Új privát üzeneted érkezett!

Gabi, nagyon csini vagy!!!!!!!KépKép
Cuki a kis pocid
vas

KIPISILTEM!!!!!!!!!
vas

Sziasztok!

Ildikó,
GRATULAAAA!!! De jó, egész hamar kijött! A férjem is részvétét küldte amúgy Kép Hú, sose legyen több ilyen!!!

Motiot,
remélem, jó éjszakátok lesz!

Bea,
hát igen, Zsoltika is minden lében kanál, mindig azt csinálná, amit nem kéne. Most focizni imád, ahhoz ugye én is kellek Kép Meg az ágyon hentereg, nagyon jót játszik, de azt is csak úgy engedem, ha ott ülök én is. Ez mind oké, de ebédfőzés, mosás, teregetés, egyéb dolgokoról ne is beszéljünk...

Lányok, köszönöm a bókokat Kép Tényleg igyekszem nem kettő helyett enni, bár tagadhatatlan, hogy többet eszem Kép De mindenhez zöldséget (paradicsom, póréhagyma), salátát (most a fejes saláta a nyerő), és minden nap gyümit is Kép

Fejfájás is egész jól van most. Ma volt viszont az általános iskolás találkozó, ez tul.képpen egy rendezvény, a suli ugyanis 95 éves Kép No és a volt osztálytársaim cigiztek veszettül, persze kint az utcán, de nekem ez is elég volt, egy kicsit megfájdult a fejem. Azért jó volt, rengeteget hülyéskedtünk, nagyon rám fért már egy ilyen laza, marháskodós délután Kép

Hú, nagyon feldobódtam ma Kép

Puszi:

pgaboka

Bicajos képek:

Kép

Kép

pgaboka

Jó estét!

Jobbnál jobb hírek!!!!

Rég örültem így pisinek, Ildi! Kép Ez gyors volt!!!!!
A gyerekeid meg gyönyörűek! Nem csoda, ha mindenki kedvet kap! Kép

Bea, háromszor?!?!?!?!
Igen, ez ismétlődhet, a fene egye meg!

Gabi, neked is jó kedved van, ennek is örülök!
OLYAN SZÉP POCAKOD VAN!!!!!!
Nem is kicsi! Bár másodiknál gyorsabban nő, aszondják, nekem mindig rettenetesen nagy volt. Kép
Canga klassz!! Zsoltika meg édes a sok zöldben.

Bernátnak nincs kedvenc színe, de amióta beszélni tud, mindig zöld fagyit kér. Most azt hittem, tavaly óta biztos elfelejtette, de nem...Kép

Motiot, nem, még ne ájulj, majd szólok...Kép
Szirommal egyszerre tervezzük Kép.
De azért lepődjetek meg majd, jó? Kép

Beszti, csúnya dolog ekkora hírt bejelnteni, aztán eltűnni mint a kámfor (először szürke szamarat akartam írni, de csak nem fogok leszamarazni egy négygyerekes anyát! Kép)!!

SZIROM!!! ANIKÓ!!!!

Megyek dolgozgatni, majd visszanézek, legyetek itt!

Jó kis fogyókúrás topic lettünk, mindenki hízhat, hivatalból! Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Itt vagyok már, jól van noKép

Ildi! Életed leghasznosabb pisijén vagy túlKép Hurrááá!!!, ahogyan Miksa mondja a jól sikerült pisik utánKép És most már akkor nem fáj? Rendbe is jöttél ezzel?

Rita! Ja, ja, tervezzük, tervezzük, de hát mindenki lekörözKép

Gabi! Nagyon csini a pocid és szép vékony is vagy, én elégedett lennék a helyedbenKép Jól nézel ki eccerűen! Zsoltika bicaja meg nagyon pöpec!

Bea! Folyt. köv. azt mondtad!Kép

Anikó! Élsz még? Gyere, ha tudsz! Ha soká nem jössz, én úgy felhívlak, de úgy...Kép

Az uram megint elaludt a meccsen szegény, pedig úgy szereti a focit! Miksa viszont 20 perce még kurjongatott, akarta a sünis mesét is 4 másik után. De hosszú, abba már nem kezdtem bele. 10-kor jöttem le. Már azt hittem rég alszik, erre hallom, hogy dumálgat. Mondjuk ma 2-1/4 3-kor kor tettem le (reggel 10-kor kelt majdnem), és úgy ébresztettem föl 1/4 6-kor. Nem beteg, csak megy ezerrel, zenebölcsi is volt, meg hát itt kristálytiszta a levegő, evvan, jó alvó a gyerekKép Én meg itt ültem, nem kezdtem hozzá semmihez, merthogy úgyis mindjárt ébred, de semmi. Ti meg elhúztatok, mint a sicc...KépKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sajna Szirom nem mindenkinek van ilyen tuti gyereke...Kép
Maja-Bernát nem alszik, Adél igen, de sovány vigasz.Kép Igaz, a nagyok pihennek, de micsoda pihenés az, hogy mindig kijönnek: "Anya, kijöhetünk? Rajzolhatunk? Olvashatunk?......."Kép
Így én nem tudok pihenni, pedig ez lenne a lényeg! Nem ők pukkanak le! Kép

Szirom, én most tisztulok, biztos bevárlak! Sőt, lehet, hogy le is körözöl! Kép
Meg még néhány kilótól szívesen megválnék addig...
Bár minek igyekszem, úgyis visszajön...Kép
Vagy nem?

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Milyen intim dolgokat bírok én leírni!!!
Pedig ország-világ olvassa...
Na mindegy, végülis nem titok, csak... kicsit mégis Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Először is:

Ildi!

Hurrá, hurrá, hurrá!KépKép

4eske: 7 hetes. Nagyjából akkor tudtam, hogy pociban van, amikor Szirom is írta, hogy lehet, hogy nekik is, de amikor kiderült, hogy sajnos nem, akkor nem akartam ezzel keseríteni. Olyan jó lett volna együtt babázni!Kép De ugye ha nem is együtt, de 1 hónap különbséggel, ugye Szirom???KépKép
Doki már látott 1 hete, babóca icipici volt, először csak petezsákot látott, de végül 2-szeres nagyítással megláttuk a kis bújkálót.Kép

Szirom!

Ugye nekünk a bici új, így nagyon jó. Én 8 éve nem biciztem, de ezzel annyira könnyű tekerni, meg biztonságosnak is tűnik. Forgalmas helyre nem megyünk!Kép
Enyém gyerek is csak 3/4 órája aludt el (csak a legkisebb), már a párom is nagyon unta, hogy még mindig nem alszik. Ráadásul nem csak bágyadtan ült, hanem mint akit felhúztak.

Tényleg: nem tudja valaki, hogy mikor merül le a gyerekben az elemKépKép, ill. a kikapcsológomb is érdekelne, mert a mieinken annyira eldugták, hogy a mai napig nem találtuk meg.KépKép De ugye létezik? Megosztaná valaki a lelőhelyét??

Ildi!

A féjemnek is volt vesegörcse, valószínű nála csak homok volt, de nagyon-nagyon fájt neki. Õ sem vajúdott még, de látszatra fájt neki annyira!Kép

Gabi!

