Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mesikém!
Húha......jaj nem is tudom mit mondjak! Sürgősen beszélj a dokiddal. Remélem mond vamai biztatót. Mikor volt pontosan az izotópos vizsgálat? Mikortól szeded a gyógyszert?

Titi!
naggyon csúny a beázásKép Remélem meg tudjátok csinálni!
A pocak szépKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


JuciKép
Nagyon aranyos vagy, de Marci képtelen még 3 percnél tovább ülni a fenekén. Így nem is merünk vállalkozni semmilyen előadásra. Pedig bábszínházba is hívtak már minket, de Marcit nem köti leKép De nagyon kedves és figyelmes vagy!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


MEsi,
Ez akárhogy is nézzük nagyon jóóóóóóóóó!!!!!!KépKépKépKépKépKép
Bocsi, hogy ennyire örülök. És egyáltalán ne izgulj. Nem azt írtad a dokid felírta, hogy babát szeretnétek és azt mondta nyugodtan lehet??? Egyébként tudod miért most? Mert nem görcsöltél rajta, csak szerettétek egymást. Szóval a szerelem babák meg tényleg szívósak és nem lesz semmi baja!!!!!!!!! Nem idegeskedni. Szerintem szedjél folsavat, mert az hat az idegrendszer fejlődésére és rengeteg szülési rendellenességet megakadályoz. De kérdezd meg dokidat.

Titi,
nagyon szép pocód van. Nekem hétvégén jegyezték meg, hogy milyen nagy a hasam, babát várok? Hát persze, csaszi után még inkább lóg...KépKép De ez nagyon tetszik, mármint saját magatok eláztatása. Bocsi, de tényleg vicces, tudom Ti nem így élitek megKépKép

Juci,
mindent úgy csinálj, ahogy jól esik. Tudtam én, hogy nem lesz gond a családoddal. Keresztlányod miatt meg ne aggódj, a kisebbik hugom (11 évvel fiatalabb) halálosan féltékeny volt, amíg terhes voltam nagyfiammal, hogy most vele mi lesz. Aztán meglátta unokaöccsét és elszállt a féltékenységeKépKép
nekünk ez volt a meghívónkon. A kislányt kivettem róla, bár titkon reméltem a pocaklakó kislány. Nekünk tavaly ősszel volt 14 év után az esküvőnk...(már négyesben)

zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 

 
 

Hello LÁnyok,

MEsi,

Hát nagyon nagy drukk a BABÁHOz, ahogy Titi mondja: igazi csoda BABA lesz!!! Szorítok én is, hogy minden rendben menjen a dokinál!!!! Mindenképp mesélj, hogy mi volt!!!
És nem semmi, hogy dokturandusz vagy GYerkőc mellett! Büszke lehetsz MAgadra!! Kép KépMEg mi is Rád.
Én is tanulok, de ez sokkal lazább: tanácsadói képzés több, mint egy éves, és jövő nyáron lesz vége. POnt mikor úgy gondoltam, hogy a képzés elkezdését nem teszem függövé a teherbe eséstől, pont akkor kerültem áldott állapotba... Kép Kép Kép Tényleg el kell engedni, és sikerül...

Titi,

Hát a beázás az csúnya, viszont a pocid az szép!! Kép Kép Kép És ne viccelj, hogy lenne nagy a feneked!!!! Egyáltalán nem az.
MEsélsz majd az Uh-ról?

Kicsijuci,

Drukkolok, hogy ne legyen gáz a próba, hogy jól legyél TE is és a BABA is. Tényleg és a kollégáknak mikor mondod el? VAgy már tudják?
Cukik a képek, amiket küldtél.

Tényleg a többiek nagyon eltüntek, hol vagytok, hahó Csajok!!!!

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Mesi!
Ezt olvastam most:

az izotópos vizsgálatról:
" ha a vizsgálat után derül ki, hogy kismama volt az illetõ, nem szokták javasolni a terhesség megszakítását. A vizsgálatra adott izotóp olyan csekély radioktivitást tartalmaz, hogy rákkeltõ hatása fel sem tételezhetõ. (A kezelésként adott jóval nagyobb adagú izotóp esetén sem igazolódott ez a feltételezés.) "

"Pajzsmirigy túlműködés kezelése közben is teherbe eshet, ez nem jelenti a terhesség megszüntetésének indokát. A gyakorlat szerint a méhlepényen át nem jutó pajzsmirigy hormon termelést gátló gyógyszert adunk (ne bántsuk a magzati pajzsmirigy hormontermelést) - ilyen a propyl-thiouracil (Propycil). Sem ez a gyógyszer, sem a Metothyrin nevű készítmény nem okoz fejlődési rendellenességet a magzaton"

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda!
Köszi, ez most egy kicsit megnyugtatott. De én Diclophenac Duo-t is és Sumamed-et is szedek. Ezeken meg rajta van, hogy terhesség esetén nem szabad. Bár ezt szinte minden gyógyszerre ráírják.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Mesi!
Azért másoltam ide ezeket, hátha megnyugtat kicsit. Gondolom ezért akarsz te is gyorsan beszélni a dokival, hogy a neked megfelelő gyógyszert írja fel.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda!
A pm méretem:
jobb lebeny: 18x12mm bal lebeny: 18x9,7 mm isthmus: 4 mm.
Erre az UH-on azt írták, normál méretű, de 1 héttel később megnagyobbodottnak minősítették.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Koda!
Visszanéztem az eredményeidet, hát az enyém tényleg jóval nagyobb. Ne izgulj, nem lesz gond a hormonértékeiddel, mert látod, tuti jó a mérete is!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Nem is írtam:
Holnap reggel elutazom Szegedre egy konferenciára, csak péntek este jövök utána.

