagytok?Remélem minden ok.
manóci
 
 


Mano!

én CSAK MOST TUDTAM NETRE JÖNNI de én is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK NEKED!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


csilla, köszi neked isKép

Csajok, nem tudjátok hol lehet jó kislány szandikat kapni?Kriszti ti vettetek már Dorcsinak?Eddig csak a Humanic-ban voltam, de nekem az a választék egyáltalán nem tetszettKép
Köszi előre is a tippeket.Jó éjt, és boldog anyáknapját mindenkinekKépKép
manóci
 
 


Szia Manó!

Nekünk Dórinak nagyon gyorsan nő a lába,és hatalmas méret kell neki már most.Én már nem veszek neki magasított szárút,hanem simát.És épp,ahol látok,ott nézek kröül.Mi kíniban vettünk neki egy aranyos kis tornacipőt.Na nem rögtön az elsőt ott sem,mert nagyon otrombák meg ócskák is vannak,de amit vettünk,az nagyon vagány,kiscsajos,és normális.Úgyis 2 hét alatt szétmotorozza....Szandit is a Fáy piacon néztünk neki,meg az Ázsiában.Írtam már,ugyanazokat látom visszaköszönni a Humanic vagy más drága üzletek kirakataiban.A Fáy piacon is van magyar kereskedő,rendes garanciával,az utolsó sorban(nem a kajás részen,hanem a másik végén, a Béke út mellett pont).Mi épp kínaitól vettünk neki,aranyos rózsaszín,nem merev,nem bántja a lábát,és egyedül fel is tudja venni(dicsekedtemKép)Ki lehet azért fogni köztük is igényeseket és szépeket,csak sajna ritka.
Manó,nem tudom olvasod-e még ma:az Ikeában Anyák napi fotózás lesz ma.Lefotóznak benneteket,rögtön kinyomtatják,belteszik egy keretbe,és ajándékba van az áruháztól nektek.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Halihó!

Manó! Nagyon boldog névnapot kívánunk mi is, kicsit megkésve ugyan Kép
Bocsi, hogy eltűnök, de napközben annyi mindent kell csinálni, estére meg teljesen hulla vagyok. Szerdán megyek dokihoz, kíváncsi leszek. Majd megírom a fejleményeket. Hát pihizni azóta sem tudok igazán, és folyamatos izomlázam van manó emelgetésétől. Olyan nehéz már...
A kocsink nagyszervízen van, apró darabokra szedték, szinte mindent kicserélnek rajta Kép Örülök, mert akkor megint rendben lesz, de már egy hete nincs autónk, itthon gubbasztok és meg sem merem mondani, hogy mennyibe fog kerülni. Pénteken bementem a városba egyedül, és tök jó volt! Sétáltam az Andrássyn meg a körúton, nézelődtem, már hiányzik egy kis csavargás. De ebbe a döglelet városba én be nem viszem a lányt! Annyi minden megváltozott, mióta nem dolgozom, hogy csak bámultam ezerrel!

Manó! A múltkor a leonardoban és a deichmannban jártam, ott is voltak, noha nem néztem meg igazán, hogy milyenek. De nem voltak túl drágák.

Kriszti! Én azért szeretm az ikeát, mert ott mindig játszhatnak a csemeték. A kikában is vannak jó babacuccok, de nálam akkor is az ikea a nyerő. Kép Ha meg ilyen szemetek, akkor meg tehetnek egy szívességet!

Na megyek kotyvasztani!
Szép esőmentes napot!
Puszi

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Sziasztok!

Régebben irogattam ide. Nemsoká ra eljön az a nap amikor megszületik a kislányunk, még 5 hetem van hátra pontosan. De biztos előbb fog jönni.
Dr. Tidrenczel Zsoltnál fogok szülni, eddig minden rendben van vele, megbizom benne.
Kérdésem inkább a szülésznőre irányulna, akit Kun Irénnek hivnak. Ki tudna róla vmit mondani nekem? Milyen, rendes-e, nyugodt, segitőkész, vagy nem.
Köszönöm a válszotokat előre is.

Kati

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
goofyka
 
 


Dóri!

Mi is Ikea-pártiak vagyunk.A rugalmasságuk miatt is,és a játszóház miatt is.Bár ők is csak 3 évtől vesznek be gyerkőcöt(nem is baj),legalább következetesek.Domim imád ott játszani,és ha elfárad,mesét néz a játszó plazmatévéjénKépIngyenes is,és az kész főnyeremény.Kika apróságokra jó,vagy akciókra,meg hát tőlünk két sarok....

