Új privát üzeneted érkezett!

Egynyári fátyolvirág, pillangóvirág, szarkaláb, rézvirág

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

AhaKép Én még ilyeneket az életembe nem vetettem, úgyhogy el kellene olvasni a papírjukat, aztán aszerint járni el. Rézvirág van anyunak, azt tudom, hogy egynyári, de nem tudom, hogy lehet-e helybe vetni, vagy először jobb lenne kis edénykékbe. De utána is nézhetek valahol, legalábbis megpróbálom, jó?

Rita! Te milyen jegyben születtél? Én is ilyen lüke vagyok, én is biztos vettem volna valamit, ha bemegyek pisilniKép Az uram először annak idején nem is hitt a fülének, amikor a Kika parkolóban hagytuk az autót és átugrottunk a Domusba is, mert a Kikában nem kaptunk valamit, én meg aggódtam, hogy ez így már nem fair, mármint otthagyni a kocsit, mert mi most nem is ott vásároltunk. Azt mondta, nem vagyok százasKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ismerős! Kép

Rák vagyok, június végén születtem.
Ha utánanézel, megköszönöm, remélem jól csinálom majd.
Kicsit kevésbé bízom a magban, mint a hagymában, nem merem elhinni, hogy növény lesz belőle. Biztos hülyeség...
De hagymát már nem bírtam keresni Kép.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

itt vagyok én is, félkezesen(az egyikben egy szopó gyerekKép)
viszont ma biztos maratoni szopi napunk lesz, mert a jobb cicim fáj, kicsit csomósnak érzem, és inkább rárakom egy csomószor, hogy szíjja kiKép
bár most nem azon vanKép

tegnap esti 4 hetes súlymérlegelés:3800gramm
mit szóltok??
Hízlalom ám rendesenKép

Virágmag+pisiKépKép
vas

Ez igen! Egy hónap alatt 800 gramm, ugye??

De látszik is a képen, hogy nődögél szépen!

Látod, hogy megy ez, Ildi!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szóval itt vaygok újbólKép
natasa evett(hogy leget-e azt nem tudom, 10 perc múlva kiderül, folytathatjuk-eKép)
Olivér meg mr-beant nézKép

Szirom, jó kis móka lehetett nálatok hétvégén.Ennyi ember, úristen!Kép
De biztos jó volt, sütés -főzés kircsiKép
Szerintem is menj el dokihoz, én is megyek a 6 hetes kontrollra 2,-án, de nekem muszáj.
Na, már bőg isKép
Folyt köv.
vas

még nincs egy hónap, Rita, az csak pénteken leszKép
És 2900-al jöttünk ki a kórházbólKépKépKépKép
lesz ez egy kiló is addigraKép
na, folytatjuk, el ne fogyjon szegénykeKép
vas

Ildi! Szopi előtt kicsit meleg vízzel zuhanyoztasd a melled, hogy fellazuljanak a csomók. Tök jó súlya van a kiscsajnak!

Rita! Én szűz vagyok, oszt mégis ilyen lüttyőKép

Megnézem majd valahol őket. Én se bízom annyira a magokban különben, nem is nagyon szoktam venni. Régen még az erkélyen ültettem hajnalkát, azt akkor tejfölös pohárban nevelgettem, aztán ment ki erkélyládába. De azért teszek ide linket, hátha előbb találod meg:
http://www.gazlap.hu
http://www.edenkert.hu

Mi meg ma már szerintem csak délután tudunk menni, Miksa még mindig alszik. Most már ha felkel, reggelizik, akkor csak annyi idő marad, hogy elsétáljunk a boltba. Gyanítom, nálunk is virsli leszKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

újra cicin a gyermekKép
és csönd vanKép

Szóval:már nem is tudom mit akartam írni.

Rita, a mi vadiúj babakocsink kerekét is szervizelni kellett már, mert a belső gumi lyukas volt.70ezerértKép
és 2 hetet vártunk ráKép
de mindezt még natasa születése előtt , szerencse.

Voltam szemvizsgálaton a kontaktlencse miatt.
Na, hányasra kell lecserélni az eddigi 0.75-ös lencséimet?
1.25-re mindkettőtKép
és a héten lesz próbalencsém, aztán utána meg betanítanak lencseviselésre, felrakásra, stb.
És emiatt csináltathatok új jogsit 5000ft/alkalmassági+ 4000ft/ okmányiroda.Jó,mi????
Két nyomorult szám átírása miattKép
vas

Fölébredt a srác. Mennem is kell.

Ildi! Én is most szívtam végig az egész okmánycserét, igen, valóban elég drága és még macerás is. 1,25? az én 4,5-esemhez képest ne panaszkodjKép

Mit szóltok a bicajhoz különben? Az uram vette egyedülKép

Tényleg mennem kell, ennie kell a kölöknek. Lett reggelre valami piros pötty a szája fölött. Még ha megette volna a nutellát tegnap, akkor tudnék mire gyanakodni. De most nem tudok. És kicsit szétszórt is vagyokKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

De miért kell új jogsi?? Abban nem csak az szerepel, hogy szemüvegben vezethetsz?? A dioptriát is beleírják? Ellenőrzi a rendőr, vagy mi??
De ne keseredj el, a szülések simán okozhatták ezt a kis romlást, nem? Meg a mérés is csalóka, én is most voltam, mert elvesztettem a szemcsimet, nekem eddig asszem 0,75-ös, vagy 1-es volt a bal szememen, most kiderült, hogy elég a feles is... Nem hinném, hogy megjavult, de ez a doki azt mondta, nem kell túlkorrigálni...

A kocsira tegnap természetesen nem jött árajánlat, egy nap kevés volt arra, hogy megnézzék mi baja. Kép Szerintem ennek is lesz két hét a szervizelése... Klassz. Még jó, hogy nemrég vettem egy pót-kocsit, ütögetne a guta, ha addig cipelhetném Adélkát mindenhová...
Mert sétálni még nem merek hárommal, a két nagyra is figyelni kell, Adél meg csak egyedül megy, még a kezét sem lehet fogni. Marad a kocsi még egy darabig ha sietni kell.

Nektek hogy megy a séta, Ildi? Vagy a kertben vagytok inkább?

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

még mindig alszik??
állat!!!!Kép

enyémek ma irtó korán keltek, de alszunk is délben, az tutiKép

úgy látszik hülyülök, mert megint elfelejtttem, mit akarok

tegnap olivér leesett az ágyról, beleharapott a lábtartó fa részébe, és ömlött a vér a szájábólKép

múlt héten meg a motorozásnál a lejtőn az orrát használta féknekKép
ne tudjátok meg hogy nézett kiKép

bocsi, hogy csak kisbetűkkel írok, de egy kézzel ez sikerülKép

Miksa örült a bicajnak????
helyes, ahogy ül rajta.
anyukád meg milyen kis vékonyka, ha csak ennyi kilóKép

én anyám alkatát örököltem, combos, seggesKép
viszont egy szerencsém van, hogy jóval magasabb vagyok

köszi a képre a dícsértet, de nem igaz, amit írtok(nem is vagyok szép), azért látszik az a pár kiló, ami megmaradt

tudom, hogy melegvizes zuhany kéne a cicinek, de most csak inkább ráraktam egész reggel.
tegnap először elővettem a mellszívót, hú, de baromira fájtKép
aztán inkább visszaraktam rá Natasát
azt mondják a legjobb mellszívó a gyerekKép
vas

Szirom, klassz a bringa nagyon!! Megkérdezhetem mennyi volt?? Bár most Bernát tök elégedett egy ezeréves háromkerekűvel, lehet, hogy elnapolom a bicajvásárlást.
Egy piros pötty miatt ne aggódj, Adélnak is szokott lenni, paradicsomtól például, de emiatt nem vonom meg tőle. Kép

