Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Hogy birjátok ezt a meleget:-)) Nekem bedagadt a lábam, szerintetek vizesedek? Most akkorát nőt a pocim és tegnap a kis drágám éjszakai baglyot játszott, este kezdett el rugdosni:-)) Jaj egyre jobban érezni és ez olyan jó:-))

Dóri a hugom AFP-jét a védőnőnek küldték ki.

Vajon Lilloval mi lehet?

Puszi!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Sziasztok!

Meg vagyok. Bennt volt az AFP eredményem a klinikán.
Minden rendben volt. Bakos doki hozta szokásos formáját, egy büdös szót nem szólt, a velem szemben lévő monitor nem volt bekapcsolva stb...
Megkérdeztem minden rendben van-e a babával, mire ő morcos hangon:"legyen türelemmel most kezdödött a vizsgálat" Kép Gondoltam magamba én kis naiv, hogy akkor talán a vizsgálat végén odaböfög valamit, de NEM.
Ez van.
dóri80
 
 


Pöttöm_Panna
Köszi a biztos infót Kép
Apropó, és mi van még azon a papíron? Mert szeretném a férjem dolgát megkönnyíteni, hogy az olyan hivatalos papírokat beszerezzem még a szülés előtt, ami majd utána kell.

Lilló még nem szült

Kgk
Ha esetleg mégis erre jársz, ezúton is szeretném nagyon megköszönni a teát.

Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 

 
 

Sziasztok!

Dóri,
A Bakos a dokid vagy csak ő volt az UH-on? Fura alak, ezért kéne több női nődoki, ők legalább tudnák miről szól ez a 9 hónap. Még ifjú koromban Ajkán nőhöz jártam, de a többi doki a kórházban igyekezett némileg tönkretenni és már nem is praktizál. Kép

Brik,
Egyszer-egyszer nekem is bedagad a lábfejem, de pihi után elmúlik. Én arra jutottam, hogy ez nem vizesedés. Kép A meleg amúgy is rájátszik a dagadásra, mert alapból tágulnak az erek + minden.

Amúgy a könyvekkel ellentétben az én pocaklakóm mostanság kezd csak igazán izgága lenni. Kép Jövő héten az utolsó hónapba lépünk, ujjé!!! Kép Már nagyon várom milyen lesz és remélem közben meg is fordul.

üdv,
Prücsök

prucsok
 
 


Helló!
Érdekes, nkem is most kezdett el dagadni a lábam, kezem, Shrek-lábam van, igaz, pihi után elmúlik. Valószínüléeg a meleg miatt, illetve a sok séta miatt is, mert csak lógatom a kezem.
A vérömleny a bokámról teljesen felszívódott, s valóban az érfalam elég gyenge, lassan egy hete vérezget az orrom, nem okoz ez majd problémát a szülésnél? Timi! VAn erről valami infód?

Kép
anid
 
 


Szia Prucsok!

Nem a Bakos a dokim, csak erre a genetikai uh-ra kellett hozzá mennem. Legközelebb már az alagsorba megyek, ahol legalább a monitort látom. Bár képet és videót ott se remélek, de legalább elmondogatnak pár dolgot a babáról.
dóri80
 
 


Sziasztok lányok!

Mindenkinek gratula akinek még nem gratuláltam.
Múlt hét pénteken túlestem a műtéten és szombat reggel haza is engedett a doki bácsi a babára való tekintettel. Lucára az anyósom vigyázott, aki állítólag estére tök kipurcant, na nem azért mert rossz volt a pici, hanem mert elszokott az ilyen egész napos elfoglaltságtól.

Joe!- Boti nagyon édes és tök jó neked, hogy ennyi tejed van. Sajnos nekünk ez nem adatik meg, úgyhogy megy kiegészítésként a tápszer, na dehát ez van.

Ági- Hatalmas élmény lehetett bennt lenni a szülésnél. Én is tök részt vennék egy ilyenen, mert ugye a sajátoméra nem nagyon emlékszem.

A májusiaknak kitartás- már nincs sok hátra. Lillónak meg 1001 drukk.
Na most nagy hirtelenséggel ennyi.


Mesa és Luca 3 hónap + 7 nap

Mesa, Luca

Kép
mesa
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy most csak röviden tudok irni, de Boti kicsit izgága lett és nem hagy levelezni Kép.

Gabi!
Örülök, hogy segithettem a teával, remélem, hasznos lesz!

Sára!
Séta holnap? Irok neked délután, jó?

Egyúttal segitséget is szeretnék kérni, aki hülye, haljon meg a helyzet, amiben vagyok.
Csinálom az adóbevallásomat és ugye idén utoljára lehet érvényesiteni a terhességi adókedvezményt, vagyis arra a havi 3000 forintos jóváirásra gondolok, amit a terhesség 91. napjától kérhet a kismama.
Én tavaly nem kértem erről igazolást, de szeretném visszamenőleg aláiratni a dokimmal, hátha hajlandó rá...
Ti kaptatok igazolást a Klinikán arról, hogy betöltöttétek a 91. napot? Kitől kértétek?
És egyébként a 91. nap megegyezik a terhesség 12. hetének betöltésével?
Bocs a hülye kérdésért, de komolyan elfelejtettem, hogy kell ezt kiszámolni.

Előre is köszi a segitséget mindenkinek!

Sziasztok!

Kinga
kgk
 
 


Kinga,
Nekem a dokim adta az igazolást; tőle is kértem, mert kell rá pecsét + minden.
Hogy a 91 nap meggyezik-e ebből a szempontból a 12 héttel, azt nem tudom. Az igazolásra nekem a 90 nap betöltését írták.