Jánykák,evett már valaki marlenka sütit??Egyre több helyen lehet látni kitéve a kávézókban,bevásárlóközpontokban.Nagyon édes krémesnek néz ki,aminek a kakós sütije ránézésre keserű,na de ha megkóstolom...nyamnyami,ilyen fini sütit még életemben nem ettem.Van mézes-diósban is,de a kakós jobban eteti magát,könnyebb.Van pofájuk 400Ftért adni egy darabot,na de én inkább lemondok a többiről,és csak ezt eszemKép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


SziasztokKép

Köszi a szandi tippeket, majd körülnézek a héten, mert azért csak jön a jóidő, és már muszáj lesz!

Kriszti, köszi a tippet a fotózással, de már nem tudtam netezni, így most oilvastam csakKépVasárnap egész nap kerti projekt voltKépKépA hátsó részen ahol Eszti játszótere van még elég gány volt a fű, mert csak ilyen vadfű volt.Na, azt kellett fölásatnunk meg befüvezni.Szóval megvolt a program.KépDe remélem szép lesz majd.
Ti voltatok fotózáson?
Apa segítségével kaptam anyák napjára Esztitől két szál OrgonátKépAnnyira édesek voltak, könnybe is lábadt a szemem, hogy már én is anyuka vagyok!

Dóri,köszi neked is a köszöntéstKép
AutóKép, de legalább fullos lesz, mint újkorábanKép
Város,ühm...hát igen én is akárhányszor járok bent valahogy olyan furi, olyan vadnak tűnik ott már minden.Gondolom az itthoni nyugi miatt elszoktam az emberektől, a ritmustól, meg a durvaságoktól!vagy csak az teszi, hogy vidéki lettem?KépKépKépNemtom, de mindegy ritkán megyek be, de nem is hiányzik sűrübben!
Köszi neked is a szanditippet, megnézemKép
szerdán nagyon gondolunk rád, remélem minden rendben lesz.

Kati, üdv,és gratulálok a kislányodhozKépHogy fogják hívni?
A szülésznőt akit kérdezel én nem ismerem,de aki szült nála majd biztos megírja neked a tapasztalatát.

na, lépek eső előtt még kimegyünk sétizni egyet!pussz
manóci
 
 


Szia Kati!

Én orvost keresek, és infók kellenének a Tidrenczelről /eddig jókat hallottam róla/.
Sokat kell-e rá várni a rendelőjében,inkább oda v. a kórházba hív vizsgálatra? Híve-e a természetes szülésvezetésnek? Drága?
Előre is köszi!
Ildi
ömbe
 
 


Szia Kati!

Nekem ő volt mindkétszer a szülésznőm, nagyon jó volt, ajánlomKép
Amíg bírtam, beszélgettünk jókat, szülés előtt találkoztunk / én kértem/, és megbeszéltük, mi hogyan legyen. Gátvédelmet csinál, ha szeretnéd, isteni keze van, fantasztikusan masszíroz, és nagyon jó ötletei vannak. Szülés után sokszor bejött meglátogatni, beszélgetni, nagyon közvetlen, jó a humora, de ha valaki nem igényli, félrevonul, csöndben maradKép

Ha van még kérdésed: jkoltai@externet.hu

Mindenkinek puszi! Jövök, ha lesz időmKép

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd
 
 


Csak bekukkKép
Itt égszakadás földindulás volt az előbbKépAzt hittem Eszti fölébred akkora nyári zápor volt,nagy dörgésekkel és olyan sötét lett.....De már kezd kisütni a

Kép
manóci
 
 


Sziasztok!

Lányok, Csenki Marika gátvédelmes?

Köszi előre is a választ
Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Sziasztok lányok!

Indigo!
Igen,én vele szültem kétszer is.Isteni a nő!!!

Velünk minden rendben.Andris már bejárja a lakást nincs egy nyugodt pillanatom.Állandóan figyelnem kell merre jár és mit csinál.De nagyon helyes kis pacák Kép

Folyt köv...

Kép
flocika
 
 


FlociKép El tudjuk képzelni, de azért képet is kérhetünk? KépKépKép
Nagyon otthagytál bennünketKép

Mi is jól vagyunk, Gergő is veszedelmesen gyors lett, kúszik, mint a villám, hatalmas csibész. Imádnivaló, de nagyon oda kell figyelnem, hol jár, mit vesz a szájába. Foga még mindig nincs, de szenved vele már egy idejeKép
Most én is szenvedek kicsit egy mellgyuszitól, tegnap kezdődött, ilyen még nem volt nekem, úgy látszik, ezt is ki kellett próbálnomKép

Jó éjt mindenkinek!