Mesi

De ma még leszek!!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Na, Mesi, örülök, hogy kicsit megnyugodtál! Koda, ezek szerint tényleg nem lehet nagy gond, ha baba van.

Istenem, tulajdonképpen még mindig alig tudom felfogni, végre Mesi két csíkos tesztet produkált!!! A topiknyitó vezetőnk! Kép És látod, 2006-ban! Mégiscsak!!! KépKépKép Úgy örülök!!!

Konferenciára? Te, csak nem dolgozol is még a suli mellett?

KépKép
titi_27
 
 


Mesi!
Hát nem tudom. Nekem nem tűnik nagynak a tiéd sem. Bár azt nem tudom, hogy melyik részét mérték neked, mert elvileg 3 méretnek kell lennie. neked meg kettő van......Hmmmm.....
"A pajzsmirigy a nyak elülső részén helyezkedik el, a légcső két oldalán. Két lebenyből áll, melyeket egy középső rész köt össze. Egy lebeny hossza 2,5-4 cm, szélessége 1,5-2 cm, vastagsága 1-1,5 cm. A legnagyobb hormontermelő szervünk. Egészséges felnőtt emberben a tömege 10-20 gramm között van"

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Titi_27,

Mi volt Uh-n?

További szép estét NEktek!


F.

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Fidoli, 18.20-ra van időpontunk. Utána beugrom még, beszámolok. Már nagyon várom, mindjárt indulunk!

KépKép
titi_27
 
 


Na, lányok, voltam a dokinál. Kicsit félreértettük egymást a múltkor, azt hittem, ő fogja csinálni a 12. heti UH-t. Szóval, reggel kell mennem a kórházba, úgyhogy csak utána tudok majd beszámolni. Kép

De megkaptam a beutalót a védőnőhöz, legalább azzal előrébb vagyunk.

Mesikém, még egyszer nagyon-nagyon szépen köszönöm!!! Mindjárt nézem is őket! Ha pedig hazaértél, majd számolj be kérlek a részletekről!

KépKép
titi_27
 
 


TitiKép
Pedig nagyon vártam a beszámolót! Na majd holnap. Gyöngyi is mára ígérte, hogy megy a dokihoz ugye? Remélem minden rendben nála.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Sikeresen hazaértünk a húsvéti kikapcsolódás után.
Végig tudtam olvasni amit írtatok. Bevallom kicsit örültem, hogy nem írtatok sokat.
Dávid élvezte a locsolást, mert mindig kapott valamit.
A pocaklakó péntek estétől mozgolódással jelzi, hogy köszöni jól van. Azóta minden nap érzem, de csak akkor ha este lefekszem. Az AFP eredménye jó lett egy érték sem esik ki a határokból, tehát elvileg minden oké. A jövő héten megyek genetikai Uh-ra, remélem ott is jókat mondanak.

Mesi
Nagyon örülök a két csíkodnak!Kép Ezek szerint nem lehet nagy baj, csak egy kicsit váratott titeket ez a bébi. Látod még pont benne vagy a 2006-ban. El sem hiszem. Remélem a doki is megnyugtat. Nagyon szorítok!
A vizsgádhoz gratulálok!

Titi
Nyugodj meg nincs nagy feneked. A pocakod kezd alakulni.Kép Holnap beszámolót kérünk!
A beázás nagyon csúfKép, remélem folt nélkül szárad meg.

Koda
Nagyon szép amiket varrtál, irígy vagyok.

Virág
Aranyosak a gyerekek együtt. Most, hogy hazavittétek a kicsi lányt lesz egy kis időd pihenni is.
Szupi kis húsvéti fát csináltál.

Juci
Látod nem volt miért izgulni. Anyukád is megértő volt és örült. A keresztlányod majd megbékél ha már babázhat.
Kitartást az előadásokhoz!

További szép estét mindenkinek!
Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Azért nem tudtam jönni, mert a dokinál voltunk, délután meg a szüleimnél. Már annyira vártam, hogy végre a gép elé üljek.
Tücsi!
Ezt nem gondoltam volna. Szuper!!! Nagyon nagyon drukkolok nektek.
Mikor mész a dokihoz? Hányadik napon csináltad a tesztet?
Most tudom milyen nehéz lehet neked, de ne izgulj, minden rendben lesz. Én is izgultam a beszedett 9 algopirin miatt, de a doki megnyugtatott.