Gyönyörű pocid van!!!KépKép
És te is nagyon csini vagy!

Bea!

Tesó még nem tudom, hogy lesz-e, elvileg nem lehetetlen, de előbb megnézzük, hogyan bírunk a 4-gyel. Lassan már a logisztika sem lesz nagyon egyszerű (óvoda, iskola, hétköznapok).

Rita!

Én ígérem meglepődök nagyon!KépKép
Az eltűnésre legyen az a mentségem, hogy hazajött a párom, és ment a biciprojekt. Lájtosan letekertünk 10 km-t. (Biztos, hogy lájtos volt, mert a 7 éves fiam is velünk volt a saját járgányán).

KépKép
KépKépKép
beszti

VagyokKép

Nem tudom, meddig jutok, mert 9-re jön a barátnőm, megyünk egy kicsit agyat szellőztetniKép Szoli, vásárlás, pletykaparti a férjem exnejévelKép

Szirom, Rita!
Drukkolok nagyon, hogy jövő hónapban újabb két kismamának örülhessünkKép Annyira örülök, hogy ilyen mentalitású anyukákkal hozott össze a sors (köszi NorbiKép), mert sajnos a környezetem nem így gondolkodik... Meg manapság egyre kevesebbenKép Én mindig három gyereket szerettem volna, ehhez képest van egy, és valószinű, hogy nem is lesz többKép Bár mostanában egyre erősödik bennem, hogy keresek egy másik orvost (enyém nagyon nem támogatja a 3. császárt), annak ellenére, hogy nagyon ragaszkodom az enyémhez, iszonyat sokat köszönhetek neki. Én tudom, milyen sz@r egykének lenni, meg azt is, hogy milyen jó, ha van testvér. 13 éves voltam, amikor az öcsém született, mert anyu, az Õ szavaival élve, nem ért rá szülni... A munka mindenek előtt. Aztán 35 évesen rájött, hogy most, vagy már soha. Zsófinak végülis van testvére, meg nincs is. Szegény, vasárnap este elkezdte mondogatni, hogy Dá?, mondom neki, hogy tudod, jött érte az anyukája, hazamentek. Nem értiKép
Egyébként meg olyan rohadt igazságtalan az élet. Mennyi gyerek születik nyomorba, embertelen körülmények közé, azt már nem is mondom, hogy milyen szülőknek... Aki pedig tisztességesen felnevelne többet, annak vagy nem lehet, vagy az anyagiak miatt nem merik bevállalni. Na, nem negatívkodok, csak mindig eszembe jut az az anyuka, akivel a kórházban találkoztam. Velem egyidős, nem írom le, hogy milyen származású, az ötödiket szülte, pont hallottuk, amikor felvették az adatit, és nem tudta megmondani a címét!!! Foggggalma nem volt, hogy mi az az irányítószám, csak azt hajtogatta, hogy a "telepen" lakik. Ilyeneknek gond nélkül összejön 5-6 gyerek...
Abbahagytam.

Szirom, voltál már dokinál?

Ildi!
HurrááááááKép Ha teljesen túl vagy rajta, mesélek valamit az urológiáról.Kép

Annyi mindent akarok írni, de most megint ennyi időm volt.

Még valami. Motiot, nem szoktál véletlenül (régebben) Honfoglalózni?

Megyek hajatmosni, mert lassan indulunk.

Szép napotKép

Folyt. köv.
Vendég

Hahó!

Csak röviden jövök, mert jó sok dolgom van.

Bea! Ááá, kedden estig melózott az uram, holnap meg már messze jár. Úgyhogy marad a jövő hét a dokira. De jól vagyok teljesen, bár ezt nem azért mondom, mert nem akarok menni.
Az utazás oka, hogy szokásos évi pasihorgászat lesz május elsején. 11 fickó 2 tóparti házban. Nem is akarnám közelről látniKép De nem ez a legideálisabb időpont, hát ez van.

Ildi! Hogy vagy?

Rita! Csak tisztuljál, az jóKép Akkor végülis megbeszéltétek, megegyeztetek az uraddal?
Alvás: de a tieid hánykor alszanak el?Kép Miksa későn fekszik, egész estés program a mi kispasink. Mondhatjuk, hogy felér az esti filmmel. Én olyat nem is tudom, mikor láttam utoljáraKép

Beszti! Tulképp a mi bicajaink is majdnem újak, mert amikor 5 éve kiköltöztünk, akkor vettük, és tök lelkesek voltunk, mentünk is velük az első nyáron. Aztán az enyémnak defektje lett, az uram megragasztotta, de a visszaszerelésnél valami nem lett ok, és akkor én hagytam is, mert az övével nem bírok menni rendesen. Aztán nem volt időnk csak néha bicajozni, úgyhogy álltak a pincében. Én babásan nem mertem bicajozni, bevallom. Nem a megterhelés miatt, hanem mi van, ha véletlenül elesik az ember? Most állítólag megcsinálta az én bicajomat, de először azért kipróbálnám egyedül, és majd csak aztán tessszük rá a gyereküléstKép

Többiek?Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Lányok, most hívtak a rendelőből, hogy alacsony lett az afp-m Kép A leletet persze nem láttam, de az érték 0,6. Azt mondták, hogy 1 és 2 között fogadják el. Most újra kell mennem vérvételre KépKépKép Na de van ennek értelme? Az afp-t betöltött 16. hét után kell levenni, most már azon jóval túlvagyunk...

Jajj, nagyon elkeseredtem Kép

pgaboka

Gabi, el ne keseredj el emiatt!!!!

Barátnőmet háromból két gyerekénél ezzel idegesítették, és mindhárom tökegészséges és gyönyörű! Simán lehet, hogy már idősebb a baba, mint gondolták, ezért nem stimmel.

NYUGI!!!! NEM LESZ BAJ!!!

A kesergés többet árt neki, ne legyél szomorú!

Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita,
köszi Kép De ha idősebb a baba (ami valószínű), akkor nem magasabbnak kéne lenni az apf- nek???

Amúgy Zsoltikával 0,8 lett, és egy árva szóval nem mondták, hogy gond lenne...

Szerintetek az afp-t muszáj éhgyomorra venni???

pgaboka

Gabi!

AFP-t nem kell éhgyomorra csinálni.
És igen, az alacsony AFP akkor is előfordulhat, ha a terhesség fiatalabb a számítottnál. Érték szerint 0,7-2,5 közé eshetne.
Milyen volt a tarkóredőmérés eredménye?
Én egyébként nem szeretem az AFP szűrést, ha nem lenne kötelező, akkor meg se csináltatnám. Ennek oka, hogy 1. az orvosok szerint is megbízhatatlan így (ugye lehetne quartett-tesztet is csináltatni, amikor az AFP-n kívül még 3 markert néznek, annak talán lenne értelme, de a TB nem azt finanszírozza) 2. biztos nem vetetném el a babát, tehát tuti értelmetlen az egész szurkálás.
Van Alacsony AFP-s topik, esetleg olvasgass bele.

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti,
köszi Kép Beleolvasgattam már abba a topicba is, persze! Ott még a 0,8-at is alacsonynak mondják Kép Hát nem megnyugtató ez sem.