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd
 
 


Flocika, köszi a választ!!!
Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Kép

Sziasztok!
Tessék Jucc egy kép a zsiványokról.Ez most készült anyáknapján.
Ja,és mától már egyenlő mennyiségű fogunk és fülünk van!!! Kép

Kép
flocika
 
 


FlociKép Jaj, de nagyon tüneményes kis bandaKépKépKép
Remélem, Andrisnak a füle maradt kettő, így a fogai szaporodtakKép Jól viseli egyébként? Gergő szenved néha, de fog még sehol...

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd
 
 


Sziasztok!

nem tudja véletzlenül valaki, hogy ma az előkészítőn mi lesz a téma a MÁV-ban?

Kanyin:
Én is a MÁV-ban fogok szülni, de első baba lesz. Te melyik topikban vagy amúgy? Leírhatnád a tapasztalataidat, engem minden érdekel a MÁV-val kapcsolatban, mert egy másik kórházba jártam az első 4 hónapban, váltottam, s most infohiányom van.

Hányadik héten érdemes szülésznőt választani? Csak azért kérdezem, hogy nehogy túl későn lépjek akcióba.Kép

Ciao,

Boróka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973
 
 


Szaisztok,


Floci, de jó ez a képKépAnnyira szépek ezek a manókKépKépAndris már nem is olyan pici.Fogakhoz gratula.

Jucc, fogakKépkitartást, mi is megszenvedtük mindegyiket.Még kettő hátravan, hátsó rágó.
Naon ügyesek vagytok már ti is a mászással.Hát igen ez az az időszak amikortól vége a lerakom, és tudom ott nem eshet baja időszaknak!ugyanis pillanatok alatt ott teremnek ahol veszélyes.Hacsak nem használtok járókátKép

Indigó, én is Csenki Marikánál szültem, és csatlakozom Flocihoz, a nő naggyon jó!KépKép

Boróka, igaz nem nekem címezted a kérdést, de beleszólokKép
Jó, hogy ide jöttél szerintünk nagyon jó kórház, és csupa jó tapasztalattal vagyunk. Kicsit, ha visszaolvasol, /kb. egy hónapja/valaki szintén kérdezte az infókat, és sokmindent leírtunk, hogy mi hogyan működik, mit lehet stb.
Szülésznőt a szülőszoba látogatás után már lehet asszem a 28.-ik hét körül.Tényleg nehogy lekéssKép

Csajok, olvastátok a Kismamában, hogy lesz Mávos gyereknapi buli a Várban?Kéne ott egy talit tartani!Mit szóltok hozzá?Nem megyünk el?
Május 28.-án lesz a Kapisztrán térenKép
manóci
 
 


Hali!

Manó! De jó ötelt a MÁV-os tali! Én megyek, csak ne felejtsem el, a dokim is ma modta, ő is megy! Találkozzunk ott, nagyon díjazom az ötletet!

Szóval, ma voltam ugyi dokinál és hát mütyürke 1,49 cm hosszú, 8 hetes, már rendelkezik szívhanggal is, és elvileg dec. 21-én akar a világra jönni. Kép A pecsmegelés nem gond, csak kicsit közel van a méhlepény a méhszájhoz és ezért van egy kis pecsételés, de ezért nem kell aggódnom, mert szuper jó helyzetben fekszik. Na ez van.

Floci! Nagyon édesek a csemetéidKép Olyan nagy már Andris is!

Jucc! Mellgyuszi Kép Jobbulást!

Kriszti! Merre csavarogsz?
Mennem kell
Pá Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Sziasztok!

Dejó lenne ez a tali, mi már voltunk egy ilyen gyereknapon, nem volt rossz, csak irtó meleg. Csak asszem az pont Pünkösdre esik, nem? mert akkor nem leszünk a városban sajnaKép

DóriKép Ragyogó hírek, nagyon örülök, hogy minden rendben!

