Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Ma voltam terheléses cukorvizsgálaton, de már nem értem vissza az eredeményért, mert be kellett menjek dolgozni. Majd holnap megírom, hogy milyen lett. Ha már korház tájékán jártam, meg is csináltattam az EKG-mat, ami még esedékes volt. Hétfőn megyek dokihoz, addig meg majd megöl a kíváncsiság.

Ex: hol van ez a babakor számolda amit feltöltöttél?

Kari: az én pocakom is ekkora, bár én még csak a 26-dik hetet taposom Kép Nem tudom mekkora lesz ez a gyerek, bár igaz, hogy az apja 1.90 m magas

Tojgli: igenis értettem, nem eszek belőle többet. Aranyosak vagytok, hogy aggódtok.

Pilchard: Kitartás kislány. Melletted vagyunk és szorítunk. Mostantól még több pihi és gondolj arra, hogy nemsokára te már találkozhatsz VELE!!

Éjszaka: most kivételesen nekem is pocsék volt. Nagyobbik lányom 9 óra után fél óránkét átjött bejelenteni, hogy nem tud aludni. Mi persze aludtunk. 1 óra körül megbeszéltük, hogy most már jó lesz, ha ő is alszik, mert különben semmire sem megyünk és ma már suli van neki. Ez hatott, bealudt, de én egész éjjel forgolódtam. Nekem nagyon ritkán kell Wc-re menni, így ez nem volt benne a programban.

Pusszancsok

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Sziasztok!
Az előbbi üzim nem jelent meg, most még írtam hozzá Kép

Nemrég értünk haza Pestről. Voltunk sebészeten, meg a szemészeten. Teljesen kinyúltam.
Az éjszakám is pocsék volt, alig aludtam. Remélem ma tudok majd szunnyantani.

Szemészet: Nekem +4 es a szemem, de azért biztonság kedvéért csináltak egy vizsgálatot. Ott a szemdoki azt mondta, hogy a mínuszosoknál lehet gond, de csak igen nagy 8-10 feletti dioptriánál. De a szemfenék / nyomás vizsgálat a döntő nem is igazán a dioptria nagysága. Szerintem mindenkinek egy megnézetést megér.

Babaméret: tegnap a doki kérdezte, hogy én mennyivel születtem. Mondtam, hogy 2,25-tel (koraszülött voltam), és a párom - mondtuk, hogy olyan 3-om körül. Azt mondta, hogy ez örökölhető, mármint a méret. De az enyém már most elég nagy a korához képest. Ja meg azt monda a doki, hogy már ne szedjem az elevitet. De már a 12.héttől nem szedem, úgyhogy magától nőtt ekkorára a kicsim.

Exdeus: olyan ügyi vagy, hogy már kimostál mindent Kép Jó érzés lehet készülődni.

Kari: annyira jó, hogy már ti is készülődtök. Én meg még kölyök vagyok Kép A savamra éjjel általában kekszet rágcsálok, de néha csak a Rennie segít. Én is ma voltam szemészeten. Minden ok volt Kép Nálatok?

Szilvi: de jó, hogy nektek is már megvan minden Kép
Tök jó lehet ez a Ctg. Kíváncsi vagyok már rá.

Pilchard: ti hol rendeltétek a kiságyat, és ha nem titok mennyi volt? Átgondoltuk a lakás átrendezését és valószínű mi is ilyesmi ágyikót szeretnénk veszünk. Látom te sem aludtál Kép Édik a képek.

Zsu: örülök, hogy kicsit megkönnyebbültél Kép
A tanulásból nekem is rendszeresen alvás lett. Mikor is vizsgázol?

Katus: szupi, hogy neked is ok volt a dokinál minden. Azt miből állapította meg, hogy 2 héttel előbb fogsz szülni?

Satuk: atyavilág mi volt nálatok. Még jó, hogy otthon volt a párod is. Én frászt kaptam volna.

Kanyin: éjszakád Kép

Encus: drukk, hogy holnap jó eredményeket hozzál Kép

Puszi mindenkinek
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Csajok, betettem egy adag babacuccot 90 fokra... de a felére az volt írva, h pl max 40 fok... de Anyu elég határozottan mondta, h mehet 90-re... ti hogy csináljátok???

pogacsa
 
 

 
 

Csajok, betettem egy adag babacuccot 90 fokra... de a felére az volt írva, h pl max 40 fok... de Anyu elég határozottan mondta, h mehet 90-re... ti hogy csináljátok???

pogacsa
 
 


Üdv!
Mosáshoz: én 50 fokra tettem be mindent. A pelusokat fogom egyedül 60 fokon mosni. A későbbiekben is ezt fogom tenni, főleg, hogy a pelusokat előtte úgyis le kell áztatni (mármint ugye, hogy mi pelenkának fogjuk ugye használni).
A gépbevaló meg annyi, hogy kb. fél kupa mosóport feloldottam némi vízbe, hagytam rendesen felolvadni (állt egész este), az öblítőhöz meg a felhígítottból a tartály feléig és a többi víz.
A legelején én is törtem az agyam a gyerekmosó és öblítőszeren, DE a későbbiekben egyszer úgy is át kell térni a felnőttre. És inkább most derüljön ki, hogy valamit esetleg nem bír, mint később. Habár nem hiszem, hogy gond lenne! Kép
Ja, 90 fok: ne csodálkozz Pogi, ha minirucik lesznek. Igaz, hogy 100% pamut van ráírva, de EZ a pamut már nem AZ, amikor mi kicsik voltunk.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex, na ebben bízom, mert ez a pamut még Ákosé volt amikor pici volt! Kép Szóval ez még AZ! Kép Csak az a pár újabb ruci miatt aggódom én is... na majdmeglássuk...

pogacsa
 
 


Kisvirág:a www.faktumbutor.hu-n meg tudod nézni milyenek vannak.
A csányi krt-on vettük,a pártok háza-munkanélküli közp. melletti bababoltban,nagyon kedvesek,és nem tukmálnak az emberre mindent,nekünk nagyon bejött az a bolt.4 hét a szállitási idő.csak sajnos a pontos árat nem tudom,mert egybefizettük a matraccal-mert mi kókuszt kértünk bele-meg kaptunk rá 10%kedvezményt is.peti úgy emlékszik hogy olyan 72-75 körül volt,és ebből jött le a kedvezmény.
Voltam a másik bababoltban múltkor,ami a butiksoron van,hát az a nő tök gáz volt.(jujj,remélem nem rokonodKépKép)Olyanokat mondott hogy csak néztem mint rozi a moziban.Hol vásároltam,miért ott,ki küldött oda,stbb..mondtam hogy azért amott mert szimpi volt nagyon a tulaj-erre kérdezte hogy miért ő nem szimpatikus?Már kivoltam tőle.meg hogy vegyek ezt-azt-amazt,ez is kell,az is kell,na többet oda nem megyek.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Szia Katus!


Azt szeretném tőled kérdezni ,hogy miből gondolja a dokid ,hogy hamarabb meglesz a baba?Én jun.16-ra vagyok kiírva,és nekem is kb.2 héttel nagyobb a baba ,de sosem említettek olyat ,hogy hamarabb meg fogom szülni.Neked most a 32 héten hány kg-ra saccolták?


