Sziasztok
Először is hatalmas gratula Lillóéknak,istenke hozta közöttünk a kis Bálintot, szüleinek sok boldogságot, neki meg sok sok fini tejcsit kivánunk
Kgk
A dokitól kérjél, a 91. nap az pontosan a 13. betöltött héttel egyenlő (7*13
). Ez a papir csak neked kell ám, szal nem kell beküldeni az adóbevallásoddal együtt, persze ha magad készited a bevallást, ha a cég akkor neki kell oda adni
Valamint javitanám a megállapitásodat, idén is lehet érvényesiteni még (jövőévi adóbevallás leadásra gondolok), aki tavaly betöltötte a 91. napot az még idén is megkapja a kedvezményt gyerekszámra tekintett nélkül, mert ugye a három és több gyermekeseknek ez továbbra is megmaradt adókedvezmény.
Ami meg a szülés dolgot érinti a gyedbe és gyesbe dolognál azért vigyázzni kell, mert nem olyan egyértelmű ám a dolog, mint ahogy egyesek mondják. Nem olyan biztos hogy aki gyedbe szül bele az ugyanannyit kap mint az első gyerekre, mert a gyed és a gyes egyetlen ellátás számolási alapját sem képzi, ezt ne felejtsük el. Ha valakinek kontkrét kérdései vannak ebben a témában szivesen segitek.
Ami meg a gyereknevelés kérdésben a korkülönbséget illeti én csak azt tudom mondani, hogy vagy másfél év legyen, vagy inkább három, a kettő és nagyon környéke elég rizikós. Legalábbis én most igy látom, mivel Dani most ébred teljes önmagára ettől még nehezebb megemésztenie a trónfosztását, mig másfél évesen tuti másként fogta volna fel, vagy három évesen már kicsit érettebb lenne a tesóhoz.
Egészségügyileg persze azt mondják hogy várjunk egy évet hogy regenerálódjunk, főleg császár esetén, de legalább annyit ameddig terhesek voltunk vagyis 9 hónapot
Prücsök
Drukk a ctgéhez, szerintem vidd magaddal a tételeket és két legyet ütsz egy csapásra: jó lesz a a ctgéd és még tanulsz is közben
Titti
Nagyon szép a babótok, gratula hozzá, teso kérdést lásd feljebb
PP
Nah milyen újra elsőnek lenni?
Rég láttunk képet Flóra jányodról, tehetnél fel
Gabek
Ahogy PP is irta csak a házassági kivonat kell.
Amugy ügyintézés alapon ha valakinek szüksége van rá szivesen segitek hogy mikor hol és mit csináljatok
Főleg azoknál akik nem kifizető helynél dolgoznak, mert nekik több a dolgok kicsivel. Egy alap tanácsom már most van nekik: azokat az ellátásokat amiket a MÁK nál kell igényelni (csp, anyasági, gyes ...) azokat ha budapestiek vagytok ne a Lőportál utcában intézzétek mert oda három napi hideg élelem kell, a XI. ker Bartók B. u. 120-122. ben is van kirendeltség ahol kemény 5 perc alatt végeztek, főleg ha kedden és csütörtökön délelött mentek.
Pirus
Köszi szépen a doki adatait
Mit szólnál egy csütrötöki randihoz, elkérném apa autóját és átmennénk hozzátok és ha nincs más nagyobb elfoglaltságod akkor nem két percig maradnánk, már ha neked is van kedved hozzá.
Mi jól vagyunk, már betöltöttük a két hónapot, ennek örömére ma meg is kapta az első szuriját kincsem, cegénykém úgy sirt, még a bátyussa is jött vigasztalni, az igazi segitség anya cicije volt, attól szépen megnyugodott, evett egy hatalmasat és ennek eredményeként déltől délután 5 ig aludt egy huzamban
A hosszát nem tudom hogy mennyit nőt, de a 62 es rugik már éppen hogy csak jót, azokat a kis rucikat hordja Pepe amiket Dani még csak 4 hónaposan hordta... kerek 8 hetesen 5950 gramm volt, vagyis pontosan két kilót hizott a születési súlyához képest. Kezdek belerázódni a két gyerekes családmodellbe, de még az olajozott menettől még messze vagyok, de nem reménytelenül
Mindekinek nagyon szép napot kívánok.
puszi