Mellgyuszi két nap alatt elmúlt, nem volt szörnyűKép

Képek a srácokról, most hétvégén készültek:
Balázs az unokatesójával:
Kép
Gergő:
Kép
Kép

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd
 
 


Sziasztok,

Dóri, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóKépnagyon örülök, hogy minden rendben!
A talit nem fogod elfelejteni, ezt garantálomKépKép
Ok. akkor megdumálva megyünk!De jó lenne, ha mások is jönnének még!
Krisztiiiiiiiiiiiiiiiii?????????????????????Te merre?????Ide is írj, láttalak ám máshol!!!!LebuktálKépKépKép
Mi van veletek?

Jucc, nagyon szépek a gyerkőcökKépMekkorák vagytok már ti is,nem semmi hogy megy az idő!
A tali időpont nem pünkösdre esik,szóval te sem úszod megKép
Csilla, te merre vagy???Tudnátok esetleg ti is jönni?
manóci
 
 


Mano!

vagyok, elvileg jo, én szeretnék menni, mikor lesz pontosan? ug értem h délelőtt v egész napos? ha nem vezetek akkor jo lesz. leszámitva h nem tudom hol a kapisztrán tér, segitesz? én igy is düös vok, nem kapom meg a postáimat. a kismama ujságot előfizettem imm
ron 8. éve és még nem kaotam meg. reklamáltam, és még most sem ért ide.!!! plusz nem kapom meg 3. honapja a számlaegyenlegeimet, és szinte semmit..nem tudom kit hibáztassak!

megyek altatni, még jövök!

Dori!!

nagyon örülök h menden rendben!!!!!!

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Sziasztok!

ManóKép köszi a dícséretetKép Tényleg nagyon megy az idő.
Nem úszom meg??? Állatira örülökKépKépKép Ott a helyünk!
Jöjjön mindenki, de beszéljük ám meg majd konkrétan, hol találkozzunk, mert nem hiszem, hogy felismerlek Benneteket!

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd
 
 


Sziasztok lányxok!
Csak egy villanásra jöttem mert valami fránya front miatt majd szét szakad a fejem.
MÁVos taliban én is benne vagyok,ha apa is úgy akarja.
Néhány infó Andrisról aki tegnap voltKéphónapos. 8800g és 72cm. 2db fog, és ÁLL!!!Kép

Ja és egy találós kérdés: kihez tartozik a következő csemete? A helyes megfejtők között jfggjgfgt sorsolunk ki Kép
Kép

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!

Én is a MÁV-ban fogok 3 héten belül szülni. 6 éve is ott szültem csaszival. Most a Kisfalvi a dokim. Nem akar császározni, de a rendes szülés alatt nem kaphatok érzéstelenítőt, mert lehet, hogy reped a régi heg, és akkor nem érezném. Hát én nem is szeretném. Szerintetek hogy beszélhetném rá egy programozott csaszira, mert nekem ez túl kockázatosnak és fájdalmasnak tűnik. Szült valaki nála?
Köszi
salsa
 
 


Szaisztok,


Csilla, örülök, hogy jól vagytok, de ez a postás dologKépelég felháborító lehet.De ott tuti van azért valami zűr, ha ennyi mindent nem kapsz meg rendesen!Azért járj utána.
A Kapisztrán tér fönt van a várban. Ha gyalog jöttök, nem kocsival akkor asszem a Bécsi kapu tér utáni megálló.De ott biztos megáll.A várbusz, a Moszkváról indul.Ha kocsival akkor meg talán pont a Bécsi kapu térnél van a sorompó, tehát ott le kell tenni a kocsit, és onnan séta.
A rendezvény 11-16 óra között lesz.
Szerintem majd egyeztetünk, hogy mindenkinek mikor a legjobb és akkorra megyünk.

Jucc, hurrrrrráKépakkor jöttök??!!!KépReméljük persze, hogy nem mossa el az eső.Arra én is gondoltam, hogy azért majd egy konkrét helyet egyeztessünk, meg órát, hogy biztosan találkozzunk isKépJavaslatok??

Floci,fogak, felállásKépés ezek a méretek?Kép
Jó, hogy jöttél már megijedtem, hogy a törzsgárda tag eltűnt.
Találós kérdésre a tipp, talán Andriska?KépKép

Salsa, én nem ismerem, így passz.Nem tudok neked ebben segíteniKép

Csajok, ezt muszáj vagyok megmutatni.Tegnap este locsolok, és egyszercsak megjelenik a kertben a lányom a következőképp:

Kép

És közli, hogy anyuciiiii nézd, és úgy nevetett.Apa meg mondja, hogy itt az uralkodó a Csillagok háborújábólKépKépEz kész, jókat játszanak, ha együtt hagyom őket,mi??!!!Kép
manóci
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?