Elküldtem mán, nehogy az egész elszálljon!
Gyerekek, továbbra is nagyon édesek. Bence szerintem is nagyon sokat változott, kezd abba a dögönyözhető kisbaba korba érni. Május 20-ra tökéletes lesz
Kedvenc ikreim látom továbbra is hozzák a formájukat
És az élmény csak egyre több lesz. Még így egy gyerekkel is, minden napra jut valami, amit érdemes lenne leírni, v felvenni.
Bogi, ugye milyen jó amikor beszélnek? Nekem akkora élmény. És ahogy néha ragoz. Meg amiket mond. Mikor haza jöttünk Krk-ről, apának a falra akasztott bicója lent volt a földön, leesett valamikor. Peti odamegy és : úr isten! így kiált fel. Mi meg csak néztünk, aztán nevettünk, honnan szedi ezeket?!
Én is várom már május 20-t.Jó lesz találkozni. Serfi mit vigyünk?
A kis fasírtjaimat felajánlhatom most is? Diáéknál is elfogyott mind
Jövőhétvégén mi meg az Õrségbe megyünk, kirándulni. Béreltünk két nagy parasztházat, és ott leszünk. Azokkal akikkel szilveszterezni, meg sielni voltunk. Majd megnézem milyen, lehet nekünk is jó lenne majd, mert szerintem az Õrség nagyon gyönyörű hely. És persze ha van kedvetek ilyenhez.
Tegnap félig néztem a plázst, nekem új résznek tűnt, de lehet csak elfelejtettem mi volt egy éve. A született feleségeknek meg vége, és szeptemberben lesz új. Én addig megint elfelejtem mi volt most
MIért kell ilyen sokat várni?!
Én is szeretnék C&A-ban turkálózni, pici lány ruhákat!!!
MOst én írom, amit az Eszti is írt régen, már csak 10 hetem van szülésig!!!