Sajnos a nőgyógyászati rendelőmben azt mondták, hogy éhgyomorra kell mennem, és én sem értem, hogy miért!!!

A tarkóredő-mérés eredménye 2,8 mm lett, de sem a genetikus orvos, sem a nőgyógyász szerint nincs ok az aggodalomra, mert akkor már 13+4 napos volt a baba. TEhát nagy Kép

Ez a "terhességi kor" is olyan meghatározhatatlan fogalom. UH szerint vagy utolsó mentstruáció szerint??? Szóval tényleg hülyeség az egész Kép De én akkor is eléggé parázok Kép

pgaboka

Sziasztok, csak röviden alvas elött,
Gabi, ne parazz!! Ha ez megnyugtat, itt a nemeteknel nincs is ilyen afp meres, mert nem er semmit, nem pontosak az eredmenyek es itt az a dokik velemenye, hogy sutba vele! Szoval nekem nem is mertek annak idejen es megis boldog voltam.
Ne parazz ezen! Föleg, ha senki sem tudja pontosan, mekkora is a baba.

Bea, nem honfoglaloztam soha, biztos valakire emlekeztetlek. Hat azert nem semmi a ferjed exnejevel shoppingolni!

Szirom, tenyleg menj el dokihoz, aztan nyugodt lelekkel es ujult erövel vaghattok bele a babaprojektbe.

Szoval akkor en bizti egyedül fogok babazni, mert mi azert tenyleg csak ev vege fele tervezzük. MOst meg olyan korai lenne szerintem.

Na leptem, mert Abel almos.
Puszi

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Gabikám! Ne aggódj, bár tudom, én is aggódnék. De ez az a vizsgálat, amit még a dokik is elismernek, hogy felesleges. Az enyém is hosszan számolt, hogy tuti jókor vegyék le a vért, mert ha rossz az érték, akkor beindul a paragépezet. Én a helyedben bejelentkeznék egy 4D-re gyorsan, valami megbízható dokihoz. Mi a Praxisban voltunk és a Győrfinél, aki úgy láttam, hogy érti a dolgát.
Vérvizsgálat: mondtam is, hogy szerintem nem kell éhgyomorra venni. De én úgy gondolom ez nem változtat az értéken, csak a kismamának sokkal nehezebb.

Motiot! Dehogy fogsz egyedül babázniKép Egy, hogy a többieké is baba lesz még, kettő, hogy ahogy mi például haladunk...Kép

Beszti! Rendes vagy, hogy nem akkor szóltál, de nem kell ám annyira vigyázni a lelkemreKép El voltam plattyanva, az igaz, de más örömének attól én még ugyanúgy tudok örülni.
Kissrácot vagy kiscsajt szeretnél? Vagy mindegy? Nevetek van már? Tudom, hogy korai, de lehetne éppenKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Gabi!
Nyugi!!!Kép Õsrégi megbízhatatlan baromság. Ha a tarkóredő rendben, akkor ne aggódj! Könnyű ezt mondani...engem is enne az ideg.
Nem lesz semmi baj, és készKép

Szirom!
Azt nem is mondtam, hogy irtó ügyes vagyKép Nagyon jól sikerültek a miniatűrökKép Pofijukkal is minden ok.Kép
HorgászatKép Akkorát röhögtemKép Apáék is száz éve ilyenkor járnak, illetve Õ már egy ideje nem, mindig a Tiszára. Pont ma mesélte az elődöm, hogy reggel mentek el a pasijai. Most kivételesen valami tóra, mert a Tisza ugye perpill kilőveKép

Motiot!
Már egy ideje én sem, nincs rá időm (vagy hozzá türelmemKép), csak emlékszem, hogy régen nagyon sokat játszottam egy Motiot-tal. Ezért gondoltam, hogy talán Te voltál az.
Előddel a kapcsolat tényleg nem semmiKép Nem is mindig volt ez ígyKép Az első 2-3 évben még csak nem is köszöntem neki, annyira gusztustalan volt amit művelt, aztán lenyugodtak a kedélyek. Babázni mentünk hozzá, három hónapos ikrei vannakKép
Ábeled mennyi idős, hogy még korainak gondolod a kistesót?

Zsófi gyerek olyan tempóban kezd beszélni, hogy csak pislogokKép Hónapokig az apa, anya, mama, Tá (Tás a kacsája, vele alszik), Dá (Dávid a tesó) volt a szókincse, pár napja viszont mondatokban beszélKép Igaz, hogy szinte csak az első szótagokat mondja, de összerak egy mondatot. Ma: Zsózi ké ví (Zsófi kér vizet), pi baba aaaaaa (pici baba alszik). Apa szerint, ha ilyen ütemben folytatja, júniusban már a Toldi következikKép Főleg, ha sokat lesz apára bízvaKép

Most ázott sz@rrá a babakocsink, meg két adag ruha a szárítónKép Egyik percről a másikra leszakadt az ég, babakocsit felhoztam, de a ruhákat beszedni már nem tudtam... legalább ma nem kell vasalnomKép

Alvás: de ugye nem fogtok miatta kiutálni???Kép
Zsófi 3 hónapos kora óta alussza végig az éjszakákat, ami azt jelenti, hogy 9 körül fürdés, 1/4 10- 1/2 10 között alvás, reggel 9 körül ébredés. Biztos nem az én érdemem, inkább mázlinak nevezném, de baromi jóKép Egy dolgot viszont nagyon elrontottam... Csak sötétben alszik el, és lehetőleg csak a saját ágyábanKép Mindegy, nem lehet minden tökéletesKép

Megyek, mert kaja még semmi...

Bea
Vendég

Anikó!

Itt a link:

http://www.ergobabycarrier.com

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
na megint tul koran jöttem...
Pedig Abel mar 15 perce alszik. Majd benezek kesöbb is, tegnap este is jo kesön indult be a topik.

Iszonyuan faj a fejem, allandoan kajalnek is, raadasul edeset. Nem jo ez igy. Most mar tenyleg lepni kene.
Tegnap mar at is öltöztem, hogy elmegyek futni, erre apa mondja, hogy most nem megyek sehova, mert majd meghal az ehsegtöl es egyedül nem tud enni, mert Abel nem hagyja. Szoval meg kellett varnom, mig eszik, ami nala min. fel ora. MIre elindultam volna, ugy szakadt az esö, mintha öntenek. Hat ennyit a futasrol. Pedug vegre tenyleg raszantam magam. Ha elmentem volna, akkor ma lehet, hogy mar buzgon huztam volna a futocipöt minden gond nelkül. De hat igy, hogy mindig közbejön valami!

Bea, tenyleg szerencses vagy az alvassal kapcsolatban. Bar mikor Abel kicsi volt, akkor en is mindig mondtam, hogy nem baj, mit csinal napközben, de ejjel legalabb alszik. Na persze felebredt enni, de csendben lezavartuk es aludt tovabb. MOstanaban is csak cumiügy van, vagy ezek a remalmok az utobbi idöben, azota rosszabb a dolog. De egyebkent en sem panaszkodhatok, este 8, 1/2 9-kor alvas, reggel 7-8-9-ig, mikor hogy. Persze ebredesekkel, azert nem alussza at az ejszakat. Bar tegnap ejjel aludt, reggel hatkor ebredt elöször, csodalkoztam is rajta.
De tegnap a delutani alvas is 3 ora volt, ami nala csodaszamba megy. Max. 1,5 orat alszik.