Ildi, a cumira nem is reagáltam: elmeséled, hogy csináltátok a leszoktatást? Nem volt nagy dráma? Nálunk ez nagy kérdőjel, ezt már mondtam, Bernátot már jó lenne leszoktatni Kép, de el sem tudom képzelni, hogyan. Összeomlana...Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

rita, azért kell az új jogsi, mert a régibe csak a szemüveg van beírva, és a k.lencse nincs.
és akkor meg jól megbüntet a rendőrbácsiKép

Felébredt???
de legalább 10-ig húzta a lóbőrtKép
4.5-es? akkor én tényleg örülhetek!

sétáltunk is már az utcán, de egyenlőre egyszerűbb a kertben, lásd orron fékezős balesetek megúszásaKép

megint abbahagyta a szopitKép
vas

Szabadna megtudnom, HOL látszik az a pár kiló, ami megmaradt????Kép
Muti már meg!
Ildi, ha borítékolnák nekem, hogy négy héttel szülés után így fogok kinézni, örömtáncot lejtenék és dalolnék!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

jó a bicaj, ténylegKép

cumiról nem én szoktattam le, hanem apukaKép
de mondtam, hogy a lehető legrosszabb időpontot választotta.
nem elég, hogy nem voltam itthon pár napig, aztán hazaállítottam egy ismeretlen gyerekkel, meg még a kedvenc tárgyát a cumit is elvették tőle??
nem csoda, hogy tiszta hiszti volt szegényke

egyszerűen csak nem adta neki oda, de megvolt nélküle is, de szerintem azért hiányzott neki néhaKép
vas

csináljak meztelen fotót??????
aztán többet nem jön ide senkiKépKépKép
vas

Még azt akartam mondani, Ildi, hogy néha belenézek a tavaszi babás topicba, ott írtad, hogy azért nem írsz mostanában, mert Olivérrel foglalkozol. Hát nagyon becsüllek! Én meg itt lógok, nagyon nincs türelmem mostanában leülni velük játszani, mert hárman háromfélét akarnak, én meg tök feszült leszek, hogy nem tudok mindegyiknek megfelelni. Délelőtt meg Adél egész jól játszik egyedül... Furdal a lelkiismeret, nem tudom, hogy lehet ezt feloldani. Az a baj, hogy érzem, főleg Bernáton, hogy neki most nagy szüksége van rám, igyekszem kis privát programokat kitalálni, de nehéz, és bánt, hoyg nem jut rájuk elég figyelmem.
Szabad így negyedikre gondolni???

Bocsánat, hogy megint rátok zúdítottam a gondjaimat!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Meztelen fotó Kép
Versenyezhetünk, hogy ki a dagibb, de úgyis én nyerek Kép.

Most kacérkodom a Liposyne (jól írom?) vagy Lipocure (ezt ismeri valaki???) Vichy cuccokkal, lehet, hogy beruházok. Közeleg a fürdőruha-szezon, de ekkora combokkal nem mutatkozom, az tuti!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

muszáj vele játszanom néha, mert akkor meg mit gondol magában, hogy csak Natasát etetem egész nap, aztán meg a gép előtt ülök??
Bár ma ez volt eddigKép
De most elvan, csokit eszik, és tv-t néz(2 évesenKép )

Én a 4.-re gondolni sem merek.Nagyon szívesen lennék még terhes, imádom azt az állapotot, soha semmi bajom nem volt azalatt.
Imádom, ahogy mozognak bent, ahogy növekszik, fantasztikus érzésKép
És a kicsi babácskákat is megzabálnám.
De:nem akarok még egy gyereketKép
És már most szomorú vagyok emiatt, hogy többet nem élhetem át ezt az állapotot, de úgy érzem, hogy én több gyerek nevelésére nem lennék képes.
Ez van.
Örülök, Rita, hogy te másképp gondolkodsz, és akarsz még egy bébit.
Le a kalappal előtted!!!

És ne engem becsülj, ajjaj néha rám se ismernélKépKép
vas

Liposyne volt a régi, lipocure az új.(nem tudom én sem, hogy kell írniKép )
Épp most akarok vetetni az urammal.Biztos jó, a régit én tök szerettemKép
Na, most megyünk ki az udvarra, Natasa megint bőg, és most nem kap több tejcit.

Olivérrel meg épp zabálunk egy jó nagy doboz angol csokos kekszetKépKép

további szép napot!!!!
vas

Hahó!

Rita! A szarkaláb évelőnek tűnik, úgyhogy az jövőre fog virágozni. A rézvirágot szerintem el lehet szórni, anyunál nem különösebben kényes. Fátyolvirágot meg pillangóvirágot még nem tudomKép
Ezt a topikot kéne szerintem végigbogarászni, de nem volt időm még:
http://www.gazlap.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=135

Bicaj: 9900 azt hiszem, és a Corában. És elég nehéznek tűnik nekem, az uramnak az volt a lényeg, hogy masszív legyen. De még nem tudja Miksa tekerni, csak motorozik vele úgy, hogy nem az ülésre ülKép

Vichy: nekem van, jó is,csak mindig elfelejtem használni. Csodát ne várj tőle, de valamennyit használKép

Ildi! ne mondd még, hogy nem akarsz még egyetKép Én dumálok, akinek csak egy van, mondjuk nem rajtam múlik.
Szegény Olivér, sajnálom a nagy eséseket. Én is mindig az ilyenektől parázok. Mondjuk Miksa is elnyalt a bicajjal, illetve inkább eldőlt, és van plezúr a térdén, mint egy rendes gyereknekKép

Anikó! merre vagy? Minden ok?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó estét! No, senki?Kép Én is elég álmos vagyok, az uram meg már el is aludt a meccsen.

Motiot tegnap olvasta el az üzit az iwiw-n. Én arra tippelek, hogy nincs netjük, és csak valahová beugrik egy percre netezni, de írni már nem tud.

Miksa közben tökélyre fejlesztette a "NEM" szócska használatát, egész, kerek mondatokban tagad azonnal bármit, amit mondok neki. KikészítKép Délután a Pólusban vásároltunk, lefeküdt a földre, elszakadt, levert egy halom ruhát egy boltban, a végén beígértem neki, hogy ráütök egyet a fenekére. Ordított végig a Pólus folyosóján, hogy "Mamaaa, ne üssél meg, ne üssél meg, kérleeeeek!!!" Alig volt ciki, mintha verném a gyereket.
Este voltunk vacsizni utónévnap ürügyén, ettem nyusziragut, fincsi voltKép Holnaptól tényleg visszaveszek. Képzeljétek, Miksa késsel vágta a húst, szerencsére nem volt éles. Még sosem hagytam neki, de most a papa mellett ültKép Nem nagyon engedem a kések közelébe, nekünk elég jók vannak. Ez olyan éttermi, készletbe való volt.
No, ennyi pletyi, jöjjön más isKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Csúnya ronda megfázásom van Kép Vacakul vagyok tegnap óta. Torokfájás, orrfújás ezerrel, és rossz közérzet Kép

Ma voltam afp-s vérvételen is, mondanom sem kell, hogy rosszul lettem a 4. kémcső levétele közben. Gyorsan lefektettek, aztán elég hamar jól lettem. Utálom ezeket az éhgyomorra történő vérvételeket!

Zsoltika szerencsére nem beteg Kép Most itt van nálunk a szentesi mama is, játszanak egy csomót, tudtam is egy kicsit pihenni napközben.