Remélem segítettem,
prücsök

prucsok
 
 


Sziasztok,

Gyönyörűségesek a babák, gyerkőcök,hogy nehogy lemaradjunk.... nemsokára 1 éves lesz Klaudia Kép
gyorsan elszállt az év...
Ági, Indigo ti tartjátok itt a frontot.... Képszeretnénk egy kistesót lassan Kép
menyi időt kell várni? Tud valaki valami okosat tanácsolni?Kép
titti
 
 


Szia Titti

De jó
Végre valaki aki akkor volt terhes amikor énKép
Gyönyörű a kis Klaudia. Laci most volt 10 hónapos.

Szerintem 1 évet szoktak mondani, hogy annyi idő alatt regenerálódik a méh.

Szóval hajrá kistesó projektKépKép

Lini

Kép
lini
 
 


Sziasztok!

Prücsök,
Köszi, persze, hogy segitettél, ennek szellmében akkor a dokimtól kérem majd az igazolást!

Titti,
Klaudia nagyon édes! Nekem azt mondták idős és tapasztalt emberek, hogy várjuk meg, amig az első baba már szobatiszta, mert két pelenkással nagyon nehéz az élet. Nekünk mág csak 1 db van Kép, most 8 hónapos és szerintem megvárjuk a két évet a kistesóval.


Szia mindenkinek!

Kinga
kgk
 
 


Sziasztok!

MEGSZÜLETETT Bálint, Lilló kisfia!!!
Ma 14:03-kor, 3320g és 57 cm-el!
Anya és Fia is jólvannak.

Sok tejcsit nekik!

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24
 
 


Sziasztok,

Kinga
Nekem is az orvosom adta az igazolást, amire konkrétan ráírta, hogy " betöltötte a 91. napot" mert nálunk ez még a pénzügyesnek is kellett, hogy ezt tudják intézni.

A sokk drukk meghozta eredményét, ugyanis ma megszületett Lilló Bálintja, gratula neki!! a többit gondolom majd ő megírja Kép

Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Gabek,
ha házasok vagytok, akkor más papír nem kell. Az anyakönyvezéshez majd a 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat kell, meg a személyitek és lakcímkártyáitok.

Kinga,
szerintem nem a szobatisztaságon múlik. Én Flórát pl. naponta 4-5-ször pelusozom, ez kb. 2-2 percet jelent. Szerintem fontosabb, hogy jár-e már a nagyobb önállóan vagy még babakocsizik, rendesen átalussza-e az éjszakát, kommunikál-e már annyira, hogy közölni tudja, mit akar, stb. Mi egyébként egy évet vártunk, normál szülésnél ennyit szoktak mondani. Viszont a terhességem nagyon nehéz volt, sokkal jobban megviselt, mint az első, és úgy gondolom, hogy azért, mert a szervezetemnek nem volt elég ideje a terhesség és a hosszú szoptatás után rendesen regenerálódni. De nem bántam meg, mert a kis korkülönbség szerintem a gyerkőcöknek tök jó lesz később. Kép

sziasztok
PP
pöttöm_panna
 
 


Kgk
Én is idén kértem a dokim adta.Nekem kb. visszaszámolt és azt írta rá.Nem a pontos 12. heti dátumot írta.

Dóri

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24
 
 


Most látom, hogy lemaradtam 2 perccel a Bálint születésének hírével Kép

Pöttöm Panna
Így már Te lettél az első a táblázatban!! Jól látom, hogy Te is Bánhidynél szülsz? Nem mész hozzá véletlenül most csütörtökön?
Én reménykedem benne, hogy kicsit hamarabb szülök, és mivel csak egy hét van köztünk még az is lehet, hogy találkozunk a Klinikán.

Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Gratula Lillónak és Bálintnak! Kép Tök jóóóóó!!!!
Ahogy közeledik ami időpontunk, úgy örülök egyre jobban másnak is. Sok tejcit és jó egészséget nekik!

A 2. baba tervezésével kapcsolatban mi is kis korkülönbséget tervezünk. A béres lányok nekem azt mondták, hogy ha az anyagi szempontokat is figyelembe vesszük, akkor az első gyerkőc 2 éves kora előtt kell szülni, mert akkor jár jobban az ember a 2.-nál, mivel akkor a gyed képezi az elszámolás alapját, ami magasabb, mint a gyes. Vagy érdemes fél évre visszamenni dolgozni.
Majd meglátjuk, hogy megy az elsővel. Kép És kár, hogy nem lehet nemet is tervezni, mert én egy kisfiút is nagyon szeretnék... Kép

Holnap megyünk az első ctg-re. Hát én próbálkoztam mindenféle evésével az utóbbi hetekben, de nekem úgy tűnt Blanka mocorgása nem étel függő, ugyanakkor a tételeim hangos olvasása gyakran élénkíti. Kép Majd kérek neki is oklevelet pénteken. Szóval majd meglátjuk mit produkál. Kép

Most megyek vissza a tanuláshoz.
Prücsök

prucsok
 
 


Gratula Lillónak, jó egészséget és sok tejcsit kívánok én is!

Huncut

Kép
Kép
huncut
 
 


Sziasztok!!

Nagy Gratula Lillóéknak!!Jó egészséget és sok tejcsit kivánok nekik!! Puszilom, ha valaki beszél vele!!

Puszi!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Sziasztok!

Lillo! De jooo! Szivböl gratulalok, jo egészséget, sok tejcsit, türelmet és boldogsagot kivanok Kép!!!

Kinga, akkor holnap ujjabb proba?? Egyszer csak összejön Kép! Mi mostanaban késöbb szoktunk menni kocsizni, altalaban 3 utan.

Titti tényleg nagyon édes a lanyod! Farmernaci: Kép Kép

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Sziasztok!