Titi!
Képet is kérjél holnap, és utánna várjuk az élmény beszámolót.
A beázás tényleg nem szép látvány. Sajnálom, viszont a pocid már nagyon szuper.

Ja, akkor most jöjjön a jó hír. Tényleg terhes vagyok. A rossz hír, hogy nagyon fiatal még a manó, ezért két hét múlva vissza kell mennem.
Sajnos a doki nagyon elfoglalt volt, így csak a szobájában lévő kicsi Uh-val vizsgált meg. Viszont láttam a petezsákot, de a szíve még nem dobogott.
A Rezivel is így volt az elején. Majd két hét múlva állapítja meg, hogy hányadik hétben is vagyok pontossan. Addig persze lehet izgulni, de a REzi is behozta a lemaradást.
Elméletileg ma kezdtem a 8 hetet, de gyakorlatilag kb még csak a 6. vagy 7.-et.

Szóval most nagyon boldog vagyok, és egy ici-picit megnyugottam.

Ui.:Meglettek a hormonvizsgálat eredményei is, ami szerint a progeszteron szintem alacsony.
Megkérdeztem, hogy akkor nem áll-e fenn a vetélés kockázata. Ajánlott egy gyógyszert, de a neve nem jut eszembe. Majd holnap leírom.
Na sikerült regényt írnom. Bocsi, ha kicsit rosszul fogalmaztam, de hulla vagyok.

Jó éjt!
Puszi mindenkinek:GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Kép
csné
 
 


Jó reggelt!
Jaj lányok a pocakos képet még a múlt héten megcsináltam, de nem tudtam lekicsinyíteni és felrakni, pedig próbáltam.Kép Azóta sokat nőtt a hasam próbálok még képet készíteni hátha sikerül. De én olyan süsü vagyok ehhez. Már a kicsinyítő programmba is beraktam, de sehogy nem sikerül. Na még próbálkozom.

Oné
Örülök, hogy a doki is mindent rendben talált. A következő uh-on már szépen mozizhatsz.KépA lényeg ott van és biztosan jól érzi magát, nőni pedig tuti fog.

Juci
Szuper, hogy jól bírtad az estét. A zajok miatt ne aggódj nekem Dávid a 7. hónap közepéig kiképzésen volt a tornateremben és a hallásának kutya baja. Ezek a picúrok sokmindent kibírnak. Hogy tervezed meddig dolgozol? At éjszakázás miatt kérdezem nekem az lenne nehéz?

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


ZsuzsaKép
Küldd ide őket és megcsinálom!Kép

agabi@chello.hu

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


JuciKép
Nagyon ügyes vagy, hogy így bírod a strapátKép Ami neked jó, az a kicsinek is jó!
Igen, már készen van a blúz meg a naci. Fel is raktam a képet ide pár hozzászólással fentebb.

GyöngyiKép
Nagyon örülök a pocakodnakKép Ha ténylegesen 6 haetes vagy, akkor azt hiszem a petezsáknál több mindennek nem is kellett még látszódniaKép Te kis csibész! Az utolsó percben csak összehoztátok! A progipótlásról pedig kérdezd meg a dokidat rendesen! Mennyi volt a prog. szinted a vérvétel alapján?

ZsuzsaKép
Köszi a dícséretetKép
Marrci is élvezte a locsolást, mert ő is begyűjtött mindenféle ajándékotKép Volt közte csoki, pénz, cipő!!, pulóver, könyvKép

Megyek varrogatni, most egy fekete lenvászon nadrágot próbálok összehozni. (igaz ebéd az nincs.....)
Délután meg megyünk Marci szemüvegéért, ma lesz kész. Este megmutatom a kis szemüvegesemetKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda
Elküldtem a képeket.
Köszi.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Zsuzsa pocakja a 16. héten:


Kép


Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!Újra itt vagyok.
Kész lett kedden a fogam.Nagyon szupi lett,gratuláltam is a dokinak hogy szép munka!KépMost fél évig a környékére sem megyek.
Húsvétkor főleg kirándultunk és a családot kerestük fel.A bükkben voltunk túrázni.Felsőtárkánytól kb 10 kilométerre van a Vöröskő-forrás, ez európában egyedülálló, mert ilyenkor tavasszal a nagy nyomás miatt feltör a földből mint egy gejzír és másfél méter magasan zubog.Nagyon szép.De csak pár hétig figyelhető meg, ha elfogy a nyomás akkor nem tör már magasra.Szóval aznap majdnem 20 km-t túráztam hegyen-völgyön és egész jól bírtam.Persze estére nagyon elfáradtam, de szép nap volt.

Jelentem, a baba mozogKépVasárnap voltam 14 hetes és akkor éreztem először.Nagyon érdekes volt.Rátettem a kezem a hasamra hogy hátha érzek majd valamit és megmozdult nekemKépElőször meg is ijedtem, mert olyan furcsa volt.Mostmár tudom milyen.Alig akarták elhinni a családban, hogy ilyen hamar érzem.Mindenki azt mondta hogy biztos bélmozgással kevertem össze, de mostmár tudom, hogy ez összekeverhetetlen.Annyira egyértelmű volt hogy csak na.Azóta is azt vadászom, hátha érzem majd újra!De persze csak úgy érzem, ha fekszek nyugiban és figyelem.Mondtam a védőnőnek is, és azt mondta hogy van aki hamarabb is érzi már.Meghallgattuk vele a szívhangot is.Szuper volt az is, még külön a köldökzsinór pulzálását is lehetett hallani.

