Sziasztok!
Köszi mindenkinek az orvossággal kapcsolatos választ.
Azt én is hallottam, hogy azonos idõben kell bevenni, vagyis emlékszem rá, még Dancsi idejébõl. Szerencsére akkor nagyon figyeltem, és nem jött a tesó. Most ébresztõt állítottam az órámon, ami minden este jelez.
Zsunya és Kati!
Engem is érdekelne, hogy mi ez a hátrahúzódás. Dóri tegnap volt 7 hetes, de kb. egy hete õ is ezt csinálja. Persze megnyugodtam, hogy nem õ csinálja egyedül.
Elõször én is azt hittem, hogy azért csinálja mert kevés a tejcsi, de tegnap ezt is elvetettem mert a múlt szerdai mérés óta 350 g-ot hízott. Tehát a szokásosat. Vagyis a tejcsi nem kevés. Ráadásul egy szopi közben 3-szor is beindítja a cicimet és nyel nagyokat.
Én is próbáltam fekve befejezni ilyenkor a szopit, de így meg azonnal bealszik a cicin.
Egy szomorú nõ!
Nekem anno el kellett apasztani a tejem, mert a nagyobbik lányomból sugárban jött vissza ki szopi után.
Én akkor nõgyószász által felírt vízhajtót és gyulladáscsökkentõt kaptam. A mellemet vizesruházni kellett, ami 2 nap múlva olyan kemény lett mint a kõ és borzalmasan fájt. Annyira, hogy hozzá sem mertem érni. Ezenkívül a lehetõ legkevesebb folyadékot ihattam csak.
Én azt ajánlanám, hogy feltétlenül menj el a nõgyógyászodhoz, mielõtt begyullad és komolyabb baj nem történik.
Kata