Hát, nagyon gratulálok Lillóéknak!! Szuper!! KépKép Szerintem MÁR nem is emlékszik a sok herce-hurcára, ami előtte volt... KépKépKép

Lini, én is kb. akkor szültem, Dorka 9,5 hónapos. Kép

A kistesó tervezését szerintem sem érdemes a pelenkákhoz igazítani. Márcsak azért sem, mert minden gyerek más, lehet, hogy egy nem-pelenkás mellett sokkal nehezebb dolga lesz a szülöknek, sok mindentől függ!! Nálunk 3 év különbség van, abban is van jó is, meg rossz is. Óriási könnyebbség, hogy Bence már önálló egy csomó dologban, pl. profi a városi közlekedésben, öltözködés, fürdés, stb., állandóan szórakoztatja Dorkát. De így hatalmas a visszaesés lehetősége is, Dorka majdnem mindig sír az ovis öltözőben, ill. teljesen más dolgok érdeklik őket (bár az autótologatás mindkettőnek bejön Kép).

Titti, tényleg borzasztó aranyos Klaudia!!!

Jutka

KépKép
KépKép
tjutka
 
 


SziasztokKép

Először is hatalmas gratula Lillóéknak,istenke hozta közöttünk a kis Bálintot, szüleinek sok boldogságot, neki meg sok sok fini tejcsit kivánunkKépKépKépKépKépKép

KgkKép

A dokitól kérjél, a 91. nap az pontosan a 13. betöltött héttel egyenlő (7*13 KépKépKép ). Ez a papir csak neked kell ám, szal nem kell beküldeni az adóbevallásoddal együtt, persze ha magad készited a bevallást, ha a cég akkor neki kell oda adniKép Valamint javitanám a megállapitásodat, idén is lehet érvényesiteni még (jövőévi adóbevallás leadásra gondolok), aki tavaly betöltötte a 91. napot az még idén is megkapja a kedvezményt gyerekszámra tekintett nélkül, mert ugye a három és több gyermekeseknek ez továbbra is megmaradt adókedvezmény.

Ami meg a szülés dolgot érinti a gyedbe és gyesbe dolognál azért vigyázzni kell, mert nem olyan egyértelmű ám a dolog, mint ahogy egyesek mondják. Nem olyan biztos hogy aki gyedbe szül bele az ugyanannyit kap mint az első gyerekre, mert a gyed és a gyes egyetlen ellátás számolási alapját sem képzi, ezt ne felejtsük el. Ha valakinek kontkrét kérdései vannak ebben a témában szivesen segitek.

Ami meg a gyereknevelés kérdésben a korkülönbséget illeti én csak azt tudom mondani, hogy vagy másfél év legyen, vagy inkább három, a kettő és nagyon környéke elég rizikós. Legalábbis én most igy látom, mivel Dani most ébred teljes önmagára ettől még nehezebb megemésztenie a trónfosztását, mig másfél évesen tuti másként fogta volna fel, vagy három évesen már kicsit érettebb lenne a tesóhoz.
Egészségügyileg persze azt mondják hogy várjunk egy évet hogy regenerálódjunk, főleg császár esetén, de legalább annyit ameddig terhesek voltunk vagyis 9 hónapotKép

PrücsökKép
Drukk a ctgéhez, szerintem vidd magaddal a tételeket és két legyet ütsz egy csapásra: jó lesz a a ctgéd és még tanulsz is közbenKépKépKép

TittiKép
Nagyon szép a babótok, gratula hozzá, teso kérdést lásd feljebbKépKépKép

PPKép
Nah milyen újra elsőnek lenni?KépKép Rég láttunk képet Flóra jányodról, tehetnél felKépKépKép

GabekKép
Ahogy PP is irta csak a házassági kivonat kell.
Amugy ügyintézés alapon ha valakinek szüksége van rá szivesen segitek hogy mikor hol és mit csináljatokKép Főleg azoknál akik nem kifizető helynél dolgoznak, mert nekik több a dolgok kicsivel. Egy alap tanácsom már most van nekik: azokat az ellátásokat amiket a MÁK nál kell igényelni (csp, anyasági, gyes ...) azokat ha budapestiek vagytok ne a Lőportál utcában intézzétek mert oda három napi hideg élelem kell, a XI. ker Bartók B. u. 120-122. ben is van kirendeltség ahol kemény 5 perc alatt végeztek, főleg ha kedden és csütörtökön délelött mentek.

PirusKép
Köszi szépen a doki adataitKép Mit szólnál egy csütrötöki randihoz, elkérném apa autóját és átmennénk hozzátok és ha nincs más nagyobb elfoglaltságod akkor nem két percig maradnánk, már ha neked is van kedved hozzá.

Mi jól vagyunk, már betöltöttük a két hónapot, ennek örömére ma meg is kapta az első szuriját kincsem, cegénykém úgy sirt, még a bátyussa is jött vigasztalni, az igazi segitség anya cicije volt, attól szépen megnyugodott, evett egy hatalmasat és ennek eredményeként déltől délután 5 ig aludt egy huzambanKépKépKép

A hosszát nem tudom hogy mennyit nőt, de a 62 es rugik már éppen hogy csak jót, azokat a kis rucikat hordja Pepe amiket Dani még csak 4 hónaposan hordta... kerek 8 hetesen 5950 gramm volt, vagyis pontosan két kilót hizott a születési súlyához képest. Kezdek belerázódni a két gyerekes családmodellbe, de még az olajozott menettől még messze vagyok, de nem reménytelenülKépKépKépKép

Mindekinek nagyon szép napot kívánok.

puszi

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


JAh ami kimaradt (gyorsan irok mi jó hosszút hogy nehogy kikapjak, jól csinálom mi?KépKépKépKépKép

Voltam én is kint a börzén szombaton, hát elég vegyes érzéseim voltak az ideivel kapcsolatban:
egyrészt jóval kevesebben voltak kint gyártók és cégek, akiket nagyon hiányoltam az pl a GABI cég volt, eddig mindig ott voltak és nagyon jó áron lehetett venni törlő kendőt és fürdetőket, de idén a MILDI sem volt kint, mi lesz velem ősszel ha nem jönnek akkor sem, mert arra számoltam hogy pont akkor kezdünk hozzátáplálni és akkor be tudtam volna alaposan vásárolni, mert lényegesebben olcsóbban adtak kint mindent mint üzletben.
Valahol ugy érzem hogy keményen csökkent a szinvonal, arról nem is beszélve hogy eddig az előfizetőknek ingyen volt a belépés, most már a fele belépőt nekünk is fizetni kellett...