Tücsök!
Nem emlékszem, elküldtem-e a címemet?
Gratulálok a vizsgához, jól van, okos lány vagyKép
A baba természetesen a csúcshír!Gratulálok!És szerintem nem kell aggódnod miatta!Nem lesz semmi baja, nem kaptál akkora dózist, hogy az árthatna.Mostmár csak örülnöd kell neki!KépHihetetlen vagy!Biztos direkt csináltad, hogy így kiszámoltad még a 2006-ot.KépCsak nem szilveszterkor akarsz szülni?

Titi!
Várom az Uh beszámolót!Jó neked hogy a férjed is bemehet.Az enyémet nem engedték be.Azt mondták, hogy a 18. hét előtt nem mehet be.De 2 hét múlva megyek a 16-ra és akkor nem hagyom magam lerázni.Mi az hogy így kizárják az apukát ebből az élményből?Teljesen pipa lettem rájuk.
Ezen a nyuszis sztorin nagyon jót kacagtam!Elképzeltelek, hogy mész óvatosan...próbálsz felkészülni a látványra, és egészen mást találtál.Kép

Kicsjuci!
Nem akarlak elkeseríteniKépde a babák nem a 23. héttől kezdenek el hallani hanem már a 15.-től!Úgyhogy vigyázz mit mondasz nekiKépKépKépmég a végén visszahallod!A 23. héttől pedig már reagálnak is a hangokra.Akkortól van az hogy egybizonyos mesére, zenére vagy a hangodra mondjuk rúg is egyet.

Hú, jó sokat írtam, bocsi!
rimar
rimar
 
 


Rimar!

Megvan a doboz, amiben el tudom küldeni a dobozodatKép
Ma fel is adomKép

Örülök a pocaklakó mozgásánakKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Szép napot, lányokKép
Hú, de nagyon régen jártam erreKép
Úgy látom lesz mit olvasnom, utolérni benneteketKép

Képzeljétek, tegnap voltam dokinál, UH-n, kaptam fotót is a kis bébirőlKép
Azt mondták, kisfiú!Kép vagy: Kép?
Nagyon örültem volna, ha kislány, de nem érek nagy csalódást, úgyis nagyon fiúra voltunk beállva, Bálint is Barnabásnak hívja a kistesótKép
Legalább nem kell más nevet megszokniaKép
5 centis a fejátmérője, és azt mondták nagyon hosszú lába van.
Képzeljétek úgy helyezkedik el, hogy a feneke van lent, a lábát meg felfelé nyújtja, talpa a fejénél van, karjával átöleli a combjátKép
Íme egy kép erről a furi helyzetről:Kép

Kép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Koda
Még egyszer köszi!Kép

Rimar
Gratula a mocorgáshoz.Kép
Elhiszem hogy elfáradtál a nagy túrában. Ez még pocak nélkül is szép teljesítmény.

Ancsi
Ne keseredj el. Már ketten vagyunk akiknek 2 fia lesz. Nekem is fiút mondtak és látszott is, pedig én is lány után vágyódom. Ez van, csak sajnos nálunk még név sincs.
Nagyon aranyos a pocaklakó. Hihetetlen milyen kitekert pózt képesek felvenni.Kép

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Lányok, ezt nem hiszem el!!
Mesi két csíkos?????
Mesikém, elhiszem, hogy egyik szemed sír a másik nevet. Remélem azért, hogy semmi gond nem lesz - miért is lenne? - ezek a bébik nagyon tudják mikor kell beköltözniKép

ZsuzsaKép
Persze, hogy nem vagyok elkeseredveKép örülök ám, anyuéknak két lány után két fiú unokaKép papa a legboldogabb, ő mindkét lánya születésénél fiút várt.
Hát így kárpótolom amiért lány lettemKép

Azért neked is szép pocakod kerekedett ám! az előbb néztem a képeket!Kép

Titi!
Olyan édi a pocid, szerintem kerekedett a múltkori óta!
Nagy a feneked???? Enyémet látnádKép
Viszont az a beázás hogy sikeredett???Kép

Rimar!
Ez aztán igen! Milyen hamar észlelted a mozgást! Nem semmi! Ugye milyen jó? Hát még egy picit később, amikor úgy istenigazából odaken majdKép

Gyöngyi!
Kép nagyon szuper! A lényeg: tényleg terhes vagy, két hét múlva meglátod, ahogy lüktet a kicsi szíve!Kép

Kicsijuci!
A musicalt bizti élvezte a manó is, és azt is hogy anyukájának jó kedve volt és fülig ért a szája! Ettől több nem is kell a babánakKép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


SZiasztok,

Zsuzsa,

Csini a pocid!!!!A név választással azért még nem vagytok elkésve ;)

Ancsi,

NAgyon édi a BABA, ahogy mint egy kínai tornász összetekeri magát Kép Kép Gratula hozzá,

Rimar,

Te meg hős vagy, hogy ennyit túráztatók, és örülök, hoy már érzed a Babóca mozgását!!! Mi hétfőn bringáztuk, csak 13 km volt, de nagyon jól esett, szép kényelmes tempóban mentünk...

