Sziasztok!
Orsi, üdv itt! Különleges neve van a kisfiadnak! Milyen eredetű? Sajna enyémgyerekek már nagyobbak, de lesznek itt kortársak is, ha végre bejelentkeznek
A csíkot az aláírásodba tetted, vagy csak konkrétan ebbe a hsz-be szúrtad bele? (Én is próbáltam, de túl nagy lett a HTML kód az aláíráshoz, vagy mi.)
Ebédet szerintem a Tihany téri oviban is helyben főzik, a bölcsiben legalábbis igen. És mintha azokban az ovikban, ahol egy épületben vannak bölcsivel, ugyanott főznének. De nem biztos. A mi ovinkban junioros a kaja, hát, nem valami csúcs, de elmegy.
Lorca, a husit végül elkezdtétek Nattal?
Dike, a mi ovinkban is inkább mozgás és anyanyelv van, nem pedig matatás és zene, de azért szoktak ilyeneket is csinálni. Nekem már ezek a külön programok sem számítanak, csak legyen gyerek- és szülőbarát a légkör, kedvesek az óvónénik, aranyosak a gyerekek.
Jövőre lehet, hogy több lány lesz egyébként, valahogy úgy látom, hogy a fiam korcsoportjában fiúból van több, a lányoméban meg lányból
Vicces.
Köszi kérdésed, Gellért megvan, monokli is megvan, de halványodik legalább.
Holnap van az ovis beiratkozás, irtóra izgulok, hogy felvegyenek minket Jankával is a Lengyelbe, sajnos nem vagyunk körzetesek, de a tesó odajár, remélem, ez is számít.
Ilon, én elég kemény vagyok ilyen tévé-ügyekben, nagyszülők kontroll alatt állnal
De tényleg, ezek fontos dolgok, vigyázni kell, hogy ne nézhessenek baromságokat a tévében, mert simán lehet ilyen következménye. Azóta megbeszélted Jakabbal?
Bölcsi-ovi: hát, jelenleg a bölcsiben a mi csoportunkban vannak jó páran, akik nyáron már 4 évesek lesznek, és őszintén szólva inkább bölcsi-párti vagyok, sztem ott jobban tudnak figyelni a gyerekekre, az ovi rizikósabb. De ha jó ovit találnátok, akkor meg mehet nyugodtan. De ha elköltöztök, akkor mindenképp arrafelé keresnék ovit, ide már nem hordanám. Bölcsibe inkább, ha ott marad egy évig, mert a folytonosság fontos. Waldorf-ovin egyébként nem gondolkodsz, ha már W, legyen kövér
Amúgy kombinálás meg egyebek terén én se vagyok piskóta, állandóan gondolkodom, mi hogy lenne a legjobb, aztán az élet annyiszor mást akar...
Na ennyi bölcselkedés elég is mára,
jó éjt,
Klára