Hello mindenkinek!
Nekünk jó a fél öt és az öt óra is. De várjuk meg Ági véleményét is, mert ő jönne a legmesszebbről, már ha tud.
Ma kaptuk a 18 hós oltást, lázas nem lett, de mire este hazaértünk a városból már nagyon rosszul érezte magát, mindenen sírt és csak az ölemben érezte jól magát (de ott is sirdogált). A franc ezekbe az oltásokba!
Remélem, holnapra átmegy rajta, mert teljesen hulla lettem.
Ja, és 19-re bealudt. Reggel biztos 4-kor kukorékol majd.
Tündi!
Nagyon jól sikerült a belépőtök. Mindkettőnknek mindketten szimpik vagytok.
És még egyszer elnézést a telefonálásért és hogy várnod kellett rám, csak éppen suli ügyben bezséltem. Nekem nagyon kellemetlen volt, ne haragudj, általában nem szoktam ilyen tuskó lenni. Vagyis remélem.
Üzenjük Zalán bébinek, hogy gyorsan tanuljon meg ülni és akkor a klubban is csatlakozhattok hozzánk.
Amúgy tényleg hasonlít rád, persze a férjed még sosem láttam. De ahogy vigyorizik, az tutira olyan, mint a tied. Nagyon tetszett, ahogy rám nevetett párszor.
Jolka!
Mekkorát nőtt ez a fiú is. Alig pár hete nem láttam és mennyit változott. Lépeget egyedül? Az enyém ilyen körül indult el.
Megnéztük Flórával az albumot. Zolkó a valóságban sokkal soványabb, mint a képeken. Vagy lefogyott?
Zsuzsi!
De jó, hogy eddig jó véleménnyel vannak Flóráról a bölcsiben. Kíváncsi vagyok mi lesz, ha előadja majd a hizstijeleneteit. Mert olyat is tud már.
Amúgy Irénke nénivel már sokszor bezsélte, telefonon, de most találkoztunk először élőben és kedvesnek, szimpatikusnak tűnt. Hiába no, ezek az öregek értik a dolgukat.
Láttam Kristófot is az udvaron, akkor is éppen motorozott. Cuki volt, motorral hajtott barackléért.
Mostanában hetente 1x be fogunk járni és csatlakozunk az udvari élethez, biztosan fogom többször is látni ezt a nagy legényt.
Többiek?