Titi,

Várjuk az Uh-ról a beszámolót Kép Kép

Kicsijuci,

Igen Le a kalappal, hogy így bírod a strapát! Azért vigyázz MAgatokra !!! Kép Kép

További szép napot Nektek,

F.

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Zseppy, Anita, Virág,

Nagyon eltüntetek, várunk vissza Titeket Kép Kép

F.

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Sziasztok!

Koda!
majd este leírom a lelet eredményeit! Veled mi a helyzet? Mikor is kell menned a dokihoz?

Juci!
Ha te jól érzed magad, akkor a pocaklakód is, de azért viyázz magatokra. Meddig maradsz Sopronba?

Bufo!
Nagyon édes a pocakod. Kisfiad már felfogta, hogy kistesója lesz? Sokat szoktad még emelgetni?

Ancsi!
Szuper lett a kép. Milyen aranyos kis kukis! Gratulálok hozzá. Ne izgulj majd a harmadik kislány lesz.

Rimár!
Mi is sokat sétáltunk Sümegen, bár a várba felmenni elég fárasztó volt. A végére már picit fájt is a pocakom. Nagyon jó telt akkor nálatok is ahétvége. Képeket nem csináltál?

Fidoli!
Hogy vagy? Rosszullétek nincsenek?

Virág, Anita,Ági, Cupi, Zseppy!
Merre vagytok?

Kép

Kép
oné
 
 


Gyöngyi,

ezek szerint mi vagyuk csak talpon?? Kép Kép

Köszönöm,azóta jól vagyok bár reggelente farkaséhséggel ébredek, mégse tudok jóízűen enni, valahogy nem esik semmi jól, picit kavarog a gyomrom, de nem zavaró.De klasszikus hányingerem nincsen.
Nekem márc. 5-én volt az uccsó mensim, és a neten találtam egy kalkulátort, de azóta könyvben is utánanéztem, hogy nekem is erre hétre írja 6. hetet, és a szülés várható időpontját dec . 10-re.Akkor kb egyszerre lettünk terhesek???? Kép KépPersze az lesz a mérvadó, amit a doki mond majd jövő szerdán. Akkor ha minden igaz már a 7. hetet taposom majd, és verni fog a szívecskéje. LEgalábbis nagyon bízom benne.....
És Te jól érzed MAgad, minden ok?

F.

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Sziasztok!

Csak nagyon gyorsan tudok jönni, mert rengeteg a munkám, és este utazom Miskolcra, pénteken szabin leszek.

Minden rendben van! Kaptam videófelvételt is! A fotón sajnos nagyon elmosódott a picike, pedig már olyan édi nagy baba! 4,8 cm! Kép

Apuka elutazott külföldre, úgyhogy egyedül voltam.

Nyaki redője hál' Istennek 1,8! Kép

Igyekszem jönni, ha még tudok, de sajnos ez van, ilyen a munkás élet.

KépKép
titi_27
 
 


Titi!

Jaj ne szaldj el!Meg sem beszéltük a találkát! Biztonság kedvéért itt a számom:
46-351-348. Ez az otthoni. (Ádámné Timi)

Később jövök én is, csak megyünk marci szemüvegét megvenni.

GyöngyiKép
Nem akarsz a kísérleti alanyom lenni?Kép Csak mert írtad, hogy varrhatnék neked is rucit. Most itt az alkalom, hogy varrjak kismami felsőt. Ingyen és bérmentve.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Igen, Koda, akartalak ám még keresni. A számod felírom! Az enyém: 30/9897-931. Nincs esetleg mobilod?

De megbeszélhetünk már fix időpontot is. Ha jó neked, részemről szombat 15.00 óra szuper volna, viszont a helyet Te mondd meg! Még igyekszem visszanézni!

KépKép
titi_27
 
 


SziasztokKép

TitiKép
oké, akkor 15 óra. Legyen a teázó a Weidlich udvarban. Füstmentes és finomak a teák. Ha neked is jóKép
Itt a mobilom:
06-30-7433-710


Itt egy kép a kis szemüvegesről. Persze nem akatja felvenni, ezt a képet is alig tudtam megcsinálni. Tépi le magáról.

http://www.babanet.hu/album/albumimages/1776/211034.jpg

http://www.babanet.hu/album/albumimages/1776/211036.jpg

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Timi,
Tünemény ebben a szemüvegben a fiad!!!! Nagyon-nagyon édi!! Kép
Biztos nem lesz egyszerű megszokatni vele, erre készülj fel!

Régiancsi,
nagyon aranyos a kép a babucidról Kép Ha igy folytatja tornász lesz belőle! Kép

Megyek csinálok vacsit, még jövök majd...