Eszti
eszti29
 
 


Jó reggelt!Kép

Látom mindenki korán lefeküdt és jól aludt...Kép a hozzászólások hiányából ítélveKép

Tegnap délután azért rendesen tanultam... a Manónal a pénzügyi jog tetszett a legjobbanKépKép Õ fog sugni a pocakombólKép
Kisvirág: A vizsga első része május 15-e, a második valamikor júniusban.
Mivel szinte egész nap feküdtem teljesen elmúlt a pocakfájás, meg a nehézség érzetKépKép

Szerintem sem érdemes külön mosóport meg öblítőt venni...régen sem volt.

Én is fagyasztott meggyből turmixoltam épp magamnak zabkorpás joghurtotKép Nagyon finomKép

zsu 25+6

Kép
zsu11
 
 


sziasztok!

Sajnos nem vol igazi az éjszaka,csak ez a hülye babanet megint nem működött rendesen.én fél 1-től 4-ig aludtam.Ez van.

Pogi:milyenek lettek a rucik?remélem nem mentek össze!!!

Annyira unatkozom,egész nap nincs kihez szólnom,persze ilyenkor egy barátnőm se ér rá,hogy kijönne kicsit dumcsizni.
Utoljára kb.10 évesen unatkoztam ennyire!Kép
Na jó,nem untatlak Titeket,nézek vmi elfoglaltságot magamnak.
puszi.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Este nem volt jó a bnet Kép

Pilchard: köszi az infót. Mi is voltunk a Csányin a bababoltban és tényleg a faktumos katalógust mutatta a csaj. Azt hiszem mi bemegyünk majd az RS-be, mert ott vannak ezek a bútorok, és majd ott meg is tapigatjuk Kép Az RS úgyis most belőlünk fog meggazdagodni, mert az elkövetkező időben elég sok bútort akarunk ott venni Kép
A másik bababoltba nem voltunk, de ezek után nem is megyek rám ne tukmáljanak semmit. A művházzal szembenire gondolsz ugye? Vicces, hogy itt lakok és nem is ismerem, hogy milyen üzletek vannak itt. Látszik, hogy Pesten melóztam Kép
Sajnálom, hogy megint pocsék volt az éjszakád. Kép
Már nem sokáig fogsz unatkozni 1-2 hét Kép

Zsu: meg vagy dicsérve Kép Egyrészt, hogy pihiztél, másrészt, hogy tanultál. U, a májusi vizsga mindjárt itt van. Júniusban meg már az utolsó hónapban leszel ugye? A pocakmanó biztos súgni fog Kép

Én a búzakorpát simán kiskanállal eszem és nem keverem semmivel Kép Nem vagyok mazochista, de másképp nem tudom megenni/inni.

Képzeljétek tegnap megvettük az új tűzhelyünket Kép
De sajna legalább egy hónap mire be lesz rakva, pedig már sütögetném a sütiket, amiket itt gyűjtögettem Kép

Megyek elkezdek kipakolni a szekrényekből, mert holnap már szedik szét. Jajj mi lesz itt.
Ha elfáradtam jövök ide enerdzsiért Kép

Puszika
Kisviri

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Tényleg eltűnt mindenki, remélem azért minden rendben van veletek.
Kriszta: annyira sajnálom, hogy nem tudsz rendesen aludni. Unalom ellen nekem mindig az olvasás a gyógyszer. Igazából, ha rajtam múlna egész nap mást se csinálnék, csak feküdnék és olvasnák Kép EGyébként meg ha van messengered, akkor ott is megtalálsz és majdnem egész nap a gép előtt vagyok Kép
Talizni sajnos nem tudunk, mert nem vagyunk épp a legközelebb egymáshoz.

Itt szemetel az eső és nincs kedvem semmihez, azt sem tudom, hogy mit fogok főzni. Nagylányom itthon van betegen és a férjem is tanul itthon, úgyhogy időben fogunk ebédelni.

Képzeljétek tegnap este láttam egy dokumentumfilmet, ahol az anya megölte a két 5-6 éves fiát. Eperke teljesn meg volt zakkanva a pocimban, totál be volt parázva és olyan volt, mintha menekülne. El is kellett kapcsoljak, mert nem bírtam ezt és éreztem, hogy neki ez nagyon nem jó... Tök fura dolog volt...

Legyetek jók

Enci

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Enci: jobbulást a nagylánynak!
Mikor én is látok ilyen szörnyűséget, akkor nekem is meg kell nyugtatnom Mogyikát, hogy nyugi, te tök szuper helyre fogsz születni és mindenki imádni fog Kép
Egyébként én is elkapcsolom ilyenkor a tv-t.

Itt is eseget Kép

Tipp: en lencsefőzit fogok csinálni.

Kisviri

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Jelentem kipihentem az előző éjszakát. Most végig aludtunk, mit mondjak felemelő volt.

Szilvi! Ez a kedvezmény nem azért nem jár mert kevés a fizetésed, vagyis azért, de igazából mivel kevés a fizetendő adó, és ugye még van a 9ezer forintos adókedvezmény is, ami mindenkinek jár, így van akinek nem kell semmi adót fizetnie, csak az egyéb járulékokat. Így aztán nincs miből visszatartani. Érted? ezért is jobb szerintem, hogy megemelték a CSPotlékot, mert azt így mindenki igénybe veheti. Az is, aki csak 50ezret keres. Viszont, igaz azt is (már nemtom ki írta), hogy ezt a párod is igénybe veheti. Tehát, ha neki magasabb a bejelentett jövedelme, akkor neki kéne igényelnie a családi kedvezményt.

Húúú, ezek a pasik. Még, hogy undorító. Persze egy kívülállónak biztos nem olyan felemelő, de a párom szerint a legszebb, legfantasztikusabb élményról maradt volna le, ha nem jön be a szüléskor. Nyilván nem kell magát a kitolást szemből nézni, mert hát az elég riasztó lehet, de ha már nem hordhatják Õk ki a babát, legalább az első találkozás legyen közös élmény. Nem?

Most dolgozok egy kicsit, oszt még jövök.

Edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Mivel én sem voltam, nem tudtam, hogy nem ment a bnet...Kép Pilchard kitartás...nemsokára már a nemalvásnak kézzelfogható oka leszKép

Lehet ilyen szomorú esős időben kreatív dolgot csinálni?

zsu

Kép
zsu11
 
 


Sziasztok!

Szopipárnáról mi a véleményetek, befektessek???

Juca

Bocsesz, de megint rohanós napom van. Ja és ebéd (vagy uzsivacsi tejberizs lesz gyümivel)

tjuca
 
 


Helló lányok!

Kisvirág, Eszti!

Az orvos megvizsgálta a méhszájamat és akkor közölte velem, hogy ez a baba bizony hamarabb fog jönni.( teljesen zárt volt viszont meg van rövidülve a méhnyak )
Erre én kérdeztem hogy június elején?
Azt mondta nem már valószínű, hogy május végén.

Azután megnézte Uh-al is is és mondta, hogy a méhlepény még nem érett.

Azt nem mondta, hogy konkrétan miből következtet erre de gondolom a kézi vizsgálat, és a pocakom mérete ( most 32 hetesen akkora minta amikor Katát szültem 39 hetesen)alapján.

Azt , hogy hány gramm a gyerek nem mondta mert szerinte a gép nem jól számol.

