Sziasztok!
Először is: TALI!!! Mit szólnátok egy jövő heti játszóházashoz? Mi ezen a héten nem voltunk, ma akartunk menni, de hát még elég náthás vagyok. Így csak nem megyek közösségbe... De jövő hétre tuti jól leszek
Namármost hétfőn meg szerdán már terhestornán szeretnék lenni
Az du. 2-től van, szóval eléggé kettévágja a napot. Kedden meg ált. iskolás nap lesz, igaz, délután, de akkor délelőtt mégsem mennék annyi sokat, hogy délutánra maradjon energiám
Szóval csütörtök? Már csak azért is, mert pénteken meg már óriási dugók tudnak lenni a városban (tapasztalat).
Na miután ezt így leírtam, rájöttem, hogy nem lehetek ennyire önző: egyetlen lehetséges nap a héten a csütörtök... Ha esetleg mégis jó mindenkinek a jövő hét csütörtök, akkor ok
Ha nem, akkor az azt követő hét. Mit szóltok???
Lányok, köszönöm mindenkinek a jobbulás-drukkokat
C-vitamint most rengeteg citrom formájában fogyasztok (nem magában persze), és jobban is vagyok már. Csak az orrom van bedugulva, ami gáz, mert nem érzem odakint az állítólagos jó illatokat... Pedig vannak állítólag
Ja, és lázam nem volt egyáltalán, szerencsére
Zsoltika továbbra sem beteg, ma egy igazi angyal volt, aludt is délután, én is vele, azért vagyok ilyen virgonc
Viszont Apának sajna fáj a torka
Anikó,
nagyon jó, hogy írtál
És hogy meglett a kutyátok
Örülök! Ez a húsvétolás nagyon tetszik, jó ötlet volt Nikinek a kettesben eltöltött nap. Alvás: szerintem a lányok mindent felsoroltak. Én is csak azt tudom írni, amit Rita: nálunk semmi sem jött be
Csak a szopi, és az jó sokáig, ugye 2 éves korig éjszaka is szoptattam Zsoltikát. Mi végül a földre költöztünk. Zsoltika ugyanis egy idő után a szopiba bealvást követően felébredt, amikor a kiságyába csempésztem. Így aztán a földön ágyaztunk meg, Zsoltika ott szopizott, majd bealudt. Én felkeltem, és a mi ágyunkban aludtam, éjszaka pedig simán melléfeküdtem ismét, és általában el is aludtam ott a földön
Zsoltika nagyon imádta ezt a helyét! Még körülmény, hogy mi egy szobában aludtunk, és alszunk ma is, így egy pillanat alatt mellette voltam, és már ment is a szopi.
Szirom,
én is elmennék dokihoz. Valami más tüneted van-e? Lehet pszichés eredetű is, nem? Remélem, most összejön a bébi
Akkor majd joggal fájdogálhat minden
Nekem legalábbis az elején voltak alhasi fájdalmaim, de olvasgattam, hogy az normális, mert a petefészkek termelik a sárgatesthormont, stb... Naszóval drukkok mennek. Amúgy is érdemes elmenni dokihoz, nem? Én voltam a tervezett teherbeesés előtt - más kérdés, hogy akkor már megfogant a pici - vettek kenetet, mondjuk én a streptococcus miatt vagyok parás.
AFP: engem direkt éhgyomorra hívtak, biztos nézik a cukrot is. Én is vittem ám egy vagon kaját magammal
De mivel gyorsan végeztünk, volt időnk beülni egy kis hamburgerezésre a Burger king-be Apával
Ez a talpmasszázs nagyon jól hangzik, mármint hogy ennyire sokat javított a szemeden! Nem semmi! Nem is gondoltam, hogy ez lehetséges!
Ikrek
Ejnye, nem lenne ám könnyű! De végülis lehetséges
Egy kicsit tartottam tőle, hogy nekünk ikreink lesznek (bár nálunk nincs iker a családban), de nem
Szirom, nekem is elküldenéd a kertetekről a fotókat? Nagyon kiváncsi vagyok! Meg még lógsz nekem egy régi nyaralóssal, tudod a combossal
Rita,
gratula Majának a beíratkozáshoz! Hamarosan már iskolás nagylány lesz! Negyedik bébi: hát én ugye itt még nem tartok
most egy kicsit elképzelhetetlen számomra, de - ahogy Szirom is - 3 gyerkőt én is nagyon szeretnék. Főleg ha ez a második is kisfiú, akkor mindenképp próbálkozunk, hátha lesz egy kislány is
Kétoldalú a dolog. Én úgy látom, hogy nagyon jó a nagycsalád, a testvérek, a közös játékok. Főleg most érzem, a férjemnek nincs testvére, nekem is csak egy öcsém van... Hogy alig van rokonunk, Zsoltikának nincs unokatestvére... Régen sokkal többen voltak a testvérek, és én úgy látom, a család összetartó ereje is nagyobb volt, maga a család jelentett jóval többet, mint ma. Pedig az akkori édesanyák is csak egy személyben tudtak teljesíteni, igaz ott volt a többgenerációs együttélés, több segítség... Én úgy érzem, hogy 4 gyerek mellett egy jó ideig nem tudnék visszamenni dolgozni, aztán meg marha nehéz elhelyezkedni
És hát igen, az életben való elindulás... Mert ugye fogalmunk sincs, mennyibe fog kerülni a mi gyerekeinknek mondjuk egy egyetem. Szerintem ahogy haladunk, nem lesz piskóta a taníttatás
Na meg kamaszkor, ilyen-olyan ruhák, sport, hobbik, persze hogy szeretnénk minden jót megadni a gyerekeinknek. De én, ha ránézek Zsoltikára, annyira boldog vagyok, hogy ő van, és annyira szeretnék még ilyen jól sikerült gyerekeket
Szóval nehéz kérdés ez, mert benned ott az érzés, az ösztön: hogy még szeretnél egy babát. És ugye a gyerekvállalást sem lehet ám örökké halogatni... Na és mi lenne, ha ikrek lennének nálatok is?
Majának mi is nagyon boldog névanpot kívánunk!!!
NEVEK: erre még nem nagyon tudok mit mondani. Vannak
Vagyis még nincsenek
Szóval gondolkozunk, de még nem igazán állt össze a kép. Igazából Zsoltikával is csak azután kezdtünk gondolkodni, hogy megtudtuk: kisfiú.
Genetikai uh időpontja május 8.
Na de most már húzok aludni, jó éjt mindenkinek!