Ági
csné
 
 


Köszi ÁgiKép
életben még jobban áll neki, itt kicsit nagynak tűnik. De nem az szerencséreKép De most is azt hajtogatja, hogy ő nem veszi fel....

AncsiKép
jaj de cuki! Úgy örülök, hogy minden oké!

GyöngyiKép
Nekem már nem kell elvileg mennem a nőgyógyászhoz. A petefészek cisztát kéne ellenőriztetni, de nem megyek. Ennek el kell múlnia. Persze ha továbbra sem emelkedik a hőm, akkor vissza kell menni, és akkor talán kapok gyógyszert rá. De azt mondta a doki, a leleteim alapján magától is kell, hogy működön minden. Most az endokrinológiára kell mennem május 2-án. Ma megkaptam a pajzsmirigy hormoneredményeket is. Mind a három hormon tatományon belül van. Remélem nincs további teendő a pajzsmirigyemmel. A pajzsmirigy ciszták kicsik, ezekkel sem csinálnak semmit.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Koda!
Nagyon édes a kisfiad a szemüvegben. Igaz már nem is olyan kicsi, kész nagy legény, de látom a cumi az még nálatok is sláger. Sajnos nálunk is. Nem is tudom, hogy fogom leszoktatni róla, főleg hogy én 7 éves koromig cumiztam. Igaz csak dugiban.
Ja, és köszönöm, hogy rám gondoltál. Szívesen elfogadom a blúzt, de csak akkor ha fizethetek értek. Bár nem járnál jól velem szabás tekintetében, az én 80D mellemhez (ami persze még nőhet a terhesség alatt). Meghát ahhoz anyagból is több kell, nem?
Írtam, hogy elküldöm a lelet eredményeimet, ha nem gond.
A progeszteron normál tart:21.0-9999.0 között
Ehhez képest:
2006.03.13 prog:6.70 ng/ml
2006.03.16 prog:12.30
2006.03.20 prog:17.60
2006.03.23 prog:25.10
2006.03.27 prog:18.40


Örülök neki, hogy pajzsmirigyel minden rendben van. A jövő hónap a tiétek. OKÉ???

Fidoli!
Én is úgy vagyok a kajákkal ahol te. Hol még ízlig a következő pillanatban már nem. Sőt egyik üdítő sem jó most. Majdnem csak gyümölcsök jönnek be, na meg a csoki. Amivel persze vigyáznom kell, mert a doki megmondta 6-8 kg-ot hízhatok. Jó lenne betartani. A Rezivel sajnos 13-az híztam, de majd most figyelek.

Na majd még benézek
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


GyöngyiKép

Szívesen varrok neked, de nem garantálom a sikert. Ezért nem is fogadok el egy fillért sem! Ahogy mondtam, te lennél a próbababámKép Ha sikerül, akkor örülni fogok, hogy tudod hordani (legalább otthonra). Ha meg nem sikerül, akkor jó lesz felmosórongynakKép Szóval te teszel szívességet, ha csak 1-szer is felveszed. Szeretném ezt is megtanulni és így legalább nem kell a megvarrt felsőt kidobni vagy eltenni a szekrény mélyére.
Sajnos próbára nem lesz lehetőség, így csak sablon szabásminta alapján tudnám elkészíteni, a méreted alapján. Ehhez persze kellenének a méreteid. Nincs mélcímed? Csak hogy ne itt fárasszuk a lányokatKép Ha nincs, akkor majd holnap elküldöm, hogy mit kéne megmérnedKép(mellbőség, ujjhoszzúság.....)
Itt vannak a ruhák, nézd meg melyik tetszeneKép A képekre kattintva fel lehet nagyítani őket.
http://burdamode.com/
Itt menj bele a bal oldali Modeschnite menübe.
Itt a Hauptkatalog menübe.
Ekkor megjelenik ez a burda katalógus a képernyőn.
Itt választd ki a felsorolásból az Umstandsmode feliratot és bent is vagy a kismami rucikban.Kép
Itt vegyesen van nadrág, ruha és felső. A modellt ábrázoló kép mellett van egy kis ikon, ami egy inget ábrázol. Ha erre rákattintasz, meglátod, hogy a modellen lévő ruhából a felső vagy a nadrág szabásmintája van meg. Esetleg mindkettő.Kép

A progiszint a 23. napon 25-30 közöt kívánatos. már a 21 is jó! Szóval nem értem, neked miért mondták, hogy alacsony?!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Gyöngyi!
Milyen színben gondolkozzak? Miket szeretsz? Vagy inkább te szeretnéd kiválasztani az anyagot?

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Jó reggeltKép

ha nem bánjátok, picit még varrok itt Gyöngyivel.