Aniko, jol vagy? Nem jelentkeztel mar reg! Remelem minden rendben van.

Rita, akkor ti is tervbe vettetek a negyedik bebit? Ezt nevezem! En azert nem mernek ennyit bevallalni. Bar ha majd kettö lesz, lehet, hogy azt mondom, jöhet a harmadik stb..

Bea, Abel egyebkent 18 honapos. Szoval mar ket eves mulna, ha esetleg most terhes lennek, mire a baba megszületik, de azert en meg inkabb varnek, mig legalabb harom eves nem lesz, vagy kicsivel elötte. Marmint a baba születesekor. Milyen jol eltervezgetem, aztam majd jön, ahogy összejön. Bar azert ilyen nagy a szam, mert Abel elsöre összejött.

Na megyek, nezek en is egy kis focit apaval, aztan majd meg bekukk.

Puszika

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a bíztatást! Végülis a vérvétel pénteken lesz, remélem, jó eredményt fog hozni...

Én is gondoltam a 4D UH-ra, csak azt nem tudom, hogy kromoszóma-rendellenességet mennyire lehet vajon uh-val kimutatni... De most először is megvárjuk az újabb afp-leletet, aztán majd a dokival átbeszéljük, hogy mi a teendő.

Meg hát ahogy olvasgatok, jó lenne tudni a lelet többi értékét is, de azt nem tudom Kép Majd pénteken megnézem a papíromat.

Borzasztó lassú a gép, vagyis az internet Kép Megpróbálom ezt most elküldeni, aztán pihi Kép

pgaboka

Sziasztok!

Gabi! Próbálj meg nem izgulni! Én azt olvastam sok helyen, hogy az uh-k már nagyon jók, talán megnyugtatna. De igazából nem tudom, hogy mennyire mutatja meg a kromoszómarendellenességet. Viszont ha szigorúan nézzük, az afp se mindentudó, sőt. Nagyon sok olyan mamát ismerek, akinek nem lett jó az afp-je, és egészséges, gyönyörű babája lett.

Motiot! Biztosan jó, ha futni mész? Azt írtad, hogy fulladsz. Nem lenne jobb egy olyan torna, ami nem csinál anaerob állapotot?

Bea! nem vagyok irigy, az enyim gyerek az első itthon töltött éjszaka óta átalussza az éjszakátKép Csak hogy rákontrázzakKép Nem is mertünk aludni, vártuk, hogy ébred, aztán nem ébredt, csak szuszogott, aludt a drágaKép Igazából nálunk a fogacskák kibújásával párhuzamosan voltak ébredős éjszakák. Néha hetekig, de aztán minden visszaállt a rendes kerékvgásába. Olyan azért van, hogy későn vagy nehezen alszik el, de ha egyszer alszik, akkor már minden okKép
Horgászat: Orfű, Pécs mellett. Be vannak izgulva, annyi etetőanyagot viszenk, hogy egy halastónak elég lenne egy hétreKép Tök vízparti házak stéggel, csónakkal, főzni fognak meg grillezni, meg gyanítom inni, mert apám már előkészítette a házi almapálinkát neki, meg a szekszárdi vörösetKép

Anikó! Megkaptad a mélt? Megnézted a hordozót?

Lassan zúgok aludni, mert késő van.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Anikó!

Ha olvasol, föltettek egy tök ugyanolyan Premaxx bébihordót, mint a miénk a babaszobára. Elég óccsó pénzért (5 ezerért), mert majdnem 20 ezer az új ára. Nem mindegyik gyerek szereti, de Miksa imádta:
http://www.babaszoba.hu/services/smallad?cid=7;t=2;p=4;k=

Hát nem pont azt az oldalt adja be, de talán visszafelé a 3. vagy 4. oldalon van.

http://gportal.hu/picview.php?prt=56223&gid=266792&index=16
http://gportal.hu/picview.php?prt=56223&gid=201759&index=10

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Miért írod az Ergo-t Anikónak?
Venni szeretne ilyesmit?
Nekünk van és szuper, bár az ára a sima kendőkhöz képest drága, de én nagyon elégedett vagyok vele. Angilai utazásunkkor nagyon sokat használtuk, legutóbb pedig pár hete a BNV-n.
Egy kis hátránya van: olyan előről (ha a gyerek hátul van), mintha egy hátizsák lenne, és ilyet MO-n nem nagyon láttak (mindig feltűnést keltünk vele, mikor kiderül, hogy gyerek van benneKép), és ezért sajnos előfordult, hogy nekimentek (akármennyire is vigyázok rá), és fölébresztették az alvó Hannát.Kép

KépKép
KépKépKép
beszti

Jó reggelt!

Beszti! Anikóval telefonon beszéltünk arról, hogy könnyebb lenne neki, ha Barnabást hordozóban vihetné, és én ajánlottam neki az Ergót, mert nagyon jókat hallottam róla. Akkor nálatok is beváltKép Igazából Anikó szerintem nem nagy forgalomban vinné Barnabást, szóval szerintem amit írsz, az nem biztos, hogy gond. Nekünk Premaxx van, én azt is nagyon szeretem, de megoszlanak róla a vélemények. Egyvállas és nagyon el kell találni, hogy ül benne a gyerek. De nekünk nagyon bejött, amikor már ültetni lehetett benne. Azt is megbámulják különbenKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!

Motiot!
Amikor ilyet olvasok, hogy cumi miatt kel fel a gyerkőc éjjel, mindig örülök, hogy nálunk nincs cumi. Vettem, de enyém gyerek hülye volt hozzáKép Picinek csak simán kiköpte, amikor meg már meg tudta fogni, csak és kizárólag fordítva vette a szájábaKép A karika neki jobban izlettKép
Amikor meg arra gondolok, hogy enyémet meg az ujjszopásról kell leszoktatni...inkább nem is gondolok ráKép

Gabi!
Nyugi!Kép Nem lesz semmi gond!Kép Én személy szerint jobban bízok az UH-ban, az pedig rendben volt, nem?

Szirom!
Akkor jóKép Utáljanak TégedKép
Mekkora mázli egy ilyen gyerekKép
Mutatok képeket, hogy mi milyen felelőtlen szülők vagyunkKép Ezeken Zsófi még nincs egy éves, és egy éjszakai horgászaton készültek.

Vacsi:

Kép

ReggeliKép:

Kép

A kis ho-ho-ho:

Kép

A zuradnak meg biztos arra kell a pálinka, hogy lefertőtlenítse a horgokat, nehogy szájfertőzést kapjanak a halakKép

Ildiről tud valaki valamit??? Nem akartam vészmadárkodni, de a vesekő, főleg ha kicsi, elég ritkán van egyedülKép Homok szinte biztos, hogy van mellette, az meg szintén borzalmas görcsöket produkálKép

Ildi, ha olvasod, és még nem késő. Ki ne dobd a követ! Érdemes megnézetni, hogy milyen kő, mert helyes táplálkozással megelőzhető az újboli képződés.

http://www.orvosaneten.hu/displayarticle134.html

Rita? Anikó?