Egyébként én is úgy érzem, hogy hamarosan itt az idő de ne kérdezzétek, hogy honnan tudom.
Talán azért mert már nnincs kedvem sehova se menni és fizikailag is nagyon gyenge és fáradt vagyok.Ezt azok biztosan értik akik már a második babájukat várják.

vérvétel: nálunk is van még a 36. héten vérvétel ,néznek ellenanyagot meg vasat.

ebéd: én krumplisnudlit gyúrtam és sajttal fogom megszórni.

éjszaka: most ccccsak 2x kelltem fel pisilni.

Kép

Kép
katus73
 
 


Szia Juca!

Én vettem. Nekem nagyon bevált. Délután ha már nagyon fáj a hátam, meg a bordám, akkor már csak azzal tudok ülni, Tv-ni....mindenhova viszem magammal. Én 4000-ért vettem. Persze bízom benne, hogy majd a Manóval is fogjuk használniKép

zsu 25+6

Kép
zsu11
 
 


Sziasztok4

az a baj csajok hogy már nincs türelmem semmihez,pedig imádok olvasni,van pár befejezetlen keresztszemes himzésem is, szóval lehetne mit csinálni,csak "tűkön" ülök márKépKépKép
Lehet rátok is ez vár igy a vége felé,bár nem vagyunk egyformák.
Meg oldaltfekve tényleg csak az olvasás maradna,de egy oldal után kész,persze lehet csak nem találtam magamnak elég izgalmas olvasnivalót.)Kép

no mindegy.
Az én ebédem:rakott krumpli lesz,nagyon sokat csináltam petinek,igy be kell segitenemKép
Amúgy is elegem van a diétázásból,ismét éhezős korszakom van,plussz már alig van kaja amitől nem puffadok fel..

lehet nem is fogok irni mostanában,majd csak olvasgatlak Titeket,mert szinte csak panaszkodomKépés ezt nem akarom,mert egyébként minden oké velünk csak már nagyon várjuk Amelit,de még akár úgy is dönthet hogy végig kihúzza odabent,az meg még sok idő,addig totál kiakadtok Tőlem,úgyhogy el is dugulok most már.
Bocsi!!!!!!

Puszi.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!!!

Bocs, hogy így eltűntem és nem írtam, de olvasni olvastalak Benneteket, ez a hét maga volt a pokol...

Juca!
Én nem vettem szopipárnát, de vannak, akik nagyon dicsérik. Mondjuk engem elriasztott a 12ezer, amiért a Brendonban láttam...Kép

Pilchard!
Te szegény... nem irigyellek a panaszok miatt, de tessék csak jönni és kiírni Magadból, attól egy kicsit jobb lesz!

Katus!
Nekem még egyszer sem mondták uh-n, hogy mekkora a bébim súlyra. Kérdezzek rá szerinted?

Mi lehet undorító a szülésben????????? Érdekes módon máskor nem találják azt a tájékot undorítónak???KépKépKép Hát igen, a kijövetel a kevésbé kellemes dolgok közé tartozik, de ha egyszer bement...Kép

Most jöttünk meg a fogorvostól. Annnnyira paráztam, mert a doktorbácsi iszonyú jó szakember, de néha nagyon mufurc tud lenni. Aztán mikor meglátta, hogy pocos vagyok, elkezdett mosolyogni, és nagyon kedves volt velem, mondta, hogy mit csinál, nyugtatott, hogy nem fog fájni (kaptam szurit is, és tényleg nem fájt). Egy hét múlva is mennem kell, még egy fog hátravan. Apa is ott volt velem (neki is volt egy tömésre váró foga), ő tartotta bennem a lelket...Kép
Szerintetek ha elkezd fájni vagy sajogni a fogam, akkor mit vehetek be? Elfelejtettem megkérdezni... bízom benne, hogy nem lesz rá szükség, de hát sohase lehessen tudni...Kép

Na, egyelőre ennyi, még délután jövök!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (31+0Kép)

Kép
Kép
norwell
 
 


Sziasztok!
Zsu, tessék pocikiemelős nacit venni. Hatásos. Kép Mindenki elnézőbb lesz veled, hidd el!
Pilchard, alvás miatt Kép. Nekem most kifejezetten jó éjszakám volt, pedig a díszpárnát kivételesen kiszedtem a fejem alól. De így is sikerült kb. este 10-től reggel fél hétig szunyálni.
Ja, és gyere nyugodtan panaszkodni! Legalább nem magadat "ölöd"... Amelit meg ne sürgesd, mert ő tudja ám, hogy szeretnéd, ha jönne, ő meg azért sem fog, szvsz olyan kis akaratosak odabent. Kép
Pogi, a tegnapi hsz-em annyiban módosul, hogy a pelenkák 80 fokon mosódnak a gépben. De ezekre rá van írva, hogy kifőzhetők, és 95 fokon moshatók.
Enci, nekem is van messengerem, majd most körülnézek az iwiwes ismerőseim körében, hogy kinek van, és felveszek, akit csak tudok.
A dokumentumfilmes beszámolód nagyon érdekes. Mondjuk én nem nézek ilyen "horrort", ha mégis véletlen rátalálok, akkor elkapcsolok.
Edit, maximálisan egyetértek veled, ami a szülést illeti. Én is megmondtam a páromnak, hogy nem deréktól lefele kell segítenie, ha eljön az idő. Kép Ott úgyis lesznek elegen. A köldökzsinórt meg majd eldönti, hogy elvágja-e.
Juca, szopipárna sokunknak van (ill. nekem még csak anyag, mert nem találok belevaló bogyót - tényleg, vki pesti nem jön mostanság Szegedre?), panasz még nem érkezett rá.

Most megyek, mindjárt kész a mosás a pelusokkal. A kisrucik már a szekrényben vannak, cirka két óra alatt megvoltam a vasalással, kb. 3 dl desztillált víz "bánta". Holnap meglesz a kiságy is, 23500 Ft-ot kell érte fizetni.
Még van egy pár mosnivaló (ágyravaló, ágybavaló), de ezek most annyira nem izgatnak, a lényeg, hogy a rucik és a pelusok tiszták.

Puszka. Ági és TörPeti

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Norwell, hál' Istennek nincs rossz fogam. Csak az ínyem...de azzal nem lehet semmit kezdeni, mert a fogaimmal nincs gáz. Evvan...
Az utolsó trimeszterben semmit nem ajánlanak, de elvileg Panadolt lehet szedni. Mondjuk én inkább be se venném, mert tudom, hogy nekem nem ér semmit...

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Pilchard! Ne már, gyere csak nyugodtan. Ez a végső szenvedés is hozzátartozik. Leszünk még így egy páran Kép Meg ha most eltűnsz, nem tudjuk mizusj veletek. Tessék csak jönni, amikor csak tudsz. OK!

Tényleg kérdeztem még pénteken, de nem válaszolt senki. Kép A 6,7 terheléses 2 órai cukor az még jó? Nekem azt mondta a doki, de én mintha kevesebbre emlékeznék. Nyugtassatok meg.

ja és bazi vasszegény vagyok, már megint mint fiatalabb koromban. Írt fel valamit, de még nem váltottam ki félek a székrekedéstől.

Katus, ne idegelj, mert már én is úgy érzem magam mint a lányomnál a finishben. Pedig még csak 27-28 hetes vagyok. Azért legalább a 35. hetet szeretném kivárni. Kép Neked is fárasztóbb ez a második, mint az első volt? Mert én iszonyúan túl lennék rajta. Persze azért kettővel sem lesz egyszerű az élet.