Gyöngyi!Kép
A oldalamra felraktam a méretvételt. (a profilomban is benne van a címe, ha itt nem jelenik meg)
http://www.gportal.hu/portal/kodda/

Itt a Dec.munka altti menüben az egyebekben találod a 3 utolsó képet.
Viszont ha ilyen nagy a cicidKépKép és a többi testrészed "normál" akkor lehet, hogy rád nem jó a sablon szabásmintaKépKép

Itt tudod kiválasztani a méretedetKép
http://burda.hu/page/17

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Koda, annyira aranyos vagy, és nagyon jók a rucik. Az első kettő rögtön megtetszett. Úgyis jön a nyár. De cserébe, akkor azért én is küldök majd neked valamit, ha így neked is jó. Majd megbeszéljük, hogy mit.
De ne fárasszuk a többieket, megadom az email címem:
gyongyi_gal@freemail.hu
A méreteket, akkor elküldöm délután, ha addig sikerül levennem.
Ha tudod, akkor írd meg, hogy mit mérjek azért.

Majd jövök még ,csak adok reggelit a családnak.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Még közelsem biztos, hogy terhes vagyok, de azt érzem.
Én 2005. 05. 22-én szültem, s aztóta nem is védekeztünk.(csak ritkán..)doki azt mondta, Spirált javasolna szoptatás után.
Én még mindig szoptatok. Kép Sok a tejcsim is.
Januárban elején jött meg előszőr, majd márciusig, de azóta nem. ??Márc. 8..akkor dec.22?
Most várok.
Ha az lennék, december végére várnám..majd írok mi van csinálok egy tesztet, hogy tudjam, mert a legrosszabb a bizonytalanság!

Van teszt, ami nektek bevállt?

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Szia Sziszike,

Üdv közöttünk!!!! ÉN olyen tesztet vettem (Pregnant azt hiszem a neve, és Rossmann.ban, DM-ben lehet kapni.)ami már a menstruáció elmaradását követő napon ki mutatja a terhességet. Kb. 900 Ft. Aztán majd gyere mesélj, hogy van-e csík. És kislányod van, vagy fiad?


Koda,

Bocsi, ha nem bánjátok belenéztem én is , hogy miket varrsz, készítesz. Hát nagyon ügyes vagy! MEg főleg kitartó!!! Kép Kép Marci engedi? Apropó MArci nagyon helyes a szemüvegben Kép Kép Kép MEglátod mire sulis lesz nem kell majd hordania.

Kicsijuci,

Köszi a bíztatást, én csak 1 kg fogytam de az a múltkori hasmenés utáni állpotom volt, szerintem azóta már visszajött. De tény, hogy fura, hogy ennék is meg nem isKép Kép

MAjd még jövök,

F

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Sziasztok!

Merre vagytok?
Sziszike!

Üdv köztünk. Mikor csinálsz tesztet? A profilodban láttam a két gyönyörűséget. Gratulálok hozzá. Nagyon boldog lehetsz. És minnél előbb gyere az eredménnyel, mert mi nagyon kíváncsiak vagyunk.

Juci!
Schweppes limonádé nekem is nagyon bejön most.
Mostmár nemsokára biztos érezni fogod a kis pocaklakó mozgásait.

Koda!
Küldtem mailt, majd este még írok.

A többiekkel mi lehet? Mindenki pihen?
Anita!
Nagyon drukkolok neked holnap, és sok boldogságot kívánok. Gyere amint tudsz, és mesélj.

Lányok, én is lépek mert vár egy halom vasalni való, de azért még jövök.
Puszi:GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Kicsijuci,

Olyan jó kis képeket, meg gif-ket csatolsz mindig, nagyon arik!!! És örülök, hogy érzed gyakrabban a BAbót mármint a dudort!! Jó érzés lehet... Kép Kép

Sziszike,

NAgyon helyesek a gyerkőcök!!!

Koda, Rimar, Titi, Virág, Ági, Gyöngyi meg vagytok?? Jól vagytok??

Mindenesetre jó 7végét Nektek!!!

F.

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Sziasztok!

Tegnap hajnalban írtam egy jó hosszút, de elszállt...Kép

Megpróbálom megismételni.

Szóval: szerdán voltam dokinál.
Először is leszidott, hogy minek csináltam már tesztet. Én ezt nem értem, hogy miért kellett nehezményeznie. Úgy jött ki az egész, mintha azt hitte volna, hogy csináltam egy tesztet, és rohantam rögtön hozzá, hogy igazolja a terhességet. Tudom én is, hogy ekkor még nem tudja ezt megtenni. 3 héttel ezelőtt, amikor az időpontot kértem még nem tudtam, hogy pont aznap lezs egy + tesztem. Na mindegy.

Szóval megvizsgált. Azt mondta, hogy tapintás alapján tuti terhes vagyok, de felejtsem el, hogy ebben a ciklusban fogant, mert akkor nem tudná tapintani. Szerinte még az előző ciklusból való (csendben megjeygzem, hogy akkor nem is volt pém, és - lett a tesztem akkor), és közben csak úgy véreztem egyet.