Azért jó is volt benne, mert elég sok mindent be tudtam szerezni jó áron, pl kint voltak a Mária nagykeresek és 4 ezerért tudtam venni Pepének egy bébi tornáztatót szönyeggel együtt, ami nagyon édi is, ennyiért még az anyagot és a hozzávalókat se tudtam volna megvenni. A pampers és a Libero most látványosan olcsobban adta a pelusait is... A tömeg a szokásos volt, meg tényleg voltak sokan akik észre se vették hogy esetleg egy jó nagy pocis maminak mennek neki, vagy éppen egy babót tartónak, de sajnos azok az emberek valószinűleg máshol se lettek volna körültekintőbbek... no comment...

nah befejeztem mert meguntok;)

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Hatalmas gratula Lillóéknak!!!!! Sok tejcsit, pihenést és boldogságot!

KISMAMÁK:

<pre>
NÉV SZÜLÉS IDEJE TERHESSÉGI HÉT BABA BABA NEME/NEVE ORVOS SZÜLÉSZNÕ ÉLETKOR
Pöttöm_Panna 2006.05.18 36+6 Második Patrik Dr. Bánhidy ? 30
Rita81 2006.05.19 36+5 Első Máté (Dalma) Dr. Valent Zsoldosné Eta 25
Gabek 2006.05.24 36 Első Gergő Dr. Bánhidy ? 30
Indigo 2006.05.27 35+4 Második Áron Dr. Vermes(Máv kórház) Csenki Marika 29
Prucsok 2006.05.28 35+3 Első Blanka Dr. Sipos Zsoldosné Eta 29
Anid 2006.07.11 29+1 Első Kata/Kolos Dr. Melczer ? 33
Timici 2006.07.21 27+5 Második ? Dr. Radványi ? 31
Brikancs 2006.09.06 20 Második ? Dr. Valent ? 27
Dóri80 2006.09.16 19+4 Első Dorottya/? Dr. Ács ? 26</pre>

ANYUKÁK:

<pre>
NÉV GYEREK(EK) NEVE;KORA ÉLETKOR ORVOS SZÜLÉSZNÕ SZÜLÉSI MÓD KISTESÓ PROJEKT
Brikancs Lili (1999.04.30) 27 Dr. Valent Nem volt Hüvelyi Pocakban
Maszat <table>
Péter (2001.10.17)
Anna (2004.02.29)</pre> 29 Dr. Bánhidy Tóth Anna Császár Nem
Muter(Annamari) Balázs (2002.03.20) 30 Dr. Vermes Nem volt Hüvelyi Igen
Terika <table>
Botond (2002.05.31)
Zalán (2005.08.09)</pre> 32 Dr. Valent Dömötör Margit Hüvelyi Nem
Tjutka <table>
Bence (2002.09.22)
Dorka (2005.07.13)</pre> 29 Dr. Ács Nem volt Hüvelyi Nem
Krizsi Panna Krisztina (2002.10.16) 33 Dr. Vermes Nem volt (Bagóné Annamária) Hüvelyi Jövőre
Picus Andrea (2002.11.14) 28 Dr. Vermes Nem volt Császár Nem
Orsoly <table>
Lackó (2002.12.30)
Botond (2004.09.23)</pre> 30 Dr. Radványi <table>
Tóth Anna
Dömötör Margit</pre> Hüvelyi Nem
Hivett <table>
Klaudia (2003.01.03)
Emma (2005.02.28)</pre> 29 Dr.Gidai ? Hüvelyi Nem
Indigo Fanni (2003.01.21) 29 Dr. Vermes Nem volt Császár Pocakban
Timici Bence (2003.01.22) 31 Dr. Szendei(Sote I.) Nem volt Császár Pocakban
Piroska <table>
Zsombor (2003.01.23)
Szabolcs (2006.01.15)</pre> 30 Dr. Mericli Dömötör Margit Hüvelyi Nem
Fülescsacsi Szabolcs (2003.11.06) 26 Dr. Várbíró Nem volt Császár Nem
Ágiboszi <table>
Dani (2003.12.09)
Péter (2006.02.24)</pre> 39 Dr. Matányi/Dr. Szabó Zsoldosné Eta Császár Nem
Nedinabp <table>
Bálint (2004.03.08)
Bence (2005.09.06)</pre> 28 Dr. Kazy Nem volt Császár Nem
K_gabi Beni (2004.05.29) 30 Dr. Bánhidy Nem volt Császár Igen
Shine <table>
Ádám (2004.06.04)
Zétény Pál (2006.02.08)</pre> 29 Dr. Vermes Dömötör Margit/? Császár/Hüvelyi Nem
Repa Anna(2004.07.29) 34 Dr. Vermes Ismeretlen Hüvelyi Idővel
Pöttöm_Panna Flóra (2004.08.02) 30 Dr. Bánhidy Berényi Gyöngyi Hüvelyi Pocakban
Icsilya Levente;Máté (2004.10.20) 25 Dr. Ujvári Nem volt Császár(35+0) Igen
Emma8 Balázs (2005.04.28) 29 Dr. Ács Zsoldosné Eta Hüvelyi Nem
Aysegül37 Aysegül (2005.05.11) 38 Prof. Asztalos Nem volt Császár Nem
Titti Klaudia Kitti (2005.05.12) 28 Dr. Radványi Tigyi Zsuzsi Hüvelyi Nem
Szilvi8 Virág (2005.05.23) 29 Dr. Sipos Zsoldosné Eta Hüvelyi Nem
Akinorev Gergely (2005.05.24) 22 Dr. Gimes Dömötör Margit Császár Nem
Lini Lacika (2005.06.24) 30 Dr. Valent Hüvelyi Nem
Recece(Eszter) Virág (2005.07.02) 34 Dr. Valent Császár Nem
Anitq Zsófi (2005.07.12) 32 Dr. Radványi Tóth Anna Hüvelyi Nem
Dorka34 Benedek (2005.07.21) 34 Dr. Radványi Tóth Anna Hüvelyi Nem
Kgk Botond Olivér (2005.08.09) 26 Dr. Patai Gönczi Katalin Császár Idővel
Mea Lívia (2005.09.06) 26 Dr. Valent Nem volt Császár Nem
Szofec Balázs (2005.10.11) 34 Dr. Ács Zsoldosné Eta ? Nem
Vanília Ádám (2005.12.10) 25 Dr. Várbíró ? Hüvelyi Nem
Hatos Flóra (2005.12.12) 26 Dr. Takács Dömötör Margit Hüvelyi Nem
Osyne Fanni Noémi (2005.12.12) 30 Dr. Bánhidy ? Császár Nem
Joe Botond (2006.01.18) 24 Dr. Ács Zsoldosné Eta Hüvelyi Nem
Mesa Luca (2006.01.18) 24 Dr. Ács ? Császár Nem
Kgiulia Dorina Ilona és Lívia Mária (2006.01.28) 24 Dr. Ács Zsoldosné Eta Hüvelyi Nem
Dorka24 Norbert (2006.03.11) 24 Dr. Mericli ? ? Nem
Huncut Sanyi (2006.03.26) 27 Dr. Tahy ? Hüvelyi Nem
Annácska Péter Donát (2006.03.31) 25 Dr. Várbíró Zsoldosné Eta Hüvelyi Nem
Lilló Bálint (2006.04.25) 30 Dr. Bánhidy Gönczi Katalin Hüvelyi Nem</pre>