Bea
Vendég

Szirom!

Aha!Kép
Nekem korábban karikás kendőm volt, azt is egyvállon lehet hordani, én azt is szerettem. Azt jó szélesre szét lehet húzni a vállon, és úgy kényelmes.
De az Ergot sokkal jobban szeretem, nagy előnye, hogy hátra is lehet tenni, a vállai tényleg jól párnázottak, mint egy hátizsáké.
Ugyan nem lehet harmincféleképpen hordani, mint egy kötözős kendőt, de az alap hordásmódokkal igen (elől, oldalt, hátul), nekünk ez elég volt.
Ha az ember beleszokik, akkor elég egyszerűen fel lehet venni a hátra a gyereket (az első pár alkalommal utcán rohantak hozzám, hogy segítsenek-eKépKép, de később már beleszoktam), ill. egy mozdulattal hátulról előre lehet fordítani.
Ma már nem is indulunk el nélküle, mindig bent van az autó csomagtartójában is, ha megyünk valahova vásárolni, kirándulni, stb.

KépKép
KépKépKép
beszti

sziasztok!!!!

Gabi, ezek nem jó hírek, de én is csak ugyanazt tudom mondani, mint a csajok.Olyan barom egy felesleges vizsgálat ez, és csak paráztatják a nőket miatta.Nyugi, nincs itt semmi bajKép
Nem szabad a rosszra gondolni, menj el tényleg uh-ra, Győrffy tényleg profi a szakmájábanKép
ZsoltikA meg tök aranyos a bicajos képekenKép
Remélem, már éjjel kicsit megnyugodtálKépKép

Rita, zöld fagyiKép
4. gyerek, hajrá, hajráKép

Beszti, 7 hetes Négyeske??
Milyen kis pirinyóka mégKép
Jól vagy, hogy viseled ?
Hányinger, közérzet??

Bea, ide azzal a rémtörténettel!!!!!Már túlvagyok rajta teljesen, így jöhetKép

Szirom, pasis horgászat?
Hú, én baromira utálnám az uram, ha itthagyna pár napra 3 gyerekkel , pláne horgászniKép
Jó, nálatok más a szituKép
Biztos jól fogják magukat érezni, kaja, pia(főlegKép)
Jó szórakozást neki!!!!
Ti meg mit csináltok addig itthon????
Nekünk is kell egy iylen premaxx hordozóKép
Szerinted kell a babaszobás Anikónak?
Mert akkor én lecsapok rá, ha még megvanKép
Nem is láttam Miksáról ezeket a kiskori képeket, tök cukiKép

Motiot, mi van a fejfájással?
Elmúlt??
Kár, hogy nem tudtál elmenni futni, biztos jól esett volnaKép

Én már köszi, jól vagyok, ahogy kijött az a dög kő, teljesen elmúlt a fájdalom.Tényleg, Gabi, az uradnak mekkora volt?
Hát, nem mondom nem volt egyszerű dolog.Délután iszonyúan fájt, belültem egy kád forró vízbe, ott áztattam, a meleg tök jó hatással volt rá.
Aztán mikor kiszálltam folytatódott tovább.
Akor bekaptam egy algopyrint, meg agy nospát, aztán egyszercsak elmúlt a fájdalom, de a gyógyszerek még akkor nem hathattak szerintem.
Aztán kijött!!!
Viszont már úgy utáltam inni, majdnem hánytam is tőle.
Uram közben elment a tescóba, rendes innivalót venni, mertz csak víz volt itthon, és azt már nem bírtam inni, és közben pisiltem ki, amíg nem voltak itthon.riasztottam is telefonon, hogy már nem kell annyira sietni.
Nem örültem mostanában pisinek ennyire.
És ahogy kijött, onnantól semmi fájdalmam nem volt.
mingyá jövök visszaKép
vas

Bea, nem vészmadárkodsz, tudom, hallottam erről.Meg hgy innentől már bármikor lehet újabb kövemKépKép
Nem dobtam ki, holnap viszem dokibácsihozKép
nem nagyon tudok ennél jobban odafigyuzni a kajára, alig eszek fűszeres, zsíros kajákat.
Sokat iszok, úgyhogy fogalmam sincs, mitől alakult kiKép

éjszakai horgászatKép
Tök jóKépKép
arany gyerekKép
vas

így aludtak tegnap a kis mukikKép
Kép
vas

Külön-különKép
ott a kék foltjaKép
Kép

Kép
vas

Ildi!
MegnyugodtamKép
Vendég

Kistarcsa, urológia 1:

Első vesegörcsöm, eltorzult fejjel térdelek a pad előtt a folyosón, apa rémült arccal figyel, segíteni ugye nem tud. Jön arra egy orvos (később kiderült, hogy a fő), kérdezi: fáj valamilye??? Mondom, nem csak leejtettem egy kétforintost, azt keresem. Erre: akkor jól van... Azt hittem, felrobbanok az idegtől. Két perc múlva egy nővérnek tök egyértelmű volt, hogy mi bajom, és hozott nekem egy No-spa szurit, és ott helyben beadta.

Urológia 2:

2002. január 1. Szilveszteri buli után arra ébredtem, hogy görcs. Irány a kórház. Felvettek, UH, csak homok, 24 óra megfigyelés. Délutánra már nem volt semmi bajom, de maradni kellett. Este hívom apát, hogy mikor jön? Mondja, hogy most indulnak, jön vele a barátnőm, meg annak a zura is. Mondom, ok. addig kimegyek rágyujtani (fújjj, büdös bagós). Az ambulancia várójának az erkélye volt a dohányzó. Este, kint sötét. Szívom, egyszer iszonyat üvöltés a rendelőből. Kénytelen voltam odanézniKép Bent ég a villany, nem látják, hogy én látom őket, én viszont tisztán mindent. Bácsi fekszik a vizsgálóasztalon, körülötte sokadalom, nővérek, orvos, karbantartók fogóval, meg fűrésszelKép Mondom, hülye vagyok, ilyen nincs... De volt. Bácsinak csak a fejét látom, testét takarja a tömeg. Ordít. Doki szintén, csak ő máshogyKép "Ba...a meg, hogy ilyennek kell kezdenem az évet'" Nem értem. Karbantartókat kiküldik. Egy perc múlva felérnek a látogatóim. Kérdezik, hogy mi van itt, mert a lépcsőházban találkozatk két felfegyverkezett karbantartóval, akik szakadtak a röhögéstől, mondom nem tudom, de nézzenek be ők is. Pár perc múlva kiderült, hogy... na ezt, hogy fogalmazzam meg???Kép Szóval, a bácsi még karácsonykor ráhúzott a zacsira egy csapágyat... Ami annyira rászorult, hogy már feketedett neki... Azt próbálták levarázsolni rólaKép Tiszta vazelin volt még a jövőhét is, küzdöttek vele egész esteKép Persze, futótűzként terjedt a hír az osztályon, mire aludni mentem már a szobatársaim is ezen röhögtek, mondták, hogy miből maradtam ki... én meg, hogy Õk miből maradtak ki, ugyanis én láttam isKép