Miksa nagyon helyes a biciklin Kép És ti is gyönyörűek vagytok, Ildi! Annyira szép ez a lányka! Te is csini vagy, hidd el! De azért a meztelen fotó ötletén jót nevettem Kép

Pocakfotót is készítek már, szégyellem, már mióta ígérgetem... Kép

Képzeljétek, pénteken én is megkapom a szemüvegem! Megrendeltük tegnap, jó kis muri volt választgatni a keretek között Kép Nekem még sosem volt szemüvegem. Az én szememnek nem dioptriája van, hanem cilindere. Hmmm... Kérdeztem, hogy ez mit jelent, valami fénytörési hibát. Na mindegy, kiváncsi vagyok, hogy szokom majd meg. Na és persze egy halom pénzbe kerül a keret, lencse Kép

Most csak ennyire ugrottam be, ne haragudjatok, de már így is késő van. Fú, de vacak ez a nátha Kép

pgaboka

jó reggelt!!!

ma megint 6 után ébredt Olivér, persze vele együtt mindenkiKép

Szirom, jó ez a "ne üssél meg" sztori.
Egyszer a barátnőm férjével történt meg valami hasonló, na az is irtó ciki volt.De ott visított is a gyerek(pedig hozzá se nyúltKép )

Gabi, nekem meg valami tengelygörbület van a szememen, ezért csak egyetlen speckó lencse jó rá.Na, mikor ezt meghallottam, azt hittem, most jól lehúznak, a lehető legdrágábbat kapom, aztán mégsemKép
Én szemüvegkeretet tök szeretek választaniKép

Talán akkor jön már Motiot valamikorKépKépKép

Gabi, jobbulást!!!!

Szirom, én is görcsöt kapok, ha a gyerekek kezébe kés van. Múltkor a b.nőm 1.5 éves gyereke kezében volt a nagy konyhakésKép
Azt mondta erre, itt vagyok mellette , nem lehet semmi bajKép
Hát az a gond, hogy a baj tizedmásodperc alatt megtörténikKép

Hát, Szirom, nem ,nem akarok még egy gyerkőcötKép
Pedig annyira fog hiányozni,már most szomorú vagyok emiattKép
Azt mondom bőven elég három, őket kell rendesen felnevelni, elindítani az életben(Anikóval egyetértek)Kép

Gabi, vérvételKép

Ébresztő!!!!
vas

Jó reggelt!

Kinyitottam az ajtót sarkig, hát olyan illat van...Kép Mondjuk csak 12 fok, de azért klassz.

Ildi! Nekem Miksa épp a kezemben volt és kapálózott ezerrel, mert felvettem a földről, ahol hempergett. Egy darabig hagyom, de egy idő után elegem lesz általában. És hát siettünk is.

Teljesen igazad van, el kell tudni őket indítani. Legalábbis valamennyire, értek ezalatt rendes sulit és inkább garzonlakást, mint kertes házat. Mert azért küzdjön ő is egy kicsitKép Naa, ezt nagyon leegyszerűsítettem, majd egyszer átbeszéljük.

Gabi! Jobbulást! legalább C-vitamint szedj, azt az egyet lehet! Valami nagydózisút! Remélem, nem azt kaptad el, amit mi. Lázas is vagy? Más nem beteg a családban?
VérvételKép Én egyébként úgy emlékszem, az AFP nem éhgyomri. Csak akkor kell éhgyomorra menni az én védőnőm szerint, ha cukrot is néznek. Csak tuti ami biztos, mindig azt mondják, hogy menjen az ember éhgyomorra. Én a cukormérés után (nem a löttytől) lettem majdnem rosszul, mert hirtelen zuhant le a cukrom és remegni kezdtem. Épp kajálni mentünk, csak dugóba kerültünk. Onnéttól mindig volt nálam kaja.

Szem: nekem is cilinderes van még az a dioptriák melléKép Érdekes különben, hogy 6. osztályban kezdett romlani a szemem, és néhány év alatt -6,5 lett, de okát nem találták. Aztán talpmasszázzsal javítottak rajta -3,5-ig, azóta picit visszaesett, de ez így is minőségi különbség. Egyébként kb. 15 éve volt, 2-3 hónapig jártam és nagyon fájt, mielőtt megkérdi valakiKép És pici dioptrián nem nagyon tudott a nő javítani.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok, megint munka helyett lógok itt...

Voltunk Tücsökzenén, Adél nagyon élvezte most is, olyan cuki kis buzgó! Kép

ÉS: REGGEL BEIRATTUK MAJÁT ISKOLÁBA!!

Nagyon furcsa érzés, majd' elbőgtem magam. Hamarosan lesz szülői is, akkor majd okosabb leszek, most csak a tankönyvek listáját adták oda.

Hiszti: két napja beszéltünk a sétáról asszem, hát tegnap azt hittem megbolondulok, mire hazaértünk az oviból. Nem volt nálam babakocsi, Adél majdnem besétált egy autó alá.Kép A nagyok meg rám se bagóznak, rohannak előre, én meg ordítok utánuk. Lelkifröccs, bőgés... JAJJJ!
Délután játszótérre menet ugyanez.
Aztán este meg Adél fél 11-től másfél órán át csak vergődött, baromi fáradt voltam én is, de éjfél lett, mire elaludt végre. Ma meg egy csomót kéne dolgoznom...Kép

Hát, megingattatok! Sokszor én is ezt érzem, hogy elég a három, és aggódom, hogy nem csak egy újabb babát szeretnék-e, akire aztán majd nem tudok eléggé figyelni. Igen, az anyagiak is fontosak, ezt sem akarom tagadni. Nem az a lényeg, hogy mindig mindent megkapjanak, sőt..., de azt sem szeretném, hogy úgy érezzék, csórók vagyunk, mert sokan vagyunk.
Csak még annyira nem érzem teljesnek a családunkat .Kép
Nem tudom.
Felelőtlenség???
Igen, beszéljük meg egyszer!!

Szirom, én is odavagyok az esőillatért!

Gabi, gyógyulj!!!! Sajnállak a vérvétel miatt, amúgy is úgy utálom ezt a sok macerálást...

Na, a legközelebbi találkozón mindannyian vadonásúj szemüvegben fogunk pompázni???
KépKépKépKép
Ildi, Levente iskolájával mi a helyzet? Felvették??
A balesetet jelenthető helyzeteket én is inkább kerülöm, nem vagyok egy nagy vakmerő!

De inkább ne legyen semmi baj, attól még nem lesz ügyetlen, csak óvatos, nem? Legalábbis eddig nem látom, hogy bénák lennének emiatt Kép

Na, még jövök, gyertek ti is!
Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok,

tégnap egy kicsit zsúfolt nap volt, délelőtt fodrász (már megint eltelt 4 hét és muszáj festetnem....olyan, gyorsan repül az idő) utána rohantam az ajándékokat megvenni, mert mi tegnap húsvétoltunkKép, azután vittem a Nikit focira, rohanás haza kaját készíteni, ajándékokat elrejteni (kertbe gondoltam, de lógott az eső lábaKép) és 6-ra meg jött a család többi része isKép Szép volt, jó voltKép
Este meg Nikivel kellett töri nagydolgozatra készülniKép Képez annak szól, hogy olyan szorgalamas, ő noszogat engem, hogy kérdezzem ki.
Egyébként, nekem már most olyan lelkiismeret furdalásom van Niki miatt, hogy szegény mennyire háttérbe szorult, hogy hirtelen itt termett a két picurka... próbálok egy kicsit javítani a helyzeten: az egyik ajándéka volt húsvétra, hogy az egész vasárnapot kettesben fogjuk tölteni, szerveztem jó kis programokat és csak este(egy mozi utánKép) jövünk hazaKép Egy húsvéti lapra írtam neki, egy pár gondolattal együtt és láttam, hogy annyira felderült az arca, amikor olvastaKép Szóval,Rita, megértem az aggályaidat, nálam is hasonló a helyzetKép de ez az anyasággal együtt jár, hogy meg kell osztanunk magunkat, ami néha nagyon nehéz... és nem lehet mindig tökéletes megfelelni mindegyiknek, de ezt el kell fogadnunk és fogadniuk...az a lényeg, hogy úgy összeségében egyformán kapjanak (belőlünk is)KépKép