Nálunk van sóska az étteremben, így valszeg azt fogok magamba tömni.

Edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Most láttam, csak. Mindenkitől elnézést kérek, hogy ha megjelölt az IWIW-en és én nem, de kicsit megviccelt engem mostanában az az oldal. Szóval senkit nem tudatosan nem jelöltem meg.Elnézést.

Közbe eszembe jutott. A kis ruhákat én nem mostam 90 fokon. Ami fehéríthető volt, az cloroxszal előmostam, már ha használt volt. Egyébként az elején még én is mindent vasalgattam, de azért ezt néhány hónapnál nem kell tovább csinálni. Legalább is szerintem. Főleg ha már elkezdi a szájába venni a kezét, meg egyéb dolgokat, attól fogva nincs értelme. Ja, és persze az elején mindent külön a felnőtt ruháktól. De ezt is inkább csak az elején. Nem kell annak a gyereknek steril környezetben élnie.

Edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Ex!
Köszi! Kezd elmúlni az érzéstelenítő hatása, és lekopogom, de nem érzem, hogy fájna a fogam. Remélem, nem gondolja meg magát...Kép

Edit!
Ha a dokid azt mondta a 6,7-re, hogy jó, akkor jó. Ezt találtam a neten:
"A WHO ajánlása szerint akkor beszélünk terhességi cukorbetegségről, ha a terhelés 120. percében mért érték 7,8 mmol/l vagy annál magasabb." Tehát simán jó vagy a 6,7-tel!Kép

Tényleg, milyen rég volt táblikánk!KépKépKép

Pussz

Norwell+Kende baba

Kép
Kép
norwell
 
 


Norwell!

Szerintem kérdezd meg az orovost hátha felválallja és megmondja, hogy szerinte mennyit nyom a baba.
Nekem most azt mondta, hogy csak a terhességi hét szerinti nagykönyvbe megírt állagértéket tudja megmondani.De ez mondjuk minden kismamás könyvben és "szaklapban" benne van. Mondjuk ha nagyon pici vagy nagyon nagy azt biztosan meg tudja mondani.

Kanyin!

Nekem is sokkal nehezebb ez a terhességem mint az első.
Pl: az elsővel a 16. hétig a mostanival a 20. hétig volt nagyon durva hányingerem ( reggeltől estig folyamatosan)
Az izületeim annyira fájnak a combtövemnél, hogy estére gyakorlatilag nem tudok járni.Úgy megyek mint a Besenyő családba a nagypapa.
Alig bírok átfordulni az egyik oldalamról a másikra fekvés közben.
Sokat keményedik a hasam , az elsővel nem volt ilyen.
4x kelek fel pisilni az elsővel csak 1x.
A hasam már most nagyobb mint amikor Katust bementem megszülni.
Tehát csak ennyi de még sorolhatnám, bár a férjem szerint nagyon jól bírom.

Ex!
Lehet, hogy azokat ki kellene venni a táblából akik 100 éve nem jelentkeztek.Bár lehet,hogy ez kegyetlenség lenne.

Kép

Kép
katus73
 
 


Katus. Mintha magamat hallanám/olvasnám.
Az elsőnél kb. 12-14 hétig fájt a gyomrom, hányás semmi, még hányinger sem. Innentől semmi kellemetlenség.
Most kb. a 18.-ig gyomorfájás, hányás. A hasam nekem is sokkal nagyobb mint vele. Csak vonszolom magama, szuszogok, röfögök. Nem merek elmenni a családdal sétálni, kirándulni. Akkor meg még a 8. hónapban egy nap alatt bejártuk Egert, Kékestetőt. (lehet, hogy nem kellett volna) Olyan mintha valami húzná le a hasamat séta közben, szúr az oldalam. A lányom állandóan hazahozott valami szart a bölcsiből. A 28-ból legalább 8 héten keresztűl köhögtem. Szóval akkor nem csak én vagyok ilyen szerencsételen.

Tábla már tényleg régen volt. Pedig ott az elején, szerintem volt egy lány Siófokról, aki már biztosan megszűlt, vagy lassan kéne neki.
Edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Katus. Mintha magamat hallanám/olvasnám.
Az elsőnél kb. 12-14 hétig fájt a gyomrom, hányás semmi, még hányinger sem. Innentől semmi kellemetlenség.
Most kb. a 18.-ig gyomorfájás, hányás. A hasam nekem is sokkal nagyobb mint vele. Csak vonszolom magama, szuszogok, röfögök. Nem merek elmenni a családdal sétálni, kirándulni. Akkor meg még a 8. hónapban egy nap alatt bejártuk Egert, Kékestetőt. (lehet, hogy nem kellett volna) Olyan mintha valami húzná le a hasamat séta közben, szúr az oldalam. A lányom állandóan hazahozott valami szart a bölcsiből. A 28-ból legalább 8 héten keresztűl köhögtem. Szóval akkor nem csak én vagyok ilyen szerencsételen.

Tábla már tényleg régen volt. Pedig ott az elején, szerintem volt egy lány Siófokról, aki már biztosan megszűlt, vagy lassan kéne neki.
Edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Kedves Pilchard!!!
Ne butáskodj azzal, hogy nem írsz többet. Szerintem pont ezért van ez a fórum, hogy megbeszéljük, kibeszéljük örömeinket, bánatainkat. Lehet, hogy most csak panaszkodni fogsz két hétig, de akkor is kíváncsiak vagyunk rád. Legalább is ÉN igen. Sajnálom, hogy nem lehetek a közelben, hogy felmenjek hozzád, főzzek neked egy teát és megdögönyözzem a hátad, de virtuálisan ott vagyok. SZóval igenis írjál és ha kell, panaszkodj.

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Kedves Pilchard!!!
Ne butáskodj azzal, hogy nem írsz többet. Szerintem pont ezért van ez a fórum, hogy megbeszéljük, kibeszéljük örömeinket, bánatainkat. Lehet, hogy most csak panaszkodni fogsz két hétig, de akkor is kíváncsiak vagyunk rád. Legalább is ÉN igen. Sajnálom, hogy nem lehetek a közelben, hogy felmenjek hozzád, főzzek neked egy teát és megdögönyözzem a hátad, de virtuálisan ott vagyok. SZóval igenis írjál és ha kell, panaszkodj.

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Kedves Pilchard!!!
Ne butáskodj azzal, hogy nem írsz többet. Szerintem pont ezért van ez a fórum, hogy megbeszéljük, kibeszéljük örömeinket, bánatainkat. Lehet, hogy most csak panaszkodni fogsz két hétig, de akkor is kíváncsiak vagyunk rád. Legalább is ÉN igen. Sajnálom, hogy nem lehetek a közelben, hogy felmenjek hozzád, főzzek neked egy teát és megdögönyözzem a hátad, de virtuálisan ott vagyok. SZóval igenis írjál és ha kell, panaszkodj.

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Sziasztok!

Pilchard,
köszi az infókat, meg a streptococcust is jó, hogy írtad állítólag az tényleg fontos, hogy megnézzék.
Írj ám nyugodtan, legalább tudjuk 2-3 hét múlva mi vár ránk is!

Pogi,
köszi a homeós dolgokat!