Ha a táblába szeretnél bekerülni, küldj egy e-mail-t az adataiddal a profilomban levő címemre

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Lilloékrol vannak hirek? Jol vannak? Most lattam a tablazatban, hogy nem is csaszarral szült Lillo? Tök jo!

Agi, ha jol értem akkor vissza kell menni dolgozni Kép Kép, hogy a masodik gyerek utan normalis gyest kapjon az ember??? Hogy müködik ez, felvilagositanal légyszi? Szülés elött nemnormaliséknal dolgoztam, nagyon nem hianyoznak... Ezek szerint kezdjek el lottozni?
Megkérdezhetem, neked amugy ez a szakmad? Honnan tudod ezeket?

Petyanak is elég sulya van, mit raktok a tejcsibe?? Kép

PP, a mostani terhességed "csak" nagyon kifarasztott vagy komolyabb gondjaid is vannak/voltak?

Prücsök remélem minden rendben volt a ctv-vel.

Mi ma vagyunk félévesek! Kép

Szép napot!

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Sziasztok!

Icsilya!

Látom a táblázatban , hogy Dr. Ujvárinál szültél tudnál róla egy pár szót írni, ugyanis 8. hetes kismama vagyok és őt ajánlották nekem. A magánrendelőjébe jártál?

Köszi : Lambada
lambada
 
 


Most csak PP miatt jöttem, bocsiKép
én már nagyon várom ám! ;o) Csak az a bizonyos kukac, Te!

Lillónak gratula!

Ági,
rokonok hogy bírják?

Amúgy mi megvagyunk, gyerkők már hatalmasok a szó minden értelmében.

és PP,
nekem csak fél év volt a szülés és a fogantatás között, mégis sokkal könnyebb volt a második terhességem, igaz nem szoptattam alatta. Úgy mennék hozzátok, majd szólj, ha lehet, oké?
solya
 
 


Sziasztok csajok! Kép

Most csuda jó kedvem van, mert letudtam ma egy vizsgát, amit a múltkori keményedős történet miatt többször kellett időpontilag átpakolni, és már nagyon nyomta a bögyömet, hogy szülés előtt már nem lesz meg. Kép

Amúgy meg nagy kaladunk volt tegnap: reggel vérvétel, UH, délután meg vissza CTG-re. Közte elugrottunk babakocsit nézni a Brendonba, és olyan meleg volt a kocsiban, hogy (valószínű ettől) nem lett jó a CTG-m. Úgyhogy felküldtek a pathológiára, ott is csináltak egy CTG-t, na az se lett jó. Akkor már kezdett bennem felmerülni, hogy bizony én innen sehova... Szerencsére bent volt Eta (aki egy tündér), és megnyugtatott. Befektettek a vajúdóba, és bejöhetett az uram is, hogy nyugtatgasson. Ott CTG-ztek még vagy fél órát, és szerencsére azon már minden rendben volt. Egyébként egyedül voltunk a vajúdóban, aztán mondták, hogy hoznak egy most szült anyukát .. Képzeljétek! Lilló jött a babájával, meg az újdonsült apukával! Úgy megörültem nekik! Nem gondoltuk, hogy ott találkozunk. (A tábla nem pontos, mert császár lett Lillónak, de majd ő elmeséli.) Nagyon boldogok voltak, és Bálintka is gyönyörű! Engem meg, hála Istennek, hazaengedtek, úgyhogy itthon várjuk a végét ennek a 9 hónapnak.. Kép Kép

Üdv Nektek,
Rita

Kép

Kép
rita81
 
 


Kedves Brikancs!
A táblázatban olvastam, hogy másodszorra is a Valentnél fogsz szülni. Én úgy hallottam, hogy átment az Istvánba. Felvilágosítanál?

Kép
Kép
angyalka2
 
 


Sziasztok!!

Angyalka igen most lesz a második szülésem vele:-)) Nem ment át csak szedánként délelőtt ott vannak mütétjei:-)) Sokszor van a klinikán:-)) Te is hozzá fogsz járni? Hány hetes vagy?

