Megjöttem! Megnyugtatott a doki, h naésakkormivan, ha öregszik a lepény, szerinte ha most I-II, akkor két hét mulva, amikor megyek kontrollra, lesz II, aztán még két hét és III, de akkor már 36-37 hetes leszek, szóval akkor szépen megszülünk!!!! Szóval lehet, h májusiak leszünk mégis. De azt mondta, h szép zárt a méhszáj, a jóslók miatt ne aggódjak, próbáljam meg megint a Salbutamolt erre a hétre, de ha nem állítja le, akkor ne szedjem, mert felesleges. Amíg zárt a méhszájam, addig nem kell kórházba menni.
Azt mondta, h az Elevit ilyenkor teljesen felesleges már, viszont jobban figyeljek a kálciumra, mert az legalább olyan fontos, mint a magnézium. Ja, vérszegények: csak 110 alatt kell szedni vasat, addig nem, mert rosszabb a székrekedés amit okoz mint amennyit használ!
Voltam diabon is, jó lett a cukrom
meg benéztem a varrónőhöz is, vettem két tavaszi-nyári nacit, már nagyon kellettek!!!
Pilchard, látom, megint ment a kukurikú éjjel... ja, és természetesen LESZ TEJED NEKED IS
Én is úgy hallottam, h nincs összefüggés a mellméret és a tej között. Amúgy nekem 75b-ből lett 85c-s.
Melinda, a House-t én is nagyon szeretem! Sajnos csak az első évad első 5 részét meg a második évadot találtam meg, így nem tudom, h közben mi történik
... na majd még keresgélek, ha eljutok a koliba valaha is... Az adatokat köszi neked is!
Én is nagyon sajnálom, h ennyien vagytok megáldva rossz anyóssal... én valahol nagyon szerencsés vagyok, meg mindig is úgy voltam vele, h aki ilyen szupcsi fiacskát nevelt fel, mint az én férjem, az csakis jó ember lehet... hát, nálam bejött! Mondjuk lehet, h a távolság segít minket, mert ő ajkai, mi meg ugye itt lakunk Bp-en. Bár az én anyukám is itt lakik, és nagyon jól kijön Ákossal, és Ákos is imád hozzánk jönni
.
Kanyin, a kardodbadőlés sztem megteszi ;) Ma amúgy a diabon engem is ráállítottak a mérlegre, és aszerint plusz 7 kg-ban vagyok. Szóval mintha nálam is gyorsulna a gyarapodás dolog.
Enci, nekem a terhesség második hónapja óta nő a bal alsó bölcsességfogam, úgy két hetente egy picit és akkor egy hétig majd bedilizek tőle, azzal ébredek, h fáj, és rágni se nagyon tudok, de már egész megszoktam
. Akkor izibe voltam dokinál, de elküldött, h ugyanmár, ez csak egy bölcsességfog...
Pilchard, lehet, h inkább azt kéne mondanod, h először te szeretnél összeszokni a babával, és inkább később jöjjön... mert ha azt mondod neki, h miért nem bír csöndben maradni... hááááát.... drukkolok, h sikerüljön elsimítani szépen! Az én anyum is ide akar jönni, de csak nappalra, és tuti rengeteget tud majd segíteni, nagyon örülök neki... hátha még aludni is fogok tudni majd napközben...