Kisvirág,
Örülök, hogy jól vagytok!
szemészeten minden rendben volt tegnap. Nekem nincs is szemüvegem, de azért elküldütt a doki, de szerencsére az erek+ szemfenékkel is minden rendben van.Állítólag viszont a nagy erülküdéstől romolhat szülés után a szem:-(
Mi is az RS-ben vettünk kiságyat és nagyon aranyos és jónak tűnik, majd írd meg neked milyen lett végül:-)

Holnap meg fogászatra is megyek, de remélem ott is hamar végzek majd.

Most jutott az eszembe, hogy a Kismamában olvastam,Szombaton lesz Bp-en a BNV területén kismama börze nem tudom , hogy érdekel e esetleg valakit.

Gyerekorvost ti választottatok már vagy azt ugyan úgy mint a védőnőt fixen kapjuk majd lakhely szerint?

Norwell,
irigyellek hogy már túl is vagy a fogdokin:-)

Exdeus, tök jó, hogy te már ilyen jól állsz babruci ügyben is:-)

Kanyin,Katus 73
kitartást nektek! biztosabb nehezebb, hogy már van egy másik csöppség is.

Szép napot!
Kari
kari
 
 


Norwell: amikor én még 3 hónapos sem voltam, bedurrant az egyik fogam és már kaparásztam a tapétát a falról és a dokim azt mondta, hogy Panadol Extrát vehetek be. Nekem mondjuk az soha nem használt, de van akinek jó és azt szabad venni baba mellett.

Ex: a messengeren azzal a címmel vagyok, amire írtál. Egyébként lehet, hogy valóban „horror” kategóriába sorolható a doksifilm, de egyébként helyszínelőkről és orvos-detektívekről szól. Engem meg általában véve érdekel a téma, de pocsék volt látni, ahogy bár csak színészek eljátszották ahogy lekaszabolja a gyerkőcöket. No de erről ennyit. Téma lezárva.

Kanyin: Most hoztam haza az eredményeket a terheléses cukor vizsgálatról. Az éhgyomri 4.65 volt. Nekem 6,49 lett a terheléses, bár nálam csak 60 perces, szóval az már majdnem ugyanaz, de én csak hétfőn megyek dokihoz. Ahol levették, azt mondták az még belefér.

Ebédre túros csuszát csinálok a családnak, bár a férjem elhúzott dolgozni, lányom meg alszik. Szerintem én is alszok egyet, oszt majd együtt megfőzzük.

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Norwell: amikor én még 3 hónapos sem voltam, bedurrant az egyik fogam és már kaparásztam a tapétát a falról és a dokim azt mondta, hogy Panadol Extrát vehetek be. Nekem mondjuk az soha nem használt, de van akinek jó és azt szabad venni baba mellett.

Ex: a messengeren azzal a címmel vagyok, amire írtál. Egyébként lehet, hogy valóban „horror” kategóriába sorolható a doksifilm, de egyébként helyszínelőkről és orvos-detektívekről szól. Engem meg általában véve érdekel a téma, de pocsék volt látni, ahogy bár csak színészek eljátszották ahogy lekaszabolja a gyerkőcöket. No de erről ennyit. Téma lezárva.

Kanyin: Most hoztam haza az eredményeket a terheléses cukor vizsgálatról. Az éhgyomri 4.65 volt. Nekem 6,49 lett a terheléses, bár nálam csak 60 perces, szóval az már majdnem ugyanaz, de én csak hétfőn megyek dokihoz. Ahol levették, azt mondták az még belefér.

Ebédre túros csuszát csinálok a családnak, bár a férjem elhúzott dolgozni, lányom meg alszik. Szerintem én is alszok egyet, oszt majd együtt megfőzzük.

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Plichard!

Ne légy dulifuli, inkább fújd ki magad itt. Senki nem mondta, hogy a vége fenékig tejfel lesz, de ha egyedül maradsz, az rosszabb.

Kanyin!

6,7 biztos jó. 7,8 a határ nekem 7 és 7,1 volt. Én mondtam, hogy a vastól székrekedésem van és azt nem kéne, ezért kaptam Ferrofolgammát. Nekem jó, talán egy kicsit nagyon is:-) Bár igazándiból olyanokat eszem, amitől nem is kell, hogy székrekedésem legyen.

Lányok!

Köszi a tanácsot szopipárna ügyben. Mi a Brendont nagy ívben kerüljük. Megpróbálom valahol olcsóbban beszerványolni.

Többedik kismamik!

Milyen pelust vegyek? OK newbornt, de melyik jön be, vagy éppen nem jön be? Nekem a Huggies tetszik a mintája miatt, de lehet, hogy a pinduri nyakig kakais lesz benne. Már megint egy szakértő mi;-P
Babakocsinál is valami jó kis mintásat szerettem volna, na ott már győzött a hightech, legalább a pelusa legyen már ari:-)

Juca

tjuca
 
 


Plichard!

Egyébként nálam is itt van a vég, néha egészen magamba fordulok, meg állandóan mindenen picsogok, és ki vagyok akadva, hogy menniyre nem haladok. Nem megy egyszerre az ügyintézés, takarítás, és még a fizikai erőnlétem sem a legtutibb. Gyere, és ha van erőd írj nekünk! Ja és látod még az aláírással sem birkóztam meg:-( Irígylem azokat, akik jókedvűen mosnak vasalnak, mert én úgy érzem, hogy fényévnyire vagyok ettől. Még mindig ilyenekért kajtatok, hogy bölcső, meg szekrény, pelenka... Vgay éppen lakáshitel miatt bank, előző munkahelyem hülyesége miatt jövedelem igazolás, kell még mennem földhivatalba és még sorolhatnám, és nincs időm kicsit pihenni, kifújni magam. Na tessék most jól kimorogtam magam, beindítom a rakétákat és megyek a Gázművekhez. Szóval take it easy, már amennyire megy:-) Fel a fejjel, más is szenved, de ezt akartuk, és azt hiszem ez nem is lesz könnyebb:-)))

Juca

tjuca
 
 


Puffadás: Pilchard, én a terhességem elejétől kezdve folyamatosan iszom a menta teát ami nagyon jó az emésztésre. Nekem is gondjaim voltak a puffadással akkor. AZóta kösz, jól vagyok. Ezenkívül még bodzateát iszok, mert folyamatosan megfázok amióta babázok, úgy látszik tényleg legyengült az immunrendszerem, amire viszont csipkebogyó teát iszok. Én nem szeretem a vizet semmilyen formában, de nagyon nagy teás vagyok. Mivel a fekete teákat most hanyagolnom kell, hát pótolom ezekkel. Mostanság a mentát és bodzát közösen főzöm és nagyon ízlik Kép KépLefőzök egy literrel és pikk-pakk elfogy.

Pelus: én a Vivinek végig Pamperst használtam, nekünk akkor bevállt. Egyszer használtunk egy másik fajtát, mert vendégségben voltunk és több ideig mint gondoltuk, így a végére kifogytunk, de szerencsére ott is baba volt, de az nem volt jó, így nem kísérleteztem. Így a többiről nem tudok véleményt mondani.

Babakocsi: ha minden igaz, férjecském elvisz szombaton megvenni a babakocsit, bár nem tudom hova fogjuk tenni Kép Kép

Ma reggel ismét elkezdtük megbeszélni, hogy hogyan kellene átépíteni a házat, ha majd megnő a gyerek és külön szoba kell, mert a 3 csajszi együtt már túl sok. Egy évig még elvan a mi szobánkban, de utána?!?!? Párom ismét bepánikolt, hogy mennyi még a teendő Kép Kép

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Sziasztok!