Kiváncsia várom, hogy lássam az új szemüvegeiteket és Titeket benne!!
Mikor lehetne? Ildi,Te mikor tudnál jönni Natasával, kivárod a 6 hetet?
Olyan nehezen írok mostanábanKép állandóan fel kell pattognom, jó lenne már újra beszélgetni egy kicsit VeletekKép

Szirom,
nagyon klassz a bicaj, olyan kis komoly, igazi pasisKép Miksa milyen nagyfiúnak néz ki rajtaKép Örülök, hogy legalább a kerted egy kis szegletét megosztottad velünkKépKép
Köszi, hogy hívtálKép tényleg egy kicsit lent vagyok, de csak elfáradtam sztem, most nehezebben bírom az éjszakázást.
Hogy alakult a bugyizás, megúsztátok szárazon?Kép

Ildi,
tényleg jól nézel ki a képenKépKép megnőtt a hajadKép és a képen semmi +kiló nem látszikKép
Natasa meg őrületesen gyorsan gyarapszikKép de azért remélem nem lesz egy Barnabás méretűKép
BabakocsiKép de azért szereted? Szegény Oli, az esésekkelKép
szélcső: olyan mint egy szívószál, csak az egyik vége kicsit kiszélesedik és gumiból van. Egy picit be kell dugni és jön, aminek jönnie kellKép
Gyógyszertárban lehet venni.

Gabi,
nagyon sajnálom, hogy betegeskedszKép Kamillával inhalálj, az csodát teszKép Gyógyulj meg mielőbb!
VérvételKép viszont ez azt jelenti, hogy nemsokára mész genetikai uh.-raKépKépizgi nagyon... nevekkel, hogy álltok?

puszi,

Anikó
pupi5

Rita,
még Neked akartam írni, hogy ha Te úgy érzed, hogy még egy gyerekkel lenne teljes a család akkor az úgy is van, hidd elKép
Ez egy belső üzenet, lehet, hogy le tudod magad beszélni még egy gyerekről, racionális megfontolások alapján, de ez a "hiányérzet" nem biztos, hogy elmúlik ettõl.... és akkor nem leszel boldog, mert hiányozni fog valami, bocsánat Valaki. Te, mit gondolsz erről? Zsolt, hogy áll a dologhoz?

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Anikó! Örülök, hogy jöttélKép Kisgatyázás egész jól ment, pisi egy csepp se ment be, mondjuk háromszor kimentünk a wc-re a délelőtt folyamán. Ebből kétszer pisilt is. De nem ő szólt, én kérdeztem mindig, hogy nem kell-e, és akkor nagy boldogan szaladt, hogy de kellKép
Viszont ebéd után kivettem a székből, épp telefonált az uram, erre hallom, hogy nyögdécsel, na, a kaksi az bementKép Nem értünk már ki a wc-re. Viszont nem keseredett el, ő húzta le, és boldogan mondta, hogy eltűnt, elment aludni. Azt hiszem, nem akartál ennyire részletes választKép

A kertnek ez nem az a része, amit érdemes megmutatniKép A szomszéd terasza. Nyáron majd nem látszik, és szerencsére ők sosem járnak ki, nyugi van.
Még mindig nem nyíltak ki a tulikKép

Rita! Tényleg ne ingassunk meg, mi csak okoskodunk és szerintem billegünk is ide-oda, épp milyen napunk van. Veletek kapcsolatban te érzed ezt, igaza van Anikónak! Ami minket illet, én leginkább hármat szeretnék, de a jelenlegi helyzetben kettőnek is örülnék. És bevallom, jó lenne a közelbe egy nagymama, ha véletlenül valami csoda folytán mégis lenne három. Annyira nem elképzelhetetlen, a család tele van ikrekkelKép

Gabi! Tényleg, a nevek engem is érdekelnének!

Többiek, merre vagytok?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Anikó! Örülök, hogy jöttélKép Kisgatyázás egész jól ment, pisi egy csepp se ment be, mondjuk háromszor kimentünk a wc-re a délelőtt folyamán. Ebből kétszer pisilt is. De nem ő szólt, én kérdeztem mindig, hogy nem kell-e, és akkor nagy boldogan szaladt, hogy de kellKép
Viszont ebéd után kivettem a székből, épp telefonált az uram, erre hallom, hogy nyögdécsel, na, a kaksi az bementKép Nem értünk már ki a wc-re. Viszont nem keseredett el, ő húzta le, és boldogan mondta, hogy eltűnt, elment aludni. Azt hiszem, nem akartál ennyire részletes választKép

A kertnek ez nem az a része, amit érdemes megmutatniKép A szomszéd terasza. Nyáron majd nem látszik, és szerencsére ők sosem járnak ki, nyugi van.
Még mindig nem nyíltak ki a tulikKép

Rita! Tényleg ne ingassunk meg, mi csak okoskodunk és szerintem billegünk is ide-oda, épp milyen napunk van. Veletek kapcsolatban te érzed ezt, igaza van Anikónak! Ami minket illet, én leginkább hármat szeretnék, de a jelenlegi helyzetben kettőnek is örülnék. És bevallom, jó lenne a közelbe egy nagymama, ha véletlenül valami csoda folytán mégis lenne három. Annyira nem elképzelhetetlen, a család tele van ikrekkelKép

Gabi! Tényleg, a nevek engem is érdekelnének!

Többiek, merre vagytok?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bocsi a dupláért! Először nem ment el, aztán most meg tessék.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szia Szirom,

de pontosan ilyen részletes beszámolót szeretekKépKép
tök ügyi MiksaKép gratulálok!
a kaki meg miattad voltKép
már megint olyan zi-zi ez a babanetKép
kert: rendben, kénytelen leszek megvárni a fránya tulipánokatKép

Anikó
pupi5

Anikó! Dobok neked két képet a méledreKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, tulipánok még nálunk sem nyíénak, de nekem gyanúsak, mert bimbó sincs rajtuk. Illetve egy kinyílt, a többi semmit nem csinál...

Lesz fű! Vagyis szervezzük, a húgomék is beszállnak, meg írunk egy levelet a többi lakónak is, azért 10000 Ft (kb) szerintem senkit nem vágna földhöz... De mindenképpen megcsináljuk, nagyon örülök.

Szirom, ikrek Kép Tényleg hármat szeretnél??? Ez igen!
Gatya-téma tök jó, Miksa nagyon ügyes!

Anikó, hiányérzetben igazad van, csak nem tudom eldönteni, mi a helyes a nagyokkal szemben, meg magunkkal is...
Tök jó lehetett a húsvét, vicces, hogy szerda este...Kép Nagyon jó ötlet Niki ajándéka, én is érzem, hogy a külön programknak van a legnagyobb értéke. Kép
Csak kapacitáshiány van...Kép

Tavaly Maja névnapja húsvéthétfőre esett, előtte ajándékok, ugye, ezért azt találtuk ki, hogy kivisszük őket a Skanzenba. Nagyon jól sikerült, Maja nemhogy nem reklamált tárgyi ajándékot, hanem sokáig emlegette, milyen jó névnapja volt...
El is határoztuk, hogy a névnap inkább ilyen programos legyen, de idén ez nem sikerült (lustaság??? kicsit. Meg volt már korábban megvett ajándéka.).

Alvás-ügyben annyira sajnállak Anikó!
Ötleteim: cumi? babakocsiban ringatás? vagy húzd az ágyát a tiétek mellé, és félálomban próbáld simogatni, vagy tea, víz üvegben? Nekünk egyik sem jött be Kép, bár nagyon sokmindent kipróbáltunk, de hátha nektek szerencsétek lesz! Õszintén kívánom!
Meg ha az urad kicsit kevésbé kimerült, próbáld meg őt is befogni, egyrészt a tej illata, másrészt a te pihenésed miatt.

Hintsem még a bölcsességet??? Kép Kép

Este dolgozom, tehát itt leszek, gyertek!

Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok,

bocsi Szirom, hogy felszívódtam délután, de jött egy telefon, hogy meglett a kutyánkKép és azonnal összepakoltam a gyerekeket és mentünk érteKép (nem akartalak Titeket ezzel traktálni, de nem jött haza pár napja, sajnos ki tud lógni a kerítés alattKép az egészet végig kéne betonozni, hogy biztonságos legyen, de arra még nem futotta, így ő szépen "kiássa" magát, ha mehetnéke van...és most egy néni úgy gondolta, hogy jó lesz neki ez a kutyus és bent tartotta magánál, az egyik szomszédunk meg észrevette és hívottKép
1 saroknyira volt tőlünk, mindvégig...

Ahol abbahagytuk, a kertedKép... köszi, megjöttek a képekKép nagyon is szép a kis kerted, nagyon szeretem az ilyen "elkerített" virág-szigeteket a kerten belül, bárcsak nálam is lenne már ilyenKép de én nem tudok ilyet csinálni, tök béna vagyokKép VISZONT:Pénteken jön a kertészKép,mert ősszel nem tudta már befejezni a sziklakert beültetését és talán akkor nekem is lesznek színfoltok a kertben, a füvön kívülKép
(Ildi, egyébként gödöllői srác, nagyon lelkiismeretes és nagyon korrekt árai vannakKép Ti is terveztek valamit a kerttel, nem? esetleg érdekel?)

Szirom,
mi a helyzet a hasaddal, elmúlt a fájdalom?

Rita,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK MAJÁNAK!
(kicsit megkésve, bocsánat)
de jó, hogy lesz fűKép azután jöhet a hinta, meg a homokozó és már játszóra sem kell mennetekKép csak ha elunjátokKép Hány lakónak kell összedobni? Jó fejek? Van még gyerekes a házban?

Alvás: megint mondtál egy jótKépKép megpróbálom, hogy nem veszem ki és úgy simizem vagy vmi, eddig mindig kivettem és úgy próbáltam adni neki inni, de úgy valószínüleg erősebb a tejszagKép és már nincs visszaút...
Árpi és az éjszakázásKép tegnap, annyira horkolt, mert előző éjjel végig dolgozot és ilyenkor az ember sokkal ájultabban alszik, hogy nem bírtam még annyira sem fölébreszteni, hogy pozíciót váltsonKép

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Anikó! Naja, kertésszel könnyűKép Én szeretek vele molyolni, és bár biztos sok olyat is csinálok, amiről egy kertész tudja, hogy nem oksi, de nem bánomKép TanulópénzKép Amit küldtem, az csak egy kis része a kertnek, van még a kocsibeálló oldala, tűzrakó, meg homokozó, meg egy rendberakandó oldalsó és egy félig rendberakandó hátsó rész. De ma megint semmit nem haladtunk ebben az esőben. Bár a növények meg biztosan örülnek nekiKép
Alvás: nem jutott eszembe mondani, hogy ne vedd ki Barnabást, mert azt hittem, próbáltad. Miksát ha egyszer kivettem, akkor elvesztem. De ha nem, és az ágyban kapott inni, akkor visszaaludt. És amikor ilyen kicsi volt, akkor úgy sosem aludt vissza, ha ottmaradtam mellette, mert akkor velem volt elfoglalva, hanem visszamentem az ágyunkba. De az is igaz, hogy jóformán egy térben aludtunk, és hogy sose nyekergett emiatt. Ha sírt volna, nem így csináltuk volna mi sem. Éjszaka egyébként kb. ilyen korában kezdett vizet kapni, ha felébredt. Ez nem volt sűrűn, csak leginkább ha a foga jött. Például 5-7 hónaposan (akkor volt, hogy 3-szor és az nálunk kirívó), bár akkor szopizott még éjjel is. Néha alig tudott szegénykém, mert fájt neki. Aztán néhány hónap szépen alvás után jött a következő fogzás, és így tovább. Nekünk igazából 5 hónapos koráig volt aranyéletünk, aztán váltakozó, és most már megint jó, este 10-től reggel 8-9-10-ig alszik. Most mondjuk dumál még, nemrég jöttem le, mert Babart olvastam neki hosszan. Nem hagyta abbahagyniKép
No, most hogy végigolvastam, amit írtam, nem lehet, hogy Barnabást a foga bántja és a szopival vigasztalódik? Nekünk a doki felírt egy gyógyszertári keverék ecsetelőt és azzal időnként egész jól rendezni lehetett a fájdalmat. Megnyugodott és vissza is aludt. Egy próbát talán megér, persze ha tényleg a foga jön. Kirívó esetben kapott Nurofent, akkor negyedóra nyűglődés után nyugodott meg (gondolom, akkor hatott), és akkor bealudt.

Hasam jobb, köszi a kérdéstKép Az se biztos, hogy nem volt valami megtapadáskezdemény, csak ez a szemét influenza keresztbetett. Nekem nem nagyon szokott 4 nappal korábban megjönni, sőt. Vagy nemtom, ez miért volt. Bár ugye kiderítettem, hogy az ovuláció is előbb volt. Még nem mondtam, de azért is borultam annyira ki, mert pont kibontottam a tesztet, közben poénkodtam az urammal, hogy mit szólna ikrekhez, és akkor kimegyek a klotyóra és épp akkor...Kép

Az uram szegény viszont még mindig hőemelkedik, de hát még csak 1,5 hétnél tart. Mi Miksával több mint 2 hétig voltunk betegek.

Tényleg Gabi! Hogy vagy? Ugye nem ezt a dög nyavalyát kaptad el, és már jobban?

Rita! Nagyon jó a fű, klassz, hogy megcsináljátok! Meg nálunk a homokozó jött még nagyon be. Mást nem is nagyon akarok, legyen valami újdonság a játszón isKép
Tulik nálam bimbóznak, csak még nem bontották ki magukat, mert itt mindig hűvösebb van, mint máshol. A nem virágzásról azt olvastam, hogy azokban a kertekben gyakori, ahol nyáron sokat öntöznek. A hagymások ugyanis nyáron visszahúzódnak és pihennének, de ha állandóan kapják a vizet, akkor nem hagyják gyakorlatilag őket pihenni, és persze, hogy rosszabb teljesítményt nyújtanak tavasszalKép Szóval ahol öntözés van (Mint nálunk is a fű miatt, meg itt ugye ingyen van az öntözővíz. A többi is, csak az megy az emésztőbe és szippantani kell, szóval az már mégsincs ingyen. Mi olyan hülék vagyunk, hogy nem eresztjük el, mint oly sokan, hanem acéltartályba megy és 2 hetente jött a Szippantós Pista), ott érdemes tavasszal a hagymásokat fölszedni. Én is föl fogom most, mert a régi hagymák nekem is vacakolnak.

Majának boldog névnapot kívánok én is! Mikor is pontosan? Most olvasom, hogy Anikó szerint elkéstünkKép

Többiek, hahó!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Először is: TALI!!! Mit szólnátok egy jövő heti játszóházashoz? Mi ezen a héten nem voltunk, ma akartunk menni, de hát még elég náthás vagyok. Így csak nem megyek közösségbe... De jövő hétre tuti jól leszek Kép

Namármost hétfőn meg szerdán már terhestornán szeretnék lenni Kép Az du. 2-től van, szóval eléggé kettévágja a napot. Kedden meg ált. iskolás nap lesz, igaz, délután, de akkor délelőtt mégsem mennék annyi sokat, hogy délutánra maradjon energiám Kép Szóval csütörtök? Már csak azért is, mert pénteken meg már óriási dugók tudnak lenni a városban (tapasztalat).

Na miután ezt így leírtam, rájöttem, hogy nem lehetek ennyire önző: egyetlen lehetséges nap a héten a csütörtök... Ha esetleg mégis jó mindenkinek a jövő hét csütörtök, akkor ok Kép Ha nem, akkor az azt követő hét. Mit szóltok??? KépKépKép

Lányok, köszönöm mindenkinek a jobbulás-drukkokat Kép C-vitamint most rengeteg citrom formájában fogyasztok (nem magában persze), és jobban is vagyok már. Csak az orrom van bedugulva, ami gáz, mert nem érzem odakint az állítólagos jó illatokat... Pedig vannak állítólag Kép Ja, és lázam nem volt egyáltalán, szerencsére Kép Zsoltika továbbra sem beteg, ma egy igazi angyal volt, aludt is délután, én is vele, azért vagyok ilyen virgonc Kép Viszont Apának sajna fáj a torka Kép

Anikó,
nagyon jó, hogy írtál Kép És hogy meglett a kutyátok Kép Örülök! Ez a húsvétolás nagyon tetszik, jó ötlet volt Nikinek a kettesben eltöltött nap. Alvás: szerintem a lányok mindent felsoroltak. Én is csak azt tudom írni, amit Rita: nálunk semmi sem jött be Kép Csak a szopi, és az jó sokáig, ugye 2 éves korig éjszaka is szoptattam Zsoltikát. Mi végül a földre költöztünk. Zsoltika ugyanis egy idő után a szopiba bealvást követően felébredt, amikor a kiságyába csempésztem. Így aztán a földön ágyaztunk meg, Zsoltika ott szopizott, majd bealudt. Én felkeltem, és a mi ágyunkban aludtam, éjszaka pedig simán melléfeküdtem ismét, és általában el is aludtam ott a földön Kép Zsoltika nagyon imádta ezt a helyét! Még körülmény, hogy mi egy szobában aludtunk, és alszunk ma is, így egy pillanat alatt mellette voltam, és már ment is a szopi.

Szirom,
én is elmennék dokihoz. Valami más tüneted van-e? Lehet pszichés eredetű is, nem? Remélem, most összejön a bébi Kép Akkor majd joggal fájdogálhat minden Kép Nekem legalábbis az elején voltak alhasi fájdalmaim, de olvasgattam, hogy az normális, mert a petefészkek termelik a sárgatesthormont, stb... Naszóval drukkok mennek. Amúgy is érdemes elmenni dokihoz, nem? Én voltam a tervezett teherbeesés előtt - más kérdés, hogy akkor már megfogant a pici - vettek kenetet, mondjuk én a streptococcus miatt vagyok parás.

AFP: engem direkt éhgyomorra hívtak, biztos nézik a cukrot is. Én is vittem ám egy vagon kaját magammal Kép De mivel gyorsan végeztünk, volt időnk beülni egy kis hamburgerezésre a Burger king-be Apával Kép Ez a talpmasszázs nagyon jól hangzik, mármint hogy ennyire sokat javított a szemeden! Nem semmi! Nem is gondoltam, hogy ez lehetséges!
Ikrek Kép Ejnye, nem lenne ám könnyű! De végülis lehetséges Kép Egy kicsit tartottam tőle, hogy nekünk ikreink lesznek (bár nálunk nincs iker a családban), de nem Kép

Szirom, nekem is elküldenéd a kertetekről a fotókat? Nagyon kiváncsi vagyok! Meg még lógsz nekem egy régi nyaralóssal, tudod a combossal Kép

Rita,
gratula Majának a beíratkozáshoz! Hamarosan már iskolás nagylány lesz! Negyedik bébi: hát én ugye itt még nem tartok Kép most egy kicsit elképzelhetetlen számomra, de - ahogy Szirom is - 3 gyerkőt én is nagyon szeretnék. Főleg ha ez a második is kisfiú, akkor mindenképp próbálkozunk, hátha lesz egy kislány is Kép Kétoldalú a dolog. Én úgy látom, hogy nagyon jó a nagycsalád, a testvérek, a közös játékok. Főleg most érzem, a férjemnek nincs testvére, nekem is csak egy öcsém van... Hogy alig van rokonunk, Zsoltikának nincs unokatestvére... Régen sokkal többen voltak a testvérek, és én úgy látom, a család összetartó ereje is nagyobb volt, maga a család jelentett jóval többet, mint ma. Pedig az akkori édesanyák is csak egy személyben tudtak teljesíteni, igaz ott volt a többgenerációs együttélés, több segítség... Én úgy érzem, hogy 4 gyerek mellett egy jó ideig nem tudnék visszamenni dolgozni, aztán meg marha nehéz elhelyezkedni Kép És hát igen, az életben való elindulás... Mert ugye fogalmunk sincs, mennyibe fog kerülni a mi gyerekeinknek mondjuk egy egyetem. Szerintem ahogy haladunk, nem lesz piskóta a taníttatás Kép Na meg kamaszkor, ilyen-olyan ruhák, sport, hobbik, persze hogy szeretnénk minden jót megadni a gyerekeinknek. De én, ha ránézek Zsoltikára, annyira boldog vagyok, hogy ő van, és annyira szeretnék még ilyen jól sikerült gyerekeket Kép Szóval nehéz kérdés ez, mert benned ott az érzés, az ösztön: hogy még szeretnél egy babát. És ugye a gyerekvállalást sem lehet ám örökké halogatni... Na és mi lenne, ha ikrek lennének nálatok is? Kép
Majának mi is nagyon boldog névanpot kívánunk!!!

NEVEK: erre még nem nagyon tudok mit mondani. Vannak Kép Vagyis még nincsenek Kép Szóval gondolkozunk, de még nem igazán állt össze a kép. Igazából Zsoltikával is csak azután kezdtünk gondolkodni, hogy megtudtuk: kisfiú.

Genetikai uh időpontja május 8. KépKépKép Na de most már húzok aludni, jó éjt mindenkinek!

pgaboka

Sziasztok!!!!

Szomorú vagyok, hogy megint nélkülem lesz egy taliKépKépKépKép
Mit szólnátok esteleg egy Gödöllői talihoz megint?????KépKépKépKépKépKép
(ez meg részemről önzőség, GabiKép )
Mert én Pestre 2 gyerekel nem tudok bemenni, meg ha az uram elvisz reggel, akkor még eszméletlen hosszú lenne a nap Natasának, na meg nekemKép
De itt továbbra is mindenkit szívesen látokKép

Anikó, kösz a kertészes felvetést, de épp tegnapelőtt volt itt egy őrbottyáni fazon( www.villakert.hu ), és már adott is árajánlatot öntözőrendszerre, meg gyepszőnyegre.Nem semmi összeg, de az uram be van izgulva, pedig annyiszor jártattam a számat, hogy ráérünk ősszel(hiába pofázok, ha ez valamit a fejébe vesz, akkor úgy is lesz. pl. tv, meg az autó isKép )
Úgyhogy jön a kertész valamikor, felássa a kertetKép

Emlékeztek még Cicóra, ő is írt ide párszor(gödöllői ő is), neki is babája lesz ősszel, kb. annyi idős terhes, mint GabiKép

Bőgés van, mehetekKép
vas

folyt.köv.:

Gratulálunk Majának, hoy beirattad a suliba, meg boldog névnapot is neki!!!!!
Leventét sajnos nem vették fel a suiba, hiába, nem valami jó a hangja.Kiderült aztán, hogy csak egy osztáyba volt felvételi, a másik három osztályba meg kérelmet kell írni, hogy felvegyék, Azt hétfőn adom be.
Mert oda kell beiratni, ahova területileg tartozunk.
Oda meg nem akarom, így talán ide felveszik.
Nálunk csak jövő héten péntek-szombat lesznek a beiratkozásokKép

Ne, már, hogy 7-8 hónaposan is etetnem kell majd natasát éjjel??????
Ne ijesztegessetekKépKép
Bár, nem mintha megterhelő lenne ez az egyszeri etetésKép
De azért jobb lenne, ha akkor már aludna.

Anikó, tök jó, hogy meglett a kutyusKép

Képzeljétek, tegnap cumit dugtam este Natasa szájába(ennek ellenére nem akarom cumizatni), de minden este bőg kb.7-9-ig, és nem hagyja abba, csak ha folymatosan etetem, és akkor van csönd.Most már meguntam, és bedugtam a szájába, és cumiztaKép
(de csönd volt)
Most meg itt fekszik az ölemben, és les rám gülü szemekkelKép

Képzeljétek, (egy kis anyósszidás következik), még mindig nem jöttek el megnézni a legújabb unokájukatKépKépKép
Szép, mi???
Hogy lehtnek ennyire érdektelenek saját gyerekeikkel szemben???????
Azt mondtam, hogy addig nem megyünk hozzájuk, amíg el nem jönnek meglátogatni.Erre elintézték, hogy megint mi menjünk.
Mivel a Gábor nővérének is januárban született kisbabája, és megkértek minket, hogy mi legyünk a keresztszülők, most mehetünk keresztelőre májusbanKép
Persze, megint mi visszük oda először a picit megmutatni.Olivérrel is ugyanez volt.
Szóval azért ismét megvan a véleményem róluk.
A kórházban is mikor bennt voltam, elintézték másfél percben a gratulációt(ketten).
No comment........

EnnyiKépKép

olivérnek pelust kell cserélnem, mert itt bűzölögKép
vas

hát akkor én kilépek, ha nem jön senkiKép

Szép napot!!!!
Ma süt a napocskaKép
Kép
vas

Sziasztok!

Pelusról jut eszembe, tegnap a délutáni alvás után is folytattunk a gatyaprojektet, és baleset nélkül meg is úsztuk a napot. Ma is megy akkor tovább, bár ma a kertben leszünk szerintem. Eddig tök nyugodt voltam, ha leült valahová, hogy a pelusban nehezebb felfázni, most már erre is figyelnem kellKép Különben szerintetek ugyanúgy fog menni a kertben a pisilés állva, mint a wc-be, vagy hozzam be mindig? Egy kisfiúnak illik a bokorba pisilnie, nem?Kép

Anikó! Kutyára nem is reagáltam, Niki húsvétjára sem, És Rita Majájának iskolai beiratására sem. Ez mind nagyon klasssz, gratula és mosolyKép

Ildi! Anyósodékhoz nem nagyon van mit hozzáfűzni sajnosKép
És megkérdezhetem, hogy a kert mennyi? Nagyságrendileg legalább. Vagy túl indiszkrét?Kép Megírod priviben? Nem kértek azért még egy árajánlatot? Gyepszőnyeg sajnos náluk nem játszik a tűlevelek miatt, de öntözőt mi is szeretnénk. Az uram mindig meg akarja csinálni, de nem lesz rá ideje, úgy látom.

Gabi! Képeket, telcsiszámot MOST küldömKép Küldtem isKép
Doktorhoz elmegyek, már régóta készülök, de kedden és csütörtökön rendel 3-6-ig, és egyszerűen nem tudom kire bízni Miksát. Legutóbb elvittem és akkora ordítást csapott, hogy az összes pocakos csajnak kikerekedett a szeme. Meglátta a doktor bácsit és az asszisztenst fehér köpenyben. Most már lehet,hogy nem lenne baj, mert a saját dokijánál is rendesen viselkedik, de biztos nem lehetek benne, és elég ciki volt. Előtte megbeszéltem pedig, és a kinti asszisztens vállalta, hogy vigyáz rá, és ő nem is volt köpenyben, csak kijött babázni a másik, naakkor... Szerencsére ott volt egy ismerős pár az újpesti topikban, és a férj némileg meg tudta nyugtatni, de ez is csak arra volt jó, hogy 2 utcával arrébb ne hallják. Borzalmas volt úgy feküdni a vizsgálóasztalon, hogykint üvölt a gyerek. Bent nem maradhatott, mert nem akart elengedni és ordított ott is... Talán kedden el tudok menni, ha minden igaz.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ne izélj, eddig írtamKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

na, azér még benéztem búcsúzólagKép

Átküldöm majd privibe Kép

olivér nekem is ordított mindig, ha meglátta a nőgyógyászt(nem is egy szép emberKép )
de még az ultrahangos Győrffítől is ordítottKépKépKép

Tök ügyi Miksa a pisit illetően.
Tegnap olivéren sem volt reggel pelus, és lepisilte Levente egyik társasjátékátKép

(szerintem átküldöm az egész mailt, amit tegnap az ember küldött, így a legegyszerűbbKép)

ja, lehtet, hogy majd pár napig nem lesz gépem, mert apa elviszi egy generálozásra, mert kicsit meghülyült(mármint a gép), de azért majd előtte még szólokKép
vas

ÁtküldtemKép
Kép
vas

Nagyon köszi, Ildi! Áttanulmányozom, megyek is! Mi is zúgunk ma ki a kertbe, még egy ágyást rendbe kell tenni, az uccsó kardvirághagymákat muszáj elhantolnom, mert nem lesz belőlük semmi.

Szép napot, alvásidőben igyekszem jönni, bár annyi a vasalnivaló...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szirom,
ezt nagyon megértem, mármint a dokilátogatást. Én sem viszem sosem Zsoltikát! Már csak azért is, mert annyian vannak a dokinál, hogy eddig mindig minimum 2 órát vártam, na most azt egy ilyen kisgyerekkel elég nehéz végigcsinálni... Kép
Képeket máris nézem! Most gyorsan gépelek Kép

GATYÓ-PELUS: ez nagyon jó! Ügyesek vagytok! Nálunk Zsoltika már elég sokat van pelus nélkül, és már nagyon ügyesen pisil állva Kép Itthon ül a wc-n, de ha útközben vagyunk, simán pisil bárhol. De nem könnyű, hogy a nadrágja, cipője ne legyen pisis... Legjobb ha van nálatok mindig váltóruha meg popsitörlő (nekem is kellett már a kezemet törölni).

Tényleg, Szirom, Miksa meg oviba szeptembertől? Vagy írtál már erről? Csak mert mostanában vannak a nyílt napok, és a beíratás is! Mi pont egy hét múlva megyünk a másik közeli oviba, akkor lesz nyílt nap. Az nekünk nem körzeti, és írtó nagy a túljelentkezés Kép Most azon az állásponton vagyok, hogy ha az ovi és az óvónéni okés, akkor feliratkozunk várólistára, és csak jövőre kezdjük az ovit.

Ildikó,
hát anyósék nem semmik! Oké, hogy már van egy csomó unokájuk, de azért mégis... Ne foglalkozz velük! Ezzel is csak magukról állítanak ki bizonyítványt...
Gödöllői tali: szerintem remek ötlet, én szívesen mennék Kép De csak ha Anikó megint vállalja, hogy elvisz minket Kép Vagy esetleg hétvégén? Akkor Apu is jöhetne, egyébként ő is kiváncsi ám Rátok Kép Ahogy Nektek jó, és amikor Nektek jó, oké?

Viszon nekem itt kérdésem van MINDENKIHEZ: Zsoltikámnál is előfordul néha baleset, nincs ezzel gond, ritka. DE: többször is van, hogy mikor szól, hogy jön a pisi, szaladunk a wc-re, és ott látom, hogy egy kb. 50 ft-os pisifolt már van a gatyón Kép Lehet, hogy még nem tudja teljesen szabályozni a dolgot? Ettől vajon nem fázhat fel?
A másik: néhányszor már volt ugyan kaki a wc-be, de általában pelust kér hozzá Zsoltika. Szerencsére nálunk kaki még sosem érkezett gatyóba Kép Persze nem erőltetem, kap pelust és kész, de...
A harmadik, ami még érdekes: ha pelusban van Zsoltika (az elmúlt napokban folyt picit az orra, és többször volt pelusban napközben is, hogy ha bepipilne, ne fázzon jobban meg), na szóval pelusban mindig azonnal szól, csomószor megkérdezi, hogy jöhet-e a pisike. A gatyóban viszont nem, mostanában látom mindig, hogy a kukinál markolássza a gatyóját, és akkor tudom, hogy pisilni kéne menni... Mintha nem akarna szólni. Pedig hát tud Kép Szóval ezek ilyen kétségek bennem, van-e valami ötletetek?

Én úgy látom, hogy Zsoltika érett a wc-zéshez, ő maga kéri mindig a gatyót, én sosem erőltettem. Csak hát nem akarok semmiképp ártani neki!

A legtöbbször egyébként már a délutáni alváshoz sem kapott pelust, előtte pisi, felkeléskor pisi és kész Kép

Na, enyém anyós hazautazott Kép Zsoltika meg itt áll mellettem, büdi pelusban Kép Adok rá gatyót, aztán mi is indulunk, olyan szép az idő!

Puszi mindenkinek, szép napot!

pgaboka

Ildi, ez durva! Nem is értem, hogy bírják ki! Szegény, sajnállak nagyon, szülsz egy szép kis babát, és meg sem nézik...
Olivér illatos már Kép?

Nem akarsz Natasának cumit adni?? Bátor vagy! Én is szerettem volna, hogy megtalálják az ujjukat, de egyik sem találta, ezért a hosszú éjszakákon a cumi lett a megoldás.
Most meg nem bírom elvenni tőlük. Kép
Bár Majának nem volt cumija, mégis felnőtt, de nagyon nehéz volt az első év, sokat sírt, sokat volt ölben, még többet ébren.

Te a nagyokat nem etetted éjjel???????? Mikortól? (Bár inkább ne mondd meg, itt fogok zokogni a billentyűzetre...)
Tudod te milyen gyöngy életed van?????? Kép
Kívánom hogy Natasa is ilyen szent legyen! Kép

Iskola: Úgy tudom, kell kérni a választott iskolából egy befogadó papírt, és ha ezt bemutatod a körzetiben, akkor "engednek el" onnan. Akkor vissza kell menni a választottba beiratni.
Kicsit bonyolult...Kép

A fejébe vevős férj ismerős Kép Kép Kép. Van nekem is ilyen Kép.

Szirom, köszi a lapokat, tanulmányozozm, bár most már megvárom a földet, ebbe a régibe nem vetek semmit, mert elvesznek a palánták. Lehet, hogy akkor meg ősszel fognak virítani a nyári virágok, de sebaj.
Köszi, a tulipánoknak ez lehet a baja, tényleg!
És egy kis győzelem nekem a Nagy Kertésszel szemben, mert hiába mondtam az uramnak, hogy ki kell venni nyárra a hagymákat, csak legyintett. Kép
Mégiscsak lehet hallgatni néha az asszonyra is...Kép

Gabi, örülök, hogy jó kedved van!
NAAAAA, legalább csak egy kis ízelitőt kérünk a nevekből!
Nem baj, ha az ember akkor megy rákszűrésre, ha már babát vár???
Ikrekkel meg ne humorizálj Kép, közeli ismerősök közül egyiknek harmadikra, másiknak negyedikre lettek ikrei. Be voltam én is tojva Adélnál, most még jobban be leszek (ha lesz negyedik, ugye Kép)... Kép
De a nagy család tényleg szuper, én is élvezem a tömeget. Unokatesók, tesók... Remélem hamarosan a gyerekeknek is jó sok unokatesója lesz...Kép Két hét múlva esküvő! (Mármint a húgomé, és én még mindig 71 vagyok.....Kép)

Mindenféle taliban benne vagyok, nekünk ugyan a csüt. tücsökzenés nap, de van máskor is, át lehet tenni...

Ma mozgalmas nap lesz, délután balett-bemutató, utána meg kilövetjük Maja fülét! Nagy az izgalom!

Ja: Maja névnapját nem azért említettem, meg nincs is benne a naptárban, csak példaként arra, hogy a közös program jó ajándék. De köszönjük a köszöntéseket Kép!

Megyek, ebédet kell gyártani.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Csak a talira nem írtam semmit: kedvünk van, perszeKép, de lehet, hogy mi csütörtökön már nem érünk rá. Még nem egyeztettünk az emberrel, de mintha terve lenne, úgy rémlik.

Gabi! Én úgy látom, hogy amikor Miksa pisil, akkor először egy csöpp jön, aztán olyan 1-2 mp múlva a pisi. Szóval hasonló talán elképzelhető Zsoltikánál is.
És Miksa nem szól se pelusban, sem gatyóban, úgyhogy erre nincs ötletem. Egyébként a délelőttöt is simán megúsztuk, de állva nem tudott pisilniKép
Ovi: Miksa megy oviba, ha minden igaz. Októbertől mehet, ha betölti a 3-at. Én úgy látom, szüksége van már rá. Gondolom nálatok az játszik be, hogy nem akarod, hogy azt higyje, a picivel van összefüggésben az ovi. Ha nálunk sikerülne a kistesó, én akkor fél napra szeretném csak küldeni, hogy neki is legyen egy kis mulatsága, de otthon is lehessen azért. Bár nálunk ha így is alakulna, akkor sem lenne még kistesó az ovikezdésnél. Ami mondjuk állítólag nehézkes ebben, hogy a pici babával nehezítve kell elvinni a nagyot az oviba és majd érte menni, és az nyűgös dolog is lehet. Evés, alvás, öltözés, ilyesmire gondolok. Persze, ha felveszik. De ezek mind csak spekulációk, majd a többgyerekesek megmondjákKép Az tuti, hogy Miksa szaladt volna be a játszószobába, amikor meglátta, nagyon érdekelte a helyKép Nálunk május 2. hetében lesz beiratkozás. Nyílt napnak nem sok értelme lenne, itt ez az egy ovi van. Ha máshová vinném, akkor érdemes lene körülnézni, de azt hiszem, nem akarom máshová vinni, mert csak bonyolítaná a helyzetet.

Ildi! Nekünk jó Gödöllő, persze. Mi jól éreztük magunkat, csak neked nem nagyon nehéz még vendégeket is fogadni?

Rita! Nagymamámnak 4.-re lettek ikrei, a 3 fiú után 2 lány. Az egyik anyuKép Aztán jött még egy lány később. Nagymama tesójának 2. szülésre lettek ikrei, de ők sajnos nem maradtak meg annak idején. Vannak unokatesóim is ikrek, ők is 2. szülésre jöttek, egy fiú-egy lány. Egy másik unokatesómnak szintén 2. szülésre lett egy kisfia meg egy kislánya. Szóval nem véletlenül aggódik az uram, csak nem meri mondaniKép Egyébként mindenki kétpetéjű.

Majd kérünk képet Maja fülbevalójárólKép

Anikó! Volt a kertész? Mit mondott?Kép Jobban vagy egy kicsit, jobb a kedved és az erőnléted?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok lanyok,
csak egy gyors bejelentkezes, aztan majd irok rendesen is este, ha Abel elaludt.
Bocsi, de a nagy nemetorszagban az mebernek 3 hetet kell varnia telefonra meg internetre, ha költözik. Ma kötöttek be.
Nem is tudtam sehol benezni, mert az ismerösök mind elutaztak husvetra.
Naszoval majd jövök.

puszi mindenkinek
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?