Én ma voltam Valent dokinál és zárt a méhszáj, minden oké, a cukor is, de bokám csajok hatalmas:-)) És aki meglát mindenki azt kérdi ikreket vársz? Lilinél nem volt semmi hasam még ilyenkor, most meg óriási:-)))

Rita akkor ma nem is voltál a dokinknál? Örülök, hogy minden okés!! És annak is hogy ilyen jó élményben volt részed!!
Rita jó lenne talizni:-))

Indigo köszi hogy átírtál a táblázatban!!:-)))))))

Puszi nektek!!:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Sziasztok,

Nálunk is hatékonyan teltek a napok. Kifestettük a gyerekszobát, összeszereltük az ágyat, kitaláltuk milyen szekrényt veszünk :-) Most már kiis takarítottam, így egész jól állunk :-)
Az uramnak az a legnagyobb parája éppen, hogy a gyerek papírjait neki kell intézni és pontosan írjam le neki, hogy milyen iratokkal majd hova kell mennie, ezért Ágiboszi megteszed, hogy elküldöd nekem a gabi(pont)gode(kukac)minimax(pont)hu-ra hogy hova mivel kell mennie és mit kap ott meg. Állítólag 3 nap kell, hogy mindent elintézzen, igaz ez?

Rita
Mi volt a gond a CTG-n? Mázlid van, hogy hazaengedtek Kép Mikor mész legközelebb? Holnap megyek dokihoz, gondolom a jövő héten már nekem is mennem kell.

Brik
A lábam nekem is nagyon dagad, ma voltam gyantáztatni és a kozmetikus viccesen megjegyezte, hogy dupla árat számol fel, mert nagyobb a felülete és több csík kell Kép Kép

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Szia Gabek!

Biztos a nagy melegtől:-))

Csajok most nézem hogy kik fognak szülni és látom PP, Rita és te Gabek így sorba:-)) Szorítok nektek!!:-))

Puszi!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a segitséget 91. betöltött nap ügyében! Kép Kép

Lillónak igy az éteren át is nagyon nagyon gratulálok és örülök, hogy jól vannak!

Sára!
Vincét isten éltesse élete feledik szülinapján! Kép

Nálunk a séta össze-vissza ugrál, de a 3 után az esélyes! Kép Irok, ha indulunk holnap és hátha végre sikerül összefutni! Kép

Néztem a táblát, megint sok babánk lesz hamarosan Kép Kép! Minden kismamának jó egészséget!

Kinga
kgk
 
 


Helo!

Lanyok, hol lehet üvegreszelöt venni???? Anyosom néhany napja keres, de eddig sehol nem talalt. Nem gondoltam volna, hogy ilyen ritka dolog...

Rita, hihetetlen, hogy pont Lilloékkal talalkoztal Kép Kép! Tényleg szerencséd van, hogy ott volt Eta különben siman bent tartottak volna!

Kinga, köszi a köszöntést Kép holnap nem biztos, hogy jo lesz, beszerzöutra megyünk. Azért probaljuk meg, hatha hazaérünk addigra!

PP, Rita, Gabek, csatlakozom Brikhez!

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Lillónak nagy gratula! Kép

Viszont egyből átadnám az első helyet Ritának. Igazság szerint Patrik már március 29-én megszületett, a 32. hétre. Két hetet töltöttünk a koraszülött intenzíven a Klinikán, és még egy hetet egy másik kórházban, múlt héten jöhettünk haza. Nem akartam különösebben nagydobra verni, mert egyrészt nem akarom itt a kismamákat rossz hírekkel paráztatni, másrészt azt hiszem, még magam sem dolgoztam fel ezt az egészet teljesen.

Mindenesetre úgy tűnik, Patrik most már jól van, állandóan eszik, így aztán szépen hízik. Kép

Gabek,
én két hét múlva megyek a Bánhidyhez, de akkor már a 6 hetes kontrollra. Kép Amúgy a dokink most is nagyon profi és rettentően rendes volt, nagyon hálás vagyok neki.

Indigo,
a fentiek értelmében átraknál a táblában? Köszi! Kép

Solya,
most még karantén van, de nemsokára... Addig is képek itt: http://www.kep.tar.hu/applebaum/50255144#2

Ági,
ugyanitt Flóra is megtekinthető. Kép

sziasztok
PP
pöttöm_panna
 
 


Szia Pöttöm Panna!!

Nagyon édes Patrik:-)) Gratulálok! Jó egészséget és sok boldogságot nektek!!

Puszi!!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Sziasztok,
Látom zajlanak az események, ez a tavasz már csak ilyen. Kép

PP,
Gratula Patrikhoz és örülök, hogy minden rendben van már veletek. Jó egészséget kívánok és sok tejcit. Kép
Megnéztem a képeket. Amilyen kicsi, olyan szép baba, és nagyon édes. Kép Igazi fiú!

Sára,
Üveg almareszelőt épp tegnap láttam a Központi Szabó Ervin Könyvtár melletti Elefáni bababoltban, de van a Csalogány utcai Babyfun babadiszkontban is. Kép
Vettem Tummy Tubot, csak nem tudtam ellenállni neki azután, hogy úgy dícsérted. Kép

A ctg-m jó lett. A doki szerint olyan jó, hogy jövő héten nem is kell mennem, csak másfél hét múlva. Szerencsére úgy 5 perc után Blanka is elkezdett ficánkolni. (Kapott előtte csoki is + néhány pr tételt Kép).
A fordulással nem állunk ilyen jól, de még bizakodom. És tegnap a dokim is megnyugtatott, hogy a 2.-at szülhetem természetes úton nála, ha ez most császár lesz. Most kezdhetem hangolni magam...??? Kép

Gabek,
Gratulálok a gyerekszobához. Nálunk legjobb esetben is csak jövő hét végére áll össze és akkor még lesz talán 3 hetem, hogy rájöjjek, mi hiányzik. Kép

Ágiboszi,
A papír ügyintézés téma engem is érdekel. Ha Gabeknak küldöd, légyszi küldd el nekem is a profilomban levő címre. Köszönöm.

