Satuk, épp most voltam Auchanban, és ott vettem sensitive öblítőt, asszem Lenort, 450 volt. Mosóport nem fogok külön venni sztem, öblítőt is azért, mert a picibb hugim allergiás volt a sima öblítőre babaként.
Encus, én is ma reggel voltam cukorkontrollon, bár az eredményt nem tudom, mert majd kiküldik a diabos dokinak. Majd kedden ha megyek diab rendelésre, megtudom! Én hétfőn UH-ra megyek, kedden diab után dokihozl. Jó sűrű lesz, de már várom mindkettőt, mindig jó visszajelzést kapni a babuciról!
Eddig mindig max 2szer mentem wc-re éjjel. Na most estefelé iszonyú jóslófájásaim lettek, az egész derekamba, lábamba, mindenhova kisugárzó görcsöléssel, nem volt valami jó, és utána elég könnyen felébredtem a keményedésekre, és kimentem mindannyiszor pisilni is. Konklúzió: NEM GÖRCSÖL BE A HASAM, HA SOKAT PISILEK ÉJJEL! Csakhát ha nem ébredek fel, akkor nem ébredek fel...
A bnet megint szarakodott tegnap este, nem tudtam elküldeni az üzim, hogy a ruhák mind sikeresen megúszták a mosást, és patyolat tiszták lettek!
Jó anyagból faragták őket, úgy tűnik! Még az újabbak sem mentek össze!
Pilchard, én is szétuntam tegnap a fejem egész nap. Már nincs olyan könyvünk amit ne olvastam volna, és fekve SEMMIT sem lehet csinálni!
Ákos meg ha hazajön, dolgozik tovább a gépen, így még ide se tudok ülni néha
. Annyira jó lenne, ha mászkálhatnék, mennék boltba, piacra, babacuccot nézegetni... brühühü... és alig jön vki látogatóba néha
. Azért ez a része a koliban jobb volt... De az nem megoldás, h nem írsz, tessék csak írni!!! Várunk!!!
Kisvirág, apropó tűzhely. Van valakinek kerámialapos tűzhelye? Meddig volt foltmentes? Mivel lehet levakarni róla a foltokat??? Egyszerűen nem lehet kapni hozzá direkt kerámialap tisztítót, amivel meg próbálkozom, az meg se moccantja a foltokat. Súrolni meg ugye nem szabad. naaaa???
Encus, én nem merek ilyesmiket nézni
még a hiradót se mindig... A 24 c. sorozatot szoktuk nézni néha, és annál is tiltakozik a bogyókám az izgibb jeleneteknél...
Néhány pasas hozzáállásától én is kifeküdtem... egy volt évfolyamtársam pl jött segíteni költözködni, és nem volt hajlandó megfogni a mellszívó dobozát, mondván, hogy már a gondolat is gusztustalan!!! És hogy ő aztán soha be nem menne szülésre, mert undorító dolog és különben sem bírja a vér látványát... hát, van ilyen...
Juca, én vettem szopipárnát, használtan, és imádom, mert foteltámlának meg párnának használom már most is!
Remélem, a szopihoz is jó szolgálatot tesz majd, pont az ölembe fér a fotelben.
Lehet rendelni a
www.szopiparna.hu -ról 4e körül, de máshol is lehet kapni sokkal olcsóbban, mint a Brendon (ahol ugye minden a legdrágább...). Amúgy döntsd el előre, h polisztirol golyósat akarsz, ami keményebb, de formázhatóbb, vagy szivacsosat, amit viszont párnának meg fotelnek is tudsz használni, mint én, viszont ez utóbbi nem antiallergén (kb mint a kókuszmatrac vs. szivacsmatrac...)
Katus, nem értem, attól, h meg van rövidülve a méhnyak, miért kéne hamarabb szülnöd???
Kanyin, a cukrod jó!
Még határon belül van! Nekem a két órás 8 fölött volt
.
Fogászat: hát, én még mindig nem vettem rá magam, h elmenjek... de végülis nincs panaszom... persze tudom, h ha esetleg lenne, akkor még most kéne elkapni, de aaaaj, semmi kedvem megszervezni, meg Ákos is hisztis ha megkérem, h vigyen el ide-oda, mert rengeteg dolga lenne
.
Gyermekorvos: elvileg van valami körzeti dolog, de váltani is lehet!
Na jó sokat írtam!