Sziasztok,
talán most lesz egy kis időm....
SZIROM megkért, hogy írjak, mert net elérési gondjai vannak és nem tud jönni, amint tud csatlakozik
Lányok, nem tudom, hogy hogyan fogok a jövőben jönni, pedig nagyon hiányoztok és szeretnék de
sajnos teljes képtelenség, hogy gép elé üljek ha a gyerekek fent vannak, mert a nappaliban van a gép és ha leülök mind a kettő azonnal a zsinórokat akarja szétszedni
ha Barnabást beültetem a járókába, Dorina azonnal be akar ülni mellé és az max.2 percig békés együtt játszás (ücsörgés)... Eddig alvás időben tudtam jönni, mert Barnabás szépen elvolt, de az utóbbi időben idekúszik a lábamhoz és fel akar állni vagy az ölembe ülni ezt még nem tudtam megfejteni... de a lényeg, hogy nem hagy egy percet sem
a főzést is napok óta este 8kor kezdem és 9 körül ülünk le vacsizni, azután mire elpakolok, már nincs energiám írni
Hulla vagyok
De ma nem kell főznöm
Tegnap elvonszoltam magam körzetihez, hogy végre intézzem a szeptemberben lejárt jogsimat (nem is mondtam Nektek, hogy a múltkor elkaptak telefonálás közben és a papírjaim sem voltak nálam
(talán jobb is, hogy semmim nem volt
)hihetetlen de elengedett és még pénzt sem kért
(Azt mondtam Neki, hogy éppen az anyut hívtam, hogy fordulok, vissza, mert az összes papírom otthon maradt....nőtt az orrom vagy 2 centit hirtelen
de muszáj volt füllentenem, mert bíztam valahogy a jóindulatában, hogy elhiszi, a Margit-hídra kanyarodtam éppen fel Budára, megkérdezte a címemet és azután azt mondta, hogy legyek legközelebb körültekintőbb... Nagyon rendes volt
én meg egy hazug disznó, kicsit lelkifurim van
Ez az eset volt az intő jel, hogy nem halogathatom tovább.
A körzeti doki meg meglátta a bevérzett szememet (a fehérjének csak a fele látszik) rögtön elkezdte mérni a vérnyomásomat, hogy biztos magas és hú meg ha, meg ez veszélyes, erre lenézett a kijelzőre és csak annyit mondott, hogy még szerencse, hogy van vérnyomása
100/70
Szóval, csak a nem alvástól vérzett be
Itt meg örömmel olvasom, hogy babaeső van
Gabi, Beszti, gratulálok, ez szuper!!!!!!
Bármennyire is kimerült vagyok én nagyon szívesen vállalnék még babát, de nekem max ha balesetből lesz
A Niki foci mérkőzésén beszélgettem szombaton egy apukával, ahol a 6.!(10év gyümölcsei
) gyerek éppen Barnabással egyidős és kérdeztem, hogy hogy bírják? Azt mondta, hogy a nagy változás és érezhetően nagyobb megterhelés a két gyerek után a három, azután már "mindegy"
tehát Beszti, jók a kilátások
bírni fogjátok símán
Gabi,
olvasom az aggodalmad
megértem én is izgulnék, de tény, hogy az én dokim is szt mondta, hogy ez a vizsgálat egy hülyeség és a tarkóredő a lényeg. Pénteken kiderül, hogy minden rendben, már csak egyet kell aludni
Mindig csak a frász hozzák az emberre
Beszti,
köszi az infót a hordozóról, most nem is tudom melyiket vegyem inkább? Ti kintről hoztátok vagy itthon is lehet kapni?
Olyan szép lett a sziklakerted, mint a múltkori fotón?
Ildi,
gyönyörűek, ahogy alszanak
és Natasa joggingban
annyit nőtt már
vesekő
mikor olvastam, úgy izgultam, mint amikor szülésedet olvstam,hogy csak gyorsan túl legyél rajta és ne szenvedj sokat, én is csak hallomásból tudom, hogy brutál kemény dolog
de túl vagy rajta
A kőből mit tudnak megállapítani?
A hordozó miatt írtam a csajnak mailt
érdekelne, írta, hogy megvan és küld róla képet, az még nem jött.
Motiot,
olyan jó, hogy újra itt vagy és sokat írsz
nagyon ügyes vagy a festéssel
mikor lesznek képek?
Rita,
fülbevaló akkor sikerült
képet raksz fel?
fogyi? én még egy fél kilót rádobtam
Mikor is lesz az esküvő?
Bea,
hát Te is megszenvedted a veseköveidet
nem semmi, amit leírtál
de a bácsi, nagyon édi, nem tudta, hogy ilyet lehet kapni és azt le is lehet venni?
Lányod cukipofa
nagyon jó lehetett a horgászat a picurral
bevállalósak vagytok, ez jó!
Egyszerűen minden elismerésem, hogy a nagy húsvéti őrületben ellenálltál a csokiknak!!!!!HÕS VAGY!!
írnék még de lassan arrchiválni kell akkor, mert csak én leszek a végtelenségig
Jó éjszakát!