Ex: szerintem nem kell kiemelős gatyó...látszik ez rendesen anélkül isKépKépKép

Pilchard: azért vagyunk mi itt együtt ezen a fórumon, hogy minden jó és rossz hírt, örömet és bánatot megosszunk hozzánk hasonló sorstársainkkal....tehát mi kíváncsiak vagyunk Rád...ha nem jelentkezel aggódunk.....tessék mindig írniKépKépKépKép

Kari: mi megyünk arra a börzére...már nagyon kíváncsi vagyok!
Szerintem tartoztok majd valakihez, de úgy mint "felnőttorvost" Ti választotok, hogy hova adjátok le a TAJ kártyátját majd a picurnak.


zsu

Kép
zsu11
 
 


Sziasztok!

Tegnap este vagy százszor próbáltam elküldeni az irományomat, de nem jött össze. Kép

Ma délelőtt mászkáltam, pedig nagyon ratyi az idő, esik, közben meg tök meleg van. Voltam OEP-ben is, három hét után végre megkaptam a TB kiskönyvem, utána meg a könyvesboltok következtek, a férjem vizsgáira kellettek könyvek. Az én ebédem kínai lett, mert már nem lett volna időm főzni, így beugrottam az Árkádba és vettem fini sült tésztát, meg szezámmagos golyókat. Nem rég ettem meg, így most elég nehéz ülni a gép előtt. Este meg elaludni alig bírtam, Julcsika annyira rúgta mindkét oldalamat, hogy azt hittem semmit nem fogok aludni.

Pilchard, már látom többen írták, hogy nyugodtan írj csak nekünk mindenről! Kép Csatlakozom, hiszen most már egyáltalán nem csoda, hogy a nyavalygós időszak következik.

Kanyin, nekem is 7,8-as határt mondtak a 120 perces cukornál.

Zsu, milyen suliba jársz? Nekem nagyon nem volt a kedvencem a pénzügyi jog...Kép (Fúj...)

Kari, gyerekorvost ugyanúgy kell választani, mint felnőtt háziorvost, és nem kötelező, hogy a lakhely szerinti legyen. Pl. nekünk az elején a vidéken lévő nővérem lesz a gyerekdoki, mert egyrészt az elején ott leszünk, és már két hetes korban jönnek a védőnővel, másrészt megnyugtatóbb, ha ő adja be a szurikat.

És végül idemásolom a tegnapit.
Szilvi, a hazahozatalos ruci neked milyen lesz? Mert én még nem tudom, hogy miben kellene majd kihozni a kórházból. Azt hiszem majd egy kókuszpólyába fogom belerakni, ezt szintén örököltem, praktikusnak tűnik, meg modernebb, mint egy hagyományos pólya, és aranyos maci mintás. Szóval csak a ruhát nem tudom még, hogy mi lesz.

Én is oldalazva szoktam felkelni, de már az is egy kész tornamutatvány, mikor egyik oldalamról a másikra fordulok, több szakaszban valósítom meg. Kép

Van valakinek tippje, hol lehet ágyra rakható pelenkázót venni, és kb. mennyibe kerül? Úgy néz ki, hogy egy olyanra lesz majd szükségünk, hogy a kezdetekben elférjünk anyáéknál.

Képzeljétek, délután betörtek a közvetlen szomszédunkba! És nem hallottunk semmit, pedig itthon voltunk. Az ajtót felfeszítették, feltúrták az egész lakást, pénzt, aranyakat vittek el. Minket is kérdeztek a zsaruk, de semmit nem tudtunk segíteni, pedig azt hinné az ember, hogy panelban mindent lehet hallani. Ráparáztunk, hevederzárat fogunk felszereltetni meg kötünk biztosítást, bele sem merek gondolni, hogy múlt héten végig üresen volt a lakásunk!

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok!

Tegnap este vagy százszor próbáltam elküldeni az irományomat, de nem jött össze. Kép

Ma délelőtt mászkáltam, pedig nagyon ratyi az idő, esik, közben meg tök meleg van. Voltam OEP-ben is, három hét után végre megkaptam a TB kiskönyvem, utána meg a könyvesboltok következtek, a férjem vizsgáira kellettek könyvek. Az én ebédem kínai lett, mert már nem lett volna időm főzni, így beugrottam az Árkádba és vettem fini sülttésztát, meg szezámmagos golyókat. Nem rég ettem meg, így most elég nehéz ülni a gép előtt. Este meg elaludni alig bírtam, Julcsika annyira rúgta mindkét oldalamat, hogy azt hittem semmit nem fogok aludni.

Pilchard, már látom többen írták, hogy nyugodtan írj csak nekünk mindenről! Kép Csatlakozom, hiszen most már egyáltalán nem csoda, hogy a nyavalygós időszak következik.

Kanyin, nekem is 7,8-as határt mondtak a 120 perces cukornál.

Zsu, milyen suliba jársz? Nekem nagyon nem volt a kedvencem a pénzügyi jog...Kép (Fúj...)

Kari, gyerekorvost ugyanúgy kell választani, mint felnőtt háziorvost, és nem kötelező, hogy a lakhely szerinti legyen. Pl. nekünk az elején a vidéken lévő nővérem lesz a gyerekdoki, mert egyrészt az elején ott leszünk, és már két hetes korban jönnek a védőnővel, másrészt megnyugtatóbb, ha ő adja be a szurikat.

És végül idemásolom a tegnapit.
Szilvi, a hazahozatalos ruci neked milyen lesz? Mert én még nem tudom, hogy miben kellene majd kihozni a kórházból. Azt hiszem majd egy kókuszpólyába fogom belerakni, ezt szintén örököltem, praktikusnak tűnik, meg modernebb, mint egy hagyományos pólya, és aranyos maci mintás. Szóval csak a ruhát nem tudom még, hogy mi lesz.

Én is oldalazva szoktam felkelni, de már az is egy kész tornamutatvány, mikor egyik oldalamról a másikra fordulok, több szakaszban valósítom meg. Kép

Van valakinek tippje, hol lehet ágyra rakható pelenkázót venni, és kb. mennyibe kerül? Úgy néz ki, hogy egy olyanra lesz majd szükségünk, hogy a kezdetekben elférjünk anyáéknál.

Képzeljétek, délután betörtek a közvetlen szomszédunkba! És nem hallottunk semmit, pedig itthon voltunk. Az ajtót felfeszítették, feltúrták az egész lakást, pénzt, aranyakat vittek el. Minket is kérdeztek a zsaruk, de semmit nem tudtunk segíteni, pedig azt hinné az ember, hogy panelban mindent lehet hallani. Ráparáztunk, hevederzárat fogunk felszereltetni meg kötünk biztosítást, bele sem merek gondolni, hogy múlt héten végig üresen volt a lakásunk!

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Satuk, épp most voltam Auchanban, és ott vettem sensitive öblítőt, asszem Lenort, 450 volt. Mosóport nem fogok külön venni sztem, öblítőt is azért, mert a picibb hugim allergiás volt a sima öblítőre babaként.