Aztán csinált UH-ot, HASIT!!! megállapította, hogy e szerint kisebb az elvi koránál, mert életnek semmi jele, csak egy petezsák kezdemény látható. Szerinte nagy valószínűséggel elhalt, és bármikor megjöhet. de szerintem tuti ebben a hónapban fogant, és amiatt nem látott a hasi UH-on szinte semmit.Meg hát ilyenkor még nem is kéne szívdobogásnak lennie. A méhem meg szerintem azért nagyobb, mert felturbőztam a méhnyálkahártyámat a bébiaszpirinnel és a napi fél kg joghurttal.
2 hét múlva kontroll UH a kórházban, ha addig nem jön meg, meg az izotópos vizsgálat miatt elküldött genetikai tanácsadóba. Na, ott is járatos vagyok már, Zsoltikávan is voltam ott. Ennyi történt, most várok.

Titi!
Remélem, tényleg jók lettek a rucik. Köszi Zsoltika ajándékát, mér "kiolvasta" a könyveket, és a pulcsiban is parádézott ma a bátyáméknál.
Konferencián egyébként a suli miatt voltam. A doktoranduszoknak a doktori szigorlatig min.4 konferencián kell előadniuk, hogy a szóbeli publikáció kredit meglegyen.

Lányok!
Mindenkinek köszi a drukkokat!

Gyöngyi!
Gratulálok! Nagyon örülök nektek!

Régiancsi!
Nagyon-nagyon édi a babó! Gratula a kukishoz!

Sziszike!
Ha március 8 volt, akkor december 13 a kiírt időpont.

Koda!
Nagyon édi a kisfiadon a szemüveg!

Rimar!
Nem kaptam címet!

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok, hogy csak úgy eltűntem! Tegnap ugyanis hazajöttem Miskolcra, és előtte egyszerűen nem tudtam már írni nektek.

Na, szóval gyorsan... tehát tegnap reggel elmentem az uh-ra. Hát, először úgy megijedtem, mert a hölgy már hasis uh-t kezdett csinálni. Aztán mondja, hogy nem lát semmit. Én meg beparáztam, hogy eltűnt a baba?
Aztán jött a hüvelyi. Egyből kérdeztem, hogy meg van? Erre ő, hogy: még hogy meg van? Kép Szóval megnyugodtam. (Ja, el ne felejtsem, hogy előtte odaadtam a kazit, hogy vegyük videóra, hogy majd apuka is lássa.)
Szóval, megnézett mindent, a nyakiredő 1.8, úgyhogy totális boldogság, és nyugalom. Aztán mondja a hölgy, hogy jó volna, ha már egy picit megmozdulna, mert nem csinált semmit. Köhögtem, de így sem történt semmi. Na, erre megnyomkodta finoman a pocim, és úgy beindult a kismanó, úgy kalimpált a kezecskéjével, meg forgolódott! Kép Olyan hihetetlen volt az egész. Most meg itthon büszkélkedek a videóval. Szegény apuka még nem is látta, mert megint Németországban van tegnap óta. Kép

Viszont képzeljétek, ma elestem! Jöttem haza, és nem néztem a lábam elé, és a konténerből kiállt egy jó hosszú fém rúd, simán beleakadtam, és majdnem hasra estem. Erre olyan spontán reakcióból még időben letettem a bal karom, és arra estem. Most meg izgulok, hogy nehogy nagyobb baj legyen a karommal, mert még mindig úgy fáj! Kép

Hát, ennyit nagyjából. Ja, még egy kis apróság... a dokinál szerdán... hát, én nagy bőszen odamentem, hogy majd ő megcsinálja a 12. heti uh-t. Mikor leültem, akkor kéri a leleteim. Mondom, hát nálam semmi nincs. Kiskönyv? Nekem még nincs, mondván a védőnőnél még nem jártam, hisz neki előtte kell egy beutaló a dokitól. Na és a 12. heti uh? Hát, mondom, azt Ön most csinálja, nem? Én tényleg azt hittem, hogy ő fogja csinálni. Szóval, megbeszéltük, hogy másnap reggel odamegyek a kórházba, és megcsináltatom az uh-t.

Aztán még kérdezte, hogy választottam-e már szülésznőt. Kérdem, hogy már most? Ilyen korán? Hát, azt mondja, igen, mert a kelendőbbeket már korán lefoglalják. Úgyhogy kaptam tőle 3 elérhetőséget, és lássatok csodát, az első hölgy pont az volt, akit én is szerettem volna. Úgyhogy fel is hívtam, és megbeszéltük, hogy május végén keresem, és elvisz szülőszoba látogatásra. Kicsit furcsállom, hogy tényleg ilyen korán ilyenekről intézkedem, de remélem, most már tényleg lehet bízni jobban benne, hogy egyszer csak egy egészséges babánk születik.

Szóval, most itthon vagyok, úgyhogy legközelebb tutira csak hétfőn fogok tudni csak jönni.

Koda, holnap akkor 15.00 a teázó a Weidlich udvarban, de szerintem előtte még rád csörgök!

Mesi, nagyon örülök, hogy jó lett a pulcsika, féltem tőle egy kicsit! A rucik pedig egyszerűen szuperek!

Na, most szaladok (vagyis csak megyek) vacsizni.

Puszi mindenkinek, és jelentem, hiányoztok nagyon, csak az élet így alakítja, hogy kicsit ritkábban tudok jönni. Kép

KépKép
titi_27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: