Sziasztok
Timi
Hu nem is tudtam, vagy csak figyelmetlen voltam, bocsi, hog 4 gyermek mamija vagy
Le a kalappal. Szivesen levelezgetek, igy irj bátran, címem a profilban, vagy azt is használhatod amit Lillónak irtam
Próbálok segíteni amiben tudok szívesen mindenkinek, de vannak aztán bőven olyan témák amiben aztán ti ötször tapasztaltabbak vagytok, ilyen pl a babakocsi téma is. Sokszor csak nézem, hogy milyen okfejtést adtok egy egy márkára.
Daninál nagyon nem volt pénzünk, igy szinte mindent kölcsön kaptunk neki, a babakocsit is: PP Róma, jó kis kocsi volt, vagyis az még, mert a végén ugy döntöttünk, hogy Pepének is jó lesz, míg csak fekszik, utána szeretnék majd egy könnyebb kocsit, nah akkor majd kérem a jó tnácsokat
Kgiulia
Nagyon szépek a lányok, gratula hozzájuk
Felülés: az hogy teljesen magától az úgy kb 8-9 hós lesz, de megülni már elöbb is tud, persze babója válogatja. Olyan édik, mikor probálgatják: először csak féloldals könyöktámaszig sikerül, majd egyre feljebb nyomják magukat, míg nem sikerül felülni
Menses: ez is teljesen egyén függő, ahogy Timi irta. Én 21 hóig szoptattam, de 5 hónapos volt Dani mikor megjött, igaz nem lett a legpontosabb és jó hosszu ciklusaim is lettek, de szopi ellenére megjött, sőt ugye Pepe is szopi alatt fogant.
Nah jó kis védőnő, mit ne mondjak
Egyik jobb mint a másik néha... tisztelet a kivételnek, de rájuk férne egy kis tovább képzés, MINDEN területen.
Egyszerű friss tapasztalat: Két hetes unokaöcsiméknek azt mondta a védőnő, hogy fürdéskor már most huzogassa a fitymát, dokinő meg hogy ne bántsa... tapasztalatlan fius anyuka, most mit csináljon ugye ilyen helyzetben
Prücsök
Gratula a beforduláshoz
Bizzunk benne, hogy igy is marad mostmár
Gabek
Igen, lehet ott is venni bent mellszívót, a medalla kézije az 5 rugó, a többi árát nem tudom sajna, de kb ua mint kint...
Dóri
Milyen volt a felkészítő?
Rita
Az a fehér valami sajna vizkő, ez a kiforralás átka
Én mikróban sterilizálok, ugy nem üt ki rajta. Probáld meg azzal eltüntetni valamennyire, vagy a hideg sterilizálás is jó, a fertőtlenítő tablettával. Viszont arra figyelj, hogy ne vidd tulzásba, mert az se jó, kell némi kosz és baci, hogy edződjön az immunrendszerük, és a cicidet se fogod bedugni a sterilizálóba
ezt ne felejtsd, elég a szokásos mérték
Nah jó pocsék idő volt ma is, látszott a fiukon is mert sokáig aludtak, és délben hamar kidöltek, már fél egykor aludt Dani, fél négyig. Engem sajna kitelefonáltak az ágyból: Egy "kedves" hölgyemény rám akart sózni egy gyereknevelési könyvet (klinikáról szedte a kitöltött papirkáról az adatomat). Mondom neki, hogy bocsi de aludtunk éppen, ahelyett hogy azt mondta volna elnézést, még kioktatott, hogy nem láthat át a telefonon, no comment... A végén meg levágta a telefont, mert közöltem vele, hogy két gyerek után már nem éppen erre a könyvre vágyom...
puszi Mindenkinek!