Encus, én is ma reggel voltam cukorkontrollon, bár az eredményt nem tudom, mert majd kiküldik a diabos dokinak. Majd kedden ha megyek diab rendelésre, megtudom! Én hétfőn UH-ra megyek, kedden diab után dokihozl. Jó sűrű lesz, de már várom mindkettőt, mindig jó visszajelzést kapni a babuciról! Kép

Eddig mindig max 2szer mentem wc-re éjjel. Na most estefelé iszonyú jóslófájásaim lettek, az egész derekamba, lábamba, mindenhova kisugárzó görcsöléssel, nem volt valami jó, és utána elég könnyen felébredtem a keményedésekre, és kimentem mindannyiszor pisilni is. Konklúzió: NEM GÖRCSÖL BE A HASAM, HA SOKAT PISILEK ÉJJEL! Csakhát ha nem ébredek fel, akkor nem ébredek fel...

A bnet megint szarakodott tegnap este, nem tudtam elküldeni az üzim, hogy a ruhák mind sikeresen megúszták a mosást, és patyolat tiszták lettek! Kép Jó anyagból faragták őket, úgy tűnik! Még az újabbak sem mentek össze! Kép

Pilchard, én is szétuntam tegnap a fejem egész nap. Már nincs olyan könyvünk amit ne olvastam volna, és fekve SEMMIT sem lehet csinálni! Kép Ákos meg ha hazajön, dolgozik tovább a gépen, így még ide se tudok ülni néha Kép. Annyira jó lenne, ha mászkálhatnék, mennék boltba, piacra, babacuccot nézegetni... brühühü... és alig jön vki látogatóba néha Kép. Azért ez a része a koliban jobb volt... De az nem megoldás, h nem írsz, tessék csak írni!!! Várunk!!! Kép

Kisvirág, apropó tűzhely. Van valakinek kerámialapos tűzhelye? Meddig volt foltmentes? Mivel lehet levakarni róla a foltokat??? Egyszerűen nem lehet kapni hozzá direkt kerámialap tisztítót, amivel meg próbálkozom, az meg se moccantja a foltokat. Súrolni meg ugye nem szabad. naaaa???

Encus, én nem merek ilyesmiket nézni Kép még a hiradót se mindig... A 24 c. sorozatot szoktuk nézni néha, és annál is tiltakozik a bogyókám az izgibb jeleneteknél...

Néhány pasas hozzáállásától én is kifeküdtem... egy volt évfolyamtársam pl jött segíteni költözködni, és nem volt hajlandó megfogni a mellszívó dobozát, mondván, hogy már a gondolat is gusztustalan!!! És hogy ő aztán soha be nem menne szülésre, mert undorító dolog és különben sem bírja a vér látványát... hát, van ilyen...

Juca, én vettem szopipárnát, használtan, és imádom, mert foteltámlának meg párnának használom már most is! Kép Remélem, a szopihoz is jó szolgálatot tesz majd, pont az ölembe fér a fotelben. Kép Lehet rendelni a www.szopiparna.hu -ról 4e körül, de máshol is lehet kapni sokkal olcsóbban, mint a Brendon (ahol ugye minden a legdrágább...). Amúgy döntsd el előre, h polisztirol golyósat akarsz, ami keményebb, de formázhatóbb, vagy szivacsosat, amit viszont párnának meg fotelnek is tudsz használni, mint én, viszont ez utóbbi nem antiallergén (kb mint a kókuszmatrac vs. szivacsmatrac...)

Katus, nem értem, attól, h meg van rövidülve a méhnyak, miért kéne hamarabb szülnöd???

Kanyin, a cukrod jó! Kép Még határon belül van! Nekem a két órás 8 fölött volt Kép.

Fogászat: hát, én még mindig nem vettem rá magam, h elmenjek... de végülis nincs panaszom... persze tudom, h ha esetleg lenne, akkor még most kéne elkapni, de aaaaj, semmi kedvem megszervezni, meg Ákos is hisztis ha megkérem, h vigyen el ide-oda, mert rengeteg dolga lenne Kép.

Gyermekorvos: elvileg van valami körzeti dolog, de váltani is lehet!

Na jó sokat írtam!

pogacsa
 
 


Sziasztok!

Pilchard:megértelek,én ezért nem írok,mostanság sokat!ja és tök ingerűlt vagyok!Állítólag ez a szülés jele!Kép
Tegnap sírtam is,mert telefonáltak a Nyírőből,hogy megint ellenanyag van a véremben,így ma vérvétel volt korán reggel!
Ráadásul az éjszakáim,nekem is iszonyúak,ma csak 5x voltam pisilni 22ó-05-ig!
Főzni sincs kedvem!
Azért nyugi,átérzem a helyzetet!Kép

Kanyin:köszönöm, az adókedvezményes segítséget!Kép
Sajna,én nem tudok segíteni ebben a cukros dologban!

Exdeus:ügyi vagy,már mindjárt te is kész vagy az előkészületekkel!Kép
Tegnap nekem leszakadt a derekam,mire kivasaltam a dolgokat!de jó,hogy már minden kész!Kép

Kisvirág:örülök,hogy minden ok volt a dokinál!Kép
Bizti,klassz a gáztűzhely!Majd sütheted a sütiket!KépVigyázz a pakolással,csak szépen komótosan!

Pilchardnak,igaza van 36.-héten van a kötelező vérvétel,ahol az ellenanyagot nézik!Ez a szüléshez mindenképpen kell!
Én úgy tudom ez nem korház függő!!!
Ja,és van még az a kenetvétel is!

Szép napot!

Puszika:
Szilvi

Kép
szgoron
 
 


Sziasztok!

Pilchard:megértelek,én ezért nem írok,mostanság sokat!ja és tök ingerűlt vagyok!Állítólag ez a szülés jele!Kép
Tegnap sírtam is,mert telefonáltak a Nyírőből,hogy megint ellenanyag van a véremben,így ma vérvétel volt korán reggel!
Ráadásul az éjszakáim,nekem is iszonyúak,ma csak 5x voltam pisilni 22ó-05-ig!
Főzni sincs kedvem!
Azért nyugi,átérzem a helyzetet!Kép

Kanyin:köszönöm, az adókedvezményes segítséget!Kép
Sajna,én nem tudok segíteni ebben a cukros dologban!

Exdeus:ügyi vagy,már mindjárt te is kész vagy az előkészületekkel!Kép
Tegnap nekem leszakadt a derekam,mire kivasaltam a dolgokat!de jó,hogy már minden kész!Kép

Kisvirág:örülök,hogy minden ok volt a dokinál!Kép
Bizti,klassz a gáztűzhely!Majd sütheted a sütiket!KépVigyázz a pakolással,csak szépen komótosan!

Pilchardnak,igaza van 36.-héten van a kötelező vérvétel,ahol az ellenanyagot nézik!Ez a szüléshez mindenképpen kell!
Én úgy tudom ez nem korház függő!!!
Ja,és van még az a kenetvétel is!

Szép napot!

Puszika:
Szilvi

Kép
szgoron
 
 


Gombi, ha 60x120-as kiságyatok lesz, én szívesen odaadom a mienket. 3000-ért vettem, de kicsi lett a 70x140-es ágyra Kép. Vagyis ha átfúrom a tartó pöckeit, akkor jó lesz ez is ha nem lesz másik. Vagy ha nektek is nagyobb kell és látsz valahol nagyobbat, szólnál nekem is? KÖSZI!!! Asszem lehet kapni ott a visegrádi utcában, a Mária nagykerben. Jársz arra?

pogacsa
 
 


Sziasztok!

Kezdek teljesen kinyúlni. Mennyi vackot gyűjt össze az ember. Csak ilyen nagy pakolásokkor tűnik fel. Annyi poharat pakoltam ki a szekrényből, hogy egy kisebb esküvőre is elég lenne. Még a ruhák hátra vannak. Na meg a könyvek. Úgyhogy meglesz az esti szórakozás is.
Holnap felszámolja a párom a jó kis pihenős-netezős kuckóm Kép Áthelyezi a másik szobába, de akkor már csak ülve fogok tudni pötyögni. Ennek eredménye, hogy ritkábban fogok jönni Kép Amikor meg a nagyobb meló lesz akkor meg egyáltalán nem jövök, mert el kell itthonról költöznünk és anyunál nincs net. Mindjárt sírok. Inkább már babacuccokat nézegetném, mosogatnám, e helyett lesz jó nagy kupi a lakásban és nekem marad a pakolás, rámolás, takarítás és ami ezzel jár. Na nem nyávogok tovább. Utána szépek leszünk és szép lakásba érkezik Mogyorócska. Irigyelem a kölykömet Kép

Kanyin örülök, hogy jó telt az éjszakád Kép

Katus: akkor lehet, hogy én is előbb szülök??? Nekem is 2000 a méhnyak. És a méhem nagysága is nagyobb, mint ebben az időben kéne. Na és a babó is majd 3 héttel idősebb a csontjai alapján. Remélem nem teszi ezt velem, mert addigra nem lesz kész a lakás.

Pilchard: tessék szépen jönni. Itt mindenki azért van, hogy meghallgassa a másikunk bánatát, fájdalmát, örömét.
Legalább tudjuk mi vár ránk az utolsó hetekben Kép Akkor te már vígan tologatni fogod Amelit és mi fogunk neked "nyavalyogni" Kép

Norwell: gyógypuszi neked.

Kari: szupi, hogy neked is rendben van a szemed Kép
Majd ha egyszercsak meglesz a kiságy akkor majd dobok fel róla képet. Sajna a bababörzére nem megyünk. Jönnek a fiúk és elkezdik átalakítani a lakást.

Mézgombi: egyik nap a Kikába láttam rátehető pelenkázót. Az árára már nem emlékszem, de fából volt és erre kellett még azt a szivacsosat rakni aminek olyan 4 körüli volt az ára. A szivacsrátétet én az RS-ben láttam eddig a legolcsóbban. Ott 3500-ért van. A méreteket viszont nem tudom.

Pogi: gondolom örültél, hogy a babaruhák nem lettek Barbi baba ruhák Kép Passz a kerámia lap tisztításához. Én gázosat vettem persze inoxosat. Kíváncsi vagyok azt hogy fogom takarítani.

Fogászat: még én sem voltam. Pedig egyszer oda kéne tolnom a képem. Annyiszor járok nődokihoz, hogy a fogorvoshoz már nincs türelmem.

Szilvi: te is seggbe leszel billentve. Tessék szépen jönni és írni, hogy mi van veled. Sajnálom az ellenanyag dolgot Kép

Megyek neki ugrok a ruhásszekrénynek.
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Hali!

Köszi, hogy megnyugtattatok cukor ügyben, nemtom miért emlékeztem arra, hogy alacsonyabb értékig jó.

Szlvi, sajnálom ezt az ellenanyagos dolgot. Egyébként ez most mit jelent? Megint kórház?

Látom ma mindenki megduplázta magát. Izgi ez a babanet.

Elvileg van egy orvos, akihez körzetileg tartozik a baba,de ha egy rendelőn belül van több is, akkor választhatsz is, ha nem felel meg a "kirendelt". Persze mehetsz máshova is, de gondolom ha nem a körzetedben van, akkor az nem fog kijönni házhoz, ha muszáj. Itt nálunk csak egy doki van, néha ki is készülök tőle. Egy órát minimum késik minden rendelésről. Amúgy normális, de szerintem tökéletes gyerekorvos nincs.
Most abba kell hagynom, mert a lányom rámtelepedett.

Edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Sziasztok!!!

Gyors bekukk mielőtt elindulunk BP-re. Nyugi nyugi semmi nincs csak ma kell mennem a Boros doktornőhöz. Kép
Ha időközben alakul valami akkor Exdeusnak megy a sömös.!!

Pussz!!

Blackrose(36+4)

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Szőkemelinda:Nagyon Boldog Szülinapot kivánok!!
Kép

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Pilchard!

Ha magadba rágódsz az állapotodon az sokkal rosszabb mintha kibeszélnéd.Úgyhogy reggel amikor még friss vagy tessék ránk zúdítani a panaszáradatot hiszen azért vagyunk így egymásnak, hogy a rosszat is meghallgassuk.

Pogácsa!
Nem hiszem, hogy az orvos a rövid méhnyakból következtetett a korábbi szülésre hanem ha figyelmesen elolvastad amit írtam akkor azokat együttvéve jutott erre a véleményre. ja és azt se felejtsük el, hogy második gyermekemet várom.

pelus: mi az elején pamperst használtunk, persze azután mindent kipróbáltunk. Szerintem mindenki a saját tapasztalata alapján választja ki majd azt a márkát amit használni fog.

szopipárna: lányok, aki rendelt a neten az mind megkapta rendesen?

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok Lányok Kép!

Bocsi, hogy nem voltam, de iszonyú sok melóm van... Kép!
Sajna visszaolvasni sincs időm..., csak bele-bele olvasgattam az üzikbe.
Látom pörögtök ezerrel Kép, én is úgy jönnék!
A héten DLA-zás, habilitációk vannak, a jövő héten felvételik...szóval el vagyok havazva Kép.
Remélem mindenki jól van! Ahogy beleolvastam...már nagyon előre haladtok a készülődéssel (irigylem Kép). Nekünk még szinte semmink sincs. A névválasztásnál elakadtunk. Viszont remekül vagyunk. A baba rugdos, de egyenlőre csak nagyon finoman. Az alvókám is jó, csak kevés időm marad rá (korán kelek). Akinek van lehetősége, javaslom próbálja ki a függőágyat. Nekem bevált. Hintázni is lehet benne, és nagyon-nagyon kényelmes.
Most azt az időszakot éljük, hogy egyre több kollégám tudja meg, hogy babát várok (pletyka)...kérdezgetnek. A pocakom kicsi. Sokan meglepődnek, hogy augusztusra várom a babát. Van aki visszakérdezett, hogy melyik augusztusra. Jó mi? Hétvégére tervezek egy ruha selejtezést. Valószínű ki fog derülni, hogy van egy farmerom és egy szoknyám blúzzal aztán slussz Kép. Tegnap paradicsomot palántáztam. Lehet, hogy hülye vagyok, ki fogja majd kacsolni...stb.? Viszont imádom a paradicsomot (főleg a házit) és nem igényel nagy gondozást. Lehet, hogy a felét odaadom az ősöknek. Csak a termést hozzák vissza Kép!
Mindenkinek kívánok örömteli babavárást Kép!
Próbálom követni az eseményeket és ha tudok jövök!
Puszi!

Adi (majdnem 23)
adi77
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?