Lányok,
Lillót milyen "írói álnéven" lehet megtalálni a Klinikán?

Szép napos napot,
Prücsök

prucsok
 
 


Szia Brikancs.
Tavaly januárban szültem a Valentnél, csak majd lassan tervezzük a tesót, és azért akadtam ki, hogy átment. De én úgy hallottam, hogy akiket elkezdett még végigviszi a klinikán, de utána már nem. :-(

Kép
Kép
angyalka2
 
 


Brik!
Igen, illetve nem, szóval tegnap nem voltam a dokinál, mert a klinikán el tudtunk intézni mindent. Ha addig nem akar kibújni Máténk, akkor jövő héten 17:0-ra megyek CTG-t bemutatni a magánrendelésre. Tényleg jó lenne egyszer talákozni! Te merrefelé laksz? Én Wekerlén.

Gabi! Tök jó, hogy így meghaladtatok a dolgokkal. Én már letettem róla, hogy itthon megérjem a gyereksarok berendezését. Apához képest Pató Pál úr egy kapkodós forgószél. Kép Kép Valójában attól tart, hogy ez egy pszichológiai összefüggés, és ha kész van minden akkor beindul a szülés, mert tudat alatt kész leszek rá (meg tudatosan is). Kép Na, mindegy, azért a hétvégén már szeretnénk mindent rendbe tenni. A CTG-vel meg az volt a baj, hogy az alap-szívfrekvenciája, azaz a pulzusa a babának magasabb volt, mint 150/perc. Kb 160 körül volt. Amikor először megismételtük, akkor meg volt benne egy nagyon alacsony érték is, 90 körül (egy "leütés" vagy mi). Aztán, amikor megnyugodtam, akkor visszatért normálisra. Valószínű, az okozta, hogy egész nap alig ittam valamit, és kiszáradtam. Úgyhogy egyetek, igyatok, pihenjetek rendesen, mert a babáinknak nem mindegy!

Jövő héten, kedden 12:30-ra megyek legközelebb CTG-re! Ha tudsz, Gabi, te is gyere akkor!

PP! Minden jót Nektek utólag is!! Sógornőm is a 32. hétre szülte a második babáját, és emlékszem, milyen kálváriát jártak végig, mire hazaengedték őket a klinikáról. Vigyázz nagyon a kis Patrikodra!!

Viszont ez elég félelmetes/izgalmas, hogy én leszek az első a táblában.... Kép Kép Kép

Ági! Légyszi, a papírügyintézés-összest nekem is, ha lehet! (somogyiritakukcahotmailpontcom) Köszönjük!!!

Prücsök! Nem akarom "lelőni" Lilla incognito-ját, bár lehet, hogy nem bánná. Szerintem, ha bent vagy, és megkérdezed, melyik az a Lilla nevű kismama, aki 25-én szült császárral, az elég jól behatárolja. (Amikor együtt feküdtünk a vajúdóban, úgy tűnt, más kismama nem szül éppen.)

Tényleg el akar menni Valent? Nem szeretném én sem, mert több gyermekben gondolkodunk!!!

Rita

Kép

Kép
rita81
 
 


Sziasztok!

PP, hát ezt a meglepetést! Gratulálok, mindketten nagyon ügyesek vagytok! Tök jó, hogy eszik rendesen!! Gratulálok mégegyszer!! Ja, és megnéztem, gyönyörű is! KépKépKép És kiderült, miért jött hamarabb?

Prücsök, ne izgulj, nekem is kb. ilyenkor fordult meg, addig ráadásul haránt feküdt. Még simán befordulhat!!

Ági, tök jó, hogy írtad a másik irodát, nem tudom miért nem reklámozzák... Szerintem magukon is segítenének...

Jutka

KépKép
KépKép
tjutka
 
 


Pöttöm Panna
Sajnálom, hogy így jártál, vagy is inkább jó neked, mert már túl vagy a szülésen és boldogan babázgatsz Kép

Rita
Hamar előrecsúsztál az első helyre Kép

Én bízom benne, hogy még van 3 hetünk,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Szia Lambada!

Nekem is Dr. Ujvári az orvosom. Én most 22 hetes vagyok. Általában a magánrendelőbe szoktam járni. Mindig bejön velem a párom is a vizsgálatra. Nekem eddig csak pozitív tapasztalataim vannak. Nyugodtan kérdezhetsz tőle bármit, szívesen válaszol. Legalább 3/4 órát szoktunk bent lenni nála. Uh-on mindent megnéz, megmutat, elmagyaráz. Szóval nem ráz le. (Csak azt sajnálom, hogy a magánrendelőben az UH gép nem tud fényképet meg filmet adni.)

Mondjuk ez az én véleményem, lehet hogy másnak más a tapasztalata. Én is kérdeztem Icsilyát és neki is pozitív élménye volt vele kapcsolatban.

Icsilya
Puszi neked és a fiúknak.

Lilló!
Gratulálok és sok tejcsit kívánok!

Üdv. Évi

KépKép
ranpo
 
 


Sziasztok!

Pöttöm Pannának és Patriknak Gratula!Sok tejcsit kívánunk!

Tudnátok segíteni fejéssel kapcsolatban?
Melyik fejőgép a jobb?
Kézi, elektromos?
Nekem van a Pesztonka, de annyira fáj, amikor fejni akarok.Egyszer a klinikán sikerült nagy nehezen 20ml fejnem.
Mik a tapasztalataitok?
Vagy mindegyik ilyen borzalmas?
Amikor a gyerek szopizik azt meg sem érzem.

Nem lenne rá szükség, csak mostanában elég sokat alszik egyhuzamban 4-6órát és ilyenkor majd szétpukkadnak a melleim.

Előre is köszi!

Dorka, Norbi

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24
 
 


Sziasztok!!

Szerintem Valent doki nem megy sehova, marad a klinikán, legalábbis remélem:-)

Rita én a klinikától 5 percre lakom!!!:-)) Te viszont szép helyen laksz, szeretem azt a környéket:-)) Jövőhét kedden mész CTG-re lehet hogy elnézek arra, ha a párom elmegy a kiscsajért a suliba:-)) De én hogy ismerlek meg? Irtam mailt:-)) Ha nem kaptad meg az msn-re szeretnélek felvenni, ha van neked és ha beleegyezel:-))

Képzeljétek bulizunk vasárnap:-)) Lilike 7 éves lesz:-)) Olyan gyorsan telik az idő!!


Puszi nektek!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Szia Dorka!

Nekem Medela gépem van. Először kézzel próbálkoztam, de elég nehezen ment, aztán béreltem a klinikán hozzá gépet és azzal már sokkal könnyebb a fejés. Nekem kb. ugyanannyira "fáj", mint a szopizás, tehát szerintem neked valami nagyon nem stimmel. Mondjuk nincs összehasonlítási alapom, de meg vagyok ezzel a géppel elégedve. Azt viszont el kell ismerni, hogy a tejtartó zacskónak csillagászati az ára.

Huncut

Kép
Kép
huncut
 
 


Sziasztok!

Gratula Lillónak és Pöttöm Pannának.
Ma rá kellett jönnöm, hogy nálunk babakocsival nem könnyű az élet, mert ugye imitt-amott nincs is járda vagy a kocsik parkolnak úgy, hogy nem lehet elférni, így egy darabon kikényszerül az ember az úttestre. A másik meg a vásárlás, el kell mondjam némely boltba babakocsival bejutni lehetetlenség, vagy ha már bejutottunk akkor a kijutással van gond, ugyanis a kocsi a 2 pénztár között nem fér ki, pedig nem extra széles. Persze nem a hipermarketekről beszélek, mert ott ezek a dolgok nagyon jól megvannak oldva. Ma kérdezem a hölgytől ,hogy esetleg kézi kosár nincs-e, erre azt a választ kaptam, hogy nincs és vigyek rendes bevásárlókocsit. Végül is nem vittem kosarat és tökre felidegesítettem magam ezen a hülyeségeken. De ugyanmár ha nekem ilyen gondjaim adódtak, akkor hogy boldogul az aki kerekes székben ül?

Ne haragudjatok, hogy ilyennel fárasztalak titeket, de le kellett írnom.

Mesa

Mesa, Luca

Kép
mesa
 
 


Szia Mesa!

Egyetértek veled, én is látom a sok babakocsis anyukát és nagyon nehéz vásárolni a kisebb üzletekben. Ezekre a dolgokra is kitalálhatnának valamit! Megértelek!!!!

Puszi!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Sziasztok!
Látom születnek sorban a babák!
Gratulálok Lillónak és Pöttöm Pannának!Jó egészséget és jó babázást kívánok nekik!
Dorka!Szerintem mindegy,hogy kézi v.gépi szívót veszel.A lények,hogy tudjad jól kimaszírozni a csomókat,mert fejés előtt mindig ki kell.Attól fájhatott,hogy csomós volt és a gép erősen megszívta.Más amikor a baba szopik és más a fejés a mellnek.De ha tudsz kézzel fejni,akkor azzal biztos jól ki tudod fejni.Vagy ha sok a tejed kezd el kézzel és utána géppel és a végén ismét kézzel.

Mindenkinek jó babázást!Aki még elötte áll annak kitartást és pocaklakó növesztést!
Szép estét,vigyázzatok magatokra és a babátokra(babáitokra)!
Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Sziasztok!

PP, gratulalok én is Patrikhoz! Nem kapcsoltam a multkor, mikor irtad a hazassagi anyakönyvi kivonatot... Nem lehetett könnyü ez a 3 hét különbözö korhazakban, remélem jol vagytok mostamar mind ketten, biztos egyszerübb minden otthon. A fiad nagyon szép, olyan sima vonasai vannak, mint egy kis angyalnak, komolyan! Kép Egyetek sokat és nöjetek nagyra Kép

Dorka én a korhazban kiprobaltam a medellat és az aventet is. A medella nekem nem jött be, mellé folyik az anyag, bele kell célozni és a hangjatol eszembe jutottak a gyerekkori emlékeim, mikor vidéken a teheneket géppel fejték Kép Szerintem szörnyü hangja van!
Az Avent viszont tuti, nekem legalabbis bejött. A karral profin tudod allitani az erösséget, van masszazsparna (de nem muszalj hasznalni), nem csak a mellbimbot veszi igénybe. Nem részletezem tovabb, szerintem nagyon jo és abszolut nem fajdalmas a fejés. Kicsit draga, de lehet hasznaltat is venni egész jo aron a www.babaszoba.hu oldalon.
A tiédet nem ismerem, de szerintem sem normalis, ha faj, lehet, tényleg tul erösen sziv (talan a picid is, én manom is ezt csinalta aztan szerencsére leszokott rola). Ilyenkor tényleg jo masszirozni elötte.

Prücsök, köszi a reszelös tippet! Remélem bejön majd nektek is a tummy tub Kép Annyi, hogy az elején nem lehet rögtön hasznalni a köldökcsonk miatt (ezt lehet nem mondtam, bocs Kép). Mi akkor hagyomanyos kadat hasznaltunk vagy csak megmostuk a mikro fenekét a csap alatt. Szerintem ilyen miniként amugy sem szeretnek orakat lubickolni...

Mesa, remélem jol vagy a mütét utan! Babakocsi: teljesen egyetértek.... Az olyan boltokba ahova nem lehet beférni én a pénztarosnak szoktam szolni, ha csak par dolog kell és kihozza...

Rita, milyen érzés a tabla élén allni??? Kép Kép

Sára

Kép

Kép
saara
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?