Urológia 3:

Zsófival 21. hét, vesegörcs. Kórház, UH, csak homok. Fájni ugyanúgy fáj, mint a kő. Amúgy is idegroncs vagyok, hogy bent mardjon a gyerek legalább a 36. hétig. Másnapra jól vagyok, huh, túlvagyunk rajta. Egy hét eltelik, kezdődik megint. Kórház. Nem tudnak velem mit kezdeni, felraknak egy katétert szülésig. Miiiiiiiii??? Nem engedem. Pedig muszáj, mert a gyerek rajta fekszik a vesevezetéken (UH, és főorvos kombinációja szerint...), nem tud ürülni a vizelet. Saját felelősségre hazajövök, már a kocsiban hívom dokibácsimat, hogy mi van. Nála éppen felújítják a rendelőt, de ha nem zavar a kupi, bemehetek, megvizsgál. Ellenkező irány, nagy gáz. Dokibácsi megnéz, ráncolja a homlokát, hát ezt meg ki diagnosztizálta??? Semmi bajom, "csak" egy húgyúti fertőzés, kapok antibiotikumot. Este 9, irány Gödöllő, ügyeletes patikát keresni. Gyogyó kiváltva, az első szem után érezhető javulás, másnapra semmi fájdalom.

Jaj, de rövid voltamKép

Húzok, mert apának ma szülinapja van, sütöm a tortátKép Láttatok már olyan pasit, aki nem szereti a cukrászdából való tortát???

Bea
Vendég

Bea, hú nem semmi esetek voltak ezek.
főleg a 2.számú izgiKép
Szóval akkor neked "csak "homok van, kő nincs is?
De gondolom a fájdalom ugyanolyan sz*r lehetKép

Papának boldog szülinapotKép

Kép

(az enyém is jobban szereti, amit én sütökKép). hát iylenek ezek a pasik, megszokják a jó kosztot, aztán más már nem is jó nekikKép
vas

Ildi, kösziKép Átadom nekiKép
Első az kő volt, kipisiltem. Másodszor már kijött a kő, mire bementem (a tágulat ott marad egy ideig, az tisztán látszott az UH-on), harmadszor pedig nem tudom, hogy volt-e kő, de amilyen hülyeségeket összehordott a doki, az sem kizárt. De ezt nem tudom.
Egyébként nekem oxalátkövem volt, apa szerint sz@rul vagyok összerakva, mert ha már követ termelek, legalább valami drágakő lenne...Kép

Gyerkőcök tündériekKép

Bea
Vendég

Felvittem a gyerkőcöket aludni, hátha az lesz, mint a tegnapi fotón.De nemKép
Olivér még mindig nem alszik, persze Natasa bealudt a szopiba,ő azóta is alszik.Olival nem tudom mi lesz.
Már kínunkban megfürödtünk, este jönnek apa idióta haverjai, legalább nekünk akkor már nem kell.
tegnap meg visszafestettem a hajam sötétbarnára(túl sötét lett), nem tetszikKép
Aztán , hogy valamit változtassak is a fazonján ,ma meg vágtam egy frufrut.
Ne akarjatok meglátniKépKépKép
(majdnem fekete haj, fehér arc, mint egy bosziKép)
Kép

Hol vagytok ma?????
Anikó, tényleg veletek mi van?
Mnden oké??????Kép
vas

De én meg akarlak látni, ILdi!
Én már annyiszor rontottam el a frizkóm, sokszor fodrász után... De volt olyan is, hogy egymás után négy doboz hajfestéket kentem rá, két nap alatt, mert túl barna lett, meg túl szőke meg túl narancssárga. Kép

Most én is fürdetem Maját, mert nagyon megáztunk.
Délután kilövettük a fülét, olyan édes, tök büszke.Kép

Jöttünk haza a busszal, befékezett, erre a Bernát: "Bakter, miért fékezett ez a busz?" Kép
Lehet, hogy vissza kéne fognom magam egy kicsit Kép

Olvasgattalak titeket, csak eszelős ez a hét, rengeteg minden összejött, semmi rossz, csak kicsit hulla vagyok.

De még jövök, pörögjetek lányok!

Ildi, az alvós fotó....Kép OLYAN ÉDESEK!!!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Na en is itt vagyok egy kicsit, sziasztok!

Ildi, a ket kicsi gyönyörü!! Büszke lehetsz rajuk, nagyon szep gyerekek! Milyen edesen alszanak!
Bar ma Abel is megeröltette magat es delutan aludt 2,5 orat! Egyedül!
En meg közben megfestettem fekete konturokkal a szobajanak a falat, amit feherre hagytunk, tök jo lesz, allatokat festek neki, majd ha kesz lesz felrakom azt is. Mar most nagyon tetszett neki, mindig mutatja, hogy hol a krokodil, meg az oroszlan meg a majom.

Haj temaban nekem nincs tul nagy tapasztalatom, mert olyan vekony szalu a hajam, hogy a szinezö is fel evre megfesti.Egyszer akartam szep vörös hajat, beszineztem es fel evig olyan voltam, mint pumukli. Aztan kiszivattam, hogy visszafesthessem aranylag az eredeti hajszinemre, de ne tudjatok meg meddig volt sarga a fejem utanna, nem pedig szöke. Szoval en nem kiserletezem többet asszem, jo igy is, ahogy van.

Hat ma tenyleg nem nagy a pörges. Mi sajnos bent voltunk ma egesz nap, csak reggel ugrottunk boltba, hogy valami ebedet fözhessek, aztan itt poshadunk egesz nap.
Rossz idö van, esik az esö, hideg van, borus, szoval nem tul jo.

Na menek, hatha ir valaki, mig nem vagyok itt. Majd meg benezek, megprobalok ma kesöbbig fennmaradni, hatha összefutok meg valakivel.

Na puszi

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Hahó!

Most már nálunk is lehűlt a levegő, de előtte kihasználtam az időt. Délelőtt bicivel voltunk Hannával a postán, aztán Nátánért mentünk, du. pedig gazoltam, meg beültettem a vett sziklakertieket.
Aztán esőKép. Még előtte eszembe volt, hogy föl kell húzni az autóm ablakait, amit amiatt, hogy Hanna ott aludt lehúztam, erre elfelejtettemKépKép.
Kicsit beázott, remélem kiszárad és nem lesz semmi baja.

Haj: én fodrásszal csináltatom, nem teljesen festi, hanem csíkokat színez, így az se baj, ha lenő.

Motiot!

Te ilyen ügyes vagy?Kép Képet kérünk, ha kész lesz!

Ildi!

GyerekekKép.
Igen, nagyon pici, de remélem növöget. Főleg mivel én nem érzek semmit, talán csak aluszékonyabb vagyok, de tüneteim nincsenekKép.

Bea!

Nem semmi történetek! Főleg a középsőKép.

Szirom!

Gyerek neme mindegy, és ha rajtunk múlik, akkor nem is derül ki szülésig.
Jó lenne egyensúlyt teremteniKép, de ha nem lesz, akkor Hannának szupi dolga lesz (nagyszülők). Főleg ha a tesóméknál is fiú születik.

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti, milyen stramm vagy! Nem veszélyes ilyenkor biciklizni? Nem tudom, csak kérdezem, ilyen gyáva vagyok Kép.
És azt hogy csináltátok, hogy Benivel mentetek biciklizni, a kicsiket is vittétek, vagy valakire hagytátok? Tényleg, ti hogy álltok nagyszülőileg? Már lehet, hogy ezt is kérdeztem, olyan feledékeny vagyok! De négy gyerek mellett azért ez fontos kérdés asszem.

Motiot, én úgy possadnék itthon, de annyit rezsegtünk ezen a héten, hogy hulla vagyok. Kép
Persze ha tényleg possadnék biztos nem örülnék neki. Kép

Bea, nekem is oxalát volt, de ez elég drágakő szerintem, amikor már kinn van, NEM??? Kép
Sztorik Kép Kép Kép.
Szegény bácsika...Kép

Engem nem fektettek be szerencsére, de ügyeletre mentünk be, kapartam a falat, adtak egy jó kis koktél injekciót, jó lett. Másnap este újra be, de akkor már tudtam mit kérjek..Kép

majd még jövök, most Adél nyűglődik

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok,
talán most lesz egy kis időm....

SZIROM megkért, hogy írjak, mert net elérési gondjai vannak és nem tud jönni, amint tud csatlakozikKépKép

Lányok, nem tudom, hogy hogyan fogok a jövőben jönni, pedig nagyon hiányoztok és szeretnék de
sajnos teljes képtelenség, hogy gép elé üljek ha a gyerekek fent vannak, mert a nappaliban van a gép és ha leülök mind a kettő azonnal a zsinórokat akarja szétszedniKép ha Barnabást beültetem a járókába, Dorina azonnal be akar ülni mellé és az max.2 percig békés együtt játszás (ücsörgés)... Eddig alvás időben tudtam jönni, mert Barnabás szépen elvolt, de az utóbbi időben idekúszik a lábamhoz és fel akar állni vagy az ölembe ülni ezt még nem tudtam megfejteni... de a lényeg, hogy nem hagy egy percet semKép a főzést is napok óta este 8kor kezdem és 9 körül ülünk le vacsizni, azután mire elpakolok, már nincs energiám írniKép
Hulla vagyokKép De ma nem kell főznömKépKép
Tegnap elvonszoltam magam körzetihez, hogy végre intézzem a szeptemberben lejárt jogsimat (nem is mondtam Nektek, hogy a múltkor elkaptak telefonálás közben és a papírjaim sem voltak nálamKép (talán jobb is, hogy semmim nem voltKép)hihetetlen de elengedett és még pénzt sem kértKép (Azt mondtam Neki, hogy éppen az anyut hívtam, hogy fordulok, vissza, mert az összes papírom otthon maradt....nőtt az orrom vagy 2 centit hirtelenKép de muszáj volt füllentenem, mert bíztam valahogy a jóindulatában, hogy elhiszi, a Margit-hídra kanyarodtam éppen fel Budára, megkérdezte a címemet és azután azt mondta, hogy legyek legközelebb körültekintőbb... Nagyon rendes voltKép én meg egy hazug disznó, kicsit lelkifurim vanKép
Ez az eset volt az intő jel, hogy nem halogathatom tovább.
A körzeti doki meg meglátta a bevérzett szememet (a fehérjének csak a fele látszik) rögtön elkezdte mérni a vérnyomásomat, hogy biztos magas és hú meg ha, meg ez veszélyes, erre lenézett a kijelzőre és csak annyit mondott, hogy még szerencse, hogy van vérnyomásaKép 100/70Kép Szóval, csak a nem alvástól vérzett beKép
Itt meg örömmel olvasom, hogy babaeső vanKépKép
Gabi, Beszti, gratulálok, ez szuper!!!!!!
Bármennyire is kimerült vagyok én nagyon szívesen vállalnék még babát, de nekem max ha balesetből leszKép
A Niki foci mérkőzésén beszélgettem szombaton egy apukával, ahol a 6.!(10év gyümölcseiKép) gyerek éppen Barnabással egyidős és kérdeztem, hogy hogy bírják? Azt mondta, hogy a nagy változás és érezhetően nagyobb megterhelés a két gyerek után a három, azután már "mindegy"KépKépKép tehát Beszti, jók a kilátásokKép bírni fogjátok símánKépKép

Gabi,
olvasom az aggodalmadKép megértem én is izgulnék, de tény, hogy az én dokim is szt mondta, hogy ez a vizsgálat egy hülyeség és a tarkóredő a lényeg. Pénteken kiderül, hogy minden rendben, már csak egyet kell aludniKépKép Mindig csak a frász hozzák az emberreKép

Beszti,
köszi az infót a hordozóról, most nem is tudom melyiket vegyem inkább? Ti kintről hoztátok vagy itthon is lehet kapni?
Olyan szép lett a sziklakerted, mint a múltkori fotón?

Ildi,
gyönyörűek, ahogy alszanakKép és Natasa joggingbanKép annyit nőtt márKép
vesekőKép mikor olvastam, úgy izgultam, mint amikor szülésedet olvstam,hogy csak gyorsan túl legyél rajta és ne szenvedj sokat, én is csak hallomásból tudom, hogy brutál kemény dologKép
de túl vagy rajtaKép
A kőből mit tudnak megállapítani?
A hordozó miatt írtam a csajnak mailtKép érdekelne, írta, hogy megvan és küld róla képet, az még nem jött.

Motiot,
olyan jó, hogy újra itt vagy és sokat írszKép
nagyon ügyes vagy a festésselKép mikor lesznek képek?

Rita,
fülbevaló akkor sikerültKép képet raksz fel?
fogyi? én még egy fél kilót rádobtamKép
Mikor is lesz az esküvő?

Bea,
hát Te is megszenvedted a veseköveidetKép nem semmi, amit leírtálKép de a bácsi, nagyon édi, nem tudta, hogy ilyet lehet kapni és azt le is lehet venni?Kép
Lányod cukipofaKép nagyon jó lehetett a horgászat a picurralKép bevállalósak vagytok, ez jó!Kép
Egyszerűen minden elismerésem, hogy a nagy húsvéti őrületben ellenálltál a csokiknak!!!!!HÕS VAGY!!

írnék még de lassan arrchiválni kell akkor, mert csak én leszek a végtelenségigKép
Jó éjszakát!

Anikó
pupi5

Na egy utolsora, mert mar apa ebresztett fel, elaludtam Abellel.
Ennyit a sokaig fennmaradasrol.

Akartam meg irni, Bea, nem semmik a törtenetek a veseköveidröl, föleg a bacsikas aranyos. Szegeny, biztos egö lehetett neki.

Most akartam feltenni a kepeket a lakasrol, erre nem talalom a kabelelket a fenykepezögephez. Apa elpakolta öket a költözködesnel es a pinceben landoltak, majd holnap felhozza öket es este tudok feltenni kepet.

Aniko, hat az nem lenne jo, ha nem tudnal jönni! Probald meg azert! Hatha hagy a ket kicsi egy par perc erejeig! Nnaaaa!!!
Es pihend ki magad! Nem tudsz valahogy velük együtt hazimunkazni? Akkor talan több idöd maradna. Tudom, hogy ket kicsi nem egy kicsi, mint ahogy nekem van itthon, de azert probald meg! Olyan kar lenne, ha nem jönnel!

Na megyek en is csicsikalni, mert latom nem jön senki.

Jo ejszakat mindenkinek!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Nem jön senki???

Itt robotolok, és vártam, hogy valaki benézzen.

Anikó, tényleg ne keseríts, hogy nem jössz!

Már éppen azon gondolkodtam, hogy nem a jövő, de az azt követő héten kimennénk a gyerekekkel a ti játszóteretekre, dumálhatnánk egy jót!
Persze ezt akkor is tervezem, ha nem jösz, de hiányoznál nagyon.
Nekem is van, hogy órákig írok valamit, vagy Adél itt ül az ölemben és mondja: "Nyommeg, Lita, nyommmmeeeeg!" (Vagyis, azt a gombot nyomjam, amelyiket ő szeretné...)
Szóval gyere!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ha még tart a tábi-szerelem, nézzétek meg!
http://kep.tar.hu/kovveronik/50248940?o=12#2
Bár most megnéztem, lehet hogy nem is izgi, bocs.
De már megírtam Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jo reggelt,
megint csak en vagyok itt? Mindenki alszik?
Abel mar fel nyolckor nyomta, en meg aludtam volna. De hat ez van.

Itt ma megint csunya idö van, de azert mindjart elmegyek Abellel egy kicsit vasarolni. Kene vennem egy par növenyt a teraszra, mert vegre elkerültek a kartonok es egyeb költözködes maradvanyok es most olyan nagy es sivar, hogy mar tenyleg othonossa kene azt is tenni. Csak hat a penz hianyzik hozza. Tudnek en olyan de olyan szep teraszt varazsolni!
Na mindegy.
Asszem veszek egy -ket thujat meg valami kis apro viragot. Meg ha egyszer megint szep idö lesz, akkor kiteszem a ket nyugagyat is. Meg erösen gondolkozom müfüvön is.
Nektek nincs valami ötletetek?
Szirom, te vagy ilyen nagy kertbarat, nincs valami jo honlapod, ahol tudnek nezelödni?

Na megyek, mert nem szeretek magammal dumalni.

Gyertek!!!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Itt vagyok, te kis türelmetlen Kép.

Jössz-mész, válaszolni sem tudok.Kép

Irgalmatrlan álmos vagyok, már sokadik éjszaka jóval kevesebbet alszom, mint szeretnék. Ma reggel is arra ébredtem, hogy Zsolt bedobta mellém Adélkát 3/4 7-kor (fél egy után feküdtem le), ő meg leült kávézni Kép. Majd megmondom neki, hogy ha ilyenkor adna neki reggelit, azért igen hálás lennék... Adél feküdt mellettem, rugdosott és ordítva énekelt. Kép Kép

Ma délután jön a föld a fű alá, holnap füvesítünk.Kép
Délután Maja zsúrba megy, este meg én lánybúcsúba.
De asszem nem maradok sokáig, a húgom barátnői lesznek ott, az öregasszonyt csak illemből hívták gondolom...Kép Vicces lesz, mindenki mulat, én meg elalszom a sarokban Kép.

Bár mit dumálok én, szegény Anikóhoz képest ez semmi...

Terasz... Lennének nekem is ötleteim, némi növény nálunk is van, de bútort nem merek kirakni, mertz az ifjabb nemzedék még a korlátra is felmászik, ha lenne ott nyugágy, tuti kiugranának. Múltkor Bernát a korláton üldögélt Kép. Igaz, fenéknyi széles párkány, meg magasföldszint csak, de alatta beton van...Kép
Meg amúgy is tele van a terasz nyáron: ruhaszárító(k), medence, játéközön és kész Kép

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy ennék csokit, nem bírok lejjebb menni erről a francos súlyomról, miért van ez, nem tudom. Csak szép álom volt, hogy milyen csinos leszek az esküvőn...Kép Kép Kép

Na mindegy nem én leszek a lényeg. Majd elbújok a másik tanú mögött, aki két méter magas, százfölötti kilós pasi. Kép

Pussz, gyertek!
Én a következő napokat és éjszakákat vasalással fogom tölteni.Kép

(Tegnap a Zsolt megkérdezte, hogy amikor nem kupacokban hevernek ezek a vasalásra váró ruhák, mégis HOL férnek el? Mert ez rengeteg. Mondtam neki, hogy tudom, meg holnap érezni is fogom, milyen rengeteg. Kép )

És még csokikát se egyek. Nehéz az élet, baromira Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szép rend van, megy a mosógép, fő a csirkepöri, csökkent a vasalatlan-kupac... mintanő vagyok Kép.

De miért nem jött ma senki???????

Átköltöztetek a Lefogytam topicba? Kép

Én még nem, várjatok meg!!!!

És gyertek vissza!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jujjjjj, hol vagytok?????
Azt hittem,bakapcsolom, aztán nem győzök visszaolvasniKép
Rita, nem a Lefogytam topikban vagyunk(én legalábbis nemKépKép)

Jó hétvégét mindenkinek!!!!!!
mi most nem leszünk, majd kb. szerdán jelentkezem előszörKép

Gabi, mi van az afp-vel, vettek vért újból?????

Puszi mindnekinekKép
vas

Sziasztok!

Pici szünetet tartottam a takarításban Kép Apa épp lefoglalja Zsoltikát, de nekem ezer a dolgom.

Ildi,
igen, levették a vért, pénteken, elballagtam vele a Schöpf-Méreibe, és szerdán lesz eredmény. A legjobban azonban a genetikai uh-t várom... Bár azt mondta a vért vevő asszisztens, hogy ha ez az afp-érték is rossz lesz, akkor elküldenek valamelyik női klininkára is egy doktornőhöz, ő is megnézi ultrahangon a picit. Szóval nagyon be leszek biztosítva, legalábbis remélem Kép

Rita,
nem költöztünk el! Én nem is fogyok!!! Kép Hízok szépen Kép

Anikó,
kitartást a nehéz napokhoz! Remélem, hamarosan tudsz azért írni, ha mást nem, magatokról néhány sort hogy képben legyünk Kép

Szirom,
Téged is várunk, a szolgáltató vacakol nálatok?

Motiot,
nekünk csak muskátli szokott kint lenni az erkélyen, most még az sincs Kép De szeretnék beszerezni. Elég pici erkényünk van, más nem nagyon fér ott el sajnos Kép

TEgnap oviban voltunk Zsoltikával, nagyon-nagoyn szimpi volt! A közelünkben 2 óvóda van, ami szóba jöhet, az egyik a körzetink, ott már voltunk pár hete, ez meg a másik, ún. "pöttyös" ovi. Pici, mindössze 3 csoport van, de nagyon jófejek az óvónénik, családias az egész, sok jót hallottam róla.

Na eddig bírták a fiúk, meg aztán indulnunk is kell bevásárló körútra.

Ja, holnap leszek 30 éves KépKép Hát nem mondhtanám, hogy repesek a boldogságtól... De valami tortát azért beszerzóünk Kép

Jó hétvégét!

pgaboka

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?